Från Soligt - Till Blåsigt

Hallå!!! =)

Oj, vackert väder idag?! Helt otroligt, det var fint väder idag. Jag blev nästan lite shockad. Det roligaste är att jag inte fick någon chans av att njuta över den soliga dagen. Så det var lite trist. Men en solig dag ska vi vara glada över. Fast nu på kvällen så frös man ju ihjäl. Det blåste jättekallt ute och man höll ju själv på att följa med vinden. Så jag blev lite shockad av kvällsvädret, men det är ju Sverige vi bor i och då ska man aldrig förvåna sig över hur vädret blir egentligen. Fast alltså jag menar det blåste ju VERKLIGEN!!

Idag har jag jobbat och det har väl gått bra, men alltså det var lite stressigt imorse. Fast det berodde på att mina gulliga arbetskollegor hade försovit sig och då fick jag vara ensam på morgon. Hur som helst så blev vi klara i god tid och jag fick ju sluta tidigt idag också. Det var skönt att få gå hem tidigt idag. När jag kom hem tog jag bara något litet och åt för hungern. Jag skulle ju träffa brorsan idag i Täby centrum, vilket jag också gjorde. Vi gick runt och tittade lite i olika affärer. Jag fick släpa med min bror i nästan alla affärer, pobrecito..Nej, men jag hittade lite grejer som jag handlade. Jag köpte ett par JÄTTEFINA mockaskor från Nilson. Uscha, jag blev så kär i dem så fort jag såg dem och idag så tog jag det första steget och köpte dem. Jag är ju så grymt nöjd, ångrar mig inte alls. Det var som min bror sa i affären: Om du inte köper dem nu så kommer du ångra dig, och nästa gång du kommer tillbaka så kommer de säkert inte finnas kvar i butikerna. Det var då jag blev rädd och köpte dem. En som jobbade där hjälpt mig och hon sa: Är du nöjd? Jag svarade själv att jag var det. Då frågade hon: Vad hindrar dig då? Så jag blev jättenöjd och hon tyckte även jag gjorde ett bra val. Sedan så gick vi till Åhlens och där köpte jag en väska plus lite smink. Inget märkvärdigt faktiskt. Fast jag blev jättenöjd med min väska, så det var också ett jättebra köp. Efter det så köpte jag inte mer utan det var det jag kunde hitta som jag behövde köpa. Det värsta var att jag ville köpa mer, men jag var bara inte säker på det och det är då jag vet att jag inte ska handla mer.

Hur som helst så åkt vi sedan hem till brorsan och skulle käka. Det blev något lätt, pannkakor. Fattar ni vad jag äter för något, det är ju helt otroligt?! Måste börja skärpa mig. Uscha, ingen sådan mat. Men i ju för sig så var det ju ändå mitt förslag, så det är ju mitt egna fel egentligen. Nåja, vi kollade även på Vänner och det var ju som vanligt lika roligt. Stannade inte så värst länge eftersom jag skulle åka hem och min bror har katt. Jag är allergisk mot dem små tråkiga djuren. Nej, usch vad taskigt jag. Har svårt för katter.

Imorgon ska jag träffa Gisela och vi ska gå på bio, I Am Ledgen med Will Smith. Det finns nog bara en ut av hans filmer som inte har sett och det är Muhammed Ali, visserligen är jag fruktansvärt sugen på den. Fast det får bli en annan gång. Aja ska ta det lugnt och titta på tv nu en stund, sedan ska jag faktiskt sova. Är så grymt trött, ska bara titta på CSI:Miami som börjar snart.

Chao <3

Onsdag Kväll

En lugn kväll..

Idag så har jag jobbat och det har varit en bra dag idag. Imorgon så har jag ett kort pass och det känns jätteskönt. Fast senare ska jag träffa brorsan ju. Annars ska jag bara ta det lugnt imorgon. Imorgon är det ju min sista dag på jobbet för den här veckan.

Just nu så sitter jag och tittar på den absolut bästa komediserien som någonsin funnits och det är ju Vänner, eller hur? Eller den slutar om bara någon minut nu. Alltså just nu passar Vänner perfekt att titta på. Ikväll så har jag inte orkat laga någon mat så jag slängde in en liten pizza i ugnen. Det känns jättejobbigt att inte göra någon riktig nyttig mat utan att jag fick nöja mig med en pizza. Fast jag kände inte för att ställa mig och laga mat just nu utan jag är alldeles för trött för det. Ska snart gå och duscha och därefter får vi väl se vad det kommer för kul på tv ikväll. Annars får ja väl sätta på en film eller något och sedan kanske lägga mig. Ska nämligen upp tidigt imorgon bitti. Jag börjar klockan 07.00. Som sagt onsdag kväll har varit en väldigt lugn och trevlig kväll. Ska snart först ringa pappa och sedan storebrorsan för att kolla läget med dem. Ska ju träffa den ena och den andra imorgon och på lördag. Måste komma med middagsförslag till dem båda två. Ni förstår när man är på besök hos antingen pappa eller brorsan så får man själv komma med matförslag och det gillar jag.

Ska inte dra ut på någon onödig text, utan jag ska avsluta här.. Men ni får ha en jättetrevlig kväll och förhoppningsvis så får ni ha en trevlig dag imorgon också.

God Natt..!

<3

Tisdag kväll..

Go'kväll

Ikväll så har jag jobbat och allt gick bra. Just nu sitter jag och kollar på Brothers and Sisters. Jag älskar verkligen den här serien. Den är så himla bra och rolig. Både underhållande och intressant serie. När man kommer hem från en arbetskväll så är det alltid kul att titta på något man själv vill se. Jag måste titta på tv när jag kommer hem för att koppla av, men det är så ibland att man inte alltid hittar något så då tittar man på något som funkar att se på. Ikväll så var det ju Brothers and Sisters så då behövde jag inte leta upp något att se på, och senare kommer C.S.I: Miami som också är väldigt intressant. Imorgon börjar jag i lagom tid, det är inte försent eller förtidigt. Klockan elva nämligen och det är helt okej för min del.

