Lägg dags.

Litet kort inlägg..ja helgen har gått fort må jag säga, men jag har njutit varje minut. Imorgon är det dags att jobba igen samt ett besök hos tandläkaren. Ska fixa mina sista två hål. Tack och lov ska en kompis följa med. Är faktiskt ganska nervös, men äsch det är ju bara två hål den här gången.

Nu på kvällen kokade jag lite te och åt två jättegoda knäckemackor med ost. Det var suvärent och mumsigt. Nåja, måste lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon. Börjar ju redan klockan sju vet ni. Här är det ingen sovmorgon inte. Ni får sova så gott och drömma så sött. Själv ska jag lägga mig och fortsätta läsa min bok..

Chao amigos <3


Söndag eftermiddag..

Mamma kom nyss hem, vart lite nervös när jag hörde någon börja rycka i dörren. Fast sedan tittade jag ju på klockan och fattade att dem skulle ju komma hem vid den här tiden. Eftersom jag fortfarande låg i sängen och har inte orkat gå upp så fick jag fråga om jag fortfarande låg och sov, nej jag har faktiskt legat och kollat på tv hela morgonen sedan tjugo över tio imorse. Kollade på filmen Bilar och sedan en annan familj-komedi film. Ganska bra faktiskt.

Nu ska jag alldeles strax dra mig ner till affären och handla lite. Ska passa på att köpa ett nytt SL-kort också. Mitt andra går nämligen ut idag.

Hör senare..Later..<3


2 timmar senare.

Har ätit lite mat och sedan suttit med datan och rensat den. Lagt över alla filmer och en hel del bilder på mitt lilla extra minne jag har. Så nu kanske datan inte är lika trög.

Tyvärr så har jag inte läst min bok än, lär säkert inte göra det ikväll. Jag måste börja skärpa mig nu. Hmm..nu börjar ännu en Batman film. Ska jag titta eller inte? Det är ju dem gamla filmerna som jag tittade på när jag var liten. Kanske tittar en stund i alla fall. Bror min ringde för inte så länge sedan, han kollade bara hur det var med mig nu när mamma inte är hemma. Jag har fortfarande inte vant mig vid den här lägenheten än.

Haha, men herregud vad nördigt. Jag fattar inte att jag tittade på Batman när jag var liten. Tyckte dem filmerna var så bra, ay madre mía gud vad mesigt. Okej, men nu ska jag fortsätta se på tv:n och läsa H&M Magazine Höst 2008. Knyckte den när jag var i stan med Karina i torsdags. Det var ett Varsågod Att Ta - bord. Då låg det en massa H&M tidningar där..


Aja, ha en trevlig kväll..Buenas Noches <3

Lördag

Sitter just nu på balkongen och tittar ut över den fina utsikten. Solen håller ju att gå ner nu också, ska snart börja röra mig in. Idag har jag inte gjort någonting alls, vaknade upp runt klockan åtta imorse och sedan runt halv elva igen. Strax innan mamma skulle åka. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt sorterat lite tvätt och slappat framför tv:n och datan. Har pratat lite snabbt med en kompis, Silvija, som ringde. Hon var på jobbet och undra om det var min helg att jobba, men NOPE faktiskt inte.

På eftermiddagen så gjorde jag lite gott - gott. Grädde blandat med lingon sedan gjorde jag en liten fruktsallad. Blandade därefter dessa två grejer (fruktsalladen och lingongrädden) och det vart JÄTTEGOTT. Det vart faktiskt bra.

  



Lilla Karina (la princesa) ringde nyss, hon var på väg ut nu efter jobbet. Hon är tokig med tanke på att hon jobbar hela dagen imorgon.. Loca.. Nåja, bara hon kommer i tid imorgon så..haha.. Hon börjar 07.00. Nä, nu kanske jag ska dra mig inåt börjar frysa, ska börja bränna Silvijas skivor som hon vill ha.

Nu börjar nedräkningen till min semester vilket är om två veckor. Jippi, och min födelsedag börjar närma sig också! Ska in och göra lite käk. Senare så ska jag väl försöka fortsätta att läsa min bok. Men jag skjuter nog in ett till inlägg lite senare..

Later..<3

Jippi, äntligen helg!

God kväll..

Dagen har gått och jag har jobbat min sista dag innan helgen, det ska bli skönt med lite ledighet under helgen. Jag får se vad jag ska göra. Ska förmodligen bara ta det lugnt. Idag har jag iallafall bara varit hemma och jobbat. Just nu kollar jag på Sleeper Cell och pratar med la princesa i telefon. Efter samtalet ska jag förmodligen fortsätta läsa min bok som jag köpte igår, jag började läsa den imorse innan jobbet och den verkade ganska bra faktiskt. Valde att läsa - En röd liten fågel i juletiden först.

Aja nu ska jag vara lite mer social mot min kompis...
Ha en trevlig fredagkväll!

<3

En tur till stan.

