Brandövning.

Om bara någon minut ska jag stänga av data, det enda som lyser upp mitt rum nu. Måste sova för imorgon ska jag jobba. Det gjorde jag idag med, mådde bättre imorse och det var lite små kul på jobbet idag. Vi hade "fysisk" brandövning om man kan kalla det så. Fick släcka eld med en brandsläckare, släcka brinnande docka med en filt och gå igenom rök. Det var helt okej, och innan så var jag på en annan liten utbildning.

Mitt humör var dock inte på topp imorse, men det ändrades ganska fort när jag fick mina tankar på annat än vad jag hade dem innan. För brandövningen var ganska rolig, kul och se ens kollegor reagera kring elds lågor etc. Fick dock mycket beröm över att jag var så pass lugn hela tiden vad jag en skulle göra, om jag skulle släcka svarte-dockan eller eldslågorna på någon slags "grill". Alla andra typ sprang eller slängde sig över dockan samt skyndade sig fram för att släcka eldslågorna på grillen.

Som sagt, hade en bra dag!
Hörs imorgon.. <3

Låten som fortsätter..

..spelas i mina högtalare är Jason Mraz feat.Colbie Caillat - Lucky..


Sängen = människans bästavän..

Har för ett tag sedan fått i mig ganska mycket av lasangen. När man inte känner sig hungrig så är det svårt att få i sig något över huvudtaget. Har fått yttligare samtal och meddelanden från familjen, brorsan och pappa. Sympati från dem också.


Just idag så har min säng varit min bästavän. Har nog uppskattat den som mest idag, att jag har någonstans att ligga och sova, kunna vila upp. Ligga och lida i min ensamhet. Ja..jag vet... jag är en liten dramaqueen. Men det är ju sant ju. När man är sjuk så är ju sängen människans bästavän - iallafall enligt mig.  Mamma kom hem för inte så länge sedan med en Pepsi Max flaska. Är trött på vatten, juice och mjölk. Har faktiskt även en påse godis brevid mig som Karina köpte åt mig igår för att hon trodde jag kanske behövde sött eller salt i mig. Men inte ens den har lockat mig.

Nå, just nu så glor jag på yttligare en tråkig såpaserie - General Hospital. Har hört talas om den tidigare innan den nyligen kom till Sverige. En av mina nya favoritskådisar är med i den. Men han har varit med i andra serier som jag tidigare sett honom i. Ignacio Serricchio - en argentinare (bilden nedan). Är väldigt svag för latinoamerikanska killar som skådisar eller sångare.


Kan rekommendera en serie som han är med i som heter Privileged. Kan tänka mig att den någon dag kommer komma till Sverige - en ungdomserie. Än så länge kan man se första säsongen på You Tube. Nåja, ska krya på mig nu och återvända till den tråkiga verkligheten. Förmodligen blir jag hemma imorgon med så. Dagen kommer bli lika tråkig då också. Fy sjutton. Aja får stå ut... =(

<3

Ryggont!!

Just nu har jag en lasange i micron som värms upp. Det blir min andra måltid för idag. Kan inte säga att jag ser fram emot den, men magen behöver ju något efter ha varit utan mat i 22 timmar. Nå, mår nu yttligare lite bättre. Ryggont som bara den alltså, smärtan ligger längre ner vid ryggen och det är jättejobbigt. Är fortfarande lite öm i magen, men det går väl över. Har läst bloggar, kollat serier på You Tube och tv:n hela dagen. Juste betalat räkningar också. Har fått sympati samtal och meddelande från vänner och kära mamma. Dem frågar hur jag mår idag, om jag är frisk och så. Det är ju snällt att dem tänker på en.

Återkommer strax..micron sa *pling* alldeles nyss. Ska checka om maten är klar.
 
<3

Jag lider..

Just nu på tv - The Voice (kanal 5). Har sett hela showen från imorse, har haft svåra sömnproblem inatt. Orsaken är.. igår när jag satt med mina kollegor/vänner Karina och Carro och fikade efter morgondagens jobb så fick jag plötsligt jätteont i magen. Det gjorde så ont att jag inte kunde gå ens. På min rast sedan följde jag med min kompis Silvija till affären och då märkte jag att knappt kunde gå, vi gick jättelångsamt. Vår första tanke var mensvärk, men icke nicke. Vid lunchtid så började jag må illa och blev kallsvettig. Slutade tidigt så jag fick stå ut tills jag slutade.

