Smyg packar..

  

Japp, resväskan har jag släpat ner från vinden och jag kom knappt ihåg hur den såg ut. Jag har dock inte den vackraste resväskan direkt och jag vet inte riktigt om det är skinn den är gjord av. Fast den fungerar. Ska ju inte visa upp den på någon modegala eller visning. Men fy vilken ful färg både utanpå och inuti. Nej, jag ska börja packa den liten grann. Sedan är det bara en snabbis ner till affären och handla lite små grejer.

Vi ses!
<3

Cool termo-mugg.

Hello people!!

Glömt att visa upp min nya termo-mugg. Köpte den när jag var med Silvija i SKHLM i måndags. Hon köpte också en, måste erkänna att hennes var coolare/bättre design. Fast jag diggar min mugg ändå..kommer absolut bli till bra användning senare. Så länge får jag ha den här hemma.



<3

Things to do..

Sorry det blev inget extra inlägg igår eftersom jag träffade J.F och en annan kompis till honom på kvällen. Vi kollade på film hemma hos J.F. Vi kollade på DUMPAD. Den filmen är ju så grymt bra. Jag höll på att dö för den är sååååå rolig. Senare var jag trött och drog hem, men jag hade kul som väckte stackars Silvija aka.Knas. Hon hade jobbat ihjäl sig på dagen eftersom hon flyttade igår. Prata med henne nyss, ska försöka träffas i helgen innan jag drar. Ska försöka få med henne till stan och handla det sista...YEAH!

Idag är det en dag jag borde skärpa mig och göra massa saker som behöver bli gjorda på min check lista. Ska dra ner resväskan och börja försiktigt packa. Jag håller på att tvätta kläder och så, så jag är på gång iallafall. Har även skickat mamma på ett uppdrag för att kolla ifall min Don Donna väska har kommit ut i affärerna. Jag är så sjukt nervös över att den inte hinner komma ut innan det är dags att dra.


Hela morgonen har jag latat mig och bara tagit det lugnt. Låg i sängen ganska länge och läste nya Veckans NU. Så nu ska jag gå och kolla tvätten, hämta väskan och sist men inte minst går ner till affären och handla lite. Tills dess så hörs vi!
 
<3 CHAO DUDES!!!

Goal 3

Vaknade första gången imorse av att jag fick ett meddelande, men jag var för lat för att titta på det så jag somnade om. Sedan öppnade jag ögonen runt 10.30 för att jag upptäckte att jag hade glömt och betalat en viktig räkning, så det gjorde jag..Bums på en gång. Juste meddelandet jag fick, det var från Danyelee. Hon gjorde en tatuering 21 Juni och jag har inte sett den, så nu blev jag nyfiken och hon skulle skicka en bild. Jag var inne nyss och kika, men har fortfarande inte fått den. Det är konstigt för klockan 07.49 imorse så messade hon att hon hade skickat den.

Skit samma, igår kom jag hem från brorsan. Det har varit roligt vi åt god mat och hade trevligt. Det blev mest lat hela dagarna. Åkte lite till Täby centrum, besökte även Åkersberga centrum men det var ju ingen höjdare..dötrist. Men jag fann en gullig tröja dock i Täby innan jag lämnade området. På vägen hem hoppade jag av i stan för att träffa Malin. Vi skulle träffas och käka lite. God mat, men en lååååång väntan tills vi fick den. Promenerade en mini bit sedan fick det bli tåget hem.

Kom hem och la mig på sänge. Fy sjutton vad skönt det var att ligga i sin egen säng utan en katt och en hund som bråkar och håller på mitt i natten. Nej, jag har sovit gott inatt och det har varit super..kunnat sova ut rikigt ordentligt utan ens gjort planer för idag. Är så nöjd, just nu tänkte jag göra i ordning frukost och sedan ska jag kolla på efterläääängtande film Goal 3. Det är en film jag och Karina har väntar på något hemskt lääänge. Nu är den ÄNTLIGEN här. Och jag måste nu se den..för det är den spännande fortsättningen.

Vi hörs sen! <3


090728

God dagens..sitter här och har för en stund sedan betalat min räkningar. Kom sent hem till brorsan igår, han hade gjort hemmagjord paj som var super god.Vi kollade även på Zlatans välkommande till hans nya klubb, min favorit klubb FC Barcelona vet inte riktigt vad jag tycker om det. Nu förlorade dem nämligen sin bästa spelare pga. det eftersom det blev ett byte. Samuel Eto'O bytte nu till Inter, något jag absolut måste säga var deras största förlust. SÅÅÅ himla synd alltså. Nå, ska inte ta ut tragedi i förskott..eftersom det var så många som hade samlats igår för stötta Barcas nya spelare (Zlatan) så kanske det är en bra grej ändå.

Hur som helst. Vad gjorde jag annars igår då? Jo jag träffade min gangster till vän Silvija. Vi skulle ju shoppa loss i SKHLM igår, men det vart inte så mycket vi fick ut av det ändå. Lite grejer från Gina Tricot hittade jag väl iallafall. Min kompis var craaaazy hittade grejer som en galning och bara prövade och klagade och prövade och klagade och pröva..Hon är så himla rolig, men vi hade kul. Käkade och snackade en hel del. Får ju inte träffa henne så mycket nu eftersom jag har semester och hon kommer jobba ganska mycket. Men vi ska försöka träffas innan jag åker på tisdag.

