Onsdag

Ligger i sängen och tänkte bara skriva ett inlägg och sedan sova. Jag har varit trött hela dagen idag. Alltså idag är det första gången jag verkligen märkt av det själv på ett helt annat sätt. Så i natt så måste jag sova ut ordentligt för imorgon måste jag på utbildning och om jag ska orka hålla mig vaken under dom där tre timmarna så måste jag få sova ordentligt.

Kort om gårdagen, mötte uppe brorsan och Malin efter jobbet. Drog in till stan och kikade på kläder. Sedan gick vi och käkade lite god mat. Det var så att man rullade hela vägen hem, så mätta var vi. Gav även min present till Malin som snart fyller år och en annan liten grej till bebisen som ska beräknas komma.. När? Jaaa ni.. låt mig tänka... hmmm SNART - När som!!



Idag mötte jag upp brorsan igen, trots att jag bara ville hem efter jobbet så drog jag mig själv till IKEA eftersom jag hade lovat bror min. Men det var kul, jag fick chans att kika på en massa grejer åt mig själv. Ska ju nämligen dit igen imorgon fast med pappa. Han ska köpa min födelsedags present då. Har hittat lite grejer som jag vill ha. Vi såg även en igen känd människa, men ni kan inte ana vem. Brorsan blev nog lite små glad, för han berättade lite om att brorsan och den här lilla kändisen båda tycker om Anna Anka.. skumt nog.


Självklart blev det lunch på IKEA också..

Jag klev av från tunnelbanan lite tidigare än där jag brukar gå av så jag kunde promenera hem när det var så fint väder. Men när jag väl kom hem så tog jag en snabb dusch och bytte om till mjukiskläder och kröp sedan ner i sängen. Här har jag nu legat resten av dagen och hela kvällen. Läst lite Sofi's Mode också. Men nu tänker jag knäppa av tv:n och försöka sova. Känner att ögonen är lite trötta, men jag får en timmes sovmorgon imorgon så det ska jag njuta av.

 



Nej, God natt på er!
<3


090928

Ska lägga mig snart. Ja, ni vet ju att jag har jobbat hela dagen idag och jag var super trött när jag lämnade jobbet. Måste först och främst säga "Förlåt Kompis för att jag inte träffade dig ikväll. Men jag var så trött, kan träffas en annan dag om du vill". Okej, men dagen har varit bra och samtidigt lite jobbig. Fast jag har jobbat med bra människor så det gick bra.

Imorse så regnade det och på dagen blev det soligt och blå himmel och nu är det regn igen + att det låter som det åskar också.. och ni som känner mig vet vad jag tycker om åskan. Det är bland det värsta jag vet. Blir orolig och får svårt att sova. Men men. Imorse fick jag ha på mig min Converse och mycket kläder som; stor halsduk, tjock kofta, jacka, vantar, och mjukisbyxor. Så gick jag till jobbet med mitt lilla paraply också.



Ikväll har jag suttit och messat två vänner jag i vanliga fall inte brukar umgås med. Vi ska träffas i veckan, på torsdag om jag har rätt och snacka skräp. Har inte setts på länge och det ser jag fram emot. Får se hur det går. Ska även på en utbildning på torsdag och sedan hinna ta en tur till IKEA tillsammans med far min som ska köpa min födelsedags present. =) Så det händer grejer på torsdag. Nej nu måste jag sätta punkt här. Imorgon kanske jag ska träffa bror min efter jobbet. Sedan blir det hem och betala räkningar. Så vi hörs! God Natt!

<3


Bild bevis!

 

Många tror inte att jag har "foppa tofflor" på jobbet. Fast vi säger Crockers. Japp dem är gul/blåa. Köpte dem under EM. Nu är jag sugen på en annan färg och även på att köpa ett annat par andra inneskor, eftersom jag skulle vilja byta i mellan åt med vanliga inne tofflor. Men mina andra vänner på jobbet har också kopior av Crockers i färgerna orange, rosa, mörkblåa, röda, vita, ljusblåa, svart, silvriga, beige-a och gröna. Så vi är många faktiskt som har dessa skor. Fast vi är bara tre stycken som har dem riktiga märkes Crockers och det är faktiskt jag och två till på just min avdelning.

<3

Söndag..

Imorse kom jag på att jag ska jobba hela dagen imorgon, så jag ska skriva det här lite fort sedan måste jag iväg till badrummet och tvätta av mig sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen för att sova. Men först lite om dagen.



Jo, på dagen träffade jag Karina, hon skulle byta ett par byxor hon köpt. Sedan gick vi på bio och såg The Ugly Truth och den var så himla bra. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Den var verkligen jättebra. Om ni vill se en komedi så se den. Fy sjutton vad den var bra.




Stockholm har sina fina stunder och kvällar..


Gud, kände mig väldigt röd idag. Men jag gillar min jacka.



Nå, senare så beslöt vi oss för att ta en promenad till slussen. Grejen var att vi tänkte ta en fika, men alla fik stängde antingen tidigit eller skulle nästan stängas. Så vi drog hem istället. På vägen hem så passerade jag förbi min kompis lillesyster och hennes familj, träffade även en annan nära vän till mig då. Hjälpte henne nämligen att ren skriva hennes CV. Lilla flickan börjar bli stor.

Nej nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för läggdags! Jobbar hela dagen, men vi hörs!

<3


Pay Day..

Lördag och jag har sovit ut, men trots det så vaknade jag tidigt imorse. Planen var att träffa lillebror, men det hade han glömt så han umgås med far och äldre bror istället. Hmm.. borde jag känna mig lite dissad nu?! Jag har iallafall legat i sängen ett bra tag och fillurat och trixat med den senaste prylen i min samling. Nu har jag äntligen blivit av med min gamla tråkig mobil. Köpte ny igår och är sååå nöjd. Fortfarande lite saker jag måste lära mig. Får fråga Malin, hon äger ju en likandan som hon köpte för ett bra tag sedan nu. Så hon är typ expert nu.