Ja, vart ska jag börja. Jobbade mitt korta pass idag 7-12. Jätteskönt faktiskt, så efter det drog jag in till stan för att träffa Karina (som var sen) fast på vägen in till stan så stötte jag på en gammal, gammal klasskompis från grundskolan. Det var kul.
 
Hur som helst när till slut lilla la princesa hade kommit in så gjorde vi några ärenden som hon behövde göra och efter det drog vi till Taco bar och käkade lunch. Tjejen som tog våra beställning trodde av någon konstig anledning att vi inte kunde svenska så jag tänkte..jaha, varför pratar hon engelska med oss? När jag sedan frågade Karina något på svenska så fattade hon att hon hade gjort bort sig och blev röd som en tomat..haha.. Jag vet inte, vi kanske såg ut som turister inte vet jag..

Köpte ett bokmärke på köpet.

Efter den goda lunchen så gled vi runt i en massa affärer och köpte lite grejer, mest den andra lille filuren hittade lite kläder och grejer till sin mamma. Innan vi åkte hem så gick vi till Åhlens för att kolla lite på pocket böcker. Så efter en lång stund av en massa fram och tillbaka så beslöt jag mig att köpa två böcker - En röd liten fågel i juletid och Den förfördas hemlighet. Får se om jag klarar mig igenom någon av dem.

Jag har ju för sjutton min Pelé bok kvar.. Aja, bror min har varit över på middag idag och det var trevligt att ha lilla familjen tillsammans igen.. okej men nu ska jag se lite på American Idol. Ha det bra!

God natt <3

Onsdag 27/8

Hur sömnig som helst är jag och vill bara lägga mig. Just nu så glor jag på So You Think You Can Dance, ska krypa ner i sängen och glo på det ett tag tror jag. Okej, men snabbt återberättande från i måndags.

Måndags... Ledig dag men jag var hos tandläkaren och lagade 3 av 5 hål. Fy vad hemskt det låter egentligen. Snacka om att missköta sina tänder. Fast det gick bra trots eftersmärtan och bedövningen. Eftersom jag fick sällskap av min bror dit så gick vi runt och kollade lite i affärer i två timmar. För efter två timmar skulle nämligen bedövningen börjat släppa, så efter det så gick vi ut och käkade också. Vi gick till den här jättefina restaurangen på Sveavägen - Mandarin City heter den. Blandning av vanlig kina mat och lite sushi osv. det var jättegott.

Tisdags... Började dagen med att fixa min taklampa på rummet. Har nämligen skaffat en dimma (om ni vet vad det är). Jobbade även kväll igår. När jag kom till jobbet var allt kolsvart och det var jättejobbigt. Var utan ström nämligen från 13.00-16.00. Tack och lov kom strömmen tillbaka precis när jag började vid 16.00 tiden. Så jag drabbades inte lika mycket som resten av mina kollegor gjorde. Fast det var en trevlig kväll, hade roligt och skojade mycket,

Idag så har jag också jobbat och det var okej, mycket diskussioner med en kompis på jobbet fast vissa vill kalla det syskonkärlek. Nej, det kan jag inte hålla med om. Hur som helst, jag jobbade till 18.30 och efteråt åkte jag till stan och träffade brorsan. Han skickade ett meddelande runt 16.00 tiden och undra om jag var intresserad av att käka ut. Mamma var ju inte hemma så jag tänkte "varför inte?".

Nu gäspar jag som en galning, måste sova..i alla fall lägga mig.
Sov gott people! Hörs imorgon..!

<3


OS 08

Under dessa veckor som OS har varat så har jag faktiskt varit ganska intresserad och tittat en hel del. Tycker faktiskt synd om våra svenskar som varit med. Om vi börjar med Therese Alshammars som simmade. Hennes baddräkt som sprack. Fy, det var ju hemskt och hon som hade tränat så länge också. Minns det så väl, såg det klockan 04:50 på morgonen tror jag. Vart orolig när hon först inte kom ut till simhallen.

Sedan går vi vidare till Susanna Kallur som skulle hoppa häck och faller redan på första, fyfan. Lider med henne något enorm. Satt och kollade på tv:n på jobbet med några kollegor. Stefan Holm - en grym och en jätteduktig höjdhoppare. Nej, fjärdeplats var synd fast duktigt gjort. Fast vi kan vara stolt över Jörgen Persson, fy sjutton vad har är bra. Hade hoppats på att han hade vunnit. Det gick så himla bra för honom hela tiden att jag vart så glad. Vart ledsen när han åkte ut. Men det är en man vi kommer minnas från OS 08.

Idag så jag på en basket match med U.S.A mot Spanien. Inte sjutton visste jag att Spanien var så himla duktiga på basket inte. Fotboll vet jag att dem nästan äger på, men basket..HALLÅ! U.S.A vann iallafall och det var bra tycker jag faktiskt. Har även kollat på simhopp, Colombia var med då jag tittade och deras simhoppare Juan Guillermo hoppade. Han var jätteduktig och hamnade faktiskt i final. Jag tycker också att han hoppade utmärkt, men det gick inte hela vägen. Hamnade på 11:e plats tror jag. Måste erkänna att han såg ganska bra ut också.

