Favorit platsen

När jag är hos bror har jag såklart mitt favorit ställe som jag alltid går till och hänger. Tog såklart med mig lillen. Han var så glad när han kom ut och det var full fart på honom bara. ÄLSKAR den här platsen, precis vid vattnet och allt.











Lilla Romeo var så söt. Hade lite svårt att se över den lilla muren, men han fixade det. Han är så himla go. Får väl passa på nu när jag är sjukskriven att träffa honom lite mer.






Tisdag 31:a augusti

Go' kväll!

Just nu är det So You Think You Can Dance och jag är helt fast. Men jag kan nog försöka berätta lite om dagen. Sov ju hos bror och det var ganska skönt att få komma ut lite på "landet". Som sagt det var så lugnt och skönt. Men idag åkte jag hem eller jag åkte först och mötte upp min vän Jennifer. Vi tog oss en promenad från Hornstull via Fridhemsplan bort mot Trekronor. Eftersom jag fick så ont i fötterna pga. att jag hade HELT FEL skor på mig. Så tog vi sedan bussen tillbaka.

Men därefter drog vi till Kungens kurva och gjorde ett litet ärende. Låt oss säga att Jennifer hade i behov att besöka en viss affär där borta. The Phone House. Vi kan ju säga att hon lämnade affären med ett STORT leende och en vacker lite påse i handen :-) Vi som känner Jennifer kanske fattar vad hon köpte idag.?!


 
Ja, vi var även och tog en fika/lunch paus på IKEA. Så vi har åstadkommit en del och mina fötter är helt förstörda. Nu måste jag vila upp dem så jag kan GÅ igen. Kanske inte just imorgon, men på onsdag igen då. Förstå vad man gör för sina vänner.. haha :-)


Veckans lååt

Denna vecka skulle jag valt en annan låt, men jag lämnar den till nästa för den här låten hörde jag idag. Visserligen är den lite gammal. men den fick mig på såå bra humör. Eftersom jag märkte att jag mådde lite bättre efter ha hört den så tänkte "Fan, den här får bli veckans" och det är faktiskt med Mary J Blige. Minns när jag hörde den första gången och jag tyckte den var lika bra då som nu.

Mary J Blige - Just Fine



Hos brorsan!

Just nu sitter jag hemma hos bror min. Kom hem för inte så länge sedan, vi var ute på kvälls promenad med busiga Romeo. Han nog allt så go. Samtidigt vi var ute nu så smet vi iväg till Donken och handlar varsin drick. Vi åt Tacos idag. Vi köpte då ingen läsk utan Ramlösa istället. Jag får inte dricka läsk nu pga. vissa anledningar. Men vi båda blev sugan nu på kvällen. Så det blev varsin Cola.

Det var en mysig promenad. Det är så lugnt och tyst här ute. Planen var idag att jag skulle göra ett ärende i stan på vägen hit ut och ta en promenad med lillen och därefter dra hem. Men under tiden vi var ute tog vi en lite skogspromenad och därefter gick vi ner till vattnet och satte oss. Märkte då hur tyst och lugnt det var. Kände då att jag inte ville åka in mot stan igen. Trivdes så bra. När vi kom hem så slängde jag mig på soffan och väntade in bror som lovade att laga käk till mig. Så medan jag låg på soffan och vänta så somnade jag. Då märkte jag "Nej, fan jag orkar inte åka hem igen".

Hmm.. kvällen har varit lite jobbig nu, men jag känner att det börjar vända nu. Bror ligger och kikar på tv i vardagsrummet. Ska skuffa bort honom senare så jag kan lägga mig. Men det är väl allt!

Buenas noches!


Måndag 30:e augusti

God Morgon!

Vaknade av ett jobbigt ljud från mobilen, visa sig vara meddelande. Fick sms efter sms nu på morgonen. Tack kompisar för den! Nå, idag ska jag få lite ärenden gjorda. Ska väl hoppa in i duschen och komma igång med dagen trots det regnar och är tråk väder ute.


Hmm.. Well. Hösten kanske kom tidigare. Hoppas dock vädret är soligare imorgon dock.

Okej, men innan jag sätter igång måste jag få en bra start på dagen med lite frukost. Hoppas ni får en trevlig dag.


Alltid bra med lite vitaminer :-)

Hörs senare!


Dags att säga god natt!

Ska väl säga god natt antar jag. Trött är jag väl inte, men det är så mycket tankar just nu. Så jag tänkte vara duktig och lägga mig tidigt. Kanske sätta igång en film. Jag ska inte skriva mycket, men det är en ny vecka nästa vecka vilket innebär nya steg ska tas, förhoppningsvis mot något bättre. Jag ska inte ge upp än.!

God natt på er!




Blev bara tvungen att visa den fina tavlan Ida och hennes karl hade köpt. Den är fin. Avis, eftersom det är exakt samma tavla som pappa och jag kikade på. Påpekade reda då att jag ville ha den. Får se den 16 september :-) Nej då, men det är fin. Min drömstad som jag vill åka till.

Onyttiga och nyttiga

I vanliga fall kör vi alltid på typ, glass, godis, chips och ALLTID läsk. Men igår var det en hel del grönsaker. Både till maten och när vi kikade på film. Det tycker jag är väldigt väldigt väldigt duktigt för att vara oss då. Så idag så bad jag mamma när hon skulle till affären att handla grönsaker. Speciellt paprika för det kan jag äta hur mycket som helst av. Minns när jag var liten att jag hade paprika, majs och sallad. Haha, juste inte ens gurka åt jag. Kunde typ bara äta tomater. Idag så äter jag allt det där. Majs och paprika är verkligen något jag älskar!



Så ikväll när jag ska kika på en film jag fick idag av Ida, så ska jag vara duktig och skära lite paprika och knapra på..! Fick höra av mor att det blir kräftor om en stund, muuums.! Hörs senare.