Har precis satt igång Michael Jackson Thriller Album (eller en del ut av den iallafall). Köpte hans kollektion igår. Alltså Human Nature är så helt underbar, kan aldrig sluta lyssna på den. Ja killen gjorde grym musik. Som ni vet var det ju Pay Day igår och då passade jag på att köpa en del grejer. Telefonen eventuellt och lite andra grejer. Behövde lite nya filmer så det vart några stycken, Michael Jackson Collection, ett nytt USB - minne (eftersom Caroline fortfarande inte lämnat tillbaka dem andra två). Jag köpte även en present till Malin och lilla flickan som snart ska komma ut.

Kan kort berätta gårdagen, mötte upp min kompis lillesyrra. Hon hade lite ärenden till banken som vi gjorde. Sedan så käkade vi en liten frukost. Efter det mötte jag upp Karina och vi drog vidare in till stan. Där försökte jag hjälpa henne handla in en ny garderob. Vi kom en ganska bra bit, men vi har fortfarande lite kvar att handla in. Hon är som en docka, klä hur man vill och hon gillar det jag tycker hon borde köpa också. Min storebror är exakt likadan, han gillar dem kläderna jag ber honom köpa. För dem passar i det och ser bra ut i det också. Haha, dem båda är som mina dockor/modeller. Nå sedan gick vi och åt lite lunch. Efter en låååååång dag i stan så kom jag hem glad och lycklig. Det jag köpte var nämligen presenter till mig själv från födelsedagen =)











Och sist men inte minst ska jag visa en smyg tittt på Malins present. Guess what? Tyvärr är den inslagen redan. Men jag är nöjd. Hoppas bara hon gillar den.



Japp det var allt hörrni. Nu tänkte jag smita ner till affären och handla lite för ikväll hade jag tänkt se en av dem nya filmer. Får se vilken det blir!

Hörs! <3

Vilken kväll!

Vi har haft en super kväll. Skratt på skratt. Mysigt. Jaa, åt god mat till att börja med och smarrig efterrätt. Se bild nedan från kvällen.















Tack för ikväll mina fina vänner! Okej allihopa this is it. Imorgon är det en ny dag med nya äventyra. Jag är stolt över mig själv. Det har hänt lite saker på jobbet som jag har åstadkommit och är stolt över. Nej nu är det väl dags att sussa. För ja imorgon ska jag träffa en vän och då ska jag även köpa my new phone. Dock gillar jag faktiskt Jenkans och Jokerfaces nya mobiler.



Good night!

<3

To my friend Jokerface!

Hahaha, här får du för att du låste ut mig!! Mobbning! =) hehe


Lovely

Denna låt gör mig lite svag i knäna. R&b sångaren Trey Songz har gjort det igen med låten One Love. Den här killen är grym, fastnar nästan för alla låtar han gör och nu fick den här min uppmärksamhet. Lovely!!


Bästa rånet någonsin.

God kväll! Ett sent inlägg blev det nu, men det beror på att jag har varit med roliga vänner nu på kvällen. Kom hem strax efter elva någon gång. Har haft roligt som vanligt. Kollat på Idol, ätit snuskiga pannkakor, förbjuden snacks och jaaa kollat på tv. Har lovat på heders ord nu att det inte blir någon mer snacks nu. Usch, det är förbjudet!! Okej, kort om dagen. Jobbade till halv sju och det var yttligare en lyckad dag. Hade roligt med mina fina arbetskompisar. Skrattat och bara haft kul liksom.

Mötte sedan upp min vän Malin, drog hem till hennes syrra ja och ni vet resten ju. Men något som absolut chockade mig var ju för sablan det här rånet som skedde i mina gamla trakter eller ja okej i närheten iallafall. Jag måste säga att det här rånet i Västberga är nog det bästa och coolaste rånet jag någonsin hört om. Dem där rånarna är ju värd pengarna för ett sådant skickligt och smidigt jobb. Bästa rånet som någonsin har gjorts på länge. Haha tillskillnad från rånet som hände här i närheten som min kompis berättade om. Två killar rånar en liten livsbutik. Hehe..springer på fots också. Klantigt. Nej, poäng för rånarna för ett skickligt jobb! Haha polisen kunde inte göra någonting.



Nej gud alltså, årets bästa nog. Haha pengarna borta för alltid. Ja, vad säger man.. "Starkt jobbat". Oh my god, nej jag ska sova nu! Hörs imorgon!

<3

Onsdag..

Om en liten liten stund så ska jag klä på mig. Börjar jobba vid 11 och slutar kring halv sju ikväll. Igår skrev jag inget för att jag hade bara inte lust. Jobbade från 7.00 till 12.00. Sedan tog jag på mig extra pass ju så då hade jag fyra timmars ledighet och började sedan kl.16.00 och jobbade till 20.00. Nå, dagen gick iallafall bra. På min rast drog jag hem och käkade lite lunch och vilade upp mig. Men när man väl är hemma så är man aldrig glad att veta att man snart ska tillbaka till jobbet om man redan tidigare varit där.

Nåja, imorgon är jag ledig i vilket fall som helst och det är skönt. Fast nu måste jag sätta lite fart och göra mig i ordning. Vi hörs ikväll!

<3

Dags att sova..

Dags att sova nu faktiskt. Tänkte bara slänga in det sista inlägget innan jag släcker ner. Imorgon är det jobb hela dagen, eller okej jag får ju faktiskt fyra timmars ledighet..ganska skönt. Men sedan tillbaka till jobbet för yttligare fyra timmars arbete också.

Ikväll så fick jag besök av en lite knasunge som behövde plugga lite i lugn och ro.. okej samt använda mitt internet. Fast det är skönt att kunna hjälpa till trots det bara gällde internet. När man ser andra plugga så saknar man faktiskt lite läxor och sådant. Men skoltiden ligger på hyllan just nu.