Såg faktiskt avslutningen idag vid 14.00 tiden. Otroligt vackert, men jag vill veta vad dem hade datagjort. Det går ju massa snack att dem har fejakt en massa med vissa grejer. Fast det var vackert iallafall.

Nej, ska inte skriva och babbla mer..kommer bara sakna OS vet ni..
God Natt på er! <3

Söndag..filmkväll.

Men hallå på er...

Dagen har varit så långsam, speciellt när man bara har gått och väntat på att få sluta. Jag slutade 15.00 idag, träffade Jocke lite snabbt efter. Han lämnade lite mer filmer till mig. Tjuvkikade lite på en av dem alldeles nyss - Barnhemmet. Herregud, jag kommer inte våga se den ensam eftersom jag är så himla paranoid av mig speciellt efter jag sett en thriller eller skräckis. Skrämmer upp mig själv så mycket.

Hur som helst ska kanske se den imorgon, funderar dock att se klart filmen Horton som jag och lillebrorsan började se på när vi var i Dalarna, men såg aldrig klart den. Ska nog göra det och bara ta det lugnt ikväll. Imorgon är jag ju ledig, men ska iväg till tandläkaren och fixa tändera. Innan ska jag iväg till IKEA åter igen..haha..Herregud! Det blir ett tight tidsschema för mig imorgon. Ska kanske, kanske, kanske träffa min bror också. Är fortfarande en fråga.


  


Nåja, har för en liten stund sedan läst klart SOLO tidningen. Jag får jämt något kul när jag köper den, och denna gång vart det ett Duo Lipgloss... Okej, men nu ska jag bara kolla ut en till film jag vill se..hmm..


<3


..släpa fötterna bakom mig..

God kväll!

Jag är så himla slut efter dag. Har ju jobbat ett hel dags pass och det vart en ganska jobbig kväll, men det är väl sådant man får ta när man jobbar inom mitt yrke. Har iallafall tagit en dusch och ätit lite. Sedan har jag varit så duktig att jag pratat med båda mina föräldrar nu på kvällen samt min äldre bror. Det tycker jag är ganska skickligt.

Imorgon kommer mamma hem TACK OCH LOV! Jag ska även jobbar imorgon också och tack gud igen, för då slutar jag tidigt. Sedan kommer söndagen och då jobbar jag åter igen. På måndag kan jag koppla av några timmar på min lediga dag, ni vet ju, jag ska ju till tandläkaren och laga mina hål.

När jag promenerade hem idag så kände jag hur jag nästan fick släpa fötterna bakom mig. Då förstår ni mig hur trött jag är. Herregud, jag är för trött för att vara vaken nu. Måste lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon igen. Mina ögon och min kropp måste sättas på batteri laddare så jag är laddad imorgon för nästa pass..

God natt på er alla!

<3

Mätt och belåten

Jag har precis fått i mig en hemma gjord kyckling sallad lagad av mamma, en god en, samt läst Veckans NU. Så nu är jag mätt och belåten. Kollar lite på Vänner nu samtidigt jag kollar in lite goda recept på Arlas hemsida. Med tanke på tidigare inlägg "klippa navelsträngen", jag kan ju faktiskt inte laga mat. Alltså jag suger på det. Det är hemskt faktiskt, jag vill gärna lära mig. Så nu letar jag upp något lätt lagat som jag kan börja med.


Det värsta av allt är att jag bara blev tvungen att leta fram receptet på en blåbärspaj, inte så smart. Vart lite sugen på det nu faktiskt, med vanilj sås..mums... Okej vi går vidare, igår vart jag tipsad av min pappa att ta ett bad. Jag har ju ganska svårt att koppla av när jag är ledig så han tror att det kan vara en grej. Hjärnan kanske kan koppla av lättare då också. Har faktiskt inte badat i ett badkar på evigheter. Slutade med det när jag kom i tonåren någon gång. Så nu funderar jag på det. Sedan sätta på en bra film och bara försöka ta det lugnt.

Jag jobbar kväll imorgon så jag behöver inte stressa mig till sängs ikväll heller. Fast på fredag är det dags igen för ett 13 timmars pass. Så det kanske är en bra att börja koppla av så jag orkar på fredag.

Vi hörs!
<3

Riktig slappis


Idag så kom IKEA tidningen i brevlådan och jag vart så glad. Har tittat ut lite grejer för rummet ni vet. Det är i stort sätt vad jag har gjort hela dagen. Städat lite också,  samt gjort i ordning mina KEDS och Fred Perry skor..putsat upp dem lite grann. Glott på tv och bara varit en riktig slappis som legat i sängen och latat sig. Kan faktiskt vara skönt ibland.