Avis?!

Jag är såå avundsjuk på min vän J. Hon har dem snyggaste Converse skorna - direkt från London. Om jag är avis?! Skoja inte. Själv vill jag har nya för mina gamla svart har gått sönder i hälen och jag vill ha nya. Jag har höga converse, nu vill jag ha låga.



Tjusigt värre ;-)


Söndag 29:e augusti

God Morgon!

Vaknade för inte så länge sedan. För att ha sovit på en skinn soffa så sov jag faktiskt väldigt, förvånandes bra. Det var nästan som om jag inte orkade eller ville stiga upp faktiskt. Men, jag måste nämna redan nu att gårdagen var nog den bästa kvällen på länge. Vi käkade god mat, kollade på film och spelade spel. Inte illa. På det så käkade vi faktiskt lite mer nyttigare än vanligt.

Filmen igår blev den nya Twilight filmen Eclipse. Den är så bra. Väntar nu bara på sista filmen. Spelet vi spelade var väldigt roligt. Skulle dra ett kort och på det var det en bild som man då skulle beskriva till sin lagkamrat utan att säga vad det är på kortet. Sedan skulle man då lista ut vad det var. Väldigt skoj. Jag och Ida slog ut Marie och Jennifer :-) Losers!

Som sagt skoj kväll.! Men det har vi alltid när vi är tillsammans. Nej, Ida står och diskar, ska inte vara dum och sitta här då. Jennifer har smitit till jobbet så jag ska ut och hjälpa henne lite grann. Men vi hörs när jag kommer hem igen.


Lördag 28:e augusti

God dagens!


Har precis börjat packa ner lite kläder. Ikväll ska det bli en myskväll med mina härliga vänner. Tror det kommer bli riktigt skoj faktiskt :-) Just nu är mina vänner min smitväg från allt det dåliga. Så det ska bli en bra kväll. Nej Usch!! Förlåt att jag byter ämne, men Förlossningskliniken och Livet på BB är bland dem värsta programmen du kan titta på. Det får än att inte vilja skaffa barn och föda utan kejsarsnitt. Livet på BB går nämligen nu på tv. Men söta bebisar är det iallafall.

Aja, nej men som sagt håller på att packa. Om typ 2 timmar kommer Ida och hämtar upp mig. Sedan drar vi och handlar go sakerna för ikväll.

Hörs om ett tag.!


Mitt nya vapen!

Som jag tidigare nämnde så köpte jag en hårfön i onsdags. Testade den idag och den var gryyym. Den har en massa knappar och grejer. Passar mig perfekt. Synd bara att jag förstörde mammas födelsedagspresents ide. Men jag önskar mig andra små grejer också.





Den blåser inte bara varmt utan även kallt. Underbart. Jag älskar den.


Fredag 27:e augusti

Gud, jag spelar nästa veckans låt hela tiden. Kan inte släppa den. Hur som helst. Dagen har inte varit märkvärdig, var på ett återbesök hos min läkare. Då är man sjukskriven ett tag framåt :-( Inge skoj. Men, men. Eftersom pappa följde med mig idag så hängde jag med honom efteråt så då var han snäll och bjöd mig på lunch. Vi var i SKHLM. Han hade parkerat sin bil där.

Pappa berättade en sak som riktigt störde och irriterade mig och honom. Han hade handlat på Pressbyrån där i centrum och lämnade fram en 100 kr sedel. Han visste vad han hade givit killen som stod i kassan och skulle ha fått tillbaka hälften. Enligt killen så hade pappa bara lämnat 50 kr. Så han fick en 10:a tillbaks istället. Jag känner min pappa och det är sällan han lämnar fram exakta pengar, utan han gillar spräcka sedlar så han får mynt till parkering och sådant. Killen som stod där vägrade lämna mer än en tia. Sorgligt nog så fanns det inga vittnet. Vilka hemska idioter det finns. Hade nästan lust att gå in och klappa till honom.

Aja, men aja. Efter vi hade käkat skjutsade pappa hem mig. Sedan dess har jag kikat lite på pusslet och även gjort lite andra små sysslor här hemma. Nu är det äntligen helg och imorgon blir det myskväll med mina små änglar. Dem snällaste vännerna i världen.


Torsdag 26:e augusti

God morgon!

Räkningar är aldrig roliga att betala, men du är det äntligen gjort. Ska käka frukost och göra mig i ordning. Sedan får vi se vad som händer. Sov väldigt dåligt i natt och allt jag vill göra idag är bara enkla saker. Försöker ta en dag i taget just nu.

Fick precis ett samtal av Ida. Ska möta upp henne för en lite promenad. Det blir nog bra. Förlåt M för att jag blev så snurrig och sluddrig av mig. Snällt att du förstår iallafall.

Nej nu måste jag rappa på lite. Vi hörs!


Onsdag 25:e augusti

Go' kväll!

Dagen har minsann varit lång. Jag har gjort både det ena och andra. Dagen började med att min far hämtade upp mig runt 11.20 imorse. Sedan begav vi oss ut till min bror, till hans jobb då. Där hängde vi ett tag, passade på att köpa lite grejer då. Köpte nämligen en ny hårfön. Sedan drog vi vidare hem till bror för att gå ut en sväng med Romeo. Jaa och efter det rullade vi vidare till IKEA. Där köpte vi också lite grejer och sedan var vi hungriga, så då drog vi och käkade lite Thai Wook.







Har haft en riktigt mysig dag med min pappa. Sedan har jag städat lite här hemma och nu kikar jag på tv och lägger pussel. Börjar faktiskt komma en bit nu tycker jag. Eller..nåå jag håller på att lägga själva ramen/ kanten iallafall. Juste mamma har kommit hem nu också. Ska väl smita ut en snabbis och prata lite med henne. Men vi hörs imorgon igen!


