Jättestressigt just nu.

Kommer kanske ha lite svårt att skriva inlägg nu de senaste dagarna. Jag gör mitt bästa. Jobbade från 07.00 igår morse till 18.30 så jag var ganska trött och sedan jobbade jag ju även 08.00-21.00 i söndags. Det har varit tufft och det är det fortfarande. Lyckades ju jobba bort lördagen nu igår. Eftersom jag jobbade över till halv sju igår så är jag ledig på lördag. Jag jobbar tack och lov nu bara 5 dagar denna vecka, men jag jobbar varje dag nu tills flytten på fredag. Det är jättestressigt just nu. Känns som jag inte hinner.

Som sagt får lov att packa och städa på kvällarna och nätterna för att hinna. Det är skitjobbigt just nu, har ju även haft mycket mardrömmar under hela förra veckan och veckan innan dess. Bara idag under en halvtimme då jag vilade mig efter jag kommit hem från jobbet så drömde jag att jag både var på jobbet och jobba samtidigt som jag höll på hemma och packade. Sprang emellan både jobbet och packningen. Därför väntar jag bara på att allt ska vara klart snart. Så det hela kan vara över.

Aja, ska fortsätta städa rummet för imorgon så ska massor av grejer skruvas ner och isär, osv. Så imorgon kväll kommer jag sova på ehh...hmm..golvet. Fy fan alltså. längtar till lördag.

Ha det så gött!
God natt <3

Dagen och veckan är slut.

Idag har jag ju jobbat en sådant där långt pass och det var helt okej i början, men sedan mot kvällen gick det väl över gränsen. Det vart bara jobbigt. Hur som helst dagen är iallafall över och nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Ska nämligen upp tidigt imorgon igen och jobba. Så jag måste få min vila och hoppas att morgon dagen blir bra.

Ni får alla sova så gott..imorgon är det en ny dag, ny vecka.

God kväll!
<3


Skvaller tidningar..

Är det bara jag som ÄLSKAR läsa mode och skvaller tidningar. Vet inte varför, men jag läser dem när jag är uttråkad, innan jag lägger mig och kanske när jag äter frukost. När jag väl är klar med dem låter jag dem gå vidare till mamma för hon är väl som mig. Kanske inte älskar det, men hon har inget emot att läsa dem. När hon kanske sitter på balkongen och tar en pause från allt städande eller när hon fikar på morgonen.

Jag är en riktig skallerblask kärring.

Aja idag köpte jag både Fredag från Expressen och iN TOUCH när jag var på väg hem. Har inte hunnit läsa dem än, men ska göra det nu. Som typiskt måste jag jobba imorgon. FAN, HELA DAGEN OCKSÅ!! Aja bara bita ihop och köra på. Ni får alla ha en trevlig lördag kväll. Ska först se klart på Las Vegas..jag och mina serier..haha.

God Natt <3

På min väska...

har jag en jättesöt liten hund som jag köpte när jag var på semester i Dalarna, sedan har jag också Sverige flaggan och Colombias flaggan förenade på en slags knappnåls/ borsch. Den köpte jag när jag någon gång promenerade från Stan till Gamla stan. Fanns någon affär som säljer en massa olika typiskt Sverige saker.

Visst är hunden söt?!

Jag älskar iallafall hunden och flaggorna sitter alltid fast. Hunden brurkar jag flytta på, beror på vilken väska jag använder. Den är så liten och söt...

Stress och lite kaos

Vaknade imorse med att min väckarklocka av någon konstig anledning gick igång. Fattade ingentingt?! Sedan fick jag massa meddelande från två personer som jag skulle träffa idag (olika tider). Aja, började med att träffa Joakim, vi skulle till stan. Det var massor med människor. Vi hittade iallafall det vi sökte och det var det viktigaste.

Sedan gick vi och käkade lite snabbt, fick samtidigt ett meddelande medan vi åt. Det var Karina som skickade och ville att vi skulle träffas tidigare än planerat. Vart lite KAOS och STRESS. Jockes brorsa ville hans skulle köpa något till honom och jag hade min kompis som väntade på mig. VI fick även vänta länge på vår lunch nota. Usch, det hela slutade med att jag ÖVERGAV lilla Joakim. Hade dock ganska dåligt samvete när jag åkte hem. Fast som tur var fick Jocke sällskap av en annan kompis till honom.

Skäms Karina för att hon kanske stressade mig eller vill hon bara inte visa sig på kort?!

Hur som helst, träffade Karina och eftersom hon hade rast och skulle käka lunch så köpte vi en var sin pastasallad och sedan satte oss i parken här i närheten där jag bor, som vi alltid gör. Var dock inte så hungrig eftersom jag redan hade ätit, men det var mest grönsaker bara. Satt och läste lite tidningar och bara snackade.