Hur som helst har inte så mycket att skriva. Det har varit en lugn kväll och jag ska snart gå och lägga mig, men jag ska fortsätta titta på tv. Serien slutar alldeles strax. Nåja, ni får ha en trevlig kväll och till er som läser detta på dagen får ha en trevlig dag. Själv ska jag nu hoppa i säng!

God Natt  <3


Tisdag, 080129

Tisdag eftermiddag..

Igår kväll fann jag två stycken konsertbiljetter. Det var från Shakira konserten, och den andra var från Beyonce konserten. Jag minns fortfarande de båda dagarna. Det var en väldigt lång väntan innan de båda föreställningarna började. Hur som helst så var det två helt otroliga och oförglömliga kvällar. Jag gillar de båda två som underbara och duktiga artister, men jag måste ge lite mer beröm till Shakira, den colombianska sångerskan. Shakira från Barranquilla.

Från det ena till det andra så är jag jättesugen på att se den här filmen som hon skulle vara med i fast hoppade av, Love in the time of Cholera. Är även lite sugen på boken också. Jag har nämnt det här förut, men jag vill så gärna se den. Gillar soundtracklåtarna som Shakira gjorde för filmen. Man kan lyssna på dem på You Tube. Love in the time Cholera är en film som utspelar sig i Colombia och den verkar jättebra. Den har i alla fall fångat mitt intresse. Nu när jag ändå är inne på ämnet kring film, så tänker jag på Heath Ledger, den unge skådespelaren som nyligen gick bort. Jag läste det väl på aftonbladets hemsida dagen efter det hände tror jag. Den 23 Januari läste jag det nog. Det var synd, han var en jätteduktig skådespelare och jag har sett en del av hans filmer. Lämnade kvar sina barn och allt. Uscha, det är så hemskt när man dör ung. Visserligen var han inte jätte-jätteung, men tillräckligt för att säga att det var för tidigt.

Åh, ikväll kommer den här nya serien *Gossip girl*, visserligen kommer jag missa den eftersom jag jobbar kväll. Fast jag hoppas den kommer i repris i helgen eller något. Skulle faktiskt vilja se den, den verkar lite typsiskt som en barnslig ungdoms serie. Ibland kan sådant vara kul att bara titta på. Nåja, som sagt jag jobbar kväll och nu på morgen så har jag renbäddat min säng. Åh, mina sängkläder som jag har nu är mina favoriter. De är röda och på både kudden och täcket står det Love is... Uscha, det är jättefint faktiskt. Så nu är jag nöjd med min renbäddning. Sedan idag så blev jag telefonterrad av en kompis på jobbet. Ska strypa henne, nej jag skoja. Fast hon berättade att hon egentligen skulle terrat mig klockan 06.00 imorse, men då hade jag verkligen strypt henne. Jag börjar nämligen sent idag och det visste hon. Det tråkigaste är att vi inte får jobba tillsammans denna vecka och det är synd.

Nå, hur ser helgen ut då? Jo, den börjar redan på torsdag. Hehe, extra lång helg vet ni. Så på torsdag ska jag över till min storebror på middag. Ska även förmodligen åka till Täbycentrum som jag så länge velat för att köpa skor och kläder. Fast om inte hans jobba nu bråkar så följer förmodligen han också med. Så det ser jag fram emot. På fredag ska jag förmodligen på bio och på lördag ska jag vara "barnvakt". Eller okej inte barnvakt, men sällskap till min lillebror som ska vara ensam hemma då. Pappa och hans mamma ska på sk. Bal kan man säga. För de klä ju upp sig precis som om dem ska på världens finaste bal. Så lillbrorsan och jag ska hitta på något roligt tillsammans.

Måste avsluta med en vacker bild från Cartagena, Colombia som jag hittade igår.
image42
Jag nämligen letar vackra bilder från Colombia som jag kan ha som bakgrundsbild på datan. Då letade jag efter just bilder från Cartagena som Cholera spelades in i. Det var bara för att jag såg en intervju på You Tube med skådespelarna och de sa att det var en jättevacker stad. Så då blev jag tvungen att finna bilder så jag fick se hur det såg ut i Cartagena. Som ni ser så är det ju jättevackert.

Aja måste börja värma upp min lunch, makaronilåda. Have a nice day and evning!
Byebye <3

Lediga Måndagen

....

Dagen började enkelt, sov ut idag och det var ju något grymt skönt. Hade ingen kontakt med jobbet idag förutom att jag snabbt ringde och frågade min chef en sak, men därefter la jag huvudet på kudden igen och somnade om. Anledningen till att jag ringde tidigt var för att jag ville ha det jag skulle berätta för henne överstökat. Vaknade väl senare runt tolv sedan låg jag kvar bara för att det var skönt och kollade på tv. Sedan käkade jag frukost och efter det så har allt bara varit lugnt. Har inte gjort så mycket idag faktiskt, men det är ganska skönt faktiskt. Har kollat på lite serier och suttit vid datan plus betalat räkningar. Den fina och vackra lönen kom ju i fredags, nu måste man spendera en del på räkningar och en del ska sparas och en del skall spenderas på allt möjligt. Det är det som gör det så farligt när man tjänar pengar. Fast ibland får man unna sig själv lite. När man jobbar som jag gör =).

