En ny pryl i huset

Hola..mis amigos!

Idag är det ju lördag och jag har nog aldrig sovit så gott som jag gjorde inatt. Det kändes jätteskönt att få sova så bra som jag gjorde. Imorse så låg jag kvar ganska länge, men efter ett tag gav jag upp och insåg att klockan började bli alldeles för mycket. Senare så åkte vi (lilla familjen) till Skärholmen och köpte lite grejer. Dem där skorna jag köpte igår bytte jag ut till en halvstorlek större, så nu sitter dem alldeles perfekt. Det var ett par Keds skor som jag köpte, verkligen fina alltså. Såg en massa andra skor också, men jag ska nog lugna ner mig ett tag nu. Får sluta umgås med Joakim. Får mig att köpa en massa dyra saker, nej jag skoja..! Det var månadens sista köpt. Får se vad det blir för ny skor nästa månad, nej usch jag skoja bara. Vill nämligen ha ett till par skor, men jag får vänta till maj eller något annars blir det för mycket.

Sedan så köpte jag en ny pryl, ett par as bra högtalare med en baslåda och allt till datan. Jag skojar inte, utan den är verkligen grym. Har spelat alla mina spanska salsa låtar enda sedan jag stoppade in kontakten i datan. Älskar att lyssna på salsa låtar när man kan höra basen och allt. Har även lyssnat lite på några reggaeton låtar som har lite salsa rytm i sig också. Som sagt vi sydamerikaner gör grym musik också, bra dansare också. Skoja, men musiken den har allt. Ljudet blev verkligen helt perfekt. Precis som jag ville ha det.

Låten som fortfarande spelas i mina högtalare är Juan Luis Guerra - La travesia

Ikväll så ska jag se på en av mina filmer som jag har här hemma. Har fortfarande inte bestämt mig vilken film det blir en, men jag vill helst se en rolig. Det finns två filmer som jag saknar här hemma, men det finns en söt rar liten/lång flicka som har dem. Love don't cost a thing och World Trade Center får se nästa gång jag träffar den flickan. Visserligen har jag andra filmer, så det finns alltid lite att välja på. Det har kommit en ny film som jag så gärna vill se *Talento de Barrio* och det är en film med Daddy Yankee, mannen som jag hade så svårt för i början när han kom med singeln Gasolina. En otroligt tjatig låt, sedan kom han med många andra låtar som jag blev förälskade i och just nu är - Ella me levanto - en av dem absolut bästa låtarna!

Nåja, ska lägga mig i sängen och läsa klart Vecko Revyn som jag aldrig hann läsa klart igår eftersom mina ögon inte orkade hölla sig öppna. Kanske handlar något mumsigt till senare..

Ha en trevlig kväll allesammans!
<3

Fredag - En ledig helg, skönt!

Nämen hallå..

Vad ska jag säga? Jag har helt enkelt inte orkat denna vecka skriva så mycket. Jag har varit ganska lat ut av mig. Denna vecka har jag jobbat, förutom onsdag..minns inte ens vad jag gjorde då, måste tänka tillbaka. Joo, men shit vad dum jag är. Fan, det var ju Sverigen - Brasilien matchen som jag så gärna hade velat se här i Stockholm men som dem flyttade till London, dem aporna.......

Det var en helt underbar match som man så lätt irriterade sig på. Fast jag är så grymt glad över att Brasilien vann även om dem inte vann med några stora poäng. Jag måste dock säga att Sverige spelade bra, blev ganska förvånad. Fick en massa meddelande från Vieja (Karina) under matchen då hon skrev "Dumma svenskar". Eftersom det gick ganska bra för dem. Fast när Brasilien vann svarade jag "Vi Sydamerikaner är grymma" och det var ju ett skämt på sätt och vis =). Det var i alla fall en värd match att se på överhuvudtaget. Saknade dock hela Brasiliens spelare!!!! Vart var Ronaldinho, Cicinho, Ronaldo, Adriano, Kaká, Edmilson, Sylvinho, med andra ord jag saknade många av mina favorit spelare. Det var lite synd. Fast okej  ska inte klaga fick ju ändå se Robinho in action, han var verkligen grym. Fast många svenskar fällde honom ett antal gånger som om han vore det största hotet på planen. SJÄLVKLART är han det, den nya bästa och grymma spelaren som är något sjukt duktig på att dribbla av människor.

