Varmt, varmt..!

Visst, det är underbart att värmen äntligen har kommit. Fast grej är att det är inte så skönt när man jobbar med mörka arbetskläder och i en byggnad där det är varmt 24h om dagen. Det är fruktansvärt, men jag gillade värmen när jag väl kunde få njuta ut av den. Det var verkligen skönt. Tycker dock synd om Romeo som fick det jobbigt, han blir lätt trött. Så med andra ord så har det varit ganska jobbigt att jobba i den här värmen idag.


nice..va?!

Imorgon ska jag förhoppningsvis till Gröna Lund med mina två underbara arbetskollegor, (det sk. spanien gänget). Så det ser jag fram emot. Jag hoppas verkligen att morgon dagen blir av. Har inte varit på Grönan på evigheter.

Ikväll så ska jag åka och lämna Romeo till min bror igen. Med andra ord han ska få åka hem. Gisela ska få följa med mig så slipper jag åka ensam med honom eftersom jag inte känner för att åka ensam med honom och för att han kan bli stressad och nervös av mycket folk, vilket gör honom stirrig och jobbig. Fast jag tror han kommer tycka att det kommer bli skönt att få åka hem och träffa "pappa", bror min.

Ska läsa nya VECKO Revyn nu..
Later! <3

Onsdag - ännu en dag som gått.

Dagen har gått ganska snabbt tycker jag. Imorse så fick jag skynda mig lite grann med tanke på att jag skulle på utbildningen på jobbet. Så jag satte bara på mig ett par svarta-jeans, en tunntröja och en kortärmad kofta och sedan var det bara ut med Romeo lite snabbt i värmen. Därefter gjorde jag lite brunch till mig. Sprang sedan vidare till jobbet.

Utbildningen gick bra och det var okej. Har även haft en trevlig och rolig kväll på jobbet, ni vet vem jag har jobbat med då så jag behöver inte ens nämna hennes namn. Vi hade en liten pizzakväll..! Fick smälla i oss dem ganska snabbt med tanke på att vi fortfarande hade saker att hinna med innan klockan 20.00.

Sötnosen



Hur som helst, pratade med bror min ikväll och Romeo ska få stanna tills på fredag. Så jag åker tillbaka med honom då istället. Har haft det så trevligt med honom här. Kommer sakna honom om han åker hem..! Just nu ligger skitungen och sover på *pappas tröja*, saknar säkert honom, men han kommer nog bli jätteglad när de träffas på fredag. Sa just till mamma att det kommer bli tomt utan honom eftersom vi vant oss nu att ha honom här. Aja ikväll så har jag titta lite på Grey's Anatomy och jag kollar lite just nu också. Kollade alldeles nyss på Sex and The City också. Måste lägga mig. Ska upp tidigt imorgon..!

God Natt people..!
<3

En heldag med la chica..

Igår så skrev jag inget för jag vart för trött när jag kom hem. Gisela kom över ett tag, jag hjälpte henne med en liten grej. Sedan så satte vi oss på balkongen och bara solade, käkade lite. Hon fick smaka på min goda smulpaj med äpplen. Fick dock lite färg också, ha..jag skojade med Gisela att vi mörka människor kommer att dö i sommar av värmen. Mitt hår verkligen brändes igår.

La chica       äppelkakan..=)       Romeo alltid med.


Vi kollade även på film, Goal och Goal: 2. Ay madre mía, har funnit min dröm man. En grymt söt kille som fick rollen i filmen. Hela filmen var jättebra, om man gillar fotboll så rekommenderar jag den faktiskt. Vi kollade på båda filmerna, kunde inte vänta.

Senare så gick vi och käkade lite snabbt och därefter träffade vi Karina lite snabbt, hämtade min USB. Hämtade lite filmer till Gisela sedan promenerade vi upp till henne alla tre, jag, Romeo och Gisela. Hemma hos henne träffade vi hennes, pain in the ass till, broder (skoja) och hans tjej. Även en kompis till dem var där. Vi fick titta på deras lillesyrras balklänning som hon ska ha ikväll. Jag lovar er den var verkligen jättefin och hon kommer vara jättesöt ikväll..!

Ska dra, måste till jobbet tidigare idag...usch (ångrar mig så nu)

<3

Tisdag

Idag är det en väldigt väldigt vacker dag. Det är varmt och soligt, tänkte sätta mig på balkongen en lite stund. Få lite färg, vaknade imorse runt 04.15 pga. Romeo knattar runt på golvet. Han sover ju så mycket på dagarna att han blir piggare på kvällarna och nätterna. Vet ej vad man kan göra åt det?! Hur som helst, vi hade trevligt igår han och jag. Vi tog det lugnt hela dagen, men vi bakade också. Jag gjorde en jättegod smulpaj med äpplen och god vaniljsås. Mums, måste jag säga.! Fick lite hjälp av Gisela. Ringde henne och bad om hjälp. Kollade även på film - The Eye. Jag tyckte den var ganska läskig, obehaglig...usch..scary..

Senare på kvällen åkte vi och kollade in vår nya lägenhet som vi FÖRHOPPNINGSVIS kommer att flytta till. Den var verkligen jättefin. Dem som bodde där var så himla trevliga och deras lägenhet var verkligen superfin. Den sjukaste och finaste utsikten må jag säga. Lite senare på kvällen så träffade jag Karina. Hon hade jobbat så vi passade på att träffas lite snabbt.

Imorgon ska jag jobba igen, dem ringde igår från jobbet och ville att jag skulle komma in tidigare för att vara med på flyttningteknik imorgon..tråkigt! Men jag måste. Lille Romeo ska få stanna här tills på torsdag då jag ska åka hem med honom till bror min igen. Kommer sakna lillskiten. Han har varit så gullig mot mig under dessa dagar.

Nåja, ska sätta mig på balkongen!
Ha en trevlig kväll!
<3

Helgen..!

