Helgen

Okej, ska återberätta om helgen. I fredags så åkte jag in till stan och träffade bror min, hjälpte honom att köpa nya kläder. Ibland måste man förnya garderoben. Det tog tid, vi gick runt ett tag och var inte alltid på samma sida när det gällde en del stilar.

I lördags så kom bror min hem till oss tidigt på morgonen. Det var dags för en tur till Skärholmens centrum, mamma, jag och min bror. Det var faktiskt kul. Käkade lunch där och sedan kollade vi i en massa affärer. När vi var i en affär fick jag ett samtal från Silvija. Hon var själv då på väg till Skärholmen centrum, bor nämligen ganska nära där. Vi mötte i alla fall upp henne och hon fick träffa min familj för första gången. Nåja, jag handlade två plagg ändå; en kappa och en kofta.


I söndags så träffade jag Karina. Skulle möta henne kl.13 i stan. Vi gick runt och strosa lite på stan. Sedan gick vi till Pizza Hut och käkade lite pizza. Fick min present av henne då. Alltså den där tjejen känner ju mig bättre än vad jag själv gör. Hon vet att jag älskar The Sex And The City serien. Vi brukar ofta prata om den. Tror ni inte hon köpte alla säsonger - HELA boxen. Jag vart överraskad som bara den och överlycklig. Fattar inte att hon gav mig den.

Under tiden vi åt pratade vi om den nya filmen Righteous Kill med coola Robert De Niro och legenden Al Pacino (älskar honom i Scarface). Så lilla Karina tyckte vi skulle se den. Jag höll självklart med, jag menar med dem två gubbarna som huvudrollerna i filmen. Då är det ju ett måste, så vi köpte biljetter. Filmen började inte förrän kl.18.30. Vi gick runt och kollade i affärer, köpte lite och så.


Senare runt 17.00 tiden åkte vi till Medborgarplatsen där vi skulle se filmen. Hämtade ut biljetterna och sedan satt vi och fikade till det var dags att se filmen. Under tiden vi fikade hade vi en liten spanska lektion och det var jättekul. Okej, filmen var jättebra precis som förväntat. Fast duktiga jag kunde klura ut hela filmen innan den ens avslöjade allt. Jag rekommenderar den verkligen om du gillar Thriller filmer... fyra stjärnor får den - * * * *

Kom hem kl.21.00 och var trött som ni märkte igår.. =)
<3

Kort inlägg..

Jag ska berätta imorgon om vad jag har gjort under helgen. Är ganska trött nu och orkar inte skriva, men det har väl varit en del shopping i helgen må jag säga. Idag har det i alla fall varit en bra dag. Är riktigt nöjd med dagen. Ska berätta mer imorgon vad jag har gjort. Kan säga att jag firade min födelsedag i efter hand med en kompis. Hon är lite läskig, hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv känns det som ibland. Fick en present jag faktiskt inte visste att jag skulle få, stod inte på min önskelista ens. Men tusan vad nöjd och glad jag blev =)

Är trött och sitter just nu och glor på One Tree Hill, som jag då spelat in. Bör egentligen inte vara uppe så länge till med tanke på att jag ska börja jobba igen imorgon. Kul, jag börjar 07.00 och det är väl bara typiskt.

Nåja, ska fortsätta titta på tv.
God natt! <3

Torsdag

Hejsan hejsan...

Några dagar har gått nu sedan jag sist skrev, har varit lite dålig på det och glömsk. Nåja jag kan berätta att i måndags så åkte jag hem till min bror. Skulle lämna Romeo, men jag stannade. Vi gick till Täby Centrum och käkade lite Kina mat... det är ju så fruktansvärt gott alltså. Dagen efter (tisdag) gick vi upp tidigt och brorsan skulle in till stan och jobba. Själv åkte jag hem för att fortsätta sova.