Vet ni, jag har inte hunnit med att göra mer än så, är hos brorsan och vi ska väl göra oss i ordning och gå och göra Täby Centrum osäkert. Kan inte har nämnt att min brorsa ska flytta. Men det är ett tag kvar. Fast vi ska väl redan nu börja kasta en massa skräp. Ni får ha en bra tisdag.. dagen väntar!

Hörs igen ikväll..! <3

Låtar som har med sig minnen från det förflutna.



Gamla låtar kommer tillbaka, du kan bara inte sluta lyssna på dem. För länge sedan så fastnade jag för en låt som kom tillbaka plötsligt i min skalle. Den här (ovan) låten drar tillbaka så galet mycket minnen, men det var absolut en av mina favorit låtar. Jag gillar den än idag. Kommer nog aldrig sluta gilla den. Dem som stod mig nära just vid den här tiden vet att under just då när den här låten var så populär vet att det var en av min familjssvåraste stunder.

Det finns i det förflutna och kan stolt säga att jag vuxit och accepterat att vi har *besegrat det värsta och vunnit det bästa*. Det här får absolut bli veckans låt trots den är gammal. Kanske hittar en annan, men denna vecka får Ja Rule titeln med låten Put it on me.

<3

Roliga & konstiga samtal från igår!

1. Om Kreta resan
Silvija: - Shit vad roligt snart ska du åka. Vad kul och då kan ni simma jättemycket!!
Jag: - Simma?

2. Under rasten
Jag:
- Shit vad trött jag är.. *gäsp*..!
(Min EXTREMT kurrande mage låter)
Sophia: - Mariana..bantar du?

3.Ett samtal mellan mig och Amsa
Amsa: - Här, lyssna på vad min kusins dotter gav mig för låt igår..har du hört den här?!
(Timberland feat.Keri Hilson - The way you are.. spelas)
Jag: - Du skämtar! Du vill visa mig en 2 år gammal låt. Jag tror det är dags för dig att uppdatera din musik lista på telefonen. Här du ska få en låt av mig.
(Keri Hilson feat.Kanye West, Ne-Yo - knock you down skickas via bluetooth)
(Amsa lyssnar på den)
Amsa: - Är den här ny? Jag tror inte jag har hört den.

4. Aicha mitt i sin lilla berättelse
Aicha: - ... ja och så om man inte fattar vad hon säger, så säger hon som på engelska "du är ju helt koni"...
(Jag och Silvija tittar på varandra och skrattar)
Jag: - Aicha jag tror du menar corny.
Aicha: - Jaa, jag säger ju det..koni
Silvija: - Nej..haha.. C O R N Y...Corny
Aicha: - Korni
(Vi gav upp)

5. Sista timmen innan dagens slut
Jag:
- Fy f*n vad jag har ont i magen, ville bara lägga mig ner och dö. Jag är så sablans trött också!
Bilal: - NU förstår du kanske hur jag känner mig när jag jobbar här. Får också ont i magen..
(Tittar först på honom som ett frågetecken och svarar sedan irriterat)
Jag: - Jag har ont i magen dvs. äggstockarna..för att jag förmodligen ska ha mens..Jag är trött för att jag har sovit 3 timmar. Jag tror inte riktigt du vet hur det känns..om du inte är en kvinna!!
Bilal: - Jaha, oj..nej..okej förlåt!

Alltså mina arbetskompisar är så himla roliga.. Jag kanske har tråkigt humor, men det här var roligt.

<3


Yeah! Semester..!

Från och med att jag lämnade och stämlade ut igår så började min semester. Tog sällskap med Silvija en bit hem. Vi hade roligt trots jag hade så magont..vet ej om det berodde på mensen eller något annat. Hon var snäll nog att försöka underhålla mig genom att sjunga och dansa så jag skulle försöka glömma att jag hade så ont..snällt =) Men sjunga och dansa till Pitbulls låt Calle ocho (I know you want me) hjälpte tyvärr inte..men vi hade roligt ändå.

Det var en grymt lååång dag och jag trodde jag aldrig skulle orka ta mig igenom den. Om det inte vore för gangster till vän Silvija så hade jag nog inte det. Fy sjutton vad roligt man kan ha. Igår så körde vi bara på dem sista timmarna. Vi båda jobbade hela dagen. Jag var till och med så snäll att jag bjöd mina arbetskompisar på frukost..LYX!! Det har varit få timmars sömn i helgen, men jag tog mig igenom det hela ändå. Nu slipper jag gå tillbaka dit på 3 HELA VECKOR! LOVELY! J.F har börjat en nedräkning..varje dag skickar han typ ett sms..10 dagar kvar till kreta...9 dagar kvar till K.. Hahaha rolig typ.. Man verkligen längtar. Messade även med min kompis Caroline som också har semester nu idag..fick ett sms av henne kl.01.00 natten till söndag..Tack för alla filmer gumman ;) Haha..ja när man lånar ut ca.25 filmer så.