Karina ringde för några timmar sedan, hon ska på en lägenhetsvisning imorgon och undra om jag var sugen att hänka på, självklart tänkte jag men som den arbetsnarkomanen jag är så jobbar jag ju imorgon tyvärr. Sjutton också, det hade varit kul. Fast jag föreslog att hon kunde ta med sin mamma, dem vet ju bäst och är duktiga på sådant - ibland. Karina och jag är ganska lika, vi har svårt att klippa navelsträngen från våra mammor. Som menas att vi vill inte bo själva, utan trivs att bo med dem istället.

Just nu så ligger jag i sängen och löser lite korsord i en korsords tidning. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ha någon att diskutera med om mitt rum och mina ideer. Aja, får vänta lite till helt enkelt...

Hörs sen...Later! <3

Åter igen en dag på IKEA


Just nu sitter jag och drunknar i Ne-Yo's nya låt Miss Independent. Den spelas om och om igen bara... Kollar även lite på Sex & The City samtidigt som So You Think You Can Dance. Idag så tog jag åter igen en tur till IKEA med Karina efter jobbet. Vi var där i stortsett hela dagen, kom hem klockan 18.45 och vi träffades ändå 12.45. Det var roligt att träffa henne, har saknat henne. Ingen att skojbråk med på jobbet. Vi hittade en massa grejer till våra mammor och till mig... Fick köpt ett par gardiner. Riktigt nöjd faktiskt.

Sedan vart vi hungriga och bestämde oss att gå till Heron City. Passade på innan att smita in lite snabbt på Mio bara för att se om dem hade någon snygg taklampa till mig. Jag hittade en och skulle precis få hjälp av en från personalen där, men helt plötsligt så försvann hon bara och gick till nästa kund. Jag och Karina tittade på varandra bara och tänkte; Jaha, dumpade hon oss eller?! Dem lockar in kunder må jag säga.

Efteråt gick vi och käkade lite gott käk. Pratade en massa och hade bara trevligt. Samtidigt så fick lilla princesa sina födelsedags presenter. Hon var faktiskt nöjd med det hon fick tror jag. Gillade både armbandet och halsbandet av silver och sedan fick hon två pocket böcker, kärleksromaner. Tack Joakim för hjälpen!

Jag är så fruktansvärt trött, är ledig imorgon igen. Ska njuta av att bara få sova ut då. Jag satsar på att absolut inte göra någonting...fast vi får se..! Ska krypar ner i sängen och bara släppa allt, kolla klart på mina favorit tv program och sedan sova.

God natt! <3

Tandläkar besök..

Måndag igen då, tiden går fort faktiskt. Idag så jobbade jag imorse, ovanligt eller hur?! Det gick bra och var roligt. Efter jobbet så hade jag tandläkar tid kl.15.00. Min bror också, så vi hade tillsammans. Vår tandläkare vet ju hur det är med våra tänder och det var som vanligt. Min bror hade inga hål medan jag själv hade 4 st. Först sa han 2 och efter han kollat på bilderna som han tog sa han 4. Jag var så besviken eftersom jag har skött mina tänder mycket bättre än vad jag tidigare har gjort. Hur som helst, ska tillbaka dit igen nästa måndag och laga dem.

Sedan så gick vi käkade lite och snacka en massa strunt, efter så sprang jag in lite snabbt på H&M och köpte två nya halsdukar och tre par nya strumpor. Annars ikväll så har jag bara varit i Hökarängen och varit hemma. Nu ska jag snart sova igen och imorgon är det dags för jobb igen och kanske ett besök till IKEA. Jag hoppas det blir av iallafall.

Nåja, ha en trevlig kväll allesammans!

God Natt
<3

Sammanfattning av helgen.

Jag tycker vi börjar med att sammanfatta helgen.. I lördags så jobbade jag, men efter jobbet träffade jag Jocke och vi åkte in till stan ett tag. Vi båda köpte lite kläder och sedan så fick jag tag i en present till lilla Karina. Så förhoppningsvis kan jag lämna över allt imorgon. Okej, hur som helst sedan gick vi till ett sunkigt fik och skulle käka. Jag lovar jag ska aldrig sätta min fot där igen. Det höll på att bli slagsmål med någon kille utifrån och med killarna som jobbade där. De verkade ju känna varandra. Nej, det var lite otäckt.

Haha, jag ska berätta om maten. Det stod feta ost och kyckling på menyn till salladen, men man fick bara tre pyttesmå feta ost bitar i en bamse sallad. Fy vad snålt. Aja, men sedan övertalade jag Jocke att gå till The Voice 08. Herregud alltså det var ju kaos. Smock fullt med massa småbarn och man blev ju inklämd. Nej, men vi försökte komma ut från denna stora tjocka klungan vilket tog evigheter. USCH, aldrig igen alltså. Den där tiden har jag passerat för LÄNGE sedan.