Gick sedan hem och vilade efter jobbet. Skulle egentligen med en kompis in till stan och gå på bio. Det vart raka vägen hem som sagt. Började sedan må riktigt illa, så det var jobbigt. Räknade ut att vid kl.8.00 imorse var första gången jag åt på 22 timmar. Är ledig idag så får vara hemma och vila up mig. Mamma ska ringa och boka om tandläkar-tiden. Så blir nog sängliggandes..Mår redan mycket bättre nu fast jag ska passa på att betala räkningarna som jag inte hade ork till att göra igår. Hade bara så ont i hela kroppen, trött och mådde illa..hela kvällen.

Skriver strax igen.. <3

Icke trött..

Jag känner mig inte alls något trött.. bara min kropp är. Skadade axlarna idag, men det får jag skylla på själv för. Så skönt att kroppen får vila inför morgon dagen. Ska jobba ett dagpass och på tisdag sedan är jag ledig.

Ligger just nu och glor på Supernatural eftersom jag är pigg som en höna. Fast jag borde nog sova. Imorgon som sagt ska jag återvända till jobbet igen. Det är nice att få sluta tidigt, men det ska inte bli så fint väder som idag och igår dock har jag hört. Fast jag fick njuta lite grann av vädret idag. Träffade my good-old friend Joakim på rasten och käkade lite lunch. Satt i en park i solen och det var ju skönt, men sedan var det tillbaks till jobbet igen. Nå, den jobbiga dagen är över och det är alldeles strax dags att släcka lampan så jag kan vila upp mig för nästa dag. Ska nog inte skriva mer just nu.

Sov så jättegott..hörs imorgon!
<3

God morgon! 090426

Klockan är snart 08.00 och det är snart dags för mig att dra mig till jobbet. Ingen dag jag ser fram emot, men måste ta mig igenom. Sluter för tusan klockan 20.00 ikväll. Nå, det ska bli fint väder så det är ju positivt och bra. Synd bara att jag inte får njuta av solen lika mycket som er som är lediga.

Okej imorgon är det måndag igen och sedan kommer tisdagen - dags för årets första tandläkarbesök igen då. Skräck! Vet att jag kommer behöva fixa något, vet bara inte hur många hål jag har. Medveten om ett iallafall.


Ser ni, jag har börjat använda mina presenter jag fick när jag fyllde 20. Det första blanka/silvriga fick jag av min brorsa. Alla på jobbet diggar det =) och det svart-vita fick jag av mamma för ett tag sedan. Väldigt fina båda två. Som min kompis Jennifer brukar säga - Silver bär man bäst när man är lite brun, för solbrännan syns lite bättre då.. Något liknande iallafall. Har ingen solbränna än, men jag är ju lite brun.

Nå ska packa ner de sista i lilla väskan innan jag drar nu. Vi hörs kanske ikväll mina vänner!

<3

En riktigt bra låt..

 

Kollade på CSI: Miami tidigare ikväll och fick höra en Akon låt i slutet. Letade sedan upp den på You Tube och låten var ju så bra. Nå, den är nog inte ny fast med tanke på att jag sällan lyssnar på Akon trots att han är så bra så gillade jag just den här väldigt mycket. Låten heter Freedom.

Reggaeton = utomlands..

Reggaeton ska jag först förklara för er som inte kanske vet vad för slags musik det är. Det är sydamerikans hip/hop kan man säga, väldigt populär bland unga sydamerikaner för det mesta. Det är inte precis som Jamaican musik - reagge direkt, utan det är en stor skillnad. Utan reggaeton har sitt eget speciella ljud i sig.

Så nu för tiden har jag fått mycket nya reggaeton låtar av en kompis och jag blir tokig. Tänker mycket på Spanien och Sydamerika, soliga stränder och värmen förstås. Sedan tänker jag på musiken i sig..hehe. Spanien och Sydamerika tänker jag på eftersom man oftast sjunger på spanska. Längtar till soliga stränder och klarblått hav.


Alicante, Spanien


Malaga, Spanien

Hoppas verkligen att min semester går igenom, verkar lite så faktiskt. Kan då börja planera utlandsresor kanske då. Har sakta och säkert dykt upp lite förslag. Vi får väl se. Nej nu tusan - slag på fingrarna. Måste för tusan sova! Får drömma vidare med mina utlandsrese drömmar.

Med tanke på fint väder, satsa på att sola lite nu i helgen. Går ju rykten om värmen som kommer med lite sol till.