Imorgon åker denna underbara människa bort i två veckor. Vad ska jag säga? Ehh..trevlig resa?! Ja, jag har väl inte så mycket till val. Du får åka till Teneriffa, medan jag får stanna i underliga Stockholm. Fast denna resa har du väl förtjänat och du kan lämna allt i två hela veckor. Trevlig resa mamma!

image40
Have a nice trip..!  =)

Lite Info Bara:
Igår fyllde Angelica 20 år, grattis till dig tjejen. Har glömt att gratulera en annan tjej. Den 23 januari runt kvart i två tiden på dagen så fick jag ett meddelande på telefonen av Jennifer som berättade att hon hade klarat av allt och äntligen fått sitt körkort. Grattis till dig med tjejen, som du kämpat och kämpat! Starkt kämpat!

Ska luta mig tillbaka i fåtöljen nu och finna något roligt på tv, ska snart äta!

<3

Låtar som fastnat i mina Högtalare!

Under de senaste dagarna har jag lyssnat på både gammal och ny musik. Som sagt jag har faktiskt en blandning på musik än vad vissa säger. De flesta säger att jag lyssnar mycket på R&B och Hip hop. Visserligen gör jag det, men jag lyssnar även mycket spansk musik. Nästan mer spansk än R&B och Hip hop. Fast jag lyssnar även på rock och även svenska låtar och mycket gamla låtar från förr i tiden. Fast nyligen så har det fastnat lite olika låtar i mina högtalare och det är både nya samt gamla låtar.

- Gloria Estefan - Conga
Fick höra låten på reklamen och därefter så blev jag tvungen att hitta den. Så nu lyssnar jag på den dagligen. Jag tror jag hörde den på någon reklam för en film, för inte så länge sedan. Jag minns den här låten från när jag var liten.
http://www.youtube.com/watch?v=b4A50EHwCjY -(en musikvideo som är förlänge sedan)

- Gloria Estefan feat.Don Omar - Tu fotografia
Hörde den på you tube och blev förälskad i den här låten. Vet inte vad det är som gör den så speciell. Jag tror att det Gloria Estefan, bara hennes röst är så grym. Gillar i stortsett nästan all hennes musik.
http://www.youtube.com/watch?v=k1JSXBl96aY  -(denna låt är utan Don Omar)

- Wyclef Jean feat. Melissa Jimenez - Bidi bidi bom bom (Selena)
Samma sak här, jag hörde den på you tube och nu så gillar jag den så himla mycket. Melissa Jimenez röst är helt förtrollande. Har aldrig hört en tjej sjung något så grymt vackert. Hon kan skatta sig väldigt lyckad. Denna låt är till minne av den underbara mexikanska sångerskan Selena. De gjorde om den här låten. Egentligen är det Selena som gjorde den från början. Den hette Bidi Bidi Bom Bom och är en jättebra låt.
http://www.youtube.com/watch?v=qSZ_dndrxGE -(en musikvideo för Selena)
http://www.youtube.com/watch?v=7yGjdtVcsw4&feature=related -(ett uppträdande med Wyclef och Melissa)
http://www.youtube.com/watch?v=LbzEgfCwzJU -(detta är den orginala låten som Selena själv sjöng, visserligen tycker jag den är mycket bättre en den som dem gjorde om. Fast de gjorde om den så bra tycker jag. Älskar hennes musik och hennes underbara röst. Det här är ett gammalt uppträdande med henne som jag bara älskar.)

- Daddy Yankee - Ella me levanto
En kompis på jobbet spelade upp den här låten och så fort jag fick höra de 3 första sekunderna av låten så ville jag ha den direkt. Det var helt enkelt något speciellt med den. Lyssnar på den här låten också dagligen.
http://www.youtube.com/watch?v=FEtanLkZYCE&feature=related -(musikvideon till den här låten)

Som sagt detta är både gamla, lite nyare och nya låtar. Jag älskar dem allihopa!
Hur som helst, ska väl lägga mig. Även om jag är ledig imorgon så är det ganska skönt att komma i säng tidigt.

Buenas noches <3

Solig Söndag

Denna dag har varit en jättefin dag. Det har varit soligt och det har varit kallt, men det var bra ändå. Har dock inte varit ute så mycket eftersom jag har varit och jobbat idag. Det känns som det har varit en jättelång dag, men det har det inte varit. Jag är jättetrött idag, eller inte så mycket imorse utan jag blev det senare mot eftermiddagen någon timme innan jag skulle sluta. Om det inte vore för min trötthet så hade jag faktiskt tagit en promenad idag, men jag hoppas på att det är lika fint väder hela nästa vecka också. Jag hoppas även att det inte kommer någon snö. Det är bra att det är fint väder utan snö. Om vi har tur så kanske det blir en tidigare vår. Just nu känns det som det är höst.

Ikväll ska jag ta det lugnt, är nämligen ledig imorgon och det ska bli skönt. Jobbat hela helgen, så det ser jag fram emot. Ska även leta lite på IKEA på nätet efter lite nya möbler. Håller på att göra min lilla lista, men det är inget som är bestämt än vad jag vill ha och vad som skulle passa.Försöker inreda med färgerna, rött och vitt. Fast det är inte lätt jag lovar. Jag har inte bestämt mig riktigt hur det ska se ut, men jag har min lilla idé. Funderar även mycket på att köpa en ny tv, men inget är bestämt än. 

Aja, måste gå nu för jag ska se de nya avsnitten av Brothers & Sister...Har saknat den serien..=)..

<3


Bio Kväll..

Tjenixen..!

Idag jobbade jag, det var dock en väldigt slapp dag. Fast helt okej ändå..På rasten idag så gick jag till ett vilorum vi har på jobbet, och där finns det även en massagestol. Uscha, den var inte alls bra. Den tog ingeting alls, den gav mig bara en massa ryggsmärta. Det gjorde ont, plus att jag var för kort att sitta i den. Så mycket tog i huvudet istället för axlarna. Nej, usch det var hemskt.