Lååååten!

Enkelt att välja för denna veckan. Självklart blir det en av Jason Derulooo.! Han har blivit nummer 1 att lyssna jämt på när jag har igång Spotify. Även på min iPod. Ääälskar hans låtar såklart.!

Jason Derulo - Fallen


Tisdag 24:e augusti

Hejsan hoppsan!

Sitter här på mitt golv och kämpar med mitt pussel, vad har jag gett mig in i egentligen. Haha.. Nå det här ska iallafall sysselsätta mig ett tag framöver. Men jag försöker :-) Satt nyss och kikade på Fångarna på fortet. Det är faktiskt väldigt kul. Usch, obehagligt bara med alla dessa ormar och spindlar dem måste ha med och göra. Som igår blir kvällens underhåll lite tv-tittande, lägga pussel och lyssna på braaa musik. Snart börjar mitt favorit program. So You Think You Can Dance :-) Snart final. Såå spänande!

Ja, kort om dagen. Vaknade lite tidigare idag och gjorde mig i ordning. Skulle på ett läkarbesök så jag vill ha god tid på mig. Men det gick bra. Sedan åkte jag med pappa till SKHLM och satte oss och käkade lite lunch. Dem har en såå god ost och skink sallad där med bulgur. Det var såååå gott. Ja, efter det gick vi och handla lite mat som vi båda behövde hem. Ja, en dag med pappa var nog precis vad jag behövde. Imorgon kommer mamma hem. Det ser jag faktiskt fram emot.

Nej, ska väl fortsätta med mitt pussel här..




Fångarna på fortet

Har för en stund sedan pratat med Jennifer. Ringde och kollade läget och fick lite sällis på vägen hem från jobbet. Under tiden så stod jag och tog hand om disken och lagade lite käk. Nu är det äntligen klart så nu är det dags för middag. Stekte lite nudlar och wook grönsaker.







Såg nu även att Fångarna på fortet har börjat igen. Minns när man var helt fast i det när man var liten. Var typ mitt favorit program. Ville testa på det där minns jag. Verkade så coolt. Så det får bli kvällens underhållning. Nu ska jag käka innan maten kallnar :-)


FRUKOST!



Gjorde stor frukost eftersom jag var sååå hungrig - beacon, 5 köttbullar, korv, paprika, gurka, 2 stekta bröd skivor. Till det ett glas juice och en banan om jag orkade. Kan säga redan nu att jag inte orkar äta upp allt. Det såg så lite ute först, men efter jag åt grönsakerna, beacon och en brödskiva så var jag nästan riktigt mätt. Fick i mig den sista bröd skivan och 2 köttbullar. Sedan var det ett stort STOPP. Så jag får spara korven och köttbullarna tills senare. Samma med bananen. Bläää nu blev jag nästan föööör mätt..


Måndag 23:e augusti

God morgon!

Cityakuten var länge sedan man såg. En favorit serie under min uppväxt. Dagen ser ganska lugn ut. Inget planerat, skickat iväg lite sms och kika mina mail. Haha, jag fattar inte att folk fortfarande kallar mig för Marina. Har jag ett så svårt namn.?!

Nå, vi har fint väder idag iallafall. Det är ju bra. Ser inte riktigt härifrån sängen om det är blå himmel, men lite moln och mycket sol kan jag iallafall se. Hmm.Ska jag gå på en promenad kanske? Har inget att göra och eftersom jag har lagt in lite ny musik på iPoden så låter det ganska bra just nu. För tillfället är jag nu skjukskriver så hemma vill jag nog bara inte sitta. Om inte så köpte jag igår ett pussel. Ett på 1500 bitar. Shit, kan ta tid. Men det är ett sätt att distrahera mig själv med andra tankar.


Det är en bild på mitt drömresa mål för nästa år - New York! När det sedan är klart så kanske man kan göra det till en tavla och hänga upp den på väggen.

Så det lägga lite pussel kan jag nog göra senare ikväll. Om bara 2 dagar så kommer mamma hem och det ska bli skönt. Jobbigt att be mina vänner hänga med mig hela tiden. Jag driver säkert dem galna. Men dem har varit underbart snälla mot mig och tack för att ni lyssnar :-)

Nej nu blir det lite frukost. Hörs!


Duktiga!

Jennifer och Ida var duktiga i helgen. Tänkte först skriva J och I in action, men det lät väl inte riktigt rätt. Lätt att misstolka :-P Fast dem var duktiga som höll på att kika under motorhuven.

I fredags..





I lördags..



Måste tacka dessa två för att dem var sååå snälla och kom och höll mig sällskap. Behövde verkligen det och vi hade skoj. Tack, tack, tack, tack, tack, tack..!! Känns så ensamt nu när dem inte är här. Men, jag måste ta itu med att vara lite ensam. Även om jag helst just nu inte vill vara det. Något jag får ta.

Veckans bild v.33

Humor :-)




Rastning förbjuden!

Detta måste bli veckans bild :-) Bror var inte så smart där. Hahaha. Strax efter bilden togs så pissade Romeo på skylten :-P Så himla kul. Ja, så mycket brydde han sig om det :-) Sötnosen då..

Söndag 22:a augusti

Tja!

Det har varit en väldigt skön helg. Varit omringad av vänner och familj. Mysigt. Igår så var jag på bio med far och lillebror. Vi såg Karate Kid, ja jag såg den igen tillsammans med dem. Det gjorde inget eftersom den är såååå bra. Lillebror kunde ju inte följa med sist. Så jag var schysst och hänkade på nu med dem. Innan åt vi på Jensen. Gott.