Okej men i söndags jobbade jag igen. Stanna kvar lite längre bara för att det fattades personal och grejer. Det var lite kaos i slutet, men det gick bra. Sedan så har min kära kompis, Silvija, kommit tillbaka från sin semester. Har faktiskt saknat henne. Glad att hon är tillbaks. Hon har varit i typ Kroatien eller något, kanske Bosnien. Hon är nämligen därifrån och även hennes kompis som jobbar hos oss är tillbaka också. Stört sköna och roliga tjejer faktiskt.

Sådär, jag har sammanfattat helgen. Men som en liten extra grej måste jag dra en rolig grej med Joakim bara. Vi var på Konsum plockade på oss lite smått och gott, sedan skulle Jocke ta lite godis. Han hade väl tagit en sådan där godisspade och skulle lägg över godis till påsen, men tittar inte riktigt på vad han gör. Helt plötsligt hör man hur det låter..plupp..plupp...plupp..plupp. Då kollade vi ner på golvet..hahaha alla godisbitar låg på golvet, han hällde allting utan för påsen. Jag skrattade så mycket att jag blev tvungen att gå därifrån...

Nåja..det här var min helg..=)

Till mamma




Här är bilderna jag tog åt er..

Fredag - glad och nöjd..

God kväll..

Japp fredag var det igen. Har jobbat idag och jag gick hem nöjd med dagen. Hur många gånger har ni läst att jag känt så någon gång. Det finns en orsak till det såklart, det har gått bra men sedan så har det hänt en rolig grej. Men det får jag ta imorgon. Vet ni, stötte även på min gamla god barndomskompis Malin. Ni vet tjejen som klipper mig. Det var kul att träffa henne. OM du läser Malin hör av dig snart så får vi träffas. Synd att jag jobbade helgen..

Annars ikväll så har jag bara tagit det lugnt, ska nämligen jobba imorgon igen ni vet. Börjar 07.00...måste som vanligt i säng tidigt. När jag gick hem från jobbet sprang jag in lite snabbt på Coop Nära för att handla lite, då passade jag på att köpa ett packet Tom & Jerry kex.. kommer ni ihåg. Så det har jag knaprat lite på nu och tittar samtidigt på Rush Hour 2, en rolig film.


Har även ätit god middag och druckit lite vin i dem nya vinglasen som jag köpte hem. Så det har varit en bra kväll också. Som sagt ska hoppa i säng nu och kanske glo klart på filmen om jag orkar. Ni får ha en trevlig fredag kväll.

Good night.. <3

Torsdag kväll

Dagen har gått och det är strax dags för lägg dags, men innan så ska jag kortfatta gårdagen samt dagen som gått. Igår kom min kompis lillesyrra förbi. Hjälpte mig med lite grejer till vinden. Köpte med lite pizza hem också. Det var kul, hon gillade i alla fall den nya lägenheten. Sedan gick vi hem till henne en stund. Skulle hämta lite filmer som hennes syrra (min kompis) hade fixat till mig.

Det slutade med att jag stannade där ett bra tag, kom hem ganska sent. Min kompis, Gisela, var inte själv hemma utan jag var med resten av hennes familj. Jag känner ju dem ganska bra också. Det var faktiskt en jättetrevlig kväll, bjöd på mat och vi skrattade och hade kul. Kom hem ganska sent... men jag hade trevligt.


Idag har jag jobbat och när jag kom hem så slängde jag mig på sängen och glodde på en film som heter Definitely Maybe. Den var faktiskt jättebra, snodde den av Gisela igår. Och nu så har jag precis kollat lite på en serie på tv4 som slutade nyss. Jag har även under kvällen har njutit av en jättegod Brämhults blandat med Jordgubb och Apelsin smak. Har ju för sjutton druckit upp hela snart! Ska spara lite tills imorgon bitti till frukosten. Oj, jag har bestämt mig för att lägga mig tidigt ikväll..med andra ord..NU PÅ EN GÅNG!!..

Men God natt på er och jag skriver ett litet inlägg imorgon med!
<3

Bra tv program..

Nu ikväll har jag glott på So You Think You Can Dance. Jag verkligen diggar det där programmet, det är så fruktansvärt bra alltså. Har funnit några av mina favoriter, men så dum som jag är har jag faktiskt av MISSTAG råkat få veta vem som vinner vilket kanske inte är jättesmart. Såg på YouTube.

Jag har ju även mina favorit koreografer, tror dem är 5 st. Grymma, verkligen! Nåja, ikväll var det många som dansade skickligt och bra!

Det finns en viss person som tjatar på att jag måste lägga upp en bild från mitt nya rum, men jag får se. I såfall, lägger jag upp det imorgon..!

Gud nu gäspar jag var 6 sekunder eller något. Vilket innebär att jag måste sova nu!

God natt på er! <3


Sol uppgång..

 


Från köket när jag åt frukost, kunde inte hjälpa mig själv.. =)
tog korten runt 04:50 på morgonen..kanske lite efter 05:00 också..