Sov gott <3

Fredag - 090424

Morgonen började lite underligt, vaknde väl upp minst tre gånger. Först klockan 04.00, sedan 06.30 och sist 09.30. Grejen var att så smart som jag är så råkade jag som i vanlig ordning somna med tv:n på. Vilket fick mig att reagera, men jag stängde inte av den utan bara tittade och somnade yttligare två gånger på raken. Hur som helst sedan ringde jag mamma för att berätta att jag var vaken och levde. Precis efter det gick jag ut i köket och började plocka fram frukost. Planen var att jag skulle försöka hinna klart med byrån jag aldrig hade ork att avsluta med igår. Så det skulle jag göra efter frukosten. Fick ett samtal av Karina och jag som i vanlig ordning också glömt att vi skulle träffas innan vi skulle till jobbet. Så det var bara snabbt in med frukosten i kylen igen, tvätta håret och på med kläderna. Frukosten fick jag handla på vägen.

Så vi har varit i stan innan jobbet och shoppat lite försiktigt nu när lönen kom idag. Måste säga att det finns en del grymt snygga klänningar också i klädbutikerna. Vi letade efter sådana här lång-långa klänningar. Jag har hittat en i Täby Centrum, men jag är fortfarande lite osäker behöver någon som ser mig i den. Kan inte riktigt avgöra sådant själv. Hmm.. får kanske tvinga bror min eller mamma att hänga med någon gång nästa vecka. Nåja, jag fick lite köpt, en tunn - tunn tröj/kofta?! Den var fin iallafall. Sedan vart det lite ansikts grejer från Åhlens och lite andra prylar till jobbet.

Har inte riktigt hunnit varvar ner från jobbet, men jag ligger i sängen och ska nu sova typ snart.. Ska upp tidigt imorgon igen och jobba som den lilla arbetsmyran (Joakims nya smeknamn på mig) jag är. Usch, orkar inte. Nå får jobba med min lilla ghetto - homie Silvija så det blir nog bra.

<3



Här är en klänning jag tyckte väldigt mycket om.. lite somrig.
Fast det var inte den jag tidigare såg utan den här hittade jag på
www.halens.se .

Lite..update.

DÅLIGT av mig att skriva så pass sent. Har haft tid idag och skrivit men som vanligt bara varit allmänt lat av mig. Idag har jag städat mitt rum och gått igenom grejer jag ska upp med på viden samt börjat sätta ihop en lite byrå som jag köpte från IKEA för ett tag sedan. Så lite har jag fått gjort idag ändå.

Som jag nämnde igår - var jag hos en kompis och firade hennes 21 års dag. Det var helt okej, mycket människor.. 90% av alla människor som var där var hennes arbetskompisar. Det var nog bara jag och en gammal klass kompis till mig som inte jobbade med henne. Fast vi var många ändå. Hade bara några timmar innan fått stressa till Systembolaget bara för att köpa något gott vin i present. Var lite ont om tid så det fick bli en snabb lösning.

Igår var jag och besökte brorsan på dag. Fick träffa det söta lilla odjuret - Romeo. Han blir fortfarande lika glad över att se mig varje gång jag kommer. Nå, var hemma hos brorsan och slapp ett tag. Sedan mötte jag upp honom i Täby centrum, han hade precis kommit från jobbet. Det är så att han skulle vara snäll och bjuda mig på Kina mat och det var så fruktansvärt gott.

Sedan har jobbet som vanligt varit i bakgrunden. Inge nytt där heller. Väntar fortfarande på godkännande av min semester. Antar att jag måste sova nu. Imorgon är det full fart på mig igen!
 
<3 - Buenas noches

Dags att sova.

Skulle bara snabbt skriva ett inlägg innan jag somnar. Ligger här i sängen super trött. Ska berätta mer imorgon vad jag har haft för mig. Det har varit lite födelsedagsfirande, massa jobb - jobb och sedan bjuden på Kina mat. Så fruktansvärt trött nu känner så jag sätter nog punkt för meningen och bara låter ögonen få stängas...

Som sagt, skjuter in ett inlägg imorgon!

God natt <3

Inköpta grejer från veckan.



Mina nya älsklings handskar..



Köpte även den gula tunikan, turkosa tröjan och klänningen som ni såg tidagre. Även en ny jacka och en tunn, tunn liknande kofta..typ.

A busy week..