Ja idag är det första dagen på semestern..och dagen är redan planerad. Ska alldeles strax stiga upp och gå och göra mig i ordning. Sedan ska jag messa Silvija och se om vi fortfarande ska träffas idag..isåfall blir det lite shopping kanske. Sedan blir det att packa väskan och åka ut och hälsa på storeb. Men innan måste jag betala mina räkningar också.. tusan.

Återkommer strax <3

Köpta igår.

Checka in mina nya armband som jag också köpt igår..
'


Jag diggade dem verkligen, armbandet med "pärlorna" var det finaste. Gillar kombinationen av varannan brun varannan vit.  Nåå..times up. Dags att få i mig lite käka och sedan är det bara att göra sig i ordning.. Hörs! <3

Näst sista dagen

Nu är det bara två arbetsdagar kvar - idag och imorgon. Sedan kommer den efterlängtade semestern jag längtat så länge efter. Ja klockan är snart 13.00 och jag ska väl börja göra mig i ordning om 40 minuter ungefär.. så jag kan slappa ett tag till. Usch det känns som måndag idag eftersom jag har varit ledig i två dagar nu. Men det är ju faktiskt lördag. Har verkligen ingen koll alls på dagarna längre - completely lost. Jag är bättre på att hålla koll på när det säger klirr klirr i kassan. Fick den skönaste kommentaren från lillebror igår - Du är den rikaste i familjen...hahaha! Ehh jag? Verkligen?!!

Okej gårdagen då. Jo eftersom jag sov borta och kom hem runt 09.00 på morgonen så somnade jag om en timma sedan blev det bara att stiga upp och börja göra sig i ordning. Mötte upp lille b i stan. Vi var på Hatt Jakt. Ganska roligt faktiskt, men vi drog först och käka lite mat eftersom me was hungry. Fast sedan var jakten igång. Vi sprang in på Lindex, Kappahl, H&M, Topman, J-Store, Zara, Vero moda, Accent där jag då fann en vinnare. Efter en låååång sökan så tyckte jag vi skulle ge Åhlens en chans. Vi hade ju bara lille b kvar som ville så gärna ha en hatt. Vi tog en pause och fikade uppe på Åhlens terass. Det blev jobbigt att springa runt. På barn och ungdoms avdelningen längst nere så fann vi en vinnare åt honom. Så vi båda åkte hem med varsin köpta hatt. Jippi!





<3

Lite från lördags..

Först lite bilder från i lördags när jag hängde med min barnsben vän Malin och hennes syrra (innan hon försvann) =)Som ni minns gjorde vi fruktsallad med glaaaaaass..Så gott alltså.






Här kommer det roliga..vi satt och kollade på tv senare och då skulle jag försöka fånga huvudrollen i serien vi tittade på, men av misstag så kan man tro vi tittar på något annat om man läser undertexten.


Fast..haha vi kollar faktiskt på 2 and a half men. Jag gillar den serien jättemycket för dem i serien är alltid så roliga, speciellt lill killen. Ja, jag fick väl inte med den bästa undertexten direkt. Som ni ser så var det denna huvudroll jag ville fånga på bild.


Jaa det var alla från lördags..snart kommer gårdagens. <3

Dagen som gått.

Jaa dagen har gått och jag har hunnit med lite grann. Åkte med mamma till Skärholmen och fick lite handlat. Vi hittade en liknande klänningar inne på Cubus som vi prövade. Jag tyckte mamma passade bäst i den, men hon valde att inte köpa den inte jag heller men vi köpte andra plagg istället. Sedan så fann jag lite andra grejer också. Är iallfall nöjd med mitt inköp. Just nu sitter jag och hänger med my childhoodfriend Malin. Äter fruktsallad med glass...muuuums. Sitter och spelar yatzy.. boooring, men jag jag gör det för en gammal väns skulle.

Vet ni vad?! Något extrem pinsamt hände idag. Har ni någon gång varit med om att man pratar om en viss person och sedan visar det sig att den personen så bakom varohyllorna i mataffären utan att man vet om det. Det hände med mig idag.. Jag var med Malin och hennes tvilling i mataffären här i närheten och då berättade jag för dem att en gammal vän som jag inte har hört ifrån på kring 3 månader skickade ett meddelande till mig. Jag sa det som att jag var chockad och lite jag vet inte..irriterad för att det har tagit en sådan tid innan hon hört av sig. Men vad är det man säger.. bättre sent än aldrig...men ändå. Precis då vänder jag mig om för att jag ser någon precis snett bakom mig som typ "gömmer sig" då var det hon. Jag blev helt stum. Visste inte om jag skulle springa därifrån eller vara människa nog att stå för det jag sa. Vilket jag faktiskt gjorde, men snacka om pinsamt.

Okej det var det pinsamma. Nej nu ska jag vara lite social mot Malin eftersom hon väntar på att jag ska skriva klart. Ville bara ge er en updates. Hur som helst. Ha en trevlig kväll allesammans..ska fortsätta spela lite yatzy.

<3

Nytt fynd på G.

