Långsam version.

Hittade en video där hon bara sjunger acapella till en långsam version med piano till. Gillar den också som långsam version. Men självklart är den med lite fart bättre.


Hetaste låten just nu!

Kat DeLuna är definitivt en av mina favorit artister. Den dominikanska sångerskan har alltid något extra i sina låtar. Det bästa är väl att hon oftast blandar språk - spanska och engelska i sina låttexter. Jag tror inte jag har hört en dåligt låt med henne, och just nu har jag hört sommarens hetaste och grymmaste låt..! Definitivt den bästa just nu. Pop med lite Latin flavor.. =)

Escuches.! (Lyssna)



Kat Deluna - Dance bailalo

Lördag

    

Sommar och sol. Underbart väder idag alltså. Så typiskt att man ska jobba då också, men idag fick jag sluta tidigt. Redan vid 14.00 tiden stod mamma med bilen utanför jobbet och skulle hämta upp mig. Vi drog till Skärholmens Centrum (SKHLM). Är sällan där, men när jag väl är där så är det oftast med mamma. Jag föredrar Täby Centrum, men okej det fanns ganska många bra affärer i SKHLM också. Fick faktiskt lite handlat. Det viktigaste var handlat för den varma sommaren eller om det skulle bli en utlandsresa på semestern (badkläder), och ett par byxor och en tröja jag tyckte matchade med varandra.


Jag är väldigt nöjd med mitt inköp från idag. Fick även en lite stund tillsammans med mamma också. Imorgon är det ju våra mödrars dag och jag kan tyvärr inte vara hemma och fira henne eftersom jag är borta hela dagen (jobbar ni vet). Usch det är ganska trist. Jag hoppas brorsan hittar på något kul iallafall. Sitter just nu och dricker kall Pepsi Max och kollar på CSI: Miami. Efter det ska jag hoppa in i duschen.

Satt i solen på balkongen tidigare och ja man skulle kunnat ha steka ett ägg på mitt huvud eller min panna. Så jag gick in och la mig på sängen istället. Men man blev lite svettig ändå. Sommaren är här nu och fåglarna kvittrar som bara den.

Jaja, vi höres!..Ha en fin kväll! <3

Kvällspromenad..

 

Har för en liten stund sedan kommit hem från en kvällspromenad med kompisen. Jag slutade vid 21.00 och sedan beslöt vi att handla lite käk och därefter ta oss en liten promenix runt lite överallt och prata och sedan hem. Ska jobba tidigt imorgon bitti och jag måste upp redan vid kl.04.50. Brukar oftas bara vilja gå hem direkt efter jobbet, men jag tyckte det var så fint väder ut så en liten promenad skadade inte.

Som sagt har jobbat kväll och ska jobba HELA helgen, men det är väl typiskt?! Men J.F (tack för det du skicka förresten) har lovat att sola för mig så han blir lite röd, nej jag menar brun.. =) *ler*.. Jag jobbar faktiskt bara till 14.00 imorgon och sedan kommer mamma och hämtar upp mig. Sedan dra vi iväg på en lite shopping runda till SKHLM. Nej ska väl krypa ner i sängen nu och sova.. eller ja kanske sätta på en film som jag kan somna till =)

Ha en trevlig fredagkväll - drick inte för mycket nu!
<3

Sol, sol och sol igen!

Vaknade upp imorse att Karina ringde. Hon var på väg till jobbet med förkylning.. ja vissa har inte råd att vara hemma. Men hon var lite nyfiken på hur gårdagen var. Sanningen kom fram, vi hade trevligt och vi dansade som galningar. Då fick jag till svar; VA?! Dansade du verkligen?! Alltså jag kan dansa om det är rätt musik, men om det är musik jag inte tycker man kan dansa till så dansar jag inte. Fast vi hade ganska mycket tur. Dem spelade mycket svenskmusik, gamla låtar som Carola - Främling, Abba (blandat), Charlotte Perelli, Gyllene Tider och massa annat. Sedan kom även en låt från Ricky Martin och den kända låten La Bamba. När No woman no cry spelades sprang alla utländska upp på dansgolvet (från mitt jobb då alltså). I den låten är det ju lite regge beat i så det var ju inte konstigt.

Nej nu ligger jag här och bara skriver på som en galning.. ska strax traska till jobbet. Börjar 15.00 och det är ju strålande sol idag. Måste bara nämna - igår spelades låten Ta mig till havet och gör mig till Kung. Vem var det som sjöng den..hmm minns ej. Men hur som helst.. det är ju typsikt en sommar låt. Har gillat den sedan jag var liten.

Okej ska inte pladdra på, men vi hörs mina kära vänner..ikväll troligen!
<3

Dansande räkor! =)

Ja, dagen var lite seg och tråkig fast rummet vart ju klart och jag är nöjd med resultatet. Jag känner mig lite extra duktig nu faktiskt. Sedan så har jag bokat tid hos tandläkaren. Har inte tid förrän om 2 veckor ungefär. Annars har jag bara tagit det lugnt.

Sedan så har jag varit på Räkbåten med jobbet idag och det var jätteroligt. Det blev mycket räkor, tacos, ost & kex, dans och ganska mycket dricka också. Först gick vi till Patricia innan vi fick hoppa på båten, men det vart bara lite shots. Jag burkar ofta hålla koll på hur mycket jag dricker eftersom jag inte är en sådan person som dricker så mycket så jag glömmer bort hela kvällen. Vill gärna ha lite minne av kvällen dagen efter. Men ikväll var det nära på att det kanske vart lite för mycket dricka, fast jag var smart nog att sätta stopp på det innan det gick för långt. Dansat så mycket att benen gjorde ont. Mina arbetskamrater är så otroligt härliga människor att festa med så det inte är sant. Till och med chefen var i farten.. hon tonade ner lite på stämningen också för hon tyckte vi var dem högljudaste av alla där. Det var vi nog också (som vanligt). Lite galna.