Jag har gjort ganska mycket i veckan, träffat gamla vänner, spenderat lite "cash", besökt brorsan, vart på bio, planeringsdag på jobbet, jobbat, promenerat.. Om vi ska börja med de som inte har varit så bra, men ändå har det så har jag spenderat som en galning i veckan på ganska mycket kläder och smink etc. Det är farligt att gå i Täby centrum, speciellt för min ekonomi. Kan visa en grej jag köpte i veckan - en klänning.


Köpt på Vero Moda - perfekt för sommaren..

Ett av dem fina fina grejerna jag köpte.. Tänkte lägga upp en bild på ett par snygga handskar jag köpte som jag blev galet kär i så fort jag såg dem. VERY NICE...! Nåja, som sagt så har jag träffat gamla kompisar, var på t.ex. idag med en kompis och såg 17 Again. En as bra och rolig film. Träffade min barndoms kompis i onsdags också, tog en promenix. Jättebra väder och allt i veckan - sedan är jag ledig i helgen.

I'm so happy! <3

Gårdagen - Måndag, 14 april..

Igår jobbade jag till 12.00 (underbart). Sedan åkte jag hem ett tag, men senare så åkte jag in till stan för att träffa my good old friend Malin. Alltid lika kul att träffa gamla goda vänner, speciellt sådana som man känt sedan 4-5 års ålder. Vi skulle lämna tillbaka ett par skor som hon köpte sist vi var i stan. Lite krångel med dem. Sedan mötte vi upp hennes "karl" och drog sedan och käkade god mat. Det var roligt, kan man nog lugnt säga, Två väldigt lika människor som är urgulliga tillsammans och väldigt hmmm... ja dem är speciella. Vill inte tala om deras aptit vid måltider, men det var roligt iallafall.


Malin och jag köpte en var sin caffe mocha och promenerade sedanfrån stan  till Mariatorget. Där vi sedan skiljdes åt, men jag hade jätteroligt. Alltid lika trevligt varje gång. Nå, sedan åkte jag hem till brorsan och åt god, men lite små stark Thai mat och kollade på "Mannen som talar med hundar".

Checka in Malins yttligare nya skor - blev lite avis där faktiskt. Snyggare i verklighet.



Nå ska se lite på tv..skriver snart igen!

<3

Som vanligt igen..

 

Okej jag ska förklara lite grann av det som pågått de senaste dagarna. Som sagt och som ni vet passade jag ju Romeo som nu är tillbaka hos husse (min bror) och Sigge (katten). Han var super glad, åkte ju tillsammans med honom hem i lördags. Sov därefter hemma hos brorsan till söndagen fast jag jobbade. Men det var trevligt.. åkte sedan tillbaka dit igår. Min bror är ganska ensam därute så ha lite sällskap av syrran är aldrig fel. Käkade god Thai mat igår också.. lite starkt dock för min del.

Så jag har varit hos min bror.. Ja, sedan som ni vet så har jag ju jobbat. Men nu är jag hemma igen iallafall.. Saknar dock att ha Romeo hemma hos mig. Det har liksom blivit en vana att ha honom hemma här nu. Någon att busa med och ta ansvar för.

<3

Arbetsmyra?!

Skickade ett meddelande till Joakim idag bara för att kolla läget med honom. Fick ett svar och allt, berätta för honom att jag jobbade och då kallade han mig för arbetsmyra. Jag var på sådant bra humör idag att jag skrattade ganska högt för mig själv när jag hörde det. Kommer få använda ett nytt ord i ordförrådet.. =)

Hur som helst, har jobbat dem senaste dagarna och inget annat. Kom ju hem i onsdags och sedan dess har jag passat Romeo (som fick åka hem till bror min igår), och jobbat såklart. Jag själv följde med honom hem och jag ska dit imorgon igen. Helgen har varit bra faktiskt och jag är jättenöjd med arbetet. Imorgon ska jag jobba igen - arbetsmyran

Okej ska inte sitta uppe längre för det har varit mycket låååånga dagar och mindre sömn. Hur som helst, jag kan skriva imorgon igen! Ha en fortsatt trevlig kväll!

<3

Hemmagjord pastasallad..

Jag har precis tryckt i mig en hemmagjord pastasallad med pasta, paprika, gurka, majs och tonfisk. Den var super god och så blev jag så mätt. Kunde man äta något nyttigare egentligen?! Med tanke på vad jag åt igår så passade det här alldeles utmärkt. För den var så himla god också.

