Sista april - Valborgsmässoafton

Vaknade upp imorse att min mobil ringde, det var en arbetskompis som ringde. Hon skulle meddela att vi hade fått byta våra pass på fredag. Jag ska jobba ikväll istället för dag. Uscha, orkar inte men jag ställde upp för en vän får jag tänka. Men det blir säkert jättebra, hoppas jag. Det var strålande fint väder ute och allt imorse också, nu börjar det bli lite ostadigt eller osäkert. Kanske börjar regna eller bara blir molnigt.

Just nu väntar jag på Gisela att bli klar. Som vanligt är hon alltid seg, ella es una caracolita. Man måste vänta och vänta. Har hunnit klä på mig redan och käkat pytte lite glass och suttit en stund vid datan. Jag fattar inte vad som kan ta sådan lång tid?! Nåja, får helt enkelt fortsätta vänta.

Idag är det Valborg och det är ju som jag nämde igår, ingen vanlig dag. Då menar jag inte Kungens födelsedag. Ååååhh ay fea loca, hon är fortfarande inte klar. Ska ringa och tracka henne lite..

Ha en riktigt mysig och trevlig Valborgmässoafton..!

image90

<3


Tisdag - har solat

Jag har haft en jättebra dag, det har varit jättefint väder och varmt också. Det har i storsett varit blå himmel hela morgonen och eftermiddagen. Så idag slutade jag 12 och sedan gick jag hem och vilade en stund, pratade lite med Jenkan också. Senare så ringde Karina och då gick vi och köpte skräpmat och gick och satte oss i en park här i närheten där jag bor och det var jätteskönt faktiskt i solen. Bara någon halvtimme - timme senare så kom Gisela också dit, då hade hon köpt med sig glass till oss också..snällt av henne..

Ja och senare mot kvällen så träffade jag Jennifer och Joakim. Vi var och fikade i Slussen på Wayne. Det var väl okej, sedan så promenerad vi hem eller till Liljeholmen. Haha, där fick vi vara med om något roligt. För det var någon jättekonstig kille där som frågade en annan kille som bara stod där på perrongen och lyssnade på sin musik (dem kände inte varandra) om han kunde svenska. Killen svarade ja, och då frågade han om han kunde hjälpa honom översätta några ord på svenska åt honom som han hade skrivit ner i en liten bok. Han höll nämligen på att lära sig svenska och ville ha lite hjälp på vägen antar jag. Alltså fyf*n det där var skit kul. Jag höll på att skratta ihjäl mig, fick även tårar också. Kunde helt enkelt inte sluta skratta.

Ikväll så har jag även sett en Barcelona - Manchester United match. Tyvärr så vann Jennifers lag Manchester och jag måste säga att dem var grymma ikväll, de förtjänade att vinna. Fast jag är dock besviken på Barcelona, men jag gillar dem ändå kommer alltid att göra det. Nåja, ska ta det lugnt nu och kolla lite på tv. Imorgon är det Valborg och det är även något mer speciellt och då menar jag inte Kungens födelsedag utan något annat.

Have a nice night..:-)
<3


En helt ok dag, faktiskt

Väckarklockan ringde 05:20 imorse, men jag vaknade upp redan första gången 04:44 och sedan en gång till runt 05:13. Kändes onödigt att somna om, men jag kände så. Hade absolut ingen lust att gå upp. Jag kände mig seg och svårt att komma upp, men det gick bra. Satte igång med jobbet och allt gick bra ändå för en arbetskompis var så gullig och hade köpt med sig frukost till personalen på till våra två avdelningar. Även sjuksköterskan fick vara med och vi hade jätteroligt och skrattade hela morgonen...

Idag har jag även kollat i en tatuerings-tidning som låg på avdelningen. Det fanns en massa olika tatueringar och grejer. En kille på jobbet visade sin tatuering som han har på smalbenet. Det var något ord på hans språk som stod för broderskap. Han berättade att han gjorde den tillsammans med sin brorsa som har en likadan. Den var ganska okej ändå. Ganska stor för att vara sin första tatuering. Frågade om det gjorde ont, han tyckte inte det. Visserligen brändes det lite grann, men inget han led av direkt sa han.

Så här skulle den jag hade tänkt mig ifall jag någon gång i framtiden skulle göra en..
image89
Jag gillar den..men jag vet fortfarande inte..I'm not sure yet.

Nåja, låt mig fortsätta. Dagen har i alla fall varit väldigt bra och lugn. Så just nu så sitter jag bara här vid datan och gör absolut ingenting, är ganska trött. Imorgon jobbar jag igen ju och då blir det kväll. Ska till jobbet i fyra timmar..Jippi..(verkligen längtar alltså). Aja ska inte gnälla nu.

Ska kryp upp i sängen och lyssna på min iPod för just nu inväntar jag en serie som börjar om cirka en och en halv timme. Så ha en underbar och trevlig kväll..

<3


Tankar som finns i hjärnan..

Har ni varit med om att hjärnan bara tänker på så mycket saker att du längre inte vet vad som fick dig ens att börja tänka på så mycket saker. Min hjärna har varit tankspridd och allt idag så. Har funderat på tatuering, på hårklippning, på vänskaps relationer, på familjen och på hela Spanien resan och så mycket mer. Men men, det har bara varit en tankspridd dag. Nåja, har kommit hem från pappa idag. Igår kväll kollade jag och lillebrorsan på Alvin and The Chipmunks och den var faktiskt jättebra, men jag såg lite mer en hälften för jag råkade somna. Jag hade ju gått upp klockan 05:20 igår morse. Vara då bara allmänt trött.

Nåja, imorse så gjorde jag god gröt åt mig och lillebrorsan och det var ju gott enligt mig. Fast han var ju inte lika förtjust i det, han är inte van vid nyttig mat. Sedan kollade vi på Jumper som jag reda har sett, fast lillebrorsan hade ju inte sett den. Lika bra fortfarande och Hayden Christensen är fortfarande lika söt som han alltid har varit. Jag har även provat på det här gitarr X-Box spelet. Det var ju skit svårt att spela, f*n brorsan var ju bara grym på det medan man själv får stå och skämmas för att inte ens klara tränings nivån för nybörjare..haha..usch. Pinsamt ju.. Sedan så har jag även pratat med lilla vieja både igår och idag och det var bra med henne. Vi har pratat mycket om resan de två senaste dagarna, så vi ska fast bestämma allt i veckan om inte så försvinner hela ideen...

