Lördag 30:e april

Halloj!

Är på väg ned till ängen här utanför där lillebror och dem bor. Det är som vi kallar "konsert" därnere. Det är människor som uppträder och rappar etc. Med andra ord, fullt ös. Brasan är tänd och vi ska ned och fira in att våren har kommit.

Imorse mådde jag jättedåligt. Kunde knappt prata och hosta som en 80 årig gammal tant som rökt hela sitt liv. Usch, hemskt lät det iallafall. Så jag var ganska deppig på morgonen. Så under dagen fick jag samtal, sms och sedan kom presenterna. Vet ni vad?! Ni kanske har undrat varför det är flaggor på bussarna?! Det är ju min namnsdag. Hahaha.. När jag var liten så sa alltid min pappa att det var för min skull. Vilket jag alltid blev så glad över. Men ja, kungen fyller år idag. Fast jag fick presenter och blommor ändå av min gulliga lilla familj. Tack så mycket.

Jag blev iallafall på mycket bättre humör när jag fick presenter och blommor. Fina sms och samtal. Jag har så underbara människor omkring mig. Vet inte rikigt vad jag ska säga. Älskar er allihopa i vilket fall som helst.! Nej, lillebror väntar på att vi ska gå nu. Så vi ska väl röra oss ned till ängen och lyssna på lite musik. Skoj.! Hörs ikväll kanske!

♥ :D






Torsdag 28:e april

God kväll glada människor!

Vaknade upp ganska tidigt med att jag fick lite jobbigt att andas. Min näsa var så himla täppt så att jag fick svårt att andas. Det var svårt att somna om så jag vaknde redan kl.07.00. Jag gick och hängde med lillebror eftersom han fortfarande var hemma och började vid 9. Innan han gick passade vi på att baka bröd. Det gick helt åt skogen kan jag ju säga. Det var som hårda stenar som kom ut från ugnen. Nästan gång ska jag inte ta något råd av lillebror.

Nå, jag har tagit yttligare en dag hemma. Skönt kan jag ju säga. Har hållit på och arbetat på en grej och fixat lite saker som jag hoppas på att bli klar med innan veckans slut. Nu på kvällen så har jag lagt upp min London klänning som jag köpte förra året då jag var i London med tjejerna för att hälsa på vår fina vän Jennifer.



Något jag ofta nämner är mina vänner och det ska jag göra nu igen. Jag har verkligen dem finaste vännerna idag. MJ - Du är helt underbar. Minns du att jag sa att D var en underbar karl för dig. Nå, du är en underbar vän för mig. Idag förstår jag inte hur du orkade stå ut med mitt prat. Jag uppskattar det något oerhört mycket. Ja, det blir en dyr räkning. Skicka checken bara ;) Så fixar jag den.

Nå, så har min dag sett ut. Jag gör vad jag kan om dagarna. Imorgon är det fredag och då tar jag med mig lillebror och åker och shoppar (till honom). Sedan blir det väl lite käk och därefter tar vi nog det bara lugnt. Får se om jag kan lura med lillebror på en film kväll eller kanske bio.

Nej, jag ska kika lite på tv en stund till och sedan blir det till att sova. Jag hoppas ni alla får en trevlig torsdag kväll. Vi hörs!


ÄNTLIGEN!!!!!!

Jag har letat som en galning efter den här låten. Kämpat som ett djur och nu så har jag Äntligen hittat den. När jag kollade på filmen Stomp The Yard 2 så var det en scen med en låt som jag fastnade för och kunde inte sluta lyssna på. Jag spolade till och med tillbaka flera gånger endast för att höra låten om och om igen.

B.Rossi feat.T.C - Last round


Lillebror på Longboard

Jag är den mest överbeskyddande storasystern någonsin. Sorgligt nog ser jag min lillebror som "fin porslin". Vill inte att han ska skadas på något sätt eller vara i fara. Jag har nog fått det efter min pappa. Nu håller jag faktiskt på att lära mig sakta släppa taget en del. Han börjar bli stor och vuxen. Han har ju faktiskt yttligare en hobby än pingis och det är att åka Longboard. Jag tycker det är lite läskigt, men han är duktig. Brukar ofta säga "Åk försiktigt, glöm inget du måste ha för att inte skada dig". Yes, I know.. jag överdriver en del. Nåväl, han brukar ofta träna med sina vänner på olika tricks. Här har ni ett av dem som han övat in.