Med andra ord så hade vi jättetrevligt. Kom hem för en timme sedan, nu har jag precis tvättat av mig sminket och bytt om till mjukiskläder. Antar att jag också ska krypa ner i sängen. Ska jobba imorgon, men kväll tack och lov. Tycker dock synd om dem som börjar 07.00 imorgon bitti..

God natt på er <3

CHAMPIONS LEAGUE 2009

Dem tog hem seger riktigt ordentligt, utan fusk och sådant.  Dem gjorde det med stil. Jag är så otroligt glad. Kommer sova med ett stort leende. Har redan valt mina sängkläder - javisst..Barcelona flaggan såklart. Utan tvekan. Har väntat länge på detta och äntligen alltså. Finns inga ord.

Ser på tv:n just nu och jag tänker tillbaka för 3 år sedan då Henrik Larsson var med. Shit, vad åren går fort. Men det är ju klart som de flesta säger.. Barcelona har alltid setts som en av det bästa lag i Europa. Dem har ju fantastiska spelare, speciellt - Messi, Henry, Eto'o, Iniesta, Puyol och mfl.


Han kallas "Underbarnet" och alla dessa år han har spelat så har han inte visat annat. För det är pga. honom dem vann, han gjorde 2-0, Lionel Messi och den bästa afrikanen Samuel Eto'O som gjorde första målet. Ja, jag ska fortsätta städa rummet. Men jag har iallafall uttryck min glädje, så nu vet ni. Nu väntar jag tills nästa år. Vad händer då? tänker ni. Ja men för tusan det är då de stora grejerna händer - VM fan..

God natt allesammans!

<3

Inte slut än, men jag har stora hopp!

Jaa, 2006 fanns Henrik Larsson med som assisten till båda målen när de vann. Fast nu är det 3 år senare och det har kommit och gått nya och gamla spelare. Jag ber och ber och ber om att det "nya" laget kan ta hem seger dem med trots att jag faktiskt saknar de gamla spelarna.

YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHH..Dem gjorde nyss sitt andra mål.. Det här är sjukt, men nu har dem bytt ut Thierry Henry. Jag är lite orolig nu, för jag är inte säker på killen som blev ersättaren. Men jag måste fortsätta se matchen den är så spännande..återkommer strax! KOM IGEN BARCA!

Cleaning day..


Idag så har jag städat och bytt ut gammalt mot nytt. Blev av med det gamla fula bruna men smakfulla sängbordet mot det vita moderna. Matchar lite mer tillsammans med allt annat i rummet + sängen. Det är jag glad över, att jag äntligen tar itu med det.Känns lite lättare antar jag. Så jag har städat idag, men har dock fortfarande mycket kvar att ta tag i. Imorgon ska jag ta itu med mitt andra problem tandläkarn, måste ringa dit och boka tid. Behöver verkligen gå.

Imorgon är det dags för räkbåten, sägs regna hela dagen imorgon också..trist. Vissa av oss hade satsat på lite sommarklädsel, men jag antar att man får tänka om. Utan sol blir det ingen värme.. jag ska iallafall ha kul imorgon. Det antar jag att vi alla ska ha. Jobbar på fredag, men äsch. Jag jobbar ju kväll... Nej nu ska jag fortsätta städa samt kolla på DEN UNDERBARA OCH EFTERLÄNGTADE MATCHEN BARCELONA - MANCHESTER UNITED. Something you just have to watch - UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2009. Måste se den nu..!

Hörs i pausen! <3

Grönare, grönare och grönare..


Det blir bara grönare och grönare. Helt sjukt vad tiden går så fort. Alltså det är Juni nästa vecka och folk börjar ta studenten snart..om dem inte redan har börjat. Det kommer bli kaos i stan. Bilderna är tagna för några dagar sedan, utanför mitt fönster. Kollade ut och bara tänkte; Gud var grönt det är ute längtar så efter min semester.


Hemma igen!

Ja, jag har varit hemma ett tag nu då. Kom väl hem vid 22.00 tiden ungefär och då duschade jag, sedan käkade jag lite och därefter kröp jag ner i sängen och kollade på tv samt läste nya Sofis Mode. Träningen gick super och vi hade trevligt. Det var typ bara jag och min kompis där + en till tjej, men hon gjorde samma saker hela tiden ju så. Nej, men det är skönt när det inte är så många där. Vi hade hela gymmet för oss själv ju.

Nå, nu ligger jag här. Fick nyss ett samtal av en kompis som berättade att hon också hade gått och blivit förkyld. Det är ju typsikt alltså. Men hon skulle dra sig till jobbet ändå imorgon. Jaja..ska inte babbla mer. Lillebror fyllde år i söndags så GRATTIS LILLE B.


Lille b och pappa älskar Simpson, så jag tyckte den här passade. Älskar dig galet mycket lillebror. Vi ses ju snart så sköt om dig tills dess..lilla toker.

God Natt! <3

Tisdag

Wow..*gäsp*. Verkligen, kan man vara så seg. Ja, dagen har varit helt okej. Än så är den inte slut, ska alldeles strax byta om till träningskläder. Ska iväg och träna with my work out buddy (kan man säga så?!). Har inte tränat så mycket nu den senaste veckan. Var ju förkyld och sedan så blev det bara inte av osv. Men jag mår mycket bättre nu, fast jag ska ta det lugnish idag. Ska inte göra något ansträngande iallafall.

Alla på jobbet pratar om det. På torsdag ska vi åka Räkbåt med jobbet och det ska bli jättekul! Det alla pratar är om vad man ska ha på sig, jag tänkte "vadå? är det oscarsgalan eller?!". Verkligen.. mina vänner kan verkligen göra en stor grej ut av det hela men men.. Ja man får väl lov att kika på vad man har då. Det blir lite fix och trix på torsdag då med hår och smink antar jag. Imorgon på min lediga dag så ska jag väl uträtta lite ärenden. Så vi får se om jag kanske kan hitta något om jag inte är säker.