Nu har jag äntligen varvat ner från denna låååånga dag. Det har gått bra idag. Fick jobba med min Lilla Karina nu ikväll  och hon var jättesnäll och för en gångs skull så stannade hon kvar tills jag slutade. Vilket jag alltid gör när hon jobbar till 21. Vi har även varit snälla mot tre av våra underbara kollegor som jobbade idag. De var mammor allihop som inte hann bli uppvaktade på sin egen dag pga. att dem måste jobba. Så jag och Karina köpte dem varsina rosor och dem älskade det. Vi gav även en annan kompis en rosa ros bara för att hon är en sådan snäll kollega - hon är ingen mamma.

Igår jobbade jag också, men efter det så åkte jag ut till min bror och hämtade sötnosen (ni vet vem jag menar - Romeo). Han har varit så snäll, vi får se hur länge han stannar. Det är jättemysigt att ha honom här. Just nu latar han sig i min säng...lilla gubben. Han är så söt. Nåja, igår kollade jag även på Eurovision Song Contest som jag berättade om imorse. Hmmm..jag gjorde inte så mycket mer. Var och handla hund mat på kvällen och då träffade jag Joakim och vi tog sällskap till affären. Sedan träffade jag på en granne som jag inte sett på jättelänge, blev faktiskt glad när jag såg honom...Kul att träffa gamla vänner/grannar.

Spolar tillbaka lite längre - Fredags. Då träffade jag Karina och min bror, vi gick på en jättegod och mysig Kina restaurang som låg på Sveavägen. Vi hade väl ganska trevligt antar jag, som sagt väldigt god mat. Sedan så gick vi och kolla i en massa affärer och det gjorde vi innan också och då köpte jag en ny väska, men när vi kollade på affärerna efter så köpte jag mer armband från Panduro som jag gjorde klart samma kväll. Köpte även ett interndata minne eller vad det nu heter. Brorsan lämnade stan runt 15.40 och vi fortsatte glida runt på stan. Sedan klockan 18.50 gick vi på bio igen och kollade på *Dumpad*. Alltså den filmen är ju så grymt rolig, som vanligt så skrattade jag och Karina så mycket att tårarna bara rann ner för kinderna. Den var så fruktansvärt rolig...

Ajuste checka in mina nya arbetsskor, Karina fick mig att köpa dem. Jag hejar på Sverige i sommar vet ni.

Foppatofflor..



De är inga från skopunkten eller din sko. Utan från Stadium för nedsänkt pris från 499:- till 299:-, så jag tänkte varför inte?! Men dem är sköna och jag skulle kunna köpa nya för att ha ett par här hemma. Den där lilla Karina får mig att göra saker jag i vanliga fall inte vågar göra. Hon är dålig influens på mig (heter det så?!). Fast vi är alltid oss själva när vi är med varandra, känns som vi måste vara extra artiga när vi är eller jobbar med andra. Aja, det är vad jag har gjort i helgen!

Ska ut med lillskiten nu, sedan blir det film och läggdags!
God natt mina vänner!


<3

Gode-morgon..

Just nu är tiden alldeles för tidigt på morgonen. Jag sitter här just nu och har precis ätit klart min frukost och är jättetrött. Dumma Eurovision Song Contest.. Ryssland? Är det sant?! Nåja, jag hann inte se hela för jag höll på att somna flera gånger + att jag skulle upp tidigt idag så jag missade när Björn Gustafsson kom..*typiskt*.. Hur som helst ska inte skriva långt, för jag måste göra mig i ordning för att gå till jobbet. Ni vet en annan måste ju jobba idag..usch..! Idag jobbar jag 7-21 pass. Fy f*n alltså. Men sedan på måndag så är jag ledig två dagar, bra va?!

Måste berätta att jag har besök här just nu, min lille bebbe Romeo är här. Just nu ligger han och slöar på sängen. Han har tiggt mat hela morgonen fast till slut gav han upp när han fattade att det var meningslöst. För nu så hjälpte inte det söta lilla gulliga ansiktet.



Denna lilla sak kommer oftast undan med massa hyss pga. sitt urgulliga lilla face och allt. Det utnyttjar han också! AAAhh..måste verkligen gå nu! Ha en jättetrevligdag, återkommer lite senare ikväll runt halv tio, tio ungefär! Sov inte bort hela dagen nu, det är jättefint väder

<3


Sömniga Marre

Som jag tidigare nämnde så la jag mig på sängen för att jag ville vila en stund och då somnade jag direkt. Mamma kom hem och tittade in, men jag var alldeles för trött för att ens säga - Hej!... Senare så ringde min bror och jag bara mumlade och mumlade, minns knappt vad jag ens sa till honom. Fast efter vi hade lagt på så somnade jag om och 40 minuter senare så ringde Karina och då blev jag lite mer piggare, men sedan så somnade jag om igen och lilla vieja ringde upp 20 minuter efter igen. Då pratade vi lite längre och så...jag fick ändå lite god sömn. Bara jag kan sova i natt så...

Nu ikväll så har jag titta på Dirty, Sexy, Money och jag ska kolla på nästa avsnitt som börjar kl.22.30 på Kanal 9. Ska bara ta det lugnt nu, ska lägga mig tidigt och så får vi se hur länge jag sover imorgon på min lediga dag. Har ju inte varit ledig nu sedan i förra fredag. Ska bara njuta av dagen imorgon..jobbar ju helgen nu också. Sedan kommer det lugna ner sig lite grann nästa vecka. Tror inte jag ska jobbar något extra, har ingen lust känner jag.

Aja, ha en trevlig kväll för det ska jag i alla fall ha..!

(en väldigt fin kväll)

<3

Hel dag på stan..

Dagen har varit bra förutom en liten grej, men det är inget jag behöver ta upp. Annars så är allt bra med mig. Är ganska slut, men jag har jobbat bra och flitigt tycker jag. Det har varit mycket att göra ändå.
 