Nej det var allt, kollat klart på Heroes som jag har börjat följa nu igen. Halv flummig serie, men jag dras till den ändå. Aja, nog med det. Ska avsluta meningen med att vi hörs imorgon igen!

God natt <3


Veckans låt.

Ja denna veckan så ger jag plats för en låt som jag snart har spelat sönder i två dagar nu. Det är en lite mer fartig låt. Denna låt får mig att vilja dansa när man är som tröttast, så sablans grym alltså. Låten är från en film eller det var där jag första gången hörde den iallafall. Den här låten kommer nog spelas ett tag till i dessa grymma högtalare.

<3

Ms Triniti feat.Beenie Man - We burnin, burnin


Underbar dag.

Idag är en bra dag, vi hade jätteroligt på jobbet till att börja med. Vi unga kan få ni som är förbi 35 att ha roligt utan att ta till illa upp. Det var iallafall kul. Sedan så fick jag en överraskning idag faktiskt, min vän Silvija is back. Träffade henne på jobbet den lilla knas ungen. Inte ringt eller sms:at något sedan hon kom hem. Men hon ringde efter jobbet och berättade att New York var verkligen ett måste att åka till. Se yttligare en till som tycker man ska åka dit. Får mig ju bara vilja åka. Hon skulle berätta mer nästa gång vi träffas istället.

Somnade när jag kom hem, var lite trött efter jobbet. Vaknade upp av att mamma skulle berätta att hon skulle ut ett tag, kollade sedan på mobilen och insåg att jag hade 4 meddelanden och 3 missade samtal. Har alltid på ljudlös på jobbet så jag glömmer jämt att sätta på ljudet efteråt. Så det var bara att messa och ringa samtal. Nu sitter jag här och tänkte läsa lite tidningar jag köpte idag på vägen hem - äter lite mellamål också.



Ska kolla klart på Gossip Girl nu. Slutar vilken sekund som helst. Men vi hörs snart!

<3


Söndag kväll.

Känner för en mys kväll. Sätta på en film och bara slappa i sängen med myskläder och kanske varmchocklad med något gott gott till. Eftersom jag var så trött så råkade jag somna en liten stund och jag har då med andra ord inte varit nere i affären och handlat än, men jag har lite tid ändå.

Kollar nu sista minuten på Privileged. Maten blev precis klar så jag ska käka lite, men sedan ska jag nog sätta på mjukisbyxorna och drar ner till affären och handla lite.

Hörs snart!
<3


Inställt.

Hade gjort mig i ordning och redo för att gå, men plötsligt bara så satte jag mig på golvet med allt i famnen och tänkte efter och nej..jag orkar inte åka. Som jag tidigare nämnt är min farbror på besök i Stockholm, men åker hem till Malmö igen imorgon. Var ju då middag hos pappa ikväll. Fast jag kom hem tidigt imorse och sovit lite, min kropp är öm och konstig fortfarande från i fredags. Jag jobbar mycket och känner att gårdagen räckte gott och väl. Sedan har jag ju nästa vecka att se fram emot. Plus att på tisdag jobbar jag 7-20 (hel dag igen). Min släkt står faktiskt inte varandra så nära. Det var som pappa sa "vi gråter ju inte direkt för att vi inte får träffa varndra.." tyvärr. Storebror är ju inte heller där så lillebror får vara den som representerar syskon ligan ikväll.

Själv funderar jag på att kanske ta en promenad i solen. Äter lite käk just nu. Måste även städa upp mitt rum lite grann. Blev sugen på yoghurt nu faktiskt! Men, men..ha en fin sol dag! =)

Hörs snart!
<3

Checka in den sk. buddhan.


Good times from last night

Usch kom hem 07.00 imorse. Sovit fyra timmar inatt plus de tre extra jag sov när jag kom hem. Vi pallade inte dra hem igår så vi sov kvar och det var roligt. Alltså jag har inte haft så roligt som igår kväll på väldigt väldigt länge. Bestämt att åtminstone en gång i månaden måste ska vi göra om detta. Om vi kan fler så är ju det underbart. Nej fy sjutton alltså. ¨

Tor-Björn, 45. Leka?
Stör inte! Per-Göran leker med min helikopter.

Oh my god, jag trodde jag skulle dö där alltså, fy vad jag skrattade. Nej, allt började med att jag mötte upp Frida (Malins syrra). Åkte och köpte mat och sedan drog vi hem till Malins nya place. Måste bara säga att hennes kök ser ut som en utdragen bild från IKEA katalogen. Så sablans fint alltså. Vi gjorde god mat - Wook grönsaker med kyckling och ris med sötsursås + baguette. Sååååå gott alltså. Efterrätt - glass på det. Det blev mycket musik, skämt, kortspel, skräck upplevelser och fotbollsfrågor på 10 sek. Nej, tack så mycket för en trevlig kväll..!



väntan på bussen..


köket direkt från ikea..nej men fint var det.


den goda mat.. mmm så god alltså.


glass och kort spel..


mysigt med lite ljus till..

Måste lägga in kort på buddha sedan (det fanns en buddha på uteplatsen inte många som har det). Han såg lite naken ut så jag fick göra honom till adam istället. Tänk er att ha vindruvor, fontän, rosenbuske och en grill utanför där man bor - på en sådan liten plats alltså. Det var så sjukt fint alltså. Är riktigt avundsjuk!

Nej måste göra mig i ordning. Nu ska jag snart iväg igen..middag hos pappa kl.16.00. Hejså länge!
Hörs ikväll!
<3

Helg people..!

