Gårdagen och förrigår

Igår hade jag en mysig dag tillsammans med bröderna mina. Vi åt god kinamat, kollade på kläder, gick på bio och såg en oförväntandes bra film Tron Legacy. Den var lite konsigt, men jag gillade den iallafall. Den var helt okej faktiskt. Människor som gillar sci-fi kanske tycker om den.



Efter bion rusade jag och mina bröder ned till Central stationen för att vinka av Malin som åkte ned till Göteborg, till sin dotter och karl för att fira nyår med hans släkt. Jag hoppas dem kommer få det underbart och roligt. Dem slipper vara i Stockholm den här gången.

Ja måste faktiskt passa på att tacka Malin för att hon var snäll och klippte mig och Gisela i onsdag. Vi blev båda väldigt, väldigt nöjda med vår nya look.. hehe. Jag hade en jättetrevlig dag i onsdag tillsammans med dem tjejerna. Först blev det lite små shopping på dagen och vi avsluta hemma hos Malin med lite "pizza, bea, cola" som Gisela kallar det.

Nej, nu ska jag väl börja göra mig i ordning!


Fredag 31:a december

God dagens på er!

Vi börjar närma oss år 2011, men jag måste nämna att år 2010 har varit ett år med roliga händelser. Tyvärr så har mina senaste månader kanske inte varit dem bästa, men jag tar som sagt ett steg i taget. Kanske faller tillbaka, men jag har mina änglar som reser mig upp, borstar av mig och får mig att fortsätta framåt. För det så älskar jag er allihopa.

2010 händelser:

-
Jag blev gudmor åt den coolaste och sötaste ungen någonsin.
Älskar hennes så mycket. Den lilla mini ängeln..

- Jag åkte till London tillsammans med dem underbaraste änglarna
Marie och Gisela för att besöka yttligare en annan ängel, Jennifer, och
vi hade så himla roligt. Jag kände mig fri för första gången och mådde
så himla bra av att vara omkring underbara människor.

- Fick en underbar sommar med mina vänner. Kunde inte önskat
mig något bättre än det. Vi hade många roliga stunder tillsammans.

- Hahaha.. får inte glömma dem roliga baby dejterna som jag och Gisela
fixa ihop åt våra gudbarn. Dem finaste ungarna.

- Fick spendera mycket tid tillsammans med min pappa både i somras och
nu den senaste tiden. Det har varit jätteskoj. Skrattat och skämtat en massa.
Rena Rama Rolf är min och pappas favorita svenska komedi serie. Vi har ju
varit i Dalarna tillsammans några gånger.

- Lilla busungen Noelia har fyllt 1år. Inte nog med det utan bara att få ha sett
hur hon har börjat gå, dansa, prata och allt, har varit så himla roligt att få se.
Jag tycker fortfarande att det roligaste var när Noelia skrek: Romeo, Romeo
sist jag var hemma hos dem med Romeo. Det var så himla gulligt..

- Fick den efterlängtande iPoden jag så länge velat ha i födelsedags present.

- Fick den finaste julklappen någonsin.. ängelen i glaskulan med en speldosa under.

Som sagt, jag har haft ett riktigt bra 2010 men jag måste medge att jag hoppas att 2011 kommer att bli bättre, samt lösningen på 2010:s problem. Det är bara sätta en mål nu för 2011 och följa det. Vi säger egentligen att allt annourlunda måste starta med ett nytt år. Som t.ex. nästa år ska jag sluta äta skräpmat, nästa år ska jag börja träna mer, nästa år måste jag ha ett nytt jobb, nästa år ska vi åka till Grekland. Egentligen ser vi som sagt varje år som en ny start. Men mitt löfte till nästa år är att se varje dag som en ny start. Inget är försent utan varje sekund och minut räknas. Det är bara att börja redan NU!

Folk omkring mig har givit mig så mycket inspiration och så mycket hopp att jag bara väntar på att något bra snart ska hända mig. Jag måste självklart göra någoting åt det, men jag väntar på att hur jag än gör så kommer jag vänta mig att det jag gör är bäst för mig.

Med det sagt så önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt ÅR 2011!!


Veckans låt..

Tjejen är grym och likaså är även killen. Kat Deluna och Akon är grymma. Nu var det kanske ett tag sedan Kat Deluna gjorde någon musik som har blivit en hit, men jag tycker om hennes musik ändå. För ett tag sedan så såg jag att hennes Push Push låt äntligen hade en musikvideo. Jag tycker den är cool. Det bästa är att Akon är med i den också.