Aja, min dag är klar. Nu är jag mammas hela kvällen, vilket innebär att nu är det dags för en flyttpackning och rensning. Senare ska jag bara snabbt träffa den sk. La Princesa (vilket hon inte är) och lämna en sak.

Hörs senare <3

Trött..

Sitter här just nu och håller på att somna medan jag tittar på serien The Game. Jag lovar jag är helt galen i den här serien. Ett avsnitt läggs ut på YouTube varje vecka så just nu kollade jag på ett. Måste bara vänta tills nästa vecka. Ska iallfall sova nu så jag är pigg imorgon igen.

Ni får sova så gott och ha en trevlig helg!
<3

Fredag 25, Pay day

Idag har det som vanligt varit strålande sol, blå himmel och bara underbart. Varmt som bara den. Jag har även jobbat så jag har inte kunnat njuta av det fina vädret. Fick träffa La princesa (Karina) idag också. Hon påstod att jag åkte igår och besökte mina släktingar, okej aporna då med andra ord, när jag åkte till Skansen. Så när vi hade lämnat akvariet köpte jag en liten apa till henne, gav den till henne idag. Vad då hennes "kusin" saknade henne.. =)

Vet ni, idag är jag också glad för idag är det PAY DAY..Jag får min lön, är dock lite förvånad att det ändå vart så mycket med tanke på att jag inte jobbade så mycket i Juni. Hur som helst, jag är iallafall jätteglad.

Vecko Revyn..

Just nu sitter jag och tittar på A shot at love with Tila Tequila och samtidigt läser lite av Vecko Revyn som en söt och snäll kompis köpte åt mig. Ska snart sätta på någon film. Vet faktiskt inte vad jag ska se, det får bara bli någon nu oavsett om det är skräck eller drama. Imorgon ska jag till stan med Joakim. Dags för lite shopping och lite presenter som behövs handlas.

Ska fortsätta läsa och titta på Tila Tequila. Skriver kanske senare...
<3

Liten miss på en bild

Jag råkade lägga upp två bilder på Vildsvinet igår när jag egentligen skulle ha visat dem små bebisarna som ligger och sover i skuggan brevid sin pappa. Dem låg i en stor hög på varandra..gulligt.

Här har vi dem söta mini vildsvinen.
Visst är dem söta..?!

Kortfattat

Nu har ni sett mina bilder från Skansen och Gröna Lund. Vi fick tur med vädret trots denna värme som tog kål på både mig och brorsan. Glömde säga att vi faktiskt hade en lite picknick på Skansen. Pappa hade gjort god plättar åt mig..mums.

Lunchen var SUPER god.  Byebye Djurgården, tack för idag.

På vägen hem tog vi färjan till slussen och sedan gjorde jag min lillebror sällskap. Vi passerade Medborgarplatsen och smet in på Burger King och köpte lite gott käk. Åkte sedan hem och jag åkte hem glad och nöjd för att jag hade gjort min lillebrors dag till en UNDERBAR dag. Han betyder nästan allt för mig och jag gör allt för honom. Spenderar så lite tid med honom, så detta är mitt sätt att ta igen förlorad syskon tid.

Det var allt för idag mina vänner, och för er som inte förstår så läs tidigare inlägg. Min dag tillsammans med min lillebror på Djurgården.

<3

Gröna Lund..

Grönan, jag måste säga att jag är en RIKTIG FEGIS. Fast jag måste ju skylla på att jag bar på mycket grejer; väskor, påsar och andra små grejer. Sanningen är att jag, hahaha, åkte i stortsett bara en sak. Jag vet att vissa kommer håna mig för det här, men..men..jag åkte Vikinga gungan bara. Fast lillebrorsan bara körde på han, åkte allt som jag absolut inte vågar som t.ex. Jetline (berg & dal banan), Extreme, Kvasten och Pop Expressen. Vi gick även tillsammans i Lustigahuset. Jag...hahaha.. åkte inte heller den här lilla mattan ner som man åker när man ska lämna huset. Igen jag hade mycket grejer på mig.

Här, väntan på min lillebror som åkte runt någonstans på denna lilla bana.  Frittfall, HAN FICK INTE åka den för mig. Jag tillåter inte ens mig själv åka den. Farligt!  Brorsan står och väntar på att få åka Pop Expressen.
Köpte ett kupongs häfte med tanke på att det var knappt jag som åkte.  Någon kvinna som cyklade på en enhjuling, ganska skickligt faktiskt.  Extreme var väl okej, har själv åkt den fast jag stod över denna gång.
Strålande väder och jetline var i fullfart.  Det var även en god slush.  Bild jag bara tog medan brorsan åkte Pop Expressen. Jag lovar att jag inte spelade Grodan.