Så skönt med helg. Jobbade som en arbetsmyra från 7.00 på morgonen till 21.00 igår kväll. Vaknade ju även kl.04.55 på morgonen så kom jag i säng runt 22.40. Var så fruktansvärt trött. Messade lite med en kompis och sedan så däckade jag. Vaknade upp vid 04.00 och insåg att kläderna var på, oborstade tänder, tv var på och datan. Stängde av allt och gjorde mig i ordning för att sova. Vaknade sedan vid 10.00 men låg kvar i sängen till 13.30 ungefär. Var för seg för att stiga upp.

Men arbetsdagen var helt okej, jobbade med bra människor och på kvällen fick jag lyckats mina lilla trio ungdomsgrupp samlad. Karina kom förbi och Carro var redan där så. Kul att snacka om annat än jobb. Dels kom det här oroliga sms meddelandet på tal som jag skickade till många som fick en del bli lite nervös dvs Carro. Haha, så himla kul. Sista timmen på jobbet blev det Idol. När jag kom hem skulle jag kikat på Dirty Dancing men tusan alltså, somnade ju. Mannen Patrick Swayze gick ju bort här om dagen, sägs vara mannen som fick kvinnor våga dansa sexigt. Trist - han gick bort i cancer.

Just nu planerar jag middag med fina oldschool friends ikväll. Verkar vara överrens nu om vad det ska bli till mat. Ser fram emot det faktiskt. Nästa vecka är det också middag på G med andra vänner. Ser fram emot det mesta ju nu förtiden faktiskt. Imorgon ska jag få träffa min farbror jag inte sett på säkert 6-8 år. Trevligt trevligt.

Pitbull - Hotel Room Service spelas konstant i mina högtalare just nu. Låten jag hörde först i Kreta. Så härlig bas i den. Gillar störa grannen =)



Pass på..med hälig bas är det bara skönt att kunna dunka musik om du har bra högtalare.
Återkommer strax..måste börja göra mig i ordning lite grann.!

<3

Trevlig kväll!

Sitter och glor på tv och pratar med min goda vän. Hon berättar om sin nya lägenhet och skickade även en bild på sitt nya kök. Oh My God. Rena lyx lägenheten ju. Jag är jätteglad för hennes skull och hoppas åter igen och igen och igen allt det bästa. Nu är hennes syster själv i den gamla lägenheten så jag hoppas det kommer gå bra där med.

Jo presenten jag fick. Här har ni den.!



Ni förstår nog inte. Detta är en skallra som en gång tillhörde min kusin som tyvärr gick bort i tidig ålder. Min moster har nu givit mig hennes skallra som hon fick på sin 1 års dag. Det här betyder jättemycket för mig eftersom den tillhörde just min kusin, men samtidigt eftersom det betyder mycket för min moster också.

Okej, lite om kvällen. Jobbade till 21.00 och min kompis Karina var tillbaka på jobbet igen. Hon har nämligen varit sjuk ganska länge och ledig så det var roligt att hänga med henne ikväll. Vi babblade på som bara den. Kul att ha sin vän tillbaka. Nu är det bara lilla Silvija som jag måste få höra hur New York var. Är så himla nyfiken på vad hon har gjort.

Nej, jag ska väl sova för jag jobbar 7.00-21.00 imorgon!
Simma lugnt så hörs vi!
<3


Hallå, är det inte dags snart!

Ja, födelsedagen är över och ja det finns en grej jag väntar på och det är det lilla underbara livet som min kära och nära barnbens vän går runt och bär på. Fan, jag orkar inte vänta längre. Är så nyfiken och tycker faktiskt att det är dags snart. "Moster" väntar på att få skämma bort det lilla livet som snart ska komma. Jag hoppas allt det bästa för min nära och kära vän med både familj och boende. Kommer sakna ha dig här ute. Får se när vi träffas igen eftersom du har fullt upp nu ett tag framöver.


Kom igen..kan tiden inte gå fortare.

Nej all lycka till min underbara vän! Finns här för alltid!

<3

Tack!

Jag måste säga tack åter igen för alla jätte-jättefina sms ut av er.
Här har ni några som jag fick av er. Orkar inte skriva alla.
 
1. GRATTIS!! På den stora dagen.

2. Marre! Grattis! Nu är du officielt gammal. Hurray! Haha. Ha en superdag! =)

3. Grattis tjejen. Nu är du lika gammal som resten av oss ;) ha en underbar dag!

4. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!

5. Grattis :-)

6. Muchas felicidades en tu dia mi corazon <3

7. Grattis! ;-)  (en melodi spelades upp i sms:et)

8. Grattis på födelsedagen :-)

Ja grattis här och grattis där. Några på jobbet fick också veta att jag fyllde år igår, men bara några. Jag fick ju värsta uppmärksamheten förra året och jag behöver det inte igen. Men det var många som sa "Ajuste du blir ju 21 nu, det är ju ingenting du märker störra skillnad nästa år". Förstår inte riktigt hur?! Men aa. Nej god "tårta" eller pajliknande åt vi igår. Med jordgubbar och allt. Fy sjutton vad gott alltså.!



Idag ska jag gå och hämta paketet på posten, det är från min moster. Jag tror nog att jag har fått den absolut bästa presenten på alla mina 21 år. Är så himla nyfiken på hur den ser ut. Ska inte avslöja något, ni får antingen veta ikväll eller imorgon. Det beror på om jag orkar blogga ikväll.

Jo, jag fick ett samtal av min pappa igår och han berättade att i helgen ska en av mina farbröder komma upp till stockholm. Då blir det tydligen middag och allt också hos pappa. Ja, ni vet att jag inte pratar så mycket om min släkt, det beror mycket på att vi inte står varandra så nära. Endast familjen bara. Har nog inte sett min farbror på säkert 6-8 år kanske. Ska väl bli kul på ett sätt. Mycket har hänt sedan dess.

Nej , ska äta frukost! Be right back!
<3

Underligt..

