Onsdag som var.. måleridags igen.

I onsdags så var jag och Romeo hos Karina och vi målade. Eller ja, inte Romeo såklart haha. Vi hade faktiskt jätteroligt, och vi var grymma på att måla men aja det är inte riktigt klart än. Fast det kommer bli jättesnyggt när det väl är klart. Det tog ganska lång tid och vi passade även på att måla klart köket. Så nu är hallen och köket klart, bara sovrummet klart.

Jag är verkligen avis på henne och hennes lägenhet. Hon är dock nervös att bo själv, men jag är tvärt om. Jag skulle vara jätteglad och hon bor även i ett super bra område. Har sagt till henne att jag ställer upp för henne när hon behöver något eller hjälp av någon sort. Okej, det var väl det jag gjorde i onsdags och i tisdags var vi och handla målarfärg som sagt.

Nu ska jag klä på mig för jag ska jobba ikväll och måste förbereda mig lite!
Ha en trevlig fredag kväll!

<3

Ren oturs dag

Igår var inte min dag, allt bara gick fel som ex.

- Planer med lillebrorsan (fel på pendeltåget, ersättnings bussar)
- Bestämmelse med storebrorsan
- Tunnelbanestopp + ersättnings bussar
- Promenaden till Stan pga. t.banan
- Omväg hem
- Ingen hjälp av familjen
- Betald taxi resa
- Det värsta av allt, VÄDRET => blåsigt, regnigt och allmänt kallt

I kläm av allt detta så kom den här söta, urgullig, bedårande varelse.


Jag ska inte berätta vad som hände igår, men det var en väldigt lååång historia. Jag mådde inge bra igår och jag förväntade lite mer av min familj faktiskt. Tack och lov så fick jag hjälp av en underbar lillebror och en otroligt snäll kompis. Men hur som helst så vill jag bara glömma gårdagen.

Okej, kan iallafall berätta att igår så åkte Romeo hem. Min bror kom och hämtade honom sent igår. Saknar den lilla varelsen. Det är så tomt utan honom, ingen som kommer till en tidigt på morgonen och krafsar på en. Eller det blir inga sena promenader på kvällarna. Nå, kan ju berätta att jag var på bio med lillebrorsan igår. Vi såg Get Smart, en väldigt rolig film faktiskt. Kan rekommendera den som en familje film.

Nå, det var det som hände igår..Inte min dag alltså. Det enda roliga igår var att få umgås med lillbrorsan.
<3

Tisdag kväll

Okej ännu en dag har passerat och allt är bara bra. Idag så har jag jobbat och det har gått bra, men efteråt kom Karina till jobbet och hämtade mig. Vi gick sedan hem till mig och hämta Romeo. Egentligen skulle Romeo åkt hem i söndags, men jag lyckades övertala mamma att låta honom få stanna tills på torsdag bara för att jag gillar ha honom här. Hur som helst, följde med Karina och handlade färg. Hennes rum kommer bli jätte fint. Fast hon hade glömt nycklarna så vi kunde inte lämna färgen.

Istället gick vi till Mc Donalds och käkade lite. Satt ute eftersom vi hade Romeo med oss och det var KALLT! Fy alltså. Efteråt så gick jag hem till Jennifer en stund. Det var trevligt, men jag stannade inte så länge eftersom jag var så trött och ville bara hem. Nå, nu sitter jag i sängen med mina mys kläder och kollar på Christine. Är jättetrött och ska snart sova. Måste upp tidigt imorgon och iväg och måla.

Ha en jättetrevligt kväll!

<3


Helgen!

Tjallå!

Oj, helgen har varit helt underbar. Har fått vara med Romeo och passat honom i helgen. Var även igår på polishuset i Flemmingsberg och skaffade ett internationellt id kort. Det jobbigaste var att min kort som man fick ta där vart så hemskt. Såg så himla hemsk ut att jag skäms, skulle tagit ett nytt men aja det fick bli det där nu. Åkte även förbi Willys vid Älvsjö mässan och då passade jag även på att köpa lite nya filmer då (tre st). The Lost City, M:i:III, The Yards.