Igår så träffade jag Karina efter jobbet. Jag slutade nämligen tidigt, redan klockan 11.00. Det var jätteskönt, 4h på jobbet. Vi träffades i Slussen runt 12 och åkte sedan in till stan där vi gled runt i en massa affärer och köpte lite grann. Jag köpte ett smycke med mitt stjärntecken i silver, mycket fint, på Albrekts Guld. På samma gång så köpte jag en Morsdag present och skaffade vi oss en var sitt Albrekts Guld klubbkort. Vi gick och kollade på lite kläder och skor också. Fast efter ett tag blev vi hungriga och gled vidare till Kina restaurang för en god lunch buffé. Vi hade verkligen jätteroligt och det var länge sedan jag haft så roligt. Skratta så mycket att jag höll på att sätta dem sk. "nudlarna" i halsen och allt mitt smink bara rann ner på kinderna.

Jaja, efter den super goda maten sprang vi in på Pub och skulle kolla på smink. Vi stannade där inne i säkert 45 minuter. Fastnade för herrperfymerna. Herregud, det var ganska roligt faktiskt. Kollade lite på hårfärg också. Nåja vi lämnade Pub med lite smink och en present påse. Jag värvade Karina så hon skaffade sig ett Kicks klubbkort (där kom presentpåsen in i bilden, fick nämligen den på köpet då). Jaja vi gick vidare till SF-Biografen då vi bestämde oss att gå på bio. Vi kollade på What happens in Vegas och den var jätterolig. Alltså se den om ni någon gång funderar på att se en bra film. Lämnade bion med ett SF-rabattskort som gäller i sommar, och vidare gick vi till Guldfynd - där vi köpte en födelsedags present till en våran käraste arbetskompis. Vi drog vidare till Wedins där vi skaffade oss ännu ett klubbkort och köpte ett par solbrillor, och sedan så fick Karina en ide. Vi gick till Panduro och handlade smycken man gör själv. Det fanns massor med fina grejer och jag är riktigt nöjd faktiskt. Träffade ju Gisela lite snabbt igår på kvällen så hon hjälpte mig att sätta ihop och göra smycket, det var ett armband...


Mitt handgjorda armband..tjusigt.
       mina nya solbrillor..       En morsdagpresent..hon vet ej vad som är i då.



Nåja, dagen var lång och jag kom hem runt 19.00 tiden. Karina var så snäll och följde med hela vägen hem till mina trakter och sedan tog hon sin buss..gulligt. Hon ville själv göra det så. Aja som jag tidigare nämnde så träffade jag Gisela senare och det var trevligt och vi pratade lite grann. Nu ska jag lägga mig en stund på sängen för jag är lite trött. Sedan så ska jag vänta på mat, hamburgare och pommes frites låter inte dumt.

Kan skriva lite senare...

<3


En tidig morgon..

Nu sitter jag här och klockan är 05:52. Jag är inte ett dugg trött fast det är ganska tidigt, men jag har inte större lust att gå och jobba idag faktiskt. Det beror på att jag slutar så tidigt så det känns bara onödigt att ens gå till jobbet. Nåja har inte så mycket val...... *HOST, HOST* fick nyss en hostattack, usch. Börjar jag bli sjuk kanske?!

Igår jobbade jag kväll och det gick ganska bra, fick jobba med Karina och jag gillar ju jobba med henne som ni vet. Vi arbetar bra tillsammans och vi jobbar smidigt och snabbt. Sådant gillar jag och jag har aldrig tråkigt när jag jobbar med henne heller. Aja ska snart börja klä på mig. Satte egentligen bara endast på datan bara för att jag kolla vädret idag. Var ganska dimmigt ute nu när jag titta för en kvart sedan.

Hur som helst måste äta klart min frukost och börjar fixa mig. Kan återkomma lite senare idag...!

Ha en jättetrevlig dag!

<3

En rolig dag och kväll..

Har jobbat idag och fick sluta tidigt också. Det var ju underbart skönt faktiskt. Sedan så började jag prata med lilla Malin (min barndoms kompis). Hon undra om vi kunde gå en promenad och det tyckte jag lät som en bra ide så det gick jag med på. Träffades runt 15.20 eller något och promenerade via Tanto och Zinken, sprang in lite snabbt till Konsum där också för att köpa något att dricka, sedan vidare in till Slussen. Där inne köpte jag nytt månadskort också. Faktiskt så var det en skön promenad. Nåja vi åkte sedan till Gullmarsplan där vi väntade in hennes tvilling, och tillsammans åkte vi hem till dem.

Jag gick snabbt hem i mellan och käkade middag samt bytte kläder och skor. Det började regna så jag ville inte förstöra mina nya skor ifall det skulle börja regna igen, vilket det inte gjorde. Aja, jag gick ner till tvillingarna igen och kollade på film samt käkade glass, (Ben & Jerry's - glass). Vi kollade på Stockholm Boogie, den filmen är så konstig fast rolig på samma gång. Det var mitt film val..! Har även pratat med Karina ganska mycket under kvällen. Stackaren jobbade kvällen och sedan blev hon tvungen nu att stanna kvar och jobba natten också. Tycker synd om henne, men jag har varit duktig och köpt samt hämtat lite grejer åt henne så hon kan hålla sig vaken..som t.ex. 1,5 L Coca Cola, en tidning (VeckonRevyn) m.m. Det är tufft, men hon tänker väl på pengarna antar jag.

Just nu är jag själv ganska trött och ska sova faktiskt. Kan skriva mer imorgon igen. Fast jag kan säga att jag har haft en jättetrevligt  ikväll och det har varit roligt. Alla dessa konstiga kunskapsfrågor, mina konstiga frågor om fåglar, allt rolig med filmen och lite andra saker. Har varit onyttig och nyttig, *GÄSP* x 2..gäspade nyss två gånger vilket innebär att jag måste sova...

God natt allesammans!
<3


Söndag - Kort fattat..

Dagen har varit lååååång enligt mig. Jag har känt mig trött idag för att det har inte varit så mycket att göra, ganska lugnt vilket gör att det kan bli lite uttråkat. Imorgon ska jag jobba igen ju och det blir en kort dag tack och lov. Sedan ska jag gå hem och därefter får vi se vad som händer, skulle vilja åka till stan och handla skor fast jag vet inte. Borde ta det lugnt med alla köp jag gör nu. Nästa köp jag gör är åt min lillebror som snart fyller år. Yeah, he's becoming a big boy now. Har en present som jag funderar på, men det gäller bara att köpa eller beställa den.

