Oj..oj..mycket saker som har hänt!!

Go'kväll allihop!

Jag ska först och främst berätta att arbetsintervjun gick jättebra, som jag tidigare sagt. Och eftersom det gick så bra så ledde det till att jag nu äntligen har fått JOBB..=)..snacka om att jag är glad! Det är helt underbart. Jag fick reda på det samma dag som jag hade min studentskiva. Hela den dagen var helt underbar! Jag köpte nya skor och en tröja på samma gång också. Gisela och jag var på Skopunkten när hon kvinnan från sjukhemmet ringde och fråga om jag fortfarande var intresserad av att jobba hos dem. Självklart var jag det, och hon trodde på mig också att jag skulle klara av det. Hon sa att hon känner på sig att jag kommer fixa det här. Har även en känsla av att hon även vill behålla mig längre fram i höst. Nej, men det här var riktigt kul! =)..är så glad!

Senare var det ju dags för studentskivan och allt. Alltså jag hade grymt kul, middagen var nog den bästa av allt. Att kunna se mina föräldrar prata med varandra istället för att undvika varann. Det gick hur bra som helst, och de pratade med varandra om  saker som hände när vi var små och hur snabbt den här tiden har gått. Sedan att de var STOLTA över moi. =)..nej men den där kvällen var helt lyckad. Det kändes skönt att de ansträngde sig för min skull och att det även var trevligt. Jennifer var också med vi middagen och det kändes skönt att ha henne där med tanke på att min brorsa inte kunde vara med. Min familj satt brevid Giselas och det gjorde saker och ting mycket roligare. Gisela hade med sin mamma, sin syrra och hennes pojkvän. Vi alla hade jättetrevligt och roligt, denna kväll blev faktiskt helt lyckad. Senare vid eftersläppet kom *The Joker*, Issa och Marre, så då blev det roligare. Kom väl hem runt 04.00 någon gång, och det roligare var att igår då (lördags) så skulle vi ju iväg några från klassen och spela paintball. Så då skulle vi mötas vid 14.00 i Liljeholmen och åka tillsammans, det roliga var att resan dit var ju inte direkt planerad. Vi var ute i Väster Haninge och skulle spela, ja vi åkte dit ut pga. det var så mycket billigare. Men det var kul att spela, krypa på marken och allt, verkligen något man känner för dagen efter studenskivan och alla är i stort sett bakis. Fast vi hade kul ändå! Det roligaste var att det här stället låg ju ute i ingenstans verkligen. Bussen som gick in till pendeltågstationen gick en gång i timmen. Så när vi skulle åka hem så hade bussen precis gått. Och tro mig det var ju inte direkt varmt även om solen var uppe och allt. Vi var 6 pers, från början 10 st. Men en tjej från klassen stod och lifta och då var det en snäll tant som stannade till, men hon fick bara plats med 4 st. Så jag och Angelica sket i att följa med, så de andra åkte. Ja, det var ju en upplevelse, för vi båda var törstiga och hungriga, men tillslut lyckades Angelicas mamma gå med på att komma och hämta oss. Hon kom 1 minut precis innan bussen skulle komma..hehehe. Ja, jag och Angelica roade oss lite grann under tiden, och det var lite kul! Sedan när jag kom hem så träffade jag Gisela som egentligen skulle följt med, men det gjorde hon inte. Inte för att hon inte vill för de ville hon så gärna, men det blev en massa problem. Det var först och främst en jävla lång bit att åka och hon jobbade, och en massa grejer. Det var riktigt synd att hon inte följde med, men vi får göra om det så hon också får följa med. Jaja, det var synd faktiskt..Men senare så träffades vi och gick och köpte oss en var sin pizza, för jag var så hungrig! Gick till mig sedan och kollade på Cold Case. Sedan lämnade jag Gisela och gick hem, skulle sova, men det var lite svårt att somna.

Imorse så gick jag upp 04:20 och var piss trött. Skulle börja jobba vid 07.00 och jag la mig vid 21:45 någon gång. Men jag kom inte försent ute jag kom t.o.m. tidigare imorse. Allt har varit lite snurrigt idag, är skit trött och seg. Sov det första jag gjorde när jag kom hem, och nu är jag snart på ut gång. Ska träffa Jennifer och Gisela ett tag, tänkte träffas och hänga lite med dem..=)..Jag minns knappt vissa saker som har hänt idag, kom knappt ihåg hur jag tog mig hem från KS. Men efter lång tid av tänkande så kom jag på det. Mamma och dem tror att jag har drabbats av stress, det jag säger och har upplevt är symtom på stress. Aja skit samma ska dra nu!

Ha det så braaa!
Byebye people!


P.S 40 dagar kvar, 42 och 41 har gått förbi också!

Soligt väder..och mycket varmt!

Hallå!

Idag har jag varit på en arbetsintervju och det gick skitbra! Eller det verkade så i alla fall, hon som intervjuade mig var jättetrevlig och hon ställde inte några dumma frågor utan allt verkade gå jättebra. Hon sa faktiskt att hon skulle höra av sig redan imorgon, så det verkade gå bra. Det här är ett sjukhem, så jag har väldigt nära dit osv. Men men vi får se. Idag var jag ledig från praktiken och det var skönt. På söndag så ska jag börja "jobba" igen, eftersom jag inte kan imorgon eller i över morgon.

Det har varit tidiga dagar jag har börjat, men det har varit helt okej faktiskt! Jag har tyvärr inte så mycket att säga. Imorgon däremot så är det mösspåtagning och det ska bli kul, sedan senare på kvällen så är det dags för vår studenskiva. Den kommer äga verkligen. Jaja får höra mer om den på lördag!

Ha det people!

P.S 43 dagar kvar

Ännu en dag på praktiken!

Go'kväll mina kära läsare!

Idag jobbade jag sent, slutade runt kvart över nio. Det har varit en rättså lugn dag idag. Jag har däremot fått göra ett EKG på två patienter, duschat en, hmmm vad har jag mer fått göra?! Jo, juste jag har även varit med vid såromläggning och så. Men det har varit väldigt lugnt, har däremot fått lära känna personalen bättre. De är riktigt snälla och har en riktigt skön humör. Jag trivs oerhört mycket och bara de tre första dagarna nu har varit jättebra! Jag tror nog att det här är en ut av de första gångerna då jag har varit mer pratglad och öppen av mig. Nå imorgon ska jag inte vara där för då är jag ledig, men istället så ska jag på en arbetsintervju. Jag hoppas det kommer gå bra! Sedan är jag ledig på fredag, eftersom jag har min studentskiva då och även på lördag är jag ledig för då ska några från klassen åka iväg och spela paintball. Det ska faktiskt bli skitkul! Har aldrig gjort det förut. Men på söndag igen ska jag jobba igen, eller praktisera. Det känns lättare att säga jobba istället för praktisera, men aja jag säger vad jag känner för. Fast då jobbar jag dag, så vi får se vad jag får göra då.

Hmm..jag har inte så mycket att berätta, utan jag får ta lite i taget att berätta. På fredag då så ska är det mösspåtagning klockan två. Sedan är det väl att bara begär sig hem och göra sig smått i ordning inför skivan som är på kvällen då.

Nej, det är allt jag har att berätta om denna dag. Ajuste vi har haft vackert väder idag eller hur? hehe helt underbart! Men men, nu tänkte jag gå och kolla på Grey's Anatomy som mamma spelade in åt mig.!

Ha det gött allihopa!
Byebye people! Buenas noches!

P.S 44 dagar kvar

Inge märkvärdigt!

Go' Kväll!