   
    

Snälla Joakim handlade Sex and The City - The Movie åt mig. Jag bad honom att göra det, eftesom han har den på sitt jobb så kunde han köpa den då. Så igår när jag promenerade med Romeo så passade vi på att träffa honom då så fick jag filmen. Vi bestämde då även att gå och se Max Payne på Tisdag. Han skulle se Eagle Eye igår med en kompis och han tyckte den var bra. Fast inte lika bra som jag tyckte då.

Sedan igår så låg jag och kolla på The Lost City med Andy Garcia, Dustin Hoffman och mfl. Jag gillar filmen jättemycket. Har länge velat sedan och nu har jag äntligen gjort det. Absolut en värdigfull film att se.

Nåja, ska ut på en promenix med Romeo!.. Later <3

Min bebis is back!

Ja, trött och seg är jag för tillfället. Klockan är mycket och det är blev nu ett väldigt sent inkast, men nå bättre än ingenting. Har precis borstat tänderna och bytt om till mina "pjamas/natt-kläder".

Idag så har jag iallfall jobbat och jag fick sluta tidigt också. Igår jobbade jag bara fyra timmar så det var också väldigt skönt. Hur som helst efter jobbet så kom min bror och lämnade Romeo - Bebisen! Jag är så himla glad att ha tillbaka honom här hos oss igen. Ska hem till sin pappa (min bror) i helgen, på söndag. Har bara för kanske en halvtimme sedan varit ute med honom.

Ajuste idag så var jag även över hos Karina och målade lite. Hon gjorde det mesta med tanke på att hon hade målar kläder på sig, men jag gjorde ändå en del tycker jag iallafall. Sedan så skulle ju hon iväg och jobba så Romeo och jag passade på att ta en långpromenad på vägen hem, så han var ganska trött efter det. Sov som en stock, vilket jag själv måste göra nu!

Fast sov så gott ALLESAMMANS!
<3

Just nu!

 

Okej, just nu har jag precis skrubbat mina händer. Dem var fulla av måla färg. Har hjälpt Karina att måla i sin nya lägenhet. Hallen kan jag ju nu säga är klar, finish, done. Det har faktiskt gått jättebra och det har varit roligt. Kom hit runt halv två kanske och klockan är snart sju på kvällen. Vi har varit duktiga, nästa vecka blir det taket och lite annat.

 

Igår var vi också där och då ville jag bara se vad hur det var målat och det var KATASTROF, KAOS för tusan. Så jag erbjöd mig att hjälpa henne måla klart en del av hallen och nästa vecka tar vi resten. Sedan är vi klara i hallen, nästa projekt blir hennes sovrum.

Nåja, jag var iallafall ledig idag och vaknade med att alla lampor i mitt rum var tänt. Hade tydligen glömt släcka allt i rummet och stänga av tv innan jag somnade. Ja juste, igår så var vi och kollade på katter på ett Katthem här i närheten. Grejen är att jag är allergisk så jag är inte så förtjust i att ens vara närheten av katter, men okej kan erkänna att dem var söta... Jaja, imorgon ska jag iallafall förbi kemtvätten och hämta min jacka.

Är trött efter allt måleri så nu ska se lite på tv och därefter sova!
<3

Lördag!

God kväll människor!

Sitter just nu och glor på tv, har precis tvättat håret och ska strax lägga mig. Jobbar imorgon igen och har även jobbat idag. Det var kul att jobba idag för jag fick träffa så många människor som jag inte har sett sedan jag kom tillbaka från min semester. Så jag vart jätteglad.

Silvija var t.ex. där idag och träffa henner är alltid lika roligt. Det är roligt att ha åtminstone en kompis i sin egen ålder för resten av mina vänner är ju mellan 20- 50 år, alla är ju runt kanske 23, 26, 30, 35, 39, 41, 44 års åldern. Så det är ganska kul. Jag är den yngsta och sedan kommer Silvija, hon är bara ett år äldre än mig fast just nu är hon bara 20 som mig. Ska snart fylla 21 om 3 veckor den lilla filluren.

