Funderar

Jag har ju inte lagt upp veckans låt. Så min uppgift under dagen blir att hitta en bra låt. Jag funderar starkt på en John Mayer låt, men nja. Vi får se. Får fundera vidare. Jag ska nog hitta en fin och bra låt. Börjar bli tajt om tid nu :) Fast jag slänger upp något bra sedan! Vi hörs :D

Lördag 29:e januari

Buenas dias!

Allt bra med er?! Själv så ringde väckarklockan vid 09.45 imorse. Dock somnade jag om igen. Men nu är jag uppe och har gjort mig i ordning, lite grann. Snart ska vi iväg in till stan jag och lillebror. Sedan har vi ett litet ärende vi måste göra innan vi åker hem. Ändrade planer för helgen. Kommer bara vara hemma hos pappa av en viss orsak. Sedan så hoppas vi på det roliga ska ske idag. Nu har jag bett hela natten och hållit både tummar och tår. Så vi får se om min familjs önska slår in :)

Känner mig lite hungrig faktiskt, ska se om jag kan få i mig något innan vi åker. Hur som haver. Sitter här och väntar ut den sista tiden. Jag hoppas ni får en trevlig lördag. Så hörs vi ikväll igen.!




Sovit gott har jag, men nu är jag tröööött.. Hoppas på att jag blir piggare sedan bara.!


Dags att släcka..

Ja nu mina vänner..

Jag har tränat som ett djur med Ida och det var skönt. Känns i ryggen lite grann, men det ska det göra så man vet att man har tränat. Nu är jag hemma hos pappa igen. Eftersom pappa själv inte är hemma vid tillfället så bestämde vi andra eftersom det är fredag och ingen orkade laga mat så käkade vi thai och kebab. Hur gott som helst. Sedan har vi bara tagit det lugnt ikväll. Skulle kika på filmen Se7en för att kunna hjälpa lillasyster C med sin svenska läxa. Måste ju själv se filmen då för att kunna hjälpa till, men jag somnade i lillebrors säng när jag kikade på den. Så jag gav upp efter ett tag.

Nu sitter jag i min säng och tänkte släcka ned. I natt ska jag be till allt i världen och jag håller tummar och tår för att något bra ska hända imorgon. Inga tårar har ännu kommit, men om min önska för imorgon inte slår in så kommer jag nog bli ledsen. :(

Jag ska bara slänga upp lite bilder som jag tagit i veckan. Sedan måste jag sova för imorgon ska jag och lillebror iväg på ett öppethus som jag tidigare nämnt. Sedan har vi ett ärende som vi ska göra..

Så här har min vecka sett ut ungefär.


Tacos hemma hos min tredje familj. Var jättekul.. söta människor man kan ha här i livet..


Jag & Gisela hjälpte lilla C med läxorna. G skulle måla och färgen kom på Caroline istället.


Ja, i torsdags när jag var med Malin och Marie. Var på Din Sko och provade lite stövlar..


Marie och jag käkade på Jensen istället för att gå på bio, roligare. Fick prata lite då.


Idag, när jag och Ida var och tränade. Puh, kändes bra men man blev så trött bara..

Nå, det var min lilla vecka. Nu ska jag släcka. God natt med er allesammans!


Fredag 28:e januari

Tjenare!

Hoppas ni har haft en bra arbetsdag för er som har jobbat och att ni andra bara har haft en bra dag. Själv så vaknade jag upp och låg kvar i sängen en stund. Det värsta var att jag blev väckt av att jobbargubbar som arbetar uppe på vinden började borra. Jag höll på att flyga i luften. Som om dem borrade rakt in i örat på en. Det var så himla störande. Tur nog så somnade jag om, men det var hemskt!

Nu under morgonen och eftermiddagen har jag tvättat kläder. Senare så ska jag och Ida iväg och träna. Därefter beger jag mig vidare till far min. Sover där i helgen. Men imorgon åker jag och lillebror på öppethus. Han ska kika in en gymnasieskola han är nyfiken på. Ska bli skoj. Senare på kvällen ska jag träffa Jennifer ett tag.