Den här dagen är inge märkvärdig. Jag gick upp tidigt imorse, klockan halv fem, och var ganska trött. Det hände något konstigt imorse när jag skulle stänga av min mobil som var väckar klockan. Jag laddade min mobil under natten, men imorse när jag då skulle ta ut laddern så råkade jag av misstag dra ut en sladd ur en lampa som stor på mitt sängbord istället. Det är då en speciell lampa som snurrar, och på den så ska det stå en slags glas kub och göra så att det kommer olika färger osv. Men hur som helst, av misstag trodde jag den här glas kuben var min telefon som jag av misstag lägger i sängen efteråt. Telefonen forstatte ändå att ringa, och till slut så ska jag tända en lampa som sitter på väggen. Eftersom jag ligger på sidan med ryggen emot väggen måste jag vrida på mig, och det hela slutar med att jag får hela den här stora, tjocka glas kuben rakt i ryggen. Eftersom jag la den i sängen efter jag trott att det var mobilen. Ja, alltså jag var då med andra ord inte riktigt pigg. Utan *JA* jag var riktigt trött fortfarande. Så jag kan säga att det var en riktigt bra god morgon för mig.

Nej, men jag har varit på praktiken och det var helt okej. Gisela och en annan kompis från klassen Malin kom förbi mig idag så vi lunchade tillsammans. Det var faktiskt rättså kul =). Skönt när det finns andra i huset brevid som kommer och hälsar på..hehe. Jag har ju för sig Kim under mig, men han följde inte med idag när vi skulle fråga ifall han ville hänka på. Får bli en annan gång.

Ajuste vårt väder, helt otroligt. Det blev ju kanon när jag fick sluta, fanns inte så mycket att göra. Men jag fick faktiskt ta ett Hb på en patient, och vara med vi blodprov och såromläggning. Det var faktiskt ganska kul. Jag hade egentligen inte så mycket att göra idag, men förhoppningsvis så kanske jag får mer att göra imorgon.

Förresten så har min mamma var mitt sekreterare igen, hon ordnade en arbetsintervju åt mig igen. Nej, men jag kom hem igår vid kvart i fyra och ringde till damen som ringde mig i torsdags och undrade om jag var intresserad av att komma på en arbetsintervju, men hon svarade inte. Så mamma fick ringa henne istället och boka en tid. Ska dit till henne på torsdag klockan halv elva. Jag är ledig den dagen så då får jag väl anpassa mig utifrån när hon kan. Jaja, det kommer nog gå jättebra! NEJ, nu tänkte jag gå och lägga mig med tanke på att jag har varit uppe så länge idag och jag behöver min sömn, även om jag bröjar sent.

Go'Natt..Byebye people!

P.S 45 dagar kvar

Studenmössan har kommit..Yeah!

Måste bara säga att studenmössorna kom i fredags så idag var jag och hämtade min. De var jättefina, min var precis så som jag ville ha den. Helt perfekt! Det är på fredag som både studenskivan och mösspåtagningen är och det kommer bli så jävla grymt.

image11

Erkänn nu den är grymt fin..Jag väntar och väntar och väntar och väntar..Orkar nästan inte vänta längre. Men jag ska inte försöka tänka på det så mycket. För då kommer det gå snabbare. Ska njuta av de sista månaderna som jag har kvar i skolan nu, sedan så kommer vuxen livet. Grymt va?!..åååååh. hehe sjukt. Jag blir den första i familjen. Det kommer självklart komma bilder från Studenskivan också..! Men här är ett smakprov på  något jag verkligen ser fram emot!

JIPPI..Idag är ingen helt normal dag..mkt har hänt.

God Dagens mina kära läsare!

Jag har inte skrivit något på två dagar igen, jag vet. Men det har varit mycket just den här helgen. I lördags när jag åkte hem från pappa så åkte vi först och köpte present till Gisela och Marcellito..De firade sina födelsedagar igår (söndag). Så vi köpte fina presenter till dem. Senare så frågade pappa mig ifall jag ville åka till Salem för att kolla på huset som jag bodde i när jag var liten. Vi bodde i Salem först när jag kom till Sverige i en villa, en blå. Sedan separerade mina föräldrar och då fick pappa huset, men han kunde inte bo kvar där ensam så båda lämnade Salem, Rönninge. Men vi åkte då dit och kollade på villan som även min pappa hade byggt på. Han byggde hela övervåningen på det huset. *Stark jobbat farsan* !! Det var helt sjukt, när vi kom till villan så kände jag igen mig, kunde i stortsett placera ut allt och peka var allt låg. Centrum, min storebrors gamla skola osv. Jag fattar inte att jag kom ihåg så mycket, jag menar jag var ju bara några år gammal när vi flyttade. Jag kanske var ca. 3-4 år när jag lämnade Salem. Alltså när jag började komma ihåg saker, från när jag var så liten så kunde jag känna tårarna inom mig och även hur jag blev tårögd. Helt otroligt! Vi åkte även förbi som jag sa innan min brorsas gamla skola och även Ishockey hallen vid centrum som han spelade i. Kom ihåg att jag alltid följde med och kollade på matcherna som han spelade. Vi gick in centrum, men då minns jag inte så mycket. Såg även kyrkan som jag gick söndagsskola i. Sedan på vägen hem så åkte vi förbi Salem kyrkan som jag döptes i, en otroligt vacker kyrka. Ja, det blev lite diskussion med mamma om det där. Enligt mamma så döptes jag i samma kyrka som jag gick söndagsskola i, men det tror jag inte på. Den här gången håller jag eller tror jag mer på pappa. För min mamma har ju typ inte ens bilder från mitt dop som kan bevisa motsatta. Men annars var det jättekul att få spendera lite tid med pappa själv. Speciellt att han erbjöd att åka förbi Salem. Nej, det var trevligt..

Sedan när jag kom hem så bytte jag om och slog in ett paket till Sabina som jag skulle på middag hos, sedan åkte jag till henne och var där. Vi var inte så många men det var kul att träffa de som var där eftersom jag inte har träffat dem på ett tag så. Vi snackade en massa och bara hade det kul, god middag och allt också =). Sånt är viktigt också..hehe nej jag skoja bara. Nej, men det var trevlig. Senare så begav jag mig till Gisela och bakade tårta till deras födelsedags firande. Hon fyllde ju år i lördags så jag gick dit även för att gratta henne. Vi bakade inte hela natten som vi brukar i vanliga fall göra utan vi höll väl på till 02.15 kanske. Så det var inte så farligt.

I söndags (igår) så var jag ju hos Gisela och då fick jag träffa alla möjliga, min brorsa var där, Giselas syskon och lite kompisar till henne. Det var skit kul, fick för första gången också kolla på Happy feet och den filmen var jätterolig och jättebra. Det fanns ju vissa scener som var lite sorgliga, men den rekommenderar jag. Vi hade alla jättekul igår och det var helt underbart.

Idag har jag varit på min praktik ute på KS och det var jätte roligt. Min handledare och alla de andra på personalen var helt underbara. De var allihopa jättetrevliga..Underbar personal. Fick även reda på att den avdelningen ligger precis under den avdelningen som jag sommarjobbade på och det var bara kul =) Gisela var ju också på sin praktikplats idag och hon gillade sin plats väldigt mycket. Jag tror det här kommer bli väldigt kul. Vi båda Kommer nog trivas jättebra. Får se längre fram hur det kommer att gå. Jag menar allt kan hända.

Aja det var väl i stortsett allt som sker och har skett för tillfället..=)
Ha det gött!

Byebye

P.S  46 dagar kvar =), 48 och 47 har redan gått

En blåsig Fredag..

Go'Kväll

Har någon idag haft det jobbigt ute idag? Jag har! Pappa kom och hämtade mig, och mitt hår flög åt 50 olika håll medan jag vandrade till bilen. Så fort jag bara lämnade porten så flög påsen upp i luften och väskan nästan åkte av armen på mig när jag kom ut. Ja, det var lite jobbigt. Samma sak när pappa och jag hade varit och handlat. Vi var på väg upp i backen till porten och det kändes som man fick värsta motståndet när man gick. Sedan när man kom upp kändes det som om fick en knuff i ryggen. Det är helt sjukt att det kan blåsa så där mycket.

Ikväll har jag faktiskt inte gjort någonting, eller jag har i ju för sig pluggat trafikkunskap. Är ju hos pappa nu och han hjälpte mig samt hans fästmö. Jag fick 54/70 och man måste ha 56 för att få godkänt. Fick nästan panik innan när jag såg resultatet. Har en känsla av att jag kommer få IG i trafikkunskap. Jag vet att jag har skjutit upp mycket på det här, men det har varit så mycket med projektarbetet och alla andra kurser. Jaja, har lovat pappa att jag inte ska ge upp på det här än. Vi får se hur det blir..!