Senare den dagen så åkte jag till en gammal kompis som bor just nu förtillfället hos sin sstoresyrra i Hässelby. Hon bjöd på en liten födelsedags middag åt mig, det var trevligt. Tiden gick så fort och sedan så var klockan för mycket för att åka hem. Stannade kvar, vi kollade på en film och en massa serier. Dagen efter (onsdag) så åkte jag hem runt klockan 09.00 på morgonen, på vägen hem träffade Jennifer. Tog sällskap en liten bit. När jag kom hem käkade jag frukost och sedan la jag mig på sängen en stund.

Några timmar senare så åkte jag till stan för att käkade lunch med min pappa och storebror. Det vart Jensen's Biffhus, och på bordet ställde dem en flagga och en ballong. Jag fattade inte riktigt att det var åt mig =) Idag så har jag bara varit hemma och ville bara sova, få kunna sova ut. Fast det fick jag inte för runt 20 i 10 imorse så ringde Karina; Vad gör du? Har du precis vaknat? Allt jag tänkte var "Nej, låt mig sova!". Fast hon ringde för att berätta att hon har fått en lägenhet och ville berätta först till mig. Visserligen vart jag ju glad, men min sömn förstördes.

Just nu glor jag lite på tv, ska se en film sedan tror jag. Måste i alla fall in i badrummet och tvätta håret.
Vi hörs imorgon! <3

Ängel = halssmycke?

    

Minns ni armbandet som jag fick av Jennifer & Joakim. Okej, jag fick då en ängel som jag skulle hänga tillsammans med det. Grejen är att jag inte använder armbandet varje dag, men eftersom ängel var så underbart fin och söt så beslöt jag att sätta den på mitt halsband tillsammans med mitt kors. Mitt halsband tar jag aldrig av mig, inte ens när jag sover eller duschar. Så när jag ska använda armbandet kan jag bara sätta tillbaka ängeln igen.

Aja, men tidigare nämnde jag presenter. Jag har köpt present kort på Dressmann. Nu för tiden tycker jag att dem har mycket kläder som nästan passar alla, iallafall i min familj. Tycker även att böcker börja blir mer poppis att köpa. Fast för det mesta är det presentkort som gäller, jag antar pga. då kan de få köpa sådant de själva vill.

Nu sitter jag här igen och gäspar, helt sjukt alltså. Okej men imorgon är det en ny dag och då är det dags för vår lilla bebis (Romeo) att åka hem till pappa (min bror). Han kommer hem imorgon och sa att han saknar sin hund så galet mycket. Under veckan ska jag försöka träffa lite kompisar, samt försöka luncha med min pappa innan han åker på torsdag. Sedan till helgen blir det mor och dotter dag.

Skriver kanske senare..annars Hörs imorgon! <3

Söndag, 21/9

Ja må du leva! - till mammas fästman Hasse. Grattis på födelsedagen!

Idag är det en helt vanlig söndag. Var ute med Romeo tidigt imorse och stötte ihop med en annan lite chiuaua på 6 månader. Jättesöt liten en, och igår stötte vi på en chiuaua som var 2-3 månader. En pyttepytte liten, kanske hälften av Romeo. Det var ganska gulligt hur Romeo hanterar det. Vi har ju försökt lära han rätt sätt att bete sig kring andra hundar när han hälsar. Nå, det funkar iallafall.

Igår var det en riktigt hemma dag, slappade i hela 24 h. Karina och min bror ringde så jag snacka med dem bägge två. Sedan så hörde en kompis av sig, som jag inte har sett sedan i somras. Blev själv ganska chockad, inget jag faktiskt hade förväntat mig. Ska förmodligen träffa henne nästa vecka på tisdag. Ajuste mamma kom in och klaga lite på att min golv behövdes dammsugas, så jag städade nästan hela rummet igår. Fick iallafall bort lite grejer. Börjar se mycket bättre ut.

Ska alldeles strax klä på mig och gå ut för promenad 2. Sedan ska jag hoppa in i duschen och ikväll lär det väl bli lite födelsedags firande och presenter. Kan avslöja en perfekt present som jag tycker är bra för äldre bröderpappor och plastpappor?! Jag bad ju mamma fixa det åt mig, men det är en riktigt bra grej, för kallingar och strumpor börjar bli ganska tråkigt och vanligt nu för tiden.

