Haha.. konst?

En cykel som är riktigt isad. Det såg väldigt, väldigt coolt ut. Den här cykeln såg jag och Ida när vi var på väg hem från träningen i torsdags. Såg väldigt konstnärligt ut.


Isit värre :-)


Helgen som varit.

Hallojsan!

Trött som attans, ont som attans och jaaa. Sådant är livet. Om bara några minuter ska jag gå och lägga mig. Min helgen har varit både och. Är glad att den är över och att det är måndag. Har mycket att se fram emot. Hela dagen har jag fullt upp. Ser nog mest fram emot kvällen. På morgonen jobbar jag, sedan ska jag iväg och träna. Efter det ska jag träffa Gisela och på kvällen är det middag med mina kära vänner. Se! Mycket att se fram emot.

Helgen som var nu har varit tuff. Vaknat 04.50 på morgonen och kommit i säng kl.22.40 på kvällen (jobbat HELA dagen). Idag var det lite bättre 9.00-20.00. Nu kanske förstår varför jag är glad att helgen är över.

Haha kika spindeln jag hittade på jobbet igår. Den var i källaren, satt på en dörrkarm.


En stor jävel, eller hur kompis. Den kommer krypandes!


Lördag morgon, 30 Jan.

God Morgon. Klockan är 20 över 05.00 tidigt på morgonen och jag fryser lite. Har precis fått i mig lite yoghurt och smörgåsar samt ett glas apelsinjuice. Är trött och vill bara vända mig om och somna om igen. Men jag har en låång dag framför mig. Jobbar från 7.00-21.00. Ångrar mig så djupt nu. Men äsch. Jag får köra på tills det blir jobbigt.

Igår innan jobbet mötte jag upp Gisela. Vi hängde i stan och kikade presenter till en gammal klasskompis till oss som fyllde år i veckan. Det var faktiskt väldigt roligt. Vi hittade en massa grejer som hon köpte. På humor och allmänt skoj bara. Det blev lite stressigt med tanke på att jag skulle iväg och jobba. Typiskt nog.! Fast vi hade skoj den tiden som jag hann hjälpa till.

Jag ville egentligen bara berätta att i helgen kommer jag jobba tufft. Så det kanske inte blir så mycket till bloggandes. Imorgon på morgonen kanske jag har ork att slänga in ett inlägg innan jag ska iväg och jobba. Men ni får ha en trevlig dag och kväll!


Fick present!

Jaa, jag fick en väldigt fin present igår. Den fanns på jobbet. Alla blev jättenyfikna. Den är väl uppskattad måste jag säga. Jag är ingen som tar emot presenter i vanliga fall när jag gör mitt jobb. Kom lite som en överraskning. Men okej, en viss person uppskattade det jag gjorde så då är väl jag tacksam tillbaka.



100129

God Morgon! Ja, igår vart det inge bloggande pga. jag var upptagen HELA dagen. Sov inte ens hemma. Dagen började med att jag snabbt åkte till jobbet för att jobba lite med dokumentation. Hann klart det mesta jag behövde göra. *Stolt*. Sedan var det utbildning därefter vid 13-tiden. Trist, men nödvändigt. Strax efteråt lämnade jag byggnaden för att möta upp Malin och gudbarnet (haha.. kan inte sluta säga det).


Vi drog först och käkade, sedan kollade vi lite på kläder till prinsessan. Hittade lite fina kläder. Sedan drog vi iväg till en kyrka vi skulle prata med. Det var jobbigt att ta sig fram igenom snön, fy fan. Aldrig igen. Idioter som fan inte kan ploga ordentligt. Visst att det kom mycket snö, men det var väl liksom inget som kom oväntat och ändå ser det ut som det gör.

Hur som helst. Kom hem och var helt slut, men jag drog mig själv i örat och mötte upp Ida. Vi drog sedan och tränade och man mådde ju så grymt bättre efteråt. Det var så himla skönt. Att få igång kroppen och bara köra slut på sig själv. Efteråt åkte vi och köpte lite käk och drog hem till henne för att kika film. Det gick ju American Pie: The wedding. Så rolig, tror jag dör. Ja, sedan somnade vi efter en lååång dag.

På väg hem från träningen..


Mmmm.. god salladsklämma med kyckling..

Vaknade tidigt upp imorse och knatade hem. Väntade på att en viss person skulle höra av sig för att träna, men icke nicke. Det gjorde inget. Tränade ju igår, men ville vara snäll och följa med. - Skyll dig själv kompis! Fast nu så hade jag andra planer som skulle ske efteråt. Träffa Gisela och åka in till stan och köpa present till en kompis som fyller år. Nu fick jag sova lite när jag kom hem vilket var skönt. Fast nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning. Jobbar ikväll också.! Tusan också!!


En gammal låt..

Satt och lyssnade lite på gammal musik (eller gammal och gammal, några år tillbaka iallafall. Hur som helst. Den här låten får MÅNGA minnen tillbaka och den är fortfarande lika bra. Det finns Part 1 och Part 2. Gillar bägge två, men det andra måste jag erkänna är lite mer fart i och är därför lite smått bättre. Det kanske är andra som också minns den här låten. Eller minns hur mycket jag tyckte om den..

P.Diddy feat.Ginuwine, Loon, Mario Winans - I need a girl part 2




Bilar

Haha, jag kan vara lite barnslig och omogen ibland. Pratade lite om det idag. När jag är med min vän Gisela blir vi nästan som barn igen. Antar att vi alla kommer alltid ha ett litet barn i sig. Jag berättade för min kompis idag att jag skulle renbädda min säng och det blev Bilar som påslakan. Men vadå?! Filmen är rolig. Jag stöttar bara filmen. Minns att jag gillade en låt i den filmen.