Den här helgen kommer jag ha mycket att göra. Idag åkte jag ju till pappa för att träffa honom, min lillebror och hans mamma. Saknar dem eftersom jag inte får träffa de så mycket. Den enda människan jag träffar dagligen är ju min mamma, älskar att umgås med henne ibland. För ibland kan det vara lite tråkigt när vi inte har så mycket att säga till varandra. Nej, men att träffa min lillebror önskar jag att jag kunde göra oftare fast det är inte lätt. Jag har så mycket att göra i skolan just nu, men jag har lovat mig själv att jag ska försöka ändra på det till sommaren. Måste i ju för sig jobba då, men jag vill inte bli som min bror. Han har knappt någon kontakt med vår lillbror. Självklart vet jag att det inte är så han vill ha det, men det är så det är. Jag vill träffa min lillebror mer än vad jag har gjort den senaste tiden. Jag menar, jag kommer typ inte ens ihåg när jag senast var här hos dem. Idag innan min lillebrorsa skulle gå till sin Taekwondo träning så fick jag en kram av honom. Bara ut av den kramen kunde jag känna hur han kände. Jag har nog nästan ALDRIG fått en kram av honom. Det märktes på honom att han saknat mig. Han frågar alltid När jag ska åka hem, Vilken tid, Om jag inte kan åka hem någon dag senare eller något liknade. Jag mår så dåligt när jag säger till honom att jag bara stannar en natt och måste åka hem rätt tidigt som vid 15.00 eller kring 16.00. Önskade min pappa och dem bodde lite närmare in mot stan. Fast imorgon har han och jag bestämt att vi ska köra lite X-Box innan jag åker hem. Det ska faktiskt bli kul, för det gör vi alltid när jag är här. Har tyvärr inte hunnit göra det idag då da, men det gör jag imorgon.

Imorgon ska jag även få träffa min kompisar från klassen. Ska på en födelsedags middag hos en kompis som heter Sabina. Några av de andra tjejerna kommer vara där, har inte träffat dem på ett tag så det ska bli kul. Ska även hinna till Gisela och hjälpa henne och hennes mamma med tårtorna inför söndagen. Ska inte vara borta så länge på söndag för jag ska upp igen på måndag kl.04.45. Mysigt eller hur?..hehe.. Raffe, min brorsa kommer dit till Gisela på söndag, sa först att jag inte tänkte komma ifall han kom, men jag har inget val. Gisela är familj och jag kan inte svika henne för att min bror behandlar mig illa ibland genom att säga dumma saker. Skäller på mig och sådant. Min bror är väldigt speciell, men det är så han är. Har väldigt kort stubin.

Jaja ska kolla klart på Once up on a time in Mexico med Antonio Banderas..hehe grym kille =) Sedan ska jag gå och lägga mig ifall jag ska hinna med allt imorgon. Nåja det var väl i stortsett allt jag hade att säga för ikväll. Kolla gärna in Giselas blogg också som jag hjälpte henne att skaffa rosanegra.blogg.se kan faktiskt också vara kul att läsa lite om. Lära känna henne mer!

Ha det gött!
Chaooo!

P.S 49 dagar kvar

Trött och väldigt trött...*gäääsp*

Idag har det varit en väldigt trög och jobbig dag, för ni som inte vet så var jag ute igår med några kompis på en studentskiva. Jag ska absolut inte klaga för jag hade skit kul och så, men med tanke på att jag har sovit dåligt de senaste dagarna så var jag jättetrött av mig. Önska jag kunde vara lite mer piggare men men..Vi hade kul i alla fall, men vi kom hem rätt så sent 02.00 och idag skulle jag upp kl.06.00 igen, så NEJ jag fick inte mycket sömn. Var så trött när jag kom hem att jag i stort sett gick typ in och la mig på mitt överkast med en filt. Vaknade upp imorse av att mamma sa: Marre vakna nu, det blev sent igår. Då får sov igen sedan när du kommer hem. Fast efter jag hade ätit så somnade jag om igen och vaknade 06.45. Då fick jag lite bråttom, men jag hann ändå.

Jag var på arbetsintervju igår också. Det gick faktiskt bra, kvinnan som jag fick träffa var jätte trevlig. Hon sa även att hon hade fått ett bra intryck av mig, så jag hoppas det gick bra och att de ringer. Ska på en annan arbetsintervju redan nästa vecka igen. Kan faktiskt tycka att det kan vara ganska jobbigt, men vad har man för val egentligen? Ska man klara sig i det här samhället när man har gått ut skolan så har man inget val. Jaja, nog med det.

Som sagt idag har det varit en trög och jobbig dag, som jag tidigare skrev så hade jag knappt sovit inatt så idag i skolan så var det rättså okej ändå. Det hände så roliga saker och om det inte hade hänt så vet jag inte om jag hade kunnat hålla mig vaken. Jag och två andra i klassen fick skratt anfall sista lektionen, vet inte vad som hände. Mådde även ganska illa, de andra kallade det baksmälla fast det kunde det inte vara eftersom jag ändå inte drack så mycket. Så det kunde man ju uteräkna, vet inte varför jag mådde illa. Fast imorgon (fredag) är jag ledig och då ska jag även åka till min pappa och få träffa lillbrorsan och de andra. På lördag så ska jag förmodligen gå på en födelsedagsmiddag och träffa mina gamla klasskamrater som jag inte träffar så mycket nu för tiden eftersom klassen är uppdelad. Får se om jag hinner, men jag skulle gärna vilja träffa de andra..saknar dem faktiskt. Konstigt nog..=) hehe skoja. Gisela ska även göra sina förberedelse inför sin släktmiddag också, som jag faktiskt alltid hjälper till med när det är någon i den familjen som fyller år. Ska nämligen fira Gisela på söndag, 19 år. Hon blir en gammal skrynklig tant..hehe. Får även träffa min brorsa på samma gång. Trodde faktiskt inte att han skulle komma, men tydligen ska han det. Fast i ju för sig så är det fortfarande bara 3 dagar kvar. Vet inte vad som kan hända.

Skrev aldrig något igår pga. att jag hade så himla mycket att göra. Pluggade ganska mycket, men idag så får jag ta det lugnt. Ska plugga hos min pappa imorgon Trafikkunskap..=).. Jaja ska lägga mig tidigt ikväll..så jag får sova ordentligt inatt. Ha det gött allihop, imorgon kommer jag skriva när jag är hos pappa.

Byebye People

P.S Igår (onsdag) 51 dagar kvar..Idag är det 50 dagar kvar..

Datan ur funktion..Här är en uppdatering

Läsare..

Okej datan har inte direkt varit ur funktion, men internet har..så jobbigt när internet inte funkar som det ska. Hade en inlämning igår (måndag) som var att göra en broschyr om någon tarmsjukdom. Jag lämnade in den och allt, men ingen läste igenom den innan. Brukar alltid låta mamma elle pappa få läsa allt som jag gör innan jag lämnar in det så språket och allt är bra..! Men men det gick bra! Mamma har kommit hem igen och det är sköönt... Men jag skulle egentligen skickat uppgiften via e-mailen till pappa som skulle läsa den, men det sket sig. Blev nog bra ändå.!

Jag ska berätta snabbt vad som har hänt sedan i lördags..I söndags så städade jag mitt rum och sådant, även lägenheten faktiskt lite eftersom mamma skulle komma hem på måndagens morgon. Fast jag fick chans att sola lite då och då..kunde inte sitta still, men allt gick bra. Hann göra klart läxan och städa tills mamma kom hem. Fast det jobbigaste var nog att sova den natten. Men men, det gick. Egentligen hade jag velat att gå ut i söndags men men balkongen dög..så..Kollade även på alla söndags såpor..=)..nej serier..hehe..Först O.C sen kom, Brothers and Sisters, Justice och sist reprisen på Criminal minds. Ajuste min COLD CASE kom inte pga. Hockey..usch vad tråkigt. Jag som så gärna ville se den serien, men men får vänta till nästa lördag.

