Närmar oss 2010

Tja tja.! Är ni nervösa? Glada? Vi närmar ju oss 2010 så vi bör vara glada. Det är jag iallafall. En del som jag ser fram emot nästa år.

Jag har funderat under dagen om allt som har hänt det här året och jag måste medge att det är mycket. Slutet måste ha varit det bästa må jag säga. Vänner som har kommit tillbaka. Vi har överkommit personliga svåra och jobbiga tider i familjen. Ny små söta människor har kommit för att förhoppningsvis göra vår värld en bättre plats. En stor stjärna (en av mina favoriter) gick bort i somras. Vi fick en ny president (en afroamerikansk också - den första). Den första tatueringen gjordes, den första ensamma utomlandsresan blev av. Hmm, det var väl det mesta jag kunde komma på.

Men jag måste erkänna att det som har fått mig att må bäst är:

- Att vi har tagit oss igenom det svåraste och jobbigaste tiderna i min familj.

- Att en av mina absolut käraste och närmaste vänner fick barn.

- Att gammal vänskap kom till liv och se alla glada och må bra.

Jag är oerhört tacksam för allt verkligen. Många av er har gjort så mycket för mig. När jag har mått dåligt har några av er verkligen varit där utan att ni själva vetat om det. Ett exempel är - Om jag någon gång haft en dålig dag på jobbet så kan jag bli glad av att bara veta att efter jobbet får jag åka och träffa min goda väns lilla bebis. Eller att lillebror sååå gärna vill träffa mig bara för att jag ska betala en massa middagar och gå på bio med honom.. hahaah. Skoja. Hmm.. ja även när jag får träffa mina fina vänner och vi har våra galna middagar då vi skämtar och kan tala öppet om allt. Ja, till och med när jag träffar vänner som drar med mig på galna shoppingdagar i jakt på omöjliga saker. Haha.. Älskar er som finns i mitt liv. Ni får mig och le (vilket inte är så svårt) och det betyder väldigt mycket för mig.

Bilder från år 2009, fina minnen..


Malin och hennes karl fick en sööt liten flicka i år - Noelia.


Fina minnen av stora födelsdagsfiranden..roliga :-)


Roliga middagar med mina vänner..


När jag gjorde min första tatuering och två söta vänner följde med.
Samma dag fick någon en stooor nyhet.


Jag prövade ju på att få bo själv mycket när jag skaffade mig en kortvarig rumskompis.
Fortfarande vänner såklart, bara inte bor tillsammans. En nödvändig händelse. Få bo
på egen hand lite grann.


Min första utomlandsresa, mest tråkigt för mitt onödiga beteende. Fast jag har aldrig
haft så roligt på länge. En underbar upplevelse ändå.. faktiskt.!


Haha galna strutsen från i somras. Hehehe...crazy.!

Med andra ord har jag gillat år 2009. Har lärt mig mycket och kommer ta med mig min kunskap inför nästa år.
Nu ska jag faktiskt börja göra mig i ordning. Har nyligen suttit och och ätit en fin middag med lilla familjen och firat lite i förväg inför det nya året. Fast nu är det dags för mig det stora firandet. Ska iväg om en ca. två timmar. Så det är dags att hoppa in i duschen..

Mina vänner. Tack för i år.! Vi ses nästa och då ska det få bli ett bättre och mer händelse rikare år.


091230

Tjena! Har precis fastnat för mitt favorit program So You Think You Can Dance. Så sjukt bra dansare så det inte är sant. Vet dock redan vilka som kommer vara dem första top 20 dansarna. Har tjuvkikat på You Tube. Kunde inte hålla mig och jag var så glad när jag såg vilka som gått vidare.

Okej, kort om gårdagen. Igår var skrev jag inget. Men igår i vilket fall som helst så träffade jag först Gisela. Drog till Liljeholmens Centrum och kikade "mellan dags rean" och kikade även efter julklappar till våra vänners barn. Hittade så fina söta kläder.


Denna klänning fick lilla Noelia av Gisela. Sååå söt.

Efteråt drog Gisela och jobba och då mötte jag upp Ida. Vi drog sedan och mötte upp dem andra, Jennifer och Joakim. Var hos Joakim och käkade och hade trevligt. Umgicks och hängde. Det var skoj iallafall. Jag mötte även upp Malin lite snabbt för att lämna över våra julklappar vi (jag och Gisela) tidigare köpte till hennes lilla flicka.


God mat som vanligt..!


Hmm, jag undrar vem som försöker slänga sig över godiset på bordet?!.. Skoja.

Gårdagen var toppen. Okej idag har jag bara jobbat så det har inte varit något märkdigt. Tagit det lugnt nu på kvällen och kikat på tv. Tänkte krypa ner i sängen snart bara för att få sova ut ordentligt. Imorgon har jag en del att göra. Träffa en massa människor HELA dagen. Jobbigt. Men det blir bra :-)

Så vi hörs :-)

Veckans låååååt

Hmmm. Denna vecka fastnade jag faktiskt för två låtar. En spansk och en vanlig engelsk låt. Men vi kan börja med den engelska låten med den underbara R&B artisten Ne-Yo med låten Can't Shake Loose. Love it! Imorgon kan jag ta den spanska låten. Så länge kan vi lyssna på Ne-Yo..


091228

Go'Kväll!

Lyssnar på veckans låt. Ska snart dela med mig, men innan. Kort om dagen. Idag har jag tidigare jobbat. Sköööön dag som bara den. Har varit lugn och allt var bra. Efter jobbet drog jag ut till Täby Centrum och träffade brorsan. Kikade runt på en massa REA. Sablar vad mycket det finns. Kul. Men jag handlade inget så. Får lov och passa på nu i veckan istället. Lovade att höra av mig till Gisela, så det får jag väl lov och göra då :-)

Men bror min köpte det jag så gärna ville ha och anledningen jag åkte till Täby C från första början. Skulle ju köpa en mugg och det fick jag också. Det är inte vilken mugg som helst. Den kostade en del må jag säga. Så jag antar att det är något speciellt med den. Fin och cool var den iallafall.