Kat Deluna feat.Akon - Push Push


Min ängel

Det finaste jag har i min gran i år är faktiskt min ängel. Kunde inte låta bli att hänga upp den. Eftersom jag så länge kallat mina vänner för änglar så var det en liten symbol för mig.


Tisdag 28:e december

God kväll!

Har tagit det lugnt nu i två dagar vilket har varit jätteskönt med tanke på allt kring inför julen med att shoppa julklappar och julstäda etc. Så det var skönt med två dagars lugn och ro. Jag har faktiskt kollat på två av mina ABSOLUTA BÄSTA filmer - Free Willy, Free Willy 2 och imorgon så kommer Free Willy 3. Har älskat dem filmerna enda sedan jag var liten. Min favorit i triologi filmer och det bästa är ju såklart soundtrack låten till första filmen med Michael Jackson - Will you be there.



Ja, sedan har jag pratat med min goa vän Malin. Hon berättade om sina planer för helgen då hon åker redan på torsdag iväg. Skoj, fira nyår någon annanstans än här i Stockholm. Nå, jag ska inte säga att jag har gjort så mycket än det. Tagit det lugnt bara. Har varit toppen faktiskt.



Men nu börjar det klia i fingrarna och jag måste få lite handlat nu under mellandags rean. Vem vill inte det?


Söndag 26:e december

God kväll.!

Sitter i min egen fåtölj och kikar på tv, har en avkopplad kväll. Skönt att julhelgen är över, men att familjen blev samlad och att vi hade skoj är mer viktigare än vad vi fick i present. Visserligen är jag glad över det jag fick fina presenter, men jag uppskattar mer tiden jag hade med min familj. Det är så sällan jag och mina bröder är tillsammans med våra föräldrar så det var kul. Mycket syskonbråk och bus, men det till hör. Spelat sällskapspel med familjen, kikat film med mina bröder och ätit gemensamma middagar och frukost tillsammans. I love it.

Något som gjorde mig väldigt rörd var dessa två presenter. Ni vet när man är liten och alltid ville ha det dyraste som fanns, från märkes kläder till telefoner etc. Tro mig det har ju såklart alltid varit något jag velat ha, men jag har även små önskningar som t.ex. en glas kula som man skakar och den ska kunna spela en melodi. Har alltid velat ha en. Fick en med en liten ängel i. Det tråkiga är dock att speldosan är dock trasig, så vi måste byta den. Den andra saken jag ville ha som liten var en cool lava lampa. Minns att min fina ängel Jennifer hade en när hon var yngre och enda sedan dess så har jag alltid velat ha en. Äntligen fick jag bägge sakerna. Tack min älskade familj för alla presenter!





Jag hade som sagt en mysig julhelg tillsammans med mina bröder och mina föräldrar. Alltid skoj. I veckan så ska lillebror få sin julklappa och det ser vi nog alla fram emot. Snart är det nyår och kanske så har man nog lite nyårsplaner på bordet. Men vi får se.!

Nå, ikväll har jag som sagt tagit det lugnt. Betalat räkningar och hyran, fått mina julklappar på plats och använt. Ska nämna också att Romeo har åkt hem till husse och förmodligen kommer han tillbaka i januari igen. Kommer sakna den lilla krabaten. Nu ska jag ta det lugnt och titta lite på tv och sedan så ska jag sova. Är jättetrött efter helgen. Imorgon är det en ny vecka. Det ser jag fram emot.


Just nu, lite tv tittande!

Ha en fortsatt trevlig söndag!


Dilemma.. to be continued

För några år sedan fastnade nog nästa alla för låten Dilemma med Nelly feat.Kelly Rowland. Nu har dem gjort det igen. Kanske inte lika bra som Dilemma, men den funkar för mig. Jag gillar verkligen jättemycket. Så det är veckans låt. Tänkte ta en jullåt, men det blir för mycket om julen.

Nelly feat.Kelly Rowland - Gone


Fredag 24:e december

God Jul på er allesammans! Feliz Navidad.! Hoppas allt är bra med er?!

Idag så har det varit en riktigt slappis dag. Sedan så fick vi samtal att bror och mamma karl var på väg så då fick jag och mamma lite eld i baken. Nu har vi tagit det lugnt hela kvällen. Fast vi har ätit god mat och öppnat julklappar. Är riktigt nöjd med mina presenter. Ska få mer imorgon då jag och bror ska till pappa och fira med honom, lillebror och hans mamma. Det ska bli skoj.