Nej snart ringer det, då måste jag vara ombytt och klar. Kommer nästan jämt sent - fortfarande. Kan ej hjälpa det!

Hasta Luego, Dudes!
<3

Måndag

Ja, förkyld..det är jag minsann fortfarande. Orkade inte blogga i helgen. Men det fanns inte mycket att berätta, eller jo kanske lite då. I lördags så låg jag hemma i sängen hela dagen för jag var fortfarande ganska seg och hängig av mig. Mådde dock mycket bättre på kvällen. Låg och kollade på film HELA dagen. Det var verkligen mysigt faktiskt.

I söndags fick jag ett meddelande av Malin. Vi träffades och promenerade här ifrån där vi bor hela vägen in till slussen. Tog Djurgårdsfärjan och promenerade sedan till Vasagatan och käkade. På vägen hem tog vi tunnelbanan för vi var båda trött och det såg ut som om det skulle börja regna, Fast vi var med om mycket ändå; en bro öppning, två bilkrockar, åkte lite båt ochså såg vi en gammal klasskompis lillebror som pumpa barnvagns ljulen. Ja, alla grejer kanske inte var värsta grejerna, men vi hade roligt iallafall. Mina fötter gjorde sååååå ont när jag kom hem.

Just nu njuter jag av min yoghurt med lite bananer i, super gott och pratar med en kompis. Har jobbat idag..och alla på jobbet har typ sjukanmält sig också för att dem är förkylda också. Så det har varit KAOS! Men nu är jag glad att kvällen är över, ska strax krypa ner i sängen och sova. Ska äta upp först. Ha det bra!

<3

Typiskt!

Usch, kvällen slutade inte som jag hade hoppats. Ont i halsen, svårt att svälja, svårt att prata, hostar och jättetrött. Hade planer för idag, men allt sprack. Det var synd för jag såg i fram emot dem. Träffa goda vänner och träna. Istället vart det besök på apoteket, snabb lunch och handla två filmer samt nya NU Tidningen och raka spåret hem i säng. Så nu ligger jag här och är sysselsatt för resten av kvällen samt morgon dagen. Ska strax sätta igång en film och göra i ordning lite honungs te.


Okej, sängliggandes för resten av kvällen med min tidning, mitt vatten, mina tabletter för halsont och de två nya filmerna. Imorgon är en ny dag, och förhoppningsvis en bättre såklart. Jag har sovit nästan hela kvällen och ändå så är jag fortfarande så trött. Känner mig även varm i hela kroppen..usch! Mamma har varit snäll och gjort mat och så till mig. Lät mig få sova och allt..!

Tidigare idag så jobbade jag. Det var då jag började förlora lite av rösten och fick ont i halsen när jag svalde. Tack och lov så fanns mami Yola där och hjälpte mig. Köpte honung och allt för min skull. Snälla vänner man har.

Okej, men ha en trevlig fredagkväll allesammans! Ska jag själv försöka iallafall!

<3

Torsdag, 090521

Tjohejsan!

Dagen har varit seg, men det har jag valt själv. Arbetsdagen var faktiskt super. Jag var verkligen på G idag, städade och tvättade. Kände mig lite duktig när jag gick hem faktiskt, det är väl så man ska känna i vanliga fall antar jag. När jag kom hem så slängde jag mig på sängen och bara glodde på tv. Jag var ju så trött. Men jag tycker också att jag börjar komma igång med den här träningen och det känns bra. Promenerar även från och till jobbet nu mera.

Är det bara jag, men jag tycker jag tar på mig för mycket saker än vad jag behöver egentligen. Det här är min Att göra lista för de närmaste veckorna frammåt..

- Få ordning på rummet.
- Köpa födelsedags present till lillbrorsan
- Köpa nya ögonpenna
- Köpa morsdag present
- Köpa en till byrå från IKEA
- Hämta hem grejer från en kompis
- Beställa tid hos tandläkaren

Det är också så att jag verkligen känner att jag måste få allt gjort så fort som möjligt. Tro mig nu gav jag bara er en del av listan av vad som behövs göras. Det är mer som ska göras, men jag tog nu inte upp allt för det är onödigt. Usch.. jobbigt när det hänger på axlarna..Nåja, nu ska jag fortsätta läsa min tidning och lyssna lite på musik.



<3

10.000 BC

Se trailern..


Ett dilemma!

Har fortfarande inte hitta min parfym, ska jag köpa en ny eller avvakta? Det är min fråga just nu. Skulle så gärna vilja använda den men det kan jag ju inte göra eftersom jag fortfarande inte har hittat den. Svårt när den bara så där försvann. Kan ha glömt den hos brorsan eller någon kompis också. Men det vet jag ju inte.!.. USCH..JOBBIGT!!!

.......fortsättning följer..


Film tips!

Det är en ny film som jag har fastnat för. När jag var hos brorsan förra veckan så kollade jag på tv. Eftersom han har film kanalerna tv 1000 och dem så går det alltid någon bra film. Hittade en film som hette The Covenant som skådisen Chace Crawford spelar i från Gossip Girl (a.k.a Nate). Anledning till att jag först vart lite intresserad av filmen. Såg att han var med och det fångade mitt intresse. Filmen var super bra och huvudpersonen i det hela Steven Strait fångade min uppmärksamhet direkt. En duktigt och good-looking skådespelare. Gjorde alla stunts själv och allt. Grymt faktiskt! Kolla in trailern.


Kan även se filmen i delar på Youtube, men jag funderar på att köpa den. Se gärna trailern på en annan film som Steven Strait har gjort... den heter 10. 000 BC. Ska jag nog också köpa för den verkar as bra. Gillar lite överdrivna filmer ibland. Bara man inte missar handlingen för då kan det bara bli för mycket datagjorda effekter.