Juste jag fick även en present av jobbet idag. Inge märkvärdigt, choklad bara. Men okej det är bättre än förra årets julklappa. Tänkte ta med den imorgon när jag ska träffa de andra. Onödigt att ha den här stående när det finns tillräckligt med choklad här hemma redan. Nej nu ska jag faktiskt sova, tillskillnad från några av er så har jag varit vaken och igång enda sedan 04.50 imorse och jag är suuuuuper trött. Så nu tänkte jag sussa.

Ska försöka gå upp i hyfsad tid eftersom jag har en del ärenden på dagen.!
Ni får sova så gott så höres vi imorgon igen! God Natt!


091226

Tjo hejsan! Hoppas allt är bra.! Ska alldeles strax sova. Tänkte kika lite tv och käka först. Idag har jag jobbat och efter det så drog jag hem. Det har varit en sådan lugn och skön dag på jobbet att ni anar inte, men det är ju ganska bra med tanke på att imorgon är det HEL dag som gäller och då är det ENERGI som gäller.

Jaha, det har inte skett mycket idag. Men jag måste säga att jag faktiskt saknar ha Romeo här med mig. Men jag ska försöka träffa brorsan på måndag. Har nämligen hittat en grymt fin mugg i en affär därute där han bor. MÅSTE HA. Har så länge velat ha den så.

Nej, vet ni vad jag ska inte säga mer idag utan det får vara. Men ni få ha en trevlig helg.!


Så sjukt.!

Alltså jag tror jag dör.. hahaha.. Skulle kika på aftonbladets hemsida angående lite nyheter, kändis nytt och så. Då såg jag en länk där det stod typ "Rumpsniffaren - Luktar folk i stjärten". Jag tänkte "Vad tusan är det här?!" Självklart kikade jag och hahaha det visade verkligen vad det stod, en gubbe som sniffade andra män i rumpan. Hahaha fy sjutton vad sjukt.

Kika in på Aftonbladets hemsida och deras Webb Tv.


(Luktar folk i stjärten - jagas av polis)

Haha, sjukt alltså. Det var det värsta. Efterlyst-Rumpsniffaren är lös. Se upp! Han kanske dyker upp i din butik och sniffar dig i rumpan.. (Jocke) Hehehe..

Humor.!

Juldagen

Men hallå mina vänner..! Hoppas er jul har varit bra för det har min. Sitter just nu och pustar ut efter julaftonen och juldagen. Kikar Ensam Hemma 2 - Vilse i New York (den perfekta julfilmen kring juldagarna) och käkar julgodiset jag fått och dricker blåbärssoppa lite emellan åt. Ska snart smita ut i köket och göra lite risgryns gröt.

Usch, jag mår taskigt av att veta att jag ska jobba imorgon. Hade hellre stannat hemma och tagit det lugnt. Få sooooova ut ORDENTLIGT. Under de dagarna Romeo har varit här så har det varit fullt upp. Upp tidigt på morgonen, ut sent på kvällen. Ska bli skönt att slippa det nu ett tag. Men det har funkat väldigt bra ändå tycker jag. Kommer självklart sakna lilla sötnosen. Fast det blir fler gånger.

Idag åkte vi hem till pappa och firade jul med dem andra. Det var väldigt mysigt.. drack glögg och öppna lite paket och sedan blev det julbord.. IGEN..



Fin gran. En riktig t.o.m. Det var värst, med en liten tomte på sidan.. (hö. hörnet)





Mina två bröder som jag älskar något oehört trots våran christmas battle vi haft under dagen. Skämtat och skojbråkat. Vi har haft det roligt idag iallafall. Stökiga syskon.. Hmm, det är vi de! :-)



Vi klädde även upp Romeo idag, han fick ha en liten rööd fluga. Så sööt och charmig. Skulle försökt köpa en tröja åt honom, men jag har inte hunnit mäta upp honom riktigt än. Men vi har kikat på en del. Får se vad det blir.



Den finaste adventsljusstaken någonsin. Jag verkligen älskar den.! Så avundsjuk.

Nej jag hade en fin jul med min familj. Mycket julmat och julskinka. Usch, blir så tjatigt. Men nå, det lär ju bli lite små ätande ett tag framåt. Nej ni, ska ut till mamsen i köket och sedan fixa den där gröten och sedan blir det läggdags och sätta på en film och bara sooooova. Imorgon jobbar jag ju som sagt. Börjar 07.00 :-(  *WHY?!*

Aja ha en fortsatt trevlig jul och God Fortsättning på er :-)


FELIZ NAVIDAD!

Idag är det julafton. Wiiie. Eller?! Ligger i sängen och har ont i magen. Usch. Tjej grej. Det är ju typiskt. Är inte sugen på någonting alls utan bara trött och vill ligga här hela dagen. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan ta mig till far min och fira min andra jul. Vi alla verkar lite sega här hemma. Förra året firade vi hos pappa så i år var det första gången vi firade jul här i nya hemmet med mamma.

Vi har redan kikat Kalle Anka och ätit. Presenterna är öppna och nu blir det film. Vi är trötta och mätta. Det blir en bra avslutning. Klockan 20.30 blir det Svensson Svensson. Usch vad tråkig jag låter. Värsta Grinchen, men så är det inte. Jag är glad över att det är julafton det är inte det. Fick fina presenter. Blir mer imorgon..! Tack mamma..

Vi hörs då!



Ha en trevlig Julafton.!

 


5 minuters trappan!

Tar i vanliga fall några sekunder för att ta sig ned för den här trappan, men inte idag. Nu 5 minuter. Så sablan halt alltså.