Igår träffade jag Malin och Marie. Länge sedan jag såg dem. Har bestämt att jag ska träffa dem båda, men sist var jag sjuk så igår slog jag ihop det hela och träffade båda samtidigt istället. När Malin skulle iväg och jobba tänkte jag och M kika om det fanns något bio vi kunde se, men det slutade med att den vi vill se visades inte förrän sent på kvällen så vi käkade en god middag på Jensen's Biffhus istället och snackade lite bara skit.

Maries karl är ju jättesöt mot henne. Dem ska åka till New York när det blir tillfälle. Skojsigt. Han hade planerat allt åt henne och det lät så mysigt. Dem båda två är så himla gulliga och söta tillsammans. Sällan man säger att - "Dem där två passar så himla bra tillsammans!".

Just nu sitter jag bara i sängen och väntar på att tvätten ska torka. Så jag är lite uttråkad. Hur som helst. Ska slänga ihop en liten packning och sedan ta en snabb dusch. Sedan kommer Ida och hämtar mig. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll.!






Juste köpte en ny kalender så jag kan planera år 2011 nu..


Onsdag 26:e januari

God dagens!

Vaknade upp på fel sida idag vilket inte var så kul. Det damp ned en massa brev i brevlådan. När jag sedan gick igenom alla räkningar så insåg jag att jag får mer räkningar nu när jag är sjukskriven än tidigare. Men det är bara att gilla läget. Har funderat en del idag och inser att jag drar ned mig min familj och vänner mer än nödvändigt pga allt som pågår inom mig. Det ber jag om ursäkt för. Just nu är jag i en väldigt jobbig och känslig situation vilket gör att jag drar mig undan mer. Igår kom en tråkig nyhet och gjorde att min dag inte var den bästa. Så idag bearbetar jag det hela bara.



Nå, nu under förmiddagen och eftermiddagen har jag "arbetat" med en liten grej och sedan så har jag gått igenom min ekonomi och så. Idag har det varit en "Vuxen dag". Ska alldeles strax klä på mig och fortsätta vara "Läx/skol hjälp" till lillasyster C. Det är tufft i den åldern då man har sista året i högstadiet och måste tänka på framtiden. Vilken gymnasieskola du vill gå i? Vilken linje du vill gå? Många som inte vet. Försöker bara vara lite stöd och rådgivare nu till henne.

Nu ska jag snabbt klä på mig och sedan ska jag iväg med mitt "Pokerface". Jag hoppas ni får en trevlig eftermiddag och kväll.


Är på väg hem strax!

Sitter just nu hemma hos min tredje familj. Har gjort läxorna med lillasyster C.. lite SO och Musik läxan. Hon har gått och lagt sig och jag väntar på att den andra Marre ska bli klart med CS någon gång så att vi kan börja röra oss snart. Ska traska hem. Imorgon ska jag hit igen och fortsätta med läxorna. Det är väldigt  kul faktiskt.

Just nu sitter jag och myser med familjens sötaste. Han ligger här brevid en och bara myser. Så fin och snäll hund. Han blir så glad varje gång att han typ kissar på sig :D Så kan det gå.!



Ser ni vilken sötnos. Saknar Romeo varje gång man myser och busar med Ziggy. Får snart lov och åka ut och hälsa på den lilla rackaren. Tills dess  får jag komma hit varje dag och hälsa på den här busen. Han kan se stor och läskig ut, men tro mig när jag säger det att han äääälskar människor. Blir alltid så glad när han träffar en.

Hur som helst. Mitt möte idag gick bra och jag har haft en lugn och skön dag. Fick träffa min underbara vän Malin och den söta ungen  Noelia (som jag inte kan sluta kalla för Nono). Gullegris. Varje gång jag är med henne så har vi alltid skoj. Ser SÅÅÅÅÅ fram emot att passa henne en dag. Så enkel att umgås med nu än när hon var liten.

Nå väl. Jag skrev det sista inlägget här hemma hos tredje familjen eftersom när jag kommer hem så ska jag nämligen sova. Jag hoppas ni har haft en underbar dag!