Ikväll så var jag på bio med mina bröder och min storebrors kompis barn. Det var jättekul och filmen var jättebra. Sedan gjorde jag en repris, somnade under filmen.(Tog mig en lite tupplur) Som vanligt i ca. 5-10 minuter. Det var faktiskt jätteskönt, men det var lite synd att jag missade lite av filmen. De andra tyckte att det var jättekul att jag somnade. Fast jag har ju ändå varit vaken sedan 05.30 imorse.

Om jag fick ge filmen betyg så hade jag gett den  fem * utan av fem - * * * * *
- Den var väldigt spännande..
- Den hade humor..
- Det fanns action..
- En bra handling
- Bra gjord

image39

En bra film, många kan se den om man gillar Spännande Filmer..

Jag tänkte börja betyg sätta filmer jag går och ser på bio. Även kommentera och säga vad jag tycker om dem.


Hur som helst det var en otroligt bra film och vi käkade god mat innan också. Ska snart gå på bio igen. Jag ska inte avslöja vilken, utan det får ni reda på efter jag har sett den =)
Just nu...sitter jag och kollar på en svensk film som heter - Vem Älskar Yngve Frej? (svt 2)
Okej det är inte vanligt att jag sitter och tittar på en sådan film, men anledningen till att jag tittar är för att min morfar är med i den. Så det är bara för att se min morfar egentligen. Det finns lite likheter mellan honom och min mamma. Visserligen så är min moster också säkert lik honom, men nu var det så länge sedan jag såg henne sist fast de båda har nog lite drag och likheter från honom.

Ska se klart filmen nu och därefter gör mig i ordning..ska upp tidigt imorgon bittig igen..börjar 07:00 och slutar 15:00 också. Så det blir bra, är även ledig på måndag =)
Ha en trevlig kväll..!


Ny Design

......

Ikväll så har jag och Jocke mixtrat med våra bloggar. Han har hjälpt mig med en del. Jag är faktiskt helt nöjd med min blogg just nu. Visserligen har det varit lite jobbigt, men jag känner att jag har åstadkommit ganska mycket. Har ju hållit på enda sedan jag slutade jobbet. Ska inte säga när jag slutade idag, det är nog bäst så. Jag blev nöjd i alla fall. Har desginat min blogg..Tack Joakim..!!

Idag har jag bara jobbat och sedan varit hemma. Det har varit en helt okej dag. Imorgon ska jag jobba igen och även på söndag. Fast imorgon så ska jag på bio med mina brorsor, samt två barn till. Det är barn till min brors kompis. Vi ska se den här National Treasure och den verkar väl helt okej. Vi ska se den efter jag jobbat.

Aja måste lägga mig ska upp tidigt imorgon bitti!

Hare bra people!

En Dröm

Läsare...

Idag när jag pratade med min bror så pratade vi om våra jobbsituationer och hur jobbigt det kan vara, men så är det. Vare sig vi gillar det eller inte. Fast vad kan vi egentligen göra. Jag sa till honom att vi kanske inte får det jobb vi alltid drömt om, men ibland är vi inte bland dem lyckliga som får det vi så gärna vi vill ha. Istället så nöjer vi oss med det första bästa vi får. Så länge det ger oss mat på bordet och tak under huvudet. Visst, det stämmer? Jag kan säga att jag tycker om mitt jobb för att jag är duktig på det jag är utbildad till. Det jobb jag gör har varit en stor del av min utbildning, så jag är bra på det jag gör och får ofta beröm eftersom ingen förväntar sig det ut av en 19 årig tjej. På det sätt som jag behandlar mina kamrater på min arbetsplats och mina brukare som jag har hand om. Jag gillar därför mitt jobb, för jag trivs och gillar mina arbetskamrater, men jag kan tyvärr inte säga att det är mitt dröm jobb som jag så länge velat ha.

Visste ni.. att jag en gång i tiden ville bli psykolog?! Eller att jag en gång ville bli dagisfröken, jobba med barn. Har även velat bli en undersköterska eller sjuksköterska som har fått jobba med barn på t.ex. ett sjukhus eller en vårdcentral. Det är mycket folk inte vet om mig eller hur jag tänker, men så är det. En stor grej jag länge har tänkt på är att plugga upp Matte B som jag inte blev godkänd i och därefter börja plugga till sjuksyster, men jag tvekar så mycket. Fast självklart har tanken funnits där. Det gäller bara för mig att ta tag i det.

En dröm har vi alla. Min absolut riktiga dröm är att flytta till U.S.A och ska mig ett riktigt fansy jobb som man tjänar bra med pengar och sedan skulle jag därefter resa runt i världen. Besök länder och upptäcka och se saker jag aldrig sett förut. Som sagt det är en dröm som vi alla har. Något vi så gärna vill göra, men är för fega att ta tag i. Jag hoppas bara att jag någon gång kommer ta  tag i saker jag vet att jag kan göra och klara av bara för att visa att jag kan åstadkomma mer än vad jag gör idag.

När jag väl vill så kan jag gå in djupt i vissa ämnen..Men det här är en viktig grej..Det är många som inte vet vad det ska göra nu för tiden..

Hittade några citat som Walt Disney skrev.

"Alla våra drömmar kan gå uppfyllelse, om vi har modet att fullfölja dem."
"Om du kan drömma det så kan du göra det."
"Det är ganska kul att göra det omöjliga."


Slappis dag..

Hejsan, hejsan!