Har även pratat med Jenkan idag..trevligt..trevligt..Hon ringde när jag höll på att släppa min bomb om fundering på tatuering till mamma. Okej, min mamma hatar tatuering och allt kring det. Så jag ville vara ärlig och berätta att jag åtminstone har ideen och funderar på det. Som jag tidigare säkert har sagt, min mamma är min rådgivare och allt hon säger och tycker spelar stor roll för mig eftersom jag alltid vänder mig till henne när det gäller allt i mitt liv. Vill veta exakt vad hon tycker och vill att hon ska veta om det är något jag grubblar på osv. Men hur som helst, jag pratad med Jenkan och det var kul. Pratade om allt möjligt och om vår otroligt roliga/skumma vänskap vi har (en positiv vänskap med andra ord) och det kändes bra efter vi hade lagt på. Blev mindre tankspridd.

Aja ska avsluta här för jag måste verkligen gå och duscha nu och sedan lägga mig för imorgon ska jag jobba. Mitt extra pass ni vet. Måste få en ordentlig sömn nu och jag är redan så trött.

<3

Syskonträff..

Jobbat idag igen, som vanligt. Det gick jättebra och var väldigt kul för Karinas sk. "blivande man" jobbade idag. Retar henne jättemycket för det (hon hatar mig när jag säger det). En jättesöt kille, den absolut finaste tror jag t o m på hela huset. Sist vi jobbade jag och la vieja så pratade vi om honom. Dem är gulliga tillsammans. Hur som helst, jag har suttit ganska mycket ute i solen idag med mina boende. Det var faktiskt jättetrevligt och skönt. Blev inte så mycket brun, men fick väl lite färg antar jag.

Lönen har även kommit idag och jag är jätteglad...

Idag så kom pappa och hämtade mig efter jobbet. Åkte hem till honom och släppte av lite grejer lite snabbt och sedan tog vi lillebrorsan till tandläkaren. Det var..boring..För först kom vi 20 minuter för tidigt och sedan tog det 40 minuter innan han blev klar. Med andra ord satt jag och pappa i en timme i vänterummet. Sedan åkte vi vidare till i ICA-Maxi och handlade en massa grejer, köpte förbjudna saker också som chips, godis, läsk och sådant. Fast det gör dem alltid vid helgerna. Köpte bl. nya Veckans NU tidning, så har jag något roligt att läsa ikväll eller imorgon. Just nu..så sitter jag och kollar på tv och väntar på god mat. Vi ska äta plankstek, en maträtt min pappa vet att jag älskar. Det är så underbart gott.

Okej, kvällen..jag ska titta på film med lillebrorsan ikväll. Saknar att umgås med honom, han växer upp så snabbt. Han är inte samma lilla kille längre. Jag är stolt över honom för den han är. Jaja, det blir en syskonträff ikväll. Får se vad för film vi kommer titta på senare.

Återkommer senare..
<3


Klippa håret!?

Jag verkligen älskar dessa dagar som har varit denna vecka, bara sol..sol..sol..och mer sol. Har hunnit ligga i solen en stund i alla fall lite varje dag, men ingen färg har dock fastnat på mig. Det var som jag skämtade med en kompis idag: Bara för att jag är brun betyder det inte att jag inte kan bli brunare.

Hur som helst, idag och igår jobbade jag. Igår så var jag även på en brandutbildning, blev jag något smartare..eeh..Nej! Lärde jag mig något..eeeh.. inget speciellt i alla fall. Man blev verkligen jätte,jättetrött efteråt. Nåja, sedan så jobbade jag med Karina. Det var kul för när vi var klara med allt så gjorde vi jättegod stektpotatis. Alltså det är något jag verkligen kan rekommendera. Stekt potatis med antingen - grillkrydda eller svartpeppar, sedan tillsammans med salt. Jag lovar det är så gott. Mama Rosa (colombiana), hon brukar alltid göra det åt oss. Okej, men igår pratade jag och la vieja om Spanien och vi kom fram till att vi ska åka, men måste hitta två till för vi vill inte åka ensamma bara hon och jag. För vi måste komma bort oavsett om inte vår andra good friend inte kan. Men vi ska kolla med en annan person, om han och hans dotter skulle vilja följa med. Får se...

Imorgon ska la vieja klippa sig (spännande). Har ju för f*n längre hår än mig den lilla skiten. Jag vill också klippa mig, har en kompis på jobbet som vet en bra frisör fast jag vet ej om jag vågar lite på henne. Annars finns det en bra i Täby Centrum. Sedan så vill jag färga håret, SVART! För er som undrar varför: Nej jag har INTE svart hår, men ni ser ju inte det. Hur som helst..Karina ringde idag nu på kvällen, Loca vill att vi ska pierca oss i naveln. Hon är galen ju - jag nämnde tatuering, men det var hon inte med på...hehe..vi funkar så.

Jaja, imorgon jobbar jag och nästan direkt efter ska jag till pappa i helgen. Hälsa på honom och min söta, roliga lillebror. Som Karina brukar säga; Jag ska ut till landet och upp i bergen..(åka till Tumba). Det ska bli kul och äta god mat också. Så det händer i helgen och på söndag så ska jag jobba extra..tjäna lite x-tra cash. Nåja, ska börjar göra mig i ordning för bed time..alldeles strax..har blött hår fortfarande efter ha tvättat håret..Men ha en trevlig kväll..

<3

En mysig hemma kväll..

Jag har nu äntligen sett 27 Dresses och den filmen var jätte,jättebra. Gillade den ganska mycket faktiskt. Jag köpte Ben & Jerry glass (eller Jennifer köpte den) igår, så jag sparade den till idag. Nu har jag då ätit lite glass och kollat på filmen. Har även duschat och allt samt bytt mina lakan. Så nu är jag jättenöjd.

Imorgon ska jag jobba igen. Det som är typiskt är att dem ringde från jobbet idag när jag var på väg hem från stan. Jag hörde dock inte telefonen så de lämnade ett meddelande och frågade om jag kunde komma in tidigare imorgon. Ringde sedan lite senare upp och frågade varför. Det var nämligen en brandutbildning de ville att jag skulle vara med på. Tänkte självklart, varför inte då jag fick höra att det skulle hålla på i en och en halv timme...SNARK..jag hatar när folk ska prata om genom gångar så länge. Jag har jättesvårt att koncenterar mig. Visserligen kanske det gör det lättare att lyssna nu eftersom jag känner personen som ska hålla själva genomgången, men ändå. Okej, ska inte klaga för jag får ju betalt att komma in tidigare.

Ska i alla fall få en riktigt god sömn och ska bara ta det lugnt nu. Har tvättat lite kläder nu och så. Tänkte krypa upp i sängen och kolla på en sista film, ifall jag inte hittar något intressant på tv att titta på. Ha en trevlig kväll..