Helgen med andra ord har varit super bra..! Igår (måndag) så var det redovisning och den gick faktiskt bra. Men men, senare så var jag på en arbetsintervju. Den gick väl sådär tycker jag. Kvinnan som skulle intervjua mig ställde konstiga frågor, sådant som man är oförberedd på. Hon ställde t.ex. vad har du för tillgång till oss. Okej, jag kanske inte är sådär super duktig på sådan där svenska, men jag tänke bara i huvudet; Okej, vad f*n menar hon med det. Vadå tillgång? Ja, hon förklarade tillslut tack och lov. Fast det var massor av frågor som jag inte fattade. Mamma tyckte det lät som om det gick bra utifrån vad jag själv berättade, men jag vet inte. Vi får se, om de ringer så ringer de mig. Om inte så gör de inte det. Hur som helst, igår fick jag även reda på att jag har IG-Varning i Trafikkunskap..hehe..det är inte bra. Jag gjorde ett ut av alla de där testen igår..måste klara test A,B och C för att få G, men jag har inte ens klarat A än. Det är 70 frågor och jag fick 51/70. Det var väl sådär, men mamma har hjälpt mig en del och pappa också. Jag ska snart fortsätta igen. Ska försöka klara kursen, men jag måste skynda mig..

Idag har jag vart i skolan och det var väl okej, vi gick inte så länge utan slutade efter 2h. Vi kollade på tre filmer, och jag trodde jag skulle döö. Det var inte kul, jag somnade nästan. Allvarligt, jag har gått upp tidigt många gånger nu de senaste veckorna fast det här är första gången jag har känt mig så trött. Somnade nästan på bussen på väg till skolan. Jag menar jag var inte ens trött när jag gick upp imorse utan det kom när jag var på väg till skolan. När vi satt och kollade på film så kramade jag om min väska och la jackan över så jag kunde luta huvudet. Jag gjorde det inte med flit utan det kom automatiskt. Måste sova ordentligt inatt, ska lägga mig tidigare. Nej, men jag såg det mesta ut av alla 3 filmer, hade en irriterad kompis som fick putta på mig och klagade under de alla 3 filmerna. Det var faktiskt ganska kul, men den här personen klagar alltid..hehe. Sista filmen handlade om sår-omläggningar. Jag kan säga det var ju inte de finaste såren direkt, utan det var riktigt hemskt..usch!! men det var så kul när han såg det för han sa bara; Men usch, gud vad äckligt. Ett stort hål ovanför rumpan!..Fy vad äckligt..! Jepp det är min kompis det..han är så rolig..

Nå, imorgon ska jag iväg på en annan intervju och jag hoppas den kommer gå lite bättre än den andra. Ska försöka göra mig mer öppen av mig. Jaja, jag ska inte göra saken värre genom att babbla och prata om det, för då blir jag bara mer nervös. Men jag hoppas på att det kommer gå bra! Har faktiskt gamla kompisars mamma som jobbar där, hon är sjukskriven vid tillfället. Kanske ska nämna att jag känner henne..hmm får se. Just nu så måste jag plugga Trafikkunskap. Kanske skriver senare, om inte så skriver jag imorgon igen. Kan jag berätta om mitt samtal till Karolinska som jag ska ringa..=)

Byebye People..!

P.S dagar som har gått 54 och 53..idag är det 52 dagar kvar


Nu blir man brun..!

Go' afton..=)

Jag har blivit brun idag..har varit duktig och gått mycket med Jenni. Träffade även på gamla kompisar. Det är så roligt för när jag och Jenni pratar om någon som man inte har träffat på jättelänge så burkar oftast den personen dyka upp rätt ofta efteråt. Det är lite kusligt faktiskt..men ändå lite kul på samma gång.

Kollade faktiskt på en fotbollsmatch idag vid min gamla skola tillsammans med Jennifer. Har även hängt med Jocke fast det gjorde vi senare. Men nu så är jag hemma. Har varit ute från 13.00 idag till 19.10..jag tycker det är duktigt och blev brun också på samma gång, mina fötter blev då brunast..=) Ne men det har varit en helt underbar dag idag. Träffat Gamla kompisar och snackat lite, gått promenad, solat lite osv. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, men jag ska börja plugga och kolla på Cold Case..Kan skriva lite senare också..!

Chao..!


Dagens Bild..

Dagens Bild

Kan i storsett drömma mig bort..underbart..*Vackert*

Varmt, soligt och kring ca.. 20°C

God morgon gott folk..!

Är trött eftersom jag var uppe sent, men det är lugnt. Tänkte bara återberätta gårdagen. Var med Jennifer, Joakim och Gisela..gänget samlat igen..hehe. Nej men vi hade faktiskt jättekul, slutade med att vi började prata gamla minnen. Jag läste upp en gammal dagbok haha, jag säger det bara. Helt sjukt, jag kunde knappt svenska eller i alla fall inte uttrycka mig som en. Pratade lite konstigt när jag var yngre..=)..

Ajuste det var typ bråk utanför mig igår, några snorungarn som stod och hota varandra. I vanliga fall så är det lugnt här, men sedan finns det människor som bor här och dra hit en massa onödiga människor. Lite kul att se på faktiskt och jag tänkte säga något, men de andra tyckte inte det så jag lät bli. Det är som Jennifer sa: Det är roligt att se när det tjafsar och så, vad de säger och allt, men det är inte roligt när de börjar slåss. Då vet man liksom inte vad man ska göra.

Jag vet att det var något riktigt roligt som jag tänkte skriva idag, ajuste nu kom jag på vad det var. Som sagt det händer nästan alltid något roligt på lektionerna nu för tiden.
Okej, roliga timmen igen..När vi hade en sjuksköterska och en undersköterska som kom till oss och hade föreläsning, så frågade någon i klassen om vad det "knäppaste" de har varit med om. Då berättade de om att det hade varit en kille som hade pillat upp ärtor i sitt "urinrör"..Aa alltså i sin privata del, och vem gör liksom något sådant. Pinsamt att komma in på akuten, sedan kommer doktorn och frågar vad som har hänt. Vad ska man svara? Aa, jag var lite nyfiken av mig så jag provade på att stoppa upp ärtor i sn*ppen. Oj, det hade varit sjukt pinsamt. Aja, men det är ju inte värre än att en tjej ville prova på något nytt och stoppat upp en lök i baken som hade därefter fastnat. Jag menar, vem får en sådan idée..?? Jag hoppas de borde tänka på att skaffa *leksaker* som man kanske kan använda istället. Hehe..aja det var det roliga för idag.

Ska ut och träffa Jennifer idag, vi ska gå en promenad i den varma värmen =).. Det var riktigt varmt idag. Så ja, promenad blir det och ikväll kommer även den där favorit serien *Cold Case* oh my god..Tro mig värt att se på faktiskt. Börjar kl.20.00 på Kanal 5. Jag har alltid varit en människa som ibland, eller för det mesta lever efter Tv:n. Kan inte rå för det, men men. Gillar serier helt enkelt.

Nej, nu måste jag gå och göra frukost. Sedan ska jag ringa Jennifer..Mamma är i Finland tillsammans med sin *fästman* på 50 års fest, roligt. Så jag är hemma och umgås med kompisar istället, måste göra läxa ikväll också. Nåja..skriver senare efter promenade eller något.

Ha det bra mina kära läsare..=)..(Ni får gärna fråga något som ni vill veta mer om)

Byebye..Chao!

P.S 55 dagar kvar

Aahh..La música..måste bara

Jag blev tvungen att berätta vad för låtar som inte går att sluta lyssna på..Det är alltid mycket R&B och Hip/hop som spelas i mina hörlurar och högtalare. Om vi tar sådan musik först..Då ska vi se, en lista på 8 olika låtar som jag lyssnar för det mesta på just nu.