Filmen är lite blandade av allt..men jag diggar dem.

<3

Min överraskning!

Nu kan jag äntligen berätta det jag så länge velat säga. Men jag har inte skrivit något om det här på bloggen för att jag har respekterat min kompis privat liv. Okej, det verkar som jag har avslöjat det nästan. Ja, se bilden nedan..! Någon aning om vad det kan vara? Jag har fått tillåtelse att lägga upp bilden.


Fr. vä till hö. benen-magen och det stora här är huvudet
.
Denna bild är på min kompis bebis. Behöver inte nämna vem riktigt än för jag vill inte förstora saken för mycket, men jag är jätteglad för hennes skulle. Happy happy happy..! Kan bara säga att den här personen är väl förtjänt detta.

Har en annan kompis som fick barn för dagar sedan. Snackade med henne idag på vägen hem. Allt hade gått bra och hon var jätteglad. Vi ska vänta några veckor sedan ska jag och my homie Silvija få träffa henne och bebisen. Ska få ett kort på lilla pojken imorgon förhoppningsvis. Sjutton gubbar vad folk ska ha barn. Sedan finns det en annan kompis som jag inte pratat om så mycket som också ska få barn.. Två personer ska få och en har redan fått, helt galet?! Som min kompis Silvija sa; Jaha, då är det väl bara våran tur! Aldrig, inte nu iallafall!

<3

Måndag

Helgen har varit lite galen..kom hem efter en lång dag på jobbet igår och mitt huvud snurrade så fort jag bara blundade. Tack och lov så ville en arbetskompis byta med mig och jobba idag, så jag fick vara ledig. Så imorgon jobbar jag kväll istället för henne. Och det kändes ganska skönt faktiskt. Hade inge lust att jobba idag ändå så det var ju schysst!

I lördags så träffade jag Jennifer en snabbis, vi drog till Coop Forum för att handla åt henne och mig själv. Sedan körde hon hem mig igen och seda tog jag det lugnt resten av kvällen. Kollade lite på Eurovison contest. Vet ej om rätt låt vann, men den var helt okej. Sverige gjorde ju bort sig tycker jag. Usch.. Hemskt! Ajuste, fick ett samtal från moster också. Hon tackade för det senaste inlägget jag gjorde speciellt för henne.

Okej men idag då. Fick ett samtal av Malin på dagen och då hade vi ju tidigare bestämt att vi skulle träna, men det vart inte av pga. hennes mamma skulle komma på besök så då bestämde vi att vi skulle ta en snabb promenad. Det små regnade ute så då sket vi i det också, istället så gick vi och käkade på Daisy. Sedan gick vi och handlade och hem till henne en stund. Hennes mamma kom på besök och även en kompis till henne, Isa, kom förbi med lite värk efter ett besök hos tandläkarn och Malins lillesyrran droppade in bara några minuter senare. Så det var mycket besök idag för henne. Men det var trevligt att träffa människor man i vanliga fall nästan aldrig träffar.

Det vart inge träning, men jag hade ändå en väldigt rolig dag istället. Nu sitter jag här och har precis tryckt i mig lite pyttipanna och kollar på Run's House. Så imorgon ska jag tillbaka till jobbet och jag ska faktiskt få massage imorgon också. Så det ser jag fram emot..! Juste min lilla överraskning är äntligen dags!

<3

Happy Birthday!

Igår fyllde en väldigt älskvärd och speciell person i familjen år, och det är nämligen vår moster. Skulle ringt henne igår och grattat, men jag har en dålig ursäkt genom att säga att jag faktiskt hade mycket att göra trots min lediga dag. Men jag vet ju att moster läser min blogg nästan varje dag, så hon lär ju se detta inlägg. Gör ett speciellt inlägg just för henne varje gång hon fyller år!


Hoppas du fick en fin födelsedag med fina presenter och många gratulationer..!! Många, många, många gratulationer på födelsedagen! Vi hörs snart! Då ska jag gratta dig på riktigt!

Massvis med goa kramar från mig, storebror, mamma och pappa!
<3

Knäppa dator!!

Inlägget som lades upp nyligen var från igår - En miss.. Skrev det igår, men datorn frös till precis då jag skulle lägga upp inlägget och klockan var redan så mycket så jag tänkte jag gör det imorgon istället. Hur som helst det är publicerat nu vilket fall som helst.. Tycker inte om min dator, men samtidigt är jag för lat för att ens orka göra någonting åt saken.

En miss..

Just nu ligger jag i sängen och segar. Ska snart sova. Har kollat på Sex & The City för en stund sedan, nu är det Navy CIS. Spelade även in Run's House som går på MTV, på vardagar. Så det kikade jag med på. Var ju och träna nu tidigare på kvällen, det gick bättre den här gången. Fast jag hade problem att komma in i stället. Man ska ju dra gym-kortet för att öppna ytterdörren, sedan visa kortet för en annan apparat och samtidigt lägga vänster pekfinger på en annan grej som kollar ditt finger avtryck. Sedan ska det visas tre gröna lampor och höras ett klick som sedan släpper in dig i själva gymmet. Problemet för mig var att mitt fingeravtryck inte stämde. Efter många försök och människor som skulle ut och in samtidigt så var jag nästan på väg att ge upp. Men tillslut så funkade det, dumma finger! Käkade när jag kom hem sedan lite grann, vi beslöt oss för att handla något på vägen hem.