Nåja, ska gå och borsta tänderna sedan får jag väl krypa i säng. Sov så gott och ha en trevlig lördag kväll/natt! Ajuste kan berätta lite kort om att mina mamma har varit snäll och lämnat jackan på kemtvätten idag.. *JIPPI* så på onsdag ska jag iväg och hämta den igen =)

bye bye <3


Fel brevlåda?!


Fick denna teckning i brevlådan igår. Ingen aning om vem som har gjort den. Det står inge namn eller något på den. Inte är det jag iallafall för jag har inte lila, grönt, blått hår eller?!. Är säkert någon unge som har skickat i fel brevlåda, men gullig bild iallafall.

Jag vaknade först klockan 08.00 imorse och gjorde ett snabbt toa besök. Fast när jag skulle resa mig hade jag ju glömt bort att jag hade skadat mig, så nackmuskeln sa ifrån riktigt ordentligt. När jag sedan hade somnat om och fick ett samtal av Karina runt 09.30 och bara för att vrida mig och ta telefonen så fick jag så där otäckt ont igen. Eftersom jag även slog i ryggen så känns det faktiskt lite mer idag. Hur som helst ska ta det lugnt nu ikväll och i helgen eftersom jag måste jobba.

Har precis tvättat håret och ska försöka få i mig något innan jag drar iväg. Att äta känns av lite grann också. Hahaha, alltså fatta. Sådant här kan ju nästan bara hända mig. Mamma ska i allafall försöka komma iväg till Kemtvätten imorgon här i närheten så tills dess får det väl bli en annan kappa så länge.

Ha en trevlig dag! (Fint väder huh?!) <3

Kemtvätten nästa?!

Okej, dagen då! Det har iallafall regnat massor imorse. Igår så bestämde jag och Jocke att vi skulle ta en tur till IKEA (igen för mig) så det vart det idag och det vart en massa handlat också. Är nöjd med allt jag köpte, kom på en massa ideér till olika lösningar i mitt rum. Hittade en jättebra hylla som skulle passa perfekt ovan på mina byråer. Fann även en jättefin bäddsoffa jag blev sugen på.


Oh madre mia, jag ska berätta en pinsam liten Story för er. När jag var på väg ner till bussen idag så var det 1-2 min kvar tills bussen skulle komma så då fick jag skynda på mig lite och beslöt mig för att ta en genväg. Det var ner för en liten backe, men det var ju gräs hela vägen ner. Det gräset döljde var att det var lera överallt. Jag kunde inte se det eftersom det var lite högt gräs. Så jag upptäckte redan första steget att jag börja glida, sedan var det kört och jag ramlade och hamnade på ryggen i lera. Så det var bara att resa sig upp och gå hem igen och byta alla kläder och t.ex. med väskan. Så här såg min fina jacka ut efter det...


Fy sjutton alltså, så nästa blir kemtvätten då. Vet inte om jag hinner imorgon, men jag ska försöka iallafall. Usch vad arg jag blev, men olyckor händer. Skadade mig först inte trodde jag, men efter någon timme kände jag av i nacke att jag hade svårt att vrida på huvudet och en tidigare skada i högersida av ryggen som har börjat kännas av lite mer. Känns när jag vrider mig i sängen t.ex. Ska jobba imorgon för jag tjänar inget på att vara hemma så.

Aja, nu sitter jag här i sängen och lider samt kollar på Criminal Minds. Ska sova snart! Har lite annat att göra innan jobbet. Ta i tu med IKEA grejerna som jag köpte idag exempel. God natt allesammans!

<3

Gårdagen.

Igår så orkade jag inte skriva ett inlägg, tänkte kan ju lika gärna göra det idag med tanke på att jag var ledig och allt. Hur som helst, igår jobbade jag till klockan 12.00 och sedan åkte jag in till stan och träffade Gisela. Inte många som förväntat sig det fast det gjorde jag. Vi gick och käkade lunch och därfefter sprang vi runt på stan och shoppade en massa. Hon fick köpt 4 par skor på Skopunkten och snygga var dem ju också. Sedan hittade hon en jättesnygg kappa på KappAhl.