Vi hade roligt, tråkigt för min bror bara att han fick åka ensam...

Djuren från Skansen

SKANSEN..

En sådan där läskig fågel
  Yes, sälen gjorde en liten posé..  En älg på väg mot oss.. 
Björnen sover..  Ugglan som skrämde mig  Men ser man på..är det Pumba från Lejon Kungen?
Små mini Pumbas (vildsvin)  Läskiga fåglar igen.  Ehh, vad gör lemuren?
Usch, den där stora rumpan.  Nämen, är det Timon också?! Pumbas bästavän.  Anakonda, hjälp den var läskig. Fy.
JA, dem vita prickarna är ormens ögon. Läskigt va?!  Skum ödla, tro mig. Varför sitter dem så stilla?  Hjälp, vågade inte stå för nära detta djur.

Nu har ni fått ett litet inblick av Skansens djur. Sugna på att åka dit? Kan bara säga att aporna gjorde en liten barnförbjuden scen. Det gick bom..bom..bom..bom..bom..bom..bom..Klart! Hahaha, fy ingen trevlig syn. TACK OCH LOV så varade det inte så länge.

Dagen började och slutade så här...

Vaknade klockan 5 imorse och tog mig en dusch. Sedan käkade jag lite frukost och sedan gjorde jag mig i ordning och allt för att gå till jobbet. Och det har varit en helt okej morgon på jobbet. Ska få det lite tufft nu på söndag och måndag, men allt är för flytten nästa vecka så jag får lida ett litet tag till.

Hur som helst sedan efter jobbet åkte jag och träffade min lillbror. Vi tog bussen ut till Djurgården och knatade iväg till Skansen. Har inte varit där på länge och har sett fram emot att få åka dit länge nu. Äntligen så fick jag åka dit och vi hade faktiskt jätteroligt. Fast jag gillar inte när djuren gömmer sig. Fan, det är så tråkigt. Men jag förstår dem att de gömmer sig. Djur med mycket päls klarar inte av värmen och håller sig nog till där det är lite svalare för dem. Gick även till Akvariet och det var jätte, jätteroligt. Stötte på en massa apor, coola fiskar, ormar, fåglar, spindlar, hajar, krokodolier och andra små snuskiga- läskiga kryp och djur.

Efter allt på Skansen så var det varmt och vi kände att det kanske räckte för idag. Vi tänkte ta Djurgårdsfärjan tillbaka eftersom det är ju en lite tradition när man ändå är ute på Djurgården att ta färjan antingen dit eller tillbaka, kanske både fram och tillbaka. Vi valde ju bussen först - ganska varmt kan jag säga och massor med människor på den också. Hur som helst, passerade Gröna Lunds entré och jag samt min bror hade samma tanke: "Ska vi?!" Båda ville, så vi bestämde oss att dra in på Grönan en stund också.´

Ska börja lägga upp bilder från den UNDERBARA dagen.. Bilder kommer strax..
<3


Ny parfym..

Igår köpte jag SOLO tidningen eftersom Vecko Revyn var slut. Får leta i en annan affär istället imorgon eller något. Hur som helst med tidningen fick man två kajalpennor OCH en liten prov parfym. Det var faktiskt en parfym av Sergio Tacchini. Den luktade så otrolig gott, jag ska nog köpa den.

    

Precis när jag slog upp tidningen så fann jag även detta underbara smycke som jag bara helt plötsligt blev fäst vid. Det var så fint, funderar även på att köpa det med. Okej moving on...Idag så var jag inne i stan och lunchade med mina bröder och far min. Det vart lunchbuffé på Pizza Hut. Jag säger då det - madre mía det var så himla mycket folk. Alla slängde sig på tallrikarna och hela buffén var slut så vi fick vänta ett tag. Hungriga människor..

Har även jobbat idag, först hade jag lite ångest och sedan när jag väl kom dit så gick allt på räls som jag hoppades på också. Ska kolla lite på tv och sedan ska jag sova!

God Natt <3

En miss - Glömt att nämna..

Eftersom jag varit så trött och slö under helgen så glömde jag nämna att i söndags den 20 juli så var det Colombias nationaldag. Firades dock inte märkvärdigt, men jag skulle ju berättat det.

Colombias nationalsång


Tierra querida....

<3

Ett meddelande till en viss person!

Idag så är det ju den 21 Juli och för 20 år sedan föddes min absolut närmaste och gamla barndoms vän Jennifer. Så med andra ord måste jag säga...