Sista julklapps shoppingen.

Tjo hejsan..!

Måste erkänna att igår hade jag inte humör för att slänga in ett inlägg. Bar för mycket ilska på mig. En hemsk dag. Hatar en viss del i mitt jobb ibland. Det värsta jag vet är att sitta på akuten på ett sjukhus i flera timmar utan att något sker. Usch. Hela dagen igår blev helt förstörd. Har aldrig blivit så arg och besviken på länge. Men hur som helst så var det anledningen till att jag inte blogga.

Men idag åkte jag (som många andra) in till stan för att shoppa dem sista julklapparna. Men vadå? Vad ska jag göra, min LÖN kom liksom idag. Fast okej, jag fick mina julklappar handlade iallafall. Suttit nu på kvällen och slagit in dem. Skönt. Blir dock ingen julgran. Skulle fixat det igår, men pga. det som skedde igår så blev det inte av. Och idag orkar jag inte och inte någon annan här heller. Har varit igång HELA DAGEN. Så det får vara. Har min lilla gran istället.




Tur att även Karina var ute i sista minuten.. fick man lite sällis.

Nåja, som sagt klapparna är klappade och klara. Bror min är ju här nu, mötte honom tidigare i stan. Han är ju här under juletiden. Vi tänkte kika film nu.! Ha en trevlig kväll!


Sömnig

Ska krypa ner i sängen nu. Har varit ute på en kvällsrunda och käkat lite. Har ju tidigare jobbat kväll och ska gå och lägga mig nu. Romeo har redan ockuperat min säng den lilla lurvbollen. Nej, ska jobba sista dagen imorgon sedan är jag ledig tre dagar. Skönt. Så imorgon blir det fem timmar och sedan blir det raka vägen hem. Ska se om jag nämligen kan hjälpa mamma julpynta. Vi har fortfarande inte satt upp granen så det ska väl vi försöka göra. Trodde lönen kom imorgon, men icke nicke. Det gör den inte. Kommer på onsdag och det är väl ändå typiskt. Nåja. Har tre julklappar kvar så det får bli en snabbis antingen till stan eller något centrum här i närheten. Får se.

Nej. Jag ska lägga mig! Upp tidigt vet ni. 05.30..uuuuusch.!

God Natt!

Kvällspromenad!

Hallå igen.!

Ska snart gå ut och gå den sista promenaden med lillskrutten. Han ligger här brevid mig och sover. Trist att jag måste väcka honom. Men så är det. Idag då. Jo jag var ju tidigare och köpte en gäst säng (på IKEA) till bror min som ska komma och bo här under julen. Så han vill inte sova på soffan. Då fick jag istället köpa en säng åt honom.

Vad har jag annars gjort idag då?! Joo, jag har hängt med Malin och Noelia. Farit och flygit och kämpat oss genom snön fram och tillbaka. Har skrattat en massa idag. Nej, det är väl dagen i en kort sammanfattning. Nu ska jag väl sätta på mig ett par leggins och mjukisar, uggsen, halsduken, mössan och vinterjackan - och traska ut i snön för sista promenaden. Sedan blir det till att sova..!

God natt!



Dagens kvälls middag gjord av... MIG!


Veckans låååt.

Blev ingen i måndags ju så det får bli nu. Eftersom det är fjärde advent och det snart är jul så får det bli en liten jul sång med Keyshia Cole. Väl känd låt. En av mina favoriter.



Hörs senare!

091220

Gooood Moooorgooon!

Hoppas allt är bra, jag ska ut med Romeo på en morgon runda. Sedan käka frukost och därefter klä på mig. Sedan iväg till IKEA och köpa en säng. Inatt så däckade jag kring 01.30 tiden och sedan vaknde jag upp vid 04.00 och insåg att det tv:n var på som vanligt och datan med.

Nej, ska väl sätta fart. Blir hämtad om 40 min (10.30). Vi hörs senare!




Hihi. så här sover en hund..eller?!

Julmarknad

Hallå mina vänner.! Varit lite upptagen sedan 09.15 imorse. Träffade mamma Malin och sedan har jag jobbat. Ska visa lite bilder från dagen. Var ju på julmarknaden idag i Gamla Stan. Det var jättemysigt. Sådan julstämning så det var mysigt. Sedan hände det något utanför Kunga Slottet så vi smet dit som alla andra turister och kikade vad som pågick. En massa soldater som höll på med något. Fatta ingenting..




Malin verkade gilla deras skor där..hehe



 

Jag har ju även jobbat idag (jobbade in 25/12 så jag får vara ledig juldagen) och det var jättekul. Fick jobba med min kompis Caroline. Skojade en massa och det gick jättebra. Kul att få umgås och jobba med någon i sin egen ålder för en gångs skull. Men men..

Nu ska jag kika en klart en grej på datan sedan måste jag sova. Ska till IKEA imorgon på morgonen..!


091217

Tjo hejsan!..

Gud vad seg man blir efter allt klampande och kämpande genom snön. Ja, dåligt plogat och sandat är det också. Det är väl typiskt. Nå, steg upp tidigt imorse. Men jag har ju jobbat så. Det gick bra idag iallafall. Men nu är jag trött. Både jag och Romeo ligger här i sängen helt utslagna efter eftermiddags promenaden. Kämp att ta sig fram. Lille Romeo måste ju i stort sett hoppa och skutta í snön för att ta sig fram. Ser ganska gulligt ut faktiskt. Han stoppar även hela tiden ner huvudet i snön och hahaha ser ut som jultomten själv när han kikar upp. Får borsta bort det varje gång så knasbollen ser något..





Just nu kikar jag på One Tree Hill och dricker lite julmust och äter Non Stop. Hur gott som helst. En annan ligger och sover. Funderar på att vila en stund jag med eller kika film. Har ej bestämt mig än.