Nej, något konstigt hände med min bloggsida idag. Vet inte riktigt vad?! Kollade in den när jag kom hem och då visade den något jättekonstigt. Allt var huller om buller. Nu verkar det ha fixat sig igen. Men det var lite underligt att den visade så konstigt. Jag återkommer snart..

Nu är det familjemiddag här..ska fira lite.återkommer strax!

<3

*Roligt roligt*

Idag är ingen vanlig dag för det är Marres födelsedag..

Japp, har precis tryckt i mig frukost och ska strax gå och jobba. Gud vad folk bombar en med meddelanden. Snällt av er allihop! Tack så hemskt mycket. Jo tänkte blogga lite igår kväll, men eftersom jag träffade Malin som faktiskt flyttar idag *buhu* =( så gjorde jag aldrig det. Kom hem alldeles försent. Vi hade faktiskt jätteroligt, träffade Malin och Frida. Vi var hemma hos dem. Alltså att ett par glasögon kan få dig att se ut som 20 år äldre. Nej, jag ska sluta..men vi hade fruktansvärt roligt pga. ett par glasögon. Säger inte att minna i särskilt snygga, men hmm..jaa skit samma..hehe.

Som sagt my B-Day och jag är glad. Skulle hämta paketet idag på posten, men det är ingen chans att jag hinner det. Omöjligt. Vi får väl se..imorgon har jag mer tid innan jag börjar jobba så. Nej jag ska göra det sista nu för jag ska alldeles strax. Men ni ska få se en speciell bild från igår. Jag måste visa er. Hinner inte det nu eftersom jag har inte fört över några bilder än på datan.

Ha en rolig dag, det ska jag iallafall och ikväll blir det lite kalas här hemma med familjen!
Vi hörs då!

<3

090915

Ja, alldeles nyss så kom det en postavi i brevlådan och suprice så var det faktiskt till mig?! Konstigt. Får gå och hämta paket eller vad det nu är imorgon. Ska om bara några minuter gå till jobbet. Är ny duschad och utvilad. Så jag antar att jag är redo. Har kollat lite på Ellen Degeneres show under tiden jag har gjort mig i ordning. Under hela morgonen så har en låt fastnat i mitt huvud. Ni minns filmen jag berättade för er om Center Stage 2 Turn it up? Måste säga att den första filmen är bättre, men musiken är grymmare i den andra. Mer modern. Det är en låt jag har spelat något sjukt mycket hela morgonen. Loosen up med Golden feat.Sophia Shorai. En hip/hop låt, tog tid innan jag förstod varför jag gillade den. Lite annorlundare hip/hop låt bara - melodin och allt.



Den är inte så värst lång men jag gillar den. Oj nej nu måste jag röra mig mina vänner. Vi hörs ikväll igen! Ska iväg och jobba nu!

<3

Måndag igen!

Jaa, måndag igen. Dagen som har gått har varit underbar. Vad har jag gjort? Jo ni, ABSOLUT INGENTING..jag sov ut riktigt ordentligt. Var så fruktansvärt trött alltså. Hela min kropp behövde vila upp sig. Kände igår när jag torkade golvet på kvällen på jobbet att jag hade jätteont i min högra axel. Vet inte riktigt vad jag ska göra för det?! Men vila fick jag gjort idag iallafall. Skulle till stan, men jag fick tacka nej. För jag ville ha en dag för mig själv. Så. 

Kollade ju på MTV-Galan natten till idag också. Spelade även in den. Måste bara säga att den vart ganska skum.. lite förstörd. Inledningen var dock grym med Madonnas tal för att hedra Michael Jackson. Hyllningen med både dans och uppträdande från hans syster Janet Jackson var riktigt coolt. Man fick den här känslan att den här galan kommer bli Jättebra tills den bortskämda och respektlösa Kanye West måste förstöra allt genom att gå upp på scenen och avbryta mitt i ett tacktal som Taylor Swift håller. Kanye var själv nominerad i flera kategorier och blev utbuad så fort dem visade hans musikvideo efter ha förstört för Taylor som vann sitt första MTV Award, t.o.m när P.Diddy nämnde hans namn i en kort mening blev han utbuad. Ingen ville höra hans namn. Men galan var helt okej. Beyonce uppträdde och hon var grym som alltid och samma med Jay Z och Alicia Keys som gjorde en duett.. bästa på länge alltså.

Ja, som sagt en väldigt slapp dag. Så skönt. Imorgon är det dags för jobb igen. Usch, men denna vecka är det bara kvällar. På fredag är det ett hel dags pass så där får jag stå ut lite. Men det blir nog bra! Jag ska sätta på MTV VMA igen, måste se Janet Jacksons uppträdande igen. Glömde ju berätta att HELA New Moon trailern visades också, Fy fan (ursäkta ordvalet) vad bra den var.

Hörs! <3



Nyttig har jag iallafall inte varit idag..hehe


Hemma igen.

Jag vet att det är sent, men jag har inte haft någon lust att skriva något förrän nu. Har varit ganska seg sedan jag kom hem, men jag tog mig i kragen nu och kunde bjuda på ett kort inlägg iallafall. Jag har haft en riktigt bra dag. Fick jobba med en gammal vän och vi har alltid något att prata om. Han är en snäll människa. Behöver finnas fler snälla människor som han.

Nej, imorgon är jag ledig och jag njuter bara av tanken att få ligga i sängen och sova ut. Om ca. 40 minuter så börjar MTV - Video Music Awards, jag ska spela in den. För den galan kan hålla på ett tag och jag är ruggigt trött. Ni får ursäkta, men jag orkar inte skriva mer. Jag är alldeles för trött tyvärr. Ha det så bra!

<3 god natt
'


Söndag morgon!