Hur som helst så gick allt ändå bra. Jag kände mig duktig idag iallafall. Åkte ju till brorsan igår, passade även på att åka till Täby Centrum innan och kikade lite på grejer. Fick väl med mig lite grejer som är köpt för träningen nu. Var även snäll och köpte lite öl och dricka till båda oss. Jag gjorde en lite miss i förrigår. Trodde ju att det var Champions League final, men den är inte förrän den 27 maj. Grejen var att dem här sportgubbarna som pratar under matchen hade nämnt på tv sista matchen mot Chealse att det skulle vara final för Barcelona nästa onsdag (en vecka efter) men det var en annan final ju...typiskt. Så jag får sucka av yttligare 1 och en halv vecka till. Det suger.. Men matchen dem spela igår vann dem med 4-1..YEAH!!!

Nu ska jag sova..vilket fall som helst men imorgon ska jag göra ett Grattis inlägg!

<3


Tisdag

Just nu ligger jag och glor på Desperate Housewives. Ska strax göra mig i ordning och lägga mig, upp tidigt och jobba imorgon igen. Kort dag tack och lov. Idag  har jag också jobbat fast inte så länge, halv två. Sedan drog jag och Karina in till stan och kolla på kläder och så. Hon köpte lite grejer och jag köpte bara en liten grej. Sedan åt vi lite snabbt och därefter drog vi hem. Vi var båda jättetrötta och beslöt oss för att dra oss hemmåt.

Hörde på kanal 5 reklamen att Privileged skulle ha premiär på söndag tror jag eller om det var lördagen. Hur som helst, men det var iallafall serien som jag tidigare pratat om som jag sett på You Tube.

Nå, inte mycket att blogga om idag. Hörs imorgon!

<3

Nya vänner i gänget.

Jag har glömt och presentera mina nya vänner..


Köpte dem när jag var i stan med Malin. Hon visste tidigare att jag hade kikat på dem och att jag så gärna ville ha dem. Hon tyckte jag skulle pröva dem och sedan bestämde jag mig. Såg hur bra dem såg ut på mig så jag tänkte..kör till! Det är liksom något nytt - dem är röda och inte svarta eller vita. Så jag tar med mig lite färg nu till våren och snart sommaren. Jag gick igenom alla mina skor nu. Rensade i garderoben, upp med vinterskorna och ner med vår/sommar skorna.

Prövade även nagellack som jag köpte förra året om jag minns rätt. Hittade det längst ner i en liten låda där jag förvarar sådana här liknande saker. Har inte andvänt det sedan dess jag köpte det. Men ja, det passar fortfarande lika bra till min bruna hudfärg, men självklart vill jag bli lite lite mer brunare först.

   

Köpte ju NU tidningen i förrigår, läste det snabbt hos kompisen men läste aldrig klart den helt. Tänkte kika lite närmare på den efter jag tvättat håret. Tusan..nu slutade Barcelona matchen också mot Villa Real. Som otur vart det 3-3, fast Barcelona ledde den största delen av matchen fast tyvärr fick dem nog flest gulakort och en utvisning. Men dem är iallafall i Champions League final.. glömt inte titta 13 MAJ på Onsdag! Okej, men jag ska smita iväg och tvätta håret och ta itu med tvätten. Hörs imorgon!

<3

Jag blir galen!

I två veckor nu så har jag varit utan min älskade Sergio Tacchini parfym och den har fortfarande inte dykt upp. Jag blir nästan galen. Som tur håller jag på att städa mitt rum, men ändå. Två veckor, ja så länge har jag använt min DKNY parfym och Tommy Hilfiger. Så nu ska jag städa som en galning så jag kan få fram den här sablans parfymen.


Where are you?

Ny iPod?!

Igår var jag ju med Lill B och kollade på Star Trek och den var inte så dålig. Mycket som man faktiskt inte kunde förutse och det var bra. Det jobbigaste var att när man väl sitter i bio salongen och väntar på att filmen ska börja så kommer det ju reklam och trailers för andra filmer som ska komma nu till sommaren. Det som sög var ju att dem visade två av dem filmerna jag bara väntar, väntar, väntar, väntar och ....väntar på att få se. Transformers och Terminator Salvation. Jag blir galen av all väntan, men det var ännu mer jobbigare att se trailer på dem båda.

Efter filmen drog vi och käkade Taco Bar..(mycket sallad, Malin). Sedan Så traska vi bara runt lite. Köpte faktiskt inte så mycket, i stort sett ingenting..typ. Vi smet in på Clas Ohlson lite fort och kollade runt. Då passade jag på att köpa en ny iPod?! Nej inte direkt, utan tre iPod silicon cases - fodral i tre olika färger.


Färgen jag har just nu är faktiskt ROSA. Den var så fin på.

Sedan så fick jag en jättefin present av lille b. För någon vecka sedan så frågade han mig hur stor min mobil var, både bredd och längd. Jag ville veta varför han var så nyfiken, men det ville han inte säga. Så igår fick jag reda på vad det var som var så hemligt. Titta vad snäll han är..

 

Det var en mobil strumpa?! Orange kanske inte är just en av mina top 5 bland färger, men jag gillar den verkligen. Ska försöka få honom göra något till min iPod. Skulle vilja ha något liknande till den. För annars ligger den bara löst i fickan eller väskan. TACK BRORSAN!

<3

090509

God Morgon! Klockan är strax 10.15 och jag har träningsvärk i nästan hela kroppen, speciellt armarna. Vi kom på igår när vi kom hem att vi hade glömt att stretcha..smart va?! Nej inte värst. Okej, men nu kan jag ändå inte göra någonting åt det. Moving on... Skulle ju ge en överraskning igår som jag inte velat ta upp här pga. min respekt till personen det handlar. Fick tilllåtelse att göra det igår, men grejen är att jag kan inte det för det fattas en grej som inte kom fram på min mail igår. Så jag måste be personen skicka en grej först innan jag kan säga något. Ni får se varför. Förhoppningsvis ikväll kan jag få den. Jättekul och spännande!!