Idag är det en slappis dag. Jag har bara varit hemma på hemmaplan. Tagit det lugnt och så. Om en vecka så kommer en viss person vara glad och ha det jättebra. Slippa jobba och få komma till värmen. Jag hoppas denna människa få det skönt. För denna människa ska på en semester... Njut av de sista arbetsdagarna!

Igår jobbade jag ett kort pass 07-12 och därefter gick jag hem och käkade lite grann. Därefter så var jag i stan tillsammans med min bror. Vi gick runt och tittade på lite grejer och käkade lunch buffén på Pizza Hut. Fast jag hittade en massa saker som jag ville så köpa, men jag köpte ingenting, ska försöka köpa på fredag eller något. Jag hittade ett par jättebra vårskor, tittade även på kläder. Skulle vilja köpa en vårjacka. Visserligen känns det lite tidigt, men eftersom det har ju ändå varit ganska onormala vinter dagar så börjar man undra om det ens kommer någon riktigt snö denna vinter. Jag tycker det är ganska synd, men nu när det snart är februari så då är det ganska onödigt att det ens ska komma någon snö. Snart kommer vi till mars - april och då är det ju dags för snön att försvinna och då kommer våren. Men, men naturenskrafter styrs av sig själv.

Hur som helst från en sak till en annan...När jag och min bror blev uttråkade och kollat i de flesta affärer så beslöt vi oss för att nästan åka hem. Då hade vi varit i stan i ca.2 h eller så. Vi skulle bara titta i en sista affär då vi träffa Giselas syskon Marcello och Roxana. De var också ute och kollade i affärer. Så då bestämde vi oss för att gå runt med dem också. Det var faktiskt kul och sedan så rann tiden på. Då bestämde vi oss för att käka middag med dem på Taco Bar. Det var trevligt kan man säga..=).. Sedan gick vi och tittade på andra saker och gick längs drottninggatan. När vi kom till en affär som de hade smycken och mycket annat. Helt plötsligt hörde vi en kvinna som skrek. Jag tänkte inte så mycket på det sedan. Men sedan hörde jag och de andra att hon skrek hela tiden. Kollade ut i affärer och det var någon snurrig kvinna som skrek om jesus. Vet inte riktigt vad hon skrek om, men hon skrek om jesus i alla fall, det gjorde hon väl tydligt att det handlade om. Hehe..ja det finns minnsan underliga människor man kan träffa på i stan ibland. Hur som helst, sedan promenerade vi till Gamla Stan därefter begav vi oss alla hem.

I helgen så kanske jag ska på bio med båda min bröder, men det beror väl på om det blir av. Vi började rata om det, men vet ej om det kommer ske. Jag jobbar nämligen helgen, men jag hade tänkt att det kunde ordnas på något sätt. Så sällan jag och brorsorna bara hittar på något utan pappa. Hemskt det låter, men det är faktiskt sant. Vi träffas alltid vi fyra och visserligen är det också kul, men kanske roligare om det bara är syskonen för en gångs skull.

Aja måste gå nu, ska gå och käka.! Ni får ha en trevlig kväll..
God kväll..

Min Första hela lediga helg!

Tjena!


Jepp, rubriken stämmer. Detta är min första ledig helg sedan den 22-23 september. Jag tror jag berättade det innan, men det roliga är att alla frågar; Vad ska du göra för att fira det?

Ska jag säga ärligt vad jag har gjort? Absolut INGENTING, varför skulle jag vilja göra någonting. Varje gång när jag är ledig så gör jag ju hela tiden någonting. Träffar någon i familjen eller någon kompis osv. Så det känns skönt att slippa behöva göra något. I fredags var jag hemma och kollade på kriminalserier samt filmen Bad Boys 2. Den är ju så grymt rolig. Jag älskar den filmen, men jag har den också. Jag kollade även på Angel Eyes med Jennifer Lopez. Igår, lördag, så var jag i hemma först och kollade på film till kl.15.00. Senare så åkte jag till Täby centrum för att träffa min bror. Jag lämnade över tre filmer till honom, Freedom Writers - Dirty Dancing 2 - Take the lead. Det är tre jättebra filmer. Så dem tre filmerna lämnade jag över, sedan så köpte jag även en film jag länge velat se Shooter. Igår bestämde jag mig då för att köpa den. Sedan så gick vi och käkade pizza. Därefter så åkte jag hem för det fanns inte så mycket att göra. Alla affärer hade i stort sett stängt. Det var ju även jättedåligt väder. Det både regnade och blåste plus så var det kallt ute.

När jag kom hem så kollade jag först på Catwomen som gick på kanal 5, med en ut av mina absolut favorit skådisar: Benjamin Bratt. Jag kan tycka den filmen är både bra och dålig, men för det mesta är den faktiskt helt okej för min del. Den är väl lite överdriven, men jag kan gilla sånt ibland. När den var klar så tittade jag på Shooter som Mark Wahlberg är huvudrollen i. Jag säger bara det att den filmen är så grymt bra. Tittade även på den imorse också. Så mycket gillade jag den. Jag gillade den för att det var så mycket action i och att handlingen var lite verklig på sätt och vis. Massa saker som man vet kunde stämma in på så många verkliga händelser. Rekomenderar den till människor som gillar action.

Just nu vid tillfället så pratar jag med Gisela på telefon. Vi pratar strunt som vanlig. Kul med lite skvaller och sedan uppdaterar info om vad som har hänt den senaste veckan och så. Jag träffade nämlinge två gamla kompisar från skolan som jag inte har sett på 6-7 månader. Så jag blev tvungen att berätta det. Helt sjukt, det är så mycket som har hänt sedan dess. Det var jättetrevligt att träffa dem igen. Dem var även två som jag gick i samma skola som när jag var liten och även på gymnasiet. Det var bara en slump att jag träffade dem. Hur som helst så var det trevligt.

.............