Ska alldeles strax skicka ett mess till henne också för det har jag inte hunnit med. Ska försöka fira hennes födelsedag senare. Har mycket att göra nu för tillfället. Måste även handla en present till henne. Har faktiskt en i tanke, gäller bara att köpa den. Kanske eller funderar på att köpa två saker. Vi får se, men 20 år stort.

Baby Girl -  Grattis på födelsedagen, hoppas du inte får ålderskris som en annan vi känner har..hehe. Jag hoppas du även får en trevlig kväll, så hörs vi när vi hörs.! Vilket är snart hoppas jag. Ska fira dig den 1 augusti då den gamla gubben också blir 20..KRAM PÅ DIG..

<3

En tuff helg

Helgen som ni vet har jag ju jobbat och det var länge sedan jag kände mig så slut. Det har varit tufft och jag fattar fortfarande inte att jag klarade mig. Fast jag känner på mig att jag skulle behövt mer semester. Slutade 15.00 idag och var trött, ville bara hemma.

Kollade telefonen när jag var på väg till omklädningsrummet och såg att en kompis hade skickat ett meddelande. Hennes storesyrra skulle firas och undra om jag hade lust att komma hem till dem en stund. Först lät det som en bra idé, men när jag sedan tänkte efter så kände jag inte för det. Som sagt jag var ju helt slut, måste då tänka på mig själv först och andra efter.

Aja sprang förbi affären på väg hem lite snabbt och handlade Veckans NU och lite käk. Sedan dess har jag varit hemma och bara kollat på min nya favorit serie The Game. Nu har jag sett hela säsong ett och nu väntar jag på fler från säsong två. Det är vad jag har gjort ikväll. Ska förmodligen krypa i säng för imorgon är jag kanske ledig från jobbet, men jag har så fruktansvärt mycket att göra i mitt rum och lite andra ställen här i lägenheten.

Sov Gott <3


Helt slut!

Två långdags pass på raken har gjort mig helt slut. Mitt humör var inte på topp och hela jag är helt slut. Imorgon är det en ny dag, men fortfarande så har jag faktiskt inge lust att gå till jobbet. Fast på måndag är jag ledig så, så får jag tänka istället. Ska dra mig själv till badrummet och borsta tänderna sedan får jag släpa mig till sängs. För imorgon är det en tidig morgon med.

God Natt på er.. jag ska njuta av den sömnen jag får!

<3

Äntligen Hemma..

Oh madre mía, jag är inte helt slut fast jag är lite trött. Det känns bara bra att vara hemma. Nåja, imorgon är det en till lång dag sedan så kommer det en vanlig dag på söndag. Måste passa på att pusta ut nu och bara ta det lugnt. Ska när som helst gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon, och även jobba hela dagen lång.

Fast jag måste påpeka att vädret dock höll i sig. Som sagt ska lägga mig snart, har faktiskt inte så mycket att säga. Har ju bara jobbat. Fick dock göra ett av det äckligaste sakerna, kan ta det imorgon. Kan säga att jag blev tvungen att duscha så fort  jag kom hem. Det var inte mysigt kan jag ju säga.

Aja, sov gott!

<3

Lunch dags..

Har inte mycket tid på mig. Sitter just nu och käkar lite lunch, smet nämligen hem nu på min långrasten och käkar samt passar på att bara vila ut. Ska snart tillbaka igen och jobba. Fast jag tror det kommer gå bra ikväll. Nå, än så länge så håller vädret i sig. Hörde av en kompis på jobbet att det ska regna i helgen. Bra att man jobbar då..!

Aja ska inte dra ut på tiden..måste njuta av min måltid nu! Hörs ikväll - Byebye <3

Fredag - God morgon.

God morgon allesammans!

Klockan är just nu 07.00 och jag håller på att äta frukost och samtidigt tittar jag på "Alla älskar Raymond" och det är en bra start på morgonen. Igår hittade jag ju mitt stämpel kort också, så jag är ganska nöjd faktiskt. Känner inge press eller att jag inte har ork. Det är ju bra med tanke på att jag ska jobba hela dagen.

Nåja, sak inte dra ut på tiden eftersom jag måste börja klä på mig och göra mig i ordning. Börjar klockan 08.00 idag. Vi får se hur denna helg kommer gå, ska ju jobba heldag imorgon med som jag nämnde igår. Det komer bli tufft. Men jag får lov att se pengar bilden framför mig.

Ha en trevlig dag allesammans!
Det verkar som att det blir en fin dag, får se hur länge det håller i sig.

<3

Okej då fortsätter jag..