Tjing..
<3

Dröm resan vi måste nå i sommar

image84

Förstår ni varför vi vill så gärna åka..underbart vackert..

image85

Aaa, så vackert..vill så gärna..

image86

image87

Y la playa...vad tjusigt..

Detta ska och måste vi nå som drömresa i sommar

En promenad i stan

Dagen började med att jag vaknade runt 10 tiden för att gå en promenad med lilla Romeo. Vackert väder och allt var helt underbart. Det var ju även varmt också. Så vi var ute lite längre på promenad bara för att det var skönt. Romeo älskar att vara ute, han vill nästan inte ens gå in. Sådan är han..

Idag så åkte Romeo hem, men det har varit underbart att haft honom här och det har varit trevligt. Saknar honom redan för han och jag har haft jätteroligt. Jag träffade brorsan och hans ex i Gamla Stan dem hade varit på ett Japanskt Spa, tror jag det var. Sedan promenerade vi tillsammans till Kungsträdgården och där käkade vi på Catalana, en god och varm baguette. Det är ju uteservering så det var jättetrevlig, undantag var då dem äckliga duvorna som måste röra sig kring 1-2 meter ifrån en.

Igår träffade jag Joakim och Jennifer, vi skulle gå på promenad fast hamnade på Mc Donalds istället. Dem skulle käka så, för mig blev det dock ingen mat utan en läsk och en paj. Sedan så gick jag hem och kollade på Step Up 2 - The Streets. Jag ska se 27 Dresses, men jag ville så gärna se Step Up. Ska även se Alvin and The Chipmunks också. Har fortfarande inte sett den. Jag måste se den och den andra filmen. Nu pratade jag med Karina igår och hon skulle försöka fixa två andra filmer till mig med. En spansk skräckfilm, en verklighets baserad och Love in time of Cholera som jag tidigare har nämnt.

Nu håller jag på att tvätta mina nyalakan som jag ska använda ikväll. Imorgon är det en Barcelona match som jag ska titta på och då kommer jag ha mitt Barcelona påslakan..

Aja, Ha en trevlig kväll allesammans för det ska jag..väntar just nu på ett samtal.
Skriver senare igen..ska även lägga upp bilder från mitt drömmål i sommar.

<3

Helgen..

Buenas Noches

Helgen har passerat...
Nu har helgen passerat och det har väl varit en ganska bra helg. Har jobbat och varit på "födelsedagsfest" hos Gisse och Marre. De fick fina presenter från mig och bror min. Marre fick en Che Guevara tavla och tre pyttesmå whisky flaskor. Gisela fick en liten vinflaska och två par fina örhängen. Jag gick dit idag efter jobbet, började ju 7.00 imorse och slutade 21.00. Var ganska trött, men gick en stund dit ändå. Träffade på samma gång en gammal kompis/granne till mig och min bror. Tog även sällskap med henne på vägen hem. Vi fick skjuts av en ut av hennes kompisar. Nåja det gick väl bra och det var kul.

Jag har haft roligt i helgen, har bråkat med mina kompisar Karina och Silvija. Vi snackade om vad vi ska göra för roligt i sommar och ifall vi ska åka till Spanien i augusti. Det är ju fortfarande på tal så vi får se vad det blir ut av det hela. Pratade om olika slags killar, vilka vi drar oss mest till. Planerade även en ute kväll tillsammans snart samt en promenad till stan. Mycket på G med la vieja.

Just nu.. är jag hundvakt åt min storebrors hund - Romeo. Han har varit jättesöt hela kvällen och somnat ett antal gånger i min famn. Följer efter mig hela tiden och nu fick han hoppad ner för han var så trött så han fick gå och lägga sig. Jag ska också snart gå och lägga mig. Är ju ganska trött själv så!

Aja, ha en trevlig vecka som kommer..

Chao

Brorsan shoppade loss..

Har precis hämtat en liten skål med yoghurt och satt mig vid denna fina-vackra data, kollar även på tv - The Hills repris som går. Idag så har jag och bror min varit i stan och det var faktiskt jättekul. Jag köpte lite grejer till honom. Det vi köpte var en vår jacka, ett par skor, två par jeans och en "munk-jacka". Min bror sa en jätterolig sak; Man blir ju fattig efter en dag med dig på stan. Vi lunchade även inne i stan..usch..Pizza Hut. Fast som vanligt är det ju alltid lika gott med pizza, men det är en sak som jag fick så dåligt samvete ut av. Nåja, brorsan vart jättenöjd med sitt köp. Karina ringde även när vi var på Footlocker, la vieja ska jobba i helgen..Jippi!!! Vi handlade även fina födelsedagspresenter till Gisela och Marcello som fyller år. Idag träffade jag även Giselas storesyster och hennes kompis i stan. De var också inne och letade efter presenter till Gisse och Marre.

Igår träffade jag ju Gisela och då käkade vi ju pizza till lunch, sedan så åt jag pizza idag. Måste sluta äta ute så mycket. Förra veckan åt jag ju ute med pappa, när vi lunchade på Jensen's Biffhus. Hmm..tack och lov går jag mycket i trappor. Ska försöka få igång mina promenader också. Karina har lovat att gå en promenad med mig någon gång då vi båda slutar tidigt.

Ska snart titta på film, men först ska jag ut och prata med mamma lite grann..hon kom hem för inte så länge sedan. Kan skriva lite senare, men just nu ska jag bara ta det lugnt.

Bye..bye!
<3

Underbar och fin vår dag..

Det har varit underbart väder och det blev t o m lite värme också.

image78

Idag torsdag
så har jag jobbat, fick jobba med Karina idag och det var som vanligt alltid lika roligt. Vi började prata om hennes ex som jag har träffat en gång för länge sedan, men det var en ganska känsligt ämne så vi pratade om min bror istället vilket vi alltid gör. Det fick henne i alla fall att glömma sitt ex. Jag råkade nämna för henne att jag hade sett honom idag på morgonen genom fönstret från byggnade och hon blev jätteirriterad då. Som sagt känsligt ämne. Nej, men vi har haft kul och pratat om en massa vi ska göra i sommar. Spanien resa ligger just nu lite vid sidan om för tillfället. Vi hoppas att snart kunna ta upp det igen.

Nåja, sedan så har jag lunchat med Gisela. Vi har inte träffats på länge så vi bestämde idag att bara käka lunch och ge varandra lite uppdateringar i våra liv. Inte mycket hade hänt, men en del antar jag fanns att berätta. Sedan så gick jag hem och kollade på film. Jag kollade på The Game Plan. Det var en helt underbar och jättegullig film, man blev faktiskt lite rörd i lite av slutet av filmen. Vissa delar var lite svåra att förutse och det gillade jag.