Haha, ser ut som ett barns säng. Men det är min. Jag har faktiskt även FC Barcelona påslakan också. Det här är faktiskt första gången jag använder just det här påslakanet. Fast det var några år sedan jag köpte det ändå. Well, well...


Just nu.. 27/1

Sitter med mitt korsord fortfarande. Det går inte så bra. Sudoku är så mycket roligare. Älskar det. Bra huvudträning faktiskt, men det är även därför jag har börjat med korsord. Ska öka mitt ordförråd lite grann. Så just nu sitter jag i mitt ny städade rum, i min fåtölj med en gosig filt och mysiga uggs-tofflor. Löser korsord och tittar på Law and Order: Special victims unit. Ska väl snart hoppa in i duschen.



Jaa, idag skulle jag träffat brorsan fast han ringde och berättade att han tyvärr behövde jobba. Jag tänkte "Jahaa, okej". Så istället passade jag på att städa mitt rum och hjälpte till att städa lite i köket. Kände mig väldigt duktig idag. Det var väl lika bra att få lite gjort hemma, slappa iallafall gå ut - ut. Var endas ute när jag kastade tidningar och lite annat skräp..

Imorgon ska jag till jobbet en stund. Lite dokumentation som ska bli klart till nästa vecka. Så imorgon har jag några timmar på mig att få det klart. Vid 13.00 sedan så ska jag på utbildning i en timme. Efter det ska jag förmodligen möta upp Malin. Vi ska kika runt på lite kyrkor. Lite senare ska jag möta upp Ida och gå och träna. Så det blir en liten busy day. Men det är det värt.


God Dagens!

Har precis betalat räkningar. *Puuh*. Det var inte lite räkningar. Hatar just januari. Fan, det är då ALLA räkningar kommer. Men, that's life. Okej. Nu var det avklarat. Tänkte smita in i duschen och sedan klä på mig. Ska möta bror min vid kl.13.00 i stan. Ska kika på lite skor och kläder. Ni får ha en jättebra dag mina vänner!


(P.S - Vad hände med snökaoset och stormen som pappa varna en för?)

Tv-bänken klar.

Tjena..

Sitter och beundrar den vackra tv-bänken jag har varit så duktig och smällt upp helt ensam. Skickligt tycker jag (för att vara mig). Jag är alltid så beroende av att låta andra göra det åt mig eller hjälpa mig. Nu gjorde jag allting helt själv. *stolt*


Hihi, den där roliga reklamen på tv:n..

Juste, imorse då sa ju jag att jag skulle skänka pengar och det gjorde jag också. Fast jag skänkte det inte till Röda Korset utan till www.frii.se som samarbetar med tv4. Jag sms:ade en summa och efteråt så kunde jag gå till jobbet med ett gott samvete. Jag kände att jag iallafall hade bidragit med något. Det var ju en sådan enkel sak så. En kompis på jobbet hade ju skänkt 500 kr + sms:at 50 kr. Väldigt generöst. Fick även höra av en person idag att dem flesta som skänker pengar just nu är utlänningar, men det tror och hoppas jag verkligen inte.

Ja, det var dagens grej antar jag + tv-bänken jag så duktigt fick ihop helt själv. Imorgon är jag ledig och då har jag planerat att träffa bror min. Jag fick höra av far min att det skulle snöa som bara den imorgon plus att det skulle blåsa en massa. "Var försiktig", sa han. Precis det jag sa till mamma också. Hon ska ju köra till jobbet imorgon.

Nej, nu ska jag återvända till mitt jobbiga korsord. Har sms:at med pappa en del ikväll. Han är en höjdare på korsord. Skickar bara vad det står i rutan och hur många bokstäver det gäller. Får sedan ett svar tillbaka som jag bara kan skriva in. Lätt som en plätt. Lite fusk också såklart!

God natt på er!

26 Jan.

God morgon!

Har precis kikat lite på Haiti Galan som jag spelade in här om dagen. Så fin gala och så många som gör så mycket. Själv har jag sagt till mig själv nu i ca.4 dagar att jag ska sms och skänka antingen 50:- till 100:-. Har fortfarande inte gjort. Jag ser reklamen och varje gång tänker jag. Nu ska jag skicka det där sms:et. Nu så har reklamen gått nu på morgonen igen så jag ska väl in på Röda korset och kika vilket nummer det är. Det känns hemskt att man inte har bidragit med något. 50 kr eller 100 kr kan ju göra så mycket.. Även om det inte är miljoner och tusen lappar så är det alltid något. Det är ju dem små sakerna som gör dem stora sakerna.

Så hemskt att kika på den här galan. Människor och speciellt barn som varit begravda under allt kaos, i flera dagar. Usch, det är fruktansvärt. Nej. Jag hoppas dem får den hjälpen dem verkligen behöver. Ingen ska behöva vara utan mat, vatten. Värre för barn nu som är föräldralösa.

Nå, nu ska jag snart smita iväg till jobbet. Men vi hörs senare!


Skruvar och skruvar..

Gud, vad jag måste skruva och skruva. Det är jobbigt fan. Orkar inte. Därför tar jag nu en paus. Ska titta lite på tv. Sedan får vi se om jag orkat fortsätta, annars gör jag det imorgon istället. Men men, det var allt för idag mina vänner. Imorgon är det ny vecka igen och det är dags att återvända till vuxenlivet. Typsikt, jag som har haft en sådan fin helg tillsammans med mina närmaste vänner.

Vi hörs imorgon igen!
God natt på er!