Nej.. nu ska jag läsa lite ur nya Veckans Nu. Hörs senare!


Bus väder!

Tjena..! Har precis fått i mig lite käk, ska små titta lite på So You Think You Can Dance innan jag däckar. Ska upp tidigt imorgon och ut med lilla lurv bollen. Bloggar just nu på mammas data för jag vet att om jag sätter på min laptop så kommer jag vilja kika andra grejer och så. Sedan kommer det bli sent osv. Ni vet.

Nej det är ett riktigt bus väder just nu. Blåser och är kallt. Men okej kylan hade jag väl kunnat klara av, men att det ska blåsa. Det är ju värst tycker jag. Vinden drar ju med sig snön och den "piskar" ju en i ansiktet. Tur att jag tog en varm dusch när jag kom hem.

Nej, ska smita in på rummet och krypa ner. Lilla lurvbollen ligger där inne och har hela sängen för sig själv. Dags att ta tillbaka min plats.!

God natt på er!

Mysmorgon

Ligger och drar mig i sängen fortfarande. Var uppe vid tjugo över nio - halv tio imorse och tog en promenad med Romenito. Det var fortfarande snö och kallt. Men friskande. Blåser bara onödigt mycket. Tog promenaden senare idag eftersom vi var ute på en sen promenad igår från kl.23.10 - 00.30 tillsammans med Gisela. Det var snällt av henne att hänka på en lång promenad. Både jag och Romeo fick sovmorgon pga. det.







Titta.! Så får man inte göra Gisela.  




(skitkorv)

Ja, Gisela hade lite tråkigt antar jag, men det hon gillar med snön som lägger sig på bilarna är att hon kan skriva dumma ord på fönsterrutorna..Hehe.

Nej, jag ska duscha och göra mig i ordning. Ska sedan iväg och jobba.




091215

Ligger och slöar i sängen efter dages "trip" och pyssel. Åkte ju tidigare till bror och hämtade lille lurvbollen..hehe. Han ligger däckad här i sängen och halv sover. Resan hem hit gick bra. Tog en promenad hem och när vi kom till porten såg jag ut som en snögubbe. Skojar inte. Jag var hel svart från början, men när jag kom hem var jag mer vit. Haha.. ja det såg roligt ut måste jag säga.




Sötisen på tunnelbanan.. gick så bra så.

Hmm.. jag funderar på om jag ska smita ut med honom efter maten och sedan krypa ner lit e tidigare i sängs för att kika på en film med varmt te och gott julbröd. Mums.. Nåja, ska käka lite mat nu!


God Morgon!

Hoppas allt är bra! Med mig är det de iallafall. Ska klä på mig. Idag ska jag åka och hämta lillebusiga lurvbollen Romeo. Ska bli kul. Fick ett samtal av Malin imorse som säger "..det snöar jättemycket ute!!.." Jag tänkte "..nej.. inte än..". Orsaken?! Har ju inga direkta vinterkläder - skor och jacka att ha på mig. Tänkte köpa det så fort jag får tid den här veckan. Får se när det blir. Men så länge för jag använda mig av mina uggs.

Nej nu måste jag göra mig i ordning. Ska försöka hålla ett vad med brorsan. 100:- på att jag är ute där till kl 11.00. Är ju känd för att inte passa tider, men nu fan står 100 kr på spel. Då ändras situationen. Men hörs senare när jag är tillbaka igen. Usch. Brrr.. kallt. Hoppas mamma är ur bilkön nu också. Hoppas också att Malins vagn blir fixad. Förklarar senare..!

Bye Bye


God natt

Jag har inte haft ork att skriva något idag. Gör det imorgon bitti istället. Tänkte sova nu istället, men jag kan definitivt säga att den här dagen har varit en toppen dag. Sällan det sker. Men men..

God natt.. hörs imorgon!


Tredje advent.

Tjo hejsan! Hoppas allt är bra med er.!

Alltså jag kan inte beskriva min träningsvärk jag har i innersta låren, men jag tror jag dör av skratt när jag idag fick se mig själv gå upp för trappan. Speglades i fönstret. Fy sjutton. Såg ut som jag skitit på mig eller något. Jag såg så dum ut och folk som inte visste att jag hade träningsvärk bara kika på mig och sa "..Ehh, Mariana..hmm.. vad har hänt?!.." jag tror jag dör alltså, så skämmigt. Haha alltså hela grejen är att jag inte kan få ihop benen och det ser ju så nördigt ut när man jämt har isär benen. Kan inte ha dem i kors eller något. Fy fan! Varje gång jag försöker så Ojar och Ajar jag mig och det hela slutar med att jag skrattar så det gör ännu ondare.

Ibland kan jag tycka att ha träningsvärk är roligt. Det begränsar så mycket som man i vanliga fall brukar göra. Skit samma. Idag så har jag jobbat från 09.00 till 20.00. Jobbigt, men det gick bra ändå. Vi blev bjudna på glögg (alkoholfri såklart), peppar kakor och liknande muffinsarn (med pepparkaks smak) tidigt på morgonen. Skit gott. Första gången jag smaka.. Glööööööögg. Helt okej ändå.!

Nej vet ni vad.. hmm.. jag ska nog ta och gå och lägga mig. Det är jobb imorgon bitti igen.. Liten arbetsmyra är jag. Hehe.. Sov gott på er!



"..Det tredje ljuset lyser, det tredje i min rad.
Jag ser den lilla lågan och jag känner mig så glad.. "


Lucia 091213

Idag är det ju lucia. Sitter just nu och ser på tv där dem firar lucia, sjunger och allt i någon kyrka. Jättefint. Skulle ha velat se ett luciatåg i år. Men det lär det ju inte bli, får ta det nästa år istället. Har precis fått i mig frukost också samt kikat nya Ugly Betty avsnitt. Ska väl börja klä på mig och fixa ordning mig. Såg att mitt hår stod åt olika håll. Hemskt. Måste fixa det innan jag drar. Tar tid vet ni.