Hörs sedan..Later <3

Romeo, fasters älskling..

Som ni vet så har ju jag varit hundvakt enda sedan i tisdags. Min bror är ju just nu i Malmö och jobbar, fast på måndag så ska jag åka hem till min bror och lämna Romeo. Fy sjutton vad tråkigt, kommer sakna honom jättemycket. Han har varit så snäll och go mot mig. Han håller kolla på allt här hemma.
   



   
Han har varit i centrum de senaste dagarna, har för det mesta varit hemma och busat med honom. Det är så sällan jag får se honom. Är dock lite trött på att han får mig att vakna så tidigt många gånger varje morgon. Han sover i vanliga fall i fåtöljen på nätterna, men kryper gärna upp till mig när han vill bli kliad. Jag kommer sakna honom, han är bebisen i familjen samt fasters lilla älskling.

Blandat..

Min födelsedags middag. När jag såg fisken så här höll jag på att få panik. Tänkte hon servera en firre utan huvud? Tack och lov så vart det inte så..haha...Presenten jag fick av min bror var ett jättevackert halsband..

 

Det kom ett matchande armband till också, jag kan visa det. Fick ju även ett armband av Jennifer och Joakim som var väldigt fint. Det är det övre som jag fick av Jennifer och Joakim och det under är från min bror.

 

Blomman ni ser till höger är en blomma jag fick på min födelsedag. Den är väldigt fin, men kommer den att få leva? Klarar jag hålla den vid liv? Fortsättning följer...haha..

Så här ser mina byrå lådor ut, visst vart det okej. Jag gillar dem och som ni ser på vänster sida av bilden så har jag fortfarande kartonger att packa upp. Har faktiskt hållit på nu ikväll och kollat igenom lite vad som finns i dem.

Ni får se när det är klart.. Som ni även ser har jag även tryckt upp en massa saker på byrån för att det ska finnas mer plats på golvet.
(Läs tidigare inlägg)

Tack för besöket!

Hallå i rutan..

Just nu sitter jag i sängen med datan i famnen. Herregud, är så trött att jag undrar vad jag har gjort egentligen. Romeo ligger i fåtöljen och latar sig han med. Vi båda är ju trött för sjutton gubbar. Igår så vad jag på Jensen's Biffhus och firade min födelsedag med två kompisar, Jennifer och Joakim. Det var väldigt trevligt. De gav mig ett jättefint armband och presentkort på IKEA. Mina vänner börjar lära känna mig nu =) Jag var iallafall nöjd med kvällen och så, men servicen kunde nog varit lite bättre. Kom dit 18.30 och lämnade restaurangen 22.00, sjukt eller hur?

Idag så var jag uppe tidigt och tog en promenad med lilla bebisen (Romeos smeknamn). Runt 10 så gick jag till en kompis och hämtade min X-BOX, så jag kan börja spela tv spel. Nästa vecka blir det förmodligen en ny tv så vi får se. Aja, kom hem och runt 14.00 så ringde min gamla goa vän Malin. Hon kom över en stund för att se nya lägenheten. Det var kul. Vi pratade och kollade lite på Barnhemmet (läskig film). Tack för att du ville komma, Malin! =)


Imorgon får vi se vad som händer. Fick ett meddelande från en arbetskompis som lovat höra av sig nästa vecka vilket jag hoppas. Saknar henne faktiskt.  Nåja, tänkte lägga upp lite bilder i nästa inlägg..!

<3


Grattis till mig!

Cumpleaños feliz!

Ja, idag är min stora dag. För 20 år sedan så föddes jag. Okej, kort om dagen. Började med att jag vaknade klockan 07.00 imorse, det var min bror som ringde och sjöng "Jag må du leva". Väldigt snällt, men jag vart lite grinig och la på istället. Aja, sedan så har det kommit massor med meddelande på telefonen, från både arbetskompisar och andra kompisar. TACK SÅ HEMSKT MYCKET ALLESAMMANS! Förlåt för att jag inte har svarat, men jag har varit upptagen.