Malin & Nono på besök..

Hallå!

Hemma nu.. och jag har besök. Ska gå när som helst nu! Ska iväg på ett möte.





Later <3

Måndag 24:e januari

Hej på er! (hahaha.. tänker på COMHEM reklamen.. Judit som Avatar)

Nå, har precis packat klart och ska in till lillebror och spela lite Nintendo innan jag åker. Har haft en underbar helg med min lillebror. Han är så go fast han kan vara lite uppkäftig, men det är bara säga åt honom på SKARPEN! Men under tiden jag nu har packat så har jag lyssnat på lite Disney låtar. Var det bara jag som brukade spola fram slutet på Lejon Kungen på VHS band bara för att höra Hakuna Matata låten med Jimmy Cliff feat.Lebo M?? Älskar ju även den svenska versionen, men den här är fan speciell. Lite rytm i den tycker jag. Kan svänga lite..




Kommer alltid att älska den här låten. Så himla bra! Nostalgi känsla.

Hur som helst, har packat klart och sedan ska jag höra av mig till mamma M på vägen hem. I'm on my way home. Sedan ska jag även försöka hjälpa lilla syster C med sin SO läxa. Är ju fortfarande hos pappa som sagt eftersom han ville eatt jag skulle stanna en dag till. Nåja, ska in till lillebror nu.

Hörs när jag kommer hem!


Lördag 22:a januari

What's Up!!

Ligger helt död och jättetrött på sängen. Har varit med Ida och tränat. Det var faktiskt skönt. Sega var vi som två kärringar, men idag var vi på ett annat gym och det fanns inga människor. Det bästa med detta gym var att det var så himla stort. Större tjej gym än det lilla som man brukar träna. Har bestämt att träna på detta gym mer nu. Som sagt mycket bättre. Nu när jag kom hem så blev jag sugen på något och funderar starkt på att gå och handla lite innan det blir HELT mörkt. Hur är det med er annars då? Var har ni gjort denna lördag.

Bild bevis på att vi faktiskt har tränat.. :D





Nu ångrar jag mig, orkar inte gå och handla. Känner just nu att jag är alldeles för lat. Kan känna hur ögonen håller på att stängas till och från. Tänkte ta en liten power nap innan det är käk. Ska äta god spagetti och köttfärsås. Sedan har pappa mixtra och trixat med någon fin efterrätt. Han höll på som bara den när jag kom hem.

Hur som helst. Skriver något senare!


Kvällstid!

God kväll på er!

Sitter och umgås med min kära, men kaxiga lillebror. Han sitter och skypar med någon kompis, och så kommer jag och spelar upp roliga och snuskiga repliker för dem från min data. Sedan sitter lillebror och bara skäms för varje gång, men det är så jag roar mig ikväll. Tycker bara synd om killen som han pratar med via skype.

Vi satt ju i typ två till tre timmar tidigare och spelade Nintendo. Det var jätteskoj eftersom vi till slut började skylla på varandra så fort vi dog i någon bana. Man kan ju liksom inte låta bli att ta åt sig när man dör. Men vi är syskon så vad förväntar ni er?! Det roligaste var att mamma (lillebrors mamma) kom hem med en stor godis påse till sig själv och lägger den på stora sängen där hon sover. Hahaha, ja det var ju inte så smart eftersom där sitter ju lillebror och jag och spelar. Så vi hade det jättemysigt.




Som sagt, det blir nog bara en lugn kväll! Vi ska bara hänga och kika tv. Förmodligen blir vi inte upp så sent. Själv ska jag iväg och träna imorgon tillsammans med min goda vän Ida. Det ser jag fram emot. Var länge sedan, men jag känner att det är dags nu. Har förberett mig och allting. Sedan åker jag hem på söndag och då har jag lite små grejer jag ska göra. Dels hjälpa lillasyster C med sin SO och Musik läxa. Ser fram emot det faktiskt. Det lät så kul det hon skulle göra.