Om ett tag så vi vidare. Då ska vi till mina goa vänner och fira en liten jul där med. Men innan tar vi en liten paus och vilar oss lite grann. Vi är ganska propp mätta nu efter all julmat. Nå väl, jag hoppas ni har haft en mysig fredag kväll och att ni fått den jul ni önskat er!

Ha det så bra!

Feliz Navidad




Onsdag 22:a december

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er?! Själv mår jag väl ganska bra. Trött bara, så jag ska lägga mig tidigt ikväll. Idag så har jag iallafall handlat lite fler julklappar. Måste börja slå in dem. Hur kommer det säg att man alltid är ute i sista minuten och handlar dem? Hatar det, och säger till mig själv varje gång att börja handla i god tid.

Idag var jag då inne i stan tillsammans med kompis Marie och hennes syster + hennes karl. Fick lite köpt iallafall, men det blir nog en liten runda imorgon. Vill helst bara ha en lugn dag imorgon. Men jag har tre små som jag vill köpa. Sedan är det klart.



Så här ser nästan varenda människa inne i stan ut. Alla handlar för fullt. Jag kan bara tänka mig hur morgon dagen ser ut. Imorgon är det ju även löning. Helt sjukt. Nå väl ska väl få min beauty sleep nu. Är så trött.! Hoppas ni fick en mysig dag.

Ha det gott allesammans!


Tisdag 21:a december

God kväll!

Dagen har varit lång, men nu tidigare ikväll så hade jag jätteskoj tillsammans med mitt gudbarn. Hon är ju en sådan gullig ängel. Verkligen, en av världens sötaste lilla tjej. Vi busade en massa. Dels bakade vi pepparkakor och sedan lekte med Romeo.









Som ni kanske såg så hade vi jätteskoj. Lilla Noelia kunde inte sluta skrika Romeo.. Romeo.. Romeo och det var så gulligt. Romeo tittade på henne och undrade nog varför ropa efter honom hela tiden. Söta dem två är tillsammans. Men hon kommer nog bli en kaxig liten brud. Modig också tror jag. Nå väl. Det var min dag och den var perfekt. Nu tänkte jag smit till badrummet och borsta gaddarna. Vi hörs imorgon!

God natt!


Måndag 20:e december

Skulle bara säga god natt!

Men innan.. dagen har varit bra. Vaknade imorse runt 10 och somnade om. Sedan vaknade jag igen runt 11.30 och då gick jag upp och därefter en snabb morgon promenad med Romeo. Jesus vad snö det har kommit då. Hoppas det lugnar sig nu innan jul. Det är mysigt med snö, men lagom är bäst tycker jag. Idag fick det bli en lugn dag. För igår var jag städade jag hela dagen och på kvällen gick jag hem till en kompis och julpyntade lite. Var dock inte till mycket hjälp utan mer sällskap..

Men dagen har varit lugn. Mamma kom hem nu på kvällen, så hon ligger väl och sover nu. Själv kikar jag lite på datan - Twittrar och läser andras också. Juste, senare på eftermiddagen så var jag på "möte" och imorgon så åter står att se vad som händer. Jag hoppas ni fick en bra start på veckan. Nu är det inte många dagar kvar och igår var ju även fjärde advent. Tusan vad tiden går fort må jag säga.

Ha det så bra och sov gott.! Vi hörs imorgon igen!

Buenas noches!




Mitt exremt fula blåmärke från när jag ramla..!!

Söndag 19:e december

Tusan, ska sluta skriva att jag skriver senare på kvällen efter varje inlägg när jag faktiskt inte gör det. Hur som helst. Har städat som en toker här hemma. Mor min kommer hem från Spanien ikväll. Hon kommer nog inte vara så glad med tanke på hur mycket snö det har kommit sedan hon lämnade Stockholm. Nå, jag har gjort mitt bästa iallafall.

Kika här från i fredags.. Söta små!





Måste rusa.. vi hörs!

<3

Lördag 18:e december

Hej hå!

Är på väg ut. Ska på bio med Ida. Vi ska se Devil. Nu har jag lite bråttom, men vi hörs ikväll! Hoppas ni får en trevlig lördag. Juste, måste tacka alla er som kom igår..!



Later!


Fredag 17:e december

God natt!

