Sex and The City

Klockan är nu halv tio och jag har precis tagit en liten bit av äppelkakan från igår. Har även satt på den absolut sista tvätten inför imorgon. Allt ska vara klart ikväll redan. Pratade nyss med min pappa och han berättade att dem just har fiskat. Vi är verkligen som en typsikt svenskfamilj, för jag älskade fiska när jag var liten. Nå, jag är där imorgon i alla fall.

Ikväll så har jag varit på bio med la princesa, vi åkte direkt från jobbet in till stan. Vi hade faktiskt jättetrevligt, filmen var bra och den var lika rolig som serien. Kanske den var lite hoppig, men bra! Yes, Sex and The City my people. Jag ska ge er ett tips, ät eller drick aldrig innan bio för under filmen är det alltid dags för toabesök. Fy fan, det fick jag själv uppleva ikväll. Inte bara jag heller...haha. Vi åt nämligen månadens sista utekäk på Pizza Hut.

Okej, ska inte skriva mycket mer för jag har inte så mycket att skriva. Datan följer ju med upp och sedan så får vi se när jag får tillfället att skriva ett inlägg. Har ju inge mobiltbredband, men jag kanske får chansen till en snabb uppkoppling om jag får tur under någon ut veckorna. Har fortfarande inte bestämt mig hur länge jag ska stanna. Som jag sa till en kompis; Kanske två veckor blir för mycket?! Jag får nämligen snabbt hemlängtan till stor stan..

Nåja, ska packa ihop det sista nu verkligen och därefter åker datan ner också. Kanske skriver något litet imorgon, men då använder jag min kära moders data.

Ha en trevlig kväll!
<3

Söndag morgon - sista dagen.

God morgon! Jag är lite små hängig idag. Känner mig inge hungrig efter igår, får ta något på jobbet senare. Det var lite mycket ätandes igår. Ska snart gå och föna håret. Ska bara snabbt lägg in små bilder på vår "lyckande" kyckling sallad.

dukningen och allt.    kyckling salladen   fint va?!

Vi käkade god mat och så. Inge stort eller märkvärdigt vilket var ganska skönt faktiskt. Efterrätten så berättade jag ju att jag skrapade ihop en liten äppelkaka och hade lite vaniljsås till. Först var jordgubbar och glass första valet, men sedan så övertalade Jennifer mig till att göra kakan istället.

Nåja, nu ligger jag i sängen och ska börja göra mig i ordning. Ikväll blir det bio och ute-käk. Sedan på måndag så ska det bli ändringar på mina matvanor... =) Måste börja äta nyttigare och röra lite mer på mig..haha. Okej ska inte dra ut på onödig tid utan verkligen dra mig upp ur sängen och börja klä på mig och allt. Har packat ner det mesta igår och i förrigår. Tvättade igen igår..haha..herregud.

Aja vi hörs senare ikväll..!
<3
sista dagen innan semester..jippi!!

Lördag

Hallå, sitter just nu med lilla Jennifer brevid mig och kollar på Holland - Ryssland matchen. Det är inge intressant för ingen har gjort mål än. Fast det ser ljust ut för Holland och det är bra, för dumma Ryssland får inte vinna ju. Nåja, men matchen är ännu inte slut. Har även gjort en äppelkaka som står i ugnen, den är snart klar hoppas jag. Vi har även gjort en jättegod pasta sallad med kyckling. Vi är inga kockar någon ut av oss, men god var den iallafall..

Aja får återkomma  med lite bilder senare på hur det ser ut. Ska vara lite social och umgås lite. Ajuste kanske ska nämna att mamma är på en liten kryssning just nu så hon bara njuter hoppas jag. Har ju för f*n regnat till och från här i Stockholm. Okej, ska inte klaga..åker ju i övermorgon..!

Som sagt..I'll be back!

<3

Lördag morgon

God morgon allesammans!

Sitter just nu och äter en liten, liten baguette till frukost och ett glas mjölk. Hoppas allt är bra med er för med mig är det ganska okej faktiskt. Jag är lite pigg, men jag måste gå och jobba det är det. Fast tiden brukar oftast gå snabbt när man får händernafull på jobbet. Har precis gjort i ordning min lilla fläta. Ska börja sminka mig och klä på mig också, då kanske jag ser ännu fräschar och piggare ut.

Min lilla inbakade fläta på huvudet
Här är min fina inbakade fläta jag nyss har gjort, vart så nöjd med den att jag tog ett litet kort. Hade en likadan igår och fick väldigt mycket beröm för den.

Aja måste fortsätta med mitt nu, ska gå snart!
Hörs senare <3



Lite jordgubbar med vaniljglass

Jordgubbar med glass.

Mamma hade ju som sagt köpt lite jordgubbar med vaniljglass. Det fick bli en liten fin efterrätt och det var smarrigt. Jag messade Jennifer ändå och allt är planerat inför imorgon. Fast just nu har jag hittat en serie att titta på - Sleeper Cell, SVT2 . En jättebra serie faktiskt. Okej allesammans!

Ska fortsätta packa och vika kläder samt städa...Vi hörs imorgon!

<3

Midsommar kvällen..

Ja, kvällen har väl varit ganska okej antar jag. Det har dock varit ganska mycket just nu, men det har funkat. Har i alla fall fått komma hem och ätit god middag tillsammans med lilla familjen. Det var faktiskt jättetrevligt och skönt. Jag fick fira en liten midsommar i alla fall. Jag fick mamma köpa jordgubbar och glass. Ska äta lite snart och sedan börja göra mig i ordning och hoppa i sängs. Ni vet, jag ska upp tidigt imorgon igen...klockan 05.15. Fast imorgon jobbar jag ju dag och det ska bli skönt och på kvällen ska jag träffa Jennifer och käka lite mat och ha lite trevligt. Om du läser detta Jennifer så kan jag berätta att jag inte orkade messa dig när jag slutade, var så himla trött och är fortfarande. Messar dig på min rast imorgon.

Kan passa på att hälsa till min lilla moster som läser min blogg varje dag. Trevlig midsommar moster! Hoppas du har fått en trevlig kväll och god mat. Kramar till dig..!

Aja återkommer strax igen!

<3

Glad Midsommar!

En krans..fin va?!

God morgon, just nu är klockan lite efter halv tolv. Håller på att städa och packa lite innan det är dags att gå till jobbet. Är faktiskt ganska trött och lite små besviken på att jag tackade ja till att jobba kväll. Men, men. Annars så har det varit en ganska bra morgon. Min kära storebror ringde och väckte mig tidigt imorse runt 05.50..HALLÅ jag jobbar kväll! Så, så vart det med den sovmorgonen. Okej tack och lov så somnade jag självklart om, men ändå!