Okej dagen då, idag ska jag förhoppningsvis träffa syskonen. Båda två. Först ska jag in till stan och träffa lillebrorsan, har ju lovat killen gå på bio tidigare. Sedan frågade jag storebroder om han är intresserad av att träffa oss efter jobbet och lät väl på honom som om det vore kul. Så antagligen blir det att vi åker till honom efter bion. Vi har valt en film som folk  tänker; VA? Nej vad fånigt! Men jag och lille b. är ganska nyfiken på den så vi tänker faktiskt se den och det är Star Trek.

Nåja, vi får se vad det blir ut av det. Ska iallafall bli en rolig dag. Måste göra mig i ordning eftersom jag måste hämta biljetterna och åka in lite tidigare än lille b. Så idag lär jag inte komma försent iallafall, förhoppningsvis. 

Hörs senare! <3


Kolla in min kompis tavla, känner ni igen ögonen? Ni som vet säg inte! Ganska cool va?!

Just nu..

Sitter jag här hemma hos Malin och pratar med lillebrorsan. Ska strax börja röra mig hemmåt. Oh nej..shit. Jag kan höra hur regndropparna börjar droppa på fönsterbrädan här utanför. Hoppas inte det börjar regna nu. Nåja det får vara, okej men idag invigde vi våra träningskort. Gick till gymmet runt 17.00 tiden ungefär kanske en aning senare, men det var faktiskt inte så mycket folk som vi var oroliga för. Det gick iallafall jättebra och det var tungt och lite kämpigt.

Tidigare så var jag hemma hos brorsan, men sedan så glömde jag bort tiden bara för att jag satt i telefon med en annan kompis. Skyndade mig iallafall hem, sedan åkte vi nästan direkt och träna. Efteråt åkte vi då hit och "lagade" lite käk och varvade ner efter all träning. Så snart ska jag börja röra mig hem. När jag kommer hem ska ni få se en överraskning. Har fått tillåtelse att gå ut med något kul här på bloggen. Nice va?! Hur som helst. Måste vara lite social mot Malin, men vi hörs snart!

<3

God dag..

Klockan är strax halv ett. Sitter just nu och kollar lite på Youtube. Tänkte sätta på mig lite kläder och smita ner till affären och handla mig lite frukost. Tänkte kanske åka till Täby Centrum efteråt, men det kommer jag inte att hinna..tusan också. Måste nämligen försöka vara hemma till klockan 16.00. Åkte aldrig hem igår utan stannade kvar hos brorsan. Det blev så sent och Malin hade oturen att behöva stanna kvar på sitt jobb och jobba över. Så då kunde lika gärna jag stanna också. Hjälper ju brorsan på samma gång också...

Nej, nu kurrar det i magen. Ska sätta på mig mjukiskläder och kila ner till affären. Sedan så ska jag ta en promenad med lilla vargen som pappa brukar kalla honom..

I'll be right back..<3

Just nu..

Sitter jag här hemma hos brorsan. Håller på att käkar och har för bara en liten stund sedan varit ute med Romeo. Vi tog en lång promenad. Husse (brorsan) är på jobbet så "faster", jag, får hjälpa till lite idag. Passade då på att ringa mamma när jag var ute på en promenix. Kollade läget med våra tandläkar tider. Det sket sig på jobbet, fick ju inte byta bort mitt pass på måndag så jag blev jättebesviken. Min dumma, korkade samordnare tyckte att det var tandläkar tiden som behövdes byta och bla bla blaaa. Jag blev arg eftersom jag var sjuk sist och då fick vi boka om vår tid, nu måste jag göra det igen eftersom jag inte får byta pass till dag tid. Orkar snart inte bry mig. Hade verkligen behövt denna tid på måndag för jag har liksom ont till och från. Men det fattar ju inte dem, för enligt dem så måste man ligga på sjukhus för att kunna få någon hjälp att göra något.

Nåja, ska vara här hos brorsan en stund till. Sedan ska jag hem. Ikväll ska nog jag och Malin iväg och inviga våra gymkort. Det ska faktiskt bli kul. Vi har gjort en deal att verkligen ta det här på allvar nu. Hoppas på att det blir av ikväll, annars får det bli en annan dag. Men men ska fortsätta äta min goda mat..

Later.. <3



Brorsan har både kattvakt och hundvakt. Dem sitter dagligen och håller koll på allt som sker..

Min adoption

Talas mycket om adoption nu för tiden. Är det någon slags trend att man ska adoptera, för ALLA verkligen gör det nu. Självklart är det ju en bra sak, men gör man det verkligen av rätt anledning ibland. Jag som själv är adopterad brukar inte tänka så mycket på att jag är det. Men när jag då såg Spårlöst i måndags på tv4, så väckte det väl en del tankar.

Man känner igen hur den här tjejen på tv:n beskrev sina känslor. Alla adoptivabarn är självklart nyfikna på sitt ursprung och sina rötter och det kan ju ingen ändra på. Tycker det är viktigt att veta varifrån man kommer. Jag ser ju mig själv som en svensk på alla sätt och vis. Är uppvuxen i Sverige, döpt i en svensk kyrka, min familj är ju så svensk som den kan bli. Sedan jag var liten har jag ju också firat alla svenska högtider. Mitt modersmål är ju svenska.  Fast självklart så ser ju andra människor inte det. Alla nya människor som jag träffat de senaste 6 månader vet fortfarande inte att jag är adopterad. Även människor som jag känt nu i snart mer än 1 år vet heller inte om det. Som sagt det är ju själv inget jag går runt och berättar eftersom det inte är något jag går runt och tänker på.