 

Själv så fick jag köpt yttligare ett par nya skor (Fred Perry) och en silvrig klocka från Guldfynd. Jag är jättenöjd faktiskt och jag köpte även en säkert 4 m halsduk. Den var jättefin och helt underbart mysig. Passar perfekt för mig i vinter. Nå, Joakim mötte upp oss inne på Nilson när jag höll på att prova skorna. Efter ett tag så blev Gisela tvungen att gå. Jocke och jag skulle gå och plocka en film som vi hade tänkt att se på Sergel. Det blev Tropic Thunder , men innan vart det kinamat på Mandarin City på Sveavägen.

Filmen var super duper bra. Jag har aldrig garvat så mycket på väldigt länge. Vi hade as kul och filmen var förvånadsfullt bra. Bl. Ben Stiller, Robert Downey Jr, Jack Black, Matthew McConaughey, Tom Cruise och Brandon T.Jackson. Dessa gjorde den här filmen så sjukt rolig och man förvänta sig inte detta av Tom Cruise må jag säga. Den var iallafall värd att se.

<3

Tidiga tankar om julen.

En fråga; Finns det fler som redan har börjat fundera på vad man ska köpa för julklappar? Måste faktiskt erkänna att det har varit en del grejer jag skulle kunna tänka mig köpa redan nu. Okej, det var bara en grej jag kom och tänka på.

Jaja, men idag så har vi ju haft toppen väder. Underbart med solen, inge hemsk och tråkig höst dag i alla fall. Hoppas det håller i sig ett bra tag till. Funderade på att promenera hem från jobbet, men jag hade inte samma tanke på det när jag väl hade slutat utan då ville jag bara hem. Dagen har faktiskt för övrigt varit väldigt bra. Fick jobba med mina bästa vänner på jobbet. Det är tre underbara människor. Saknar dock Silvija nu som jag inte har träffat på ett tag. Tjejen går ju i skolan och allt, så duktig som hon är.

Imorgon är det en ny arbetsdag och tack och lov så får jag sluta tidigt. Har faktiskt gjort lite planer efter jobbet. Ska bli en överraskning, men jag ska berätta imorgon. Ser verkligen fram emot imorgon. Är så glad över mitt nya schema för det ger mig mer tid med min familj och mina vänner. Jaja, har precis duschat och nu sitter jag här med min laptop i famnen. Ska lägga mig alldeles strax och ingen eller inget ska få störa min sömn.

God Natt people <3


Måndag igen då!

God Kväll!

Dagen har varit bra, har jobbat och så. Har lärt mig så mycket idag så det känns väldigt bra. Ajuste när jag stod och väntade på bussen på väg hem så träffade jag Malins tvillingsyster Frida. Det var länge sedan jag såg henne sist, men det var kul att se henne. Hann inte prata med henne så lång stund eftersom det bara var 1-2 min kvar till bussen kom.

Okej för övrigt är allt bra. Ska gå och göra mig i ordning för att sova snart! Imorgon börjar jag tidigt nämligen!

<3

En lugn söndagkväll.

Sitter och lyssnar på en massa härliga Jah Cure låtar. Det är grym kille alltså, han är från Jamaica och då är det nästan självklart att han sjunger Reggae. Jag har hittat en del låtar som jag verkligen har fallit för. Hans röst är ju så rent grym bara. Även en äldre man Franco De Vita har en röst som bara är helt underbar. Han gör bra musik. Jag har fastnat för en låt som heter Te Amo.

Ja, det är i alla fall en väldigt lugn söndagkväll må jag säga. Har ju varit i Skärholmens centrum och sedan vidare till Ikea idag. Det var kul, hittade en massa grejer och käkade deras gamla vanliga *Köttbullar med potatis*. Min bror fick faktiskt en del handlat och det var ju bra. Även själv så fann jag något jag länge tvekat på att köpa och det är ett Laptop stöd med en skön kul-kudde under. Valde en svart. Funkar bra att ha i sängen, den står stadigt då faktiskt. Skit smart.