Så typiskt. Jag har haft fullt upp HELA dagen nästan så att jag inte har hunnit att blogga ens. Men vet ni vad?! Vi gör så här att imorgon eller om ca.12 timmar så lägger jag upp bilder från igår och så kan jag även berätta vad som hände idag. Världens bästa dag nästan. Det var lite smått julfirande idag här hos mig. Vi blev 8 stycken och det vart lyckat. Vi verkligen fick en mysig lugn kväll.

Bjöd på mat och lite julfika till mina vänner. Ska berätta mer om det imorgon och sedan så kommer det en eller två bilder. Men det var allt för idag. Imorgon blir det till att stor städa och tvätt förmodligen. Ska slå in lite paket och därefter lägga dem under granen. Vi får se sedan vad som mer händer. Nåja.. Det är dags att sova nu!

Juste jag hoppas moster läser detta också. Såg att du hade ringt också. Så jag ringer dig på söndag. Har mest tid då. Hoppas det passar dig då. NU är det dags att sova mina vänner!.. Ha det så bra och sov gott!

Buenas Noches


Onsdag 15:e december

Gud, har mycket att göra och jag har bara varit för lat för att ens göra något. Vaknade upp av att mitt ena ögonlock var lite svullet. Såg konstigt ut, men nu så har det börjat gå bort. Konstigt. Men därför har jag inte velat göra något speciellt. Hade en del ärenden jag tänkte utföra, men jag avstod. Hur som haver så ska jag alldeles strax ta en promenad med Romeo. Sedan tänkte jag hämta julgranen på vinden.

Tycker det börjar bli dags nu. För nästa vecka vet man ju inte vad man hinner med. Så varför inte passa på. Jag hoppas ni läst my twitter. Jag har jätteroligt med det där. Fick reda på genom twitter att det kommer en Fast & Furious 5, men dem kallar den Fast Five. Såg trailern och den verkade verkligen jättebra.! Det är karaktärer från både första och andra filmen. Det är ju det absolut bästa. Sedan så jag at Dwayne Johnson "The Rock" skulle vara med också. Den kommer ut nästa år till sen sommaren eller längre in mot hösten. Läängtar.

Vet ni?! Jag har både blivit besatt av spel från App Store och Twitter att jag har lagt in allt på min iPod.. :-)





Nå det är vad jag har blivit besatt av. Hur som helst. En lugn dag gjorde jag detta till också. Igår så var jag och träffade Jennifer och tog en snabbfika. Senare åkte jag hem och gick på en långpromenad med Romeo och lilla C och hennes brors hund Ziggy. Dem är så söta tillsammans.!

Nej, nu ska jag få lite gjort. Hörs senare!


Love this song

En låt jag absolut inte kan sluta lyssna på just nu är en låt med Corey Latif Williams. Älskar alla hans låtar och detta är definitivt en av dem. Medan jag gör mig i ordnin så kan ni väl lyssna på den.

Corey Latif Williams - Listen


Något nytt

Igår beslöt jag mig att skaffa en twitter. Har så länge funderat på om jag skulle eller inte, men igår beslöt jag mig att skaffa en. Nu kan jag inte sluta. Jag följer även mina favorit kändisar och det bästa var att en av dem beslöt sig att följa med. Skojsigt. Blev förvånad när jag såg hans namn. Ganska sjukt. Har inte många som följer mig en, men det kommer förhoppningsvis.

Allt jag skriver blir på engelska eftersom det jag skriver kan alla i hela världen läsa. Gå med ni med om ni känner för det. Jag har peppat en viss person att också skaffa en. Hoppas det blir fler som gör det. Det är skoj faktiskt.



Kika in på www.twitter.com/marianachontal
Där kan ni även se vilka jag följer.. :-)

Lucia

Idag var det Lucia och jag tittade på SVT imorse. Fy sjutton vilken känsla man fick. Det var så himla vacker, speciellt då när Sonja Alden kom in sjöng. Jag fick rent ut sagt gåshud. Nu letar jag som bara den efter låten. Hon sjöng så fint. Tusan, fick inte se något luciatåg idag. Men okej det där dög för mig.



Hoppas ni också fick en fin dag och lite luciafirande.

Måndag 13:e december

Yo!

Sitter och kollar på Svenska - hjältar galan. Gud, det finns så många människor som gör stora insatser varje dag. Underbart att se. Bra att det finns en sådan här gala. Ett sätt att ge tillbaka till andra. Aja, men det är vad jag kikar på just nu.