Självklart om någon frågar kanske; Vilket land kommer du ifrån? Då svarar jag ju oftast Colombia eftersom det är ju där jag ursprungligen kommer ifrån. Och jag vet att om jag svarar Sverige så vet jag att dem syftar på mitt utseende. Sedan kan följd frågan bli; När kom du till Sverige? Då brukar jag oftast svara att jag kom hit som bebis, några månader gammal. Det är ju sanningen. Sedan så burkar sanningen om min adoption ofta dyka upp efteråt. Alla lägger ju märke till min svenska, den sägs vara väldigt vuxen..mogen och tydlig. När jag talar till främmande människor eller till mina boende så ändras språket helt. Jag talar utan talfel, använder äldre fraser och ord. Som jag i vanliga fall aldrig använder. Jag tilltalar människor på ett annat sätt också. Vet ej varför. Nåja, att vara adopterad känns inget speciellt om du är väldigt lycklig med det livet du lever. Lever kring människor du vet tar hand om och ser efter en. Mina adoptivföräldrar är nog de bästa. Många känner så. Visst och självklart vill jag veta om min biologiska mamma, men isåfall så skulle det vara endast vara den biologiska nyfikenheten. Hur hon ser ut? Är vi lika? Har jag några syskon? Finns det tidigare sjukdomar som man bör veta om? Sedan kanske den stora fråga - Varför?

Det var som den här tjejen i måndags på tv sa. Man är inte arg utan mest tacksam över att fått ett sådant bra liv. För jag tror att det är de som var anledningen till att jag iallafall blev bort adopterad. Skulle få ett bättre liv. Vilket jag är oerhört tacksam över. Har funnit fina vänner i mitt liv, träffat underbara människor. Om jag inte kommit till Sverige så hade jag aldrig träffat dem. Så 20 år senare, om jag fick chansen att ändra något i  mitt liv så skulle jag inte gjort det. För jag är nöjd och glad över allt som jag åstadkommit och allt jag varit med om. Det är en lärdom som jag får ta med mig för resten av mitt liv. Nyfikenhet utöver det andra kring min adoption kommer alltid finnas där, men det ändrar ju inte mina känslor för de människor som jag har kring mig idag. Mamma är mamma och pappa är pappa, storebror är bror trots att blodet inte stämmer, detsamma gäller för lillebror såklart. Folk ser oss kanske inte som familj när vi vistas ute tillsammans, men så länge vi känner så själva..så spelar det ju egentligen ingen roll över vad andra tycker. För utseende mässigt så vet jag att vi inte liknar varandra, men ni kan inte ana hur mycket vi syskon har tagit så mycket beteende mässigt från våra föräldrar och från varandra. Så på så sätt är vi faktiskt lika.

Jag vet inte, varför jag tog upp detta. Men många frågar hela tiden om jag är arg på min biologiska mamma, är jag nyfiken på varför jag blev bortadopterad, kommer jag någonsin åka tillbaka för att leta efter min biologiska mamma, hur jag tror mitt liv skulle varit om jag inte kommit till Sverige, vill jag inte veta om det finns andra syskon som hon behöll, skulle jag isåfall inte bli arg för att hon lämnade bort mig etc. Sådana frågor får jag ofta när folk väl får reda på min adoption. Jag kan inte säga vad jag vill göra om 1, 2, 3, 4 eller 5 år frammåt. Vem vet, men just nu vill jag bara leva livet som det är. Resten kommer, frågor som jag ta itu med när det känns dags. Just nu vill jag bara njuta av det livet jag fått. Tillsammans med den familj jag har och de vänner jag funnit under min år.

Det var de..har ni frågor så fråga självklart. Men jag tycker inte det är ett så känsligt ämne trots allt. Se gärna reprisen av måndagens Spårlöst på tv4.se. Klicka här - Spårlöst

<3

Barcelona..only magic


Skojar ni eller?! Det är ju sinnesjukt, satt faktiskt och bad till gud att innan matchen var slut så måste det ske något slags mirakel. Då hände det bara 2 minuter efteråt, Iniesta gjorde mål på ett så sjuktsätt. Jag tycker Barca gjorde väldigt bra ifrån sig. Struntar i vad andra säger - Dem äger, only magic. Folk som inte har sett det fick se det nu. Barcelona har hemlig magi. Ikväll blev jag påmind om varför jag en gång i tiden började gilla detta fantastiska lag.

Jag kommer sova helt underbart inatt - ett leende på läpparna.  Madre mía alltså, har fortfarande svårt att fatta det. Nåja ska njuta av resten av kvällen iallafall..

<3

Frukost time

Min frukost, yoghurt med Fitness flingor...


Vaknade till att tv:n stod på och det var The Voice som visades och som jag ännu tittar på just nu. Har snart kollat på hela. Måste gå upp och göra mig i ordning, först frukost och sedan in i duschen. Är fortfarande seg, men jag måste upp. Slutar 18.30 ikväll och börjar om 3 timmar. Så nu måste jag sätta fart, men ni får ha jättetrevliga dag! Hörs ikväll!

<3

Seg

Igår skrev jag inget för att jag var så seg av mig, somnade till ganska många gånger så jag vart seg av mig. Somnade även ganska tidigt igår på kvällen. Sorry, så jag tog aldrig upp min grej där om adoption. Får göra det ikväll istället eller imorgon. Men det blir förmodligen ikväll.

Okej, men igår då. Jobbade på morgonen till 12.00, knatade lite snabbt till affären och sedan hem. När jag kom hem gjorde jag en god sallad med mackaroner och en baguette till. Den var super god. En stund senare så tog jag fram jordgubbarna, små tugga lite på dem också tillsammans med den SISTA Ben & Jerry glassen, hade lite kvar från förra veckan...mums!

 

Som ni ser så köpte jag även aftonbladet med Sofis mode till. Så jag hade en lugn eftermiddag, fick även en massa samtal av en kompis. En knasig liten fillur är hon..

<3

Måndag, 090504

Jobbade kort dag idag, grymt skönt. Efteråt gick jag och träffade goa kompis Malin. Vi har varit duktiga idag! Skaffade gymkort, så nu sablar ska man börja "bygga" muskler och bli hälsosam. Man måste ju börja ta hand om sig själv lite bättre. Så det har vi gjort, hoppas bara mina andra kära vänner som lovat att träna med en snart tar sig i kragen och hänkar på! Vore kul om man kunde träna med andra också.