En rolig dag på IKEA

Dagen började med att jobba ett kort pass 7.00-12.00. Det var ganska skönt med tanke på att jag alltid får jobba kväll och så. Senare så åkte jag till IKEA med Jocke, bestämde igår när jag sprang in och handla hos honom att vi kunde åka dit och så kunde kanske han hjälpa mig med att välja ut gardiner till rummet och så.

Så det var ganska roligt faktiskt, bussresan dit var nog som rena berg och dal banan. Den roligaste buss turen jag åkt i alla fall. Jockes balans verkar inte vara någon vidare alltså..haha.. (skoja) Aja, men vi har sprungit lite snabbt på Elgiganten också, kollade på laptops, platt tv:n, iPod skal, kylskåp. Haha..det roligaste var när Jocke ännu en gång gjorde en rolig grej. Han skulle lyfta på en kamera som han ville titta lite närmare på som då sitter fast i en sådan här larmsladd. Man kan ju lyfta på dem och titta, men då gick plötsligt larmet i gång och började tjuta. Haha..Vi skyndade oss bara därifrån eftersom det vart lite pinsamt.

IKEA så gick vi först och käkade lite lunch i restaurangen. När vi åt så passerade vår gamla lärare från grundskolan och tänkte slå sig ner vid bordet brevid oss. Jag har aldrig glott ner så länge i ett bord tidigare för att undvika ögonkontakt samt låta bli att skratta. Hade varit lite "pinsamt" om hon hade satt sig där med sin familj. Okej, men efter maten drog vi runt och kollade på sängar, soffor, stolar, skåp, byrån och grejer och som vanligt så börjar man plocka på sig grejer när man kommer till nedreplan då man bara hittar en massa prylar.

Det vart inga gardiner, men jag kom hem med 6 nya fina vinglas, en köksklocka, coola fina servetter + en ny matlåda. Köpte även detta nya iPod skal till min lilla iPod...


Imorgon är jag ledig och då KANSKE bror min kommer på första besök i nya lyan. Jaja, ska se lite på tv nu.. skriver lite senare, då måste jag även visa två coola bilder..

Later <3

Måndag - God morgon!

Regnar som bara den gör det just nu. Hörde på nyheterna på radion att det skulle komma lite sol. De nämnde inget om regn. Detta vart då ett dilemma, ska jag ta stora paraplyet eller det lilla. Om det kommer sol till kvällen vet jag ju ej. Kanske börjar regna när jag går hem eller så kanske det är hyfsat väder så jag inte behöver använda något paraply.

Hmm..märker ni vad en massa problem jag skapar för mig själv så här tidigt på morgonen. Aja vi får se vad det blir för något. Måste börja göra mig i ordning för jag ska gå om en halvtimme ungefär..

Ha en trevlig dag allesammans!
Kanske hör av mig ikväll om jag inte är allt för trött eller slö!

<3


Tur till IKEA, städat och fixat.

Just nu sitter jag och kopplar av i min sköna säng och bara tittar på tv. Ska strax gå och lägga mig. Jobbet ringde ju igår för dem behövde extra till imorgon bitti, så det får ju bli en hel dag imorgon 7.00-20.00. Det kommer nog bli bra. Så därför lägger jag mig tidigt så jag inte är så trött imorgon.

Idag så har jag städat och donat lite i rummet. Har ju även tagit en liten tur till IKEA för att köpa två nya sängbords lampor till rummet. Jag blev faktiskt jättenöjd. Börjat gilla mitt rum mer och mer. Passade även på att köpa lite kartonger som jag kan ha mina skor i. Mycket praktiskt faktiskt. Köpte många så även mamma fick två stycken. I en kartong fick jag plats med 4 par skor medan mamma fick plats med 6 par skor. Så det var ganska bra.


Så dagen har bara gått åt att städa rummet och varit på IKEA sedan fixat med skokartongerna och mina sängbords lampor. Nu tänkte jag hämta en liten skål med yoghurt och kolla klart på filmen som går på Kanal5 sedan är det väl läggdags antar jag.

Ha en trevlig kväll allesammans!

<3

Kvällens Bild

Fin kväll..

Denna bild togs runt 22.00 tiden nu ikväll. Det var en ganska cool bild, färgerna var annorlunda längre bort och närmast så ser man den blåa hilmen som skyms av allt detta mörker. Som jag alltid säger fin utsikt, speciellt på kvällarna.

<3

Lördag - Kina mat och bio

Det har varit en rolig eftermiddag. Har varit i stan med Joakim. Först strosa vi runt på stan lite och då passade jag på att köpa min parfym som jag så gärna ville ha. Kommer ni ihåg Sergio Tacchino?! Fick den äntligen..

Sergio Tacchini..

Senare så gick vi till Nilson då jag bestämde mig för att köpa ett par vinter skor som mamma tyckte till och med att jag skulle köpa. Dem var inte billiga, men jag är galet nöjd med köpet faktiskt. Ett par Shepherd, dem var inte billiga men värda varje öre.