Hur som helst övergå till ett nytt ämne, jag har bara jobbat denna vecka och jag har haft en otroligt tuff vecka. Fast det bara har varit 4 dagar, men det har tagit något enormt mycket på mig. I helgen så är jag ledig och det är jätteskönt för jag har mycket att se fram emot nästa vecka, fast jag vet inte om jag ska ta det positivt rikigt. Nåja, idag så slutade jag 13.30 och därefter skulle jag iväg direkt och hämta mitt pass. Som vanligt så följde Karina med, jag vet inte varför jag blev galen på henne. Fast en jättesnäll Joakim följde med istället och samtidigt då så käkade vi på Kinarangen, mitt smeknamn för Kinarestaurant. Det var jättegott, åt fyra små, små varmrätter med ris och därefter ingick god efterrätt - friterad banan med glass och god honungssås. Sedan handla vi lite grejer och jag köpte ett par skor som jag verkligen, verkligen gillade. Jag undrar var jag fick min inspiration till skorna ifrån?

Just nu ska jag läsa min tidning och kolla lite på tv. Ska snart se Without a trace. Får se om det blir någon film ikväll kanske. Aja, ha en trevlig kväll och helg allesammans, själv ska jag bara vila ut i helgen och förbereda mig inför nästa vecka.

God Natt
<3

Alicante, Spanien?

Hello..people.!

Helgen har varit bra och lugn, har dock varit lite trött och haft lite ont i magen fast jag överlevde. Tog det lugnt igår, tvättade och städade mitt rum. Det kändes skönt att få det gjort, men jag är inte riktigt klar med mitt rum. Har mycket kvar att göra.. Påsken var bra och har ätit två goda middagar, både i lördags och söndags.

Idag så har jag jobbat kväll och det var kul som vanligt, fick jobba med min vieja. Jag älskar kalla henne för det, men egentligen är det hon som kallar mig det bara för att jag "samlar" på mig en passa plast påsar..hehe..fast jag gör det inte med flit utan det blir så automatiskt. Fast nu när jag och la vieja jobbade kväll så pratade vi om våran Spanien resa, vi har bestämt att vi ska åka men nu är det bråttom att boka biljetter innan det är försent och priserna börjar höjas. Karina ska följa med mig på fredag och skaffa sitt pass samtidigt som jag ska hämta mitt. Vi har bestämt oss att vi SKA åka. Nu ska vi kolla upp fler hotell förutom det vi har tittat på, vet ej varför men Karina sa det. Så jag antar det blir något vi ska göra nu i veckan. Får se om det blir av för varje gång vi bestämer något så brukar det oftast aldrig bli av.


Aja, jag jobbar bara imorgon sedan är jag ledig igen på onsdag. Då är det Brasilien - Sverige matchen. Jag är så ivrig inför den matchen. Fan, att matchen inte var i Stockholm. Jag gick ju med Gisela på deras match på Råsunda när de var här förra året. Det var jätteroligt och skulle kunna gå igen..!!!


Nåja, ska göra mig i ordning nu och hoppa i säng. Börjar tidigt imorgon bitti, men jag slutar tidigt också. Ha en jättetrevlig kväll..


Buenas Noches..


Glad Påsk, en ledig dag..

Först och främst - Glad Påsk..!

Idag är det som sagt Påskafton och vi ska ha en lite påskmiddag här hemma. Som synd så kommer inte min bror hit. Har faktiskt ingen aning, men det är som vanligt han vet inte vad han vill eftersom han inte kunde bestämma sig. Hur som helst vi andra ska ha en fin middag och jag ska få ha hand om efterrätten. Hehe..Det ska bli kul och intressant. Ska gå och handla senare lite grejer.

Igår jobbad jag. som sagt bytte med min snälla rara kollega. Han skulle som sagt på sin kompis kalas på kvällen. Fast allt gick bra igår tyckte jag. Det blev dock lite stressigt i slutet, men jag fick allt klart innan jag gick hem i alla fall. Sedan fick jag låna en film av kompis på jobbet. Jag lånade Jumper, ska försöka se den imorgon.

I torsdags jobbade jag över två timmar och det är något jag ångrar. Det var nämligen inte på min avdelning utan jag skulle hjälpa till på en annan. Det gick väl bra, men det var så mycket jobbigare. Fast hela dagen hade i stort sett varit jobbig. Det hade varit mycket att göra den morgonen redan innan så vi hade mycket att göra och det fanns fortfarande mycket att göra dagen därpå, igår då med andra ord. Hela våran tvättstuga var full med tvätt och allt var bara kaos. Fast en jättesnäll arbetskompis till mig sa att hon skulle ta hand om det nu under helgen. Vi har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Så himla jobbigt när det blir så ibland.