Ja, just nu håller jag på att planera något roligt med familjen nu när mina två närmaste dagar är utan jobb. Är tillbaka på jobbet lördag kväll igen så nu kan jag bara ta det lugnt. Första lediga dagen sedan torsdags förra veckan. Så jag har varit på igång hela tiden. Idag så spenderade jag min eftermiddag med my homeboy J.F. Var och kikade på grejer inför Kreta. Ska fortsätta kolla, min Don Donna väska hade fortfarande inte kommit in än och det suger verkligen. Fast jag hittat ett nytt fynd och det är på Hattbaren. Det är en Mayer Panamahatt.
'


Jag blev så förtjust i den, men den var inte billig men den kommer vara värd varenda krona. Jag blev verkligen jätteglad när jag såg den. Får se om jag kanske drar in och köper den på fredag då lönen kommer. Måste hitta ett par sandaler också, imorgon ska mamma med mig och fönster shoppa. Vi får se om vi finner några snygga isåfall så kommer jag absolut köpa. Jag längtar verkligen nu. Det börjar närma sig till det är dags. Okej men som sagt så jag ledig i två dagar nu och på fredag ska jag träffa lille b. Vi funderar på att dra till Naturhistoriska museumet och ta Cosmonova på samma gång. Det var ett tag sedan jag var där. Så det ser jag fram emot.

Gud idag så när vi var på Åhléns så spelade dem Michael Jacksons låt They Don't Really Care About Us så nu har jag terrat mig själv med den låten enda sedan jag kom hem för den låten är så galet bra. Jag verkligen älskar den låten. Nu har jag på Smooth Criminal i bakgrunden. En riktigt klassiker av M.J. Nej jag ska väl hämta mina vindruvor och läsa lite Sofis Mode.

Hörs snart! <3

Colombias nationaldag 20 Juli


Flaggan sitter jämt uppe. Japp igår var det Colombias nationaldag. Det är bara att sjunga på. Själv har jag varit så duktig att jag faktiskt kan den, nästan hela till och med. Som ni säkert fattar är den ju också på spanska. Vara nära på att glömma den här dagen också. Men flaggan sitter jämt uppe. Precis mitt sängen, så det är det sista jag tittar på innan jag somnar..typ.

<3

Dags att sova.

Japp ska sova nu, blev bara tvungen att skriva ett litet inlägg eftersom jag inte gjorde det igår. Igår hjälpte jag nämligen min kompis Caroline med en grej. Hon skulle "låna" filmer av mig och det tog lite tid att fixa. Carro var på mig hela kvällen och tillslut blev jag klar. Det tog tid. Så hela kvällen gick åt att hjälpa henne.

Idag så slutade jag tidigt för en gångs skulle. Imorgon slutar jag ännu tidigare och planen är efter att träffa J.F. Ska till stan och förhoppningsvis så har min Don Donna väska kommit. Jag har längtat nu så nu måste den ha kommit in. Även en hatt måste jag finna mig. Har kanske sett en, men jag är inte riktigt säker. Hur som helst, så ikväll har jag sovit minst 2-3 gånger..sjukt. Var så trött efter jobbet. Men tredje gången jag vakna så var klockan fem fast jag visste inte om det var på kvällen eller morgonen. Självklart drog jag slutsatsen och trodde det var morgon tills jag kollade på en digitalklocka och det stod 17.00. Snacka om att man är helt borta då.

Idag fyller J.H år. Hon blir 21 - grattis grattis kompis. Hoppas du fick en trevlig födelsedag! Ni anar inte hur månger jag glömde det idag. Först imorse kom jag på, juste idag fyller J.H år. Sedan glömde jag och några timmar senare kom jag på det igen och glömde bort det. Sedan påminde J.F mig och sedan glömde jag igen. Alla gånger jag kom på det så skulle jag skicka ett meddelande till henne men det blev aldrig av. Inte förrän på kvällen då brorsan påminde mig om vad det var för datum. Så tillslut fick jag iväg mitt mess.

Nej, skäms lite för det. Hur som helst jag har grattat henne och det är det viktigaste. Nej nu ska jag väl sova. Ska upp tidigt. Vi hörs imorgon igen! <3

Ny vecka - ny låt.

Ska alldeles strax klä på mig och göra mig i ordning. Dags att jobba igen. Hur som helst så igår fann jag yttligare en underbar låt med en artist jag lyssnade mycket på när jag var liten. Han är något år äldre än mig - Mario. Han är både musiker, sångare och skådespelare. Dyker upp i filmen Step Up t.ex. Hur som helst, låten är underbar och den påminner väldigt mycket om en kompis till mig. Den beskriver henne väldigt mycket. Ni kan lyssna på den här.

Mario - This is for...

 

This is for all the ladies who've loved a man but he just wasn't ready.
And for all the fellas who've loved a girl but she just didn't get it.

Medan ni som vill lyssnar så ska jag passa på att klä på mig. Jobbar till halv sju ikväll. Men ni får ha en jättetrevlig dag och jag hoppas regnet lugnar sig lite grann. Men jag hör skjuter nog in ett inlägg senare ikväll.