Ja, yttligare en dag med super fint väder. Helt underbart alltså.. urskönt. På jobbet så städade jag vår "uteplats/altan" så det var ganska snyggt ändå. Jobbar imorgon igen så då ska jag fortsätta. Ska alldeles strax gå ut med lill skrutten, tänkte nämligen lägga mig tidigt. På torsdag är jag ledig så imorgon blir det nog bara bra, hoppas på toppen väder då också. Mamma kommer och hämtar oss efter jobbet så. Åker hem igen imorgon då, saknar min säng... ni vet =)

Jaha då är det påsk i helgen också. Mamma ska förmodligen fixa en påskmiddag, men sedan på torsdag ska jag träffa lillebrorsan med tanke på att han har påsklov och allt. Får se, blir nog bio igen då. Han har hittat en film han vill se som verkar helt okej. Kanske, eller vi hoppas, att storebrorsan hänger på också för det vore minsann kul ändå.


(Alicante, Spanien)

Fy tusan, jag vill så gärna åka utomlands i sommar. Spanien hade inte suttit helt fel alltså. Vart ju inge förra året, minns ni?! Den gamla chefen ville ju inte ge mig och mina vänner semester samtidigt. Tråkigt, men det var synd. Får istället försöka ändra på det den här sommaren...

<3

God morgon, 090406

Igår satt jag ihop kurad i soffan med en Ben & Jerry, ny duschad och kollade på filmen tillsammans med Romeo som låg brevid mig. Hann både duscha och diska, och även kolla på The City (på MTV) innan filmen. Nå filmen var iallafall jättebra och jag fastnade så för den. Efteråt var det bara ut med Romeo och sedan dags att sova.

Har hitta ett par söta skor på Deichmann nu på nätet.. Jag diggar dessa faktiskt.


Nu tänkte jag äta lite frukost och sedan göra mig i ordning. Därefter blir det en promenad med Romeo och sedan beger jag mig av till jobbet. Idag jobbar jag till 18.30, inget jag direkt ser fram emot. Men det blir fint väder ser jag och det är ju bra. Hoppas det blir lite.. + grader också. Ni får ha en jättetrevlig dag!

<3

Miami Ink / Gossip Girl

Hemma igen då. Alltså det är så jobbigt när det går två program som man vill se. Har precis kollat på Gossip Girl och Miami Ink, men eftersom jag har sett tidigare Gossip Girl avsnitten på You Tube så blev det mer av Miami Ink. Har precis fått i mig en skål nudlar, inge vidare middag. Poängen var att när jag var hemma hos mamma så skulle jag tagit med mig en matlåda som hon hade gjort. Men jag var för snabb så jag glömde.

Nå, just nu sitter jag ute på nätet och letar efter en nya mobil. Antingen i maj eller juni så ska jag köpa en ny mobil för jag börjar bli galen på min egen. Den bara tar slut på batterier hela tiden och stänger av sig själv. Så frustrerande jobbigt. Hittade en Black BerryPhoneHouse. Har alltid velat ha en sådan telefon..


Jaja, ska fortsätta leta vidare sedan ska jag titta på en film som börjar 21.00 på tv3 - Something new. Hör av mig snart igen..tänkte snart hoppa in i duschen innan filmen. Snart tillbaka..! <3

Söndag igen då!

God dag!...söndag igen..dagarna går fort fram.


Ja, sovit gott har jag. Ska nu alldeles strax ta lill skrutten med mig hem till mamma på ett kort besök. Hämta lite kläder och få komma ut lite. Solen börjar visa sig nu lite. Imorse när jag var ute på en tidig promenad så regnade det och det fick mig bara att vilja gå in igen. Prio ett - hämta paraply hos mamma. Har legat och dragit mig i soffan hela morgonen. Ätit frukost och även läst lite skvaller tidningar..



Romeo sover lite till och från, han fattar att något är på gång. Det är nog därför han ligger så nära min väska som jag la på soffan så ifall jag tar den så kommer han springandes efter för att han också vill följa med. Nej, jag ska väl passa på att gå nu medan det fortfarande är uppehåll från regn. Ska kollat klart på MTV - programmet From G To Gents.

Hör av mig när jag kommer hem senare!
<3

Tidigare inlägg...

Yes - äntligen!

Måste bara säga.. att det tidigare inlägget var det 500:de inlägg som jag har skrivit nu på min blogg. Så detta blir det 501. Har väntat på detta ögonblick, ska försöka skynda på lite till det 1000:de. Nå, skulle bara säga det - God Natt <3

En dag som denna.