Imorse så vaknade jag upp glad och pigg. Låg kvar en stund i sängen och läste min - Pelé bok som jag FORTFARANDE inte har läst ut, men jag fick lust att läsa den idag och jag läste ca.30 sidor i den. Ska fortsätta lite senate hade jag tänkt. Det är inte så att jag inte gillar boken utan tvärtom, men jag har så dåligt för att läsa böcker. Fast denna bok har jag bestämt mig för att läsa ut innan jag ens ger upp. Det får ta ett år om det så måste för jag ska läsa ut den. Nu ligger jag väl på sida 100 eller något. Alla böcker jag nästan tidigare läst har jag faktiskt bara gett upp och lagt åt sida sedan bara struntat i den. Men det som jag gillade med den här gången när jag läste boken var att Pelé berättade när han var i Sverige, i Göteborg, och allt han gjorde. Besökte Liseberg och lite andra saker, berättade om en tjej som hette Lena som han stötte på. Det komiska var sedan att när jag precis hade stängt igen boken och satt på tv, så satte jag på 3;an och då gick reklam för Brasilien-Sverige matchen på onsdag.

Så på onsdag är jag ledig och ska eller måste se den matchen. Nåja, nu ska jag gå och kolla vad mamma gör, sedan ska jag göra mig i ordning och gå och handla. Ha en trevlig påskhelg allesammans..!

Feliz Pascua !
<3

Onsdag - She's back..mi vieja

Halloj..

Igår så åkte jag tillsammans med min bror och skaffade pass. Usch, det  var jättehemskt. Jag fick se hur själva passet skulle se ut när det var klart och jag hade hoppas på en mycket bättre hår dag. Man ska ta själva kortet när man är där. Det var jättehemskt, hade en dålig hår dag för att det snöade så mycket och det var hemskt. Bläää, vill bara glömma det hela. Hade sådan ångest efteråt. Min bror tyckte jag var jättejobbig som tjatade mycket om det efteråt. Han var jätteelak mot mig. Hittade på en massa saker om en massa papper som man skulle ha med sig för att skaffa pass. Fast det behövde jag faktiskt inte.

Efter vi hade varit hos polisen så gick vi och käkade på Kinaresturant, och det var suuuuuuuuuuuuuper Gott!! Jag skojar inte jag älskar Kinesmat...mmmm...mums..=). Det var i alla fall jättegott och det var brorsan som bjöd ockå. Vi gick sedan runt och kollade lite i affärer, men vi hittade inget som vi köpte förutom 4 par örhöngen som jag köpte. De var jättefina och glänsade örhängen. Vi åkte även till slussen och kollade i en affär sedan promenerade vi till Mariatorget. Passade på medan det inte snöade.

När jag kom hem senare på kvällen kollade jag på Gossip Girl och Brothers and Sisters. Därefter somnade jag gaska snabbt efter det. Så jag sov jättegott i natt faktiskt.

Idag har jag jobbat och det var jättekul. Jobbade med angelita (Karina). Det var verkligen kul. Vi pratade om kärlek och om allt allt och allt som vanligt. Berättade för henne om att jag skaffat pass och hon tittade bara på mig. Fast jag ska följa med henne nästa vecka och skaffa det. Det var en så enkel sak, men det är skönt att ha sällskap med sig. Nu ikväll så har det varit vattenkrig, jag mot Karina och en annan kille som också jobba kväll. Dem var elaka, jag fick så mycket vatten på mig så det såg ut som jag kissat på mig. Dem var jätteelaka. Fast nåja vi skojade så det var bara roligt. Nåja, det var skönt att ha tillbaka min sk. vieja.

Jaja, har kollat på Grey's Anatomy och nu kollar jag på Women's murder club. Ska sova efter det för jag jobbar dag imorgon. Så, så är det..!

Sov gott allesammans! Buenas Noches..!

<3

Tisdag

Good Morning..

Uscha, idag är det snöväder. Jag hoppades på att snön skulle försvunnit tills idag, men det har den inte gjort =(. Nåja, har precis ätit god nyttig frukost och snart ska jag gå och gör mig i ordning. Ska till stan idag och träffa min rara bror. Vi får se vad vi hittar på, ska dra runt honom på stan och köpa lite grejer. Har lite saker som jag behöver till min vackra ägodel (datan).

I helgen hoppas jag på att jag får ordning på mitt rum. Min kära bror kommer även hit till helgen på fredag. Så då ska jag passa på att utnyttja honom lite då. Han ska få hjälpa mig få ordning på mitt rum. Jag jobbar bara tre dagar denna vecka. Fick ett samtal av min snälla, underbara arbetskollega. Han undrade om vi kunde byta pass på fredag för att han skulle på sin kompis födelsedagsfest på fredag. Han skulle själv jobbat kväll och jag ska jobba dag. Så det blir kväll för mig istället. Det gjorde egentligen inget. Fast jag blev ganska chockad när jag såg att han ringde eftersom han ringer bara om det är superviktigt. Nåja, så imorgon så ska vi få ett godkännande för passbytet.