Får se, på måndag ska jag kanske träffa mamma Malin. Har inte sett henne på snart en månad. Lång tid. Okej inte riktigt en månad, men drygt tre veckor kanske. Ska kanske få hjälpa till med lilla Noelia något någon gång.! Ser jag fram emot :D

Nej, nu ska jag störa lillebror och sedan tänkte jag sätta igång en film. Men jag hoppas ni får en trevlig fortsatt fredagskväll! Och Tack MJ! Jag hoppas du ser att jag försökte se till att du inte syntes alltför mycket. Vet att du inte vill, men jag kunde inte göra denna fina Header utan dig :)

Pusseli puss puss & God natt!


Fredag 21:a januari

God dagens på er!

Har suttit och kämpat med att skapa en ny header och jag tror att jag äntligen har klarat det..*puh*. Men det var skoj.. för det blev mitt och lillebrors lilla projekt så vi har bara haft skoj med det. Kikat på en massa knasiga bilder. Ja, om och när headern kommer upp så kommer ni kunna se bilder på mig och dem människor jag har omkring mig som jag älskar. Tyvärr blev det nu inga bilder på dem vuxna, men jag nämner er så mycket ändå. Älskar alla jag har omkring mig. Men Bilderna som är tagna är från roliga, minnesfulla och söta stunder.

Vet att vissa inte vill synas på bild så jag har försökt vara nog med att det inte ska synas allt förtydligt. Ni ser kanske er själva på bildern. Ska vara sex stycken fina vänner och en av lillasystrarna med en fin hund, sedan ska en annan sötnos vara med Romeo. Även mitt underbara gudbarn finns med, mina bröder såklart och några bilder på mina favorit skor. Jag hoppas ni gillar den. Har kämpat i 2 dagar med den nu för att klura ut det hela.

Nåja, jag och lillebror ska käka och sedan ska vi fortsätta spela Super Nintendo..wiiie :D Jag skriver lite senare igen. Måste berätta om min bästa och goaste favorit rätt som liten som jag faktiskt ska få IDAG!!!

Hörs senare!




Torsdag (natt) 21:a januari

Hallå!

Ska inte skriva något långt inlägg idag. Just nu är jag hemma hos mina kära far och tar det lugnt. Har varit en väldigt jobbig dag och jag känner att det underlättar ganska mycket när jag är här. Ikväll har jag och lillebror spelat gamla Super Nintendo.! Det var skoj. Vi bara spela och spela. Jag blev faktiskt på mycket bättre humör och det var så skoj. När jag är med lillebror så kan jag koppla bort alla onda tankar. Får vara fri för stunden. Jag får vara den bråkiga, roliga och retsamma storasystern bara. Vi har ju såklart spelat SuperMario! Så himla kul. Både pappa och mamma (lillebrors mamma) kom in hela tiden och tittade. Så det var skoj.

Juste, som jag tidigare nämnde så har jag hittat en massa roliga, fina foton. Hittade nämligen en bild på mig och storebror när vi var jättesmå. Mina föräldrar har alltid velat ha oss hand i hand, i knät, kramas eller något varje gång vi ska ta kort. Tur att dem tiderna är över :P



Visst var vi söta :D?? Kunde inte bli bättre. Skoja. Nej men det var ett sött foto tyckte jag.

Nej, nu stänger jag av datan. Imorgon ska jag upp i hyfsad tid. Pappa och jag ska göra ett sjukhus besök. Men innan jag stänger av måste jag tacka alla mina goa vänner för era jättefina sms och samtal idag. Ni påminner mig varenda dag varför jag kallar er mina änglar.! Älskar er massa..

God natt!