Byebye <3

Skadad =(

Tjena, sitter här och kollar på tv och äter färsk och god annanas. Det är ju så himla gott så det inte är klokt. Har för ett tag sedan också smält i mig en pizza samtidigt jag läst nya Veckans NU! Jag har jobbat jättemycket nu de senaste dagarna att jag faktiskt tycker jag är väl förtjänt en pizza. Men i veckan måste jag iväg och träna annars kommer jag få ångest. I fredags jobbade jag 7-21, igår jobbade jag 7-21 och idag jobbade jag 7-15 så nu är jag trött men jag ska fortsätta jobba enda till onsdag sedan är jag ledig torsdag, fredag. Jobbar igen sedan lördag och söndag.
 

Imorse när jag kom till jobbet mådde jag inge bra, men jag mådde inte illa utan jag vet inte riktigt vad det var. Hade verkligen inge tålamod för någonting och jag var trött hela morgonen och sedan blev det lugnt senare. När senare kom så hände det något med min rygg, vet inte riktigt vad som hände men det var illa. Jag fick såååå ont att jag inte kunde ens sätta mig, böja mig, resa mig eller skratta, Jag tänkte "Shit, vad har nu hänt liksom?!". Sedan fick jag panik för det gjorde verkligen ont så jag bad några vänner till mig att hjälpa mig bli masserad och trycka där jag hade ont. Dem ville knäcka ryggen på mig, trampa på mig, köra upp sina knäskålar i mig och allt möjligt. Men jag tog bara emot mammas massage med någon salva och det lättade lite grann. Haha, blev även erbjuden skjuts hem, men jag tackade nej till ALLA erbjudanden.

Nu mår jag lite bättre, men jag är fortfarande öm och sedan har jag små värkningar i högra handleden och så fick jag ett blåmärke i förrigår mitt på armen (högra armen samma sida som den onda handleden) så det gör lite ont. Usch, jag börjar känna av lite Kärring Varningar hos mig själv. Usch bara gnäller och gnäller. Hemskt. Igår passade jag och Karina på att sola på vår rast. Köpte lite käk hos J.F och satte oss i en park och bara njöt av det fina vädret. Så lite roligt har det varit i helgen.

Okej, mina vänner That's it! Hörs imorgon igen..

<3

Lördag morgon

Ja, god morgon på er. Trött som bara den kan jag lova er att jag är. Igår skulle jag jobba till 12 (ett 7-12 pass), men det slutade med att jag jobbade hela dagen istället (slutade 21.00). Usch, det var tufft. Sedan när jag kom hem så pratade jag med Jennifer. Hon ringde igår och det var ju trevligt. Vi pratade ganska länge. Ja, och nu sitter jag är igen halv sex på morgonen (05.25) och ska alldeles strax klä på mig och knata iväg till jobbet. Det är extra idag också nu på morgonen. Kvällen jobbar jag ju eftersom jag har bytt. Så idag blir det yttligare ett 7-21 pass..hemskt. Ångrar mig nu alltså. Sedan på söndag får vi se under dagen om jag kommer att jobba. Om jag har lite tur kanske jag gör det fast då får jag byta ut min fredag nästa vecka så jag får vara ledig.

Om det blir lite få inlägg så vet ni varför. Jag är helt utmattad och behöver vila. Så jag kommer vara lite seg på att skjuta inlägg då. Men jag hoppas er en alldeles underbara lördag och njuta av dagen.

Sköt om er! <3

..tappar lätt kontrollen..

Ja, jag har varit vaken sedan kl.08.30 imorse. Jobbade hela dagen igår och jag hann komma hem, lägga mig på sängen och somnade väl runt 21.00 och vaknade sedan kring 01.00. Dagen var ju lång igår, hade ju varit i gång sedan 05.00 på morgonen. När jag jobbar hel dagar tappar jag humöret ganska lätt eftersom jag är så trött. Två gånger så vart jag både irriterad och lite små sur och jag försökte sedan lugna ner mig och ignorera det, men tredje gången så tappade jag helt kontrollen och bara agerade. Skällde ut mina kollegor och blev jättearg. Men en timme senare så kände jag att jag kanske agerade lite för mycket. Fast så här händer det mig jämt att jag alltid ångrar mig för mitt beteende. Inte för det jag hade sagt utan att jag agerade så stark. Kunde hantera det lite bättre.

Nåja, får ta i tu med det på måndag. Imorgon jobbar jag 7-12 och lördag kväll. Egentligen är jag ledig imorgon, men jag jobbar extra. På lördag ska jag också egentligen vara ledig men jag bytte med en kompis. Han behövde vara ledig då så han jobbar min lördag nästa vecka och då slipper jag jobba hela helgen då. Dagen innan semester är det bara hel dagen jag får stå ut med..skönt.

Japp, snart är det äntligen semester. En vecka och tre dagar kvar för att vara exakt. Jag bara längtar. Okej, ledig idag och ingen blekaste aning om vad jag ska hitta på. Åh, reklam/trailern för filmen Public Enemies. Sjukt sugen på den. Nej, jag ska väl masa mig upp ur sängen och sätta igång dagen med något skoj. Är sjukt sugen på att träna, men vi får se! Vi hörs senare!

<3

Myskväll..

Om bara några minuter ska jag gå och borsta tänder och sedan krypa i säng. Imorgon är det en lååång arbetsdag - från 7.00 till 18.30. Så jag måste vara utvilad. Imorse så råkade jag försova mig. Somnade ändå hyfsat tidigt, men för säkerhetens skull så måste jag somna tidigare än igår. På torsdag är jag sedan ledig.