Söndags träff

Idag mötte jag upp lillebror och Malin + Noelia. Lillebror fick träffa henne för första gången. Det var skoj, hon blev jätteförtjust i honom. Hehe. Vi käkade på Taco Bar och kikade mest runt i en massa affärer. Hittade så mycket skor jag vill ha, det är helt sjukt. Nu kommer lönen imorgon, så jag MÅSTE spara. Det kommer bli lite utgifter nu. Först räkningarna sedan kommer resten.

Mor och dotter..

Fint lillebror!

Nej, nu ska jag kila in på rummet och fortsätta med tv-bänken. Oh My God. Måste ju bli klar med den där. Det vore toppen. Allt hade löst sig då. Då hade rummet blivit klart. Måste dock tillbaka till IKEA. Köpa ett till DVD ställ. Sedan är allt verkligen klart.

Men jag hör av mig lite senare.!


Present

Tro jag berätta om min lilla present till Noelia. Hade ju inte träffat henne på länge. Jag har varit sjuk lite nu, sedan så har jag även jobbat en del och gjort andra grejer. Men nu så har jag ju träffat henne både igår och idag. Har ju saknat mitt lilla gudbarn. Hahaha. Igår "dumpade" hennes mor och far på mig. Så jag fick leka med henne en massa, men det var bara skoj.

Men eftersom jag köpte en present till henne förra veckan så fick hon den igår. Det var en liten mjukis skallra, hon bara tuggar på den. Försöker få henne att använda napp. Antar att det är skojigare att tugga på ännu mjukare saker. Fick Nalle Puh att tugga på nu.



Lördag 23 Jan.

Tjenare!

Igår kom jag hem så sent att jag inte pallade blogga. Passar på att göra det idag istället. Sitter just nu och kikar på lite tv. Har ni sett något av Haiti Galan. Går ju på varenda kanal just nu. Okej, inte samtidigt. Tror nog att det börja med kanal 5. För natten till idag så gick galan, Madonna uppträdde då. Sedan har den gått på tv3, svt 1, Mtv.. ja och mfl. Med en massa kändisar.

Nå, kort om gårdagen. Var på bio och kikade "Det regnar köttbullar" i 3D tillsammans med Gisela och hennes systrar. Hur mycket av filmen tror ni jag såg? Inte mycket måste jag medge faktiskt. Men vadå det var inte riktigt min film. Läskiga tecknade/animerade figurer med stoooora ögon och hemska näsor. Nej, ville bara lämna salongen faktiskt. Konsigt film var det faktiskt. Men jag hade jätteroligt ändå.


Man måste ju ha dem där glasögonen också. Blir yr ut av dem. Usch jobbiga.

Senare drog vi hem och spelade lite UNO. Haha.. på vägen hem så hade vi lite skratt terpai. Det var så jävla roligt (ursäkta ordvalet), men det var så skoj. Har inte skrattat så mycket på länge. Alltså pröva skratt terapi, för det är så roligt. Man börjar med att skratta ironiskt och lite galet. När någon annan börjar skratta åt en så härmar man den personen när han/hon skrattar.. sedan så börjar man nog skratta normalt åt det hela. Funkade för mig bägge gångerna. Nej, det är skoj.


Gisela leker som vanligt..

Jaja, men det gjorde jag igår iallafall.. Idag var jag och träffa Malin och mitt gudbarn - lilla söta Noelia. Har busat med henne hela kvällen. Ni ska få se sedan vad jag gav henne i present. Köpte något litet bara för att jag inte har träffat henne på ett tag nu eftersom jag varit sjuk två gånger och inte velat smitta henne. Så då har jag undvikit att träffa både Malin och Noelia. Nej, men idag så möttes vi upp i SKHLM och kikadet på skor. Drog sedan lite på äventyr och därefter hem till henne. Lugn och skön kväll.

Nej, vet ni. Jag är super trött. Har faktiskt spelat in Haiti Galan, tänkte kika en lite stund och sedan sussa. Men vi höres ju imorgon igen.! Chaooo!


Torsdag 21 Jan.

Tja tja!

Ligger och kikar på tv:n. Skulle ju egentligen försökt på mig tv bänken. Men fan är rädd för att typ sabba den eller något. Har iallafall kikat igenom alla små prylar till den, så som spikar, skruvar etc. Jobbigt om något fattas. Jag har även plockat fram alla delar till tv bänken. Lat jag är egentligen. Äsch, jag har ju halva dagen imorgon och hela helgen.

Denna helg ska jag verkligen ta det lugnt för nästa vecka kommer jag ha FULLT UPP. Fick offra mig en ledig dag för jobb som jag måste göra. Tack och lov slipper jag jobba i vården.. Sedan har jag tagit på mig extra pass. Kommer därför jobba 7-21 och 9-20 dagar efter varandra. Ångrar mig lite nu, men det är ju ett måste. Skulle kunnat jobba extra imorgon så hade jag sluppit jobba nästa helg, men nu är det så att jag ska på bio imorgon kväll så då kan jag inte jobba. Men det får jag ta. Ska se. Eftersom jag redan ska slita som ett djur nästa vecka kanske jag kan ta på mig något extra pass.

Nej, vet ni.. nu ska jag sussa! Ska upp 04.45 så jag måste få in min sömn.


Onsdag 100119

God dagens!

Vaknade av mig själv ganska tidigt imorse. Har faktiskt börjat bli duktig på att lägga mig tidigt. Vet ej hur det har kommit sig, men jag vaknade väl kring 09.15. Kändes toppen, så jag låg kvar 10 minuter extra. Hörde sedan magen kurra, då var det dags för frukost.