Just nu tittar jag på en gammal film (klassisker) på Tv 3 - Bodyguard. En film med en av mina favorit sångerskor, Whitney Houston och den jätteduktiga och coola skådisen Kevin Costner. Har alltid älskat den här filmen, så varje gång den visas på tv så vet ni vad jag gör. Kommer nog aldrig tröttna på den... And I... Will Always Love You

Hur som helst mina vänner, ska krypa upp i sängen nu och kolla klart på filmen. Måste faktiskt sova egentligen, ska upp tidigt imorgon igen. Behöver den sömnen jag kan få.

God natt!

<3

Jobb, jobb och mycket jobb..

Efter 14 timmar på jobbet....

Idag så har jag jobbat och är just nu jättetrött. Ska inte göra något annat än vila. Håller just nu på att titta på CSI: Las Vegas/ Brottskod Försvunnen, dem har gjort två avsnitt tillsammans. Kollar på CSI nu och sedan om någon minut så börjar Brottskod Försvunnen och då kommer fortsättningen. Efter detta ska jag se Grey's Anatomy avsnitt och det nya The Hills avnsittet.

Imorgon börjar jag lite senare så då blir det lite sovmorgon för mig. Som sagt ska ju jobba alla dagar nu tills nästa fredag..kul va?! Nåja, imorgon slipper jag jobba hela dagen så det kan jag vara glad över i alla fall. Jaja, nu har fortsättningen börjat på svt 1 fast nu visas det i Brottskod Försvunnen..(förvirrat?) ja det kan man säga, men men. Ska fortsätta titta på mina serier.

Ha en trevlig kväll, det ska jag och sedan sova..!
<3 - God Natt


Till min kära moster..!

Detta inlägg är lite speciellt, nämligen till min kära moster som fyllde år nu i onsdags.
(Har inte ringt än, måste göra det!)


Grattis på födelsedagen i efterskott!
Hoppas du blev uppvaktad på din födelsedag.

Grattis!
Ha det ära och även resten av familjen hälsar till dig och
Gratulerar dig på din dag..

Ha det så bra! Kommer att ringa och gratta
dig någon dag nu. Förmodligen under helgen så var beredd..

Massa Kramar Marre med familj..
<3

Me, my brothers and papi..=)

Imorse ringde telefonen två gånger på mammas hemma telefon vilket fick mig att vakna till reda vid 08.30 sedan var det kört. Jag var helvaken redan vid 09.00 och kunde inte somna om. Blev så jävla sur med tanke på att jag somnade ganska sent igår. Självklart så orkade jag inte gå upp och svara eftersom jag brydde mig inte om vem det än var. Så det spelar inge roll. Hur som helst idag så träffade jag ju min lilla familj kan man säga, båda bröderna och pappa. Vi skulle ju hitta på något roligt vilket vi gjorde också. Pappa bestämde att vi skulle gå på bio. Det tyckte jag var en jättebra idé, men mina bröder höll väl inte med om film valet. Vi kollade på den "svenska-krigs" filmen Arn som faktiskt var oförväntande bra. Jag gillade den faktiskt. Måste ge den fyra stjärnor - * * * * Jag somnade inte under filmen heller, och inte pappa heller. Bra gjort av oss!

På vägen hem så var det jättejobbigt, både jag och lillebrorsan höll på att göra på oss (kan man säga). Under filmen så hade vi druckit en varsin STOR Cola. Så hemresan var kris kan jag ju lugnt säga. Fast det värsta var att det bara var en station kvar tills vi skulle hoppa av då plötsligt tåget inte åkte vidare för att några skitungar hade dragit i NÖDBROMSEN!!! Både jag och brorsan började få panik, min lillebror led nog mest av oss. Jag sa till både pappa och brorsan att vi lika gärna kunde hoppa av och gå till nästa station så brorsan samtidigt kunde få göra sitt. Själv fick jag vänta tills jag kom hem, tack och lov ingen olycka skedd. Gillar inte allmänna toaletter i stan..uuhrk!!

Lunchade även inne i stan innan filmen.. Det fick bli Pizza Hut - det var en pappa betalar dag idag. Bjöd oss ungar även på bio. Det är så snällt av honom att göra det. Jaja, nu är jag i alla fall mätt har ätit middag nu också för bara någon timme sedan. Ska lägga mig tidigt för nu kommer det jobbiga imorgon ett 07.00 - 21.00 pass. Sedan så kommer jag jobba alla dagar nu fram till nästa fredag. Kommer vara en upptagen kvinna nu..=).. Ne, men jag kan berätta redan nu att mina pass nu i början på veckan är rena lyx tiderna. Så det är ganska skönt..

Jaja, I'll be back!
<3


Mycket mat med mycket prat..!

Oj,oj,oj...

Ikväll har jag haft jättetrevlig och roligt. Har umgåtts med mi hermanita linda y su familia. Vi har ätit tacos och pratat en massa, massa. Det var jättekul. Allt pratar ju spanska så det är ju alltid bra för mig att bara sitta med och lyssna. Fattade faktiskt mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Vi har kollat på film också, Mumiens Återkomst.. ay den är ju lite läskig. Somnade dock när lilla hermanita och hennes "tía" skulle se en mexikansk såpa - Pobre Diabla. Orkade inte titta på något som jag inte följt och bara fattar hälften av.

Ay mira, mucha comida..!       Haha, mira. Mi hermanita linda.       Mucho dinero..!


Jag har även jobbat tidigare idag, jobbade 07-12.30. Det gick väl bra och har haft det trevligt också. Sedan så ringde mi angelita - Karinita. Vi har nu bestämt att vi ska till Gröna Lund, jag ser jättemycket fram emot det. Det kommer bli jätteroligt tror jag faktiskt =) Ska ju även ta med oss en arbetskompis till oss också..!