Oh my god.. trött som attans är jag. Igår jobbade jag från kl.7.00 på morgonen till 21.00 på kvällen, så jag var helt död när jag kom hem. Vaknade 05.00 på morgonen och somna säkert runt halv tolv - tolv (över trött). Idag ska jag jobba från 9.00 till 20.00. Tack och lov är jag ledig imorgon. Så det är bara att köra på. Usch, klockradion är på och allas favorit låt Pitbull - Calle ocho (I know you want me). Verkligen inte rätt låt för att pigga upp mig med tanke på att den låten är riktigt tjatig nu.

Ja, nu vet ni iallafall anledningen till varför jag inte skrev något igår. Får se om jag orkar göra det ikväll. Jo men det måste jag nästan göra eftersom det är MTV - galan ikväll och det är ett måste. Lär förmodligen spela in galan, men man vet aldrig. ÅÅhh, den nya låten som jag verkligen gillar just nu är Jay Z feat.Rihanna, Kanye West - Run this town. Hoppas den låten dyker upp på galan. Nåja, ska väl äta upp min frukost. Saknar god juice nu förtillfället på morgonen. Får se om jag köper det på vägen hem idag.

Nu är det inte många dagar kvar..till vad? JOO..Min Dag.. =) Nej, mina vänner vi hörs väl ikväll igen! Usch, så hemskt det låter men sådant är livet vet ni. Jaa ni vet! Ha en jättefin dag och tänkt på mig när jag jobbar medans ni hinner vakna upp i era sköna sängar och hinner varva ner lagom till kvällen då jag slutar. Nej. Ha en super dag!

<3


11 september..





Nope, har fortfarande inte glömt.

Ha en bra dag mina vänner. Ska göra mig i ordning nu och knata iväg till jobbet.
<3

Återberättar..

Ja, det blev inget skrivande igår. Jag höll på att skriva ett inlägg på kvällen när jag hade kommit hem, men datan frös och hakade upp sig. Klockan var mycket och jag orkade sätta på data och skriva om allt igen. Jag kan ju lika gärna skriva allt idag istället. Kan berätta att min tidiga födelsedags present blev nya högtalare till min Laptop. Jag dunkar musik jämt nu. Kunde ju inte lika mycket förut eftersom det var bara en högtalare som funkade och lät konstigt, men nu har jag fått nya så då är det bättre ljud.. *Tack lillfamiljen*.



I onsdag på kvällen mötte jag även upp Malin och Frida, vi smet och handla lite gott - gott sedan drog vi hem till dem och kollade på Idol och jag höll på att dö, alltså det var bland de roligaste jag hade sett på ett tag. Nä, det var kul. Sverige spelade och vann ju även i onsdags och om jag ska vara ärlig så har jag ingen alls koll på fotbollen längre. Synd. Jag måste nog börja skärpa mig lite.

Igår så mötte jag upp min gamla vän Gisela. Stackaren jobbar extra på dagis och barnen hade varit lite jobbiga igår så hon var helt slut när vi möttes upp. Fast vi åkte in till stan och käkade några timmar innan hon skulle iväg igen och jobba. Smet även in i några affärer och provade kläder..


På Pizza Hut, väntan på maaat..


På H&M..



 På vägen hem åkte jag och träffa en annan nära vän till mig. Skulle lämna en nål liknande grej till honom (Giselas bror) Marcello. Träffade även familjen då på samma gång. Står deras familj ganska nära så det var roligt och träffa dem. Så gården var bara bra.

Om en timme ska jag dra och jobba. Usch, jobbar hel dagar både lördag och söndag. Imorse blev jag väckt av en kompis från jobbet. Han ville byta pass med mig på måndag. Ska jobba hans tisdagkväll och han min måndag morgon. Ganska schysst ändå. Då slipper jag tänka på söndag att jag måste jobba igen på måndag. Men jag är minsann allt för snäll mot honom..

Men men.. <3

Ny pryl, ny film..

Idag var vi och köpte min present. Fick den tidigare och jag är glad. Jag berättar senare vad jag fick. Det är en grej som är till min laptop. *Me Love Music*.. Ni kan nästan gissa vad. Vi var ju på Elgiganten, så då passade jag på att kika vad den "förmodliga" framtida mobilen ska kosta. Malins telefon är gudomlig. Hon kommer nog få behöva ge mig en kurs. Hon har i ju för sig redan börjat lite grann. Den kostar lite, men just nu är det i behov. Typiskt bara att du hinner flytta innan jag ens hunnit köpa den. Hmm..

Ja vi kollade på en ny tv till mig också och jag hittade ganska bra apparater. Dem var inte så värst dyra, men vi får väl se. Måste jobba lite först. Ni vet pengar spelar roll. Det enda jag vill nu är bara att få klart mitt rum. Har så mycket planer, men då gäller det att ha mycket pengar också. Nej nu väntar jag på mamma för hon vill vara här och ge mig presenten trots att den står i hallen ihop packad. Nå, får se om bror min ger mig det jag vill ha. För det är något heeeelt annat. Väldigt enkelt ändå.

Jo, jag har en ny film att "rekommendera" eller hmm ja..som ni som gillar dansfilmer - blandning av hip/hop och ballet kanske borde se denna. Kan väl inte säga att den är SUPER bra precis eftersom den är en riktig blandning av filmerna som - Honey, Save the last dance (både den första och den andra), Take the lead och säkert fler blandningar. Vad har dessa filmer gemensamt..? Jo dans. Denna här filmen Center Stage: Turn it up är iallafall en okej film. Tjejen i filmen är en dålig skådis, fast en grym dansare och killen är en väl en okej skådis (bättre än tjejen iallafall) och en grymmare dansare. Han är också en av Justin Timberlakes gamla dansare. Se trailern iallafall. Ni kan hitta filmen på Youtube i 1-12 delar.



Ska sortera lite kläder hörs snart!
<3

Veckans låt.