Sedan dess så har jag kikat lite på nya avsnitt av Ugly Betty och kollat lite efter skor till våren. Har blivit så fruktansvärt sugen på nya Converse - svarta (har tidigare vita ju). När jag har varit i stan så har jag också kikat en del på nya skor. Gjorde det samtidigt som jag då var med brorsan då han handlade sina nya.



Vi får se. Men är så grymt sugen på den här modellen.. Liknar dem vanliga förutom att sulan inte är lika tjock. Vi får se. Hur som helst. Det har varit min morgon. Jag mår bra idag. Ser mig inte längre som sjuk. Skönt. Just nu får man vara beredd på allt möjligt. Det är den tiden så.. tråkigt nog.
Nej nu är jag ny duschad och jag måste ta itu med mitt stora hår..hehe..


Veckans låt!

One in a lifetime har spelats sönder på min iPod nu att jag faktiskt fortsätter spela den. För den är sååå bra. Monica har alltid gjort bra musik. Älskar nästan alla hennes låtar och denna är verkligen en av dem. Hon gjorde ju en duett med Keyshia Cole. Minns ni låten Trust. Har lagt upp den tidigare. Där var ju hon också grym. Precis som nu. Lyssna på den, me like it very much!

Jag bara väntar på att få höra fler låtar ut av henne. Hoppas nu i år att det kommer komma fler liknande underbara låtar från henne.



Buenas noches!


100119

Idag blev det en snabb tur till IKEA. Köpte min tv-bänk och en ny "tvättkorg". Jag blev väldigt nöjd med mina inköp. Men efteråt när jag kom hem igen tog jag det bara lugnt. Vilade lite och så. Nu har jag städat en del och sedan har jag faktiskt använt mig ut av dem där dvd-ställen som jag fick i julklapp.

Shit, alltså. Dem är nästan helt fulla. Det får kanske plats med 5 dvd filmer till och sedan är den full. Jag vet att tre av mina vänner har fortfarande filmer av mig så jag funderar på att köpa yttligare en till. Sedan har jag själv kanske 4-5 dvd filmer jag måste lämna tillbaka till en kompis. Hon har 1-2 filmer som är mina. En annan kompis tror jag lånade 9 st. Fast hon ska få byta ut dem tilll andra. Den tredje kompisen har lånat 4 filmer tror jag. Alltså det är mycket filmer. Det måste jag säga. Skönt att få upp och in dem i dvd-ställen.


Min tv-bänk


Smidig "tvättkorg".. Enkel att fälla ihop när den är ivägen.

Nåå, har redan börjat slänga tvätt i nya tvättkorgen. Har även städat, duktig som jag är. Känns skönt att få lite snyggt. I helgen eller kanske någon gång i veckan så ska jag banka ihop min tv-bänk. Jag mår iallafall mycket  bättre idag, är lite trött dock. Men jag mår bättre. Fick ett meddelande av Gisela också. Hon frågade om jag skulle med och se filmen *Det regnar köttbullar*. Det är någon tecknad/animerad film. Haha, jag skulle väl kanske säga att det är en Gisela film :-). Men vi får se. Tackade ja, än så länge. Systrarna ska med så det kan bli skoj.

Nej nu ska jag väl vila lite och sedan kika på en film. Måste bli helt frisk och kry tills imorgon.


Måndag 18/1

Tjena.! Hoppas allt är bra mer er! Ja, jag har tidigare kikat tv och nu är det dags att sussa. Tidigare idag så mådde jag inge bra. Det var nämligen så att jag hade en fruktansvärd huvudvärk och ont i halsen. Så jag har druckit mycket honugs te och vilat rösten. Känner att det är lite där det tar eller mest känner av det.

Har vilat lite på dagen också, börjar må lite bättre. Men jag ska väl inte ta ut något i förtid förrän imorgon. Men annars idag då.? Jo jag har jobbat bara. Det var lite kämpigt, men det gick över efter ett tag. Hoppas bara jag mår bättre tills på onsdag igen. Dags att jobba igen då.



Min tidning, mitt vatten, iPod, Pandoil, Bafucin och sist, men inte minst en skål med vanilj yoghurt med fullkorns flingor och lite banan. Tidigare idag så såg det ut så här. Lite mellamål efter jobbet...

Nej ni, nu ska jag sussa då! Vi hörs ju imorgon igen.
Sov gott.



Söndag morgon, 17 januari

Wow, jag fick faktiskt mycket sömn inatt tillskillnad från de andra dagarna i veckan. Det är ju ganska bra med tanke på att jag kör hela dagen idag. Börjar om 2 timmar och slutar sedan om 11. Trist. Men det är bara att köra på idag. Jaa, igår efter jobbet drog jag in till stan. Det var ju så typiskt att jag som vanligt kom försent. Fast den här gången var det pga. jobbet. Det fanns saker som höll kvar mig och det är upp mig att jag kunde ha gått tidigare. Så typiskt vissa människor. Nåja..

Men i vilket fall som helst mötte jag upp endast lillebror. Store hade tvättis, men det var ju roligt ändå. Lillebror har alltid roliga saker att berätta. Det går hela tiden så bra för honom. Så kul och höra. Nej, men vi sprang runt i affärer och fönster shoppa lite. Det blev inget direkt handlat förutom en present. Men både jag och lillebror måste spara pengar. Själv ska jag ju till IKEA på tisdag för att handla tv-bänken. Sedan så ska jag köpa en annan grej när lönen kommer. Så det blir till och spara då.

Har precis fått i mig lite risgryns gröt och två mackor med ett glas juice. Nu tänkte jag kika tv en lite stund. Sedan blir det till att göra sig i ordning för jobbet. Önska jag kunde ligga och sova en liten, liten, liten stund till. Typiskt. Men jag måstte erkänna att denna helg gick väldigt fort.