Kommer inte hinna göra någon äppelkaka idag, har för mycket att göra innan jag ska jobba. Måste även försöka sätta på en tvätt så får mamma hjälpa mig med den, behöver tvätta lite mer kläder . Duscha ska jag också göra och göra håret fint bara för att det är midsommarafton. Egentligen hade jag just nu velat fira midsommar uppe med min familj i Dalarna. Ni vet, det traditionella - plocka blommor, dansa runt midsommarstången, äta god mat, bada på kvällen eller fiska. En solig dag heldagen också. Fast det var inte mycket till sol här i Stockholm vi fått.

Fick nyss ett samtal från Karina, det var fullfart på jobbet. De har redan börjat dansa och donat kring midsommarstången. Det kanske blir en ganska lugn kväll på jobbet hoppas jag. Aja måste fortsätta nu, kan skriva något trevligt ikväll när jag kommit hem.

Som sagt, Glad Midsommar på er allihopa - Ta det lugnt ikväll!
<3

En date..

Nu ikväll så bestämde jag en date med lilla Jennifer flickan. Har inte setts på ett tag så jag klämmer in henne på lördagen då..skoja..ta det inte personligt! Min kära bror är lite små putt på mig eftersom jag inte kan träffa honom på söndag innan jag åker. Har ju redan bestämt bio med Karina. Det gillade han inte. Som en rolig person sa; Får helt enkelt börja boka in träffa med mig en månad innan. Har inte tid för allt och alla. Haha usch, vad hemskt! Nej, men det ser jag fram emot på lördag faktiskt.

Just nu sitter jag och lyssnar på en klassisk gammal låt som jag ska börja använda på min mobil som ringsignal. La Bamba, har saknat den låten. Det finns en låt som jag vill ha. Vet ej vad den heter, men den går jämt, jämt och jämt på alla klädaffärer inne i stan. Hmm..vill veta vad den heter.

Nu ikväll så har jag och Jocke gjort om Giselas sida. Kolla gärna in den Här. Jocke gjorde headern och det är själva stora bilden av svarta rosen och allt. Resten tog jag hand om. Gisela är inte hemma just nu, men den blev skitfin tycker jag. Hoppas hon gillar allt!

Aja ska börja tvätta bort smink och borsta tänderna. Även om jag börjar sent imorgon så kanske jag ska lägga mig tidigt så jag kan städa imorgon och fixa rummet lite. Ha det bra!

God Natt <3

Sex and The City brudklänningen.

Bilden snodde jag av Jocke.
Sex and The City brudklänningen.

Detta är Sex and The City brudklänningen som Carrie bar i filmen. Vet ej om det är orginalet, men det är definitivt samma modell. Den är verkligen jättefin och jag TVINGADE Jocke att ta ett kort på den, eller det var jag som tog bilden eftersom Jocke inte ville. Du kan se den utställd på NK.

Nåja, eftersom jag ska jobba imorgon på midsommar så ska vi "lilla familjen" fira lite idag. Det är synd att jag jobbar kväll, hade hellre jobbat dag istället och det hade varit bättre. Aja, men det är som det är nu. Imorgon innan jobbet hade jag tänkt att göra en liten äppelkaka som en liten grej till resten av familjen eftersom jag inte kommer vara hemma.

Aja nu är det snart dags för middag, ska käka lite och sedan så väntar jag på att lilla vieja ska höra av sig så jag kan droppa av hennes grejer innan hon åker hem.

Haha, som vanligt..skriver något sedan kanske!
<3

En lååång dag

Ja, matchen gick ju som den gick. Herregud..*pinsamt*. Som en viss person sa: Det finns inget att säga.

Aja, idag har det varit en liten stressig dag. Har först jobbat och sedan träffat pappa och därefter träffat Joakim. På jobbet gick allting bra och det har varit en ganska okej dag. Börjar förbereda inför midsommar. Nåja, när arbetstiden hade passerat så var det bara för mig att skynda mig hem och packa ihop alla mina skor och fixa det sista av packningen. Papi kom förbi hämtade mina packningar. Jag har bestämt mig att ta med mig min laptop upp dit för att hålla igång min blogg. Finns tydligen trådlöst internet där uppe i "skogen" eller vad man ska säga.

Okej moving on. Efter jag lämnat min packning så skyndade jag mig hem och bytte om snabbt. Fick rusa till Tunnelbanan där Jocke stod med sin besvikna och suriga min och vänta. Jag var lite sen i planeringen, skulle mött honom vid ett men kom lite efter. Hur som helst, vi åkte in till stan och det första vi gjorde var att hämtat min tågbiljett som ska användas på måndag - 1;A klass och allt..lyxresa. Därefter drog vi till Taco Bar och käkade lunch, vilket jag nu ångrar pga. Jockes lilla illa mående av avokad. En sådan känslig typ han är.

Efter maten så gick vi förbi Sergelstorg och hämtade mina biobiljetter till på söndag och sedan plötsligt så fick jag en liten shoppaloss-kick och började handla en massa saker. Jag är jättenöjd med mitt handlande och jag älskar mina nya kläder som jag har köpt. Fick även i uppgift av Karina att handla en klänning åt henne + att jag köpte en lite present åt henne också. Ajuste, Jocke slog på sin charm idag så vi fick ett Wienerbröd gratis.

Okej sitter just nu och glor på en serie, men jag skriver snart igen..!

<3

Irriterad och förbannad!

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ SVERIGE!!! VARFÖR KAN DEM INTE BARA KÖRA PÅ SOM RYSSLAND GÖR. DEM HÅLLER JU TILLBAKA JÄTTEMYCKET OCH KÖRET ETT FÖRSIKTIGT SPEL!! VI ÄR JU KÖRDA NU!!

Alltså det här kommer sluta illa, vi har mindre än 20 minuter kvar på oss att göra mål och vi ligger under. Har ju inte ens gjort ETT mål. PINSAMT!!! Är mycket besviken på våra spelare. Vi kan tacka Zlatan som har gjort bra ifrån sig i både vår första och andra match, fast han kan ju inte vara den enda som kan göra mål..sammarbeta Sverige, HALLÅ! Kom igen.

Nej ska fortsätta titta, Just nu missar jag också alla Sex and The City avsnitten som går på Tv3:an. Usch, vad besviken jag är..! Aja skriver snart igen.

Sverige match på G

Sitter just nu beredd för att se på Sverige matchen mot Ryssland. Grej är det att jag samtidigt måste packa och tvätta på samma gång. Fast jag har kanalen på och tittar under tiden jag packar. Just nu är min säng fullt med kläder..KAOS! Vet inte om jag får ner allt, jag har redan packat ganska mycket. Det som ni ser på sängen ska också ner. Fast som jag tidigare nämnt så ska jag lämna den största packningen till papi och resten tar jag med mig på måndag.