Efter filmen så mötte jag upp Jennifer som hade slutat jobba. Vi rörde oss hem till mig, men innan så handlade vi mat på vägen hem och Ida var snäll och hämtade upp oss på vägen. Sedan gjorde vi en god kyckling sallad och på det blev det en hemma gjord äppelkaka?/paj?. I vilket fall som helst så var den god. Ja, sedan blev det film IGEN. Save The Last Dance 2. Oavsett vad för dansfilm det är så älskar jag det. Eller okej mest, när det är blandat med hip hop och ballett. Sedan så sov bägge över. Imorse så drog dem, en skulle jobba och den andra skulle få besök. Så då passade jag på att städa lite och kollade på en film jag hade lånat av Ida.

Sedan så blev jag hämtade och jag, pappa och storebror åkte och stor handla. Vet inte vart vi var. Åkte bara med. Men det var kul. Vi handlade och sedan rörde vi oss tillbaka till storebrors kvarter. Där tog vi sedan en fika i det fina vädret vi hade idag.





Det var min dag och helg..


Fredag 20:e augusti

"Varför kan inte allt det hemska och onda bara inte sluta". Det var mitt svar när jag fick en tråkig nyhet idag. Hade precis lämnat jobbet och pratade med mamma. Sedan när jag kände att det jobbiga börja försvinna så släpptes en ny bomb. Tack och lov så är det ju självklart bättre nu. Men jag tänker nu; Fan vad rädd om våra liv och varandras vi måste vara. Bara en sekund så kan allt vändas upp och ner.

Nu är det iallafall helg och det ska bli skönt. Har små grejer planerade så jag håller mig själv upptagen. Nästa vecka väntar lite saker jag äntligen får ta i tu med. Hur som helst så ikväll kommer två fina vänner över. Det ska bli skoj. Förmodligen myskväll med film och gott gott.

Hörs senare!


Galen låt..

Enkelt att välja veckans låt. Tyvärr så är det en "typiskt Marre låt" och då vet alla vad det är. Mycket BAS, mycket HIPHOP. I'm just lovin' it. Jag är verkligen helt fast i den här låten. Alltså spela den här låten på högsta volym och bara låter den köra sin egen grej. Det bästa är SÅKLART när T-Pain kör sin vers. Självklart är det också Soundtrack musik från Step Up 3D (som inte kommer till Sverige, så typiskt). Well, nu fick ni en anledning till varför jag valde just den här låten.

Roscoe Dash feat.T-Pain, Fab - My own steps


Torsdag 19:e augusti

Hmm.. mitt humör sjönk för en stund sedan bara neråt och det är väldigt jobbigt och trist. Men det är bara bita ihop. Hur som helst. Kort om dagen. Jobbade till 12.00 idag och därefter åkte jag till stan för att möta upp Jennifer på hennes lunchrast. Tog en fika i solen och bara hängde. Snacka lite och så.

Skumt väder vi har. Imorse när jag gick till jobbet runt 06.00 tiden så spöregnade det och det var kring 13-14 grader ute. När jag slutade så hade det stigit upp till 21-22 grader, blå himmel och sol. Min första tanke var "SKÄMTAR NI ELLER.?! JAG HAR PARAPLY, HALSDUK, KOFTA..FAN". Otur, men okej. Det blev fint väder iallafall.


En fika i solen..

Igår kväll hade jag mina fina vänner över på film kväll. Vilka snälla vänner man har. Dem är verkligen toppen. Det jag gillar med dem är att dem ALLTID är så ärliga med en och säger precis som det är. Jag gillar det. Nå, vi kikade på den roliga filmen DUMPAD. Bäst fan. Ursäkta, men den är så jävla bra.! Man skrattar så man får ont i magen nästan :-)


Tisdag 17:e augusti

Hej hå!

Hoppas allt är bra. Själv försöker jag väl hålla humöret och mig själv uppe och så. Nej, men dem senaste dagarna har varit lite tuffa. Fast jag gör mitt bästa att hantera det här på mitt sätt. Min mor åker ju imorgon.. buhu.. trist, men det ska väl bli skoj för henne att komma bort. Det tror jag hon bara kommer tycka är skönt. Sola och ha det skönt. Det behöver hon. Medan ska jag hänga med mina fina vänner och så.

Idag har jag faktiskt inga planer. Sitter här hemma och funderar lite på vad jag ska göra. Så under tiden jag funderar spelar jag låten Hide And Seek med Imogen Heap i bakgrunden. Haha lite udda för mig? Nja, tycker väl hon är helt okej. Alltså jag fastnade väl första gången för låten Speeding cars. Den var sååå bra. Hur som helst. Det blir en lugn dag idag.


Nu blev jag sugen på tårta. Denna är från i söndags som vi åt. Lovley

Okej, men jag tänkte byta mina sängkläder nu. Vi hörs om ett tag igen :-)



Måndag 16:e augusti

Ny vecka, nya bekymmer. Just nu så är jag inte i mina bästa dagar. Fortfarande kan jag inte säga varför, men då gör att det kanske kommer bli lite brist på uppdateringar på bloggen. Helgen har dock varit super. Igår var jag på födelsedagsfirande hemma hos min fina vän Gisela. Vi firade hennes lillasyster i efterskott. Åt god mat och god tårta. Nu är jag här igen och ska äta god brunch? som hon och hennes syskon lagar. Väntar ivrigt.

Just nu klarar jag inte vara så mycket ensam, eller jag bör inte vara det pga. vissa omständigheter. Mår mycket sämre då och jag behövde komma ut och tänka på annat nu innan jag ska iväg och jobba. Men det är ganska jobbigt att min mamma lämnar mig på onsdag. Hon åker iväg en vecka till Spanien. Lyx. Skulle behöva henne nu, men min far har varit snäll och sagt att om jag behöver honom så kunde jag bara ringa till honom. Sedan har jag mina UNDERBARASTE och goaste vänner som ska sällskapa mig och göra mig på gott humör. Hehe, tanken fick mig precis att le. Det är ett bevis på vad som får mig se ljust i livet just nu.