Shepherd

Senare så drog vi till Kina restaurangen Wang (tror jag den heter) som jag oftast går till när man ska äta kina mat. Ska testa en annan nästa gång som ligger på Sveavägen. Hur som helst det var ganska roligt, dem verkade vilja bli av med oss. Jocke höll på att äta och skar upp sin mat när de plötsligt kom och tog bort hans tallrik från honom. Själv hade jag då ätit upp. Herregud, jag skrattade så himla mycket. Det var så roligt..samtidigt kom Jocke med kommentaren; Såg det ut som jag var klar?!..hahaha..

Efter maten gick vi ju och såg Mumien: Drakkejsarens grav. Den var både bra och rolig, hade bara några irriterande människor brevid mig. Sånt man får stå ut med.. Nåja, jag tyckte det var en bra film. För er som sett dem två första så se den tredje också.

Själv ska jag nu njuta av den sista filmen för ikväll - Det näst bästa, filmen med Madonna och med en av mina favorit skådisar Benjamin Bratt. Aja ska inte dra ut på tiden mer..

Good night! <3

Frukost time..

God morgon!

Just nu är det frukost time som jag sitter och njuter av samt tittar ut över utsikten till Mälarn. Pratar även med lilla Karina i telefon. Hon försöker ta reda på min födelsedag, men det går inte så bra. Jag är ingen sådan person som vill att folk ska veta när jag fyller år, förutom familjen och de närmaste vännerna som känner mig så pass väl. Eftersom jag fyller 20 så vill folk göra en stor grej ut av en liten.

Aja, idag så ska jag på bio som jag nämnde igår, men innan så ska jag försöka städa upp lite på rummet och försöka få upp lite mer på vinden. Nämnde IKEA till mamma imorgon, vi får se svarade hon. Skulle ha behov att åka dit så jag kan få ordning på rummet. Handla lite gardiner, köpa bordslampor till mina sängbord.

Nå, ska fortsätta med min frukost och bara relaxa innan det är dags att sätta igång med lite städning..

..Later..<3

Fredag kväll

Sitter just nu och glor på Sleeper Cell en bra serie, nämnt det tidigare ju. Bara för en timme sedan kom jag hem, var i Hökarängen ett tag. Ni vet ju 080808 grejen, såg på nyheterna ett par som gifte sig 08:08 imorse. Helt otroligt alltså. Kanske för bara en halvtimme sedan så smällde dem en massa raketer inne i stan. Kunde se från vardagsrums fönstret, ganska coolt faktiskt. De smällde upp en nolla 0 och sedan en åtta 8. Det var skickligt.

Aja, åter om dagen som gått. Har jobbat och det har fungerat bara bra. Fast ja, nämnde ju tidigare om att det vart blött imorse. Gick till jobbet utan paraply. Det hade iallafall slutat regna när jag skulle åka in till stan. Idag så har jag köpte 3 USB modem. Är nöjd än så länge. Man fick välja mellan en svart, vit eller en rosa dongel, jag valde en svart för den matchar min laptop.


Just nu är jag så trött att jag förmodligen ska sova. Imorgon ska jag gå på bio och se Mumien: Drakkejsarens grav. Har ju sett både första och andra filmen, så då var det dags för den tredje.

Hörs imorgon!
<3

Utsikten..

Utsikt på kvällen..
Vackert på kvällen..

visst är det vackert.?
Detta togs för två-tre dagar sedan..!

Dagen innan flytten..

Ganska skönt att sova på ändå. Märktes ingen skillnad.
Sängarna skruvades isär 2 dagar innan.. Gick bra att sova ändå.

sopsäckar överallt.. KAOS
Många grejer är i sopsäckar och det är mest kuddar, täcken etc.

Hela dagen var KAOS, men tillslut så gick det.

080808

Herregud, vet inte om det här är min värsta dag eller min bästa dag. Nu har jag skaffat internet på min laptop. Är enormt glad och ser fram emot att få lägga upp lite bilder från flytten och av den fina utsikten. Det negativa var att jag inte hade något paraply imorse när jag gick till jobbet vilket gjorde så att jag var dyng blöt när jag kom fram och allt. Kläderna var fortrfarande inte torra när jag hade slutat...HEMSKT..

Idag är det många som lär fira 080808 och kanske t.o.m gifta sig. Jag undrar om någon gifte sig klockan 08:08 imorse också. Kanske lite överdrivet, men det fanns säkert folk som gjorde det.

Nu ska jag alldeles strax åka till Hökarängen. När jag kommer hem senare ikväll så ska jag lägga in bilder..!
Ha en trevlig kväll så länge!

<3


För den 26 åriga tanten!


Feliz cumpleaños vieja..hoy es tu gran día!!!! Que tengas un muy bien dia, fea..!
Jag har inte glömt!

Lite nyheter..

1. Jag har nog inte nämnt något eller varit elak nog och inte berättat att samma dag som jag flyttade 1 augusti så fyllde en viss person år, Joakim nämligen.