Min underbara packning..
Väskan ser liten ut, men den är ganska stor faktiskt. Ligger MASSOR med kläder där i redan.

Har jobbat idag och det har varit okej. Idag så vågade jag sätta på mig mina Vita Keds..brukar inte göra det för det har varit sådant ostadigt väder. När jag var på jobbet började det regna och jag tänkte; NEJ..!! Inte regna nu! Fast när jag gick hem så vart det sol igen =). Nu har jag även bokat biljetter till Sex and The City film på söndag. Efter jobbet då så drar jag och Karina till stan så blir det mat och film.

Nej, jag får återkomma nu var dem Dumma Ryssnarna när på ett mål. Usch vad Hemskt.!!!!!
Skriver senare..!
<3

Städ och packmorgon

God Morgon!

Vaknade imorse runt kvart i nio. Då var det dags att stiga upp och bara börja plocka fram resväskan och vika en massa kläder. Under tiden håller jag på att städa, eller försöker åtminstone. Imorgon kommer papi och hämtar min packning. Jag ska försöka packa lagom mycket. Jag har även satt på en tvätt som jag hoppas blir klar innan jag går till jobbet. Det värsta är fortfarande bloggen jag funderar mycket över. Vet inte riktigt hur jag ska hålla igång den samtidigt nu när jag är bortrest. Jag vet vad Joakim säger om det..haha. Du är en elaking du.

Igår fick jag en länk av min brors tjej/kompis. Det är ett klipp på en jättegullig flicka som göra en massa dancemoves. Haha, hon är ju helt grym ju. Hon kör lite Tina Turner moves också. Vig som gummi är hon också. Kolla in henne om ni klickar här. Det är en jätteliten flicka säker runt 4-5 års ålder.

Nå..Måste fortsätta med min packning/städning och frukost. Ska snart dra på mig kläder och göra mig i ordning. Jag hör av mig senare ikväll. Slutar runt 18.30 idag. Och som ni vet är det ju vår tredje Sverige match också.! Vi Måste ta hem denna match ikväll, annars är det kört. Hoppas Spanien inte vinner någon mer match nu.

Ha en trevlig dag!
<3

Mina fem nya fynd idag

Mina fina halsband.  mitt nya diadem..stavas det så?
Visar färgen på min nya kjol.  Där jag ska förvara mina nycklar.  Och en lite miniväska.

Det första vi kan se är halsband som jag köpte, fina va?! Sedan så ville jag köpa ett diadem (stavas det så?). Bilden under f.v så är det en bit av kjolen som jag visar - en grå. Brevid så är det en slags "mini-förvaring" för pengar tror jag som är formad som en kanin, men jag har tänkt att ha mina hemmanycklar i den. Sista bilden är på en liten svart väska. Man säger inte väska till sådana fast jag kommer inte på namnet. Den har i alla fall inte något axelband eller handtag. Denna går helt enkelt under armen eller hålls hårt i handen.

Okej nu har jag visat mitt och skrivit allt för idag. Ska hoppa i sängen nu, ska upp tidigt.
God Natt allesammans! Hörs imorgon igen..

<3

Tisdag - Lunch med Gisela

Det har varit en underbar dag trots det underliga vädret. Som jag nämnde igår så skulle jag käka lunch ned Gisela idag och det vart jättetrevligt. Tack och Lov så bokade vi bord innan. Det var jättemycket folk där när vi kom. Vi möttes runt fem i halv ett och hade bord halv ett. Herregud, vilken tur för oss.

Söta flickan.. Dröm efterrätten.. 
Giselas cesarsallad med kyckling Min måltid, usch vad gott!
Vi har verkligen ätit jättegod mat idag och hade jättetrevligt. Är glad att vi träffades idag.! Som ni ser på bilderna så är det Gisela, väntan på maten, jag pratar samtidigt i telefon då. Senare såg jag den underbara efterrätten jag redan då hade bestämt mig för. Efter ett tag kommer Giselas sallad och min BQ burgare. Gott, gott..
Min vackra tulpan/ näckros! Gisela gör sitt första tappra försök. Resultat på våra fina blommor. 
Medan vi väntat på efterrätten så gav jag en liten snabb kurs i att vika tulpan/näckrosa av servetter. Det gick inge bra först för lilla flickan, men efter sitt andra försök tyckte jag det blev bra gjort.! Vi lämnade kvar dem på restaurangen + 60 kronor i dricks.
Gisela i väntan på efterrätten. Varför inspekterar hon det för?! Ärligt, visst ser det gott ut.
Vi fick vänta ett tag på efterrätten också, så vi beställde lite mer dricka under tiden. Som ni ser kom ju den goda efterrätten vi redan från början hade bestämt oss för och det var super duper gott, verkligen alltså! Fast jag undrar Varför Gisela måste inspektera den först?! Hugg in bara tant! Hon ville veta vad glassen hade för fin dekoration.

Efteråt så strosa vi runt en snabbis i stan innan jobbdags. Vi fann faktiskt lite grejer som vi köpte..ska bara se klart en film så kan jag visa lite ut av det jag har köpt. Faktiskt så köpte jag en jättefin kjol som jag diggar.
Återkommer snart igen..!

<3

All set for tomorrow..!

Okej, nu har jag messat Gisela på kvällen. Har bestämt att imorgon ska vi träffas och käka en liten lunch på Jensen's innan vi ska gå och jobba. Ska försöka hinna köpa en ny liten kalender också. Min har nämligen gått ut. Sedan ska jag försöka hinna träffa Karina innan jag åker till stan. Flickan är nyfiken på min lilla nya frilla. Hmm, vi får se om jag hinner.

Vet inte hur helgen blir, men mamma snacka om att kanske åka och kolla på skor i helgen. Är förvånande sugen på att köpa något sandal liknande. Vet inte varför..om det blir av kanske på lördag så ska jag lugnt kolla på det i alla fall. Har nämligen som ni vet för det mesta tygskor. Jag har ju även köpt jättebra strumpor som man kan ha i sådana skor. Dem sitter inte som vanliga stumpor. Liknande som ballerina "strumpor"  fast i vanligt strump material, tjockt material, eller strunt i det. Det vart för krånglig, haha.

Nå, ska krypa ner i sängen nu och läsa nya Vecko Revyn, man fick en lite strandbikini till..Haha inget för mig så Malin fick den. Jag köpte tidningen nämligen när jag var och handla frukost till oss. 

Ha det bra! God natt... <3

Måndag

Som ni ser så har jag lagt upp ny profilbild. Den andra var faktiskt lite tråkig så jag tänkte jag skulle bjuda lite på mig själv. Det var inte mycket, men det var väl lite bättre eller hur?! Sedan så fick jag hjälp att göra om bakgrunden för det var en ganska tråkig, den jag hade tidigare. Svart-vita bilden som var överallt. Min liknar Joakims nu fast jag har mörkare. Tack Jocke för hjälpen med bakgrunden. Det funkade inte när jag gjorde det så..tack!