Lovade att berätta lite om helgen. Var som sagt hos storebror, och vi gjorde marsipan figurer.



Hahaha, dem blev ganska misslyckade. Vi gjorde vårt bästa. Storebror gjorde inte så värst många. Men jag och lillebror gjorde väl ett par stycken iallafall. Vi gjorde dem små figurerna. Storebror gjorde bara en massa klumpar och doppade i smält choklad. Riktig latmask.

Ja, sedan blev det film tittandes efteråt. Vi såg Inception. Så himla bra film alltså. Riktigt grym och det gäller hela tiden att hänga med. Sade till bägge två att inte titta ned eller bort utan det händer saker hela tiden.



Det var min helg. Väldigt mysig och vi hade skoj. Som sagt idag så har det varit en väldigt lugn kväll och jag har bara varit hemma. Har som sagt Romeo här så det är skönt.

Igår så hade jag oturen och ramlade i en trappa. Var ute med Romeo tillsammans med min s.k "lillasyster" Caroline. Hon hade med sig sin brors hund. Vi var ute ett bra tag med hundarna och på vägen hem så tog jag en väg jag hoppades på att inte behöva ta, men nu gjorde jag det. Tog det lugnt i trappan och sedan *vips* så trillade jag ned för tre trappsteg. Gjorde illa högerarm - fick ett blåmärke och på vänster sida av ryggen har jag också ont. Jobbigaste nu är väl att sätta på mig min jacka. Men jag lever, fast var försiktiga. Det är halt.

Jag har tidigare trillat i en trappa och då kunde jag inte gå på säkert 3 månader nästan. Eller okej gå kunde jag, men inte ordentligt. Har än idag fortfarande problem med det knät jag då skadade, mitt ledband i högerknä böjde sig. Så trappor och jag går oftast inte ihop.


Söndag 12:e december

Ska sussa nu, men jag tänkte bara säga att min helg har varit bra. Jag har hängt med min bröder vilket var skoj. Vi kikade film och gjorde lite "julpyssel" om man säger så. Det var ganska skoj. Vi har bråkat också, skrattat och bara varit oss själva helt enkelt. Just nu så har jag lilla Romeo här hos mig. Ska vara här i en vecka och sedan så får vi se. Ja.. jag ska berätta allt imorgon, men just nu måste jag sova. Är ganska trött, men jag hoppas ni också fick en trevlig i helg.

Imorgon berättar jag om min helg, och om något nytt som ni kan följa mig via. Ganska skoj, blev bara tvungen idag då jag tänkte "hmm.varför inte?!". Sedan är det Lucia imorgon också. Spännande. Jag har även ett ärende jag måste göra. Juste, jag ska även berättade vad jag råkade utför nu på kvällen. Så typiskt alltså. Ja, det var väl det. Bilder kommer såklart upp också.

*Gäsp, gäsp*  Dags att sova nu! God natt!



Hoppas ni fick en bra tredje advent? Jag är nöjd iallafall.!


Grattis lille b.!

Måste bara passa på att ge lite beröm och gratta lillebror för att det går så bra för honom i skolan. Han är en riktigt smart unge. Jag hoppas och ber att han kommer att komma långt här i livet. Tror det redan utan tvekan. Nej, men idag fick lillebror "Skolans Nobelpris" (dem har tydligen sådant på hans skola som dem delar ut). Min duktiga lillebror fick ett fint pris idag då. Han blev chockad berättade han, kan jag tänka mig. Det var lite jobbigt att stå på en scen inför hela högstadiet och ta emot det, men det var en rolig grej sa han.



NOBELPRIS 2010 - VETENSKAPSPRISET

Förhoppningsvis kanske vi ser lillebror vinner ett riktigt nobelpris en vacker dag. :-)

Fredag 10:e december

Då var det helg igen då. Tusan vad tiden går fort. Jag hoppas ni alla har haft en trevlig dag. Själv har jag gjort lite ärenden och efter det så åkte jag hem en snabbis innan jag sedan lunchade inne i stan med en kompis. Sedan så har jag varit hemma och haft en lugnt skön kväll bara helt enkelt. Imorgon så åker jag och lillebror till storebror. Vi ska ha yttligare en syskon kväll. Få komma bort och bara umgås vi tre. Så det kommer bli film tittande och mys bara. Om vi kommer att bråka? Ja, vi är ju syskon och det är det dem tillfällen är bra att göra då. :-)

Här om dagen var jag inne i stan med storebror och då kikade vi på lite julklappar. Vi gick längst kungsgatan för att även kolla efter en jacka till mig. Hittade dock ingen, men jag överlever. Fast jag måste ge beröm åt dekorationen dem gjort längst gatan med alla dessa lampor. Blev faktiskt väldigt impad. Väldigt snyggt.