Som sagt i helgen är det påsk, jag ville jobba extra fast det finns inga pass. Så jag ska fira påsk med familjen. Är dock lite avundsjuk på min pappa, lillebrorsa och hans mamma. De ska fira påsk i Dalarna på vårt landstället, så orättvist hade också velat följa med. Så himla länge sedan jag var där uppe. Sist jag var där uppe så kom min pappa ner till Stockholm för att hämta mig när han själv redan var där uppe. Det var under en ganska svår tid för mig. Det var någon gång runt sommaren.

Nåja, måste göra mig i ordning nu. Ha en trevlig snöig dag..

<3

Helgen som varit..

I helgen så har jag jobbat. Igår så var jag så sjukt trött när jag kom hem. Jobbade 7.00-15.00 i lördags, sedan igår (söndag) så jobbade jag 07.00-21.00. Det var därför jag var så trött när jag kom hem. Jag menar visserligen hade jag ju en och en halv timmes rast och jag försökte verkligen sova, men det gick inte så bra. Har jättesvårt att somna på jobbet. Det är ett vilorum som har två sängar. Jag försökte verkligen sova, men det går inte. Gick upp 05.30 och kom i säng 00.30. Jag blev övertrött efter ett tag så då var det svårt att lägga sig tidigt.

Nåja, inget annat en jobb har hänt i helgen. Imorgon ska jag träffa brorsan, vi ska till stan och titta lite. Får se vad som händer. Idag ska jag bara vara hemma, ska snart gå och duscha och därefter fixa håret. Ikväll ska jag vara hemma måste verkligen vila upp mig. Det som är så sjukt är att förut var jag van att jobba 7-21 pass. Men nu när jag gör det så sällan så är det bara jobbigt. Men dagarna går skitsnabbt för det finns alltid så himla mycket att göra hela tiden.

Nåja, orkar inte skriva så mycket mer. Har precis ätit frukost nästan och nu så ska jag vila mig på sängen en stund och glo på tv. Så duschen får vänta. Ska förmodligen börja rensa rummet idag också samt tvätta hoppas jag. Ha en jättetrevlig dag..

<3

/hörs senare kanske...


Fredag..

Idag så är det fredag, just nu är det fredagkväll..

Jag har inte gjort något speciellt utan bara tagit det lugnt idag. Gick lite snabbt till jobbet för att kolla om min colombianska vän hade med sig min flagg vilket hon också hade. Den var jättestor... Jag skulle fått den, men hon ska snygga till den lite grann. Det var lite lösa trådar på lång sidorna på den. Hon skulle fixa det under helgen så på tisdag eller onsdag så ska jag få den. Fast jag fick se hela idag. Den var jätte-jättefin, jag lovar. Nåja, får se om jag får den på måndag. Ska även få en tröja också om 2 månader. Hennes bror hade nyligen varit i Colombia och hälsat på deras mamma som då hade köpt den åt mig. Nu ska dem även köpa tröjan då när deras mamma ska komma på besök.

Annars idag så har jag bara vart hemma och tagit det lugnt som jag tidigare skrev. Varit hemma och kollat på lite tv, sedan fört över lite musik från stora datan till lilla datan. Jag har en ny favorit - älsklings låt. J.Holiday - Suffocate. Den låten är så underbart fin, och bara han är fin. Ja, sedan så har jag tvättat och varit och handlat.

Just nu sitter jag och kollar på Mr and Mrs Smith och ska snart gå och lägga mig. Jag jobbar helgen, uscha jag orkar faktiskt inte känner jag. Fast jag ska sova ordentligt så jag orkar jobba imorgon. På söndag så ska jag jobba heldag. Från klockan 07.00 - 21.00, får se hur det går. Var så länge sedan sist jag jobbade ett sådant pass. Ska hänga lite tvätt nu och duscha efter. Så nu får ha en trevlig kväll..!

Sov Gott...

<3

Torsdag - En underlig dag på jobbet..

God kväll..!

Dagarna har gått och tiden går så snabbt. Jag tycker allt bara rinner iväg. Idag så har jag jobbat bara och samma igår. Absolut inget märkvärdigt. Jag jobbade kväll igår och dag idag. Det var en underlig dag idag. Alla verkade så tillbaka dragna på något sätt. Vet inte varför, till och med jag var lite tillbaka dragen. Det är så mycket på jobbet just nu att jag inte vet riktigt vad som händer. Fast jag gillar mina arbetskamrater ändå. Dem är roliga och har humor.

Idag så kom storebrorsan hit på besök och det var jättetrevligt. Han kom förbi jobbet för att hämta hemma nycklarna och fick lov att gå hem till oss och vänta tills jag sluta. Sedan när jag hade slutat så gick vi och lunchade tillsammans. När vi kom hem igen så kollade vi på film. Sedan blev han tvungen att dra sig hemmåt. Han hade hunden som skulle rastas och allt. Så han åkte här i från runt fem tiden.