Kan beskriva den med två ord - rolig och jättebra. Sedan så ringde Karina och då pratade vi lite om filmen och om en annan film som jag ska se imorgon 27 Dresses. Pratade inte så länge som vi brukar göra utan vi skulle höras imorgon igen. Sedan har jag kollat på några Grey's Anatomy avsnitt och sedan såg jag filmen We Own The Night.



Det var en väligt långdragen film, men ändå bra..! Jag gillade den väl antar jag. Imorgon ska jag även försöka se Alvin och Gänget för Karina tycker att den är jätte, jättegullig. Så den skulle jag vilja se.

Nåja imorgon är jag ledig och ska förhoppningsvis till stan med bror min och handla födelsedagspresenter. Jag tror nog jag vet vad vi ska köpa för något. Aja ska hoppa i sängen nu för mina ögon och min kropp är jättetrött-a. Så ha en trevlig fredag!!

Buenas Noches
<3


Onsdagkväll

Hallå...!

Morgonen började
med ett samtal som jag fick runt 10.00 och som även väckte mig. Som vanligt var det Karina som ringde mig och ville ha sällskap medan hon var på väg till tvättstugan. Intressant eller hur?..Så kände jag också imorse när hon ringde. Vi pratar nu i stort sett varje dag med varandra, eller kommunicerar på något sätt i alla fall. Igår ringde hon till jobbet och sedan ringde jag upp henne efter jag hade slutat, med andra ord så har vi kommit varandra lite närmare och det känns bra.

Igår så fastnade portstäderskan (hon som städar portarna i vår byggnad) i hissen. Jag stod utanför porten och pratade med Karina då jag plötsligt hörde en klocka ringa och någon som ropade. Hahaha, då hade städerskan fastnat. Så när jag skulle hem tog jag inte hissen, det fick bli trapporna. Så nu går jag i stortsett bara i trapporna. Bra träning, men jag har åkt hissen för sista gången. Usch, jag skulle få klaustrofobi panik om jag fastnade i en hiss. Inte ens när jag är på jobbet åker jag hiss. Det är alldeles för läskigt.

Idag har jag jobbat och det var bra, jag började sent och det blev en kort dag. Stannade dock en lite stund över idag för att hjälpa mamita - colombiana. Hon behövde hjälp med lite papper bara som skulle fyllas i. Sedan så nu sitter jag bara och kollar på Americas Next Top Model och därefter ska jag titta på Sex And The City. Har även tvättat håret och ska ta något litet att få i magen.

I helgen så kommer min brors hund, ska nämligen vara hundvakt i två dagar. På fredag ska jag träffa min bror och det ska jag även göra på lördag samt söndag. Fast på fredagen så ska vi till stan och handla födelsedagspresenter till två av våra kompisar och på lördag ska vi åka och besöka mormor och morfar, på söndag så kommer han över och lämnar hunden..lilla Romeo. Jag ska även försöka träffa hermanita linda på lördag efter jobbet. Vet ej när, men det får vi se.

Nåja, ska hoppa i sängen och kolla på tv nu. Ska upp ganska tidigt imorgon bitti - 05:20. Måste få sömn.
Sov Gott..!

<3

Måndag - Helgen som var...

God kväll..

Okej, måndag igen och det var faktiskt en helt okej dag ändå. Jag har jobbat och sedan var jag hemma och käkade en god pastasallad med grönsaker och allt..mums..Så nu ikväll har jag umgåtts lite med mamma kan man säga. I vanliga fall burkar jag sitta på rummet, men nu ikväll så satt jag ute i vardagsrummet och kollade på tv samt läste Veckans NU och Vecko Revyn, mycket intressant. Fick se Jennifer Lopez och Marc Anthonys tvillingar, dem är jättesöta. Kul att läsa skvaller tidningar ibland faktiskt.

Nåja, i helgen så träffade jag Jennifer och Joakim. Det var kul, vi träffades och va en stund i stan. Handlade lite tröjor och så. Sedan åkte vi till Mariatorget och käkade. Fast när vi skulle åka hemåt så krånglade tunnelbanan. Det var vagnfel och en massa grejer, ganska jobbigt. Fast det vet lite kul att titta på eftersom det var ett tåg som hade ena halvan inne i tunneln och den andra kvar vid perrongen. Tog då bussen till Hornstull och sedan hemåt. På vägen hem träffade jag även en gammal kompis till min brorsa. Hon är jätte, jätte, jättesnäll..brorsan hade själv träffat henne för inte så länge sedan. Nåja, gick senare till jobbet för att träffa Karina och hämtade mina filmer som hon hade ordnat till mig.

Söndags så var jag med mamma i Skärholmen och handlade en massa. Jag handlade en vårkappa, två linnen och en kofta, två halsdukar, lite smink och en dataväska. Jag blev faktiskt helt nöjd med mitt köp. Jag tyckte jag gjorde ett stort fynd. Ville köpa en vanlig ny väska, men jag måste lugna ner mig lite med all shopping för annars kommer pengarna försvinna för snabbt. Fast jag hittade det jag så gärna ville ha, men vi får väl se om det kanske blir något näst-nästa helg eller så.

Jaja, kollar på Prison Break fast jag ska gå och lägga mig jobbar tidigt imorgon bitti. Vill vara pigg och glad imorgon. Så ni får väl alla sova så gott och hoppas ni får en trevlig tisdag imorgon. Vi hoppas på sol i alla fall. Ajuste som en lite avslutning så gav jag igen för telefon terrot som jag fick av lilla Karina i fredags. Hon var inte glad imorse när jag messade henne tidigt på morgonen, men det var bara kul...

Aja, Sov gott!
<3

Terrad av meddelande och samtal..

Ja, denna dag började ganska rolig. Imorse fick jag tre terro-meddelande från min lilla Karina (ay fea, una chica mala). Det är vårt lilla krig, vi gör så här jämt. Det står oftast God Morgon, Upp och Hoppa, solen skiner! Haha, fast jag svarade lite snabbt och somnade ganska snabbt om igen. Vaknade sedan av att min bror ringer klockan 09.00 och säger; God morgon! Försökte förklara för honom att jag ville sova och vi kunde höras en timme efter eller så. Måste alltid han ringa och väcka mig. Jag förstår mig inte på honom faktiskt. Han skulle kommit hit idag och gjorde inte det. Blev ganska besviken, sedan frågar han om jag vill komma till honom. Jag tyckte dock inte det var schysst av honom att inte komma när jag frågade, varför skulle jag då åka till honom..