God natt på er! Sov gott ♥

Onsdag 27:e april

God kväller på er! :)

Jag har haft osis. Det började med att jag som sagt började känna av att jag började bli förkyld eller liknanade. Så igår och idag tog jag det lugnt eftersom jag både har känt mig lite små hängig och ont i halsen. På kvällen igår började jag även nysa, imorse började jag små hosta. Men det är liksom inget som bryter ut. Hur som helst så tog jag en lång sovmorgon och vilade upp mig. Steg upp och var fortfarande seg. Nu på kvällen så slänger alla olika hintar att jag kanske har fått allergi. Min första tanke var ju "ALDRIG, JAG ÄR INTE POLLENALLERGIKER". Fast nu när alla jag har pratat med ikväll har tagit upp det så låter det mer och mer sannolikt.

Skulle träffat Jennifer idag, men jag vågade inte eftersom jag tänkte "Nej, taskigt att smitta ned henne också om jag börjar bli förkyld". Så typiskt att det blev så. Hade behövt träffa henne eftersom hon skulle hjälpa mig med en sak. Får försöka kidnappa hennes tid nästa vecka någon gång istället.

Aja, men igår så när jag kom hit och hälsa lite snabbt på lillebror så var det första han sa till mig "Vi SKA baka ikväll". Så det var bara för oss att gå till affären och handla ingredienser, och sedan bakade vi kärleksmums. Super gott och stooor blev den. Imorgon ska jag baka bröd till oss här hemma. Enkelt och gott kommer det att bli.







Nej, nu tänkte jag krypa i säng. Är alltid den som är uppe längst. Fast nu har dem andra lagt sig. Skola och jobb för dem. Själv måste jag till apoteket och fixa allergi medicin. Juste, ska lägga upp en video först bara..! :p


Ny dansfilm på g

Vi såg Jessica Alba i första filmen då hon i stort sätt ägde dansgolvet. Hon var grym och hon hade en av de bästa koreograferna som lärde henne en hel del. Hon gjorde i ju för sig mycket freestyle i filmen, förklarade hon. Men nu är filmen tillbaka men utan henne. Honey 2.


Tisdag 26:e april

Hejsan! :)

Hoppas ni hade en trevlig helg. Själv är jag nöjd. Hade det lite tufft, men det börjar repa sig igen. Tack och lov. Nu är det bara att resa på sig. Nå, imorse vaknade jag tidigt eftersom jag hade ett möte på förmiddagen. Åter igen så gick det bra och jag hoppas att det fortsätter så också. Eftersom jag var så trött och sovit få timmar så tog jag en power nap vilket gjorde att jag sov liite för länge. Nu ska jag snart iväg. Ska packa lite och sedan åker jag iväg till lillebror igen.

Har börjat känna av lite i halsen nu. Kan vara förkylning på gång kanske, men jag har druckit te och börjar sakta bli lite piggare. Får bara fortsätta dricka varm dryck.



Måste börja packa och göra mig klar för att åka. Jag hoppas ni har en trevlig fortsatt dag. Kan nog slänga in ett inlägg ikväll när jag är hos lillebror och dem.


Mitt gudbarn!

Ni vet att jag ofta skriver och skryter om att jag har världens coolaste guddotter. Hon är helt otrolig. Cool, tuff och envis. Jag kan ibland bli galen på henne för att hon aldrig tar mig på allvar utan bara skrattar åt en när man ska försöka vara "allvarlig". Jag tycker om henne en massa. Kika på den här videon som jag spelade in på henne här om dagen.


Söndag 24:e april

God kväll!

Hur är läget?! Jag hoppas det är bättre med er än vad det är med mig. Själv fick jag en riktigt dålig start. Önskade dock att jag hade haft en bra dag eftersom det var så fint väder. Fast någon som fick mig på gått humör var min goa underbara söta vän Ida. Tack gumman för att du gjorde min dag bättre.!

Vi var på IKEA och handlade till Ida, men då passade jag på att handla lite fina ramar till fotografier jag har på min kära far. Så nu känns det lite bättre. Sedan så började vi göra lite valborgs planer. Så vi får ser hur det blir på valborg.




Nu när våren är här så plockar jag fram dem röda Fred Perry. Så härlig färg och jag kände att dem var perfekt att använda idag. Så det var ju härligt.


Urgulligt!