Har nu förtiden alltid svårt med att välja skor, för vädret kan ju för sjutton aldrig hålla i sig. Växlande väder hela tiden. Först sol och blå himmel. Senare lite blåsigt och grått. Hmm, det ser plötsligt ut som det ska regna. Efter ett tag börjar det bli alldeles för varmt. Nåja, plockad fram mina svarta mocka-skor. Har inte använt dem på ett bra tag. Passade perfekt idag.

mina svarta mocka skor..

Aja, imorse gjorde jag ett litet besök till Vårdcentralen pga. en sak. Det är en grej jag hållit för mig själv och min familj, har nämligen bara berättat för tre av mina vänner. Nåja, besöket gick bra fast nu måste jag ta en massa tabletter till på fredag. Det är dock inte roligt. Fick gå och hämta medicin receptet på apoteket och det gick ganska snabbt. Sedan så åkte jag först och köpte frukost därefter raka vägen till Malin som klippte mig idag. Usch, vad nöjd jag blev!! Min profilbild är en liten "insides look" på hur det vart, men tyvärr så syns det inte så mycket. Ett stort Tack till Malin som var gullig och gjorde mig fin idag

Har även åkt till Slussen och handlat ett SL-sommarlovskort. Mitt måndadskort går ut imorgon. Jag tycker sommarlovs kortet såg ganska somrigt ut - Glada färger och allt. Aja, nu är det bara denna vecka sedan så drar jag på måndag. Har dock lite saker att göra innan dess. Imorgon ska jag försöka träffa Gisela innan jobbet, på torsdag har jag nu "Tvingat" Jocke att följa med mig till stan och på söndag ska jag på bio med Karina - Sex and The City, filmen. På onsdag så måste jag packa som sjutton. För Pappa ska dra med sig halva släpet åt mig redan på torsdag, så då blir det bara att säga; Varsågod, papi..!

Nu är det bara en kvart kvar till CSI; NY och det är så spännande nu. Det slutade så bra sist. Är så nyfiken på vad som ska eller kommer att hända. Kan skriva lite senare..

<3

Ändringar på gång

Detta är bara ett test inlägg, inget viktigt. Håller på att göra om bloggen, får lite hjälp just nu. Nåja, nu ska vi se om det funkar.

Söndag

Söndag och imorgon ännu en ny vecka..

Idag så har jag jobbat och det har varit bra faktiskt eftersom jag fick jobba med lilla fulingen. Det var skönt faktiskt. Har inte gjort så mycket annat än jobbat. Pratat och stört Gisela hela dagen också. Sedan så har jag bara suttit vid datan och kollat på tv. Imorgon är det  full fart fast jag är ledig, ska klippa mig, försöka få ett besök på vårdcentralen och sedan så hinna in till stan en snabbis. I övermorgon är det sedan full fart igen på jobbet. Nästa gång jag är ledig är inte förrän på måndag vecka 26 då jag åker. Uscha, jobbig vecka framför mig. Nåja..

Moving on..faktiskt lägga mig tidigt för jag är ganska trött! Jag får helt enkelt skriva mer imorgon istället. Jag somnade 5 minuter tidigare idag, så jag vet att jag måste sova.

Sov Gott allesammans!
<3

Oh, Sverige - Spanien.

Ja, vad hände? Vad hände egentligen?!! Herregud!

Matchen avgjord, 2-1 till Spanien. Uhf, det var tugnt. Jag har ju jobbat sedan 07.00 imorse till 21.00 och jag kan säga att jag verkligen är helt slut. Det har varit alldeles för lugnt. Önska att dagen kunde gått mycket snabbare, men vi gjorde bra ifrån oss ikväll ändå. Min lilla Karina kom och jobbade med mig. Vi hade jättekul, för vi gjorde klart allt ganska snabbt så vi kunde se matchen. Hon är verkligen galen och bör inte se fotbollsmatcher, skriker och svär och kastar massa saker omkring sig. Haha, helt otroligt. Fast hon var gullig och sprang och köpte godis och lite läsk inför matchen.

Hur som helst, som ni vet förlorade vi och det var ganska synd. Blev besviken på många spelare och att det var ganska många spelare som inte fick spela. Aja ska inte babbla om det. Orkar inte. Just nu sitter jag och tittar på Las Vegas och gäspar jättemycket. Måste sova, ska upp tidigt imorgon igen. Fast imorgon jobbar jag dock inte hela dagen tack och lov.

Nästa vecka ska jag ju jobba varje dag, men jag ska säga ifrån att jag inte kan jobba hela dagen på söndag. Det kommer jag inte att orka faktiskt. Måste hinna packa och allt eftersom dagen efter på måndag drar ju jag iväg i två veckor. Nej, usch nu börjar jag verkligen bli jättetrött. Ska borsta tänderna och krypa i sängen.

Ha en trevlig kväll!
<3

3D film och Bio..

Kaloppsan..!

Idag så steg jag upp klockan 08.30 för att göra mig redo för min hel dag tillsammans med min lillebror. Det var trevligt vi gjorde en massa saker. Först så fick han bestämma vad vi skulle äta till lunch och det blev Kina Restaurang, sedan så släpade jag in min bror i en klädaffär och då fann jag en två klänningar - en persika färgad och en röd/rosa färgad. Riktigt nöjd med mitt fynd.


Sedan begav vi oss till Naturhistoriska för att gå på Cosmonova och se 3D filmen ännu en gång. Min lillebror hade förstora förväntningar, men han blev lite besviken. Dem utnyttjade ju inte hela skärmen. Ni vet, Cosmonova har ju en enorm filmduk. Nåja, efteråt släpade vi oss in till stan för att gå på bio - Indiana Jones & Kristalldödskallen. Den var faktiskt rolig, och åter igen så fick jag se Shia La Beouf. En hysteriskt rolig kille. Han var ju med i Transformers.

Harrison Ford, Shia La Beouf

Aja, filmen tog slut och som jag sa att filmen var jätterolig och typsikt Indiana Jones. Hur som helst därefter så drog vi till MAX. Lillebrorsan var hungrig, själv åt jag det inte för deras menyer var så himla konstiga så jag sket i det. Samtidigt hade jag en orolig och stressad pappa ringandes var 5:e minut. Okej, men bror min åt klart på MAX och sedan gick vi till Mc Donalds så jag fick i mig något litet, mycket enklare än MAX. Tusen olika köer, och konstiga sätt att beställa på. Fattade ingenting. Har haft en trevlig kväll och lillebrorsan vart nöjd och hade trevligt.