Ni får ha en jätte, jättefin dag och fira lucia och allt. Äta lussebullar, knapra pepparkakor, dricka glögg/julmust och sjunga lite julsånger och sankta lucia.. :-)

Själv ska jag jobba till 20.00 ikväll.!
Ha en bra dag!


Tillbaka på gymmet.!

Oh My God.! Jag tror jag dör. Var ju tidigare på gymmet igen och träna. Jesus alltså det märks alltså. Hemskt. Glömde stretcha som vanligt så jag har lite ont. Tänkte stretcha lite här innan jag ska sova. Men tillbaka på gymmet är jag och det märks att det var ett tag nu sedan man sist träna. Skönaste var väl att det bara var jag, Malin och någon annan tjej. Underbart! Det är så det ska vara, hela gymmet för sig själv typ. Nej, dags på måndag igen. Lovely..!



Just nu sitter jag och kikar på en FC Barcelona match. Går lite segt, men jag tror den slutar snart. Lagom för mig. Ska ju sova strax. Imorgon jobbar jag hela dagen så jag ska passa på att få sömn och hoppas att jag inte har någon träningsvärk imorgon. Jaa, nej ska kika klart matchen slutar typ om 6-7 minuter. Ni får ha en trevlig lucia imorgon.

("Vi ser det snöar, vi ser det snöar"... det var väl trevligt!)

God Natt!

Bara hälsa god natt!


Ska hälsa god natt och krypa i säng, måste vila ut mig nu. Tänkte först bara spela klart spindelharpan.. Orkar nog inte göra hela, den sparas ju. Kan fortsätta med den imorgon bitti istället.



Jaja, imorgon blir det jobb och sedan så förmodar jag att jag ska iväg och träna. Eller?! Hmm.. väntar på ett sms som ska bekräfta tid. Kanske kommer imorgon. Jag hoppas det blir träning iallafall.! Nää, nu orkar jag inte mer av spindelharpan. Borsta tänderna och krypa i säng får det bli. Kikar även på en film på TV 6, Underworld. En gammal film ändå. Handlar om vampyrer och skumma grejer. Helt okej ändå. Passar bra nu att kika på strax innan jag ska sova. :-)

Nää, upp tidigt ska jag.. 04:50. Så här sätter jag punkt.


091211

Fredag, och jag ska iväg och jobbat om typ ca. tre timmar. Boring.! Men that's life. Sedan jobbar jag även helg. Av någon anledning ser jag fram emot helgen. Vet inte varför. Juste igår prata jag med Ida och nu har hon blivit motiverad att vi ska börja träna redan på måndag. Kanske på lördag också fast inte med henne då, men vi får se om det blir av. Men det är kul att få börja träna igen tycker jag.

Just nu har jag precis fått i mig en skål risgrynsgröt, två smörgåsar och ett glas mjölk. Ska om ett tag hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Men innan ska jag ligga och lyssna på nästa veckas låt. Gryyym. Jag hittar bara bättre och bättre låtar hela tiden. Älskar R&B. Jag lyssnar inte bara på dem gamla vanliga artisterna utan även på dem som är lite mindre kända i världen och mer kända i USA, men har inte blivit lika stora som Beyonce, Ne-Yo, Alicia Keys, Keri Hilson och dem där. Tycker dem som inte har blivit lika stora göra nästan bättre låtar ibland. Finns en hel del som jag tycker förtjänas spelas på radio.



Hur som helst, ska passa på att läsa min klart min tidning jag köpte härom dagen. Usch, ser att klockan rullar på riktigt ordentligt här. Men, men.. Om jag inte hör av mig ikväll blir det imorgon då efter jobbet kanske.. eller.. hmm kanske innan! Whatever.! Ha en bra dag.


Gårdagen!

Igår var jag ute hos brorsan på besök. Gick runt i Täby Centrum och kika klappar fann verkligen ingenting. Men jag gav brorsan en julklapp i förväg. Det fick bli en DYR skjorta, som var super snygg. Sedan så köpte brorsan två byxor och en tröja till. Skulle ju ut på kvällen där och behövde schyssta kläder då.



Fick även hälsa på fasters lilla älskling - Romenito. Har pratat med mamma och nästa vecka ska jag kidnappa honom. Brorsan ska börja fin städa där hemma nu när han snart ska flytta om två månader. Måla om och så. Lättare att ha ett djur mindre. Ser fram emot att ha lilla knasbollen här då.



Även Sigge var i farten. Vi har ju som sagt börjat accepterat varandra. Vi har inte varit dem gosigaste vännerna, men nu har han iallafall börjat komma fram och hälsa på mig. Tidigare var det typ som "Shit, nej den elaka kärringen har kommit dags att gömma sig".. Han har aldrig tidigare gillat mig, men jag har inte heller tyckt så värst mycket om honom heller.



Nej, nu ska jag kika tv lite och sedan börja slå in lite julklappisar.

See ya!


Ledig dag på IKEA

Tja..! Blogga typ inget igår så det får bli lite mer idag helt enkelt. Idag har jag varit på IKEA på min lediga dag tillsammans med bror min och lite vänner. Det var trevligt. Kika lite julklappar, hittade dock en. Så tre kvar och sedan får jag se om det blir till två vänner också. Har i sådana fall redan bestämt vad. Ni får se lite kort från dagen.





Eftersom jag jobbar helgen så får jag lov att ta dem sista klapparna nästa vecka. Har bror min, andra bror min och far min kvar. Fick tips idag av äldsta bror vad far min ska få. Hmm.. men jag vet inte. Vi får se!