Onsdag 19:e januari

Skulle precis stänga ned datan när jag kom på att jag måste skriva något slags inlägg för denna vecka. Har ju inte skrivit något. Detta beror på att mina tankar är någon annanstans just nu. Jag kan tyvärr inte hjälpa det utan det finns en orsak. Tyvärr vill jag inte dela med mig av den informationen, men just nu har jag för mycket känslor i mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Istället blir det för mycket och jag får dem till tårar istället. Jag är inte ledsen utan mer rädd just nu. :(

Som sagt det är något jag måste ta itu med nu och det skrämmer mig. Imorgon så är det en grej som ska ske. Dagen har kommit så fort och jag är beredd att möta det jag måste, men samtidigt kan jag inte låta bli att få dessa miljontals känslor i mig på en och samma gång. Dock har jag pratat med en fin vän från Linköping som jag kunde prata ut med. Hon är så god. Tack Caroline (inte lillasyster C utan en annan) fina ord som värmde. Saknar dig som bara den kompis!! :)

Idag har jag varit hemma och tagit emot en massa samtal och pratat med en massa människor. Jobbigt. Har ju inte direkt gjort mitt humör bättre. Sedan så har det varit familjemiddag här hemma. Storebror kom på besök. Sedan så har jag suttit och skypat med lillebror och pratat med lillasyster C också. Har laddat ned ett jätteroligt fotoprogram som lillebror rekommendera. Så han och jag har suttit och lekt med bilder hela kvällen. Ska så småning om lägga upp en ny header. Mer personlig. Jag börjar tröttna på bilden ovanför. Mörk, dock fin fast jag vill inte ha månen och det mörkblåa vattnet och allt kvar. Vill göra en egen som sagt.

Härom dagen så kikade jag igenom lite äldre foton och hittade en massa roliga. Tänker göra i ordning lite bilder och göra om det till en fin header. Får se när resultatet kommer.

Här kan ni kika på söta, löjliga och gamla bilder..



Det är en suddig bild, men det är Romeo när han var bebis.. Så söööt.! :P



Söta lillasyster C när hon var liten.. haha du är så söööt gumman.!

Ja. jag ska inte lägga upp fler nu utan sova.!

God natt på er!


Denna kille är ny för mig!

Denna vecka lägger jag upp en låt med en kille jag aldrig hört innan. Han verkar skitbra. Hörde honom på Youtube när jag kikade på några som hade en dansklass. Jag fastnade jättefort för både låten och koreografin som dem gjorde till. Hur som helst så tycker jag han är en riktigt bra sångare och jag kommer fortsätta lyssna på honom. Måste hitta mer bra musik med denna kille. Artisten heter Justin Nozuka. Lyssna på låten, det är ingen jättefartig hip hop låt eller så. Det är en bra låt helt enkelt!

Detta får definitivt bli veckans låt!.. Utan tvekan :)

Justin Nozuka - After tonight


Gamla minnen, kompis!

Kunde inte låta bli, men denna bild är från min studentmiddag - 07! Gud, det var så länge sedan.


Lilla G och jag... gammal bild.. :)


Söndag 16:e januari

Tjena på er!

Hur har er dag varit då? Min har varit lugn och skön. Åt precis jäääättegod mat. Lax med klyft potatis, grönsaker och sås. Så himla godis gott. Kunde inte ha varit bättre. Är inte hemma utan hos min vän Gisela. Hon är dock och jobbar just nu, men jag hänger med dem andra två systrarna istället. Dem är så roliga. Har skojat hela morgonen med dem.

Jag ska alldeles strax röra mig hemmåt, jag har en del att göra tills imorgon. Sedan har jag andra små grejer som jag tänkte börja på. Har haft en toppen helg..massa skratt och glada miner. Skönt att kunna hjälpa andra människor att le när man själv är den som behöver mest hjälp. Men jag mår bra av att hjälpa andra konstigt nog, men jag har haft det skoj i helgen i alla fall.

Hur som haver. Ska börja packa i ordning mina grejer och röra mig hemmåt.!

Hörs då!


Lördag 15:e januari

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er?! Sitter just nu och kollar på en klassisk film för alla Latinoamerikaner - Blood In Blood out. Jag är hemma hos min andra familj tillsammans med lilla syster C. Har tagit en avkopplande dag idag. Det har varit väldigt skönt.