Jag har idag kämpat och satt ihop den sista byrån. Fy sjutton vad jag är bra! Är riktigt stolt och har nu äntligen kunnat packa upp mina kläder. Det känns faktiskt skönt, tänker lägga upp lite bilder på mina presenter imorgon. Bror min gav mig ett jättefint armband... Lovar ska visa det imorgon!

Nu ringer Karina, ska svara..hörs senare!
God Natt! <3


Första grattis samtalet.

Idag vart det en sväng till IKEA och då köpte vi två MALM byrån med 6 lådor. Så det har varit fullt upp med den ena nu hela kvällen. Blev väl klar klockan 23.00. Under tiden satt jag och sedan kollade på Shark, den serien är bra! Ja, det är väl det enda jag har gjort idag. Men sedan har jag pratat med min moster. Alltid lika roligt att höra från henne.

Lite senare då jag höll på med lådorna till byrån så ringde Karina, på väg hem från jobbet. Var dock lite upptagen just då, samtidigt så började min bror ringa. Många samtal idag, men det är bara kul. Pappa ringde tidigare när jag var på IKEA, så det är kul att folk hör av sig redan dagen innan.

Fast det första grattis samtalet jag fick var klockan 00.00. Det var Karina, jag hade sagt åt henne att hon inte fick ringa imorgon bitti klockan 07.00 så hon ringde 00.00 istället. Det var så snällt och gulligt av henne. Bland det snällaste någon gjort för mig. Vet ni varför? För hon ska upp TIDIGT imorgon bitti och jobba, så hon väntade till klockan tolv för att ringa och gratta mig. När hon fyllde år så ringde hon MIG (brukar det inte vara tvärtom?  födelsedags barnet ska inte ringa runt). Jag hade inte ens vaknat, klockan var 08:30 på morgonen minns jag. Herregud alltså..haha..

Aja ska sova nu..är så trött! Imorgon ska jag visa bilder på mitt verk jag åstadkommit med mycket svordommar och mycket jobb. Fast det var skönt när jag blev klar, imorgon är det dags för nästa verk.

*Grattis Marre på Födelsedag*
<3 God Natt

Söndag

Ja, ni fick se mina presenter. Fina eller hur? Det var ifrån min mammas fästman och sedan från pappa, lillebror och hans mamma. Skulle tagit med mig kameran igår när vi åkte till pappa, men jag glömde. Vi blev hämtade i Hallunda iallafall och åkte sedan vidare till Salem för att göra en liten åktur. Jag och min äldre bror bodde ju där när vi var små. Kollade lite runt i området och så.



När vi åkte hem till pappa så prövade lillebrorsan ny grejer till sitt Playstation. Om ni minns att sist jag var där så spelade jag ju Guitar Hero. Jag tyckte det var jättesvårt så denna gång rörde jag inte gitarren ens. Isället så provade jag och min storebror på trummorna som nu också har kommit. Det kan jag säga gick ju mycket bättre iallafall och det var mycket roligare också. Vi alla tre har hittat något kul vi alla har roligt med gemensamt.

Jag köpte även nya NU tidningen, hann börja tjuvkika i den igår. Ska köpa några tidningar imorgon som jag såg hade kommit, men som jag aldrig köpte. Imorgon så är det måndag igen, egentligen är det då min semester börjar. Fick ett samtal nyss från pappa, vi pratade om igår om jag skulle följa med honom till Dalarna på tisdag, men jag har tackat nej. Ska vara hundvakt och under veckan ska jag träffa lite kompisar samt vara hundvakt.

Fick ett gulligt meddelande från en arbetskompis: Como estas en tus vacaciones espero que muy felicidades en tu cumpleaños. Muchas gracias..!
Nåja, ska se en film nu. Vi hörs imorgon!

Bye bye <3

Lite presenter..

  
 

Mina presenter; (bild 1) strumpor, (bild 2) badbomb och spa-stenar?, (bild 3) en jättefin orkide, (bild 4) mina krok hängare,  (bild 5) mina nya spegel lampor och (bild 6) min tårta =)... Fina presenter.. tack så mycket!

Semestern har börjat.