Nu har jag nyligen bestämt med Gisela att träffa henne lite snabbt. Så det ska jag göra lite senare. Sedan ikväll så ska jag se på Cold Case, Thief och Without Trace. Jag börjar nämligen sent imorgon. Börjar inte förrän kl.16.00. Ska till jobbet och jobba fyra timmar bara.

Hur som helst. Ska städa rummer lite nu..
Vi hörs allesammans!


Bye bye..


Lugn måndags kväll

Hallå hallå..!

Oj, vad ska jag berätta idag egentligen..

Det är inget nytt som har hänt. När jag jobbar så är allt som vanlig. Jag går till jobbet och arbetar mina timmar sedan går jag hem. Just nu så är jag så himla trött jag skojar inte alltså. Igår jobbade jag ju ett 07.00-21.00 pass. Fast det som var det jobbiga var att det var så jobbigt på dagen, men när jag sedan bytte avdelning på kvällen så var det så mycket lugnare eftersom jag fick vara på en ut av mina avdelningar.
Vilket då innebar att jag visste exakt hur allt gick till och exakt visste vad jag skulle göra. Men när man jobbar som timmis som jag så måste man egentligen lära sig in allt på alla olika avdelningar. Det är åtta avdelningar, men under den senaste tiden så har jag fått vara på två som man kan säga tillhör varandra. Det är liksom samma personal som jobbar på dem två. Fast när man flyttar runt till andra avdelningar så måste man lära sig "nya rutiner" och hur allt går till med dag och kvällsrutiner. Så nu när jag varit på två andra avdelningar som jag inte alls är van vid så är det så mycket jobbigare vilket har gjort att arbetet har varit jobbigare under helgen. Det värsta var att det inte heller fanns någon fast personal på den avdelningen jag var på utan bara jag och en annan timmis vilket gör vårt jobb mycket svårare. Sådant är jättejobbigt...

Hur som helst ska släppa det. Imorgon är jag ledig och då ska jag sova ut för imorse så ville jag verkligen inte gå upp utan vara faktiskt nära på att sjukanmäla mig, men det gjorde jag aldrig. Nu är jag ledig imorgon, sedan så jobbar jag tre dagar till och därefter så kommer min första lediga hela helg sedan den 22-23 September. Jag har redan bestämt att jag inte ska jobba den helgen utan ta vara på den. För den 21 Januari, nästa vecka alltså, då ska jag börja gå på schema. Då kommer jag jobba ganska mycket och då kommer jag få vara på mina gamla avdelningar där jag helst vill vara.

Imorgon så har jag dock inga planer. Jag tror inte heller jag tänker göra något heller utan bara ta det lugnt. Funderar på att laga något riktigt gott till lunch. Funderar på att göra en god pasta sallad eller något. Jag brukar ofta inte vilja göra något sådant, men jag tänkte prova på det. Måste ju hitta på något som kan sysselsätta mig imorgon.

Nu på kvällen så har jag bara legat i sänge och kollat på tv. Kollade lite på ett spännande avsnitt från CSI: New York. När jag kom hem idag så sov jag i kanske en och en halv timma. Jag var så trött, hade sovit väldigt dåligt inatt nu igen. Nåja, nu ska jag se klart på Shark som går på 3;an. Det är ett program som jag verkligen har saknat ganska länge. Jag gillar det verkligen, så det är bra att det har kommit nya avsnitt. Aja, nu ska jag titta klart och sedan ska jag sova. Och efter detta så ska jag kanske se lite av början på The Scorpion King och föhoppningsvis kommer jag somna under tiden. Vilket har blivit ganska vanligt för mig att jag göra nu för tiden. Somna med tv:n på vilket egentigen inte är bra.

Jaja..Med andra ord så har det varit en lugn måndags kväll..

Ha en trevlig måndags kväll..
Bye bye!


Ut med Julen..

Tjenixen!

Ut med Julen..

Jag har märt att vi har inte haft någon vidare vinter i år. Jag menar hur kommer det sig att det är plus grader? Det är något som inte stämmer. Sedan så var det en väldigt snabb jul. Det känns som julen gick snabbt iväg. Vi hann i stortsett klä granen och lika snabbt ta ner den. Allt har liksom gått så fort. Fast det värsta är väl att det inte var någon snö på julafton eller nyårsafton. Det roligaste är att snön kom dagen efter nyårsafton. Jag tycker dock det är tråkigt att det inte finns någon snö för de mindre barnen. Okej, jag tänker kanske ganska långt fram, men jag hoppas det har kommit snö till sportlovet. För deras skull, de har ju inte haft så mycket att åka pulka på.

Idag så har jag bara jobbat. Det var lite trist, men det funkade. Är ganska trött ändå. Fast min bror var på besök hos oss och det var trevligt. Jag råkade somna en stund när han var här. Fast det gjorde inget, han är så van. Men idag tog vi ner granen och bar in alla julpynt till källaren. Så nu är julen helt borta hos oss.

Imorgon är det en ny dag och imorgon ska jag jobba hela dagen. Från klockan 07.00-21.00 så jobbar jag. Visserligen blir det en lång dag, men jag slipper vara på samma avdelning imorgon utan får gå tillbaka till min gamla vanliga avdelning på kvällen. Så det ska bli skönt.

Aja, ska lägga mig nu och ska även kanske, eller en stund till kolla lite på Sagan Om Konugens Återkomst som går på tv 4 just nu. Har ju hållt på sedan 20.00. Jag kan inte låta bli att titta på dessa filmer. Dem är ju så helt otroligt bra gjorda så det inte är sant..

Hur som helst....

God natt på er!


Återsamlings kväll..

God kväll!