Igår så hängde jag med tjejerna. Var hemma hos J och tittade till hennes nya lägenhet. Hon har flyttat till Söder. Det är bara tilfälligt, men det var en schysst lägenhet trots allt. Väldigt fin! Senare åkte jag hem hit. Hängde med resten av syskonen här och den underbara hunden- Som bara blir större och större.

Nej, jag har faktiskt inte mycket att skriva ikväll, tänkte kika klart på filmen och sedan så ska vi nog sätta på en annan film. Jag hoppas ni får en trevlig lördag kväll!


Torsdag 13:e januari

Hallå!

Ligger redan i sängen och ska inom kort stänga av och sova. Men innan tänkte jag snabbt bara släng in ett inlägg. Jag har inte haft så mycket att skriva om eftersom jag är för det mesta hemma bara här hos pappa. Följer med och handlar och bråkar och skojar med min lillebror som är helt underbar. Han är så snäll och rolig. Måste skryta om att jag är stolt över han. Har varit skoj att hänga med honom. Önskade dock att han och jag hade fått umgås mer och bott under samma tak när vi växte upp. Älskar honom så himla mycket.

Ikväll satt vi och käkade lite Ben & Jerry glass som vår kära pappa hade köpt till oss. Pratade om roliga saker vi gjorde som små och bara skrattade en massa. Det är sådant jag älskar att göra med min lillebror. Prata roliga minnen.



Jag har blivit lite bortskämd nu när jag varit här hos pappa. Idag fick jag en av mina favorit rätter - Plankstek. Det är ju såååå gott, hemmagjord potatismos (utan klumpar) med Entrecote och bea. Det är super. Smaken av plankan gör ju köttet så himla gott.

Men imorgon åker jag hem. Då ska jag snabbt hem och duscha, fixa mig och så. Sedan ska jag och tjejerna hem till J och hennes nya place. Där vi ska hänga och ta det lugnt. Sedan drar vi nog ut en liten sväng för skoj skull. Jag ser fram emot morgon dagen.

Juste fick även ett samtal av mamma Malin. YES! Jag ska få hämta mitt underbara gudbarn på dagis en dag och få spendera dagen med henne sedan. Ska bli sååå skoj. Något jag verkligen, verkligen ser fram emot eller passa henne under en dag på helgen. Hade varit super. Hon är minsann den goaste ungen.

Nej, nu ska jag sova.! Hoppas ni har haft en bra dag!


Last week♬

Förra veckans så la jag som sagt aldrig upp någon låt, men det betyder att jag då inte hade någon. Jag måste faktiskt lägga upp denna låt för den ger en ett så himla bra intryck och ett bra budskap. Alla vet att jag älskar förmedla budskap eller lära mig nya.

Detta är absolut ett som jag tycker vi ska tänka på. Vi måste lära våra barn redan nu skillnaden på rätt och fel, det är det enda sättet att ändra vår framtid. Dem går i skolan för att lära sig, varför anstränger vi oss då inte mer att lära dem hur vi kan ta hand om världen istället för att förstöra den. Vi måste ge fler barn här i världen chansen att först få gå i skolan. Annars måste vi själv lära ut dem att bli bättre människor och hjälper oss att rädda framtiden och världen.

Vi är för lata för att lära ut, vi för lata för att se efter vår framtid. Vi måste själva bygga upp den för att veta när det är våra barns tur att ta efter så kan dem fortsätta och försöka göra världen bättre.!!!

John Legend har gjort om denna låt, men jag är väldigt glad att den fortsätter att spelas. Det är viktigt att vi lyssnar bara. Därför fortsätter jag att lyssna.

John Legend - Wake Up Everybody


Denna veckas låt..♬

Jag tar först denna veckas låt och lägger sedan upp förra veckans. Jag hade helt glömt bort den. Men denna vecka får det blir något ut av Rihannas LOUD album. Så jädrans bra att jag inte kan sluta lyssna på hennes låtar. Dem är verkligen på jämt. En av mina favoriter är Raining Men (feat.Nicki Minaj).

Rihanna feat.Nicki Minaj - Raining Men


Tisdag 11:e januari

Hejsan hoppsan!