1.  Beyonce feat.Shakira - Beautiful Liar (en riktigt bra kombination faktiskt..Love it.)
2.  Jibbs feat.Melody Thornton - Go too far (vet inte, den är skön att lyssna på helt enkelt..)
3.  Teairra Mari - Act right (gillar hennes röst i den här låten)
4.  J-Status feat.Rihanna - Roll it girl (grymt bra låt, älskar den..bra rytm =)..)
5. 
Lumidee feat.Tony Sunshine - She's like the wind (ännu en bra kombination)
6.  Diddy feat.Keisha Cole - Last night (bara underbart bra låt)
7.  Bone Thugs-N-Harmony feat.Akon (gillar, lugn och bara bra helt enkelt)
8.  Frankie J - Daddy's little girl (hela han är underbar, hans röst..går inte motstå den)

Det är låtar som jag lyssnar på just nu, när det gäller R&B och hip/hop. Sedan kan vi ta Latin music..Hehe ne men spansk hip/hop och lite blandat. Samma lista på 8 olika låtar..

1.  Aventura feat.Frankie J - Los infieles (remix) (ååh snygga latinos bara..=)..vackert)
2.  Rakim y Ken-Y feat.Nina Sky - Down (remix,spanglish) (grymt bra bara)
3.  Yaga y Mackie feat.Nina Sky -  Bailando (love it, love it..gillar mycket)
4.  Wisin y Yandel feat.Aventura - Pam pam (remix) (gillar väldigt mycket bara)
5.  Ricky Martin feat. La Mari de Chambo y Tommy Torres - Tu recuerdo (ÄLSKAR,ni måste lyssna)
6.  Ricky Martin - Pégate (rytm, trummor, rösten..denna låt har det mesta för att dansa)
7.  Beyonce feat.Alejandro Fernandez - Amor gitano (lyssna..den är vacker, tro mig)
8.  Shakira feat.Wyclef Jean - Sera sera (har fortf. inte tröttnat.hip's don't lie på spanska, älskar)

Jag kan bara säga att alla dessa 16 låtar är suuper..det går inte att inte gilla dem..=)..ÄLSKAR  dem.

Barcelona..Quería viajar

Det finns något som jag verkligen, verkligen, verkligen vill göra just vid tillfället och det är att åka till Barcelona så jag får se en stad jag har hört vara så vackert. Jag vill även se ett ut av Spaniens bästa fotbolls klubblag spela..=)
Efter alla matcher jag har sett på helgerna när det är La Liga har jag ett behov nu att få se dem spela i verklighet. Jaaa, och självklart är ju Ronaldinho, Eto'O och Messi favorit spelare...Tre underbara, fantastiska spelare.

image8

Jag hoppas även Jennifer och Gisela skulle kunna åka ner med mig också. Kolla på fotbollsmatcher, sola, bada shoppa och ha kul. Det är en ut av mina drömmar också. Jag har även lovat Jenni att nästa år ska jag följa med henne till London, inte för at jag föredrar London för Barcelona då da. Åker för att hon är en av mina bästa vänner och jag älskar henne så mycket att jag faktiskt ställer upp på att åka med henne då.

image9

Har faktiskt varit i Spanien med Jenni tidigare, när vi var yngre. Vi gick väl i typ 8:an och då var vi i Malagá tillsammans med min mamma och hennes fästman. Det var faktiskt skit kul, men jag saknar väldigt mycket tillbaka . Älskade solen som dök upp tidigt på morgonen som man såg vid vattnet. Åhh..Det var vackert. Kanske kan lägga in en bild någon gång på det..tror faktiskt vi tog det. Alltså titta på bilderna, erkänn att man blir lite sugen att åka dit..?! Ååh..tänk nu i sommar, fan vad nice..soliga stränder. =) *Ler*

Soligt och varmt, men tråkigt!

Alla Läsare...

Jag berättade ju igår vart jag var någonstans, men gick däremot inte in på vad jag gjorde exakt. Låt mig förklara lite mer noggrannare. Nå, igår vad jag i skolan och det var väl ok..inga klagomål där i alla fall. Däremot såg jag på rasten att någon hade ringt mig från ett nummer jag inte kände igen, bad min mamma då att ringa upp personen som hade ringt. Det visade sig vara någon som undrade om jag var intresserad av sommarvikariat på ett äldreboende. Okej, att jobba på ett äldreboende är kanske inte min dröm, men man får ta det man får och hoppas på bättre längre fram i tiden. Min dröm är nog att jag en dag får jobba på Karolinska Universitets sjukhuset antingen i Solna eller i Huddinge. Det spelar egentligen ingen roll vart, men KS är nog det enda sjukhuset som jag skulle kunna tänka mig jobba på. För mig spelar det ingen roll om jag förblir undersköterska för resten av mitt liv. Alla gånger jag har praktiserat eller sommarjobbat på ett servicehus, sjukhem, sjukhus så har jag alltid beundrat undersköterskorna mest. Vet dock inte varför, men så är det. Aja, kanske ska återgå till hur dagen såg ut igår =).. Min mamma fick vara min lilla sekreterare då och så. Ringde tillbaka idag, ska på en intervju på onsdag och det ska bli väldigt kul faktiskt..hehe.

Jag var även och besökte Giselas brorsa Marre (Marcello)..han mådde lite bättre. Fick även chansen att träffa min egen bror också, för han var också och besökte honom. Det var kul faktiskt, även fast jag bråkade med honom för någon dag sedan. Han sa till mig att han inte kunde besöka honom fast det var hans idée att åka till Marcello från början. Min store bror har i stort sett mycket att göra nu, han ska flytta och han jobbar rätt mycket. Jag menar han kommer inte ens på min studentskiva, vilket suger. Nåväl, även Gisela, hennes lilla syster, och mamma var där också. Sedan så var Marres tjej också. Alla var samlade =).. Gisela och jag stannade lite längre än de andra, det som är jobbigt är att se hennes familj behöva se Marre sådär svag och i smärta. De har lidit så mycket av det. Bryr mig verkligen om den familjen, för när jag själv har haft det jobbigt så finns dem alltid och kan pigga upp en. Jaja, var även hos två gamla barndoms kompisar till mig och kollade på katt. Min brorsa funderar på att skaffa katt, så jag hade sagt att jag skulle kolla på för att se om det fanns någon jag tyckte om. I vanliga fall tycker jag inte om katter, föredrar hundar fast om min brorsa vill ha en så får jag väl vänja mig vid en. Det fanns en svart som jag tyckte om faktiskt. Får se vad det blir.

Jag och Gisela var hemma hos henne igår som jag sa. Kollade på The Perfect man igen bara för att sist så råkade jag somna. Var så söming, men nu såg jag hela och gillade den..=) Vi somnade rätt sent också, sedan så skulle Gisela upp kl.06.00. Vi somnade vid kanske 02-03.00 ungefär..inte mycket till sömn. Jag var ledig, men Gisse hade skola och som vanligt upptäcker hon mitt i natten att hon har något som ska vara renskrivet tills idag. *Skakar på huvudet* Jaja, så jag har varit vaken sedan kl.06.00 imorse, gick ju även hemifrån henne när hon gick vid 08.00 och jag somnade inte om när jag kom hem heller så.

Har även missat en jättefin vacker, solig, varm dag. Alla har varit i skolan så jag själv har bara varit hemma (ganska tråkigt med andra ord), med mamma då da som även åker till Finland ikväll och kommer på måndag morgon. Kommer kännas lite ensamt, men oftast brukar jag hitta på något som roar mig. =)..*ler*.. Okej jag ska inte skriva mer nu för jag får berätta om kvällen senare istället.!

Byebye så länge..*Vink, vink*

P.S 56 dagar kvar

Träffat tjocka släkten =)..skämt och sido

Go' Kväll

Sitter här med min kära och nära vän Gisela. Har nästan precis landat på hemmaplatsen hos henne. Ska ge en kortfattad uppdatering av dagen. Har varit hemma, i skolan, ute i Huddinge och hemma igen. Fast nu har jag hamnat hos Gisela. Kan berätta mer imorgon..!! =)....för just nu är jag ju inte hemma. Det finns mycket att berätta..=)

Ska umgås med Gisela och hennes familj just nu..Ha det gött allihopa så får ni läsa vidare imorgon om vad som har hänt idag.. Sköt om er mina sköna..!