Som jag tidigare nämnde, kollade ju på SAW filmen. Den filmen är ju helt vrickad eller själva människan som är den hemska/ onda typen i det hela är ju det. Nåja, det är ju meningen med det hela i ju för sig. Med tanke på läskigt, om man verkligen vill utsätta sig för något läskigt eller mer obehagligt så rekommenderar jag att se Paranormal State som går på Kanal 5 runt 23 tiden och ibland 00.00. Efter jag har sett bara ett avsnitt så vågar jag knappt röra mig runt i lägenheten utan att tända alla lampor osv. Jag känner obehag och får svårt att sova ibland, men jag fortsätter att kolla på det ändå. Vet faktiskt inte varför.

Imorgon kommer en tuff dag, ska nämligen jobba ett hel dags pass - 8.00 till 20.30 och på lördag ska jag jobba 7.30 - 20.30. Så helgen kommer bli ganska tuff får jag säga. TACK OCH LOV så är jag ledig på måndag så jag kan vila ut. Har en kompis som fyller år den dagen också - 21 Juli. JAG HAR INTE GLÖMT!!! =)

Kolla den fina kvällen vi fick då...


Hoppas på bättre väder imorgon och att det då håller i sig också...
God Natt mina vänner!  <3

Ska man börja tro på skrock?!

Min dag började ganska bra faktiskt. Jag kollade på The Game (tv serien), har blivit helt galen i den serien. Nåja, fick en ganska lugn morgon med andra ord. Har legat i min solstol som jag använder nu förtiden framför tv:n och kan ha vid datan. Jättesmysigt, verkligen alltså.

Sedan så har jag jobbat idag också och det gick ganska bra faktiskt, fast jag fick lite otur idag också. Hade svårt att hitta kläder att ha på mig med tanke på alla väskor jag har. Därefter hittade jag inte mitt stämpel kort, så jag fick dra till med något för chefen. Var ju på samma gång nära på att komma försent. Spillt ut ett glas vatten, tappat en massa grejer osv. Jag undrar om jag ska börja tro på skrock?!

Jag tycker vädret har gått som i ostadiga vågor - med andra ord växlat hela tiden. Det regnade när jag precis skulle gå till jobbet och jag hittade inte ett enda parably så jag blev helt blöt när jag kom fram. Sedan när jag slutade hade det precis börjat regna (ganska rejält). Fast fan, det slutade ju nästan när jag kom fram till porten. Jag säger ju det, OTUR..!! Nu är jag iallafall hemma och glor på läskiga SAW filmen. Gillar inte läskiga filmer, får lätt mardrömmar ni vet.

Hör av mig strax igen..blev lite spännande nu..=)
<3


Gammal vän.

Idag när mamma höll på att gå igenom grejerna inne i stora förrådet så hittade hon Pinki.


Pinki - Rosapantern

Det är min äldrebrors gamla favorit godsedjur, som jag sedan tog ifrån honom när han blev äldre. Antagligen pga. att det just var min brors. Min bror gav han namnet *Pinki*. Haha, jag diggar namnet. Aja, ska forstätta kolla på min nya favorit serie "The Game" brurkar gå på tv4 på måndagar tror jag. Hittade lite klipp på Youtube.
 
Ska snart sova också. Ha det så bra!
<3

My god, jag är helt slut.

Imorse låg jag lite extra länge i sängen bara för att jag visste att jag skulle ta itu med mitt rum senare på dagen. Som vanligt så fick jag lite hjälp av min kompis små systrar. Vi gjorde bra ifrån oss. Har slängt ett bord som är kanske en meter och 20 cm eller något. Tungt var det och jobbigt. Sedan så åkte ännu en byrå och massa sopsäckar.

Att göra en sådan här grej är inte lätt och det jobbigaste blir nästa vecka. Mamma börjar jobba tror jag och själv så har jag tagit på mig fler pass för att tjäna lite extra och ta igen dem två semester veckorna jag tog. Det betyder att det kommer bli mindre tid för att packa, så idag har jag kört på. Ska försöka få ordning på rummet i slutet på veckan. Blev erbjuden mer hjälp till flyttnings dagen och vi tar emot all hjälp vi bara kan få.

Det känns ganska mycket just nu och både jag och mamma (speciellt  mamma) har gjort jättemycket. Fast jag är glad att jag blev av med det som tog så mycket plats i mitt rum. Har då större ytor som jag kan använda. Vet ni, jag tänkte lägga in en härlig bild sedan på en rolig grej som mamma hittade idag, måste nämligen avsluta här. Ska iväg och käka.!

Hörs senare <3

Tisdag 15/7 - Oturs dag?!