Hörs ikväll eller imorgon!

100115

Ska fatta mig kort. Imorse vaknade jag upp brevid Gisela. Haha. Vi låg och kollade på en film igår. Båda däckade. Det var ju typiskt. En bra film som vi såååå gärna ville se. Sam Worthington är den nya heta skådisen. Älskade honom i Terminator Salvation och i Avatar är han ju grym! Ni kanske fatta att vi såg en film med honom då med andra ord. I vilket fall som helst. Gisela gjorde en jättegod cheesecake som vi smarrade på. Imponerande kompis! Har lovat henne att vi ska baka lite oftare. Vi möblerade om hennes rum också. Det var roligt. Vårt nya projekt är att göra en Room makeover. Måla om och allting. Roligt.

Idag drog vi till IKEA innan jag skulle iväg och jobba. Vi hittade dock en massa, men köpte knappt något. Så på tisdags ska jag tillbaka dit igen och köpa en tv-bänk. DEN SISTA GREJEN TILL MITT RUM.. Wiiiie.! Så glad. Men vi hittade lite grejer som vi ska köpa till Gisela också. Får se när det blir av nästa gång. Hmm.. jaa. Sedan så åkte jag och jobbade efteråt. Det gick bra, men jag ser inte fram emot helgen dock. Fast imorgon ska jag träffa store- och lillebror.

Vet ni, nu ska jag faktiskt krypa ner i min egna säng och sova. Ska jobba imorgon.

God natt på er..


Syskon kärlek..den berömda högen.. fattas två stycken dock.


100114

Tjallå!

Just nu sitter jag hemma hos Gisela. Har käkat och städat hennes kök. Diskat och allt. Roligt värre. Lilla syster Caroline var duktig och tog på sig ansvaret och gjort klart HELA jobbet. Skickligt kompis! Tidigare låg jag i sängen och bara kika på tv. Sedan behövde jag göra något. Ringde Gisela eftersom jag visste att hon var ledig. Usch, dåligt samvete. Hon städar just nu och jag sitter här vid datan. Kom ju faktiskt hit för att hjälpa henne så det kanske jag ska göra.

Har köpt in lite godis och cola som vi smaskar på.



Nu kilar jag in till Gisela och ser efter vad hon gör! Vi hörs senare..

Just nu

Bild bevis söta lilla Carro städar.. Ännu bättre hon DISKAR!! Wiiie. Nice Caroline. Mamma Elena kommer bli glad.


100113

What's up?!

Sitter just nu och kikar på SO YOU THINK YOU CAN DANCE, BABY?!! Alla framträdanden har varit grymma. Så j*vla imponerande. Dansarna är jätteduktiga. Nåå, idag har jag jobbat igen och jag mår ännu bättre idag förutom att massagen min kompis gav mig slutade med rena tortyren. Hon har ju för tusan dödat mina axlar. Masserat fel?! SKOJA INTE.!! Hoppas smärtan går över tills imorgon. Haha jag känner av den varje gång jag ska sträcka på mig.

Aja, men efter jobbet idag drog jag hem snabbt. Fick lite mat i magen och samtidigt bytte jag om. Därefter drog jag in till stan och mötte upp bror min som hade ett KALAS PROBLEM. Sjukt. Han hade ingen jacka för hans hade tydligen gått sönder, så istället hade han minst 20 tröjor på sig. Jag frågade honom: Betyder det här också att du inte längre har någonstans att bo?! Men vadå människan såg ut som en uteliggare med alla tröjor. Så jag tog tag i saken. Brorsan åkte hem med en ny jacka och ett par nya skor. GRYMT SNYGG JACKA OCH VI SKA INTE ENS TALA OM SKORNA. I'm good.!

Dagen har varit bra. Har även fått höra från Danyelee. Jag saknar den kubanska galningen, bland en av dem roligaste och snällaste människor som jag känner. Fick ett meddelande av en annan lite galningen. Gisela.! Ska svara på det nu och sedan sova tänkte jag.. Men vet ni! Vi hörs imorgon!

Buenas noches mi gente.!



Det sjukaste är att buskarna utanför är så fina när snön har lagt sig..

100112

Hallå där.!

Tänkte snabbat bara berätta om dagen. Måste sova. Få min sömn. Hur som helst. Idag har jag jobbat och det gick väl så där. Jag var väl inte riktigt "med" om man säger så. Min kropp var i funktion, men hjärnan lämnade jag nog kvar på kudden. Orkade verkligen inte anstränga mig så värst mycket. Jobbigt var det iallafall. Men det är en annan historia. Det var väl lite skönt att vara tillbaka. Jag mår bättre nu iallafall. Frisk dvs.

Efter jobbet drog jag iväg och mötte upp my dear friend Jennifer (who is leaving us soon for new adventure) för en fika. Shit kompis trots att vi jävlades så mycket idag och att vi inte ses så ofta så kommer jag sakna dig. Vet ni varför det var så roligt att träffa Jennifer idag? För hon var ju SÅÅ social...  :-)


Var jag verkligen sååå tråkig? Sitter där och löser sin suduko.





Senare dök Ida upp också. Trist att hon bara inte ville synas på bild. :-) Men vi hade trevligt. Snackade en massa skit och tog det bara lugnt. Kul att träffa vettigt folk ibland. Nå kompisar. That's it! Nu ska jag kika klart på So You Think You Can Dance och sedan sussa.

Vi hörs imorgon!


Bra start på året.

Vet ni, jag nämnde tidigare att det var något som fick det här året bli en bra start. Strax efter nyår så fick jag frågan om att bli gudmor. Jag blev så glad, men samtidigt lite chockad. Varför?! Jo, för att jag trodde att det kanske var andra som fanns som alternativ för den rollen. Ingen hemlighet att min kära goda vän Malin har många vänner, men hur många av dem som står henne nära veta ju inte jag.