Nå, just nu känner jag mig ganska trött faktiskt så jag ska nog göra mig klar för att sova för imorgon åker jag till bror som sagt. Måste ändå gå upp i hyfsad tid. Så jag tänkte lägga mig med mitt lilla kryss och hålla på att klura på det tills jag somnar.



Jag önskar er en trevlig helg! Och god natt!


Yeaaah!

Tjejen är grym, allt hon gör är så sjukt bra. Hela hennes nya album är ju så sjukt bra. Den äger verkligen. Finns inte en endaste dålig låt på den. Har fastnat några stycken i hjärnan på mig och jag kan inte sluta lyssna på den, varken på datan eller iPoden. Den är helt enkelt så sjukt bra. Tänkte därför att den får vara veckans låt. Hon gör ju inte låten själv, utan får sällskap av den coolaste kvinnliga rapparen just nu.. Även hon gör sjukt bra låtar.

Rihanna feat.Nicki Minaj - Raining Men


Onsdag 8:e december

Fick världens roligaste Wake up call imorse.. Mitt gudbarn och hennes otroligt snälla mor beslöt sig av att ringa mig klockan halv nio eller halv tio imorse (minns inte vilket). Jag trodde jag drömde så jag slängde på luren. Blev tvungen att kolla om det hade hänt på riktigt eller bara var en dröm. Ha!! Det hade det ju såklart, så jag kände mig tvungen att ringa upp och be om ursäkt. Sötnosar som dem är gillar bägge att busa med en.

Verkar lite kallare ute idag. Men så är det. Tycker temperaturen är lite upp och ned hela tiden. Skiljer sig hela tiden dag från dag. Hur som helst, har precis duschat så nu ska jag slänga på mig kläder och komma igång med dagen. Ska in till stan och träffa bror min. Har ett litet ärende vi ska göra. Ser fram emot det faktiskt. Har även blivit helt besatt åter igen på att lösa korsord. Ska bli lika smart som lillebror och far min.. :-)

Ja, så ser min dag ut. Glömde faktiskt lägga upp veckans låt, men den kommer.. Om en vecka är mor min bortrest. Hon åker till ett varmare land, mysigt. Vet att hon kommer att älska det. Hon är tyvärr inget fan av snö och kyla. Själv kan jag tycka att det ska vara lagom. Snö på julafton och nyårsafton ska det för sjuttons gubbar vara minsann. :-)

Okej, men jag ska göra mig i ordning nu. Hörs!




Tisdag 7:e december

God morgon!

Sitter och käkar lite frukost och tänkte passa på att skriva ett litet inlägg. Andra natten i min egen sängen och det kändes väldigt bra. Igår gjorde jag inget speciellt, men på kvällen så hade jag ett "möte" och efteråt passade jag på att kika lite julklappar.

Senare på kvällen så skypade jag med Jennifer. Hon är så rolig den där tjejen. En vettig och klok människa som kan vara en irriterad liten mygg ibland, men vi älskar henne lika mycket ändå. Hur som helst, tack för att du lyssnade igår. Du är en ängel. Ja, sedan så tog jag det bara lugnt hela kvällen. Vilket var skönt. Lyssnade på bra musik och kikade lite tv. Sedan somnade jag.

Nu ska jag få igång dagen. Snart kommer veckans låt.! Men vi hörs senare.




Visst är det vackert!


Andra advent

Go'kväll!

Ja, nu sitter jag här hemma i min lilla fåtölj och tittar på Bones. Lite skönt att vara hemma ändå, men jag har den där känslan som gör så att jag saknar något. Visserligen Romeo, men något annat också. En konstig känsla. Fick den redan när vi satt i bilen. När jag kom hem så var känslan kvar. Antar att det beror på att den här veckan då jag har varit bort ett tag så har jag mått mycket bättre än vad jag har gjort på länge. Komma hem hit innebär bara att jag måste ta itu med dem problem jag undvikit.