Idag har det inte varit min dag, allt har bara gått allmänt fel. Eller iallfall allt som har med jobbet att göra. Men, vad kan jag göra?! Hoppas bara att allt imorgon blir bättre. Fast något bra var att vi har ju haft kanon väder idag och det fick mitt leende att komma fram iallafall. Med tanke på att jag haft en oturs dag så blev jag tvungen att tvätta lite arbetskläder så jag fick dra med mig dem till en kompis idag och låna deras tvättstuga.

     

Bilderna ovan är på min kompis lille syrra och en tavla som hon även håller upp som hennes storesyrra (min kompis) har gjort.

Under tiden
tvätten gick så satt jag och min kompis minsta lillesyrra och kollade lite på storesyrrans data och så. Pratade en massa och lyssnade på musik. Köpte även en pizza som jag krubbade i mig. När tvätten var klar så promenerade jag bara hem och la mig på sängen samt kollade en stund på tv.

Just nu kollar jag på Cold Case (gamla avsnitt) samtidigt sorterar jag mina papper osv. Ska fortsätta med det. Hörs lite senare igen.

<3

Måndag

Go'kväll..

Har precis smält i mig en kyckling sallad, ikväll så jobbade jag. Slutade nämlinen klockan åtta. Annars idag så träffade jag pappa lite snabbt. Han droppade av några fler kartonger som jag kan använda till mitt rum och resten till lägenheten. Just nu tittar jag på CSI:NY och Mannen som talar med hundar (skiftar emellan åt). Aja, ska snart läsa en liten tidning som jag köpte också.


Hoppas även på att kunna se en film innan jag lägger mig. Ska ju jobba imorgon igen. Får inte vara uppe för länge. Lägger inte upp så mycket bilder nu för tiden men det beror på att jag inte tar så mycket att kort längre. Jobbar och packar bara, inge märkvärdigt. Fast jag gör mitt bästa.

Ska titta lite på tv nu och kolla tidningen...

Buenas Noches <3

Pustar ut efter en låååång dag.

Äntligen lite vila, jag har kämpat hela dagen med mitt rum och mamma med lägenheten. Alltså mitt rum är som en stor lägenhet kan man säga. Jag har det största rummet vilket också innebär att jag även har så mycket skit grejer som man har sparat på helt i onödan.

Aja, jag måste iallafall tacka två otroligt snälla flickor som har hjälpt mig. De fick lite för det samt en måltid på Mc Donalds också. Efter några turer till grovsoporna så drog vi till Donken och käkade. Återvände sedan hit till mig igen och fortsatte. Dem var till stor hjälp och dem ska hjälpa till på onsdag också. Så det är bara för mig att bara kämpa på och förbereda allt som ska kastas och göras i ordning tills dess. Har även packat ner i stortsett alla mina kläder i väskor eftersom jag har kastat två byrålådor och den tredje och fjärde åker på onsdag.

Okej, men nu är jag helt slut, ska bara ta det lugnt nu. Imorgon ska jag fortsätta och papi kommer samtidigt förbi och ska lämna över fler kartonger till moi. Jag är verkligen helt slut. Men, men det är vad jag har gjort idag och det är allt för idag!
Ha en trevlig kväll!

<3

Arbetet har börjat..

Dagen började med att jag plötsligt kände en massa tidningar som låg i min säng och en hård tv kontroll i ryggen. Tydligen så hade jag glömt bort att stänga av tv igår och tidningarna höll jag på att läsa igår precis innan jag somnade. Köpte ju nya Vecko Revyn och Expressens Fredag. Så jag läste lite av dem igår, ska fortsätta senare ikväll. Städade ju även mitt rum igår. Ganska mycket gjordes tycker jag. Mamma har kämpat hela dagen och börjat med det ABSOLUT värsta - Förrådet. Oh madre mía, det kommer bli Kaos med det.

Aja, har iallafall varit i Sickla och då var jag till Elgiganten för att bara kolla på tv:n jag tänkte köpa, men den hade dem slut sålt så vi kollade på en massa andra och jag fann tre stycken som var ganska schyssta och som jag gillade. Fast vi får se, jag avvaktade idag. Så det blir nog inte något nytt till helgen ändå. Nåja, annars idag så har jag tagit det lugnt och det var så underbart skönt.

Imorgon så ska jag till Kungens Kurva och handla en STOR resväska. Sedan så ska jag vara så ful att jag ska "låna" min kompis små systrar. De ska hjälpa mig flytta lite grejer till grovsoporna imorgon, men okej jag är ganska schysst ändå. Dem kommer ju få pengar för besväret, så de tjänar på det.

Ska börja packa ner mina kläder och tomma alla lådor.
Ha en trevlig kväll!
<3

Ny tv?