Noelia är söt, det går inte att förneka. Även min mamma blev lite fäst vid henne. Noelia är duktig att stjäla folks uppmärksamhet. Tillhör en del av hennes charm.

Sedan så har jag ju tidigare nämnt att gamla vänner är tillbaka. Saknat dem. Jag hoppas det här året bli bättre än förra. Men det önskar man ju jämt. Det som är lite tråkigt, men roligt på samma gång är att en av dem knasbollarna lämnar oss ett tag och provar på något nytt. Stå på egna ben. London, dude! Glad för din skull dock. Just don't forget to send me a postcard.

Det skumma är att för ett år sedan var jag också sjuk och har inte varit det sedan dess. Eller har jag sagt tidigare att jag har varit sjuk?! Kan inte komma ihåg det iallafall. Skumt. Ska jag göra det till en vana att bli sjuk en gång om året och att det just ska vara i januari.?! Haha sjukt. Alltså nur menar jag riktigt sjuk med feber och illamåendet - hela kalaset.

Nej, ska sova nu.! Jag har något jag måste göra tidigt imorgon. Ni får ha en jättetrevligt söndag kväll.


Sjuklingen rapporterar.

Hallå mina vänner!

Hur jag mår?! Hmm, kunde mått bättre. Men jag är på bättrings vägar. Jag mår inte illa längre, har ingen feber. Fast något jag måste ta itu med är att få igång kroppen. Upp och röra på mig. Imorgon kommer jag ta en extra dag hemma. Har varit sjuk under mina egna lediga dagar. Tyvärr så kommer det kosta mig ganska mycket pga. att jag stannar hemma imorgon, men det är något jag får ta. Jag känner att efter nästan fyra dagars sängliggande och vilande så är det inte bra att gå och jobba dagen efter. Jag är ju inte 100% bra heller. En promenad skulle sätta pricken på i:et. Mammas tips. Sant dock.

Så här har det sett ut dem senaste dagarna nu..



Jag har allt jag behöver; min iPod, min kalender, mitt arbetsschema, hemma telefonen, mobilen, laptopen och självklart tv-kontrollen. Sedan har jag haft min mamma springandes ut och in med mat och dricka. Tagit hand om mig. Förstå när dagen kommer då jag ska flytta hemifrån. Vem ska då ta hand om mig när jag är sjuk?! Hehehe. Jag vet. Jag är en riktig mamma gris. But that's just me, can't help it. Min mamma stället alltid upp för mig oavsett om det regnar, snöar, blixtrar eller åskar. Därför älskar jag henne så mycket.

Kikade igenom lite bilderna idag från Kreta. En av dem bästa bilderna faktiskt. Mamma vill så gärna åka utomlands. Jag hoppas hon snart får göra det. Låt oss säga att hon inte gillar snö, kyla och mulet väder. Men den här bilden får mig faktiskt att sakna lite av den resan trots mitt sjuka beteende.




Irriterande huvudvärk..

Ja, jag mår mycket bättre och jag fick en hög feber som nu har börjat gå ner. Tidigare berättade jag ju om hur jag skulle få ner febern. Jag frossade så att jag blev orolig. Klädde på mig mer. Blev lite tveksam om hur jag skulle få ner febern så jag pratar personligen med min lillebror. Han är geniet i familjen att ni inte kan ana hur duktig han är. Han hjälpte mig mycket idag.

Okej, jag hade fel angående att klä sig varm och svettas ut febern. Men inte helt fel. Behöver inte klä sig varmt utan så här: Man ska försöka kyla ner den. Om man börjar frysa så är det nästan viktigt eftersom då håller man den nedtryckt så gott det går. Men det är bättre att svettas ut febern och inte ta någon tablett. Låta kroppen sköta det hela själv. Så jag har låtit kroppen sköta allt idag vilket var bra för jag hade 38,1 och nu har jag sjunkit till 37,4. Imponerande huh?!

Vad har jag mer gjort? Jo jag har ätit saker som är bra för magen. Men nu har jag fått en galen och irriterande huvudvärk. Blir galen. Men men mina vänner. Nog för idag/kväll/natt. Nu ska sjukligen försöka sova. Förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorgon/ senare idag!

Good night!


Sjukling

Hallå mina vänner..!

Vet ni, jag har gått och blivit sjuk.. blääääää. Illamående och trötthet. Bland det värsta jag vet. Knappt någon aptit, but this is life. Med tanke på vart jag jobbar och vad jag jobbar med så är det här en risk som jag måste ta.. tyvärr. Det är aldrig roligt att bli sjuk, men jag borde vara tacksam att det här viruset inte slog till så hårt som jag trodde. Måste vara sängliggande dock och vila vila vila sova sova vila vila.. BLÄÄÄ.

Den bästa medicin är att se till att rensa kroppen från bakterier och det är ju att låta allt som kommer få komma. Sedan börjar man försiktigt om att dricka till att börja med. Lätta och flytande saker att få i sig som yoghurt, blåbärssoppa (kanon för magen spec.) Att få i sig vatten är jätteviktigt. Det som har blivit jobbigast nu är väl att febern har börjat smyga sig framåt. Hade ingen igår vilket jag trodde, men idag har min kropps temperatur stigit lite åt gången. Vad jag gör då är att jag klär på mig varmt och, hur äckligt det än låter så, svettas man ut febern. Det är lättast. Undvika tabletter. Bättre att låta kroppen work it's own magic.