Denna låt hörde jag igår, men har hört den tidigare för länge sedan. Den dök upp i ungdomsserien The O.C så vissa känner nog igen den. Imogen Heap sjunger den och Speeding cars heter låten.. bekant? Så himla bra den här låten..
'

'


New shoes..and things

Som sagt köpte ett par nya älsklingar till samlingen och det blev ett par Björn Borg. Jag är sååå nöjd och som vanligt så tacksam för så fina skor. Jag är duktig att unna mig själv. Min arbetskollega sa till mig så här idag "Ja, men det är klart att du ska få unna dig. Om du vill ha märkes skor så vill du. Pass på för när du får barn så är det kanske det sista dyra du köper till dig själv". Jag höll på att skratta ihjäl mig. Men vet ni vad jag tänkte på när jag kom hem igår. Det märks vem jag får min inspiration av skor stil ifrån..haha..kika nedan.



De första här ovan är dem nya vackra - underbara skorna.. Och som ni ner ser här under igen så har jag tidigare visat dessa skor i våras..Guess who's?



Joo det är ju Malins skor som jag tidigare visat och har fått min inspiration ifrån. Umgås ju en del med henne så det är inte konstigt att jag sakta börjar ta efter henne. Det var faktiskt även hon som fick mig att köpa skorna. Super nöjd iallafall. Det roliga var ju att jag fick små saker på köpet. Jag fick t.ex. en tyg väska från Björn Borg och ett nyckelband från Scorett. Mellan mig - Nilson och Scorett finns det bara kärlek.. =)



Nåja, imorgon är jag i vilket fall som helst ledig och då ska vi åka och kika på en tidig födelsedags present. Får se om jag får den redan imorgon också eller om jag måste vänta till nästa vecka. Roligt att veta vad man ska få. Jag är så duktig, berättade i söndags vad alla kunde köpa till mig eftersom då slipper jag..Vad önskar du dig? Äsch, jag är ingen som måste ha något direkt.. är nöjd med ett par strumpor. När man var mindre stod det HUND längst upp på listan. Men Romeo är ju i stort sett en i familjen och fasters älskling. Ska snart ta hit honom för jag saknar honom som attans redan.

Nej nu ska jag kika på Sweet Home Alabama. Vi hörs imorgon igen! Kanske slänger in veckans låt. Men tills dess.. chao mis amigos!

<3

Vanlig dag..

Vaknade, tvättade håret, åt frukost, sminkade mig, klädde på mig, fönade och flätade håret, lämnade huset och gick till jobbet, jobbade, lekte, spelade ansvarsfull, slutade och lämnade jobbet, kom hem och....

Ja, först och främst plockade jag fram min affirsch som jag köpte igår på Brooklyn Bridge. Förmodligen ska jag till IKEA på torsdag och kika vidare på om jag ska köpa fler. Har två ställen till som jag vill ha bilder på, men jag har även funderat på att gå till en foto butik och kanske fixa stora affischer med mina egna fotografier..vi får se. Hur som helst jag satte upp Brooklyn Bridge på ett perfekt ställe och jag är super nöjd.


Visst passar den bra där ovanför de stora byråerna.

 
Mina två bilder är äntligen på plats.

Ja sedan satte jag även upp de andra små som jag nu ett tag har haft och aldrig satt upp. Men jag är riktigt nöjd. Sakta och säkert börjar jag få upp grejer på väggen nu. Så det har jag pysslat med lite under dagen..

<3


090907

Ja, dagen började väl inte sådär jättebra direkt. Först ringer jobbet och vill att jag kommer in och jobbar hel dag. Tyvärr kunde jag ju inte eftersom jag hade tid på vårdcentralen imorse. Har hittat en konstig knöl bakom örat och det visade sig vara en inflammation. Men den dumma..skumma doktorn sa bara att jag skulle knapra 2 ipren om dagen i en vecka. Jag trodde jag skulle få antibiotika eller lite starkare tabletter. Men ska tillbaka dit om en vecka igen om det är så att den här inflammationen inte har försvunnit. Hur som helst, sedan mötte jag upp mina vänner Malin och hennes tvilling Frida. Vi drog till Farsta Centrum och kikade på kläder bl.a. Jag köpte själv en jättefin affisch, en present till mamma och skor som jag fick en massa gratis grejer till. Ganska nice..! Tänkte visa bilder imorgon. Har inga just nu.


Malin "funderar" på bussen på vägen hem..

När vi var klara så åkte jag sedan till jobbet och jobbade till 21.00. Ganska trött var jag efteråt. Men kvällen gick jättebra och jag är suuuuper nöjd verkligen. Skyndade mig hem så jag kunde ge mamma presenten och hon blev glad. Och jag blev glad för allt jag köpte. Nej nu sitter jag och glor på Pirates of the carribean (första filmen). Kollar även på Roast på Berns. Ska alldeles strax gå och borsta tänderna sedan krypa ner i sängen. Ska jobba imorgon igen.

Kort om söndagen: Städade upp mitt rum riktigt ordentligt HELA DAGEN. Hade sedan en liten familjemiddag här hemma med lill-familjen. Mysigt. Sedan träffade jag Malin och Frida. Traskade runt en liten bit. Hamnade sedan hemma hos dem. Hängde där ett tag och var sedan hemma vid tolv på kvällen.

Så det var allt mina vänner!
God natt på er <3


Lördag - hemma igen.

Ligger i sängen och kollar på en svensk film - Stockholm Boogie. Den filmen är så rolig, minns första gången jag såg den. Jag höll på att skratta ihjäl mig då. Nå, kom hem från brorsan idag. Har haft det roligt. Han tvingade mig hjälpa honom tvätta hans kläder..oh my god. Verkligen ingen ledighet alls. Det var roligt att träffa lilla söta Romeo också och katten Sigge.