Okej, jag måste få uttrycka mig bara hur glad jag är. Min semester började igår och den började ganska bra. Efter jobbet så träffade jag Silvija, hon slutade samtidigt som mig igår (kl.14.00). Vi åkte sedan och käkade lunch. Hon är så rolig, för hon berättade hur mycket hon inte vill att jag ska gå på semester. Fast jag sa ju att det är bara ringa om hon vill träffas. Sedan kom min bror till oss igår tillsammans med lilla Romeo (ni vet hunden). Det var faktiskt kul. Saknat den lilla rackaren..

Nå, nu sakta och säkert börjar presenterna rulla in. Orkar inte lägga in några bilder på dem än, har inte heller tagit några. Ska göra det imorgon, fast jag kan säga att igår fick jag lite grejer till min spegel och en krokhängare. Sattes upp nu på kvällen och det vart snyggt. Var ju hos pappa idag och firade mig. Det var trevligt. Kan berätta mer om det imorgon. Ska då visa presenterna jag fick av dem och vad vi gjorde för kul =)

Just nu är jag jättetrött för jag blev tvungen att ställa klockan imorse bara för att vi skulle åka så tidigt till pappa. Det var lite jobbigt, men nu är jag helst slut så. Aja ska se på CSI:Miami och sedan kommer jag lägga mig för jag är trött och vill bara sova.

Hörs imorgon <3


Sista dagen imorgon.

Imorgon är min sista dag. Jag jobbar till 14 .00 och sedan börjar min semester. Jag är så fruktansvärt lycklig. Vi får se vad som händer på kvällen, men det är nog lugnt tror jag. På lördag så är jag upptagen och söndag med. Förmodligen måndag med..haha och tisdag såklart, kanske onsdag. På torsdag är jag det iallafall, på fredag vet jag inte får se om jag träffar några från jobbet då. Sedan måste jag ta itu med rummet..haha..

Fullt upp? Jo det kan man väl säga. Nä, nu ligger jag i sängen med datan framför mig och Idol i tv rutan. Ligger och lyssna på min egen musik just nu förtillfället. Passar på att blogga samtidigt. Pratade precis med pappa. Vi ska göra våran egen tårta på lördag...kul =) Aja, ska dra mig tillbaka nu, funderar på att kanske göra något lite smaskigt. Nu när Heroes börjat igen så är jag bänkad framför tv just då! (skoja)

Aja, ha en trevlig kväll!

<3

Jag har inte glömt, har ni?!

Många tycker att vi inte behöver göra en stor grej av 11 september längre. Fast jag tyvärr inte bara glömma en sak. Det var efter den dagen jag engagerade mig mer att bry mig om alla dessa krig över allt. Jag förstod inte så mycket varför vi fortfarande kriga, ja makt såklart. Men liksom andra saker också. Självklart så visste jag ju att det fanns fortfarande krig som pågick och så. Fast på något sätt så har allt efter just den dagen förändrats på så många olika sätt.

Ärligt det är inte lätt att glömma en sådan här dag, när bara dagen efter alla tidningar hade tryckt det hela på första sidan och man får se sådana här bilder.

11 september, 2001

 


Självklart så dör ju människor varje dag, sorligast är väl  att så många oskyldiga kommer till skada och blir mördade. För mig var det iallafall viktigt att nämna. Jag hoppas bara att livet efter blir bättre..

<3


Godmorgon!

klockan är just nu 05.37 och jag ska alldeles strax gå och klä på mig och be ge mig av till jobbet. Jaha, det har redan börjat komma planer nu inför den 16 sept.  Det känns ganska skönt, för i helgen redan så  hade jag tänkt att jobba lite extra innan semestern. Det kan jag nu glömma, ska till pappa och fira med middag osv. På tisdag (16) så ska jag fira med lill familjen här hemma. På torsdag ska jag träffa en kompis. Onsdag ska jag försöka fixa så jag kan träffa två andra kompisar. När jag ska fira med dem från jobbet får vi se..

Lite kort om vad som händer just nu och så.. Måste gå..får skriva lite när jag kommer hem. Ska göra mig i ordning nu!