Hur som helst, lilla Jennifer ringde runt halv 11 och vi pratade ett ganska bra tag, men det var faktiskt kul. För vi har alltid så mycket att prata om när vi inte har pratat på länge. Sedan telefonterrade min bror mig under tiden och blev helt vansinnig på mig bara för att jag inte ville åka ut till honom och vi blev lite osams...haha som vanligt med andra ord. Hahaha ajuste, jag fick ett jättefint Bildmeddelande av Karina. Det var en bild på en kompis till oss. Det var en hemsk bild på honom. Han skulle föreställa ledsen men såg mest skrämmande ut. Sedan stod det som meddelande att han saknade mig. Haha alltså jag lovar att jag ska ge igen på dem två någon gång för det.

Har inte kunnat ta emot bildmeddelande förut, men jag kan det nu så jag har bråkat med MMS inställningarna idag också. Sedan så träffade jag Karina lite snabbt efter hon hade slutat jobba. Umgicks en liten stund bara, hon skulle åka ut till landet. Det är vårat sätt att säga,  hon skulle åka någonstans hon inte ens visste hur hon skulle ta sig dit. Hahaha, pobrecita... Aja ikväll så har jag städat mitt rum och på sätt och vis ser det bättre ut.

Imorgon ska jag umgås med mamma på dagen och kanske med Jennifer och Joakim på kvällen. Ska återvända till min film nu och sedan sova.

Buenas noches
<3


Ombildning..

Hallå igen..!

Har varit på möte nu igen angående ombildning och jag har suttit i två timmar och lyssnat på en massa disskutioner. Självklart har jag och min mor röstat Nej och ikväll så vann alla nej röster. Jag vill verkligen inte köpa den här lägenheten, jag har bott här i 15 år. Jag har växt upp här och detta är ett fint område och trivs väldigt bra. Vi har alla självklart våra åsikter och rösträtt, men det finns en gräns på vad som man kan tycka är godkänt att köpa för den stora summan som erbjudits. Visserligen är detta fina lägenheter och jag tycker att det är jättebra att bo här, men som en hyresgäst. Det som oroar mig är hur kommer det att se ut för oss ungdomar som faktiskt inte har så lätt att få jobb att kunna ens bo kvar i innerstan i stockholm. Alla kan inte ta ett sådant stort lån som andra kan göra. Fast den inkomst som vissa tjänar idag och som är villiga att köpa sin lägenhet kan ju inte garantera att om 2-4 år framåt ha samma inkomst samt ens kunna betala av sitt lån. Många tror att de kan köpa sin lägenhet och därefter sälja den för en större summa, bara för att själv tjäna på det. Fast enligt ny kalkyr så har det ju räknats ut att man faktiskt inte tjänar något på att köpa lägenheterna. För du kan inte sälja den för en högre summa efteråt. Jag antar att det är det som folk tror, vilket också drar dem till att köpa lägenheterna.

Som jag tidigare sa och som även min granne sa: Detta förstör för oss ungdomar idag att skaffa bostad och även för den yngre generationen. Vi har ju redan JÄTTESVÅRT att ens få en lägenhet idag. Som jag också även tidigare nämnde var att det är ju jättesvårt för oss ungdomar att ens få jobb idag. Vi får nöja oss med det första bästa och redan i denna unga ålder som jag t.ex. börja ta lån för att ens få bo kvar i innestan, så tycker jag det var väldigt lågt att ut av en av dem som hade röstat Ja idag att ställa sig upp och säga: Tänk på Oss som har röstat Ja! Då tänkte jag för mig själv så här: Jag har bott här i 15 år, ska jag efter dem år helt plötsligt börja tänka på en helt främmande människa och hennes beslut än att tänka på våran egen röst och hur detta drabbar samhället för de unga. Då märker man verkligen hur egostiska människor det finns som har röstat ja till att köpa. De skiter fullständigt i oss som inte har råd. Om vi inte har råd att bo kvar eller inte har någonstans att ta vägen struntar ju dem i så länge dem får köpa sina lägenheter.

En  annan granne berättade att en ut av dem som röstat ja hade under ett tidgare möte sagt så här: Kan ni inte rösta Ja så vi andra kan få köpa lägenheterna? Alltså dumma egotrippade människor, dem fattar verkligen inte att alla har inte råd att köpa lägenheterna. De som vill köpa kan väl flytta till ett ställe som ska bli ombildning på.

Nåja, kriget är inte över tydligen. Jag kan säga det vart inget vacker möte när slutresultatet kom. Det började skrikas så himla och alla blev ganska irriterade. Men det slutatde med att rösträkningen hade det blivit något fel på, så det blir en ny röstning längre fram. Det var i alla fall ganska läskigt nu när man gick därifrån. Får se hur det blir imorgon.

God Natt!
<3

Torsdag

Nu har jag jobbat sedan i tisdags så det har varit ganska lugnt. I tisdags så jobbade jag kväll och dit gick ganska bra faktiskt. Jobbade som vanligt med mina snälla kollegor. Gjorde inte så mycket efter det, kom hem och kollade på tv och hoppade i säng ganska tidigt.

Igår så jobbade jag ett 11-18.30 pass och det var faktiskt jättekul, fick jobba med min sk."pappa". Det är mitt nya smeknamn till honom..hehe..jag vet att han i alla fall inte gillade det. Sedan så träffade jag en annan kompis som jag faktiskt inte sett på över en månad, jag trodde nästan att han hade slutat. Saknade honom lite faktiskt, men jag fick reda på att han var pappaledig, han har gått och blivit pappa igen..*GRATTIS*. Det var även en ganska lugn kväll igår med.

Idag så har jag jobbat 07-12 och det gick suveränt eftersom jag inte jobbade på min egna avdelning utan en annan och det gick jättebra. Fick jobbad med en kvinnan som jag är ganska van att jobba med eftersom hon och jag jobbar mycket tillsammans på min avdelning. Hon tvingade mig att göra något jag i vanliga fall inte gör, baka. Herregud sa en annan kompis till mig när han såg mig baka. Jag skulle göra en sockerkaka, fast han var bara dum mot mig. Det är han jämt, nu vet jag faktiskt inte hur sockerkakan blev. Jag hoppas den blev ätbar i alla fall.

Nåja, håller på att bli terradade av Karina och Silvija just nu, mina två underbara arbetskamrater. Ska mosa dem nästa gång jag ser dem. De håller på att skicka skumma meddelanden till mig. Mina två flummisar. Jaja, sitter även och pratar med min bror just nu. Men jag skriver nog senare.