Måste sova nu - ska börja jobba 7.00 imorgon bitti.
God natt <3

Torsdag

Oj, oj, oj..idag vart det ju en hel dag från 7.00 imorse till 20.00 på kvällen. Oh madre mia, det var en tuff dag. Karina jobbade också hela dagen. Vi kämpade oss igenom dagen trots vår trötthet i slutet, som vanligt så syndade vi idag. Lunchen fick bli en snabb hämtar-beställning av pizza. Fan, pallade inte handla någon sallad. Behövde verkligen något att bli mätt på. Så sådant skit tryckte vi i oss. Haha, jag ringde Gisela under tiden jag fick vänta tills dem var klara. Hon sa bara till mig; Nej Marre, inte nu igen! Fan, hon har rätt. Alltså det sker alldeles för ofta. Som sagt Karina är inge bra för mig. Haha, usch lilla vieja är min goe, söte amiga.

En till rolig sak är att Den där lilla tanten drog upp vår sk. Spanien resa igen. Vi hade läst våra horoskop och det stod något om att hon skulle finna kärlek när hon gör sin utomlands resa i sommar. Nu vill hon ännu mer åka, för hon tror så stark på sådant där. Det hade tydligen stämt in ganska mycket på henne allt som det stod. Aja, vi får se. Hon vill i alla fall att jag ska ta ledigt den veckan som hon fyller år så får vi se om vi åker den veckan. Tanten har ju svårt att bestämma sig.

HA, okej..men på lördag så är det dags för ett 7.00-21.00 pass igen. Jag verkligen kör på hårt nu innan jag ska går på min lilla semester. Nåja, 3 hel dagar på en vecka plus att jag jobba 6 dagar denna vecka..! Så 3 av dessa dagar är vanliga arbetspass och resten extra.

Nu ska jag avsluta med att imorgon ska jag ha en hel dag med min lillebror, vi ska hitta på en massa skoj. Han har bestämt att det blir Cosmonova och en bio - Indiana Jones. Ska även bjuda på lunch. Han ser jättemycket fram emot imorgon.!
Aja måste lägga mig tidigt för jag har mycket att göra imorgon. Ska in till stan lite tidigare än honom och hämta biljetter och en massa grejer. Men ha en trevlig kväll allesammans! imorgon så är jag själv ledig som ni säkert vet.

<3

Växlande väder

Vädret gör mig inte klok, man blir trött av det växlande vädret. Regn, sol, regn, sol, regn och nu sol igen. Det är bara så jobbigt för man blir så trött ut av det. Inte bara jag som tyckte det. Jobbade ju och det gick lite bättre idag. Det var faktiskt ganska trevligt nu på kvällen, man får jobba med bra människor.

Carrie Underwood

För några dagar sedan så tog jag fram en gammal Vecko Revyn tidning och då fann jag den underbara och fina klänningen som Carrie Underwood bar till Grammy Galan. Den var jätte, jättefin verkligen. Minns att Beyonce också hade en liknande klänning i en av hennes musikvideon. Fast den var vit, röd och svart om jag minns rätt. Aja blev bara tvungen att visa den för den här klänningen var verkligen underbar.

Imorgon är det jobb igen och då ska jag jobba hela dagen - från klockan 07.00 till 20.00 på kvällen. Det ser jag väl inte fram emot, men anledning till att jag jobbar så mycket nu och som jag säkert nämnt tidigare är pga. att jag ska vara ledig i två veckor. Vilket också innebär att jag inte heller kommer få betalt. Så jag måste försöka täcka upp dem två veckorna med lite mer extra jobb. Det är inte roligt, men det är något som är ganska nödvändigt för mig.

Aja, ska invänta samtalet från den äldre broderna. Han vill att jag ska passa hans hund nästa tisdag, men jag vet ej om jag känner fört. Älskar den där lille busiga varelsen, men jag vet inte riktigt. Vi får se!

Ha en trevlig kväll allesammans!
Njut av solen, den är borta imorgon...

<3

Crystal Vargas

Crystal Vargas vid trummorna!
Crystal Vargas med vit keps bland dem blåa conga trummorna

Crystal Vargas är en grym tjej som kan och är galen på att spela Conga trummor. Hon är verkligen skit duktig. Jag älskar att höra på Conga. Kolla in henne här på Youtube när hon spelar solo.

Crystal Vargas - Lyssna på hela klippet, ni kanske inte är intresserade men stå ut och verkligen lyssn för den här tjejen är något grymt bra på det hon gör alltså.

<3

En riktig höjdar kväll igår!

Sverige tog hem allt igår..!

Ja, som ni vet så gick det ju bra för Sverige igår kväll mot Grekland. Vi tog hem lite poäng och det kändes jätteskönt och roligt. Det var roligt att just Zlatan gjorde mål, men dem glömde se Henrik Larsson. Det var ju ändå han som assisterade honom. Och jag antar att det är det som Larsson är bra på. Under Champions League 2006Barcelona vann så assisterade han båda målen som gjorde att dem tog hem allt. Som sagt Larsson är en duktig assisterare. Jag tycker matchen var helt okej och den var intressant, men tyvärr tror jag inte det kommer gå lika bra mot Spanien på lördag. För just nu är Spanien i form verkligen. Dem har många, många bra spelare så för mig är det lite osäkert. Självklart hade det ju varit bra om vi tog hem den matchen också. Samma där, det är ödet som får avgöra.

Nåja, från det ena till det andra. Har precis ätit frukost och sitter här vid datan. Ska snart börja klä på mig och göra mig klar för att gå och jobba. Tack och lov jobbar jag inte så länge, men  det är pengar ändå. Fick nya tider i måndags för nästa vecka. Har gått med på att jobba under midsommarhelgen. Det är ju stor helg. Ångrar mig lite grann, men det är ju stora pengar så jag borde vara tacksam istället. Men veckan därefter dra ju jag iväg ett tag, ska vara borta 2 veckor ungefär.

OKej, men som sagt måste börja göra mig i ordning. Jag ska klä på mig och så. Men jag skriver senare ikväll..!

<3

Fruktansvärt Nöjd!

Efter Spanien matchen var jag så fruktansvärt nöjd och glad. För Spanien vann med 4-1 mot Ryssland. När jag såg alla dessa mål bara rulla in var det som om jag bara inbillade mig, men alltså shit...dem vann med 4-1. Som jag tidigare nämnde idag så är España en av dem länderna som jag hoppas på kommer gå långt om inte vinna t.o.m.
 

Villa + Torres = MÅL

Matchen var så spännande och intressant, önska Sverige kunde vara så duktiga så man för en gång skull kan få se en bra och intressant match. Vi har duktiga spelare, våra stjärnor. Sedan så har vi dem som inte har kommit till den nivån. Många spelare är på olika nivåer och dem blandas ganska mycket vilket jag tycker inte är så bra. Nåja, vad vet jag?! Är ju bara en hemma-sittande tv åskådare.