<3

Planer inför 16/9?!

Ärligt talat, vad jag har för planer inför den 16/9 vet jag faktiskt inte. För er som inte kanske hänger med så fyller jag 20 snart. Många av mina vänner vill veta hur jag hade tänkt att fira och jobbigt att säga så vet jag inte. Vänner från jobbet och utanför har frågat, varenda person borta hos pappa och här hos mamma har frågat varje dag. Det är jobbigt, fan. Vet ju inte vad man ska svara. Familjen löser sig ju alltid på ett eller annat sätt.

Ska jag vara ärlig mina vänner, jag har inga planer inför den 16/9 så kom gärna med idéer vet jag. Sedan fick jag frågan om vad jag önskar mig. Det är också svårt eftersom jag nu håller på att köpa in allt jag vill ha. Jag menar saker jag vill ha kostar för mycket så köp bara något ni tror jag kanske kan ha användning för.

Köp t.ex..
- smycken (har redan sett ut ett silver kors och en kedja) *till mamma* =)
- present kort
- någon fin tavla (ingen för liten eller för stor isåfall, helst svartvit)

Köp inte..
- doft ljus eller ljus överhuvudtaget
- hårprylar som t.ex. tofsar, diadem, spray
- badskum, shampo, tvål
- parfym
- kläder
- porslins prynader eller något liknande

Sådant kan jag ärligt säga att jag inte kommer använda. Folk har tidigare köpt något av dessa grejer och tyvärr så får jag ingen användning av det och då åker det i soporna. Kläder, nej sådant kan jag köpa själv så jag vet att det blir rätt. Parfymer är sådant jag själv vet jag tycker om. Hårgrejer har jag massvis, ljus (gillar jag ej). Jag säger detta för att vara ärlig inte för att verka kräsen.

Usch, jag låter kräsen fast vadå, jag ska väl vara ha någon nytt av presenten. Om ni tycker det är svårt så blir jag glad av bara blommor helst rosor då..

<3   (Don't hate me)

Ny pryl igen!?

Det börjar kännas som jag får allt som jag just nu vill ha. Vet inte, men mitt rum börjar sakta och säkert bli klart. Har fortfarande grejer att köpa in. Jag börjar gilla alla grejer jag har just nu och hur saker och ting ser ut. Idag så har jag varit i Kungens Kurva och handlat en ny pryl. En ny DVD med hårddisk och vanlig DVD uppspelning. Nu kan jag spela in mina serier på helgerna som jag missar när jag jobbar eller en bra film som jag inte kan se pga. att jag ska upp tidigt.


Den svarta, under digitalboxen..


Ja, som jag tidigare nämnde det är fortfarande lite grejer kvar. Mina byrålådor, och en hylla kvar.
Ja, ni får väl avgöra själva vad man kan säga om detta?! Det är just nu lite rörigt, men så fort semestern börjar så ska jag åka till IKEA och beställa hem det sista. Så får jag lov att montera upp allt och sortera det sista. Sedan så kanske jag kan börja packa upp mina kläder och alla fotografier osv.

Som ni ser kartonger på kartonger och kläder packat i 3-4 väskor och ligger i små högar. Det är inte lätt, men jag slängde ju ganska mycket när vi flyttade. Sparad bara 4 - 5 möbler 3 sängbord, ett litet annat bord, en fåtölj och min säng. Resten måste jag skaffa nytt.

Just nu sitter jag och äter mina goda små 
gulliga tomater. En kollega från jobbet brukar alltid köpa 
sådana, så under den sista timmen innan man slutar  
så brukade vi alltid sitta och käka dem. Jag älskar dem och äter  dem när jag är lite små sugen på något.

Jaja, jag skriver lite senare igen. Vet att jag har 
fått många, många och många frågor angående vad jag 
ska göra till min födelsedag och vad jag önskar mig. Antar att jag kanske får börja ta itu med det, folk vill ju gärna veta. Just nu är det ju exakt en vecka kvar till min födelsedag och det är 6 dagar kvar till min semester börjar. Om jag inte får några tider att jobba extra i helgen så börjar min semester redan på fredag.