Ajuste, jag pratade med min colombianska "mamma" (vi alla kallar henne det). Hon påstår eller säger att hon har fixat en colombiansk flagg till mig som hennes bror och mamma hade köpt åt mig i Colombia. Jag ska springa förbi jobbet imorgon och hämta den om hon har med sig den då. Jag jobbar inte imorgon, men jag springer i sådana fall dit och hämtar den bara för att jag vill ha den. Hon är så söt som bad dem köpa den åt mig. Jag skulle fått den tidigare, men vi har inte träffats på ett tag så det har varit svårt. Det var kul att träffa "colombiana" idag.

Nåja, som sagt är ledig och bara just nu så är jag jättetrött, sov lite förut när jag och brorsan kollade på film. Så imorgon får vi väl se vad jag hittar på för något. Aja, håller på att kolla på Criminal Minds nu. Ska förmodligen sova efter det. Fast det kanske jag inte kommer att göra.

Nå, ska ta det lugnt nu. Ni får ha en trevlig kväll.

<3

Tisdag - 11/3

God Kväll!

Det har gått två dagar och jag har inte orkat skriva något bara. Fast ja, nu känner jag för att skriva. Inget speciellt har hänt. Jag har jobbat som vanligt och sedan var jag hos läkaren idag och så. Jag har haft problem med min rygg tidigare så jag och mamma gick till läkaren och kollade upp det. Hon sa en massa saker, men det är över nu sa hon i alla fall. Så jag ska vara försiktig och en massa grejer.

Hur som helst, i måndags skulle jag fixa mitt pass fast Karina var jäääääääätteförkyld så vi kom aldrig iväg. Blev dock lite besviken, känns som vi skjuter upp på allt hela tiden. Vi ska försöka en gång till på torsdag bestämde jag ifall hon kommer tillbaka tills dess. Vilket jag hoppas på.

Imorgon så jobbar jag kväll och jag jobbar så få timmar så det är bara synd att ens gå, men så kan det vara. Jag går dit och gör mitt jobb sedan går jag hem.

I söndags kollade jag på en massa grejer som The Perfect Man, Cold Case, Bionic Women och en Barcelona match (La Liga). Det var faktiskt jättekul att se en Barca match igen. Fast det som störde mig mest var att jag inte hann se klart hela matchen. Jag kollade ju på en massa andra grejer också samtidigt. Men jag fick se en lite i alla fall. Ska börja titta på deras matcher mer oftare. Fast jag glömmer hela tiden vilket leder till att jag sedan finner annat att titta på. Jag är alltid nyfiken på nya program, serier och filmer som jag inte sett tidigare. Det spelar ingen roll vad för slags serie eller film det än är. Jag är alltid nyfiken.

Just nu kollar jag på Stört Kär och The starter wife. Ska snart lägga mig jag är jättetrött just nu..

Ha en trevlig kväll..

God Natt..

Lördag - Shoppingdag..

Hello..

Idag så har jag vart i Skärholmen med mamma och handlat kläder osv. Vi kom ganska sent dit, men vi fick lite handlat ändå. Mamma köpte ett par jättefina svart-vit prickiga pumps. Dem var faktiskt jättesöta och dem passar jättebra till en ut av hennes kjolar som hon har. Själv så köpte jag tre tröjor, en grön, en blå och en gul. Alla dessa köpte jag på Gina Tricot. Jag blev faktiskt jättenöjd och jag gillar dem verkligen. Sedan köpte jag lite på Kappahl och Clas Ohlson också. Så vi handlade och vi båda blev nöjda med inköpet. Det var faktiskt inte så överdrivet mycket folk utan det var ganska lagom med människor.

Nåja, det blev ingen bio idag heller. Vet inte riktigt varför, min bror har lite svårt att bestämma sig. Får se när det blir. Men vi har alla syskon som kan vara lite konstiga ibland. Svårt att veta vad dem vill. Hur som helst jag brydde mig inte så värst mycket. Har pratat med min lillebror ikväll och det var ganska kul. Vi pratade om en massa roliga saker. Jag glömde se filmerna igår som jag fick av min kompis, men jag ska nog göra det ikväll istället. Ska försöka kolla klart på en film på Tv3 först. Sedan får vi se. Ikväll blev det i alla fall ingen Melodifestival, tråkiga låtar och ingen Björn Gustafsson. Då är det inge roligt =) Oj, nu kommer Desperado con Antonio Banderas y Salma Hayek. Den måste jag se för det var så länge sedan jag såg den.

Aja, ska inte skriva så mycket mer..
Ni får ha en trevlig kväll eller ska jag säga natt, för det ska i alla fall jag ha.