Oj, Gisela kom precis in och sa att maten strax var klar. Så jag ska väl avsluta meningen här och önska er en jättefin måndag och så hörs vi kanske ikväll igen. Eller det gör vi nog.


Inte veckans låt, men definitivt en låt jag tycker är bra.


Piano lektion..

Ikväll så har mamma och hennes karl lärt mig spela lite piano. Jag har alltid tyckt om att spela piano, men jag har inte riktigt varit duktig på det. Men nu för tiden brukar jag ibland sitta och spela på mina raster bara för att jag tycker det är skoj.




Denna veckas låt

Har glömt att lägga upp denna veckas låt och här kommer den. Som vanligt en liten redovisning om varför just denna. Jag älskar denna artist. Hon är grym och varit med länge. Än idag så gör hon otroligt grym musik. En av mina favorit med henne är nog He wasn't man Enough och Unbreak my heart. Det var inte länge sedan jag hade hennes Yesterday (feat.Trey Songz) låten som Veckans låt. Men nu är det en ny låt som jag verkligen gillar. Har den inlagt på spotify och spelar den jämt. Den heter Lookin' At Me.

Toni Braxton - Lookin' At Me


Lördag 14:e augusti

Denna helg började inge bra. Det känns väldigt, väldigt tråkigt måste jag med ge. Jag trivs verkligen inte i den situationen jag är i just nu. Vilket påverkar mig och mitt liv väldigt, väldigt mycket och gör att jag inte då mår så bra psykiskt och det börjar påverka mig fysiskt också. Tyvärr vill jag inte just nu gå in på det. Men jag kommer låta de människor som står mig närmast att få veta vad som pågår. Hur som helst. Jag gick tidigare från jobbet idag. Mådde inge bra så jag gick hem.

Eftersom det sedan gick över och att jag redan visste varför jag mådde som jag mådde, så blev jag upphämtad av Ida och vi drog till Nacka Forum och fönstershoppad och handlade lite bara. Det var skoj. Fick tankarna på lite annat och det kändes toppen. Jag hade en jättetrevlig dag och det har jag Ida att tacka för. Hon berättade även lite om sin Spanien resa då hon var och hälsa på sin lillasyster. Skoj lät det som dem hade haft. Det var ju bra. Hon hade även köpte jättefina armband där nere också.





Träffade även på Malin och Noelia. Köpte glass och satte oss.. haha jaaa. på en busshållsplats och käkade upp glassarna. Älskar när lilla N har tuppkamm. Hon är sååå sockersöt.



Jag fick en sådan fin dag med min goa snälla vän Ida. Eftersom jag tog ett beslut att även vara hemma imorgon så är jag det. På eftermiddagen så ska jag hem till Gisela på lite födelsedagsfirande för Roxana som fyllde 18 år förra veckan. Det ska bli skoj. Nej, nu ska jag kika lite på Freedom Writers.


Fredag 13:e augusti

Fredag den 13:e.. Hmm. Oturs dag någon?! Not me. Jag inte haft otur, men kvällen på jobbet var väl inte på topp direkt. Hur som helst. Jag har sovit borta i två dagar nu och jag ska ÄNTLIGEN få sova i MIN säng. Inget illa menat. Men är det inte så för alla.?! Man vill trivs ju alltid bäst hemma. FAST jag hade två fina dagar med mitt söta gudbarn och min snälla fina vän Malin. Det var skoj.



Vi gjorde faktiskt god frukost igår morse. Ägg, beacon. rostade mackor och det var sååå sablans gott. Något jag definitivt kommer att göra igen nästa gång jag är ledig :-)



Nå, i helgen så kommer jag jobba en del och det kommer bli lite tuff. Fast jag biter ihop. Okej, men jag ska inte klaga nu utan jag ska ta och lägga mig istället. Måste upp tidigt imorgon. Men ni får ha en trevlig kväll allesammans!

God Natt ♥

Onsdag 11:e augusti

....uttråkad..

Just nu sitter jag och väntar.. och väntar.. och väntar. Ska ju röra mig in mot stan och möta upp Malin och Noelia. Dem kommer hem från Göteborg. Ska bli skoj att få hänga lite med dem. Sedan drar vi hem till M och så får jag höra om bägge deras resor. Tar även med mig två filmer ifall att. Hur som helst, deras tåg är försenat en timme och eftersom jag är klar så väntar jag nu på att få gå.

Igår satt jag och Karina och pratade om den godaste frukosten jag någonsin ätit. Jag måste faktiskt säga att det var väldigt svårt, för min pappa är verkligen grym på att göra stora kalasfrukostar/brunch och dem är så sablans goda. Vi åt det mycket när vi var små och sov borta hos honom på helgerna. Han hade ALLT; pannkaksplättar, yoghurt, beacon, ägg, tre olika bröd sorter och en massa, massa gott. Men den senaste goda frukosten jag åt var nog i London på stället Giraffe. Sååå sablans gott var det.



Äta god mat är gott, men att äta för mycket av det goda kanske inte är så bra. Men jag är fortfarande nöjd efter gårdagen då jag åt en stor sallad istället för pizza. Börjar bli duktig tycker jag. Nää, nu börjar faktiskt tiden rinna ut. Slipper vänta :-) Så jag ska väl röra mig. Men ni får ha en jättetrevlig kväll..! Hörs kanske senare.!


Tisdag 10:e augusti

Hur är läget?! Hoppas allt är toppen med er. Själv är jag sååå trött idag så det inte är sant. Jag sov såå dåligt i natt att jag nu får lida för det. Var så seg när jag skulle stiga upp imorse. Jaha, dagen har varit toppen. Idag så har jag och min kompis Karina varit på varandra som två småbarn som skojbråkar hela tiden.. Haha.. knuffas, slåss, ritar på varandra. Så typiskt oss när vi umgås. Vi jobbade tillsammans och då håller vi alltid på så där och skojar en massa.