Hörs sedan! Later <3


Långt samtal..

Just nu så har jag precis avslutat mitt samtal med Karina. Pratade ganska länge. Vi har pratat om vår planerings dag som kommer i oktober efter min semester. Vi ska (enligt rykten) åka båt och äta mat osv. Då har vi även bestämt att vi ska dricka en massa och har roligt (inte min ide utan hennes).

Hon berättade även att våra nya scheman har kommit. Så nu är jag så nyfiken på dem. Fan, jag blir nervös nu för hon säger att jag kommer jobba varje dag, fan. Dem har tagit bort alla våra 7-21 pass schema mässigt, men man kan fortfarande jobba så om det är extra pass.

Aja, jag har varit i Hökarängen lite snabbt och käkat med lill familjen. Sedan har jag legat och gluttat på en massa filmer hela dagen som jag fick av fulingen igår. Imorgon så ska jag kanske till Kungens Kurva, men det är inte säkert. Då ska jag handla åter igen en ny pryl. Nu har jag börjat tröttna på min telefon så jag sa till Karina att nästa vecka är det dags för en ny för guds skull. Är så trött på min, den la av när vi höll på att prata. Vi får se om det blir nästa vecka men jag måste köpa en ny för tusan.


Har lovat ju att visa bilder på nya rummet. Här är en bild på mitt fönster med dem nya gardinerna jag köpte när jag var på IKEA med Karina. Och sängen är framför. Om ni ser längst ner till höger på bilden i hörnet så ser man något lite svart och platt. Det är där datan har sin plats när den inte används. På vänster sidan så har vi säng bordet. Det kommer fler bilder så småning om när hela rummet är klart.

Gäspar nu efter varandra..det är klockan för att avsluta det jag håller på med och borsta tänderna samt krypa ner i sängen.

Buenas Noches.. <3


Helgen - "ny vakt hund".

God morgon!

Ja, då var det en ny vecka igen då. Det har varit en tung helg må jag säga, men tack vare mina kollegor så har jag överlevt helgen. Fick jobba med mina närmaste kompisar och det kändes skönt för vi gjorde helgen rolig trots allt jobbiga. När jag kom hem igår så somnade jag nästan på en gång. Jag var så fruktansvärt trött och slut.

Nåja, i lördags så vart jag hämtad från jobbet och då åkte lilla familjen till Skärholmen, Nya köpcentrumet. Med tanke på att det var helg och det invigdes i torsdags tror jag så var det ju proppfullt med människor. Fast vi köpte det vi skulle och åkte därifrån.


Detta var bland annat ett av dem grejer jag köpte, det är som mitt egna lilla "alarm". Vi monterade upp det så fort vi kom hem och jag tycker den är så fruktansvärt rolig. Den låter högt, den får för tillfället vara min "vakthund". Jag gillar den.

I söndags (igår) jobbade jag hela dagen och som jag tidigare skrev och kom hem jättetrött. Men jag överlevde. Vi hade lite kul den sistan timmen innan vi fick gå hem. Lekte lite med en rollstol..haha.. Körde en kompis från jobbet, Yasmin, och hon skrek så hela huset hörde henne..haha. Nä, men det var skit kul. Hon sa: Det är som att åka på Gröna Lund.

Okej, men idag är jag ledig och igår fick jag massa nya filmer av Karina så nu ska måste jag se vad jag har fått för filmer. Jag måste avsluta här nu, men jag får skriva senare.

Later <3

God Natt

Tiden börjar rinna ut och det är dags för mig att sova, men innan ska jag kortfatta lite snabbt dagen och saker jag glömt nämna under veckan. Idag så gjorde jag ännu en riktigt slappar dag. Låg och dega i sängen fram till 14.30 och det var riktigt skönt faktiskt. Sedan så var jag lite snabbt i Hökarängen och käkade. När jag kom hem duschade jag och nu har jag krypt ner i sängen och ska alldeles strax sova.