Igår kväll så träffade jag några kompisar; Gisela, Matilda och Angelica, samt en kompis till Angelica som vi andra också känner Bella. En skit härlig tjej. Det är en barndoms kompis till Angelica. Vi hade en jättetrevlig kväll hemma hos Angelica. När vi först kom dit så åkte vi och handlade inför middagen .Vi lagade en Wokgryta med kyckling och drack gott vitt vin till. Det var väldigt trevligt. Snackade väldigt  mycket om en massa grejer. Mycket hade hänt på 6 månader. Eller jag har ju träffat Gisela och Angelica, men Bella och Matilda har jag inte sett på ett tag. Hur som helst vi hade trevligt. *Jag kan rekommenderar Blue Nun (vitt vin)*. Vi åt även en god efterrätt också..choklad-kladdkaka med lite glass till. Det var suveränt gott faktiskt.

Bee Movie var i alla fall en jättebra film och den var så grymt rolig. Visserligen råkade jag somna i ca.5 minuter, men det var för att jag hade sovit så pass dåligt den natten. Så jag somnade inte för att den var tråkig, utan bara för att jag hade sovit dåligt. Filmen var verkligen bra och rolig. Det som var lite synd var väl att det sprang ut och in ett par små killar från bion. De hade betalat för att se en film, men sedan springer de runt och kollar vad det finns för andra filmer att se. De höll på att springa fram och tillbaka mellan Bee Movie och Alien filmen. Det roligaste var att i nästan slutet på filmen så stängdes hela filmen av pga. fel eller något. Så vi fick sitta i typ 5-10 minuter innan den sattes på igen. Det var lite surt, men det ordnade sig tillslut.

Idag har jag bara jobbat kväll och det var väl okej antar jag. Jag jobbade på en avdelning som jag inte är så van vid. Började nämligen på den avdelningen, men det har hänt så mycket sedan jag sist jobbade där. Imorgon jobbar jag dock inte så länge. Börjar 8 och slutar 15.30. Brorsan ska även komma på besök och vi ska plocka ner granen imorgon också. Så det blir en bra dag imorgon.

Hur som helst, jag måste gå nu för jag ska upp tidigt imorgon igen och jobba. Måste få min sömn.

Sov Så gott mina vänner!
Skriver kanske imorgon!
Chaoo..

Ledig Dag..

Halloj!

En ledig dag, lovely...

Idag är det min lediga dag och det är trevligt. Sov väl inte så där jättelänge. Först blev jag väckte imorse av att en ut av mina samordnare ringde och fråga ifall jag skulle vilja komma in och jobba på nu på morgonen. Klockan var väl 07.00 när hon ringde, men jag kunde inte. Det finns en anledning till varför. Ska berätta snart. Hur som helst, jag tänkte nej. Jag orkade verkligen inte. Har redan jobbat helgen och allt så jag vill vara ledig idag. Hur som helst så senare hade jag ställt väckarklockan bara för att jag skulle till jobbet en viss tid och kolla en sak jag misstänkt ha glömt i skåpet jag använde i helgen. Jag tror nämligen ett brev som jag fick i fredags ligger kvar där och jag är väl lite rädd att det ska försvinna. Men sedan så orkade jag inte hämta det imorse så jag struntade i det. Får se imorgon om det ligger kvar.

Igår träffade jag två kompisar, Gisela och Angelica. Pratade med Gisela i förrigår och vi bestämde att vi skulle träffas. Så igår kom Angelica och Gisela och hämtade upp mig. Sedan så åkte vi till Giselas storesyrras lägenhet. Där så käkade vi god Tacos med en jättegod guacamole som Angelica gjorde. Vi kollade även på Simpson the movie och den var jätterolig. Visserligen missade jag en lite bit i filmen bara för att jag somnade. Hade ju jobbat så jag var lite trött. Vi kollade innan på Spökhuset som gick på tv 4, men den tittade vi på innan. Kan i alla fall rekommendera Simpson filmen. Sedan var det ju jättetrevligt att träffa Angelica. Har inte träffat henne sedan hon åkte till Miami och Costa Rica. Hon var minsann brun, eller okej inte super duper brun. Fast självklart hade hon fått fin färg på sig. Själv ser jag mig som blek/brun. Man ser att jag är brun, men jag är ganska blek för att vara brun. Vi hade i alla fall väldigt trevligt igår. Saknar dem tiderna då vi umgicks mycket. Fast mycket har hänt de senaste 6 månaderna. Vi alla jobbar och går i skolan. Hur som helst, det var därför jag inte kunde jobba idag eftersom jag kom hem ganska sent igår och de ville att jag skulle komma in 07.00 imorse. Skulle bara fått sova två och en halv timme i natt annars. Jag ska egentligen inte vända på dygnen så här, men nu gjorde jag det i natt. Fick även svårt att sova när jag väl låg i sängen.

Jag ska träffa dem igen på torsdag. Då ska vi tre + Matilda ät middag hos Angelica. Har inte träffat Matilda sedan vi tog studenten så det ser jag faktiskt fram emot. Har saknat henne jättemycket faktiskt. Hon tjatar hela tiden om att vi ska ta en retur på våran resa till Dalarna som vi gjorde förra vintern. Då bilade vi fyra i snökaoset upp till Dalarna där jag har mitt sommarställe. Vi hade jättetrevligt och roligt sist. Resan hem gick ganska snabbt, men resan dit gick väl på 7 h eller något. Haha, fy f*n alltså. Åkte typ 30km/h hela vägen upp dit nästan. Alltså jag skojar inte vi körde skit sakta pga. snö ovädret. Det var en oförglömlig resa...