 


Jag måste säga att det som var jobbigast idag var när vi var i Skärholmens centrum och kollade på skor så fann jag två par som jag såååå gärna vill ha. I torsdag när jag var i stan så fann jag en väska som jag såååå gärna vill ha. Min bror och min kompis säger bara köp det då, köp det. Fast det är inte så himla lätt eftersom jag inte riktigt vet om jag har råd med det. Måste spara på pengarna ju.

Nåja, ska se klart på I, Robot med Will Smith och sedan är det väl dags att sova. Det bästa är att jag har min nya favorit skådis som också har en liten roll i filmen, Shia LaBeouf, fast han är ung då. Nåja, imorgon börjar jag faktiskt 11.00 så det är ganska skönt faktiskt med lite sovmorgon.

God Natt <3


God morgon!

Dags för ännu en tur till...


Har precis fått i mig en skål med filmjölk och flingor samt druckit ett glas jucie. Ska gå och tvätta håret och göra mig i ordning. För sedan så ska jag åka till Ikea, min bror har lite ärenden dit. Vet ej vad det kan tänkas vara för något. Kolla runt lite antar jag. Själv ska jag väl kolla lite och se hur deras tv-möbler ser ut. Jag har en idé som jag kan tänka mig

Aja, igår var jag helt slut från resan i fredags. Det tog på benen och fötterna, vet ni. Så jag var hemma och stor städade rummet och så. Måste bara vika mina kläder som byggt en hög på fåtöljen.

Nåja måste börja göra mig i ordning annars blir väl min bror galen på mig och det vill jag inte. Han tycker jag tar lång tid på mig att göra mig i ordning. Antar att jag får skynda mig då istället. Fast jag skriver när jag kommer hem igen. Igår råkade jag somna så jag stängde bara av datan och tv och somnade sedan. Ni får ha en trevlig dag!

<3

Kryssning

Okej, jag vet att jag är dålig på blogga nu för tiden. Ibland går det jättebra och slänger in inlägg 1-2 gg/dag, men nu så har det väl varit en del under vecka som har distraherat mig en del. Men det ska vi försöka ändra på. Aja ska berätta lite om det som skett de senaste dagarna. Ja, i onsdags så jobbade jag som vanligt och inget speciellt hände faktiskt. I torsdags skulle jag varit ledig, men jag beslöt att jobba extra. Det var ju ändå ett 7-12 pass så det gjorde inget. Efter jobbet åkte jag in till stan och skulle leta efter ett par skor som jag ha på mig igår då. Sedan så ringde bror min och då bestämde vi att träffas och bara ta en fika, kollade lite i affärer då också. Jag köpte nämligen ytterligare en jacka. Nice huh?!

Ja, men då ska vi väl dra gårdagen då. Det var planerings dag med jobbet och vi åkte ju en 12h kryssning till Mariehamn. Skulle träffas klockan 7.00 på morgonen vid själva båten. För tusan jag fick gå upp jättetidigt. Gick upp klockan 04.40 så jag kunde hinna göra mig i ordning. Man ville ju liksom piffa till sig lite grann ändå. Vi hade verkligen stört kul, åt en jättegod och stor frukost. Sedan hade vi vår lilla "konferans" och fick fika i mellan åt med en stor, stor macka med te och det var mums.

Vid kl.13.00 var det båt byte och då bytte vi båt i Mariehamn och när vi kom ombord fortsatte vi en tag till. Runt 14.30 så var vi klara och då beslöt jag och Karina att gå och handla lite på Tax Free. Ja, det vart ju lite sprit och sådant samt lite godis. Fast det var inget gemfört med vad en annan kompis till mig köpte vilket vara flera, flera backar med öl. Sedan var det middags buffé och alla vet att det är gratis påfyllning av alkohol och hämtning av mat och efterrätt. Jag tror vi var dem så drog mest uppmärksamhet på båten. Men vad tusen det var ju något sjukt kul och jag fick se en annan sida av mina vänner. Sedan hängde vi i baren för resten av resan. Kom hem runt 20.00 och helt slut. Men jag hade trevligt!