Haha, jag försökte rita av min egna tatuering. Inge vidare dock :-P

Ja, efter jobbet drog vi in till stan och käkade. K var sugen på pizza, men eftersom jag måste hålla mig borta från sådant där skit så blev det en Cesar De Luxe - med beacon och kyckling..mums.. Det var så gott. Sedan kändes det som jag skulle hamna i en matkoma för jag blev såååååå mätt och trött efteråt. Men vi drog vidare och kikade på skor, kläder etc. K köpte lite grejer som skor och sådant. Själv kom jag hem med.... ett paket Alvedon. Ha! Det var mitt stora inköp.







Nå, jag är verkligen trött. Men jag kan inte sova än för ikväll är det - So You Think You Can Dance OCH det är denna vecka jag har väntat på, så det ser jag fram emot. Ajuste, jag har ont i mitt vänstra knä och i min högra fot. Wiiiie, kunde det bli bättre?! Så himla typiskt. Knät fick jag ont under dagen och foten medan vi promenerade runt i stan. Trist.

Nej, det var väl min dag. Har dock messat min kompis Danyelee också. Länge sedan jag pratade med henne. Eftersom jag lovade höra av mig när jag kom tillbaka från London (vilket jag glömde) så passade jag på att messa henne idag.


Måndag 9:e augusti

Ska släcka ner nu är det tänkt. Men innan bara. Dagen har varit toppen och allt har varit bra. En av mina absolut närmaste vänner kom tillbaka idag från jobbet vilket gjorde mig på sååå gott humör. Jag är ju inne redan på min 3:e arbetsvecka efter semestern och det är helt sjukt vad tiden går fort. Som sagt nya arbetsuppgifter på jobbet vilket min chef är redan i hälarna på mig. Vill lära upp mig snabbt så jag bara kan köra igång allt.

Åh, Malin ringde idag när jag satt inne på möte med chefen. Ringde upp henne efteråt. Medan jag fick sitta på möte så fick hon hänga på Liseberg och roa sig. Jag saknar dem. Men dem kommer på onsdag, så då ska jag vara den snälla kompisen och möta henne på tågstationen. Hahaha, juste. Såg nu för en stund sedan att hon hade skickat en bild på ett jättestort Ballerina packet. Vadå gottegrisar. Antar att dem vunnit den. Men det såg skoj ut.

Okej, nu ska jag sova.! Ha det gott allesammans!

God natt ♥

Då och Nu

Det var ju ett tag sedan jag gjorde min tatuering, men den såg inte så fräsch ut som den göra idag då när jag gjorde den. Hittade faktiskt en bild på den när jag tog bort plasten dagen efter.

DÅ:



NU:



Skillnad?! Skojar ni, men jag är suuuper nöjd. Och varje gång folk frågar varför jag gjorde 4 stjärnor, så får jag förklara att det är dem 4 stjärnorna i mitt liv som betyder mycket för mig.


Veckans bild v.31



Varför?! Jo för detta var min första ide för tatuering, men jag tog bort ängeln. Tänkte att det kanske skulle bli lite för mycket, men jag ångrar mig lite faktiskt. Ängel hade suttit bra, men jag funderar på en annan ide nu. Om jag ger den här till min pappa så kanske han kan måla eller rita upp den lite större. Så kan jag ha den som en tavla istället.

Har faktiskt en ny tatuering på gång som jag OCH min mamma har kommit överrens om eftersom den ska representera hur nära vi står varandra. Min mamma är den person jag nog berättar allt för och hon lyssnar samt ger mig råd. Som jag säkert tidigare sagt - Hon är min rådgivare. ♥

Veckans bild v.30

Hahaha, jag kikade igenom lite London bilder här om dagen och hittade den här. Alltså M du är den enda som kan matcha på det här visat och samtidigt får det att se bra ut. Matchande skor och väska. Varför inte? Jag gillar det, för det bästa är att det är helt olika märken.



Krya på dig kompis. Det här var för dig..! ♥


Söndag 8:e augusti

Jag måste säga att dagen har varit så cool lugn som den har kunnat bli. Har städat lite, tvättat och bara tagit det lugnt. Imorgon är det dags för jobb igen och det blir en lååååång vecka. Jobbar varenda sabla dag förutom torsdag. Så..

Ajuste, usch ibland skulle jag bra kunna flippa ut på vissa människor som ringer klockan 9.00 på morgonen för ABSOLUT INGEN orsak alls. Så jag blev väckt imorse. En arbetskompis  som tyckte han var jätterolig och han behövde ringa tre gånger också. Sa hela tiden "Vänta.. jag ringer upp om en sekund". Hann ju aldrig säga "LÄMNA MIG IFRED". Bläää på honom.

Just nu sitter jag och lyssnar på nästa veckas låt redan. Den är så bra. Men ni får vänta till imorgon. Kom på tidigare idag att jag inte lagt upp förra veckans och veckans bild. Ska göra det efter. Kikar även på Sweet 16 - sabla bortskämda snorungar.. Haha.. Ja, och sedan bloggar jag ju..





Nja, jag ska väl sätta igång en film. Har så många att välja på ;-) Eftersom jag är riktigt sugen på en dansfilm så måste det nog bli Honey. Länge sedan. Nyligen såg jag Stomp the Yard. Den andra kommer snart ut också. Goodie. Ser riktigt fram emot den.. Hmm, juste. Upptäckte att jag även hade filmen I Am Legend så den lär det nog också bli.


Karate Kid

Hallå igen!