Nu måste jag börja göra mig i ordning för jag och hermanita linda Gisela ska gå på bio. Vi ska gå och se Bee Movie *Seinfeld*, ser fram emot den som f*n. Jag fick höra av e arbetskompis på jobbet att den var skitbra och att hon verkligen kunde rekommendera den. Så jag ser fram emot att se den nu. Sedan har jag då lovat en annat arbetskompis att berätta om den var bra eller inte. Men om det är Jerry Seinfeld som har gjort och själv spelar i den så måste den ju nästan vara jättebra. Den har även fått bra kritik.

Aja kan berätta sedan vad jag tyckte om den. Måste tyvärr gå nu..men jag skriver imorgon igen.

Byebye allesammans!

12 h pass..

God kväll..

Måste inleda med att säga till den som kommenterade det förra inlägget. Anledningen till att jag skrev mycket är för att min familj och mina släktingar samt några vänner jag inte träffar ofta ska få veta saker om hur mina dagar ser ut och så. Om du är någon vän eller inte någon alls jag känner så bör du veta att det inte är tvång att läsa min blogg. Jag kommer fortsätta skriva långa inlägg. Min blogg är inget gästinlägg som bara skrivs på några rader..tyvärr.

Hur som helst. Idag har jag jobbat ett 12 h pass.. Det har tack och lov gått bra idag. Visserligen har det varit en lång dag och man har längtat hela dagen på att få gå hem, men jag har jobbat med bra och goa människor. Även mina gamlingar är så underbart söt och trevliga. Som sagt jag trivs så mycket på mitt jobb. Nästa vecka ska jag lämna "min" avdelning, som jag brukar kalla den. Nej, människor jag ska inte sluta eller få sparken. Fast nästa vecka så ska de flytta upp mig till en annan avdelning i 2 veckor, vilket de från min tidigare avdelning inte alls tyckte om. Dem är så söta när de säger så. Jag blir så glad av att höra sådana positiva kommentarer och uttryck från dem. Jag har en väldigt god nyhet som jag tänkte berätta för er imorgon eller på måndag. Orkar inte förklara det just nu. Men det som är så bra är att jag inte är orolig över att få arbeta med nytt folk utan nu får jag gå tillbaka till dem jag började jobba med. Och när de fick höra att jag skulle jobba med dem så blev de glada.

Imorgon är det inget super långt pass jag jobbar som idag utan det är väl från 9.00-17.00. Så det är ganska skönt faktiskt. Men, men..just nu sitter jag och glor lite på Sagan Om De Två Tornen, som går på tv 4 just nu. Ska absolut inte se klart hela. Måste gå och göra mig i ordning redan nu eftersom jag är så trött.

Ni får väl ha det så bra. Skriver nog mer imorgon.
Sov Så Gott!

Chao, Buenas Noches

Lång arbetsdag

God kväll..

Idag har jag jobbat hela dagen. En lång arbetsdag. Det har varit mycket att göra, nej jag skoja bara. Fast det har faktiskt varit en helt okej dag idag. Arbeta med mycket bra människor och träffat samt umgåtts med arbetskollegor som jag inte har sett på ett tag.

Nåja, dagen är över och just nu så tittar jag på en ny serie på kanal 5. Vet inte riktigt vad den heter eftersom jag inte sett den från början, men den verkar lite skum. Tidigare så tittade jag på Heroes som går på tv 4. Det var faktiskt ett jättespännande avsnitt, men det var väl typiskt att det just var det sista för säsongen. Det slutade jättebra. Nu måste jag vänta enda till hösten för att få se fortsättningen. Det är lite jobbigt.

Nå, imorgon är jag ledig igen och då ska jag förmodligen träffa min pappa och lillbrorsa. Vi ska åka till Skärholmen och titta runt lite samt käka något. Jag sa att de kunde höra av sig ifall de skulle hitta på något och det är precis vad de har gjort också. Så det känns ganska skönt att jag imorgon då får sova ut ordentligt och bara umgås med pappa och dem lite. Vi har ju träffats nu ganska ofta och det känns jättebra faktiskt. Visserligen så är det inte alltid så att vi hittar på något, men vi träffas i alla fall och det är väl det viktigaste.

Ajuste jag glömde berätta att idag fick jag en egen hemtelefon. Så nu har jag ett eget hem nummer. Mina kompisar och min pappa behöver inte ringa hem till mig och mamma längre. Utan nu kan jag prata i min egna telefon och slippa behöva dela telefon med mamma eftersom vi ofta har telefonkrockar. Så det är väl lite skönt antar jag. Känner att jag mest kommer ha mitt egna privat liv på ett helt annat sätt. Det blir ju så, eller hur?

Aja, ska se lite på tv nu och sedan så ska jag väl sova eftersom jag har varit vaken sedan klockan 06:20. Måste sova lite så jag inte håller mig uppe för länge bara för att jag är ledig. Nåja, nu är det redan den andra januari. Tiden går minnsam allt snabbt. Måste ju snart ta ner våra julprylar.

Sov så gott allesammans, det ska i alla fall jag göra.!

God Natt..


1 Januari 2008

God kväll!

Ska fatta mig kort. Tänkte inte skriva så där jättemycket eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti. Men jag tänkte väl bara berätta att nyårsafton gick väl sådär. Var lite misslyckad, men det kan jag berätta mer om imorgon.

Har jobbat idag, gick väl bra. Kändes lite konstigt, men det är bra..Jag kan berätta mer imorgon när jag kommer hem. Jobbar 8-20 imorgon, men jag hinner skriva lite när jag kommer hem annars gör jag det på torsdag då jag är ledig.

Nåja, som sagt tiden rinner iväg och jag ska upp tidigt imorgon bitti, ska jobba och allt. Men ni får ha en trevlig kväll och jag hoppas år 2008 kommer bli ett riktigt bra år.

God Natt på er.!

RSS 2.0