Ha det bra!
<3

En kort dag på stan

Idag så vaknade jag upp av att jag fick ett meddelande av Karina som bara ville säga god morgon. Ska göra henne till potatismos nästa gång jag träffar henne. Klockan var nämligen 07:15 på morgonen, snällt va?! Det jobbigaste var att hon egentligen inte ville något, skulle bara störa min sömn. Sedan ringde brorsan ett par timmar senare. Nåja, jag var vaken och tittade på tv en stund. Sedan ringde telefonen igen det var lilla Karina igen. Hon hade rast och berättade om att hon hade sökt semester tre dagar i juli och en massa grejer.

Några timmar senare..då fick jag meddelande av Joakim, han följde med mig till stan idag. Jag åkte nämligen och köpte mig en iPod. Jag är jättenöjd och nej denna gång var det inte Joakim som övertalade mig utan det var jag själv. Han hjälpte mig bara finna det billigaste priset. Hur som helst, det blev en iPod och ett USB-minne. Samtidigt träffade vi en gammal kompis som praktiserade där. Det var lite kul faktiskt, sedan såg vi några kändisar också. Det var lite kul det med..

 
Visst är den fin?

Vi gick sedan och käkade på Taco Bar, det var mumsigt. Jag åt en god Nacho de lux..älskar den. Köpte även en klänning till mamma som en present bara för att hon har ställt upp så mycket för mig de senaste månaderna med allt. Ajuste har även pratat med min pappa idag och jag ska luncha med honom på torsdag efter jobbet. Så det ser jag faktiskt fram emot.

Nu har jag installerat min iPod, men det är några små saker jag undrar över som jag ska fråga Jocke om. Han tycker jag är JÄTTEJOBBIG, för jag har  frågat honom om allt hela kvällen, börjar bli ganska tjatigt. Nåja, jag är lite små sur nu för jag fick ett samtal av Karina förut och hon hade dåliga nyheter. Vår chef strular med hennes semester ansökning. Dumma chef, måste förstöra allt hela tiden. Vi är i en liten kris just nu. Jaja, har mycket att ta itu med denna vecka. Imorgon ska jag till jobbet och jobba kväll, får se vad dem säger då...

I helgen ska jag och mamma kanske och handla en massa kläder och bara gör en "mor och dotter-dag". Kolla lite på kläder och sådant. Det hoppas jag verkligen att vi gör. Ska försöka träffa lillebrorsan också om jag hinner.

Nåja ska se klart på Navy CIS och sedan sova. Ska försöka städa imorgon innan jag går och jobbar. Denna vecka är ganska lugn tack och lov. Ha en trevlig kväll/natt!

<3

Ett Helt år har gått..Tack!

För precis ett år sedan så startade jag min blogg och den betyder jättemycket för mig. Fast det som betyder mest att ni är en del som läser den. Jag ber speciellt min familj som jag inte träffar så ofta att läsa den så de vet vad som händer i mitt liv och hur mina vardagar ser ut.

Jag uppskattar verkligen att ni läser den här bloggen samt att ni ibland lämnar en liten kommentar. Som ni ser har jag gjort om lite, bytt profilbild och huvudbilden som syns högst upp på sidan. Den är så vacker och det är i Karibien.

Hur som helst, tack så hemskt mycket för att ni läser min konstiga, långlästa blogg. Jag hoppas ni fortsätter läsa den ännu ett år till i alla fall.

TACK SÅ MYCKET ALLESAMMANS!

Söndag

Oj oj oj...

Jag är så grymt trött i kroppen, har varit igång sedan 05.20 och slutade jobba klockan 20.00 ikväll. Fast jag började 07.00 imorse. Det har nog faktiskt varit en ganska lugn helg ändå. Vi har haft det jättebra faktiskt. Det har varit lite ont om personal, men som vanligt så har mina två avdelningar ställt upp. För vi är de enda som gör det såklart, men ingen uppskattar det. Nåja, som sagt har jobbat helg i alla fall och det har varit jättekul. Fick träffa en kompis från Bosnien (en annan timmis) som jag nästan aldrig träffar i vanliga fall. Jag blev skit glad när jag visste att hon jobbade samma helg och på avdelningen brevid min....

Till Jocke
: Det var den tjejen som var med mig på Konsum när du handlade min mat
.
 
... Hur som helst vi har haft skitkul tillsammans. Ajuste, vi var och skulle handla mat på Konsum eller Coop Nära som det heter. Då hade jag glömt mitt bankomat kort så jag frågade snälla Jocke om jag kunde låna och så snäll som han är så gick han med på det. *Tack Joakim*. Det som var så roligt idag var att jag hade med mig kortet, men jag visste inte hur mycket det fanns på det, skulle precis springa till banken men då sa en annan kompis till mig, vi kallar henne The African Mama, att hon kunde låna mig lite pengar. Fast nu får jag inte betala tillbaka för henne. Snällt, men så dumt. Har svårt att ta emot saker gratis ibland. Jaja, arbetat i helgen och som ni säkert fattar har vi haft jättetrevligt och roligt i helgen.

Igår så hade ju min gammal klasskompis födelsedagsfest och det var jättetrevligt. Fick träffa en massa gamla klasskompisar fårn gymnasiet och från grundskolan, mycket trevligt. Det blev inte så värst sent utan jag gick runt halv tio eftersom jag skulle upp tidigt idag och jobba ett långt pass. Käkade och drack 3-4 vinglas sedan så gick jag och en annan tjej. Som sagt det var trevligt att få höra vad de alla göra för något nu för tiden.

Ajuste, igår så fick vi ju ett sådant underbart väder ute. Jag verkligen njöt, passade på alla gånger som jag fick chansen att vara ute. Helt underbart.

Lilla la vieja ringde igår också när jag höll på att göra mig i ordning för födelsedags grejen ni vet. Vi satt och gick igenom allt inför resan, den ska ju  beställas nu i veckan. Så vi fick då reda på att det fanns ännu billigare biljetter än vad vi tidigare har sett. Så nu så ska vi ta billigare flygbiljetter och hotellet är redan bestämt. Fast vi får se, kanske kommer ännu billigare biljetter.

Aja, ska se på Min BARCELONA match :-D det ser ganska bra ut för dem just nu. Min lilla Ronaldinho är inte med pga.sin skada fast Thierry Henry och Eto'O är med. Ha en trevlig kväll.

<3

Fredag

Underbart väder och förvånande varmt...