Ikväll så har jag haft en myskväll, kollat på film på datan och ätit upp de sista vindruvorna, ätit god mat och bara tagit det lugnt. Just nu på tv ser jag på SVT1 - Grattis Viktoria! Just precis, vår kronprinsessa fyller år idag..32 om jag minns rätt. Så jag ska se klart det och så ska jag läsa nya Sofis Mode. Nej, tusan också det är ju So You Think You Can Dance. Har missat ganska mycket eftersom jag aldrig verkar vara hemma när det går och nu vilja inte missa fler sädningar. Får börja spela in det. För det här programmet är så sjukt bra. Älskar när de dansar olika.
'


Okej, jag sätter väl punkt här då. Ska fortsätta titta på tv en liten stund till. Nåja, vi hörs väl imorgon igen! Sov gott people! <3

Mixat i högtalaren.

Just nu de senaste dagarna så har jag lyssnat mycket på artister som Ne-Yo - Why does she stay, Karina Pasian - Cry, Keri Hilson ft.Ne-Yo - Knock you down, Brandy- Right here och som ni också vet min nya favorit låt med Keyshia Cole - Heaven sent. Underbara låtar bara. Mycket mixat med andra ord.

Den låten som får ta äran denna vecka är Cry med Karina Pasian. Det är en ung 17 årig tjej från Dominikanska Republiken som är en grym pianist och sångerska. Jag beundrar henne verkligen. På youtube för ett tag sedan så hittade jag en video när hon sjöng när hon var jätteliten. Underbart vackert. Synd bara att hon inte är jättestor här i Sverige. Borde hon bli.

Lyssna här på låten Cry


Medan ni som vill lyssnar på låten ska jag titta på Prison Break. Helt otroligt att jag fortfarande tittar på det. Men det finns inget annat jag vill se. Passar väldigt bra just nu för efter det ska jag sova. Imorgon väntar yttligare en arbetsdag. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

<3

090713

Måndag igen då. Bara två veckor kvar tills min semester och tre veckor kvar tills Kreta.

Nå helgen var faktiskt väldigt bra. I lördags jobbade jag först extra. Efter ett fem timmars pass och sedan hem - byta om - vidare in till stan och möta upp mina bröder. Det vart ju bio Ice Age 3. Okej kortfattat nu. Jag sov väldigt dåligt från natten fredag till lördag. Fick väldigt få timmars sömn och det slutade med att jag somnade sent. Ni behöver inte veta exkta tid jag somna, men få timmar vart det iallafall. Då kan ni nästan gissa vad som hände på bion. Japp jag somnade i början och hann precis se 15 min av slutet. Fy sjutton. Mina bröder sa "Nå, Marre..vad tyckte du om filmen?". Usch vad pinsamt. Har iallafall lärt mig min läxa.

Hur som helst så igår undvek jag alla inkommande samtal och bara struntade i allt. Prova det någon gång. Jag rekommendera det. Igår fick jag chansen att spendera en dag med mig själv. Det var super skönt. Det började faktiskt ringa och komma meddelanden redan kl.09.00 på morgonen och höll på till kl.00.00 på kvällen. Helt sjukt. Alltså vissa människor ger bara inte upp.

Okej dagen då. Som sagt måndag igen. Har jobbat med ett rolig gäng. Vi har haft så sjukt roligt alltså, har drivit med varandra som bara den alltså. Träffade även tre andra kompisar också, en av dem var mina lilla ganster Silvija (terroristen) hehe. Aja, efter jobbet drog jag hem och hämtade mina tränings kläder och åkte sedan iväg och mötte upp Karina. Efter träningen promenerade vi hemmåt och på vägen hem smet jag in på butiken i närheten och köpte lite vindruvor.. Har precis för en stund sedan kommit ut ur duschen och ska strax klä på mig och iväg igen. Nu ska jag bara ta det lugnt i några minuter och äta mina underbara vindruvor.


Ni får ha en jättetrevlig måndag kväll. Kan skjuta in ett till inlägg när jag kommer hem igen senare. Mmm.. dem ser nästan godare ut på bilden än i verkligheten. Men men.. ska se på tv en stund innan det är dags att börja göra sig i ordning.

<3

Promenad och skräpmat.

Ska strax krypa under lakanen. Stiger upp om kanske 4-5 h, ska nämligen jobba extra imorgon. Efter det blir det bio med bröderna. Vi ska se Ice Age 3 och sedan blir det väl käk som vanligt. Visst går jag mycket på bio med mina syskon?!. Helt otroligt alltså. Vem är det som står för kostnaderna tror ni?! Som Malin sa "du är för snäll". Kan dock inte hjälpa det.