Puss och Kram..Chaaaooo...=)

P.S 57 dagar kvar

Ännu en dag som gått..och ännu en rolig sak..=)

Go'kväll mina kära..


Först och främst säger Gisela: Jag hälsar till alla läsare..!
Jag pratar med Gisela i telefon vid tillfället, pratar lite om morgon dagen samt hur denna vackra dag har varit.
Jag träffade Jennifer och Gisela igår, vi gick på promenad och det var faktiskt rättså kul. Efter ha gått runt hela vårt område i stort sett så hittade vi en lekpark som vi satt och hängde i..hehe låter lite nördigt, men vi var vid gungorna och pratade om en massa saker. Gisela hittade en väldigt bekväm och skööön gunga som man kunde ligga i. Det var som en stor korg. Hon såg ut att ha det väldigt bekvämt..=)..Nej, men det var en mysig kväll även om det inte var så där jättevarmt precis.

Idag så har jag bara vart i skolan, var ganska trött när jag kom hem. Fast så duktig som jag var så ringde jag runt till en massa jobb, för att hitta något att göra i sommar. Det gick ganska bra faktiskt ska på en intervju på Måndag klockan 16.00, och jag är ganska nervös. Mamma har ju i för sig lovat att hjälpa mig att förbereda och sådant innan. Men men vi får se hur det går! Hoppas verkligen på att få jobbet, för det ligger väldigt nära mig också. Sedan så har jag bråkat med min storebrorsa vilket inte är så nytt, eftersom vi gör det dagligen. Mina kompisar tycker vi låter som ett giftpar när vi håller på och diskuterar hela tiden och tjafsar. Okej, det låter lite *weird*, men ja det kan låta lite underligt när vi pratar ibland. Fast oftast är det min bror som för det mesta alltid ska hålla på och säga dumma saker. Men alla vet att syskon bråkar och vi gör det ofta. Självklart kan jag också vara den som börjar tjafsa, men ja.

Andra grejer har också hänt, som sagt jag var i skolan och idag så berättade min lärare en jätteroligt och skum samt lite dyster sak. Det påminner mycket om vad som hände igår, hon ville berätta den pga. att hon har varit med om en sitaution som är inte liknande, men ändå så är den det. När min lärare jobbade som sjuksköterska (minns inte vart), så en kväll när hon jobbade natt med en annan undersköterska så skulle de föra bort en patient som nyligen hade gått bort under dagen. Så när de kom in på patientens rum så låg han fridfullt med på sjuksängen med armarna i kors. Min lärare då och undersköterska ringde upp vaktmästaren som skulle föra ner patienten till kylrummet, och den här patienten ligger då inte rakt på sängen, utan han ligger i "viloläge" kan man säga. Alltså patienten ligger då i halvsittande läge. Så när de då skulle flytta patienten från sängen till båren så har han stelnat till. När han har hamnat på båren lägger de över ett lakan och eftersom han inte ligger rak så gungar han fram och tillbaka medan de rullar iväg honom. De bestämmer sig då för att räta till honom så han skulle ligga rakt istället, vilket då innebär att de måste bryta muskler och skelett på honom för att det skulle ske. Så när ena tar benen och den andra tar axlarna så trycker de ner honom..samtidigt så har tydligen patienten kvar "gas" i magen och släpper en riktig mök. Alltså om det hade varit jag hade jag blivit skit skraj, en död människa som släpper sig. Hehe okej låt den människa vila i frid, men ändå herregud..Nej, det var lite skoj.


Nåå, vad har mer hänt idag. Jo mamma berättade något lite roligt. Att någon kvinna som är konstnär är tydligen i Umeå och har utställning. Hennes konstverk var tydligen att hon stod och kissa, jag menar herregud Umeå betalar henne rättså mycket pengar bara för att hon kissar. Hahaha..ja, det finns så skumma saker här i världen. Det stod tydligen i tidningen har själv inte läst allt då da, men mamma berättade att de också skrev väldigt tydligen att hon torkade upp efter sig också. Hon stod alltså och kissade på golvet, men hur sjukt är det. Ja, jag vet inte fast det måste ju vara ett riktigt bra konstverk i sådana fall. Jag menar att få betalat för att kissa på golvet är ju inte helt fel, det kan väl jag med göra fast jag hade inte kallat det konstverk direkt. Hehe, nej men det var väl i stort sett allt jag hade att säga för idag.

Eller i ju för sig. Fick höra idag eller om det var igår att våra studentmössor ska komma nu i veckan. Jag är skitglad över det. Har verkligen väntat på det länge nu. Ska bli så glad att få den =). Okej nu har jag faktiskt berättat allt som går att berätta ut ifrån denna vackra, men blåsiga kalla dag. Snart är det helg och vi hoppas på ett riktigt vackert och varmt väder. Inge mer snö nu. Ha det bra gott folk!

Byebye, Go'natt =)

P.S 58 dagar kvar


Herregud! Vad ska man säga?

Jaa, denna dag har varit väldigt intressant. Första dagen i skolan efter påsklovet. Imorse var det väldigt jobbigt att stiga upp, jag somnade rätt sent. Fast egentligen fattar jag inte varför, jag menar jag har under lovet somnat jätte tidigt de senaste dagarna. Det är helt sjukt hur tidigt jag har vaknat och gått och lagt mig, men visst har det varit skööönt att sova. Det ska jag verkligen inte klaga på. Fast imorse var det hemskt, men jag gick upp 05:45 ungefär och käka frukost samt kollade på Vakna med The Vocie som går på Kanal 5 från kl.06-09 på vardagar. Gillar kolla på det, alltid lika kul. När jag kom till skolan imorse så var det som alla andra dagar, vi hade föreläsare hos oss en usk (undersköterska) och en sjuksyster. Det var rättså intressant faktiskt, men efter ett tag blev man väldigt väldigt trött och orkade knappt hålla upp kroppen. Jag kunde känna hur kroppen sjönk ihop och att mina ögon öppnades och stängdes ett antal gånger. Blev tvungen att röra på mig i stort sett hela tiden så jag kunde hålla mig vaken. Fast vi fick lära oss väldigt mycket om vissa saker inom akutsjukvård, så det var väldigt lärorikt.

Senare så skulle vi på ett annat studiebesök på Kungsholms dialys och fick lära oss en hel del saker. Det var faktiskt väldigt intressant. De visade oss hur en s.k. "extra njure" fungerade. Blod som åker in i en "njure" och renar blodet, och sedan förs tillbaka in i kroppen igen. Väldigt coolt och intressant..=)

Sedan hände det både en tråkig, men rolig sak. När vi satt inne i föreläsar salen så stod föreläsaren och pratade om det vi precis hade fått se och hur vätska och sådant kommer ut när buken töms osv. Helt plötsligt så hörde jag ett ljud, så jag kollade jag ner för jag trodde det var någon som typ flyttade en stol eller något. Fast det visade säg sig vara föreläsaren som råkade släppa sig. Hon fes med andra ord, och sa; Oj, ursäkta..Jag är lös i magen, nej men gud. Ni kan öppna fönstret om ni vill. Jag tyckte så synd om henne efteråt, men kunde verkligen se hur hon skämdes. Fast självklart började folk att skratta, det var lite ofräscht. Speciellt för mig som satt ungefär en halv meter ifrån där hon stod. Jag har i vanliga fall inget emot eftersom jag börjar bli van, men det här kom så oväntat. Som sagt min s.k. klass började as garva och de slutade inte. Själv så små skrattade jag, men försökte verkligen hålla mig och blev sedan till vanlig efter 8-10 sekunder små skrattande. Allt jag kunde tänka på hur hon stod där och såg hur folk skrattade under den sista tiden vi hade kvar. En kompis till mig, som satt längst fram mitt emot mig kunde inte sluta skratta. Han blev helt röd i ansiktet och jag har lätt att börja skratta om andra också gör det. Speciellt han för han är så rolig, men asså herregud! vad ska man säga egentligen? Det var ju en väldigt ovanlig upplevelse..hehe..fel av mig och skratta, men det var lite kul faktiskt fast jag tyckte synd om henne.