Igår påpekade jag att mitt gudbarn har Bieber Fever. Jag tycker det är sååå himla gulligt. Kallas även att hänga med i trenden. Ser ut som hon har fått lite inspiration. Jag gillar det, vem vet. Hon kanske blir ett Justin Bieber fan en vacker dag. :P



Kanske även lite Jaden Smith i det hela. Älskar det. Coolaste ungen på stan!!!



Hahaha detta är så kul. :)

En gammal men bra låt

Är ett stort fan av Nina Sky. Dem slog igenom för ganska länge sedan, men dem har med åren fortsatt göra bra musik som inte kommit hit till Sverige. Dels så fastnade jag för några låtar från deras första album. Eftersom jag gillar den så mycket fortfarande så får det bli en av veckans låtar.

Nina Sky - Faded Memories (Live)


Lördag 23:e april

Glad påsk mina vänner! :D

Ja, gårdagen var underbar. Jag träffade lillasyster C och mamma Malin samt mitt gudbarn Noelia. Hon blir ju bara större och större för varje gång som jag ser henne. Det är helt otroligt. Hennes sätt att uttrycka sig är ju helt underbart. Noelia pratar ju bara mer och mer för varje gång. Jag visste inte ens att hon tyckte om att titta på film och att hennes favorit tecknade/animerade film är Ice Age vilket var en av min pappas favorit också. Lille ekorren som försöker fånga sin lilla nöt.

Nå igår var vi vid Slussen, satt och pratade, käkade lite vindruvor och bara tog det lugnt. Efter en stund så beslöt vi oss för att ta en promenad. Så vi tog en promenad från Slussen till Hornstull längst kajen. Hur mysigt som helst. Vi hade jättemysigt hela eftermiddagen. Åkte sedan hem till Malin och käkade, kollade Ice Age med Noelia. Bara tog det lugnt. Hur mysigt som helst.


















Fredag 22:a april

God dagens solstrålar!

Shit vad solen skiner idag. Vaknade upp och det gjorde ont i mina stackars ögon. Det var fööör ljust. Hur ser er dag ut? Min är ganska enkel. Jag ska möta upp lillasyster C och Malin. In till stan och bara ta det lugnt.

igår hängde jag med Jennifer. Köpte gott käk och satte oss i Slussen vid vattnet och tog det bara lugnt. En perfekt kväll att bara slappa och hänga. Jag har känt henne i stortsett hela mitt liv och jag har förtroende och litar på henne än. Hon är en envis, rar, trevlig, snäll, omtänksam, bestämd människa. Kan vara svår att handskas med, men älskar henne som fan.







Dags att göra mig i ordning!


Torsdag 21:a april

Började med att gratulera min bästavän på hennes födelsedag. Grattis min kära ängel, trots att det var din födelsedag idag så fanns du där för mig igår. Älskar dig till månen för det.! Idag är dock din dag. Du blir ett år äldre. Fan 23 år GAMMAL och shit. Besitos mi viejita.. y Feliz cumpleaños.. Te quiero mucho mucho mucho..



Nå annars då?! Jo som sagt dagen var tung igår. Så efter hela långa dagen så beslöt sig jag och lillebror att baka chokladmuffins. Mumma!! Där efter så slängde vi oss i mitt rum och kollade på film. Jag däckade och vaknade sedan på kvällen. Lång dag. Men jag sov gott och det var skönt.









Så det var gårdagen. Jag tänkte käka lite god smörgåstårta och sedan blir det chill i dill hela dagen. Blir hämtad om ett tag och senare ska jag träffa Jennifer, gratta min bästavän och ha en mysig skärtorsdag.


Ett avslut

God morgon!

Jaaa ni. Det var en ganska jobbig, tuff, kämpig och sorgsen dag igår. Jag begravde min far, en av mina absolut bästa vänner. Min far var världens goaste och underbaraste människa. Osjälvisk och oegoistisk. Kunde allt och visste allt. Han var min "hjälte". Beundrade honom något enormt. Saknar honom som bara den gör jag. Hans kraft och hans styrka är något jag vet att jag har inom mig. Känner att den sakta nu börjar komma ut. Jag har bestämt mig för att kämpa som min pappa gjorde.