Nåja jag är nu jättetrött och får igen sovmorgon imorgon! Nej, imorgon ska jag träffa mis hermanos y mi querida papi... mina bröder och min kära pappa. Dem är också lediga idag, det är ganska lustigt fast trevligt. Vi ska försöka hitta på något roligt alla tillsammans.

Sov gott mina snälla rara läsare..!
<3

Grå dag och kallt - höst?

Varför måste vi drabbas av detta uschiga väder...?!

Dagen började med att en trött Marre vaknar med tv:n påslagen och med glasögonen fortfarande på.. Herregud..Vad jag minns så hade jag stängt av tv:n och tagit av mig glasögonen, men inte. Nåja, imorse var jag åter tillsammans med Gisela på Vårdcentralen för de skulle titta till hennes fot igen. Det gick faktiskt ganska snabbt och bra. Innan vi gick därifrån så plockade vi på oss en massa broshyrer om sömnproblem, sluta röka, om kissblåsan och några fler... (Jag vet vi är ganska konstiga!..Men vad då vi var trötta). Sedan begav vi oss till Mc Donalds för att käka god frukost. 

På vägen hem så höll lilla flickan på att somna i bussen. Hon var så trött. Imorgon ska hon tillbaka till Vårdcentralen och byta sitt förband för sista gången hoppas vi på i alla fall. Det var inte ett så vackert sår kan jag ju säga. Nå, gick direkt till jobbet på vägen hem. Det har ju varit jättekallt idag. Alltså jag fattar inte riktigt, men jag hoppas att det kommer bli bättre till nästa vecka. Lite senare runt 14-tiden så började det regna helt plötligt. Uscha för vädret och för att det var kallt. Det kändes ju som om det vore höst eller något.

Vidare till nästa ämne...

Igår på nyheterna fick blev jag så glad, Henrik Larsson ska spela i EM. Jag blev överlycklig, även om han inte stannar så är det fortfarande bra nyheter. Läste väl något om att han kanske skulle försöka vara med till nästa VM eller något sådant. Hur som helst, EM räcker för mig..!

Från tiden i Barca..


Oj, måste lägga mig. Ska bara kolla klart på Sex & The City, och därefter ska jag sova. Hoppas ni får en trevlig kväll!
God Natt!

<3

Sol och frukost..13/5

Idag så följde jag med Gisela tidigt till Vårdcentralen, hon skulle träffa en distriktssköterska (chansar på stavningen). De skulle kolla på hennes fot och det gick bra. Vi gick upp runt 07.00 imorse, men vi gick och la oss runt 03.00. Så man var lite trött imorse. Fast nåja allt gick bra som sagt. Följde med henne hem och sedan gick jag själv hem i det fina vädret. När jag kom hem åt jag frukost ute på balkongen och solade. Tog även med mig min Veckans NU tidning som jag läste under frukosten. En jättehärlig morgon må jag säga..!

en nyttig frukost..


Det var jätteskönt imorse ute på balkongen. Solen låg på direkt och jag satt väl i en timme och bara njöt. Resultat blev det ockå, fick mest färg på benen och armarna. Fast efter ett tag orkade jag inte sitta kvar... Nu är det bara någon timme kvar tills jag måste gå, jag ska ju jobba idag (ikväll). Får se hur denna kväll blir, men jag ska lägga mig en stund på sängen sedan så ska jag börja klä på mig och be ge mig av.

Ha en trevlig kväll!

Gjort lite av allt möjligt.

Jag ska lite snabbt återberätta gårdagen. Igår så träffade jag Gisela på dagen, stackaren har gjort illa sig så jag handlade med mig lite gott-gott till henne - en stor pepsi max och sedan två Ben & Jerry's glassar. En till henne och en till mig. Vi satt sedan och kollade på en mexikansk såpa serie, hemskt och överdrivet. Serien hette Pobre Diabla. Började även smygläsa lite av den nya Veckans NU tidning som jag hade köpte. Sedan så passade jag på att hjälpa hennes systrar med deras läxor, den minst och jag höll på med engelska-läxa. Det var faktiskt lite kul ändå.. då saknar man skolan lite grann faktiskt.

Lilla fossingen..=(            Vilket latmask, va? 

            Engelska läxan


Lite senare..så träffade jag Jennifer och vi skulle köpa fika inne i stan och promenera hem, men vi handlade lite dricka och något ätbart på Pressbyrån i Slussen och promenerade sedan hela vägen hem. Det var en jättetrevlig och fin kväll. Fick chans att prata lite och så.

Tre-kronor           vackert va?!

          


Senare på kvällen så gick jag hem till Gisela igen och tittade på film Enchanted. Den filmen var ju hel skum, förväntade mig dock lite bättre. Fast jag antar väl att det är en typiskt barnfilm. Den var lite larvig, men även ganska rolig ändå...
Somnade ganska sent också och jag sov faktiskt ganska gott..

<3

Sunshine & work, and then something new..

Svett och jobb idag...skoja, inte svett. Det skulle bara låta som om jag hade jobbat hårt. Fast det har jag i ju för sig och det har varit underbart skönt väder denna helg. Igår jobbade jag 07-20 och jag lovar att jag var verkligen HELT DÖD när jag kom hem. Alltså det var jättejobbigt igår, men det var jätteskönt att få sova. Låt mig bara säga att imorse ville jag verkligen inte gå till jobbet. Hade verkligen ingen lust, men när jag väl hade börjat jobba så kändes det ganska okej att jobba ändå.

Idag så har jag även hjälpt till och köpt nya balkong möbler till...ja såklart balkongen då. Det blev jättefint därute nu och jag är faktiskt jättenöjd. I sommar hoppas jag att det blir många fina sommarkvällar därute. Vi har även kastat ut de gamla balkongmöblerna. Titta vad fint det blev, men jag har rökare hemma hos mig så ignorera den sk. "askkoppen" på bordet!!

Helt nöjd faktiskt..          Undvik askkoppen!


Vad tycker ni?          Fina sommarkvällar..