Sitter här hemma hos far min. Lillebror har precis kommit hem från skolan, så nu sitter jag och hänger med honom. Han sitter och visar mig en massa konstiga klipp på You Tube. Konstig humor, men han är rolig med hans knäppa humor.

Pappa var så snäll och gjorde pannkakor till oss idag. Dem var så goda att jag blev tvungen att sätta mitt namn och intialer på dem.


"MC" Jag vet, folk kan inte se mina M.


"Mariana"

Nå, gårdagen var väldigt väldigt lugn. Var bara hemma på dagen och iväg på ett "möte" på kvällen. Så det var skönt. Men just nu är jag som sagt hemma hos min far. Han hämtade mig tidigt imorse.


Söndag 9:e januari

Go'kväll!

Har varit ganska se och dålig på att blogga, men jag måste faktiskt nämna att jag har varit hängig nu närj ag har varit sjuk och därför inte orkat blogga. Twittra har jag gjort för det gör jag för det mesta genom min ipod eller snabbt via datan. Min helg har vart avslappnad. Legat i sängen hela dagarna. Vilat upp ordentligt.

Pratade med min goa vän Malin igår som ringde och berättade att hon hade åkt på halsfluss. Stackaren. Sedan fick jag vet att mitt gudbarn ska börja på dagis imorgon. Gud vad tiden går fort. Det ser jag fram emot faktiskt. Jaha, annars då?! Idag var jag ute en snabbis med lilla syster C och busade med deras hund. Så söt han är och busig. Det är nu folk börjar bli rädda för honom. Men han är snäll och go. Hur som helst.

Imorgon är en ny vecka.! Hoppas ni haft en trevlig helg.. Ska kika klart på filmen Eragon och sedan sova hade jag tänkt. Men vi hörs imorgon igen!

God natt!


Fredag 7:e januari

Ska inte skriva något långt inlägg. Har nämligen besök. Ida kom och våldgästade här nu ikväll. Vi sitter och kollar på Let's Dance. Hon var så snäll och köpte med sig mat till mig och sig själv. Skönt att få lite sällskap också. Har varit ensam nästan varenda dag. Men jag börjar må bättre, bara min röst som måste komma tillbaka.





Hon köpte även med sig den förbjudna maten.. Donken. Ja, annars har jag haft en lugn dag. Pratat med Gisela också som var söt och kollade hur jag mådde. Fina änglar man har. Jag har även väldigt fina föräldrar. Har mamma som har passat upp mig nu när jag legat i sängen hela dagarna och pappa då, herregud säger jag bara. Han var så go idag som var snäll och hämtade ut medicin som jag väntat på och handlade med en massa andra grejer också.



Han köpte en stor Fanta, 2 marabou choklader, en korsords tidning, strepsil, en fin blomma med ett fint krya på dig kort till det. Så himla go far min.

Nå, nu ska jag vara lite social.! Hörs imorgon!


Onsdag 5:e januari

Ska krypa ned i sängen nu. Har gått och blivit lite sjuk, förkyld. Jag blev det i natt så mamma fick komma och hämta mig hos bror idag. Hade ingen ork att ta mig hem kommunalt ens. Var alldeles yr ut av mig. Hahaha när jag skulle gå från bilen till porten höll jag på att trilla omkull. Började plötsligt vingla. Såg säkert skoj ut. Mamma tittade lite konstigt på mig och tänkte säkert om jag vore berusad eller något. Men jag var som sagt yr redan innan så. Känner mig lite bättre nu.

Har fått i mig lite iskall god glass för halsen och mat. Perfekt. Jag ska sova snart som sagt och "..peppar.. peppar ta i trä.." så mår jag bättre imorgon. Synd bara att jag blev så här jobbigt förkyld - ont i både huvud och hals, mitt ena ögonlock värker som bara den, svårt att prata - hes, hostar, snorar, slemmar. Jaa, ni förstår. Förkyld helt enkelt. Hoppas hoppas hoppas jag mår bra imorgon igen! Eller i alla fall bättre. Något som också är väldigt synd är att jag kunde ha träffa Ida idag och Marie imorgon. Gisela ringde även och frågade om jag ville hänga, men jag har ingen ork och jag vill inte smitta mina söta små änglar. Får messa dem när jag blir frisk igen. Tack för era fina krya på er sms och samtal.!