Jag kommer förmodligen vara hemma några dagar. Låta kroppen få igång sin funktion. Vet ni vad jag har gjort hela dagen?! Legat i sängen och kikat en serie som jag följer fast på datan. Ganska skönt ibland att koppla ifrån världen ett tag. Tar i tu med saker och ting när jag blir frisk igen. Jag antar att det här inlägget fick bli lite medicinskt och tips på när man blir sjuk. Fick låta den lilla undersköterskan i mig komma fram och tala. Jag mår bra än så länge. Trött bara och varm, men det går förhoppningsvis över.

Hoppas ni har haft en bättre dag?!


100107

God morgon!

Ska vi hurra för den sol som strålar från den gråa himlen.?!

Ja, då var man SVART hårig igen. Tidigare var jag MÖRK MÖRK brun. Nej, inte svart utan mörkbrun. Jag borde ju veta. Ser mig själv i spegeln varje dag och jag ser stor skillnad på mig nu och tidigare. Bara ni andra som envisas med mig som inte gör det. Skitsamma svart är jag igen iallafall.

Igår var en bra dag iallafall. Det är mycket på jobbet nu när folk börjar bli magsjuka. Fast jag tror inte något som kommer att vara så länge pga. kylan. Det är det positiva. Folk är rädda för andra grejer. Min största jobbiga och skräckslagna rädsla är att jag ska bli magsjuk. Varför?! Jag är undersköterska och vet att det inte är något att vara rädd för, men jag gillar inte..hmmm.. jaaa.. spy?! Det är bland det värsta jag vet. Varför tror ni då att jag aldrig kan dricka så mycket alkohol. Rädd för att spy eller bara tanken av att känna mig illamående. Hatar det!

Hur som helst, peppar peppar ta i trä, så hoppas jag inte på att bli sjuk. Men jag kan ju inte hindra det. Kommer det så kommer det. Okej, byter samtalsämne. Igår hängde jag med my good friend Gisela. Eftersom det var kvinnan bakom mästervärket på mitt hår. Vi hade skoj skoj. Kikade på rolig film och käkade PIZZA. Yes, I said it. Var vrål hungrig efter jobbet så vi drog och köpte pizza. Nu har äntligen So You Think You Can Dance börjat. Eller ja, själv danstävligen har det. Den här uttagningen har ju varit så nu börjar skiten :-)







Den elaka kvinnan tvingade mig att "suga" upp en hel klubba. Blev ju för tusan blå på hela sabla tungan. Klubban var för stor att knappt..äsch.. ni vet. Är inge förtjust i klubbor, men jag ser att någon annan är det :-)



Det var gårdagen. Idag är det fint väder och jag ska strax börja göra mig i ordning och knata iväg till jobbet. Jobbar bara ikväll och sedan är jag ledig till på måndag. Så sabla skönt. Men ja, kunde ju i för sig varit ledig från idag till måndag. Men vi lever i den verkliga verkligheten vilket innebär att vi måste anstränga oss lite för pengarna.


100106

Tjenare!

Hoppas allt är bra med er?! Själv är det bra. Sitter hemma hos en kompis och kikar film samt äter pizza (ååh nej.. shit..ett brott har begått). Nej, anledningen till att jag är här är pga. att jag ska.... färga håret. But don't worry. Jag ska inte färga något galet. Jaja.. Idag har jag jobbat och just nu är jag jättetrött. Efter allt detta ska jag dra hem och bara sova. Imorgon har jag tur, börjar nämligen sent. Sedan är jag ledig resten av veckan.. skönt!

Till något helt annat, idag var det kaaallt ute. Brrrrr. Fick sätta på mig ett par leggins under mina mjukis byxor och min sköna tjocka och varma tröja. Sedan min grymt långa halsduk och sist men inte minst mina uggs. Så jag klarade mig ändå. Fast jag fick ett meddelande av pappa redan igår att det skulle bli riktigt kallt idag och han sa att jag skulle klä mig varmt. Hoppas det blir lite varmare imorgon!

Nej nu ska jag hänga med dom andra.

Buenas Noches!

Slumrade till en stund. Men nu har jag gjort mig i ordning för läggdags. Borstat gaddarna, tvättat ansiktet och gjort det sista toabesöket. Det får vara bra. Har nu krypt ner i sängen och ska ta min iPod och bara låta musiken få ta över. Thank God for music.

Kan snabbt berätta att jag har besökt bror idag och innan det så jobbade jag. Men det var allt..! Nu är jag för trött och kommer somna vilken sekund som helst.!

Hörs imorgon!
Buenas Noches

100104

God morgon!

Just nu sitter jag och får i mig frukost. Rostade smörgåsar och en skål gröt. Mums. Tänkte kika SL också. Onödigt, men jag gör det ändå. Inte riktigt säker när bussen går härifrån. Nå, det är snart dags att dra till jobbet. Har inte varit där sedan i onsdags så det har varit jätteskönt.



Nej ni. Nu ska jag käka upp här och sedan börja klä på mig. Måste föna håret också. Tvättade det precis innan jag vaknade. Vill undvika gå ut med blött hår ;-) inte så trevligt precis. Speciellt inte när det är -10 ute. Jaa, skulle ju ut till bror sedan så vi hörs ikväll!


God Natt

Nu måste jag sova. Ska läsa lite skvaller innan dock.. roligt att kunna släppa mina egna bekymmer en kort stund och bara läsa om andras. Tiger Woods affärer med alla dessa kvinnor, dem nya kända Hollywood Barnen och sådant ni vet. Imorgon är det iallafall jobb. Slutar dock tidigt. Efter det blir det en snabb tur ut till brorsan och hämtar en grej.! Hörs imorgon!

God Natt!