I love it..! Me Like.. OM, det blir någon sol alls imorgon ska jag försöka äta frukost där ute för att inviga våra nya balkong möbler. Har suttit och kollat på One Tree Hill och lite på Mannen Som Talar Med Hundar. Nu ska jag ta det lugnt ikväll och vila ut kroppen från helgens arbete. Tro mig, det behövs. Imorgon så ska jag träffa lilla pobrecita Gisela, jag lider med dig tjejen. Sedan har jag pratat med lilla Karina och det kändes skönt att få prata med henne. Har varit lite arg över vissa saker, så hon har hjälpt mig genom att prata ut och givit mig lite råd. Vi ska höras imorgon, får se om vi kanske träffas också.

Nåja, ska gå ut och prata med mamma lite nu. Men ha en trevlig kväll och hoppas ni får en bra arbets/skol-vecka..

<3

God mat och en bra dag..!

Är på gott humör och är väldigt glad idag faktiskt. Har jobbat och det var väl en okej dag, kunde dock gått lite bättre. Fast jag hade ändå lite roligt ändå. Skulle ju ha gått på bio med Karina efter jobbet, men som jag listade ut redan imorse så blev det inte av. Innan hon ens sa att hon inte kunde gå ikväll så visste jag redan och då så hade jag därför redan planerat att träffa bror min istället. Orkade inte bara gå hem efter jobbet och inte göra någonting en sådan fin, vacker dag. Så bror gjorde min eftermiddag/kväll jättebra. Vi gled runt lite på stan och kollade in en massa skoraffärer samt lite klädaffärer. Sedan så gick vi till Jensen's Biffhus och åt god mat och god efterrätt.

God pepsi och en stor stark =)      Min goda mat..    

Brorsans mat..=)      Alla goa saker till glassen..!



Jag åt en god Kycklingfilé och min bror åt..haha..Rumpstek. Tyckte det lät roligt när han beställde. Sedan åt vi mycket glass. För om du betalar 49:- så får man äta hur mycket glass man vill med en massa strössel, godisar, chokladsås och mycket mer. Gör jag reklam för Jensen's Biffhus? Jag tror nog det..=) Efter vi hade käkat klart så tog vi en promenad till Gamla Stan och det var faktiskt jätteskönt.. Och därefter åkte vi skilda vägar hem..!

På vägen till Gamla Stan       Ännu en bild..       Soliga dagen..



Just nu sitter jag här på min stol framför datan och kollar lite på tv samtidigt som jag skriver. Ska alldeles strax gå och tvätta av mig sminket och därefter kolla på en film. Finns inte så mycket att titta på ikväll.
Imorgon ska jag jobba hel dag igen..JIPPI!!!!....eller inte. Sedan så är det 7-15 på söndag. Det blir min helg. Hoppas det blir mycket sol i helgen för då kan jag sola också =)..

Ha en trevlig kväll.!
Chao..<3


Efter 13 timmar på jobbet

Gäääääääääääääsp..

Det vart en stor gäsp, och just nu är jag jättetrött. Har varit igång sedan 07.00 imorse och kom hem 20.00, efter en lång dag på jobbet. Jag är verkligen död..haha. Nä men idag vart det mycket. Hur som helst så har det varit en underbart fin dag idag och jag fick sitta i 10-15 minuter i solen med Karina på vår lilla rast tillsammans. På min låååång rast så fick jag sitta och sällskapa henne på avdelningen och käkade lite glass.

Nå imorgon är det fredag och jag jobbar igen. I helgen jobbar jag också, och idag tog jag på mig ett extra pass på lördag. Skulle jobbat dag och nu jobbar jag även kväll, så hela lördag - dag och kväll.. Kan inte säga att jag ser fram emot det, men jag börjar jobba lite extra utöver det jag jobbar nu. Ska bli roligt och se juni-lönen.

Imorgon kanske, kanske jag ska ha en helkväll med Karina. Fast jag vet ej om det blir av pga. att hon verkade backa ur nu ikväll bara för att en film vi ser inte går imorgon....enligt henne. Kollade faktiskt upp det och den går imorgon. Hon är ganska skum denna kvinna. Det hade varit kul om vi gjorde denna kväll imorgon. Hade kanske varit bra terapi för att glömma gårdagen. Även om kvällen inte blir av så ska jag i alla fall försöka hitta på något roligt ändå. På ett eller annat sätt. Aja, ska titta klart på Dirty, Sexy, Money och sedan så ska jag duscha och därefter hoppa i säng och kolla på ett ytterliga avsnitt av Dirty, Sexy, Money.

God Natt..
<3

Skrattar istället för att gråta..

Sura miner, jobbiga diskussioner, påhopp, agressioner, hånade och skrikande. Allt detta förekom på Omröstning på köpstämman nu ikväll. Jag mår jättedåligt just nu och det gör även en av dem absolut viktigaste personerna i mitt liv också. Har försökt muntra upp henne ikväll istället för att visa hur egentligen jag själv mår. Jag gör allt för min älskade-kära mamma. Hon är en av fyra personer som är i stortsett allt för mig. Denna kväll tänker jag inte vara ledsen utan låtsas att allt är precis som vanligt istället för då mår jag lite bättre. Under mötet ikväll så skrattade jag ganska mycket för att hålla tillbaka mina tårar. Med andra ord så gick all JA Röstning igenom.

Jag är inte en jättetroende person, men jag tror på att det finns någon gud och jag tror att det finns en mening med att det blev som det blev och det är orsaken till att jag håller modet och hoppet uppe. Mycket kan hända på de senaste månaderna. Vi hoppas bara på det bästa just nu. Mer än så kan vi inte göra.

Nåja, ska lämna detta ämne nu och gå vidare. Idag ringde "minichefen" och frågade om jag ville jobba extra och jag svarade; Ja..vilket jag ångrar nu för jag orkar inte, det innerbär att jag måste lägga mig tidigare. Fast nu ska jag titta klart på Sex and The City, då slipper jag kanske tänka på allt som hände ikväll...

Avslutar med detta...