Jag måste säga det här. Det handlar såklart om filmen vi såg - Karate Kid. Jag rekommenderar den verkligen till.. ALLA. Om du ska se en film som innehåller skön humor, bra fighting scener och otroligt bra budskap (som den här filmen verkligen ger en) så MÅSTE du se den här. Jag kan avslöja lite att den handlar mycket om mobbning. Jag fick tårar bara av dem första 3 - knappt 5 minuterna av den. Det gjorde så ont och var jobbigt att se vissa scener som jag blev tvungen att titta bort. Det fanns scener som fick mig att skratta så jag fick ont i magen. Det fanns scener som jag bara tänkte - WOW!

Det jag gillade mest av den här filmen är att man fick se så mycket av själva landet Kina. När man ser den här filmen så funderar man nästan "..Skulle det inte vara coolt att resa till Kina och se dessa otroligt vackra ställen". För det som visas ut av filmen så verkar det vara ett helt otroligt vackert land.

Den här filmen var fantastisk och beundrans värd att se. I slutet av filmen så ställde sig faktiskt alla upp i biosalongen och klappade händerna. Det tycker jag säger väldigt mycket om filmen. Skådispelarna eller huvudrollerna är Jackie Chan och Jaden Smith. Dem är inget man förväntar sig att dem ska vara i den här filmen. Så jag säger det - SE DEN!!!!!

Kika lite på detta klipp och avgör själva..
Nu är det inte wax on, wax off. Utan jacket on, jacket off



God natt på er..! ♥


Lördag 7:e augusti

God dagens!

Ursäkta mitt ordval, men FAAAN vad tiden går fort. Kändes precis som vi kom in i månaden augusti. Vilket vi har, men att det redan är 7:e. Aja, har precis gjort mig klar och ska strax röra mig in mot stan. Ska på bio. Fast det är inte förrän ikväll, men vi ska in tidigare så ska vi bara kika i affärer och kanske käka något. Finns inte så mycket att göra idag när det regnar och är mulet ute. Ja, det är väl vad jag ska göra idag. Får se vad som händer senare.

Usch, jag är så frustrerad också. Fick reda på nu efter mycket sökande och letande på nätet om filmen Step Up 3D ska ens komma till Sverige och i såfall när? Tydligen ska inte den komma till Sverige, eller ja SF kommer inte visa den. Får hålla utkik efter den på andra biografer. Trist. För den är ju så stor just nu. Den visas ju i Finland, Norge, Danmark. Varför visas den då inte här.. Vem vill inte se den?!! Den här filmen har ju även sjukt bra soundtrack låtar i den också.

Trailern:



Aja, ikväll blir det iallafall filmen - Karate Kid. Som jag har väntat hela sommaren på att få sen. Nu är den äntligen här. Hoppas ni får en trevlig kväll. Trots skit vädret som. Så hörs vi..




Step Up 3D soundtrack

Trey Songz är fortfarande grym och hans musik är verkligen jääättebra. Upptäckte för inte så länge sedan att han gjorde nya soundtrack låten för den nya filmen Step Up 3D. Som jag väntar på att komma ut i Sverige. Men det här är definitivt nya låten för veckan.


Fredag 6:e augusti

Hejsan hoppsan!

Oj..oj. Gårdagen var minsann lång. Jobbade från 7 på morgonen till 19.30 på kvällen. En sådan sjuuk lång dag. Jag ville bara hem när klockan var 19.30. Jag behövde bara luft just då kände jag. Hade varit inne hela dagen nästan. Aja, men efter jobbet var jag hungrig och så då smet jag in på affären och köpte lite käk. Eftersom jag ville ha lite sällskap medan jag skulle promenera hem så ringde jag min goda vän Malin som då var ute med syster sin på promenad. Mötte då upp dem. Malin är ju nyligen hem kommen från Luxemburg och har tydligen också besökt Frankrike och Tyskland. Skoj.

Skulle ju gått ut och firat min sk. "lilla syster" Roxana som fyllde 18 år igår, men NEJ jag orkade verkligen inte. Hade haft en tuff dag på jobbet. Var uppe sedan 04.45 och sedan kom hem kl.20.30. Ha, jag orkade knappt ta mig hem igår för att jag var så trött. Däckade ganska fort igår kväll. Men jag fick träffa min underbara söta gudbarn! Vilket gjorde min kväll. Hon är stört skön. Tuff unge alltså.



Ska jag säga vad det bästa är att vara Noelias gudmor?! Jag får var och varannan dag så fina MMS meddelande från hennes mor - när N antingen hänger med pappa, när hon badar, har coola frisyrer, utklädd i något skoj. Sådant kan göra mig på så gott humör.

Aja, idag är jag faktiskt ledig. Hmm. Vad ska man hitta på egentligen?! Det verkar fint väder. Hmm, måste höra mig för lite grann.


Onsdag 4:e augusti

Go'kväll!

Ska sova nu, imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Tyvärr blev det inte så mycket idag. Har faktiskt bara jobbat. Vilket var en helt okej dag ändå trots att jag har MYCKET att göra hela tiden. Ingår i mina nya uppgifter.

Tänkte på en sak idag. Visserligen har jag många olika märkes skor. Men det är nog fan Fred Perry som fick ta hem priset i sommar. Har använt båda skorna (tyg och skinn) väldigt flitigt. Jag älskar dem båda två galet mycket. Me Love Shoes :-)




Hahaha.. Dem ser ju jätteskitigt ut här, men..hallå.. det är dem faktiskt inte. Lite kanske :-P

Nåja, nu MÅSTE jag soooova.! Hörs imorgon!


Dagen

Hello again!

Om bara någon minut så är det dags för veckans So You Think You Can Dance. Vill fortfarande att nästa vecka ska komma.. hehe. Aja, men lite om dagen då. Som ni vet så jobbade jag ju. En ganska jobbig dag. Det som var jobbigt var att jag hade så mycket att göra hela tiden. Hur som helst, så efter jobbet hämta Ida upp mig. Åkte snabbt förbi mig så jag fick byta om. Därefter drog vi till Kista Centrum.  Vi var SNÄLLA och åkte ut för att "hälsa" på vår vän Jennifer som jobbar därute.