Grattis joakim! (i efterskott)
Grattis kompis på din 20 års dag (i efterskott)..presenten är på G

2. Samma dag så som han fyllde år gick Jennifer, Joakim och jag ut och käkade en god middag på Jensen's Biffhus. Samtidigt så gav Joakim och jag vår gemensamma present till Jennifer. En jättefin och dyr väska till henne... Typiskt henne väska. Vi hade trevlig och kul kväll iallafall.

Uppehåll..hmm, vad bra!

God morgon!

Sovit gott?! Ja, måste jag nog svara på det..som en prinsessa. Igår vart det tredje gången på raken som jag somnade med tv:n och glasögonen på. Herregud, måste börja skärpa mig. Minns att jag låg och lyssnade på iPoden under tiden det var reklam på Sex & The City. Måste ha somnat under reklamen. Jag kan inte längre hålla mig vaken längre på kvällarna trots jag var ledig igår. Fatta då hur slut jag är.

Hur som helst, idag fyller lilla Karina år. Tro mig det var inget hon lät mig glömma med tanke på att hon ringde och väckte mig imorse för att påminna mig, lilla vieja!! Haha, GRATTIS FULING!!!!

Jag har försökt att fixa internet till rummet, men det går inte så jag MÅSTE vänta tills på fredag. Då ska jag lägga upp massvis med bilder från flytten och hur det har sett ut den senaste veckan. Ska även försöka visa utsikten. Vet ni, jag ser och tittar ut varje morgon jag äter frukost mot Mälaren. Man ser in till stan och allt. Det är faktiskt jättefint.

<3

Tisdag 5/8 - Regnig dag

Vaknade av allt droppande på fönstret imorse. Klockan var väl 08.30, kunde iallafall inte somna om. Jag är sugen på att gå ut och handla i en affär som ligger ca.10-15 minuter här ifrån, men jag vill inte gå ut om jag riskeras blåsa bort eller bli dyng blöt. Räckte nog med igår må jag säga.

Regnade hela vägen hem igår, promenerade en bit och åkte buss två stationer och fortsatte sedan gå skogs väg. Tog sällskap med en kompis från jobbet en liten bit. Skulle ju dela paraply tillsammans, HAHA det var ju pyttelitet. Räckte väl till huvudet eller något bara. Sedan blåste det bort och vände ut och in på sig...herregud! Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Vi såg korkade ut bara.

LEDIG DAG:
Aja, idag har jag iallafall renbäddat min säng och börjat använda mina kuddar och mitt täcke. Har tidigare bara sovit med ett underlakan och ett lakan som täcke. Vart lite kallt igår natt när jag vaknade upp och frös. Okej, men sedan så har jag även installerat mina högtalare till min Laptop. Använder just nu den stora datan fortfarande, min data har ju inte internet. Det är ju alla dessa sablans kablar. Fast på fredag så lär det problemet vara fixat.

Imorgon så är det dags för jobb igen, fast bara fyra timmar tack och lov. Min sk. mini chef kom och tog bort lite pass från mig eftersom jag skulle jobbat för någon annan på fredag och på måndag. Skulle ju jobba 7-21.00 på fredag och samma sak på måndag också. Fast det slipper jag nu, vart faktiskt jätteglad!

Nåja, jag återkommer senare igen..ska berätta mer saker då!
Byebye <3

Snart första dagen ledig kanske?!

Om 5 minuter ska jag strax gå till jobbet. Får ta bussen nu för tiden. Känns faktiskt ganska konstigt och lite jobbigt. Igår efter jag hade jobbat och var trött efter ett 7.00-21.00 pass, så missade jag bussen precis när jag var på väg. Såg den bara åka förbi. Fick då stå och vänta i 20 minuter. Men det värsta var att det spö regnade samt åskade och blixtrade. För er som inte vet så är jag livrädd när det åskar osv. Så för mig vart det inge bra kväll då.

Är fortfarande trött och idag blir det ett 07.00-20.00 pass. Det blir det sista för den här veckan. Imorgon är jag ledig så mycket jag vet iallafall och jag har inte tänkt att jobba extra. Nåja, vi får väl se. Fast nej inge extra imorgon.

Ska knalla iväg till jobbet då!
Ha en trevlig dag..! <3


Välkommen hem?!

Okej då, nu verkar vi landat i nya lägenheten dock känns det ganska konstigt. Vet inte hur jag känner egentligen. Allt känns så tomt och konstigt. Saknar mitt gamla rum, och allt övrigt i lägenheten. Det var mycket grejer vi hade med oss hit. Kan faktiskt säga att utsikten är väl det bästa i det hela. Ser överallt nästan, i stortsett in till stan och så.

Första natten gick väl bra, vi får se hur det går framöver. Ska nog bli bra så småning om. Tittar ut genom fönstret och allt jag ser är spö regn. Vi hade i alla fall tur med vädret igår, strålande sol och jättevarmt.

Aja får återkomma lite senare kanske med lite bilder då också..!

Chao så länge <3

RSS 2.0