Annars så har dagen varit helt ok faktiskt. Har en läxa att göra, men det har annars varit väldigt lugnt. Fick faktiskt G- på mitt sjukvårdsprov som handlade om olika hjärtsjukdomar. Det var inte lätt för det var en hel del saker jag inte fick in ordentligt. Den muntliga redovisningen som jag och en till i min grupp gjorde så fick vi G..hehe så duktig är jag i skolan. Nåja, nu är det bara två dagar kvar av den här veckan sedan så är jag ledig på fredag, lördag och söndag. Jaja det var väl allt för idag i stort sett..Kanske återkommer med något nytt senare..=)

Chao people..=)

P.S 59 dagar kvar

Mina nära och kära..visste ni om det här?

Go' Kväll!

(gäsp)..Jag är ganska trött och det är ju sista dagen på det s.k. Lov. Ska upp kl.05:45 imorgon bitti. Fast som jag har berätta förut att det känns ju skönt att ta den sista spurten nu och så får vi se hur lång tid det tar. Om jag kort fattat ska berätta hur dagen har varit så har den faktiskt varit rättså lugn. Vaknade upp hos en Gisela imorse, sov där i natt, och såg att det var snö ute. Kolla, jag hade inte mina glasögon med mig eller så eftersom jag stannade bara där eftersom vi pratade och så rättså länge och tiden drog iväg. Fast när jag då kollade ut imorse vid 9 tiden så trodde jag att jag fortfarande sov, drömde. Det kändes så sjukt att det fanns snö ute just nu, eftersom vädret har varit lite kallt och varmt. Så det kändes lite; Ja men eftersom det inte har stig under till minus grader så finns det inge risk för snö. Så POFF var det bara där och senare så POFF..var det bara borta. Som *hokus pokus* så var snön bara borta igen. Hoppas verkligen att det var sista snön. Det värsta var väl när jag skulle gå hem, hade bara ballerina skor med mig. Hade på mig dem igår eftersom jag inte kunde förutspå vädret, sedan hade ju inte någon sagt något heller så. Fast jag överlevde.. Har även sökt en massa jobb idag och skrivit om min CV minst 5 gånger kanske. Det är ansträngade att söka jobba, för man vill så gärna hitta det som passar en själv. Jaja, får se hur det blir ska ringa till ett ställe imorgon så får vi se hur det går..=) *Tummen upp*

Gisela och jag pratade en hel del om hennes bror som har det lite svårt just nu och sedan tog vi det bara lugnt. Kollade sedan på film med Hillary Duff som heter The perfect man. Okej, nu såg inte jag hela pga. att jag var så himla trött, fast den verkade väldigt bra ändå. Oftast när Gisela och jag träffas så kollar vi bara på filmer och pratar om vad som pågår i livet och inom familjen, men det är kul. Jag och Jennifer vi är mer för den här promenad grejen eller kan bara träffas för att umgås, eftersom vi inte träffar varandra så mycket. Hon går i en annan skola.

Det finns två väldigt viktiga kompisar till mig som betyder i stort sett världen för mig. Och det är Jennifer och Gisela vi har känt varandra sedan vi gick i 6års. Okej, Jennifer och Gisela har ju då känt varandra lite innan det också, ifall vi ska vara riktigt nog (riktat mot Jenni =)..hehe) Nee, men utan dem vet jag inte vad jag hade gjort. Okej, jag får i ju för sig inte glömma Jocke som alltid är den som sprider humor och glädje hela tiden. Han är *The Joker*..hehe.

Gislea är en människa som får mig att känna mig trygg på något sätt, hon är den jag mest känner mig öppen hos. Vi ser varandra som systra, eftersom vi har kunnat öppna oss så mycket för varandra. Tröstat när det har behövts. Älskar henne så mycket..hennes familj är lika underbara som henne. Tu eres mi angelita, gracias por estar aqui!
Sedan har vi Jennifer, min kära rara Jennifer som jag har varit bästavän med som liten och vi har varit med om så himla mycket tillsammans. Jag Kan verkligen inte leva utan henne. För med henne kan man prata om vad som helst. Vi brukar oftast prata om människor man en gång i tiden umgåtts med. Sådana saker som har hänt för länge sedan. Vi har i stortsett alltid kul och roligt tillsammans. Till sist och inte minst The Joker, en sjukt rolig människa det är vad han är. Det är han som gör allting tråkigt till roligt..hehe..om man är på lite surt humör så får man det oftast roligt om han är omkring och skämtar bort allt. Jag har andra vänner också som gör en stor betydelse som t.ex. Angelica och Matilda riktigt gosiga och underbara flickor och även resten av tjejerna i klassen som jag umgås mycket med i skolan och så.

Så mkt man vill ha, men så lite man får
Kollade på *Mannen som talar med hundar* erkänn ni som har sett det att Cesar är riktigt grym. Han har en sådan kolla på hur människan beteer sig osv. En sådan gåva önska jag också att jag hade, för se honom hur han träffar alla slags omöjliga hundar från små till stora. Jag älskar hundar och varje gång jag har sett det så blir jag alltid lika imponerad efteråt och vill ha en hund. Enda sedan jag var liten 6 åring har jag velat ha en hund, men det är inte något jag har fått. Min bror däremot har en chiuaua som heter Romeo. Han är en långhårig chiuaua och är urgullig, han ser lite annorlundare ut jämfört med andra chiuauor för han är en blandras också. Se Raffe (min bror) och Romeo tillsammans är helt underbart. Jag älskar det! När jag var lite gnällde jag på mamma och pappa att jag lovar att vara snäll i skolan om jag får en hund, men icke fick jag det inte. Nu, idag har jag lovat mig själv att jag ska köpa en när jag har samlat ihop tillräckligt med pengar till att köpa en. Får ser hur det går..hehehe.. Så mycket man vill ha, men så lite man får. Jag vill så gärna ha en hund, MEN det är inte säkert jag får en.

Jag har i stort sett sagt allt för ikväll, ska nu dra mig tillbaka och kolla på Prison Break (riktigt spännande). Har i ju för sig sett nu lite vad som kommer hända, men jag tycker fortfarande det är lika spännande. Imorgon är det en ny dag, så då får vi hoppas på att det åtminstone har blivit lite varmare. Har hört talas om att det ska bli 6 °C och det hoppas vi på, och utan snö så klart.

Ha det gött!
Byebye, Chao

P.S 60 dagar kvar

Film helg..börjar även dra ihop sig.

Jag har i stort sett bara kollat på filmer hela helgen känns det som.. Kom hem idag och allt.
Hade det väl okej hos brorsan. Vi har ju inte gjort så där jättemkt. Ringde min kära kompis Gisela igår och fick höra att hennes bror fyllde år. Tyvärr så fick han fira sin födelsedag på KS, nja inte så kul. Fast jag hoppas sjävklart han får komma hem snart och fira sin födelsedag stort med Gisela den 21 April då hon fyller år..19 år..uuuh hon blir en stor flicka, hennes bror fyller 21 år. Grattis, ¡Feliz cumpleaños!

Jaja, annars har jag faktiskt inte gjort så mycket just den här helgen och det känns faktiskt lite skönt. Kollade på två filmer imorse också Ladder 49 och Mighty Ducks: Mästarna.
De båda filmerna var jättebra, sorgliga i slutet. Fick faktiskt tårar i båda filmerna, fast de var jättebra filmer.