Ta vara på vad gud har givit dig
Han ger dig bara en chans i livet
Om du tror på honom tror han på dig
För det han har givit dig kan han ta ifrån dig
lika snabbt om du inte uppskattar det du har och fått.


God Natt allesammans..

<3

Sy och huvudvärk - inge bra

Just nu sitter jag och syr en kofta, jag blev tokig när jag såg att den hade ett litet hål vid ärmen. Så det var bara fram med tråd och nål..och börja sy. Fast det värsta är att jag har jätteont i huvudet. Sitta och koncentrera sig på att sy noga och fint samt ha en fruktansvärd huvudvärk går inte alls ihop. Usch, det är faktiskt inte kul. Efter detta inlägg ska jag gå och hämta en huvudvärkstablett och lägga mig på sängen en stund. För jag är verkligen ingen person som får huvudvärk ofta. Säkert 2-3 gg på 6 månader eller något, kanske mindre t o m. Så för mig är det jobbigt när jag väl får det...Men Se  vad duktig jag är ändå..

Haha, man ser inte var jag sytt


Idag så har jag och mammas fästman varit ute och handlat lite blommor till balkongen. Jag tyckte det såg så tråkigt ut där ute, så vi handlade fina blommor. Så vi har grejat och donat lite. Jag tycker om min balkong nu igen. Alltså jag tror jag kommer försöka göra vår balkong fin till sommaren. Fint att sitta där på sommarkvällarna. Fast mamma är redan negativ nu och tror att sommaren inte kommer bli så lyckad, men jag vill inte ta ut något i förväg. OKej, varken jag eller mamma är ju några "vädertanter" som vet något om vädret..=)..hehe.. Ser ni före och efter..?!

Sunkigt va? (före)        Lite tjusigare iaf. (efter)

Ay madre mía..måste avsluta här för jag måste verkligen hämta den där huvudvärkstabletten och lägga mig på sängen, får sy klart det *dumma* hålet sedan. Jag får återkomma senare, för ikväll är det även Köpstämman..FAN! Orkar inte gå på den, är lite nervös också...men men det är något vi måste gå på. Som sagt..- I'll Be Back..!

<3

3 timmar senare och 6-0

*Gäsp*
3 timmar senare...

Just nu har så har jag legat i sängen och halv sovit och tjuvkikat lite på Cold CaseDesperate Housewives och just nu tittar jag på Christine. Det är en jätterolig komediserie. Ska alldeles strax gå och tvätta av mig mitt smink och borsta tänderna. Annars kan jag inte sova.

Hur som helst, jag tänkte på en sak precis innan jag la mig i sängen. Har ju mitt FC Barcelona täcke och då kom jag ju på matchen dem spelade i söndags. De kanske förlorade matchen mot Manchester, men de utklassade Valencia med 6-0 och det är helt sjukt. Fast det påminner mig om varför jag gillar dem så mycket.




Har två kompisar som ska till Barcelona nu på måndag, så jag har bett dem att ta massor, massor av foton och det hoppas jag att dem gör också. Annars...........
Ha en trevlig kväll!
<3

Utvald låt..!

Sitter just nu i mjukis kläder här framför min käraste och tvekar samt rullar tankarna fram och tillbaka på vad jag ska skriva för något. Samtidigt så lyssnar jag på den mesta hetaste och skönaste låten just nu med - Usher feat.Beyonce, Lil' Wayne - In this club (remix)..underbar och lyckad låt. Jag lyssnar även på en låt som precis har blivit utvald. Den här låten ska få spelas på min bröllopsdag...haha.. när väl den dagen kommer någon gång långt i framtiden. Jag blev så helt tagen i hans ord när han sjöng denna låt och när jag skriver han så menar jag Ne-Yo...och hans låt Together. Precis så som han sjunger samt beskriver i låten, precis så vill jag att min framtida man ska vara..=)

Lyssna gärna och läs låttexten om vad han sjunger för något =>
Ne-Yo - Together
Jag antar att det gäller att säga dem rätta orden och uttrycken till en tjej..=)

Igår sov ju jag borta, hjälpte en kompis att vara sällskap till hennes små systrar eftersom annars hade dem behövt vara ensamma till 04.00 imorse, så det gick faktiskt överraskande bra. De gjorde precis vad jag sa utan några alls argumentationer eller diskussioner. Vi gjorde lite läxor och små käkade lite godis - sådant kan hjälpa ibland. Så inatt fick jag sova med den yngsta lilla systern (jag ser dem både två som om de vore mina egna små syskon). Hon ville inte sova själv, men och det gick väl så där. Fick dock lite slag och små utrymmen, men det är lugnt. Överlevde och var uppe i god tid och därefter ut med deras mosters hund på morgonen tillsammans med den yngsta igen. Därefter var det bara att väcka den lite äldresyrran innan jag gick, för sedan var det bara direkt till jobbet.

Sedan jag kom hem från jobbet så ser ni väl att jag kanske har gjort om lite grann här på bloggen, vissa kanske inte kan se det riktigt än, men jag är nöjd. Har inte orkat göra något idag... är så trött bara. Imorgon är jag ledig och får se vad som händer. Om det är fint väder skulle jag vilja gå ut och sola eller något. Ikväll får det bli en hemma kväll som det oftast blir med en film och något gott, eller det kanske jag ska hoppa över idag..=) köpte ju faktiskt något ätbart - förbjudet efter jobbet när jag handlade lite normala matvaror på vägen hem.

Ska fortsätta lyssna på mina nya favorit låtar...
Återkommer senare!

<3

fick dock fram lite text ändå ;-)...

Söndag - Shopping dag i Täby

Har haft en strålande dag alltså. Fick umgås med brorsan idag, den äldsta. Vi hade jätteroligt tyckte jag i alla fall. Hade en liten shopping runda idag igen fast på Täby centrum. Käkade även en god hamburgare på Burger King. Idag handlade jag tre linnen, en jättefin mörkblå - tunn kofta, ett par svarta byxor och en liten tjusig (icke varm) mössa. Bra för dålig hårdag som mamma sa. I like it. Sedan så har jag fått med mig bra filmer, äntligen. Ska se någon imorgon tror jag. Började kolla på The Eye igår, men jag fick en sådan panik och ropade på mamma var 5:e minut så tillslut sa jag till mig själv att titta på den på dagen istället. Har jättesvårt för skräckfilmer själv, speciellt på kvällen såklart! Okej åter till dagen. Allt har varit jättebra och är riktigt nöjd med allt inköp.