    

Ja, idag så var broder min på besök (den äldsta). Det var väldigt trevligt. När vi kom hem till lägenheten så skojade och busade vi med Romeo som bara den. Han blev så glad att få träffa "pappa". Vi hade ju även väldigt tur med vädret också. Soligt och varmt som bara den, synd att min kompis inte har balkongmöbler. Hade väl suttit där hela morgonen annars då. Åkte lite senare och åt middag hos mammas fästman. Hela "lilla familjen" samlad.

Nu är det alldeles strax dags att sova, jag är jättetrött och lilla Romeo ligger just nu och sover. Har för inte så länge sedan varit ute på en 20 minuters kvällspromenad. Ganska skönt faktiskt. Har nyligen kollat på en film som precis sluta på tv4. Sedan så har vi kollat på The Game...


Jag tycker det är så bra att på YouTube så läggs det ut serier i delar. Så bra att följa med då på datan också för då kan man kolla när man vill. Jag kollar på The Game varje lördag. För det visas i U.S.A på fredagar.. Men okej mina vänner. Detta var allt för ikväll, ha en fortsatt trevlig lördag!

<3

Invigning..

Idag så var det invigning på den nya Don Donna väskan och jag älskar den. Den är helt underbar och jag gillar den väldigt mycket så jag är jättenöjd med mitt köp. Väskan i sig är faktiskt inte så liten som den såg ut i affären (den svarta). Det rymms ganska mycket i den...


Bästa dagen hittills!

Ja, alltså allt har i stort sett gått som på räls vet ej hur det har gått till men jag är jättenöjd med dagen. Jag har gjort saker som jag nu kan bocka av från min *Att göra-lista*. Idag så fick jag och Karina ett litet ryck och bestämde oss för att ta itu med först och främst vårt långa hår som vi båda hade. Japp, vi har båda haft slitet hår och idag så tog vi hand om det - Bye bye hair. Jag har förlorat ca. 25-30 cm av mitt hår så nu är jag ganska kort hårig. Visst kändes det jobbigt, men jag vill ha friskt och snyggt hår. Klippte även sne lugg som jag saknat så. Helt nöjd med min nya frisyr och nu har jag även hittat en bra frisör som jag litade på och förmodligen kommer återvända till i fortsättningen.


Nå vad har jag mer gjort?! Jo..vi åkte in till stan efteråt och av en ren slump passerade vi Rizzo, och då passade jag på att smita in där och vet ni..jag fann min underbara och älskade väska jag väntat så lääääänge på. Den hade väl kommit in i typ igår eller något tyckte jag butiksbiträdet sa. Jag sa direkt - Den vill jag ha, helt klart! Efteråt kollade Karina på skor på Deichmann. Även hon fick snygga skor köpt.


Därefter blev vi hungriga och gick och käkade, då bestämde vi även oss för att gå och se Fast and Furious 4. Jag säger bara - Adrenalin. Jag skojar inte, man blev helt till sig och det var så spännande från början till slut. ALLA i bio salongen var för första gången knäpptysta under HELA filmen. Inte ett enda ljud och det är helt otroligt. Vin Diesel (t.v) och Paul Walker (t.h) - usch dem var så heta och bilarna var ännu snyggare den här gången.

Dagen var perfekt och nu kan jag somna med ett leende på läpparna =)
Romeo
ligger här brevid mig nu och sover, antar väl att det är dags att sova för imorgon kommer "papa" (min bror) på besök. Så det ska bli kul! Sov gott med er och ha en fortsatt trevlig helg!

<3

Fast And The Furious 4... YES!

Japp, den fjärde filmen har premiär imorgon och jag är något sjukt sugen på att gå och se den. Det gör mig galen att jag funderar på att se den i helgen, men vi får se. Snygga killarna Paul Walker och Vin Diesel. Satt igår och i förrigår samt i söndags och tittade på den första, andra och tredje filmen. De alla är ganska olika.


Okej, annars då? Jo då det är bra med mig. Är fortfarande kvar hos min kompis. Skulle egentligen vara ledig idag, men min samordnare var på mig så tillslut tackade ja till ett 5 timmars kvällspass. Börjar dock inte förrän klockan 16, ganska skönt faktiskt. Så imorgon är jag ledig istället, men det kan vara ganska skönt för nu så hinner jag ut en liten längre promenad med Romeo innan jag smiter iväg. Tänkte åka hem till mamma i helgen och hälsa på, så jag får se vilken dag jag tar det sedan.

Nåja, ska få i mig lite mat nu..hörs nog ikväll..! <3 see ya!

RSS 2.0