Det jag känner att jag måste få säga är att - Jag uppskattade och tog vara på varenda sekund igår. Måste säga att det fanns mycket fint både gjort och sagt igår. Kunde fått ett bättre avslut. Mina allra bästavänner fanns på plats som det största stödet för mig någonsin. Jag älskar er så sjukt mycket. Vet att ni har gått igenom samma tragedi förra året. Ni vet hur det är att förlora en far, moster, farmor och farbror. Ni representerade det ni förlorade förra året igår. Pappa var nog jätteglad att ni fanns där för mig igår. Han vet ju hur mycket jag sörjde med er när ni förlorade er nära och kära förra året. Så det var bara mer än rättvist att ha er där igår. Ni fanns där för mig och min bror.! Det tackar vi er för så oerhört mycket. Kunde begärt mer.



Måste även passa på att säga, ibland tror man att släktingar bara är släktingar. Igår insåg jag nog att dem är mer än bara så. Dem fanns till hands för oss igår och det kan vi nog inte tacka dem tillräckligt för. Det kändes skönt att ha alla samlade, trots under dem mest tråkigaste omständigheterna. Men för första gången på väldigt länge nu kände jag en trygghet i familjen. Det kan jag tacka mina underbara släktingar för :)

Till Min Bästa Far

Jag satt på mina bara knän och bröt ihop
Då gav du mig en axel att stötta mig mot
Som en hjälpande krycka för ett brutet ben
Fanns du till hands då jag inte orkade mer

Dagen då du sa att du älskade mig
Stannade jag upp och stod alldeles still
Kände hur mitt hjärta byggdes ihop
Medan tårarna rann ned längs min kind

Du kunde göra allt för att få mig att le
Dina dåliga skämt var alltid lösningen på det
Att höra ditt skratt gjorde mig glad
Då visste jag att vi båda var lyckliga och mådde bra

Vi flydde ofta till vår gemensamma fristad
Där vi släppte det onda för att få lugn och ro
Där samlade vi våra styrka, kraft och mod
Problemen försvann bara genom ängar och skog

Minnen av dig finns det väldigt många av
Men dem kommer dock aldrig kunna ersätta dig som min far
Ska istället ta vara på dem och minnas dem allra bäst
Kommer ta fram dem när jag saknar dig som mest

Vi ber nu att herren där uppe tar hand om vår sambo, kamrat och bror
För far vår har gått vidare, må han vila i frid och lugn och ro

M.Bergkvist

Älskar dig pappa, vi saknar dig som bara den.! ♥


Saw V

Jag och lillebror fortsätter med Saw filmerna. Så nu laddar vi upp lite kvälls mackor och så. Sedan blir det fram med filtar och kuddar. Under tiden så laddas filmen upp. Ska bli en spännande fortsättning. Den här "serien" verkar ju aldrig ta slut känns det som. Hur som helst, ni får ha en trevlig kväll/natt!


Pingis hemma!

Igår sysselsatte sig jag och lillebror med något skoj. Vi hittade ett gammal soffbord vi fällde upp och använde som pingisbord. Det var ganska skoj. Hoppas vi kanske kan spela lite ikväll också. Fast får hitta bättre plats då såklart. Spelade i "mitt" rum och det blev nog lite för trångt om jag säger så.

KIKA!


Måndag 18:e april

Hejsan hoppsan!

Har precis gjort mig i ordning och ska alldeles strax iväg. Det är så att jag har lite ärenden jag ska hinna med idag. Så, så är det. Igår så var dagen jättelugn. Jag och lillebror satt och kikade på Saw IV och den var så konstig. Den var lite svår att klura på. Ska se om vi inte kanske kan se Saw V ikväll. Nå, det var igår kväll..

Som sagt ska alldeles strax iväg. Har en del som sagt att göra.! Vi har tur med vädret. Det är varmt och soligt idag. Jag hoppas det håller i sig så här hela veckan. Vore ju underbart. Så på med solbrillorna och ut allesammans!




Idas nya kompis!

Det är så att Ida presenterade mig för sin nya vän. Den är väldigt liten och smidig :P .. Hahaha. Nej, men hennes nya lilla PC är ju så oerhört liten och lätt. Faktiskt lite avis på henne. En vacker solig dag i framtiden så ska jag också skaffa mig en :D


Don Donna

Jag använda min underbara Don Donna väska nu i fredags. Kändes så passande att dra fram den igen. Den är super duper skön att ha hängandes på axeln. Det är nog den dyraste väskan jag äger. Tror även att min andra Don Donna var något billigare, 100a lapp kanske.





I love this bag!! ♥

Söndag 17:e april

Hej hopp!