Aja matchen mellan Sverige och Grekland håller på, det vart precis slut på första halv lek. Det står 0-0 fast det har gott ganska bra för Sverige ändå, vi börjar närma oss. Fast jag vet ej om vi kommer lyckas. Bäst att bara hålla tummar och tår. Ska ju inte aldrig säga aldrig, vi får helt enkelt lämna allt till ödet. Synd bara att dem inte har vårt väder, dem sa ju under matchen att det blixtrade ovanför arenan. Aja ska springa och hämta något gott under pausen nu innan det börjar igen. Vi får se hur matchen går! Ska bli intressant..!´

Skriver imorgon! <3

Spanien - Ryssland..

Just nu sitter jag och tittar på alla söta och snygg spanjorer. Dem flesta spelar i Barcelona och Real Madrid. Yeah..! Jag hoppas verkligen att antingen Sverige (troligen inte), Spanien, Frankrike eller Holland vinner. Igår som sagt blev jag besviken på Frankrike med tanke på ett så stark och bra lag som dem är.

JUST NU: Spanien gjorde precis mål mot Ryssland, David Villa gjorde mål. Jag hoppas självklart på Spanien just nu. Okej ställningen just nu 1-0 till España!!
España  -  Ryssland

Nåja, Ikväll är det Sverige mot Grekland. Den matchen ser jag så mycket fram emot. Henrik Larsson is back in business. Vi får se hur det går. Man får inte hoppas för mycket för då kommer i alla fall jag blir väldigt besviken.

Från det ena till det andra, idag har jag jobbat och det har varit en okej dag ändå. Det har varit ganska lugnt. Imorse så var det ganska kallt när jag gick till jobbet, tog jacka med mig t.o.m + att det även började regna när jag gick. Det var ju just en typsik grej som skulle hända precis när jag skulle gå till jobbet. Sedan så skulle det precis när jag skulle gå hem bli varmt igen + att solen dök upp bland alla dessa gråa fula moln också.

Fick ett samtal från Malin när jag var på jobbet, hon undrade om jag hade fått strömavbrott. Fattade ingenting, vi hade fungerande ström på jobbet, men när jag kom hem så märkte jag att min hemmatelefon inte fungerade, tv:n och vårt internet inte var i funktion. Det var ganska trist faktiskt..! Så jag satte på en film på datan och kollade tills både tv:n, telefonen och internet hade börjat fungera igen.!

Ska se klart på Spanien - Ryssland matchen nu, men återkommer senare..!

<3

Matchen..!

HALLÅ!

Frankrike blev en besvikelse. Jag hade storaförväntningar, men icke som icke. Usch. Jag som har försökt se hela matchen också ikväll. Nej, nu blev jag lite ledsen. Vad hände liksom?!!!

Aja, hoppas att det kommer gå bra för Sverige imorgon när dem spelar mot Grekland. Oj, oj imorgon gäller det att hålla tummar och tår!!

Nu så, god natt på er!
<3

Måndag...igen..

Okej, jag börjar så här..

Helgen var inge märkvärdig, jag var hemma för det mesta. Igår åkte jag till stan en stund med Joakim. Meningen var att jag bara skulle in dit en snabbis och handla lite grejer som jag behövde, men det vart väl någon till några timmar mer. Nåja, det var väl trevlig fast mycket folk och ganska varmt ändå. Käka lite lunch också. Det vart I love Kebab, första gången jag någonsin åt en Kebab tallrik vilket jag tyckte var förvånande gott faktiskt. Såg godare ut än Jockes konstiga rinniga kebab rulle i alla fall.

Senare så fick jag ett samtal på kvällen av min lilla barndomskompis Malin. Hon undrade om jag var intresserad av en liten promenad med henne...Självklart tänkte jag! Aldrig fel med frisk luft.! När vi hade börjat gå så var jag lite orolig över vädret för det såg ut som det skulle börja regna. Malin föreslog att vi lika gärna kunde dra hem till henne så det gjorde vi. Smet även in på Willys och handla plockgodis, sedan kollade vi på film Maid in Manhattan / Kärleken checkar in som gick på tv3 igår kväll. Vet ni vad?! Hon gick även med på att klippa mig. Jag litar på henne och hon vet hur jag vill ha det, så på måndag så lägger jag mitt hår i hennes händer...!

Malin - en härlig tjej
Malin..haha, typsikt henne


Idag, måndag, har jag jobbat från 7-14 och från 16-20. Fast jag är så trött som sjutton. På min rast sprang jag hem och vilade mig och nu är jag faktiskt helt slut. Imorgon så slipper jag i alla fall jobba länge. Slutar tidigt tack och lov. Det har varit en ganska tråkig kväll på jobbet. Nåja, jag hoppas på bättre dag imorgon. Ska se klart CSI:NY och sedan tvätta håret och därefter - Pang Bom rakt i säng.

God natt <3


Ny kärlek

Mina nya Keds


Dagen har varit ganska bra, har dock inte gjort något. Har faktiskt bara varit hemma hela dagen. Suttit på balkongen och annars bara tagit det lugnt. Jag har bara pratat lite snabbt med Gisela, min pappa, min bror, min lillebror. Håller på att planera min födelsdags present till lillebror för nästa vecka. Det ser jag fram emot. Storebror kommer inte bli så glad, han får tyvärr inte vara med... Så är det. Aja som ni ser på den stora bilden så vart det nya skor igår, mina nya älsklingar - Vita Keds. Jag såg dem i affären på Nilson och jag föll för dem direkt. Köpte även en svart klänning, en bok, nagellack (inte likt mig), leggins och inge mer tror jag.

Foten känns mycket bättre, svullnaden gick ner över natten och det är bra. Det syns inge längre, men det känns lite när jag böjer foten dock. Som jag nämnde igår, det var 1 dag kvar fast nu så är det fart på allt. EM har satt igång, sitter just nu med tv4 på. Portugal mot Turkiet, snälla. Aja vi får se, ska inte säga något elakt nu, men jag hejar på Portugal.

Ha en trevlig kväll mina vänner..Ska själv lägga mig på sängen och kolla klart, sedan blir det väl en film.
<3

Nationaldagen och 1 dag kvar..

Som sagt Sveriges nationaldag. Det var mycket flaggor inne i stan kan jag ju berätta.