Idag så har jag jobbat och det var helt okej, vi hade ganska roligt idag och det var en bra dag på jobbet tills min kollega skrämde upp mig genom att säga att en av våra chefer hade ringt till avdelningen och bett henne att skicka upp mig till chefens kontor. Jag blev skraj och blev tvungen att tänka efter ifall jag hade gjort något, men sedan fick jag reda på att det egentligen inte var något viktigt. Hon undrade bara ifall jag skulle vilja jobba hel dag på söndag. Som vanligt tackade jag Ja till det eftersom det är extra cash. Pratade igår med mina kollegor om Spanien resan och den är nu fram flyttad till Juli, vi åker runt den 13 - 14 Juli och kommer hem efter 7-8 dagar efter. Min lilla mamma är personen som fått på sig uppgiften att boka våra biljetter och hotellet. Detta sker redan nästa vecka, datumet och priset är i stortsett bestämt. Är så glad och vi har redan gjort en massa planer.

Sedan pratade jag även med en annan kompis, vi ska förmodligen ta salsa kurser i sommar också. Haha, hon är så rolig. Detta är inte någon jag jobbar med utan hon är städare på jobbet. Jag lärde känna henne under sommaren förra året, hon är från Peru. Pratade även med mamita, colombiana. Hon ska försöka hitta en dag då jag och lilla Karina ska komma hem till henne och äta Colombiansk mat. Kanske nästa vecka, men vi får se. I sommar ska jag även till dalarna med familjen på pappas sida. Det ser jag fram emot och det är i två veckor..Nice..eller hur?!

Nåja, idag så har jag även varit i stan och handlat en födelsedagspresent till min kompis som ska ha sin middag imorgon. Ska bli skit kul att träffa henne och de andra som ska komma dit. Nåja, jag träffade my good old friend, Jocke, han kom till jobbet efter jag hade slutat och hänkade på med mig in till stan. Han pushade på mig igen till att köpa något. Denna gång blev det ett par solglasögon. Han köpte även ett eget par solbrillor, samt hjälpte han mig med att välja presenten... Fast han drog med mig till äckliga Mc Donalds. Alltså det var så äckligt, golvet och vid borden samt stolarna. Fattar inte att folk kan vara som riktiga grisar när de äter.

Aja, presenten är klar och nästa vecka ska Jocke följa med mig igen och då ska jag köpa en ny pryl. Han har redan själv denna sk. pryl. Han ska då därför följa med mig och så jag också kan köpa en likadan. Ska även försöka träffa och käka lunch med pappa nästa. Var ett tag sist vi sågs nu. Jaja, ska se lite på The Hills nu.

Skriver Kanske något senare.
Ciao
<3


Forts. från - Ännu en arbetsdag..snart

Nu är jag tillbaka igen..Ja, det gick ganska fort, blev tvungen att ta ett glas vatten och lugna ner mig innan jag satt mig här igen. Det var bara för att jag hade skyndat mig och träffa henne och sedan skyndat mig hem igen. Så det gick ganska snabbt, men hon gillar att stressa mig. Hon är lite galen (esta loca), men jag gillar henne ändå. Ringde först och sa: Kom ner för jag väntar på dig. Sedan bara 1 minut efter ringer hon igen och säger: Vart är du? Alltså när man bor högst upp så tar mig sig inte ner på 5 sekunder. Hur som helst på vägen tillbaka berättade hon att det var kaos på jobbet just nu. Så jag kunde förbereda mig tills jag börjar. Det kändes ganska skönt faktiskt, vet man vad som väntar en. Ne, men det var en massa personal som var på utbildning och då måste övrig personal hjälpa de andra avdelningarna.

Hur som helst, tanten fick sin mat nu och undra om jag skulle till jobbet nu. Jag svarade bara: HA, tror du det själv. Jag börjar inte förrän om en och en halvtimme, ALDRIG..!! Nej, jag ska sitta och bara njuta av den lugna tiden som jag får tills jag börjar. Jobbar imorgon också, men en väldigt kort dag tack och lov sex timmar bara.

Nåja, ska fixa något att käka innan jag börjar. Ni får ha en trevlig eftermiddag och kväll. Lär förmodligen inte skriva något senare ikväll. Ska jobba tidigt imorgon igen..

<3

Ännu en arbets dag...snart

Vaknade upp vid halv tio imorse, hade ställt klockan så jag inte skulle vakna försent. Sedan dess har jag tittat på tv, duschat, ätit frukost, pratat med mamma och nu sitter jag vid datan. Sitter och lyssnar på min underbara musik. Funderar fortfarande vad min kompis ska få för present ut av mig på lördag. Har faktiskt ingen aning. Mamma ska få hjälpa mig. Fast jag ska inte skriva så mycket, för det hinner jag inte. Fick nämligen ett samtal av la vieja, hon ska gå och handla mat på pizzerian här i närheten och jag ska följa med henne. Alltså jag lovar ni hade gillat denna människa för hon är så himla rolig och henne humör är ju ännu värre.

Nu ringde hon precis igen, undrade om de tog rikskuponger. De som är fast anställa på jobbet får det, vi timmisar får ej det. Så det är ju bra...för dem kanske.

Men, fan då..alltså nu meddelande från henne. Jag blir galen, hon stressar mig. Aja med andra ord jag måste gå för jag måste göra mig i ordning snabbt för nästa gång hon ringer måste jag gå ner och möta henne. Skriver senare när jag kommer tillbaks..

(Dumma fea..!)


Ombildning..

Som sagt vi gick på detta möte och det var väl några stycken som var där. Det som oroar mig är att det kanske inte kom fler människor än så. För vi var ju bara där i 45 minuter eftersom vi skulle iväg. Jag vill ju verkligen inte vi ska ombildas. Vi måste vara fler som röstar nej innan det är försent. För det finns så många orsaker till att inte köpa lägenheterna och det som var synd var ju att det bara kom människor som ska rösta nej och är osäkra. Det hade varit bra om det kom människor som tänker rösta ja. För det vore ju bra för dem att höra vad som händer med deras ekonomi om de accepterar detta. Allt handlar bara inte om att ha pengar, det var vi alla på mötet överrens om utan frågan är; Vad händer med dig och din skuld till banken om du inte längre kan betala av ditt lån? Det var eventuellt en fråga som ställdes och svaret vi fick räckte nog till att tacka nej.

Vi är så många människor som kämpar för och emot ombildning. Det ska bli intressant att se hur det blir för oss. Imorgon är det ett till möte jag vill så gärna gå på, men jag jobbar kväll så mamma ska gå istället. Jag är även rädd att det kommer sluta illa för oss, men jag antar man bara får hoppas. För i stort sett alla hus här i närheten ska ombildas.