Solen sken idag, oj då..vad börjar hände med vårt Stockholm väder?! Aja, det var iallafall varmt och skönt, dock har jag inte fått chans att kunna njuta av det så pass mycket eftersom jag har jobbat sedan 7 och slutade 13.30. Började små dugga när jag var på väg hem.

Aja, har precis slängt i mig en liten pizza slize som var hyfsad god faktiskt. En sådan man lätt slänger in i mikron bara i ett par minuter. Har suttit kollat upp en tv (LCD). Har nog hittat en som jag tidigare visat som jag funderar på att köpa redan i helgen. Ska försöka röja upp ordentligt ikväll så det börjar se ut som jag börjat någonstans på packningen och så jag kanske kan köpa tv under helgen så jag får plats med den. Aja, men den verkar iallafall jättebra och ser ut som om den har ganska mycket grejer som en sådan tv bör ha.

Min nya tv?

Vi får som det blir något köp i helgen..nu är jag iallafall ledig hela helgen. Ska se på en bra film ikväll, tänkte även springa och köpa något gott också samt någon tidning.

Hörs later.. <3

En ny drömpryl..

Idag så har jag jobbat och det har varit lite stressigt och lite tröttsamt. Har funderat mycket på min jobb situation och vad jag skulle tänka mig kunna göra om jag inte längre skulle vilja jobba inom vården längre. Ett få tal ideer har dock dykt upp, men ja som sagt det är ju bara vad jag har tänkt och lite funderande ideer. Ta inte ut något förhastat av det här bara. Jag gillar ju mitt jobb och mina arbetskamrater osv. Det är inte det som är problemet. Aja..vi rullar vidare till dagens grej istället.

Sitter just nu och lyssnar på en massa gamla låtar från dagar då inte ens jag var född. Fast jag diggar musiken ändå. Meningen just är att jag ska packa, håller dock på har bara...hmmm....fastnat? segar? Dock så har jag faktiskt hittat en ny drömpryl som jag har sett ganska mycket på reklamen under den senaste tiden. Hittar alltid något jag vill ha..


Nå, vad tycker ni? Ja, jag vet att en person har redan sagt att den är ful. Fast jag diggar den faktiskt. Inte så skruttig iallafall. Min är lite knäpp, som sagt jag har lite ökennamn för lite prylar här hemma..
Aja måste fortsätta städa..

Hej så länge.. <3

Onsdag 9/7

Imorse vaknade jag av att min hemmatelefon ringde. Jag visste först inte vad det var som lät, men det tog inte lång tid innan jag fattade vad det var. Med andra ord internet och min hemmatelefon funkade igen. ComHem har vi och varken min hemtelefonen eller vårt internet har fungerat på ett par dagarn nu. Fast mamma har ju kvar vårt gamla hem nummer, men jag har ju mitt egna. Så jag fick använda vårt gamla under tiden.

Okej, moving on... Jag ringde sedan Jennifer och pratade med henne ett tag. En stund senare så ringer la princesa igen och undrar om vi kunde träffas och det kunde vi ju göra. Hon skulle nämligen jobba och ville hitta på något så varför inte? tänkte jag. Vi köpte pizza och sedan gick och satte oss i parken här i närheten i solen och bara hade trevligt. Pratade lite om allt möjligt. Ringde även Gisela när vi satt där och kollade vad hon gjorde. Jag har sagt till henne att jag ska hälsa på henne någon gång i sommar på hennes jobb. Så vi får se, nästa vecka kanske.

Annars idag så pratade jag liten stund med Jennifer medan jag la in lite bilder på datan. Efter det ringde jag Gisela igen för att fråga henne en sak och sedan fastnade vi och pratade ett tag. Berätta lite om filmer som vi vill ha och se. Innan jag skulle iväg och käka middag så mötte jag upp Jennifer lite snabbt för att hämta mitt USB minne och en DVD film som hon har lånat för ganska länge sedan. 

Nu ska jag bara ta det lugnt, försöka få lite ordning på rummet och sedan så ska tvätta håret och bara ligga och kolla på tv. Ska nämligen jobba igen imorgon. Vet inte när jag slutar, men jag får se om det blir hela dagen kanske. Kanske skriver lite senare igen, men nu har ni lite att läsa iallafall.

<3

Från de senaste dagarna

I Lördags - Kom hem till Stockholm igen och det var skönt, låg för det mesta bara i min säng orkade inte göra annat. Hade suttit i en bil i ca. 3-4 timmar.

Söndags- Var helt slut och orkade inte göra någonting, men mamma och jag åkte till Skärholmen och handlade flyttkartonger och lite annat. Kollade även på skor faktiskt. Fick köpt en liten väska - kan visa bild sedan. När jag kom hem var det bara att packa upp väskorna och börja tvätta kläderna från semestern.