100103

Hmm.. då kan vi väl ta dagen då!

Joo imorse blev jag terroriserad av en terrorist..hehe. Nej men jag fick sjukt mycket sms på en och samma gång. Hmm.. ja MALIN vem kunde det vara tro?! Hehe. Sedan råkade jag försova mig så då ringde hon istället eftersom jag skulle träffa henne och Noelia + farmor (Malins - den snällaste någonsin). Mötte upp dem i Liljeholmens centrum och sedan kikade vi en massa kläder och så. Sedan drog jag och Malin och köpte lite grejer i mataffären och därefter drog vi hem till henne och lagade käk. Malins karl var redan där och efter en stund dök Frida upp. Tacos - wiiie. Så gott! Det var trevligt. Busa en massa med lilla Noelia och så tvättade vi lite kläder på samma gång.


Sover som en liten ängel.! Har alltid en sådan tur (för det mesta) att få henne att somna.

Jag hade en rolig dag iallafall. Det finns en nyhet som bara få vet om. Jag blev så glad när jag fick en förfrågan här om dagen. Vill inte berätta riktigt än eftersom jag fortfarande inte tro att jag fick den frågan. Måste smälta det först.. hehe.! Det var iallafall en bra start på det här året. Kul..!


Gårdagen 100102

Kort om gårdagen..

Igår var jag ju med mina bröder och en av mina närmaste vänner Gisela på bio. Vi var ju och såg Avatar 3D (fan, märkte inte ens av 3D effekten - ett råd. Se den vanliga istället) och filmen var jättebra. Den var inte alls som jag förväntade mig. Folk hade ju sagt att den var bra, men jag visste inte riktigt om jag ville se den. En massa konstiga blåa gubbar och så. Fast jag kikade på vilka skådisar som var med i den. Eftersom det var ganska många som jag kände igen så var det absolut värt att se filmen. Det är ju grymt bra skådisar i den filmen så.


Den här reklambilden dyker ju upp överallt. Blå smurf :-)

Aja efter filmen blev det käääääk. Vi var ju sjukt hungriga. Sedan drog vi hemmåt. Jag var fortfarande seg efter nyår. Vänt på dygnet och grejer. Aja, men när jag kom hem slänge jag mig på sängen och kikade Star Wars: Episode II. För er som inte kanske vet så ääääälskar jag dem filmerna. Enda sedan jag var liten och såg dem här riktigt gamla filmerna. Action, Science fiction, Thriller och Komedi, okej och lite Drama är liksom min filmsmak. Helst Action blandat med Science Fiction som t.ex. Avatar. Well, that's me.!





Det var min dag med la familia.. :-) Så trevligt önskar jag att jag kunde ha varje dag.!


Stökigt värre..!

Upptäckte nyss att ett av mina sängbord såg ut så här..



Flaskor, glas, tallrikar, mugg, chipspåse..! Hmm.. dags att börja städa tror jag. Fast okej, det här är ändå från igår och idag. Har ju legat i sängen hela dagen och kikat på en massa filmer som har gått på tv. Jättemycket filmer har det gått från Harry Potter till Kalle och Choklad Farbriken, Star Wars I, Smekmånaden, Ice Age 2 och mfl. Men det passade mig bra med tanke på att jag legat i sängen HELA DAGEN. Planerat resten av helgen har jag också gjort. Bra där!



Jaa som jag tidigare nämnde så ska jag på bio imorgon. Ser fram emot att det. Är inte så värst sömning, men jag måste väl sussa. Annars blir jag uppe i natt igen.. NEJ TACK!

Vi hörs imorgon igen!

Oväntat!!

Gud det här kom så oväntat. Satt nyss och kika på Latin Grammy och då kom en av mina favorit artister upp Alejandro Sanz. Minns ni honom.?! Han gjorde låten med Shakira - La Tortura. Den blev iallafall en hit. Han uppträdde nyss med en artist som är på topp just nu. Gjorde nyss låten med Jay Z - Empire State. Japp Alicia Keys. Visste inte ens om att Alejandro Sanz och Alicia Keys hade gjort en låt. Vet ni vad det bästa är med den här låten?! JO ATT DEN ÄR SÅ SJUUUKT BRA!

Muy bien Sanz, porque esta cancion es muy buena.! Ey!



Detta får bli en extra låt till veckans låt.. Allt för bra!


Wiie 2010..är här!

God kväll mina kära.!

Trött som attans är man. Blev en låååång natt. Kom hem vid 08.40 och däckad väl vid 09.00 ungefär. Ska lägga in lite bilder senare.. Det var knappt någon eftersom man inte tänkte på det så. Var på en hemma fest hos en kompis. Det var roligt stötte på en gammal klasskompis chockerande nog. Haha inte lite packad också.. Hahah stört skön ju. Jaa. Dans fram till 06.00 imorse.. sjukt!

Ja, sova har jag fått göra iallafall fram till 15.40. Haha sov borta hela dagen. Skönt ändå. Men jag lär ju inte somna tidigt ikväll.. eller jaa.. kanske. Man vet aldrig.

Låten som spelades hela natten lååång.. hahaha sååå tjatig att den fastnat i mitt huvud.. kan inte sluta sjunga på den eller spela den. Hade hört refrängen på den tididgare..



Nej, nu har jag precis bokat bio biljetter inför imorgon. Ska se Avatar 3D med brorsorna och Gisela imorgon. Ska bli jättekul. Filmen är så väl omtalad. Får bara höra bra saker och folk är som galningar som bokar. Men det ska i vilket fall som helst bli kul.

Nej ni, nu ska jag käka hmm lunch..middag? Äsch ska iallfall käka nu!

RSS 2.0