Juste, la vieja ringde idag på dagen innan jag skulle åka ut till landet (Täby) och bestämde att på fredag ska vi gå på bio istället och då ska vi kolla kläder, käka och sedan bio. Det låter ganska nice, men frågan är kommer det bli av? För Karina är ganska känd för att icke hålla sina ideer om jag förklarar så. Fast hon har sagt att det är något vi måste göra på fredag så det hoppas jag på då. Hon är lite rolig ibland den lilla damen.

Imorgon så jobbar jag kväll, uscha, tråkigt. Fast efter jobbet så ska jag till Gisela och umgås med hennes små systrar för de är ensamma och då ska jag bara vara där för resten av familjen jobbar och deras mamma är i Spanien..och gissa vart -  ALICANTE SÅKLART!!!! Så jag kommer sova över där då som sällskap bara så de inte är ensamma. Det ska bli trevligt. Nåja ska nog börja göra mig i ordning, kanske inte ska sova fast krypa ner i sängen ska jag nog göra. Kanske kollar på tv eller något.

Med en liten avslutning, så har jag lite bilder från idag. Har börjat använda min kamera lite mer oftare nu.


                        
                       



                   

Kolla brorsan skor, dem köpte jag åt honom ;-).. Lilla söta Romeo, en riktig sötnos :-D

Good night people!
<3


Lördag

Idag så vaknade jag ganska sent och igår/idag somnade jag ganska tidigt/sent. Med andra ord så somnade jag på morgonen. Vet ej varför jag var uppe så sent - till 04.40, men nu var jag det i alla fall. Hade jobbat hel dag igår, som ni kanske vet om ni läst det tidigare inlägget. Det gick bra, men när klockan var 09.00 igår så tänkte jag *Åh vad jobbigt, 12 timmar kvar innan jag får gå hem*. Fast tiden gick väl ganska snabbt antar jag. Hade dock en lite klumpig oturs dag igår. Fast jag överlevde.

Nåja, har varit i Skärholmen med mamma idag, åkte lite sent men efter en tag av fram och tillbaka så kom vi iväg i alla fall. Fick köpt ganska mycket faktiskt. Köpte en klänning, två tröjor, en kofta, ett par byxor, ett par leggins och ett par helt underbara skor. Är så grymt nöjda med dem (återkommer till skorna). Så man kan säga att jag bara köpte och köpte idag. Ibland får det väl vara tillåtet tycker jag.

Fast åter lite snabbt till gårdagen. På kvällen när jag satt och kolla på de absolut nya avsnitten av The Hills så fick jag ett meddelande från Gisela. Skulle tydligen på hund promenad med sin "mosters" hund och sin sk. "kusin?". Det var runt 23 - tiden och det var väl trevligt. Sedan så blev det bara jag och Gisela senare. Vi promenerad till OK/Q8 macken här i närheten. Köpte lite gott gott och sedan rörde vi oss hemmåt. Kom säkert hem runt 01.00-01.30. Kollade därefter klart på alla The Hills avsnitt.

Hur som helst åter till skorna som jag köpte idag. Dem är helt underbara. Det blev ett par Fred Perry tygskor, skit sköna och jag bara älskar dem. Titta själva hur underbara dem är...

           

Dem är gudomliga...=)..

Pratade nyss med Karina och hon är typ trött på mig, jag har tjatat så mycket om dem här skorna att hon bara säger: Jaa du har sagt det nu ett antal gånger hur fina dem är.. Haha jaja, nu ska jag snart äta. Ha en jättetrevlig och mysig kväll, det är ju för f*n skit fint väder =)

<3

Snabbt inlägg

Ska alldeles strax gå och tvätta håret sedan ska jag titta på fortsättningen av Dirty, Sexy, Money det är en ganska rolig serie tycker jag. Sedan ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag jobba 8.00 - 21.00 *OMG*, ay madre mia. Fast jag överlever nog tror jag. Det kommer nog att gå bra. Idag har jag jobbat och det har gått jättebra, men det har väl varit ganska mycket att göra antar jag ändå. Inga chefer var på jobbet idag och det var väl det bästa, men tydligen ska två av dem komma in imorgon. Den högsta är ledig tills på måndag.

Idag har jag varit hemma, slutade klockan 14.00 men jag hade så ont i magen att jag blev tvungen att gå hem direkt efter jag slutat. Hade två val annars jag kunde valt att göra - träffat brorsan eller gått ut med lilla familjen och käkat, men jag var för trött och hade för ont att ens orka göra något. Är just nu jätte, jättetrött och kommer förmodligen få en riktigt god sömn. Har även pratat med Karina idag och en av hennes nya ideér ploppade upp nu igen. Nu vill hon att vi ska gå på bio på onsdag om hon får ledigt. Vet ej om det kommer att ske eftersom när man oftast bestämmer något med henne så är det alltid något som kommer i mellan. Fast vi får se, vi har fått gratis presentkort på SF från jobbet så vi ska väl passa på att utnyttja dem då.

Igår träffade jag Gisela ju och det var ganska kul. Köpt mat och satte oss ute i regnet i Slussen och kollade ut över Stockholm. Det enda vi kunde se var alla dessa kranliftar. F*n hela Stockholm håller på att byggas om just nu. Såg i alla fall inte mycket till brasa kan jag ju säga. Men det var en trevlig kväll. Kom inte hem försent heller runt 22.00 ungefär. Sedan kom Jenkan förbi lite snabbt och hämtade en bok till sin mamma som jag lånade för länge sedan.

Nåja, måste rulla vidare. Ska tvätta håret nu, viktigt att få bra sömn i natt så jag är laddad inför passet imorgon!

<3

RSS 2.0