Tequila hecho en Mexico..Claro!! y Bacardi Appel.  Okej, det var lilla uppdatering för den här gången. Ska skriva ett inlägg till snart. Måste bara se klart en film..

<3

Måndag och långa tisdagen.

Okej, jag har jobbat i måndags då och det gick super bra samma sak igår. Det har varit bra stämning och allt. Sådant tycker jag är väldigt viktigt att ha när man jobbar på ett sådant jobb som jag. Slutade kl.12 i både måndags och igår så det har väl varit det positiva.

Så igår efter jobbet så åkte jag och Karina först till Skärholmen och hämtade lite nycklar till hennes nya lägenhet. Sedan åkte vi till stan, strosa runt lite och kollade på kläder till på fredag. Det är svårt tro mig, men vi tror vi har hittat en lösning fast vi får se. Jag hittade ju visserligen ganska mycket grejer. Vi handlade och kollade ganska mycket på massa kläder. Sedan var vi mycket runt sergelstorg och då fick jag ett STORT intresse av att gå och se Eagle Eye igen. Jag vet inte vad det är med den där filmen, men den är så grym och jag bara älskar den. Karina och jag är ganska lika så hon ville ju självklart se den också eftersom jag tjatat så mycket om den. Så vi gick och köpte biljetter nere på Rigoletto.

Bion började ganska sent eller okej klockan 18.30. Så vi passade på att springa och käkade innan. För vi hade en och en halv timme på oss. Det var kul och under maten så pratade vi om hennes lägenhet och tillslut bestämde vi att vi skulle åka och se den direkt efter filmen... Är så himla nyfiken..=)

Folk som känner mig vet att om jag verkligen gillar en film så kan jag se den två gånger på bio. Denna gång var exakt lika rolig som att se den första gången. Shia LaBeouf var lika het den här gången med.. =) Karina frågade hela tiden "Dör han? Vad menar dem? Vem är han? Varför gjorde dem så? Jag förstår inte?! ", jag svarade henne bara "Tyst kvinna och se på filmen för jag kommer inte säga något." Efter filmen i alla fall så åkte vi hem till hennes nya lägenhet som hon fortfarande inte har flyttat in i och jag säger bara det att jag är så himla avundsjuk på henne vilket hon säger att jag inte behöver vara eftersom jag alltid kommer att vara välkommen, men ändå. My god, den är jättefin och stor sedan så finns det även en del saker som ska göras innan hon kan flyttar in. Kom hem ganska sent igår så..det vart en lång dag.

Okej, måste sova. Skulle egentligen vara ledig imorgon, men smarta jag är så dum och tackade ja till att jobba extra. Fast äsch vad klagar jag över - slutar klockan 12..för f*n.
<3

Eagle Eye

Nämen hallå..

Helgen har bara varit perfekt. I fredags så jobbade jag ju och slutade redan klockan 13, så det var jätteskönt. Jag fick dock ett samtal av Jennifer som frågade om jag ville följa med till stan. Så jag åkte med Jennifer och Joakim till stan. Kollade lite på skor och fikade. Det var ganska trevligt. Ser ju inte dem två så ofta nu för tiden. Joker flyttade ju nu i lördags till sitt eget "place" och allt. Nice, huh?! Nu har även lilla Karina börjat packa sina grejer, hon ska ju också snart flytta. Hon behöver inte stressa för det är lite saker som behövs göra tills hon kan flytta in helt.