Buenas Noches.. - <3

.-'*'-. .-'*'-.
'.      '      .'
  *-.    .-*
       *

Fredag..en förkyld Marre

God kväll!

Idag har jag typ gjort absolut ingenting. Har knappt varit ute ens utan bara varit hemma och varit förkyld. De enda gångerna jag var ute var när jag lämnade en grej till en kompis och även hämtade sedan. Annars har jag liksom inte varit ute. Fast på sätt och vis var det väl skönt på samma gång. Så man kan säga att idag är jag bara en förkyld Marre. Har vart hemma och kollat på The Hills från säsong 2, de avsnitt jag inte har kollat på. Kollade även på Making the band 4. Då både tjej gruppen från Making the Band 3 och killgruppen (från The band 4) bor under samma tak och de spelar in en massa låtar i studion. Det är ganska kul, så det har jag sett idag..

Skulle ju åkt och skaffat pass, men det gjorde vi aldrig för fulingen jobbade så sent idag. Så vi skippade det. Vi ska göra det på måndag bestämde vi då istället. Hon ringde idag efter hon hade slutat och då pratade vi om att göra det på måndag då hon är ledig och jag slutar 12.00..=).. Vi vet vart vi måste gå eller vilket polishus, men vet bara inte vart det ligger någonstans. Fast vi skulle klura ut det på måndag sa hon. Får se hur det går.

I helgen så ska jag umgås med mamma, det var länge sedan bara hon och jag umgicks så det ska bli kul. Visserligen bor vi under samma tak, men det är inte samma sak för vi umgås inte. Jag är i stort sett hela tiden på mitt rum eftersom jag har allt på mitt rum. Jag har min data, min tv, min säng(såklart), alla hår grejer jag brukar pyssla med, min egna hemtelefonen, allt som jag oftast brukar pyssla med finns där. Brukar även käka på mitt rum eftersom jag har en fin skön fåtölj och ett bra stort soffbord också. Så jag är 95 % på mitt rum. Dem andra 5 % räknar jag när jag går till badrummet då jag tvättar, toabesök, är i köket eller i hallen.  Men alltså nu menar jag när jag är hemma, kommer hem från jobbet eller något. Då är jag bara på rummet.

Hur som helst, imorgon så ska jag vara med mamma och på kvällen kanske jag ska gå på bio istället för konserten. Har ej valt film än, men det kommer väl snart antar jag. Ska bestämma vilken film det blir ikväll. Så vi får se. Nu ikväll så ska jag bara vara hemma för jag är förkyld och vill helst vila. Ska se tre filmer ikväll faktiskt. Min snälla kompis har fixat The Kingdom till mig och en annan film jag fortfarande inte kommer ihåg namnet på. Sedan ska jag nog se den här Tom Cruise filmen på Kanal 5 ikväll. Verkar väldigt bra, hoppas den är det också.

Nåja, det är snart mat här hemma så, ska ta det lugnt tills dess..
CHAO <3

En trevlig kväll

....

Ikväll så har jag bara tagit det lugnt. Pratade lite med storebrorsan om den där hemliga grejen som jag aldrig berättade om. Vi bestämde oss för att strunta i det istället. Det är liksom något man borde planerat innan, men brorsan kom på det lite försent. I helgen är det nämligen Alicia Keys konsert på Hovet. Jag skulle velat gå, men vi bestämde nu för att skita i det istället. Massa krångel bara.

Sedan så var jag och träffade Karina också. Hon skickade ett gulligt meddelande så jag blev tvungen att gå och träffa la chica. Vi pratade om en massa och massa. Sedan så blev jag tvungen att gå eftersom jag skulle hinna gå och handla också. Som tur så visste jag att min kompis Joakim jobbade så då passade jag på att snacka lite med honom också när jag ändå handlade. På vägen hem igen så träffade jag la chica igen. Alltså jag lovar hon är en jätterolig person. Haha, hon berättade om en dröm som hon hade drömt om en kille på vårt jobb. Han som jag berättade igår var lite korkad ibland. När jag fick höra hennes dröm så trodde jag att jag skulle skratta ihjäl. Jag var nära på att tro att drömmen var barnförbjuden.

Nåja, har tittat på Criminal Minds och kollar nu även lite på Independence Day. Ska forsätta titta lite på filmen och ska snart hoppa i sängen. För imorgon är det en ny start på livet igen =)

Ni får alla ha en trevlig kväll, Sov så gott!
<3

Torsdag

Jobb, jobb och jobb..
Tre jobbdagar denna vecka..