Veckan går fort

God Morgon...! Jaa, som alla dagar så har den här veckan redan kört igång. Vi är ju redan inne på onsdagen. Det är ju inte riktigt klokt vad tiden ska gå så fort. Men så är det. Ja, jag måste erkänna att just nu vill jag bara lägga huvudet på kudden och somna om. Fast riktigt så kan jag ju inte göra. Jobbar kort dag tack gode gud. Efter det ska jag ute till bror min och kika julklappar. Har ett par stycken kvar. Får se vad det blir.

Igår råkade jag somna till en stund på eftermiddagen. Vaknade av att min telefon ringde. Först var det bror. Frågade om jag hade sett något meddelande jag skicka till honom, var för nyvaken att fatta vad han babbla om. Sedan råkade jag somna om igen, då ringde Gisela och vi pratade lite. Märkte även då att jag inte riktigt hängde med i allt hon sa. Men så kan det gå. Efter det så ringde Karina och frågade något om datan på jobbet. Fast där tror jag att jag faktiskt hängde med i hela konversationen så jag kunde hjälpa henne. Fast shit alltså. Prata med en nyvaken människa kan ju inte ha varit lätt.. hehe.

Nej ska klä på mig nu och kila till jobbet! Ha en super trevlig dag!


091208

Tjena!

Kom hem från jobbet för någon timme sedan. Inte så värst lång dag. Helt okej. Idag så fick jag mycket av mina arbetsuppgifter klara. Skönt. Skulle ju försöka träffa Gisela, men som hon sa förra veckan så skulle vi höras idag. Grejen är att hon jobbar extra för sin syster nu den närmaste dagarna så jag ska höra av mig i veckan och se om hon har tid och träffas. Vi jobbar ju så olika.

Imorgon ska jag försöka lura storebror till stan med mig och handla julklappar. Har ju några kvar faktiskt. Nej nu ska jag kika lite på America's Funniest Home Videos och käka lite. Köpte en macka och en tidning på vägen hem. Ska väl skum läsa lite i den också. Vi hörs senare!




Japp, måndag igen

Ny vecka nya bekymmer. Nej inte denna vecka HOPPAS jag iallafall. Imorgon har jag mycket att göra, men det är på jobbet då. Shit. Haha tanken gör mig nervös. Ska sitta som på kontor typ halva dagen. Jobbar till 11 och sedan ska jag sitta och gå igenom en massa dokument. "Jaha" var i stort sett vad jag fick ut när min chef berättade det för mig. Hehe, visste inte vad jag skulle svara.

Råkade göra en miss idag när min chef ringde till avdelningen. Jag svarade som vi måste göra när det ringer på telefonen. Ja, sedan hörde jag att det var min chef. Haha av misstag råkade jag säga "Aha, Tjena". Tur skratta chefen och svarade "Tjena" tillbaks. Det låter säkert inte direkt allvarligt, men så tilltalar inte jag till min chef. ALDRIG. Utan jag svarar nog oftast "Hej" lite oskyldigt. Hon blev nog lite chockad, förväntade sig inte att jag skulle bli så glad av att hon ringde (vilket jag inte var). Men vi hade precis skojat runt lite på avdelningen så jag var fortfarande glad och skrattade än. Det var roligt.

Nå, jobbat har jag gjort idag. Efteråt drog jag mig hem. Skumt. Jag visste inte riktigt om jag gick till jobbet tidigare idag eller hem. Det var så mörkt ute för att vara kring 10-11 tiden..

Nej ska släpa mig själv till badrummet och borsta mina tänder. Sedan sova och jaa. Därefter en ny dag. Imorgon ska jag FÖRSÖKA träffa my good old friend Gisela. Vore kul.



Nej nu ska jag sova så.. Sov gott!


Veckans låt

Jaa, de senaste dagarna har jag börjat lyssna på en artist som har hållit sig lite i bakgrunden eller bortom strålkastarna ett tag när det gäller musiken iallafall. Hon gjorde för någon vecka sedan sitt uppträdande på American Music Awards (kika på You Tube samt från Ellen Degeneres Show också). Det var ju ett sådant grymt framträdande - Jennifer Lopez. Hennes nya låt Louboutins. Denna låt kommer väl komma till Sverige snart. Om den inte har gjort det redan. Har dock inte hört den än iallafall. Men det kommer väl snart. Shakira har ju också en grym låt som lär komma hit. Vi ligger så efter ibland.

Lyssna på Jennifer Lopez - Louboutins..


Andra advent!

Shit, veckan gick fort.. redan inne på andra advent. Jaha dagarna börjar närma sig till Julafton. Underbart. Mini granen är uppe. Ska bara tändas. Klapparna är på gång också. Kan det bli bättre?! Hmm. NOPE! :-)


Sov gott, ny vecka inväntas!


091206

Dagen har varit seg, men jag fick chansen att sooooooova ut. Jag var helt slut från gården. Som jag tidigare sa så var det absolut värt det. Men jag sov länge och sedan har jag legat och lyssnat på min nya favorit artist Corey Latif Williams. Gillade först bara två låtar med killen, men nu dras jag till fler som jag inte kan sluta lyssna på. Har även kollat på en massa nördiga serier.

Haha, upptäckte att det har varit mycket skräpmat i helgen också.. hehe. Måste verkligen skärpa mig. Det här funkar ju inte. Kebab och chips i fredags. Pizza och paj i lördags. Idag lite ostkaka. Hemskt. Ångest?! Haha absolut.



Får bli mer grönt från och med nu. Mycket mer grönt. Nej, nu ska jag kika klar på Jakten På Lycka - Will Smith film. Love it. Väldigt sorglig. Kommer säkert kämpa emot lite tårar. En jättenra film iallafall..!

God natt på er!

Helgen

Ber om ursäkt att jag inte skrev något igår, men om ni visste anledningen så. Herregud alltså..