Hur står det till?! Med mig är det både och. Jag blev riktigt trött idag efter träningen. Körde hårt idag tycker jag. Idag gjorde jag lite allt möjligt känner jag. Fast det är ganska skönt att variera lite grann så man inte känner att man bara håller sig till samma redskap varenda gång man är där.



Men det kändes riktigt skönt att komma igång igen. Det var ju ett litet tag sedan. Fast jag måste erkänna nu att så som jag och Ida har kommit igång är ganska skönt. Visst att vi nu har hoppat några gånger, men det har det faktiskt varit orsaker till det. Nej, jag är riktigt nöjd faktiskt. Var nästan lite halv död när vi gick därifrån.

Sedan köpte jag lite käk och drog hem till Ida en sväng. Satt på hennes mysiga balkong. Och jaa.. därefter tog jag bussen hem till lillebror och hans mamma. Bussresan var seg och jag var riktigt trött. Höll nästan på att somna. Nickade nog till ett x antal gånger. Så jag lär ju sova gott ikväll. Tänkte faktiskt vara duktigt och lägga mig i hyfsad tid ikväll. Har en del att göra imorgon.


Idag, en trött Marre!

Nu är det käk!


Busade med Ziggy

Jag och G var ute med hunden Ziggy här om dagen. Vi försökte trötta ut honom, så vi busade och lekte med honom tills han knappt orkade gå. Han var helt slut efter. Men detta är en otroligt mysig och snäll hund. Älskar alla och är nästan alltid hungrig. :) Kika själv.. inget att vara rädd för.


Lördag 16:e april

God kväll på er!

Det har varit en helt underbar och avkopplande dag idag. Jag har faktiskt varit hemma HELA dagen. Riktigt skönt faktiskt. Har varit så mycket dem senaste dagarna att jag tyckte att jag förtjänade en hemma dag för mig själv. Vilket jag tycker att jag känner faktiskt har hjälpt lite grann.

Gårdagen var jag i stan med lillasyster C och lillebror. Det blev ingen barnpassning, men det var okej för min del. För att hänga med små syskon är skoj det också. Vi pratade om allt, kikade på kläder, satte oss i solen och käkade subway. Efter vi sedan tog en lång promenad så åkte lillebror hem. Mötte sedan upp andra Marre och hängde en stund i stan.









Det var en trevlig dag och jag var riktigt nöjd med gårdagen. Som det känns nu så är det precis vad jag behöver känna med tanke på att nästa vecka kommer att bli tuff. Det börja med att jag ska träna imorgon och efter åker jag ut till lillebror och hänger med honom i veckan. :)


Fredag 15:e april

God dagens!

Det är fullt upp. Ska hoppa in i duschen och sedan är det bara att göra mig klar och åka in till stan. Idag ska jag vara barnvakt. Igår hade jag en tvätt och städ dag. Från kl.07.45 till 19.45 på kvällen. Jag är öm i höger axel, helt stel och har ont i armarna. Jag kämpade som en galning igår. Är dock glad över att det hela är just ÖVER. Fanns en orsak till allt, men det är oviktigt. Är bara glad att det är över. Nu så tar jag det bara lugnt. Som sagt ska hoppa in i duschen och sedan iväg. Möter upp lillebror och lillasyster C. Senare så kommer mitt älskade gudbarn Noelia upp också. Rena barn kalaset idag :)

Nej, jag ska hänga med dem mest underbaraste grymmaste tonåringarna och ungen någonsin. Det kunde inte blivit en bättre eftermiddag. Hur som helst måste skynda på lite. Men vi hörs senare ikväll!




Torsdag 14:e april

Kan inte förstå att en månad har gått, saknar dig lika mycket och det gör fortfarande ont. Att förlora dig är det värsta just nu. Vill kunna ringa och säga "Hej". Vill kunna åka till vår fridstad och kolla på Rena Rama Rolf. Det gör så ont och jag vet inte nu vilket håll jag ska vända mig. För jag ser dig inte längre, pappa. Saknar dig såååååååååå mycket :(



Dålig uppdatering? Yes I know. Saken är den att det är en massa grejer som har skett dem senaste dagarna vilket har gjort att jag har haft del att göra. Idag var en riktigt riktigt jobbig dag. Har tvättat och städat från kl.07.45 imorse till 19.45, och nu är jag helt död. Ligger i sängen och klarar knappt hålla mina ögon öppna.

Men jag skriver imorgon. Då har jag mer tid. Sov gott på er!


Ny låt.. ny vecka.!