Okej, dagen började med arbete..har jobbat dag. Var faktiskt nära på att komma försent men tack och lov så gjorde jag inte det. Efter jobbet stack jag hem lite snabbt och bytte kläder. Hade för varma kläder på mig. Det är faktiskt inte lika varmt på morgonen som det blir runt 10 på dagen. Hur som helst, sedan var det bara raka vägen in till stan och träffa Karina. Hon blev lite putt på att jag var....hmmm - 10 min sen. Haha, hon är alltid sen så det var ovanligt för henne att få vänta. Nåja, vi gled runt i affärer och kollade på skor, klänningar, blusar, böcker, filmer och små prylar.

Vi bestämde oss sedan att se en film - Brudens Bäste Man. Jag rekommendera denna film också, oooh Karina hon är duktig på att skratta högt när resten av salongen är tyst. Men vi hade roligt. Hämtade först biljetterna och sedan hade vi 50 minuter på oss att käka innan filmen började. Vi beslöt oss att ta det närmaste stället och det blev Pizza Hut, runt hörnet. När vi stod i kön väntan på att få ett bord så såg vi skylten "Vi tar endast  kontanter/ We only take cash". Båda två titta på varandra; Shit, men vad fan!!! Det var bara att springa till bakomaten, men den närmaste tog bara ut 500 lappar så vi fick springa till en annan. Hur som helst vi fick vårt bord och vår mat, men vi hade bara 20 minuter på oss att äta upp och hinna till filmen. Det var 5 minuter kvar och vi hade fortfarande inte fått tag på kyparen som vi ville betala notan till (en ganska söt kille dock), nåja vi betala snabbt och gav honom mycket dricks för hans gulliga look.

Vet ni vad det värsta var?! Jag skadade min högra fot. Det var mörkt i biosalongen och vi skulle sitta högst upp. Hade även många kassar i handen så jag snubbla och tydligen gjorde illa foten, inte hela men en liten "puckel" fick jag på köpet. Det roligaste var att jag märkte inget förrän mitten på filmen. Hade tagit av mig skorna för att det blev för varmt annars. Skulle sätta på mig skorna igen i mitten av filmen. Upptäckte plötsligt att skorn var för liten eller för trång, jag tänkte; Vad nu då?! Den var svullen ovan på foten, den hade nu en liten "puckel". Jag skrattade hela vägen hem. Karina tycker jag är konstig som skrattar åt det. Hon hade varit ledsen om det var hon. Det jag blev ledsen över var att min hårklämma gick sönder =(..

Nåja, jag har haft en trevlig eftermiddag i stan med Karina. Vi får se, ska dra med henne in dit igen. Fast nästa gång för att klippa mig...fortsättning följer... Ska berätta imorgon om allt jag köpte idag. Ni har redan läst så mycket av min dag.
Ha en trevlig fredag kväll allesammans..!!

<3 - Bara 1 Dag Kvar Till EM...!!!!!

Förkylning?

Dagen har varit hemsk, mycket på jobbet och en jobbig snuva, förkylning vet jag ej om det är..kanske. Usch, jag har snytit mig stup i kvarten. Fast på jobbet var det inte alls likadant. Det har varit värst hemma, då rinner bara näsan. Nåja, som vanligt så har dagen varit helt underbar. Fast på jobbet har det varit jobbigt att jobba i värmen, man kan liksom inte njuta av vädret. Det vart förresten ingen utbildning för mig idag. Först och främst var vi kort om personal så jag sa att det aldrig skulle funka om jag gick på den. Det hade blivit kaos, men sedan ringde chefen och sa att den ändå var inställd pga. att någon av föreläsarna vart sjuka. Så jag fick sluta som vanligt.

Jag var så slut efter dagen så när jag kom hem somnade jag i två timmar sedan blev jag väckt av en kompis som ringde från sin kompis lillesyrras studentmottagning.

Extra...gott?!Något som har blivit min favorit grej är dem här goa sakerna... Dem är inget man ska äta ofta, men jag brukar ta en sådan efter jag har ätit ibland kanske jag tar två bara för att dem är så himla goda. Köpte dem igår när jag sk. "stora handlade" på Apoteket. Handlade en massa plåster, en massa andra produkter inför sommaren.

Nu har det även var mycket luftballonger ifarten under kvällen och då är det verkligen ett tecken på att sommaren äntligen har kommit. Det har ju varit en väldigt fin kväll.Luftballongerna..!
Nu har även äntligen nya Veckans NU - tidning kommit ut. Bilderna från Mariah Careys och Nick Cannons bröllop. Vart jättenyfiken och har läst den hela kvällen och det var kul..! Dem är ett gulligt par, men det kom som en chock bara. Såg precis en intervju med henne när hon berättade om bröllopen och allt..intressant faktiskt.
Veckans NU Nåja, sitter och skiftar mellan I, Robot och 2Fast, 2Furious just nu. Egentligen borde jag sova, men jag kan inte låta bli. Fast jag är lite dum med tanke på att jag har båda filmerna på dvd så det gör inget om jag stänger av, men bara för att dem går på tv just nu så kan jag inte låta bli att titta. Aja ska lägga mig i sängen och titta så får vi se om jag somnar..!


God Natt allesammans..!
Ha en trevlig kväll..vissa av er är väl lediga imorgon
.

<3

My good old friend..

Vaknade upp imorse av att min bror ringde. Jag hade lite känningar i halsen och min röst var lite hes, men det gick över efter lite varmt te. Efter frukosten gick jag in till förrådet och hämtade min solstol som jag satte på balkongen. Fast jag låg inte länge där, det vart alldeles för varmt för mig och mitt tjocka hår. Tog en snabb dusch och sedan klädde jag på mig. Suzana..Fixade håret och det tog lång tid. Senare så gjorde jag mig ordning för att träffa en gammal kompis (bilden). Har inte träffats på ett år. Vi åkte till Trekanten i Liljeholmen och satte oss vid vattnet där. Det var faktiskt ganska trevligt tills vi typ blev "attackerad" av fem olika fåglar. Usch, jag blev så rädd. Ni som känner mig vet hur rädd jag blir när vi bara går inne i stan och alla dessa ruskiga och snuskiga duvor flyger om kring. Hur som helst, vi hade roligt. Pratade om en massa om vad vi gör nu förtiden och vad man hade gjort under den senaste tiden.


Här är lite bilder som från dagen och dem dumma fåglarna som skrämde mig. Fast det var en liten svart fågel och hennes ungar som simmade förbi. Ungarna var så underbart söta. Hemska ankor är också läskiga. Svårt att tro att jag själv ens haft fåglar.

Dumma stora fåglar.         Lilla familjen..

en anka..         Trekanten

Som jag nämnde igår var jag ju ledig idag och imorgon ska jag jobba och gå på en utbildning, men det ingår i jobbet. Det ska inte bli så kul fast jag får stå ut. Den handlar om hygien och en massa andra grejer. Vi får se imorgon hur roligt det blir. Nåja, orkar inte skriva mer här nu..!