Men innan så var både jag och Ida så hungriga att vi behövde käk. Det var då det värsta någonsin kom. Alltså jag tror det var något med maten. För efter vi hade ätit så mådde vi båda konstigt. Plötsligt blev vi jääättetrötta. Orka typ inte gå, blev yra och ja. Gud, jag har aldrig varit så trött förut. Men lunchen var gooood!





När jag kom hem slängde jag mig på sängen eftersom jag var sååå trött. Har käkat lite och kollat på filmen. Och nu kikar jag på tv :-)


Tisdag 3:e augusti

God morgon på er!

Ny dag igen då. Herregud vad tiden gick fort när det plötsligt skulle bli en ny dag. Hur som helst. Sitter just nu och käkar frukost. Efter det ska jag klä på mig och göra mig i ordning. Sedan är det bara att knata iväg igen till jobbet. Efter jobbet som sagt så skulle jag träffa en kompis, men jag hoppas jag hinner hem emellan. Åh, och ikväll är det ju So You Think You Can Dance. Vill att det ska vara nästa vecka istället :-)

Juste, senare idag ska jag även lägga upp veckans låt och denna + förra veckans bild. För det hade jag faktiskt glömt. Nej, nu ska jag åter gå till min frukost. Måste kika vad vädret blir idag också.! Men jag hoppas ni får ha en trevlig dag trots att det nu är så dimmit ute. Ser ju knappt något! Ha det bra! Hör sedan..

Byebye ♥


Nya tofflorna :-)

Som sagt köpte nya tofflor igår. PERFECT!! Jag älskar dem och dem är mycket skönare att ha på sig nu när jag jobbar. Haha dem ser förstor ut, men nej, jag har inte stoppat i fötterna helt i tofflorna eftersom jag skulle precis ta av mig dem. Men det vart toppen! Är riktigt nöjd.! :-)




Måndag 2:a augusti

Go'kväll på er!

Nå, nu är det väl dags att lägga sig igen då. Ska upp tidigt imorgon igen.! Trist. Men okej, fem timmar imorgon klarar jag nog av. Imorse steg jag upp tidigt och knatade till jobbet sedan. Messade då Malin som åker iväg till Luxemburg? (om jag minns rätt). Hon var då på väg till flygplatsen. Det tråkiga var att deras plan var försenat, på säkert 8 timmar. Skoj?! Nej, usch vad jag tyckte synd om dem. Nå, nu måste dem väl vara framme iallafall. Hoppas allt gick bra. Noelias första flygtur. Spännande det blir att få höra om det senare.

Ja, regn och rusk - som mamma brukar säga, var det iallafall idag. Hade sådan otur att på vägen hem idag så kollapsa hela mitt paraply, så jag blev ganska blöt på vägen hem. Nå, när jag kom hem värmde jag upp lite av gårdagens Thai mat och bara tog det lugnt. Nu påkvällen så har jag bara suttit här i sängen och ritat lite fritt. Kan jag tycka är lite avkopplande ibland. Samtidigt som jag kollade på sista Ugly Betty avsnittet.Trist att serien läggs ner. Nå, säsonger är ju alltid något.


Den färgglada boken bakom använder jag mig ut av när jag vill kunna lära mig nya skrivstilar. Det finns så många fina olika stilar som vi kan skriva på. Kul att testa något nytt ibland. Men íkväll var jag mer fokuserad på blommor av någon anledning. Haha.. texten i bläck så står det KARMA.

Ja, det var min dag det. Imorgon efter jobbet ska jag träffa en kompis. Vad för skoj vi hittar på, återstår att se. Hon åker nämligen till Spanien på torsdag där lilla fröken F precis kom hem ifrån. Mamma åker ju snart igen också. Blir borta en vecka tror jag. Trist.. Nå, slut på gnäll för ikväll..! Vi hörs imorgon igen!


Söndag 1:a augusti

Go'kväll!

Om drygt 10 minuter ska jag krypa i säng. Dagen har faktiskt varit bara bra. Träffade storebror och fick hänga med honom lite idag. Vi åkte till SkHLM. Han hittade ingenting, men jag hittade dock något. Har letat som en galning efter nya inneskor till jobbet och jag fann dem idag. Thank you god! Jag måste ju springa runt med mina gul/blåa foppa tofflor. Nu slipper jag dem ett tag. Vill börja ha på mig vanliga tofflor. Inte lika stor risk att få en stöt eller ramla med dem.



Ja, men det var trist att storebror inte hitta något. OM jag kunde spendera mina pengar hade jag gjort det. Men nu måste jag börja spara, vet ni. Hmm. Ja, senare dök även min kompis Malin och hennes syster Frida upp (nyligen hemkommen från Spanien). Jag var såååå avundsjuk på den kvinnan. Hon var brunare än mig fy sjutton. Snygg bränna också. Imorgon åker ju M och hennes lilla familj bort. Dem kommer på torsdag igen, men sedan drar dem även på fredag igen och kommer på onsdag veckan efter. Så jag får vänta tills onsdag näst nästa vecka då dem kommer hem igen. Då jag får träffa dem igen. Ja, men vi hade en rolig dag iallafall. Köpte med oss lite Thai mat och gick hem till mig allesammans. Så mamma fick träffa Noelia också.



Imorgon är det jobb igen. Men det blir inte en så lång dag tack och lov. Denna vecka är ganska lugn. Något jag skäms över och hade totalt glömt bort nu när jobbet är igång igen är att min sk. "lillasyster" fyller 18 på torsdag. Åh, jag är så glad. Den tjejen är något att vara stolt över. Hon har överkommit mycket.!

Well that's it my friends, buenas noches!


RSS 2.0