Måndags - Började jag jobba igen och det var kul. Fick träffa lilla princesa (Karina) igen. Hon har ringt mig ganska mycket nu när jag har varit borta. Det har varit ganska bra för mig, höra hur det är här hemma i Stockholm. Vi jobbade iallafall kväll tillsammans och det var kul. Senare så träffade jag Jennifer och vi skulle promenera men vi kom inte långt utan i början på promenaden träffade vi Joakim. Så vi stod och babblade ett tag med honom och "hans" hund. Roligt att träffa dem med.

Tisdags - Ja, det var ju igår och då jobbade jag. Skulle träffat bror min, men det vart inte av. Så istället gick jag senare på eftermiddagen och fikade med Jennifer inne i Gamla Stan. Därefter så gick vi förbi Giselas jobb och hälsade på henne. Därefter promenerade vi till Hornstull och det var faktiskt skönt. När jag kom hem så värmde jag lite mat och kollade på en film How She Move (trailern), den filmen var jättebra. Har städat lite också.

Min nyhet till er är att jag ska flytta den 1 Augusti och att jag och mamma har nu fullt upp genom att packa. Jag är dock inge vidare på det, men mamma är. Hon tjatar på mig varje dag. Grejern är att jag har svårt att göra saker och ting på dagarna när det gäller städa och packa. Sådant funkar bara för mig sent på kvällarna. På dagarna har man ingen lust. Fast på kvällarna blir man lättare rastlös...

Semestern

Back, back again..


Ja, som sagt hemma igen då. Det har varit underbart. Har inte behövt någon klocka och jobbet ringde bara en gång för att rätta till en liten grej angående ett arbetspass. Fast annars så har det varit jätteskönt. Vi har haft det bra, sol nästan varje dag och någon regnskur, men inte som ni här hemma i Stockholm har haft.

Under tiden vi hade vår semester så var vi i Falun och gick ner i Falukoppargruva. Det var kul, men jag har besökt den gruvan ett antal gånger. Fast denna gång släckte dem hela j*vla gruvan och man var bara nästan ca, 70-80 meter under jorden och jätterädd, tempraturen där nere var 5-6 grader bara. Inte direkt någon värme, men när vi kom upp igen så var det ju 28-29 grader den dagen och sol. Värmen kom tillbaka ganska snabbt. Men guidetanten började prata om spöken och grejer vilket kanske inte är så smart. Blev rädd ju!

Annars så har vi bara solat, inte badat fast räknas det om man har doppat benen och huvudet? Jag och lillebrorsan har legat i våra solstolar hela dagarna, varje dag nästan. Kollat på många filmer som vi har köpt. Som sagt ingen tv som har kanaler eller något internet. Köpt en massa mode-tidningar och några korsords tidningar också.



Dessa grejer var ett måste när jag solade - skvaller tidningar, min älskade iPod, min mobil, brillorna och solstolen. Solstolen fann vi faktiskt på ICA MAXI och var ganska billig, men dem var skit sköna att sitta i och sova =).

Återkommer senare..måste städa lite..nu.

Mina semester bilder..

Resan upp på tåget i 2 h och 24 min, satt med min iPod och min Pelé bok.

   

Fina sommar kvällar ute på landet med familjen..bara vackert väder..

     
     
     
   

Bilderna ovan är ett kort från nästan varje dag, eller iallafall från kvällarna. Kanske några eller något kort är från samma dag. Vi grillade och solade varje dag nästan..kan man säga. Ibland kunde det komma en regnskur på morgonen, men det tog inte lång tid innan det kom en liten sol och på kvällarna var det klar blå himmel.

   
 

Ja, vi har haft tur under semestern. Fast dagen vi skulle åka hem så blev det kallt och det var gråa tråkiga moln och det regnade nästan hela vägen hem till stockholm. Men när vi kom hem så hade det blev ganska bra väder.

   
 

Nåja, nu har ni sett mina semester bilder och resan dit och hem. Är bara så sjukt glad att vara hemma igen..

Internet varit urfunktion

Alltså det är typiskt, man har varit utan internet i 1 vecka och 5 dagar. Sedan när man ska åka hem och är redo för att upp datera bloggen så visar det sig att bara några timmar innan jag kommer hem så funkar inte internet. Min mamma har ringt och ringt varje dag och försökt att få i ordning det hela, men det har inte hänt något. Men nu efter 4 dagar så har det börjat fungera igen. Helt otroligt.. aja..

Under dagen kommer jag lägga upp nya bilder och berätta lite roliga saker och tråkiga. Sedan så kan jag dock berätta att bloggen kommer nu varje eller varannan dag skrivas i.

RSS 2.0