Men jag har hittat min fristad iallafall. Vet vart jag kan ta vägen när det blir alldeles för mycket för mig. Jag har som sagt en del att göra veckan som kommer, men det tar jag i veckan. Nu ska jag faktiskt passa på att njuta av att det är andra advent och bara 19 dagar kvar till julafton. Sablar vad tiden går fort må jag säga.

Ha en fortsatt mysig andra advent!






Söndag 5:e december

God morgon, god morgon!

Då var det dags att bege sig hemåt igen då. Packat och klart. Gick upp vid 10.10 för att göra det sista och äta frukost. Synd som sagt att vi måste åka hem. Hade velat stanna ett tag till. Springa och busa med lilla Romeo i snön och bara allmänt få koppla av.

Igår så kollade vi på filmen Green Zone. Super duper bra måste jag få säga. Action filmer är som sagt det bästa som finns. Sedan tog vi det bara lugnt. Gud, vad jag inte ser fram emot den här veckan som kommer alltså. Men det är något som kommer i vilket fall som helst.

Hoppas bara helgen som kommer blir bättre. Nej nu måste jag stänga ned datan. Men vi hörs där hemma i Stockholm igen! Ha en fortsatt trevlig söndag. Så hoppas jag vi ses där hemma!



Just nu..


Lördag 4:e december

Har precis lagt mig och ska stänga ned datan. Vi stannade såklart kvar en dag och som ni kanske ser nedan så var jag och Romeo ute på isen idag och tog oss en liten kort promenad. Själv var jag livrädd medan han sprang runt som en galning.

Ja, imorgon åker vi hem. Blandade känslor där, men som ni kanske märkt så har jag mått väldigt bra här i den friska luften bort från Stockholm. Har allt detta för oss själva. Den enda som är skrämmande är dessa rådjur som dyker upp från ingenstans bakom stugan i skogen. Fast annars är allt perfekt.

Saknar familj och vänner, men mest min egen säng. Ska träffa bröderna i veckan också. Något jag ser fram emot faktiskt. Kanske träffa min lilla ängel och s.k syster Gisela.. hoppas hoppas! Måndag är det möte igen och även på fredag så är det ett annat. Så ser min vecka ut. Hoppas jag får lite julklappar köpte också. Men ha en trevlig helg!





God natt på er!



En liten hälsning till världens bästa moster, du är minsann en riktigt ängel på denna jord. Vi saknar dig allihopa. Hoppas vi ses snart! :-)♥

Myskväll!

Hejsan!

Ikväll tog vi en lugn kväll. Har ätit god mat och bara slappat. Sedan nu på kvällen så har vi kokat lite glögg och ätit en lussebulle. Sedan passade vi på att kika en massa filmer som Ensamn Hemma 2 - I New York och Shrek - After Life.







Nej, nu ska jag skypa lite med lillebror sedan blir det yttligare ett Rena Rama Rolf avsnitt, en promenad med Romeo och sedan läggdags. Vi hörs imorgon igen. God Natt!


Blandade bilder

Har ju tagit en del bilder här uppe på själva sjön, skogar, ängar och annan fin utsikt. Det är det jag älskar mest med att vara här uppe. Om det ändå kunde vara så här fint hemma med.


















Fredag 3:e december

God kväll!

Sitter här i vår stuga och har precis vilat. Har varit ute på små äventyr idag. Vi har varit i stan och hängt. Kikade julklappar samt kikade på en massa andra små prylar.


Kupolen, eller som pappa inte kan sluta säga Globen. Han säger fel hela tiden..


Smet även in på Rusta och fick med oss lite hem också..

Om en stund så ska jag ut med Romeo. Har haft honom lös här uppe. Ska visa er lite bilder jag har tagit här uppe.

Torsdag 2:a december

Hello, good morgning!

Up..up and let's go! Nu är det fint väder idag. Kom hem från en mysig promenad med Romeo, vi har sol med blå himmel och kring 8-9 minusgrader. Senare tänkte jag se om jag inte kan smita ner till sjön. Den har frusit till tjock is, så en massa människor är ute och går på den.

Men just nu är det dags för frukost. Pappa var nyss hemma en sväng. Tyckte jag var lite sen med frukosten, men vad då.. jag och Romeo var ute och lekte i snön. Juste nu har vi köpt något varmt till honom. Han gillar inte direkt det han har på sig, men det är för hans bästa så han inte fryser.

Som sagt dags för frukost.. Vi säger God Morgon!




Hade ni - om det är nöd?

Hade ni gått på en allmän toalett ute på gatan där du kan se alla, men ingen kan se dig?