Imorgon är det dags för jobb igen, tack och lov bara till 14.00. På söndag är mördar passet 07.00-21.00. Något jag har glömt att säga är att jag har nu skrivit på papprena med min chef och är från och med den 1 oktober så är jag nu deltids anställd70%. Så nu ska jag njuta av min sista vecka nästa vecka och sedan är det semester i två veckor. När jag kommer tillbaka så är fast anställd. Nya scheman är på gång för alla så det ska bli intressant. Och i måndags var jag hos tandläkaren, mitt sista besök och det var skönt. Nu är allt klart så om nästan ett år igen ska jag dit.

Nä, det var väl allt då... för er som har helgen ledigt kan väl njuta. En själv måste sova nu för jag ska upp kl.04.50 och bara tänka på det gör mig nervös. Sov så gott allesammans.

<3

Äppelkaka + vaniljsås = Jättegott

Dagen har varit seg, jobbade tidigare idag 7.00-14.00. Ett härligt pass faktiskt. När jag var på väg hem så sprang jag in på affären och handlade lite snabbt. Hade även redan då bestämt mig för att baka en äppelkaka när jag kom hem. Så jag köpte lite grejer till det också. På så vis så passade jag på att använda min nya pajform jag köpte för inte så länge sedan på IKEA. Äppelkakan blev iallafall jättegod och jag vart väldigt nöjd + med vaniljsås vart det godare.


Köpte två tidningar idag också både VECKO Revyn och en ny tidning CHIC. Jag började läsa den nya tidningen CHIC,  men jag var så himla trött efter dagen att jag faktiskt somnade. VECKO Revyn har jag inte börjat läsa, men den tar jag nog och läser imorgon tror jag. Som sagt jag somnade runt 16.50 och mamma väckte mig vid 19.00 ungefär vid matdags.


Okej, men nu ska jag se den nya serien Lipstick Jungle som visas på Canal +. Det var väl skaparna av Sex & The City som ligger bakom den här. Imorgon är jag ledig, ska se vad för skoj jag kan hitta på då. Men vi hörs!

Bye bye <3

Mätt och belåten.



Har bara för 40 minuter sedan slagit på Kanal 5 - So You Think You Can Dance. Läser samtidigt Sofis mode, det är så mycket om höstens mode. Mycket rutigt tycker jag. Nåja, jag är så fruktansvärt mätt och allt. Kom hem för inte så länge sedan, har jobbat idag. Slutade ju klockan 20.00, men efteråt så åkte jag och Silvija till Mc Donalds. Vi båda var hungriga och slutade samtidigt så vi tänkte varför inte? Hon slår nog rekord på att äta snabbt alltså..haha fy sjutton. Kände mig stressad ju. Den tjejen är allt för härlig ju..=)

Okej, men jag måste lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Ni får väl sova så gott. Skriver nog något imorgon igen.

Buenas noches <3

Strax iväg till jobbet..

Just nu ligger jag och tittar på tv och knappar lite på datan. Har precis gjort håret - plattat det. Det är så sällan jag gör det nu för tiden. Igår kom jag till jobbet och såg ut som katastrof i håret. Jag har haft konstiga morgon frisyrer men denna slog nog allt. Usch, så det passade bra att fixa det idag då.

Jag köpte aftonbladet igår tillsammans med Sofis mode som jag fortfarande inte har läst. Jobbade hel dag igår och skulle egentligen gjort det då, men det var kaos. Är sugen att läsa den nu, men jag måste börja byta om och göra mig i ordning för att strax gå till jobbet. Fick ett jättefint meddelande av en kompis imorse: Vafan är du lediga idag eller? Visste är hon snäll, kunde inte liksom skriva god morgon eller hur mår du?, utan bara Vafan är du ledig idag eller? Äran får lilla Silvija ta åt sig, måste lära sig visa lite artighet och respekt.

Har ju lovat att fixa lite filmer åt henne som jag skulle ha med mig idag. Eftersom min data är så störd så har det inte funkat, den ville inte. Så jag måste vända mig till min goda vän Karina. Nej, jag skriver senare..ska iväg och jobba mitt jättelånga arbetspass 16.00-20.00.

Later..<3

RSS 2.0