Eagle Eye - Shia LaBeouf & Michelle Monaghan

Nåja då ska vi prata om igår (Lördag) då jag såg filmen jag väntat hela veckan på för att få se. Det är helt sjukt. Jag såg Eagle Eye som ni vet åter igen min ABSOULT favorit skådis Shia LaBeouf och seda hans kollega Michelle Monaghan är med i. Den filmen är GRYM, verkligen mycket bättre än vad jag trodde. Jag föll direkt för filmen och jag ska berätta varför. Det finns en otrolig handligen och en viss syn på hur vår värld kan se ut i framtiden. Mycket action, självklart, och att dem har använt så mycket teknologi. Jag rekommenderar den verkligen. Shia LaBeouf har åter igen spelat och gjort en film rolig och spännande på ett så grymt, bra sätt. Så - GÅ OCH SE DEN!  * * * * * (5/5)

Okej, kanske ska berätta vem jag gick och såg filmen med. Det var BÅDA mina bröder och det var kul. Först så gick vi och käkade Kinamat..mums..! Sedan så kom vi perfekt till filmen start. Efteråt så tog jag min lillebror och käkade lite på Wayne's Coffe. När jag kom hem ville jag bara somna, men Karina ringde så vi pratade ett tag. Hon är bra terapi ibland =) Idag så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och det var skönt för imorgon är det en ny vecka och det är dags att börja jobba igen.

Ha en trevlig kväll people.!  <3

God natt!


Okej, tillbaka. Nå igår läste jag denna tidning. Intressant och bara lite kul att läsa. Se vad som experten själv tycker är inne i höst osv. Vi får väl se hur folk klär sig i höst.

Nå, jag som hade ställt in mig på att jobba i helgen vilket jag inte gör så det känns skönt antar jag. Jag har tvingat min bror att gå och se en bio film med mig i helgen. Den efterlängtade filmen jag länge velat se Eagle Eye. Hoppas på att få biljetter för den har premiär på fredag. På tala om fredag, då har jag även två kompisar som fyller år. Malin och hennes tvilling. Vi har nu känt varandra i 16 år, det är helt sjukt. Jag tror det är så lång tid.

Imorgon så ska jag jobba igen, kväll då. Så på morgonen ska jag ta det lugnt, städa lite och vika kläder. Det ska bli skönt, för sedan är det bara fredag kvar och efter det så är det slut för denna vecka i alla fall. Nå, jag ska luta mig mot kudden och kolla klart på Sleeper Cell, sedan ska jag sova.

Okej då får jag lov att säga God natt! <3

Onsdag

Okej, det verkar komma goda nyheter hela tiden. Fick veta igår att Joakim ska..eeehhh...hmm.. flytta! Yeah. Kul för honom faktiskt. Sedan så har vi ju tidigare Karina som ska flytta, närmare mig dessutom så det gör mig också glad. Nästa vecka är det kryssning också. Kul?! Jo, det ska det väl bli antar jag. En arbetskompis berättade vad som hände sist de åkte på en kryssning. Dem blev as packade, jag sa; Fan, om du blir packad då har jag inga problem att följa med. Jag får själv se andra sidor av mina kollegor. =)

Nå, idag så har jag jobbat i alla fall och det har väl varit lite kaos. Fick stanna kvar längre, fick då samtidigt kval.övertid. Men ändå det var inte kul, jobbigt. Fast för övrigt så har det varit en okej dag. Fick träffa lite vänner och så. Juste jag har glömt att berätta, men i måndags då när jag kom till jobbet så fick jag presenter av mina kollegor och allt roligt. Fast det absolut gulligaste var att dem hade skrivit ett grattis kort som det stod grattis på 10 olika språk och då räknar jag med svenska också. Jag lovar att det vart det absolut BÄSTA födelsedags kortet. Fatta på 10 olika språk, det var coolt. Jag fick i alla fall en blomma och 250:- presentkort på Guldfynd. Se jag har dem bästa arbetskompisarna.

Igår hur som helst så var jag i Skärholmen med mamma åter igen och fick med mig ett par kassar hem faktiskt. Är mycket nöjd med mina nya köp. Vart ett par byxor, en del underkläder, en kofta och ett linne. När jag är med mamma så brukar det oftast sluta med att jag köper en hel del. Haha... Okej, men när jag kom hem så bakade jag min lätta äppelkaka. Inte bra, jag vet. Men vi hade samlat på oss så mycket äpplen och jag äter så sällan frukt. Dumt att kasta så jag slängde ihop allt till en kaka.

Slänger snart in ett nytt inlägg..måste bara fixa en sak snabbt. <3


RSS 2.0