Åh, när jag åkte hem idag så tyckte jag en lite rolig sak hände, inget jätteroligt då med andra ord. Fast ja, när jag åkte hem så tog jag bussen till Danderyds sjukhus som var slut stationen och när alla skulle hoppa av så sa busschauffören en lite komisk sak. I vanliga fall brukar dem aldrig säga något, men den här gubben var verkligen allvarlig, han sa: Och detta är då slutstation, Danderyds sjukhus, och jag hoppas ni har haft en trevlig resa. Sen vill jag påminna er att kolla under sätet och omkring er så ni inte har glömt någon väska eller liknande, och hoppas ni får fortsatt trevlig dag och en riktigt glad påsk! Så får jag tacka för mig, hej!
När han sa allt det där tänkte jag; Sitter jag på en buss eller ett flygplan. Det var bara lite kul när han sa det, kanske borde finns fler sådana där trevliga busschauffisar. Som sagt bara lite komiskt..=)

Nu är det bara 2 dagar kvar på lovet och det har gått väldigt snabbt. Har faktiskt kopplat av, så det känns väl skönt
att sätta igång den sista spurten nu. För nu är det inte långt kvar, jag har praktik snart också. Oftast så brukar ju praktik perioderna gå väldigt snabbt, men nu hoppas jag inte på det eftersom jag har fått min bästa praktikplats på fler år. Karolinska universitets sjkh. Älskar det! Jag har ju tidigare sommarjobbat på KS i både Huddinge och Solna, men det känns ändå annorlundare. Min dröm är nog att få bli sjuksköterska och jobba på KS. Få se om jag ska göra någonting åt den drömmen..=)

Nå, är ganska trött eftersom jag fick äran att sova på en obehaglig soffa i natt så jag hoppas på att få sova bättre i min egna säng. Tänkte faktiskt gå och kolla på Brothers and Sisters som jag kan rekommendera är bra, och även senare så kommer en helt underbar ny serie också Justice. Tro mig de båda är se värda serier på Kanal 5.

Ha det bra!
Chao..

P.S 61 dagar kvar

Påskafton..Helt ok

Go' kväll!

Idag har det gått ännu en dag..Påskafton, inge speciellt egentligen. Familjen på mammas sida (kan man säga) var samlad, med brorsan och allt hemma igen. Det var kul faktiskt, eftersom jag träffar honom så sällan. Försöker ändra på det, men men det är som det är.

Jag bestämde mig att följa med honom hem, umgås alldeles för lite med honom. Min bror och jag står varandra väldigt nära så det känns lite jobbigt att han inte alltid finns vid en som ex. nu när jag har så mycket att göra. Fast vi träffade egentligen förra veckan när jag, pappa och min bror gick på restaurang. Det senaste vi gjorde som var något riktigt kul tillsammans var när vi var på Shakira konserten (12 Maj 07). Då var det jag, brorsan, 2 kompisar till mig och brorsan tjej. Vi hade skit kul, det var det bästa på riktigt länge. Alla vet väl vilken otrolig dansare Shakira är.

Ikväll har vi faktiskt inte gjort något speciellt, utan vi har precis kollat klart på Dirty dancing 2; Havana nights. En helt underbar film och jag kan verkligen rekommendera den. Första filmen *Dirty dancing*är helt ok den med, men jag tycker den andra är bättre pga. den är mer min smak både i dans och musik. Salsa både som dans och musik är sjukt roligt att både dansa till och lyssna på.

image6

Det var faktiskt inte så länge sedan jag lärde mig salsa, eller jag har kunnat det tidigare när vi fick lära oss i skolan en gång. Kanske var i 5:e klass eller något, men sedan så har det liksom inte legat i intresset att jag har utvecklat kunskapen. En ut av mina bästakompisar, Gisela, som är chilenare lärde mig en hel del. Vi fick i uppgift på en gympa lektion att lära ut de andra i klassen salsa. Så vi fick kombinera en egen dans rutin med olika steg i salsa. Vi tränade och det gick faktiskt väldigt bra. Jag menar vi båda har det ju i blodet att dansa till sådan slags musik, en chilenare och en colombian. =) Nee, men det var kul!

Jaja, ska sällskapa brorsan. Han kollar på tv tillsammas med Romeo (hans hund) tänkte sällskapa dem.
Go'Natt

P.S 62 dagar kvar till studenten


Bogotá, Colombia city

Bogot?, Colombia city

Det här är en annan del av Bogota, Colombia..Tycker det är så vackert.
Om jag hade så mycket pengar så hade jag nog tagit chansen att åka dit
bara för att lära mig om det okända. Min hemspråkslärare sa en väldigt
smart sak. Jag berättade för henne vad jag tyckte om Colombia att det är
ett väldigt våldsamt där med tanke på allt krig som sker på gatorna. Sedan
allt det här smugglande osv. Inte mycket man kan göra åt utan det är så det
är bara. Då sa min hemspråkslärare så här;
Landet är ett ut av de vackraste,
men det är bara folket som förstör det. De inser inte att de har ett vackert land.

Jag hoppas de en dag uppskattar sitt land.. För det är verkligen vackert,
i alla fall om man bara ser på bilderna därifrån..

Brrrrrrrrr....Så kallt..

Ikväll så har jag hängt med mina nära och kära vänner. Fast det värsta med den här kvällen
är att det är så j*vla kallt, ursäkta ord valet, men så är det. Har varit hemma ett bra tag nu, men
jag fryser som en galning fortfarande. Det är sjukt..Försöker fortfarande värma upp mig. Kunde
inte ens vara ute pga. att det var så kallt. Varför ska vädret fortsätta förstöra kvällarna?

Vädret är som det är, men ändå är det helt otroligt att det faktiskt har varit så fint väder
så som det har varit den senaste tiden. Att vädret bara skiftar om så där är lite skumt.
Ena dagen är det typ som rena sommar värmen nästan, andra dagen drar man typ fram vinterjackan
igen. Sådant är lite jobbigt när man inte riktigt vet vad man ska ha på sig. För även när det är
jättefint väder med sol och allt, så kan det fortfarande vara svin kallt ute. Jag tror nog inte att jag
är den enda personen som vill slippa det omväxlande vädret. Vi alla väntar på våren hoppas jag!

image5

Imorgon är det en ny dag..Se hur vädret är då.

God natt mina kära läsare, nu tänkte jag dra mig tilbaka eftersom jag håller på att frysa ihjäl..
och föredra nog sitta i soffan med en varm filt och kolla på tv istället.

P.S det är hemskt att behöva vara hemma en fredag så tidigt pga. att det är så kallt.

63 dagar

Idag är det 63 dagar kvar tills min student och det är mycket på gång just nu.
Har så himla mycket som jag måste göra..få bra betyg, tänka ut vad jag ska
ha på mig på studentskivan som är den 27 april, vad jag ska ha på mig
på själva studenten.

Det är så mycket som är på gång. Fast just nu är det påsklov och det är väldigt skönt,
får chansen att kunna koppa av för en gång skull..samt umgås med familjen.!!

Fast snart är man igång igen..nu är det bara 21 dagar kvar till studentskiva och det är
även samma dag som mösspåtagningen är och dagen då vi även får mössorna..

Känner hur det börjar pirra i mig, för att jag är så nervös. Att jag äntligen efter 18 år
ska ta examen. Blir faktiskt den första som kommer ta studenten i min familj, min
äldre bror gjorde det aldrig och min lille bror har ett par år kvar..

Allt för denna gång..

Bogotá, Colombia

Bogot?, Colombia

Bilden är på Bogotá som ligger i Colombia, det är där jag kommer ifrån.
Ett land som fortfarande är okänt för mig...
Får se när den dagen då jag kan åka dit och få lära mig mer om landet och kulturen.

6 April 07 - Soligt, men kallt

Läsare..
Har hört talas om dessa bloggar, så det är väl dags att jag också skaffar en.
Kan vara bra att ha någonstans att kunna uttrycka sina känslor och tankar.
Detta inlägg är bara ett test inlägg..Fast sjävklart kommer det komma mer.
Med tanke på allt som sker nu i mitt liv så, går i gymnasiet sista året,
ska ta studenten den 8 Juni och redan nu har jag mycket att göra...

Idag är det Soligt och fint ute, men det är även kallt och blåsigt fortfarande.
Min kompis och jag väntar på bättre dagar med vacker väder så vi kan
bli bruna och fina till våra studenter.


Detta är en början på nedräkningen till den 8 Juni 2007..
samt allt som kommer hända tills dess..=)
63 dagar kvar

Bye bye


Välkommen till min nya blogg!

Marre är jag och det här är min blogg..

RSS 2.0