En ny låt, denna vecka lägger jag ut två eftersom jag inte la ut någon förra veckan. Jag har redan en på ingång. Vi låter Keisha Buchanan får ta denna veckas iallafall. Hon var tidigare med i den engelska gruppen Sugar Babes. Men jag tycker hon klarar sig Solo faktiskt. Otroligt grym och vacker röst.


Måndag 11:e april

God dagens! :)

Hoppas er vecka började bra?! Min började med att jag har legat i sängen i stortsett hela dagen. Ganska skönt om jag ska vara ärlig. Om en stund ska jag iväg på ett möte. Så nu har jag nyligen tagit en skön dusch och ska börja klä på mig. Fan, det är ju för sjutton gubbar 15-16 grader ute. Halleluja! :D Skönt.!

Efter mötet ska jag iväg till lillebror och hans mor, ska sova där i natt. Imorgon ska jag nämligen på yttligare ett möte, rättså tidigt. Skönare då att slippa gå upp extra tidigt bara för att åka en bit bort på ett möte. Skönare då att veta att jag tjänar in typ en timmes sovmorgon då ;)

Nu har jag äntligen hittat en datakabel till min mobil. Fick låna av min vän Gisela. Så nu kan jag lägga in söta bilder på mitt gudbarn jag tog förra veckan när jag passade henne.


Sötnos, älskar choklad gör hon :) Så himla lik sin mamma.. enligt mig.





Hon har kommit i det stadiet - "Kan själv". Så söt. Ska faktiskt få chans att passa henne i veckan också. Mysigt. Men inte sitta på café den här gången. Får bli något annat skoj. Men men..

Nej jag ska väl börja klä på mig och göra mig i ordning.!




Söndag 10:e april

God morgon! Tidigt.. tidigt..!

Sitter just nu och får i mig lite frukost. Ska iväg om en stund. Åker hem idag. Har haft det trevligt här hos lillebror i några dagar nu. Har fått spendera tid med honom och bara umgåtts. Bakat, kollat på film tillsammans, bråkat, etc. Det har varit skoj. Får se när jag träffa äldre brodern något i veckan som kommer.

Det bästa med idag är att jag får sällskap en bit hem. Lillebror ska spela pingis i en hall närheten av där jag bor, han ska tävla. Får se om jag hinner smita ned och kika något på honom. Har nämligen aldrig sätt honom spela. Det hade dock varit ganska kul. Han är ju även tränare för knattar (yngre barn) också som spelar. Så det är ju skoj att han har hittat något han faktiskt är väldigt intresserad av.

Nej, ska väl börja klä på mig nu. Ville bara säga GOD MORGON!!! :P




Lillebror och jag på pingis SM i början på mars i år..

Lördag 9:e april

God dagens gott folk!

Idag tog jag en riktigt lååång sovmorgon. Så himla skönt. Har tagit det lugnt. Blev ganska sent igår när vi kollade på alla SAW filmerna, finns fler att se vad jag vet. Men vi hade det mysigt och det var skoj att kika lite på film tillsammans och bara ta det lugnt. HATAR clowner.. Dem är så obehagliga.



Det enda vi har gjort idag är att rensa en massa saker som har kastats. Så det kändes verkligen jätteskönt att ha det gjort nu också.

Nej, nu blir det till att ta det lugnt ett tag till, sedan blir det till att fortsätta röja. Ganska kul att hitta bilder på sig själv när man var liten. Hehehe.



Fredag 8:e april

Tjena mors!

Hur är läget med er.?! Själv så vaknade jag sent och låg kvar ett tag i sängen. Sedan kom lillebror hem och var sugen på att baka. Då bestämde vi oss att gå och handla lite ingredienser. Så nu har vi gjort chokladmuffins och cupcakes. Mumma.. Det var nog roligast att göra dem. Vi gjorde en tävling, vilket av bakelserna som skulle vara godast. Jag tror nog både. Smakade iallafall så. Nej, men det har varit en mysig häng dag med lillebrorsan tycker jag.



Inte nog med det, vi har en scary movie night. Vi ska ta oss igenom tre SAW filmer. Har redan tagit oss igenom en. Men dem är inte läskiga, jag har bara extremt svårt för folk som klär ut sig. Hatar clowner. Dem är obehagliga. Gillar inte heller när dem gräver i en äcklig, skabbig toalett.

Nu ska jag in till lillebror och kika vidare på nästa film!


Hemma mys!

Go' kväll!