Nå en trevlig kväll har det varit. Mötte upp Malin vid 21.00 och sedan tog vi oss en promenad in till söder och smet in och syndade med lite donken mat. Fy sjutton, jag inser nu att jag måste ta det lugnt med träningen nu. Kunde ju för tusan gubbar knappt sätta mig ner vid bordet när vi var inne på donken. Får hoppa över imorgon och kanske söndag. Har ju träningsvärk fortfarande från igår. Vart inge strech när jag kom hem, men det går väl över. Så, så är det. Nej jag somnade förut när jag kom hem från jobbet två timmar så nu är jag inte så där jättetrött. Har även kollat igenom lite filmer tidigare ikväll. Shit vad filmer jag samlar på mig alltså.
-

   


Nej, nu ska jag väl lägga ifrån mig datan och krypa i mellan lakanen och sussa. Annars kommer jag vara så sablans trött imorgon bitti.

God natt <3


090710

God Morgon!

Klockan är snart 07.00 och jag sitter här med ett leende. Nu för bara några minuter sedan så hittade jag mitt pass som jag letat efter. Var nära på att gå och göra ett nytt idag. Fast jag visste att jag inte riktigt var säker på om jag kollat igenom en av mina kartonger ordentligt som jag lade ner allt som låg på mitt skrivbord i förra lägenheten. För jag minns att jag lade mitt pass på skrivbordet så jag alltid visste vart det skulle ligga för då tappade jag inte bort det. Fast när det var dags att flytta så åkte det väl ner i flyttkartongen bland mina skrivbords grejer. Hade väl bara glömt bort att packa upp det och lägga det på ett smart ställe efteråt.

Men nu är det hittat och jag kan pusta ut. Nej, just nu sitter jag och äter två frukost smörgåsar. Var verkligen inte hungrig fast jag måste ju få i mig något nu för annars kommer jag bli vrål hungrig om några timmar. Jaha inget droppandes på fönsterbrädan än iallafall. Igår kväll hade jag svårt att somna när det regnade så mycket. Hur som helst, var inne alldeles nyss på SMHI sida och kollade vädret och det verkar komma fram en sol runt 12.00 tiden och det passar mig väldigt bra. Slutar tidigt och sedan så ska jag förmodligen till stan efter det.

Nå, nu måste jag börja klä på mig. Eftersom det inte regnar så ska jag nog gå till jobbet. Men ha en super bra morgon och dag! Nu var det fredag igen. Usch vad fort dagarna går!

<3

Regning dag.

Idag har det regnat jättemycket och det gör det fortfarande. Ja, men det har inte hindrat mig från att uträtta mina ärenden. Imorse var jag med Malin på banken och vi fixade våra internettjänster. Därefter var vi och träna. Usch, jag var  helt slut efteråt. Nu värker mina ben hela tiden. Men det är bra. Okej, men efter träning vart det käk och sedan hem och duscha. Efter det så var det dags att göra sig i ordning och gå och jobba.

Ja, jobbade som sagt och det gick super bra. Riktigt nöjd, men så går det när man får jobba med bra människor. Speciellt med en av mina närmaste vänner. Ja, imorgon så slutar jag tidigt och det är skönt. Efteråt blir det lite ärenden att uträtta. Jag har en hel del att göra. Men..men.

Måste egentligen sova nu eftersom jag ska upp tidigt och jobba, men jag väntar på att min iPod ska laddas klart så jag kan stänga av datan också.

Sov gott mina vänner.. ska se lite på Scrubs så länge!
<3


Nu är det inte långt kvar till den efterlängtade resan till Kreta.

Dags att sova..

Just nu är klockan alldeles för mycket för mig för att ens vara vaken. Det bara regnar och regnar ute. Dropp, dropp, dropp, dropp och dropp. Kom hem runt 00.00 tiden. Idag så har jag jobbat och senare på kvällen var jag med Karina och tränade. Usch jag är helt slut. Vi kom dit runt 21.00 och lämnade gymmet vid 22.30. Därefter drog vi till 7Eleven och käkade lite mat. Malin kom förbi lite snabbt och sedan begav vi oss hemmåt.

Det har regnat enda sedan 21.00 och hela morgonen dagen också. Imorgon ska jag gå till Nordea och göra lite ärenden och träna igen fast tillsammans med Malin. Sedan jobbar jag kväll. Uscha, men så är det. Ja alltså mina högtalare bara slänger ut Michael Jackson låtar. Galet vad mycket jag har lyssnat de senaste dagarna. Jag uppskattar hans låtar nu när jag vet att han inte längre kommer att ge oss fler. Att bara se denna sablans MOONWALK. Det är så sjukt.!

Okej nu får det vara nog för ikväll. Ska sova! <3

Andra bilden.


Här får ni bilden på den andra "tavlan" eller bilden jag köpte. Skogs bild typ, jag fastnat i blicken när jag tittar på dem. Helt underbart vackra bilder.

<3

IKEA tur med lilla familjen.

Idag så vaknade först av att mammas hemma telefon ringde. Somnade nästan direkt om, men sedan efter 5-7 minuter ringde sedan min hemma telefon. Det var storebror som hade bestämt planerna idag. Eftersom både han och jag var lediga idag och mamma som har semester bestämde vi att ta en tur till IKEA. Vi kom inte därifrån med stora köp, men jag hittade två fina "tavlor" eller ja bilder mer som jag verkligen tyckte om.