Hittills så har dagen varit bra. Är ganska trött, steg upp tidigt imorse fast jag ska inte vila nu. Ska hålla mig vaken tills ikväll, så sover jag nog bättre. Idag var det sista arbetsdagen för den här veckan är nu ledig till på måndag. Ska faktiskt bli skönt. Ska försöka få tag på min lilla Karina. Hon är nämligen själv sjuk, så jag hoppas hon är tillbaka ikväll eller imorgon på jobbet. Då får jag nog tag på henne lättare. Vi skulle ju skaffa våra pass imorgon. Fast vi får se, hoppas hon blir frisk snart..=)

Idag så har allt gått bra, vilket det oftast gör. Tack och lov slapp vi vårt torsdags möte som skulle vara idag, eller Jag slapp det med andra ord. För dem andra skulle ha det efter lunch om de nu har det också. Vi säger i stortsett samma sak varje vecka. Så oftast tycker man det är helt onödigt att ens ha ett möte. Inga chefer på huset idag så det var skönt.

Nu i helgen så ska jag kanske göra en grej, men jag kan fortfarande inte säga vad det är. Fast senare kan jag nog säga det. Ska även försöka få mamma med mig och åka och handla lite kläder och grejer i helgen. 

Nåja, ska titta lite på tv. Sedan ska jag gå handla lite..skriver senare..

<3


Onsdag - skön, solig dag.

God Kväll..!

Idag så mår jag lite bättre, min röst är nästan helt återställd. Man märker det knappt. Det är bara jag som gör det. Nåja, det känns i alla fall jättebra. Idag så har jag jobbat och det var faktiskt jättekul. Vi hade väldigt trevligt. Jag fick jobba med två roliga killar som är så grymt roliga. Förut hade jag svårt för att jobba med en ut av dem, men nu gillar jag jobba med honom. Vi bråkar mycket, men han är som en storebror för mig. Ser alltid efter mig och är alltid ärlig med mig. Vi har alltid roligt när vi jobbar tillsammans fast vi kan bråka också. Den andra killen är bara allmänt rolig, vi behöver bara titta på varandra så börjar vi skratta. Han kan vara så korkad ibland. Hur som helst dem är härliga och roliga människor.

Ja, jag har haft ännu en finska lektion med en arbetskompis och sjuksköterskan. En lär mig fula ord och den andra fina ord. Dem är roliga dem med. Nåja, dagen har gått bra i alla fall och jag fick sluta halv sju idag. Fast jag började ändå klockan elva imorse och det var faktiskt väldigt fin väder idag. Så jag fick sitta i solen lite imorse och det var skönt.

Just nu sitter jag i sängen och tittar på "Grey's Anatomy" och dricker honungs te. Ska sova tidigt egentligen, men jag ska titta på "Womens Murder Club" först. Jag har en kort dag imorgon och det är jätteskönt för sedan är jag lång ledig. Och i helgen så kanske det händer en rolig grej, speciellt på lördag. Fast jag ska inte avslöja något än. Jag ska få svar imorgon och det handlar inte om Alicante resan. Nåja berättar imorgon.

Ha det så bra, ska gå och tvätta bort sminket nu..
<3

Solig tisdag..=)

Solen är tillbaka..

Ja, idag är det en ny dag och jag har ligger fortfarande i sängen. Vaknade runt 09:15 imorse. Var jättepigg och steg upp direkt för att prova om jag kunde prata vilket jag även kunde. Jag tror nog det där honungs teet hjälpte. Dricker det fortfarande. Kokade då upp lite vatten imorse och gjorde i ordning allt. Jag tog även en alvedon ifall det är så att jag skulle drabbas av feber, men det har jag inte heller gjort. Tror nog bara att det är en lätt förkylning. Jag mår mycket bättre och är mer piggare än imorse i alla fall. Jag kände mig forfarande lite hängig fast det verkar ha gått över nu. Sjuksköterskan på jobbet säger alltid att man ska pröva med honungs te. Så för er som känner att ni har ont i halsen så prova det. Man märker det inte på en gång, men om du fortsätter och dricker det några gånger på dagarna så märker man det efter ett tag.

Idag har jag även lite träningsvärk från igår, men inget allvarligt. Jag märkte redan igår. Det kändes jättemycket i mina lår. För det var mycket upp och nedförs backar. Det gör inte ont i låren fast man kan känna av det när jag ska sätta mig ner.