Sedan iallafall åkte vi inte till stan, kikade lite på bebiskläder (oops, sa jag för mycket). Jag menar kläder och även skor. Fann mig ett par fina skor som min kära vän hjälpte mig välja ut. Men nu är det slut. Inge mer shoppning den här månaden. Måste börja lugna ner mig, börja tänka ekonomiskt. Ja, jag är väldigt nöjd med  dagen. Nu är det dags för mig att sova. Imorgon tänkte jag ta upp ett viktigt ämne - adoption. Ganska populärt, men något jag tar på allvar pga. min egen situation. Blev väldigt inspirerad av kvällens Spårlöst. En del tankar som dök upp som legat begravt ett tag. Ibland tänker jag inte så mycket på att jag är adopterad. Utseende mässigt är jag ju medveten om det, men annars så är det inget jag går runt och tänker så mycket på.

Nåja, mer om det här imorgon. Måste tyvärr sova... ska ju upp tidigt igen imorgon!
Sov Gott <3

Helgen..!

     

     

I lördags träffade jag mina homies (se ovan - idolbild?). Vi gjorde god mat och efterrätt. Tack för "drinken", kompis! Det var gott. Vi kollade på El classico - Barcelona mot Real Madrid och hur mycket jag än tycker om Barcelona så vart jag väldigt chockad över att dem storsegrade mot Real M. Shit alltså, 6-2 till Barca..grymt! Det verkar gå bättre för dem så jag antar jag inte ska ge upp hoppet utan börja anstränga mig kanske lite mer nu för att se matcher då och då. Hade iallafall trevligt. Tidigare på dagen träffade jag brorsan (äldre). Vi gick runt och kollade på skor för det mesta. Köpte ett par till honom. Hittade dock inga åt mig.

Igår var det ju familjeträff på pappas sida - jag, pappa, lillebrorsan, pappas fästmö och storebrorsan. Vi tog en liten biltur ut till Skokloster slott. En otroligt seg resa dit, någon timme eller 45 minuter kanske. Men det kändes liksom - hallå, snart framme?! Det var iallafall jättefint. Visste inte ens om att stället fanns. Ett jättestort och fint slott. Hade mina tankar där kring om man själv bodde i det där stora slottet, shit vilka rum som man måste fylla och inte tala om fönsterputsning.


Som ni ser så är det stort, vi gick runt nästan hela området, skulle velat kika mer på "trädgården". Ni ser ju hur stort området är. Det är massa historia bakom detta. Om gubben som byggde det och bodde här. Har iallafall haft en trevlig helg. Kul att träffa gamla vänner och få familjen samlad. Saknar sådant.

<3

Jag och tider alltså..?!

Jag och tider är inge bra kombination. Mina bröder brukar dagligen undra hur det kommer sig att jag aldrig kan passa eller hålla en viss tid?! Vet faktiskt inte. Jag brukar ge ett enkelt svar: Det ligger i mitt DNA. Vaddå? Jag kan verkligen inte hjälpa det trots jag anstränger mig. Kan gå upp tidigare eller börja göra mig i ordning tidigare, men det hjälper inte. Ni får helt enkelt ta mig för den jag är. Jag är sådan. Ska verkligen göra mitt bästa att försöka ändra på det.

Poängen är att jag hade planerat att somna tidigt ikväll med tanken på att jag ska upp tidigt och jobba imorgon bitti, men icke nicke det gick inte att hålla. Nu är klockan FÖR mycket och jag ska sova. Är ny duschad och ligger i min renbäddade säng. Fick bli blåa lakan. Imorgon ska jag berätta om helgen. Helt underbar och jätterolig. Är sjukt nöjd, speciellt idag! Ni kanske minns varför. Har varit på Äventyr..=)

Hur som helst ny dag imorgon så då kommer updates + jag ska kanske träffa en viss person efter jobbet. Ska få lite ärenden gjorde förhoppningsvis. Får se om det blir av! Men god natt på er och sov gott!

<3

090501

Första maj och solen skiner, blå himmel och undertbart med värme...

Jobbet var starten på dagen, slutade 13.00 och knallade vidare till affären på vägen hem. Köpte käk, frukt m.m. Mina planer till stan sprack, men man tar igen dem..som imorgon kanske. Hur som helst så när jag kom hem slängde jag maten i ugnen och gjorde ordning balkongen. Tänkte: varför inte sitta ute i värmen istället? Gjorde det ganska mysigt där ute faktiskt.


Tog med en tidning och saken jag inte klarar mig utan - iPoden. Satt och solade medan jag njöt av min pizza och en iskall x-cider till. Avslutade med en Ben & Jerry glass till efterrätt. Vet inte hur länge jag satt i solen, men det var verkligen jätteskönt.


Valborgen var inge märkvärdig, jobbade ju dagen efter. Fick dock äta en god middag som mamma hade gjort. Igår var det inte bara Valborgsmässoafton och Konugens födelsedag utan även min namnsdag. Tidigare på dagen var jag på besök hos min bror. Åkte hem till honom och vid dörren dök en jobbig men snäll katt och en söt, gullig och älskvärd hund upp... gosad med honom en stund och käkade sedan så tog vi en promenix.

Så, kort om gårdagen och dagen. Imorgon kväll ska jag träffa min muppar J.F och J.H. Det blir middag hos J.F.. Ska bli kul, och på söndag samlas familjen (pappas sida) för första gången på lite mer än 2 månader. Har inte kunnat träffat eller kunnat prata med min pappa på ett bra tag nu. Saknar honom galet mycket. Finns orsaker bakom detta.. Nåja, ser fram emot det verkligen.

Ska se Humorgalan (tv 4) nu! Ha en trevlig fredagkväll!
<3

RSS 2.0