Som ni vet hängde jag med mamma Malin och bebbe Noelia. Grymt roligt! Sov där i fredags till lördags. Vi tvättade kläder, kika Idol och kolla film. Busade med charmtrollet också. Jag skulle vara duktig och hjälpa Malin under natten och passade lilla bebisen. HA. Slutade med träningsvärk i armarna och en timmes sömn. Var det värt det?! ABSOLUT. Jag fick lära mig så mycket. Haha, att klä på henne dagen efter var ju skoj, sprattlade som en liten fisk så det tog säkert en halvtimme för mig att bara få på lilltjejen ett par byxor. Om ni träffade den här Noelia så blir man helt fäst vid henne.


Lik mor och far upp i dagen. Cooling i luvan och allt.


Dålig bild, men få på kläderna tog tid. Beundrar dig
kompis som gör det varje dag!

Igår, drog vi till skärholmen med Frida och farmor (deras) och kika julklappar och presenter. Jag har nog inte haft så där roligt på länge och jag menar det verkligen. Jag vet vad jag önskar mig i julklapp en heeeel dag med farmor. Hahaha. Det finns nog alltid någon varje dag som kommer ihåg henne. Helt underbar. Önskar jag hade någon som var som hon i min familj. Full med glädje och skäms inte för något, gör sin egen grej. Coolaste och underbaraste farmor jag någonsin träffat. Även när vi var små var hon rolig, men man förstår saker och ting bättre när man är äldre såklart. Hahaha.

Ja, men vi strosa runt i Skäris och kika. Mycket folk som vanligt. I fredags då jag också var där fick jag två julklappar handlade och det var till mor min och lillebrors mor sin. Toppen Herrarna och lillgrabben kvar. *Suck*. Fast jag har några idéer ju och som jag även skrivit på listan jag har.

Nå det här var min helg då! Mysig, rolig och underhållande av historier som ni aldrig skulle tro mig om jag berätta det. Herregud!


A funny day

Tja!

*Gäääääsp*.. Jag är såå trött. Ska sova alldeles strax. Är hos mamma Malin just nu. Har hängt med henne hela dagen och lilla Noelia såklart. Dagen som har passerat har varit toppen. Har fått lite julklappar handlade, men jag har fortfarande några kvar. Men det börjar bra iallafall. Fick lite hjälp. Snackade med Gisela också och hon hade gått och blivit frisk. Det är ju bra. Tänkte träffa henne redan nästa vecka. Ta en frisk och hälsosam promenad. Ska se om vi kan komma på bra julklappar till våra nyblivna mammor Malin och Angelica.

Har inga bilder att lägga upp idag, men det kommer imorgon. Ska visa lite bilder som vi tog idag när vi var strosa runt i Skärholmen. Nej, nu ska jag väl kika lite på tv och vara lite social mot Malin. Vi hörs imorgon igen!

God natt!

Födelsedags presenten avklarad!

Tja.! Ja, dagen har passerat och det har varit en bra dag. Den här dagen började med att jag faktiskt vaknade av panik. Skulle vaknat runt 10 - 11 tiden. Blev något enormt chockad när jag såg att klockan var nära 12.30. Tänkte "shit.. upp och hoppa nu". Började med att tömma diskmaskinen och rensa rummet med tidigare disk. I know..! Men sedan gjorde jag snabb frukost, tvätta håret, kolla kontot, klädde på mig och rusa till t.banan för att dra in till stan och möta min kompis lillesyrra. Dags för födelsedagspresenten.

Vi såg filmen New Moon som aldrig blev av sist. Finally.! Den var väl inte direkt som väntat. Många hade rätt. Blev lite besviken. Mest för att saker och ting skedde dock alldeles för fort. Dem borde ha gjort filmen lite längre. Tagit med mer från handligen i boken och inte ändrat så mycket. Jag gillade dock fighterna i filmen. Dem var sååååå grymma. Det är oftast dem så lockar tycker jag. Älskar action. I boken har man sin egen syn på hur fighterna och sådant ser ut, men dem var bättre i filmen när man väl fick se dem. Den är väl godkänd.

Något jag tyckte var sött var att dem hade satt upp en gran vid biografen och sedan så stod det två chipmunks brevid. Lite gulligt faktiskt. Jag diggade paketen också. Ganska coolt faktiskt.



Nåå, nu blir det att kika igenom listan för julklapps handlingen. För jag funderar starkt på att sätta igång redan imorgon. Har dock några kvar att klura ut vad jag ska ge för något. Hmm.. svårt!


Ny låt - en bra också.

Ja, denna vecka blir det definitivt en Corey Williams låt. Han är så sablans grym. Hans musik är så bra. Jag rekommenderar att lyssna på den. Det är mest lugn r&b musik. Har själv ett par stycken som är mina favorit låtar. Kan lyssna om och om igen. Kan inte sluta för dem låtarna jag lyssnar på är så bra. Corey Latif Williams och Keyshia Cole borde fan göra en duett. Dem är grymma båda två.

Corey Latif Williams - Promise Me




091202

Onsdag, tiden och dagarna går fort. Men nu är jag ledig till på måndag så det är jätteskönt. Ska koppla av och fokusera mig på julklapps shoppande. På något konstigt sätt så ska jag försöka få ALLA klappar handlade. Ser verkligen fram emot att slå in paket, julstämning.

Okej, men dagen har varit helt okej. MEN! Jag hade en sådan otur att jag vaknade upp med världens hemskaste huvudvärk. Trodde jag skulle behöva ringa till jobbet för att säga att jag inte hade tänkt komma. Shit alltså. Det var hemskt. Har aldrig varit med om något liknande. Så sabla konstigt. Jag som ALDRIG har huvudvärk, men när jag väl får det så slår det alltid till lika hårt. Men jag lyckades ta mig till jobbet ändå. Innan jag gick så skulle jag ta två alvedon, men jag fick inte i mig dem. Kunde inte svälja för jag hade så ont sedan fick jag bråttom så jag fick spotta ut dem. Tog med mig två nya alvedon till jobbet och tog dem där istället. Mådde bättre sedan.