Hör av mig imorgon igen!
<3

Åter igen en vacker dag

Nu sitter jag här igen vid min käraste data och dricker lite te. Börjar få lite känningar i halsen av en förkyldning eller något. Så jag passar på nu och dricker något varmt. Hoppas inte rösten börjar försvinna under natten nu så jag låter konstigt imorgon bitti när jag ska prata. Ikväll så har jag suttit och pulat lite med mobilen. Den har blivit lite knasig den senaste tiden. Visserligen så har det alltid varit något konstigt med den, men jag vet inte riktigt. Har lite ökennamn för den, men dem behöver jag inte ta upp. Kan hålla mina dumma fula ord för mig själv. Telefonen är i alla fall fixad nu.

Nu tidigare ikväll så har jag ju varit på en lite födelsedagsmiddag. Som jag nämnde igår. Det är en kompis till min bror som fyller år. Så det var jättetrevligt. Vi åt god mat; förrätt, huvudrätt och efterrätt. Även välkomsdrinkar och allt. Mycket trevligt. Min mage var full när jag åkte hem...uscha. Vi var på den vanliga restaurangen - Jensen's, den danska ni vet. Jag var duktig som kom tidigt och allt. Dem andra kom lite efter mig. Men med tanke på att jag hade jobbat tidigare och slutade 18.30 så var jag duktig. Vi hade bord kl:19.15.

Måste påpeka det underbara vädret..usch. Vi kan vara så lyckliga tycker jag. Kanon faktiskt!

Nåja, är sugen på en film nu. Har kollat lite på Christine. Hon är ju så härlig och serien är ju så rolig. Fast nu är jag mer sugen på något annat skojsigt. En film som jag är sugen på är Sex and The City filmen. Usch, jag orkar inte vänta, men jag får lov att göra det. Imorgon kommer ju serien så det hjälper lite faktiskt. Som sagt film är på G nu, så jag ska återvända till mitt. Så imorgon är jag ledig och på torsdag är det dags igen + en tråkig utbildning. Kan berätta om den imorgon..!

God Natt på er!
<3

Måndag

Ny månad, ny vecka.

Nu blir det ett nytt inlägg. Måndag igen och idag så har jag solat i en park som ligger i närheten här där jag bor tillsammans med Karina. Hon messade mig imorse när jag sov. Har även pratat med min bror imorse, ska på en födelsedags middag imorgon. Det ska bli en överraskning så jag hoppas att jag inte avslöjar något nu. Vet ej om denna person läser min blogg så. Fast det ska blir jättekul faktiskt. Nå, idag har jag jobbat med lilla Karina och ja då vet ni resten. Det har gått bra!

Imorgon jobbar jag det skumma passet som alla säger. Okej, jag har bytt med en kollega arbetstid, men man räknar timmarna på ett helt annat sätt så det blir säkert bra. Direkt efter det så ska jag iväg på middagen. På onsdag ska jag förmodligen träffa en gammal kompis som jag inte har träffat på jättelänge så det ska bli kul. Får se om det blir av, men det hoppas jag i alla fall. På fredag ska jag på bio hoppas jag. Kanske blir av, vet ej.

Nåja, är trött nu och ska lägga mig. Skriver mer imorgon innan jag går till jobbet. Ha en trevlig kväll allesammans! Njut av den fina kvällen vi har här i Stockholm..!

<3

(glöm inte kolla det tidigare inlägget nu)


Helgens nöje..

Vi börjar väl med fredag tycker jag, eller hur..?!


Resan hem från landet.
I fredags så jobbade jag, men på kvällen så gick jag och Romeo till Gisela. Hon tvättade så vi hängde där ett tag. Käkade även lite och så. Usch, farligt att äta så god samt nyttig mat hos henne. När man väl börjat äta har man svårt att sluta =) Fast det är som vanligt, god mat. Nåja, senare så åkte vi hem till min bror ute på sk. "landet" och lämnade Romeo till lilla pappsen igen. Vi åkte ganska sent. Resan gick bra dit, men hem resan för mig och Gisela var KAOS..!! Det var ju Kizz konsert och det var så himla mycket folk på tunnelbanan att jag kände att någon satt nästan på mig. Fullt med en massa Säkerhetsvakter på varje station från Stadion till Gamla stan. Fast vi båda kom hem ordentligt, men jag somnade ganska sent ändå..

I lördags så var jag hemma nästan hela dagen på dagen. Planen som ni vet var ju egentligen att åka till Gröna Lund, men så vart det inte. En viss person hade en sådan vecka som alla vi kvinnor har varje månad. Usch, och hon hade tydligen jätteont sa hon. Så det vart inget med det. Fast jag fick ett samtal runt 16.00 av Gisela som skulle iväg på födelsedags fest, men fick förhinder. Jag gick upp till henne sedan och grillade hamburgare - Hamburgare a la Gisela.. Och sedan kollade vi på film resten av kvällen. Kom hem runt 02.30 och somnade ganska sent. Måste lägga in senare en bil på burgarna när dem vart klara.

På vägen dit..I söndags tog vi en tur till Cosmonova. Jag, Gisela och hennes lillesyrra, Caroline, och vi hade jätteroligt. Vi kollade på en 3D film. Fy fan jag höll på att dö för det var så himla läskigt. Allt som man såg på den där stora enorma skärmen var som om det vore på riktigt. Och det var så läskigt alltså. Sedan så åkte vi tillbaka då jag och Carro blev hungriga så vi käkade på Grillen här vi oss och det vart lite stressande med tanke på att jag fick skynda mig. Skulle jobba klockan 16.00 och hade ont om tid. Men jag hann dit i tid och allt gick bra den kvällen..!


Snygga va?!      Naturhistoriska museet.      Chilenas       En klassiker, trädet som nästan alla har stått i.. Carro denna gång..!

Det bästa som var under den här helgen att vi hade Kanon väder i Stockholm, men jag drabbades av 5-6 myggbett, men  jag vet ej hur jag fått dem. Som ni läst så fick jag ändå en toppen helg..

<3

Söndag kväll

Sitter just nu med en mugg med varmt te och två ost-smörgåsar, hur gott som helst. Hade inte tänkt att skriva något speciellt ikväll. Ska skriva lite imorgon om helgen. Har faktiskt haft en helt okej helg. Nu ikväll så jobbade jag extra, för det har varit TOTALT KAOS under hela helgen och det har varit mycket ringandes på telefonen. Aja, planerna sprack som jag hade planerat.

Har bestämt mig att nästa helg tänker jag inte jobba något extra för jag vill ha en hel ledig helg. Så jag ska prata med mina samordnare att de inte får ringa för att jag har andra planer...
Nåja, ska titta på en film nu..så vi ses!

<3


RSS 2.0