Som jag sa igår skulle jag berätta en rolig sak. Inget är helt bestämt än, men ifall detta kommer att ske så är datumet redan bestämt. Det var den 27 februari jag fick ett meddelande av min kompis Karina. Hon berättade att en annan tjej på jobbet och hon ville åka till Spanien. Jag fick då frågan om jag också vore intresserad. Visserligen så verkade mer som en skämt först, men när jag kom till jobbet nästa dag så verkade dem som om de menade allvar. Så de frågade igen; Vill du följa med eller inte? Så jag svarade ärligt; Att om det är något ni bestämt er för så följer jag gärna med. De här två arbetskamraterna är mina absolut bästa vänninor på jobbet. Visserligen är dem lite äldre än mig, men åldern spelar ingen roll. Så på fredag ska jag och Karina gå och skaffa pass för ingen av oss har. Vi har även redan kollat på flygbiljetter och hotell. Vi tror nog vi har hittat allt som vi ska behöva kolla upp innan. Så i sådana fall om detta kommer ske så sker det i augusti och då blir det jag, Karina och vår arbetskompis plus hennes lilla son. Vi ska åka till Alicante i Spanien. Så om några månader kanske jag är på min första "semester".

Alicante, Spanien
image65
Visst är det vackert..?
Visserligen så är det inte Barcelona, men det ligger väldigt nära vilket är bra.

Hur som helst, nu ska jag njuta av mina sista lediga timmar innan jag ska gå och jobba. Just nu sitter jag i sängen med min Lap top och tittar på tv och dricker Honungs te. Det har blivit min lilla grej nu. Jag mår i alla fall bättre. Väntar även på mamma, hon är på en arbetsintervju. Är lite nyfiken på hur det har gått för henne. Ni får väl ha en riktigt bra dag och njut av solen. Vi vet ju inte hur länge den stannar nu.

<3

En liten friluftsdag..

Kämpade genom skogen..=>
En friskande friluftsdag med Jennifer..


Idag så vaknade jag upp med att min röst var hes. Kunde knappt prata, men sedan så harklade jag till lite och då kom den tillbaka igen. Eller inte helt, men jag lät såååå mycket bättre i alla fall. Gick upp och gjorde honungs te och gjorde lite frukost. Därefter så ringde Jennifer för vi bestämde för några dagar sedan att vi skulle promenera vilket vi även gjorde i ungefär en och en halv timme. När jag kom hem var jag helt slut, med tanke på att det var så sjukt kallt ute gjorde inte saken bättre. Jag frös som en galning när jag kom hem. Hoppade in i duschen och sedan så har jag legat i sängen hela dagen. Jag ska inte prata så mycket när jag är ute och går, man blir mer tröttare och mer anfådd. Något som sög var att det inte var någon sol utan dugg regn och lera överallt. Vi gick lite skogsvägar och så.

Min röst och hals har inte blivit bättre, har fortfarande fortsatt dricka honungs te. Har för tillfället slutat prata för idag. Ska i storsett bara säga god natt till mamma senare, men det är allt. Det var i alla fall en friskande promenad och något jag behövde. Vi ska nämligen börja gå ofta. Nästa tre gånger i veckan. Imorgon får jag väl se om vi går. Måste få igång kroppen och få bättre kondition.

Imorgon ska jag jobba kväll och det är väl okej. En lugn dag hoppas jag. Hoppas på att rösten och halsen blir bättre tills imorgon också. Just nu ligger jag i sängen och tittar på CSI: New York och efter det ska jag se Shark. Ska nog sova efter det, så jag får vila ut ordentligt.

Hur som helst, imorgon ska jag berätta om en rolig grej. Vissa människor vet redan fast för er som inte vet så berättar jag imorgon..=)

Ha det så bra!
<3

Helgen - Lördag och Söndag

Helgen har nu kommit till sitt slut..

I helgen så har jag jobbat, men det har varit helt okej att jobba faktiskt med tanke på det hemsk och dålig vädret som har varit. Jag hoppas att det kommer bättra sig till nästa vecka. Som sagt jobbat har jag gjort och igår, lördag, så var jag hemma på kvällen och kollade på Melodifestivalen samt CSI:Miami. Jag var trött igår, men sov ganska bra i natt. Fast just nu är jag faktiskt jättetrött.

Imorgon är jag ledig och det är skönt. Har jobbat hela denna vecka förutom i onsdags. Så lite ledighet känns ganska skönt faktiskt. Det har pratats ganska mycket nu om hur det kommer se ut i sommar och hur mycket man vill jobba osv. Fick ett sms från en av mina chefer i fredags som undrar hur jag vill jobba i sommar. En god nyhet är att jag ska få fortsätta på mitt gamla schema fast fortfarande som timmis. Men det betyder att jag slipper flytta runt och jobba på olika avdelningar utan jag får stanna på mina två avldeningar som jag alltid fått jobba på. Så jag behöver bara säga till vilka dagar som jag inte kan jobba i sommar. Det känns ganska skönt faktiskt. =)

Så ikväll ska jag bara vara hemma. Ska lägga mig tidigt för jag är så trött, om jag inte nu kanske ska vila en stund vilket jag tror jag ska göra.

Ha en trevlig kväll, kanske skriver lite senare om jag får lust till det.

<3

RSS 2.0