Detta är en toalett i New York (tror jag) som är byggt på ett speciellt sätt. Du sitter på toaletten och kan se ALLA, men på utan sida så är det stora speglar så ingen kan se in. Väldigt, väldigt coolt måste jag säga.



Jag ska kan väl berätta att jag hade inte gått på den. Läskigt tycker jag. Även om inte någon kan se mig så känner man ju sig väldigt, väldigt blottan när man sitter där. För det skulle nog inte kännas rätt.


Linköping till Dalarna

Detta är Domkyrkan i Linköping, vet inte varför jag nu var nära att skriva Enköping ifrån Jo, juste.. jag och pappa pratade om hur många städer som har köping med sig namnen. Självklart staden köping, men det finns så himla många. Då måste jag ha blandat ihop dem alla. Men vi var i Linköping och den här kyrkan var så himla vacker. Har dock ingen bild på hur den ser ut inuti så jag tog en från google.se







Det läskigaste var när vi var precis vid ingång då det plötsligt ramlade ner snö från taket och var nära på att träffa en tjej som precis passerade. Det var läskigt, för det kunde varit jag eftersom jag precis var på väg in då hon efter hade passerat. Fast det hade ju inte varit första gången som jag hade fått snö i huvudet. Minns förra vintern.


Inte min bild, utan den hittade jag på nätet. Men visst är kyrkan vacker?!

Nå, vi rullade ju vidare och jag älskar sitta i bilen och kolla på allt roligt vi passerade, speciellt landskap och öppna ängar där det är fullt med djur överallt från fåglar, rådjur etc.







Okej, nu måste jag göra mig i ordning för min kära far slutar snart arbeta och då ska vi in till stan och handla lite mer grejer som vi igår inte orkade eftersom vi var alldeles för trött och sedan så ska vi kolla på något till Romeo som han kan ha nu i vinter för stackaren tyckte tydligen det var jätte, jättekallt igår. Något ska vi fixa till han. Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig eftermiddag!


Onsdag 1:a december

Wow, bara 23 dagar kvar till julafton :-)

God morgon på er!

Idag tog jag minsann en lång sovmorgon med tanke på att jag sov så pass illa natten innan, men i natt så sov jag som en prinsessa. Romeo sov också gott, han snarkade dock den lilla varelsen. Han kröp upp hos mig imorse. Lite kall var han faktiskt. Men när pappa var ute med honom imorse så glömde han torka av honom, så Romeo sprang upp i sängen och slicka mig i ansiktet och hoppade på mig med sina blöta tassar. Okej, det gjorde inget den här gången, men det var kallt kan jag säga.. haha!

Faktiskt så är det bara 8 minus grader här uppe. Ganska sjukt, hörde att ni i Stockholm hade en aning lite kallare (enligt mamma). Skoj, vi har det milt och skönt faktiskt. Igår var det svinkallt, men det gick över efter ett tag. Det blåser inget eller så, så det är ju toppen. Just nu sitter jag här på sängen och ska stiga upp. Ska göra lite frukost. Pappa har redan knatat iväg för att jobba. Så nu är jag och Romeo ensamma ett tag. Han sover i soffan den lilla slöfocken.

Jag ska göra i ordning lite frukost och sedan ska jag lägga upp lite bilder från resan igår.

Hörs snart!




Med min stora puff frilla, hår som står åt alla håll.. God Morgon!

God natt!

Ska säga god natt nu! Klockan är redan jättemycket. Men vi kom fram ganska sent, runt klockan 19.00 ikväll. Fast det sjukaste är att jag inte har sovit något i bilen. Slumrade till i 30-35 minuter i bilen tills storebror ringde och väckte mig. Efter det så kunde jag inte somna om, så jag höll min kära far sällskap hela vägen till Dalarna. Det ångrar jag faktiskt inte för vi hade såååå himla skoj. Berättade just för pappa att det här var den bästa dagen på väldigt, väldigt länge. Jag mådde så bra. Vi fick se så mycket coola saker, vackert landskap, häftiga lastbilar som har jättecoola belysningar. Dem var riktigt "julpyntade". Helt otroligt och jättefint såklart.

Jag är iallafall jättetrött och ska alldeles strax sova. Men först ska jag väl försöka lösa lite korsord. Ska börja med det också den här veckan. Blir inspirerad av två vänner. Ni vet vilka ni är. Smarta är ni också. Så det ska jag göra.



God natt på er!


RSS 2.0