Fast för övrigt så har dagen varit helt okej faktiskt. Jaa, det positiva idag måste ju ha varit vädret. Vilket kanon väder! Klar blå himmel, sol och lite kyligt, men inget överdrivet. Fina tecken för att snön snart kommer komma. Inga problem men snön, men jag måste säga att det vore bra om vi slapp all blask. När jag gick hem var det stjärnklar himmel med full måne och frost ute. Men det var mysigt.



Något underligt. Innan jag gick till jobbet så tände jag min ljusstake, det minns jag väldigt väl. När jag kom hem så var den släckt. Tänkte "..hmm.. nej men mamma kan ju inte ha släckt den..". Försökte tända den, men det gick inte. Sedan käkade jag. När jag kom tillbaka i mitt rum igen så var den tänd. Fan, vad skumt. Lite läskigt. Släckte den för en stund sedan. Efter bara några minuter tändes den igen. Gick tillbaka för att släcka den och skruvade på några lampor så den inte garanteras tänds igen. Bör jag bli orolig?!


God Natt

Nej nu ska jag väl krypa ner i sänge och kika lite på tv och äta dem goaste (not) lussebullarna. Nej jag skoja, dem är goda. Efter det så ska jag väl sova. Imorgon får jag lite sovmorgon och det är ju skönt. Ska då passa på att börja planera en lite julklappslista så man vet vad man ska ge till familjen i jul. Hmmmm... jag undrar. Men men jag ska lägga mig strax så får man sova lite längre. Men ni får ha en trevlig kväll.



God Natt!

091201

Allvarligt. Redan december?! Fan vad tiden går fort. Ursäkta ord valet, men allvarligt alltså. Kan knappt fatta det. Nåja, steg upp tidigt imorse. Smet till jobbet och jobbade till 12. Promenerade hem och la mig på sängen. Var lite trött, somnade en liten stund och blev väckt av ett sms, men somnade om. Sedan ringde telefonen. Efter det så steg jag upp igen och gjorde mig i ordning. Mötte därefter upp Frida. Drog till SKHLM (nördigt namn) - Skärholmen och mötte upp Malin. Vi gick runt, runt, runt, runt och jaaa runt helt enkelt. Kikade i några affärer och så.

Hittade inget. Tänkte leta efter lite klappar, men jag hittade inga som jag tänkte "Åh, den där kan jag köpa till mamma.." t.ex. Jag tror det är lättare att kika i stan för det finns sååååå mycket mer affärer att leta i.

Look, santa is early this year..haha..


Guess who!

Det var lite kallare än vanligt idag så då drog jag på mig dem lite tjockare vantar. Dem är så mysiga att ha på sig. Men jag är lite speciell. Har alltid i beredskap fingervantar, tummevantar och mina skinnhandskar. Fråga inte varför, för jag vet själv inte.
 


Nej, men dagen har varit jättebra och även på jobbet gick allt suveränt. Och jag säg ju även att det snöade idag. Det var inga små snöflingor utan dem var stora, men okej det var inge snö som stannade kvar. Men det är ett gott tecken. Min önska är att det blir fin, tjock snö som har lagt sigt lagom till julafton och det ska även vara lite sol. Det hade varit ett gott tecken på en perfekt julafton. Men så blir det aldrig.


Mammas mini bukett

Mamma fick ju en liten mini bukett på sin födelsedag. Jag tyckte den var sååå fin. Vi borde ge våra mammor blombuketter lite oftare som Jennifer brukar göra. Fast okej, inte för att jag vill ha något utan bara för att vara snäll. Nej, jag skojar bara kompis.. vet att det inte var så.


Julbak

Tjena..! Måste berätta lite om gårdagen. Vi bakade som sagt. Planerade det förra veckan. Tyckte det lät bra. Planerar redan inför nästa projekt - göra julgodis. Skulle vilja göra julpyssel också. Vi får se. Men det var super kul igår trots att det var mycket, mycket jobb. Jag är stolt eftersom jag gjort TVÅÅÅÅ degar (fick göra om en.hehe). Mycket kämp, men det lönade sig i slutet. Sedan så gjorde vi ju också pepparkakor.



Under tiden den första degen jäste så drog vi iväg och köpte pizza. Vi blev hungriga.





Efter vi gjorde lussebullar så började vi med pepparkakorna. Allt tog en sådan sabla tid också. Man tänkte "shit, tar degen aldrig slut".



När vi väl var klara med pepparkakorna gjorde vi den vanliga (utan saffran) degen. Blev vanliga bullar av det. Så det vart en hel del.





Kika på resultatet. Sååå gott.!



Jaaa, lilla Noelia satt med moster Frida vid datan. Ungen är smart. Bara efter några veckor nu så är hon igång. Kommer ju bli ett riktigt geni om hon fortsätter i den här takten..hehe.. Kanske ska låta henne få träffa min lillebror som kan lära henne lösa rubikskub.. Hehe, kanske inte riktigt än.



Det var lilltjejens första julbak med mamma Malin, moster Frida och "moster" Marre. Hon var till bra sällskap minsann. Men hon hade skoj och skratta en massa.


Kort uppdatering.

God Morgon.! Igår blev det inte mycket skrivande. Var upptagen heela dagen lång. Jag skojar inte. Alltså det var jobb, jobb, jobb jobb.. och jobb. Det var först vanlig arbetsdag och senare blev resten av dagen en "Bakdag". Bakade heela kvällen igår. Sjukt. Ska visa bilder senare idag. Jag tycker vi var duktiga. Det var en toppen idé och vi hade roligt, men det var jobbigt. Ska kila iväg till jobbet nu. Som sagt bilder senare.

Ha en toppen dag.!


RSS 2.0