Sitter just nu och bara tar det lugnt. Har hoppat i mina mjukiskläder och tofflor. Det var ett himla blåsväder idag på eftermiddagen. Blåste ju bort nästan.



Skönt att vara "hemma" igen. Har haft en lååång dag. Hämtade lilla Noelia på dagis. Hon blir bara busigare och busigare. Helt otroligt. Så himla kul att se henne busa, men det kan även bli lite för mycket. Träffade även Marie. Tack gode gud för det. Hon hjälpte mig jättemycket med Noelia, utan Dig kompis så hade det inte gått fan. Tack hjärtat.! Mamma Malin och jag fick lite trubbel att komma hem med pendeln. Ville ha sällskap med på pendeln så jag lurade med Malin och Noelia till pendeln som hade en timmas förseningar.. Hahaha.. Oh my god vilket äventyr vi var på. Fast det var ändå lite roligt. Men jag HATAR pendeltågen, dess trafik. Fan, funkar aldrig när jag ska åka. ALLTID sådan otur.

Hur som helst, har haft en liten myskväll. Bråkat med lillebror, käkat god mat och kollat på tv. Nu sitter jag vid datan. Tänkte faktiskt gå och lägga mig. Är så sjukt trött och imorgon så får jag sova ut ordentligt. Ingen kommer att vara hemma. En jobbar och den andra går i skolan. Sedan så blir det scary movie night.

Jag hoppas ni har haft en trevlig dag, trots stormen.!

God natt! ♥

On my way out..

Okej, mina vänner. Nu har jag dragit på mig kläderna och gjort mig i ordning. Då ska jag väl börja traska ned till stationen och åka och hämta lilla Noelia. Den busungen. Ska bli skoj, men det blåser väldigt fortfarande. Hoppas det lugnar sig lite.

Ni får ha en trevlig dag allesammans!


Söta lillebror

Ibland kan min lillebror bara göra grejer som förvånar mig så himla mycket. Jag har ju alltid varit stolt över honom, men för det mesta är han ganska lat hemma och jag.. lite speciell. Bråkig och så. Ni vet ju hur syskon kan vara.

Igår så gjorde han något som förvånade mig. Vi brukar ju ta kvällsmacka med te på kvällarna och snacka skit. Så igår när han ropade på mig så kom jag ut i köket och då hade grabben gjort Croissanter till oss, kokat te och dukat fram. Jag höll på att tappa hakan nästan. Hahahaha..





Ja, ibland kan våra syskon överraska oss. Detta ger nog lillebror litet plus i kanten, och för att han var så snäll och hjälpte mig med möbleringen. Han kan ju vara hemsk ibland, som igår trampade han på min fot. Jag vet dock inte om det var med flit, men det gjorde såååååå ont. :mad:

Torsdag 7:e april

God dagens! Hoppas allt är bra?! Vilken hård vind det är idag. För sjutton, jag vaknade av att det bullra i fönstret. Scary. Nå, hur ser min dag ut?!.. Jo juste jag ska ju vara barnvakt. Ska hämta mitt söta gudbarn på dagis. Sedan blir det väl bus hela dagen.

Igår möblerade jag om i min pappas kontorsrum. Så nu har jag gjort det till mitt. Känns faktiskt ganska skönt. Slipper tänka på hur det såg ut innan. Så nu kan jag ha "gäster" här inne. Det är väldigt skönt. Så igår kväll var jag helt slut, så jag däckade nästan på en gång. Det var ju tungt att lyfta och så, men jag fick ju bra hjälp av både lillebror och hans mamma :)

Just nu ligger jag bara i sängen och orkar bara inte gå upp. Har precis fått i mig frukost, men orkar fortfarande inte gå upp.. gå upp. Utan jag ligger här i sängen och bara myser.




Onsdag 6:e april

God morgon allihopa! Sovit gott? Det har iallafall inte jag. Somnade sent trots att jag la mig tidigare än vanligt. Vaknade upp jättetrött och ville bara ligga kvar hela dagen, men det går inte. Idag har jag ett ärende kl.11.30 och sedan är det bara att dra hem igen. Ska packa lite då. Idag åker jag nämligen till lillebror och hänger där. Till helgen någon gång kommer jag hem igen.

Imorse vaknade jag tidigare för att få igång tvätten och för att se till att ta en lugn avslappnad morgon. Håller nu på att få i mig frukost och väntar på att tvätten ska bli klar.