Nej, nu kryper jag ned. Slänger in en hälsning imorgon igen.!

God natt på er mina vänner!



Måste visa en mysig bild på mig och lilla söta C när vi tvingar lilla Ziggy ha på sig coola glasögon. Omöjligt nästan att få honom att ha på sig dem, men det gick tillslut..


Tisdag 4:e januari

God dagens!

Är hos bror min just och bara tar det lugnt. Han är lediga idag och sedan börjar han jobba igen imorgon. Så då passade jag på att åka ut hit och hänga lite. Imorgon åker jag hem och då så tar jag även med mig lilla Romeo också. Han ska få bo med mig ett litet tag så slipper han vara ensam hemma så mycket då storebror börjar jobba igen. Så det blir nog bra.

Igår var vi och stora handla med far vår. Sedan när vi kom tillbaka till bror så åt vi TACOS. Madre mía det är ju bara sååå gott. Tog det lugnt. Imorse vaknade jag tidigt för att ringa ett samtal, men det blev inte riktigt som jag väntat. Så typsikt. Måste vänta till freeeedag.! Långt kvar ju :-(







Såklart har vi dem håriga djuren här med. Nåväl, om ett tag ska vi röra oss mot centrum och sedan hyr vi kanske en film. Men annars blir det yttligare en lugn kväll. Imorgon blir det till att lägga sig tidigt. HOPPAS JAG! Men vi hörs senare.. kanske :-)


Söndag 2:a januari

Lite nyårs bilder:







Jag är som jag tidigare sagt väldigt nöjd med nyårsafton. Den var både mysig och perfekt. Skojigaste var det att se alla roliga människor ute på stan och på vägen hem. Fanns många sådana.!

Hur som helst, just nu ligger jag och kollar på Karate Kid. Fick den i julklappa av min storebror. Den är ju sååå himla bra. Mycket tårar, mycket komedi och man lär sig så himla mycket. Jag älskar när dem säger - " When life knocks you down, you could choose to whether or not to get back up". Så sant, så sant. Älskar det uttrycket och det är väl något jag ska börja tänka på oftare.

Nå, gårdagen var ju riktigt seeeeeeg. Fy sjutton. Vi tog det lugnt heeela dagen nästa. Tillslut beslöt sig jag och lilla syster C att gå på bio. Vi såg nya Narnia filmen i 3D och den var ju sååååå bra. Rekommenderar att se den. Den var en skönt kväll. Drog hem till G och hennes familj igen med C. Tog det lugnt, pratade en massa och sedan när klockan blev aaaaalldeles för mycket så rörde jag mig hemåt. Idag har då varit en väldigt avslappnade dag. Jag tar det lugnt, sov ut ordentligt och har kollat på film bara.

Ska kika klart. Hörs senare!


Lördag 1: JANUARI, 2011

God morgon!

Sovit tre timmar och är jäääättetrött. Det var en mysig nyårsafton som började med lite god mat. Sedan skålade vi vid 12 slaget. Därefter var det bara att göra sig i ordning och röra sig in mot stan. Vi hade skoj och trevligt. Massa folk och bra musik bara. Gratis dricka och jobbiga karlar. Galna tjejer som dansar på bardisken. Hade faktiskt väldigt kul. Kom hem vid 06.00 och sedan var det bara käka och sova.

Nu ligger jag och halv sover eller okej det gör jag inte, men jag sitter och snackar med Giselas lillasyster. Gisela fick tre timmars sömn och sedan skulle hon Up And Away, hon måste jobba idag. Stackaren. Nå, es la vida. Nu ska jag och lillasyster äta lite frukost. Men jag hoppas ni fick en mysig nyårsafton för detta var nog den bästa och roliga på länge :-)

Bjöd på oss lite.. :-) Mina finaste systrar.. Family!


RSS 2.0