Ska inte prata så mycket om det här, men jag ska säga något som en gammal vän till mig sa. Vi träffades nämlingen på mötet och prata lite om det här och allt. Hon sa så här; Det finns många studenter som fortfarande letar efter bostad och att alla hus blir till bostadrätter gör inte saken lättare. Vi alla kommer behöva flytta längre ut från innerstaden för att kunna ha råd att bo kvar i Stockholm ens. Jag är självklart emot och folk som tänker tacka ja tänker bara på att de kan göra vad de vill med sin lägenhet och göra allt på sitt sätt. Det handlar om så mycket mer än så och jag hoppas verkligen att folk öppnar upp ögonen och ser det.

Känns skönt att lätta lite på hjärtat...

En tur till Kungens kurva..

A sunny day..is it spring?

Idag så har det varit väldigt fint väder och även lite varmt. Det var fatiskt jätteskönt ute. Så idag har det varit min lediga dag, började dagen med att bara vara hemma och senare kom mammas fästman och hämtade mig. Vi åkte till kungens kurva för att köpa mina påslakan som jag så länge velat ha. Köpte även snygga under-lakan också ett svart och ett mörk blått. Jag är väldigt in i Disney och som vissa av ni vet att jag gillar också ett bland de bästa spanska klubblag. Jag är ett fan, men inget galet fan. Har faktiskt en dröm och det är att se dem spela på deras egen arena, Camp Nou. Jag gillade väldigt mycket filmen Cars och när jag såg att det fanns ett tryck på påslakan så ville jag så gärna ha det. Det finns även ett litet barn i mig med fortfarande..hehe. Sedan så köpte jag FC Barcelona påslakan också.

      

Som ni ser så köpte jag även ett Simpson påslakan också, men jag har inte bestämt mig än om jag ska behålla det eller ge det till pappa. Pappa och min lillebror är galna i Simpson. Jag själv är väl inte jätteförtjust i Simpson, men jag kan tycka att det kan ibland vara kul att se på det när inget annat går på tv. Det säger väl allt, jag tror pappa eller lillbrorsan skulle gillar det. Ska nog ge det till dem.

Nåja, måste gå nu. Mamma och jag ska gå och kämpa för att inte våra hus ska ombildas. Med andra ord vi ska gå på ett gårdsmöte och säga vår åsikt.

Önska oss lycka till..!

<3

En middag med brorsan!

Hallå igen..

Har nästan precis kommit hem från stan, åkte ju till stan för att käka middag med brorsan. Det var väl okej, ganska skum middag. Vi åt på Pizza Hut, det är en stammis restaurant. Hur som helst, fick ett sunkit bord och han som serverade oss var väldigt personlig av sig. Jag blev nästan lite rädd, sa det till min bror också. Han tar på sina gäster..läskig man. Nåja, inge fel på maten eller efterrätten. Mycket nöjd över det i alla fall. Var även och tittade på en present till hon som jag ska på födelsedagmiddag hos, brorsan och jag kollade lite på olika viner och sådant fast jag hittade inget.

Nå, här har ni 146 cm långt och 106 cm brett vackert underverk.

image66

Colombia mi tierra querida
=)

Det är i alla fall en väldigt vacker flagga. Jag har äntligen fått flaggan som jag så länge har väntat på. Det tog nämligen tid, men Mamita ska fixa en tröja också. Sedan ska allt visas upp den 20 Juli, Colombias nationaldag.

Nåja, ska titta lite på tv och sedan ska jag gå och handla lite..Imorgon kanske, kanske jag även ska följa med la vieja till polisen för att skaffa pass, men hon har fortfarande inte sagt någon tid. Hon messade mig förut, men har inte hört något från henne än.

Ha en trevlig kväll..
<3


Tisdag, En kort dag på arbetet..

Idag så har jag jobbet en kort dag på jobbet och det har varit så lugnt som det kunnat bli. Visserligen har det varit både bra och dåligt. Lugnt har det ju inte varit på länge, men redan igår när jag jobbade med min sk. bästakompis - Bilar (jag kallar honom för det, men han är verkligen inte min bästakompis, hehe..). Hans namn är inte bilar, men det är lättare att kalla honom för bilar om man inte kommer ihåg det. Hur som helst, vi hade jättetråkigt igår. Det fanns verkligen ingenting att göra igår kväll, lugnt bara.

Har inte bloggat sedan i lördags. Bloggen har ju varit "ur funktion" och det har varit svårt att blogga, men nu funkar det igen. Helgen kan jag ju säga var jättelugn. I lördags kväll så gick jag till jobbet för att träffa Karina, hon lurar alltid dit mig och vi pratade en massa om resan eftersom allt måste omplaneras pga. datumet blev tvungen att skjutas fram till tidigare. Vi ska åka redan i Juli, så allt är fram flyttat. Jag måste börja jobba lite mer, för lite extra cash. Jobbar just nu bara 50%, vill öka på lite mer.

Min chef ville prata med mig sa hon idag om hur det ska bli framöver för mig. Det gjorde mig dock lite orolig först, men sedan så sa hon att min andra sk. chef hade pratat med mig om samma sak tidigare och då fattade jag vad hon menade. Dem säger att de har anställningsstopp och att när det får börja anställa folk igen så kommer jag till 98% få förfrågan om att bli anställd hos dem. Vi får väl se om chefen säger något i veckan. Hon skulle kalla in mig när det passade för henne, för just nu vad det mycket.

Okej, men tillbaka till helgen då. Jag måste säga att jag skäms över hur sent jag vaknade i söndags. För det var jättelänge sedan jag sov så pass sent. Jag vaknade 15:00 och steg upp 15:30 för att äta frukost, och jag hade absolut ingen aning om att klockan blev så sent. I vanliga fall brukar jag vakna runt 10.00 på morgonen, så när jag vaknade trodde jag ju självklart inte att klockan var så mycket. Såg nämligen sedan också att Karina skickat ett meddelande klockan 09:45, men jag sov nog så pass djupt att jag inte hörde det.

Oooh, en super duper god nyhet är att jag ÄNTLIGEN har fått min älskade Colombianska Flagga. Jag ska lägga in en bild på den senare. Jag har verkligen blivit förälskad i den. Funderar nu på vart jag ska sätta den. Hmm, under tiden jag tänkte ska jag berätta att en kompis fyller år snart och ska fira sin födelsedag på lördag så jag ska dit och fira henne då. Har saknat henne och de andra så sjukt mycket. Just nu: Väntar på att min bror ska höra av sig för vi ska nämligen träffas i stan och käka middag, det ser jag fram emot. Imorgon ska jag till Kungens kurva och handla en massa påslakan. Jag fann mitt drömpåslakan och bara måste köpa det. Blir galen av att se det i tidningen bara. Så det ska jag göra imorgon..

Nåja, ska titta lite på tv och få något i magen. Men ha en trevlig eftermiddag och kväll allesammans..!

<3

RSS 2.0