Nå, nu hörde jag att tvätten precis blev klar. Wiiie. Ska sätta igång att hänga tvätt och sedan ska jag hoppa in i duschen. Hörs om ett tag!


Makeover

God kväll! :)

Har suttit halva dagen och försökt göra om bloggen lite grann.  En liten Makeover. Jobbar och kämpar med en header. Ena stunden blir det som jag vill och andra studen blir total katastrof. Men nu blev jag nöjd med resultatet. Jag ska fixa profil bilden, men det gör jag senare. Pallar bara inte göra någonting mer ikväll.. Om ni inte kan se hur det ser ut, så ska det se ut så här.




Tisdag 5:e april

Hej hå! :) Jag hoppas ni har en bra dag idag. Själv så tar jag det lugnt. Ska väl försöka ta det lugnt idag. Är hemma nu första gången på ett tag. Men det är skönt. Ska tvätta tänkte jag och så får vi se sedan vad som händer. Hur som helst så har jag nyligen pratat med min moster i en evighet. Helt underbar människa. Så avslappnad i telefon och bara lyssnar.

Ja, jag har en massa papper jag måste få i ordning på känner jag. Högen blir bara större och större. Så lat som jag är så orkar jag nästan aldrig föra in mina papper i min sk. "viktiga pärm" för att det har blivit för mycket nu. Nej så ser väl min dag ut idag. Får se om det blir något roligare än så.



Hahaha OMG.. en gammal bild på mig. Jag i lugg. Shit, det var evigheter sedan. Men jag minns att jag trivdes i det och att jag blev riktigt nöjd med resultatet. Det var kära Malin som klippte mig då också. Har bara en frisör och det är hon. :P


Måndag 4:e april

God morgon! :)

Ska alldeles strax klä på mig. Hoppas allt är bra med er?! Ja helgen var ju faktiskt väldigt bra. Riktigt nöjd. Fredags studentskiva, lördags häng och slapp - pizza och film hela dagen typ, söndags lite lunch/middags "dejt" med fina Marie.

Som sagt var lördagen en väldigt slapp dag, men så kan det vara. Var för trött för att ens göra någonting. Jag och lillasyster C köpte pizza och kolla på film. Sedan blev det en låång promenad med the dog och sedan sussade vi. Var sjukt trött.

Igår träffade jag som sagt Marie. Käkade på O'Learys och snacka massa skit i tre timmar. Sedan smet vi in på HEMMAKVÄLL och köpte stora påsar med godis. Nu var min påse inte bara till mig utan lillebror och hans mamma också faktiskt. Hahaha, medans Marie köpte en stor påse med typ 10 godisar till sin karl och resten till sig själv. Hehehe, nej då.. skoja..

29:- x6.. Hahaha, jaa. Konstigt att jag kissade som ett vattenfall..

Vi drog hem till henne och fortsatte prata en del. Tack kompis för att du lyssna och hjälpte. Du fick mig även att le också. Så skönt att ha så fina vänner. Känns att hålet i mitt hjärta sakta börja dra ihop sig. Läka kommer dock ta en lång tid.



Nu måste jag börja klä på mig. Har lite ärenden som ska uträttas. Lillebror är i skolan så nu passade jag på att låna lillens data. Får aldrig chansen att göra det när han är hemma. Hur som helst. Ha en trevlig dag.


Lördag 2:a april

God morgon på er!

Jag är riktigt seg och trött, var på min bästaväns lillasysters studentskiva. Det var jätteskoj och vi träffade på många roliga människor. Träffade ju även på människor man kände igen och så. Nej, det var skoj och jag är glad att min goa fina och underbara vän Jennifer kunde följa med trots allt, även min bror kom :)

Efter blev det donken. Som vanligt. Men det bästa var ju att vi fick säkert 4-5 menyer för typ inget pris. Säger ju det att G känner alla. Då blir allt gratis. Nå, kom hem ganska sent (tidigt på morgonen). Sedan så har vi ju bara sovit två timmar och nu är jag helt död. Orkar inte gå upp eftersom kroppen säger ifrån. Så himla typiskt. Är skit seg och allt. Snälla lillasyster C köpte lite godis. Så nu smarrar jag på NON STOP.!





Fick även lite mysigt gosigt sällskap nyss. Ziggy kom och la sig här också.. Så nu är det varmt och gott här. Han är verkligen den snällaste och mysigaste.



Nå ska väl komma igång med dagen snart..!

Puss och hej leverpastej.. ♥


RSS 2.0