Här är ovan är en av tavlorna iallafall. Den andra verkar inte vilja läggas upp. Jag orkar inte krångla eller har inte heller tålamod för att fixa problemet. Okej, men jag vart iallafall väldigt nöjd med de två bilderna jag skaffade. Får se bara vart jag sätter upp dem. Det var en rolig dag iallafall att lilla familjen kunde samlas och ha skoj.

Har ni som mig kollat på tv4 kl.19.30 tidigare ikväll? Inte? Då missade ni Michael Jacksons minnestund iallafall. Otroligt fint och jag fick faktiskt tårar när hans dotter hade sista talet i slutet. Kunde inte hålla tillbaka då. Det var så sorgligt. Artister som Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Lionel Richie, Usher och John Mayer uppträdde och gjorde succé. Verkligen, det var jättefint och imponerande. Håller just nu på att spela in konserten som kom efteråt. Så sablans bra. Ska se ett tag till sedan är det dags att sova. Ska nämligen jobba imorgon. Får dock lite sovmorgon.

The Moonwalk och bara allmänt grym dans visas, tillsammans med låtar från Billie Jean till Thriller. Galet bra konsert må jag säga. Ska fortsätta kolla ett tag till och digga några av världens bästa låtar.

God Natt <3

Söt bild..!

Som sagt när vi var på stranden för ca. 2 veckor sedan så busade vi mycket med Romeo. Eftersom det var en ganska varm dag då så blötte vi ner en liten handduk med kallt vatten så han blev lite sval. Han studsade sedan upp och ner för att bli av med den. Men då fångade jag en liten rolig bild.


- E.T phone home (- Romeo phone home)

Men det tog inte lång tid innan han hade hoppat så mycket att han blev av med handduken. Fast han var så söt den dagen. Han är riktigt busig när han väl är på humör och igång.



<3

Slarv

Jag vet. Har ej skrivit på ett par dagar nu. Det är bara slarv från min sida. Har bara varit lat av mig. Kan iallafall säga kort att datan blev hämtad i torsdags och allt var perfekt. Inget var borta utan allt fanns kvar. Så jag är super nöjd och min data är tyst som en mus i stort sett, en himla skillnad iallafall. Samma dag besökte vi IKEA och köpte ett till säng bord så nu har jag kastat den andra bruna. Mitt rum blir sakta och säkert klart. Nu är det bara tv:n och tv bänken kvar. Men det får bli efter Kreta resan. Måste spara pengar och så. Stor städa gjorde jag också den dagen så allt ser schysst ut i rummet nu.

I fredags jobbade jag kväll och lördag 13 h pass, idag 11 h pass. Självklart rast inräknat också. Men jag är trött. Ska sova nu. Måste upp om bara några timmar - ska jobba tidigt imorgon bitti igen kl.07.00. Går upp om 5 h igen..roligt?! Eller inte. Har för lite mer än en timme sedan kommit hem från en lång, trevlig, rolig och skön kvällspromenad med mina kära vänner. Vi har bara betett oss som idioter. Duckat, krypt, viftat och allt möjligt för att undvika knott som finns överallt. Usch obehagligt. Folk har tyckt vi är jättefåniga, men vi kunde inte hjälpa det.

Nå, det får vara slutet för detta inkast. Aja, jag skriver imorgon igen!
God natt!
<3

Okej..det är yttligare en låt!

Rihanna har gjort en ny låt som jag gillade. Fick höra den för några dagar sedan och jag gillade den verkligen. Den är iallafall bra tycker jag. Lyssna nedan!

Rihanna - Te amo


Ny låt..igen?! Japp!!

Jag verkligen fastnade för den här låten. Vet inte riktigt varför. Den är så fruktansvärt bra helt enkelt. Keyshia Cole har något speciellt. Det är en grym tjej med en galet bra röst.

Lyssna själva
Keyshia Cole - Heaven sent


Vakna med ett leende!

Jo, anledning till att jag inte lagt upp några bilder är för att igår på eftermiddagen så fick jag ett meddelande från elgiganten som säger att jag kan komma och hämta min "produkt" - Laptopen. Så idag ska jag hämta den och då kommer jag ändå hålla på med den. Se att allt finns kvar eller om jag måste lägga in allt på nytt eller så är det bara *POFF* borta. Så nu är jag lite spänd samtidigt som jag är glad. Poängen är att jag lägger upp bilderna från Laptopen då för jag ska ändå föra över alla andra bilder.

Ja, det tog inte 3 veckor tack och lov. Ska bli riktigt kul att få den tillbaka. Jag hoppas att alla ljud har försvunnit från den. Den lät ju som en trasig motor eller något. Okej, men jag kan berätta kort om dagen i tisdags. Träffade ju lille b. Det var jättekul faktiskt. Vi var på bio och sedan träffade vi store b. Åkte tillsammans med honom till Medborgarplatsen för att store b skulle träffa en gammal barndomskompis till honom. Jag och lille b gick då vidare och käkade sedan blev det hemmåt gång.

Igår tog jag det super lugnt. Så idag blir det data hämtning och sedan funderar jag starkt på att åka in till stan lite snabbt. Det finns grejer jag skulle vilja ha, men vi får se..! Jag hör av mig när jag kommer hem för snart är bilen här och då åker vi iväg!

<3

RSS 2.0