Usch, jag har en jobbig vecka nu. Varje kvinnas smärta. Önska bara att "min vecka" var över nu. Idag så har jag funderat på om jag ska köpa ny mobil. Nästan alla i lill-familjen skaffar en och mina vänner med. Jag funderar och min vän Malin har en ganska schysst mobil och hon är nöjd med den och det är en NOKIA. Har även kikat på en SONY E. Svårt beslut, men idag på t-banan hem höll jag på att slänga ut min egna på spåret. Blev galen. Måste ha en ny. Får se vad det blir för någon.

Ska se på filmen nu..skriver i någon av pauserna!

<3


Det blev lättlagad mat, Tacos.


Hade tråkigt i tvättstugan..hehe.


Sigge gillade kameran. Söt kan han vara ibland.


Ay, lilla Romenito. Så sööt.


Galenskap pga. ett sms meddelande.

Oh my god..! Det har varit terro samtal och sms i över en timme. Skrattar ihjäl mig, men samtidigt jobbigt att förklara gång på gång vad som menas. Det hela började så här. Jag fick ett sms-meddelande från Karina som det stod så här:

Jag har sett lite avslöjande
bilder på dig på nätet...
Googla ditt namn och kolla,
du bör kanske anmäla det!

När jag fick det blev jag lite orolig som det flesta blev, men jag känner Karina och jag vet att hon aldrig brukar Googla..tyvärr. Rätt avslöjande. Så jag scrollade vidare ner meddelandet. Vissa var smarta och läste vidare det, men vissa andra läste bara det här första. När man scrollar ner på meddelandet så kommer fortsättande text så här:

En smart person läser hela smset ;-)
Skicka detta vidare till alla i din adressbok
och se alla roliga reaktioner ;-)
Men svara inte direkt!

Folk har ringt och frågat vad jag menar..vad jag har hittat för bilder och..haha en kompis ringde för bara en liten stund sedan och erkände själv att det kanske finns (avslöjande bilder). Jag tänkte: Nej säg inte så..haha jag vill inte veta. Hahaha och Malin (en av dem som läste hela smset, blev ej lurad) din lilla flummis. Hon fick mig att skicka till hennes pojkvän som blev tvungen att Googla för att se om det verkligen var sant. Jag har skrattade ihjäl mig. Nu är jag faktiskt sen hem till bror min pga. allt detta. Folk har ju ringt hela tiden och vill ha en förklaring.

Men jag har packat klart väskan nu och ska bege mig ut till "landet". Tyvärr så har bror min ingen data som jag kan använda för att blogga och om jag ska vara ärlig orkar jag inte dra med mig min laptop heller. Så jobbigt om det är många som åker kommunalt nu också..trångt och allt. Men jag kommer ju hem imorgon igen så då kan jag blogga och visa lite bilder om jag har.

Ha en jättetrevlig helg! Vill ni ha meddelandet och lura era vänner så säg till!

Hörs imorgon igen!
<3


090904

God morgon! Ska vilken minut som helst klä på mig. Är orolig om det kommer att regna innan jag går hem eller efter. Nu när sommaren är över så är det så svårt att veta om det blir varmt senare på dagen och isåfall HUR varmt?! Varje gång jag går till jobbet är det ganska kallt, men när jag går hem senare på dagen så har värmen stigit upp några grader så det där är lite svårt faktiskt. Jacka eller inte?

Nej jag får lov att klä på mig nu om jag ska hinna. Det blir nog inge sminkning idag, orkar verkligen inte. Som sagt ska ju till bror min idag. Men jag kommer hem i mellan och packar. Oj gäspar gör jag också, fick faktiskt mer sömn i natt än vad jag får i vanliga fall. Jag gäspar ännu mer nu! Skumt!
 
Men vi hörs senare! Ha en bra arbetsdag!

<3

Kvällen.

Jaa, ni gott folk. Sitter här med en "turban" på huvudet och hoppas att innehållet (mitt hår) ska snart börja torka, gäspar gör jag också. Imorgon ska jag till min samordnare och boka in fler pass.. need the cash. Speciellt eftersom jag måste spara om från början igen. Dagarna börjar räknas ned nu också, men till vadå? Jo mina vänner till den 16 september som är mi cumpleaños (födelsedag).

På fredag kommer Silvija hem från New York. Har saknat henne. Har ingen att ringa och bråka med nu förtiden. Ska bli roligt att höra vad hon har haft för sig. Ska snart gå och lägga mig. Kollar just nu på Scary Movie 4 - har aldrig sett den faktiskt. Ska väl fortsätta titta en liten, liten stund. Måste sova tidigt ikväll. Imorgon ska jag jobba igen. Efter det är det raka vägen hem och packa en liten väska. Sedan ska jag till bror min. Får se om jag kanske träffar den mindre på lördag. Det finns en bio film vi båda vill se. Innan jag avslutar kan ni väl kolla på ett jättefint dansnummer från So You Think You Can Dance (se nedan) som handlar om cancer. Den här låten dem dansar till är absolut den BÄSTA. Maxwell - This Woman's Work.

God natt <3


Dagen.

Ja, jag kom hem för ungefär lite mer än en timme sedan och nu sitter jag här och äter pastasallad - grönsaker med ost och skinka. Sitter på sängen och funderar lite på vad jag ska göra..ska inte iväg förrän senare ikväll. Ja, jag kanske ska dammsuga lite grann eller något. Får se, kanske jag ska tvätta. Nej jag vet inte. Har iallafall jobbat idag och det var roligt faktiskt. Juste såg finalen igår och jag är väl ganska nöjd. Väntar redan på nästa säsong.

Nej jag är verkligen uttråkad nu. Får lov att hitta på något. Vet bara inte vad. Ska väl först ta och äta upp min mat. Vi hörs lite senare igen!

<3



Laddat upp och beredd!

Kom hem för mindre än en timme sedan. Jobbade till 20.00, men en kompis eller ja..sjuksköterskan på jobbet hade med sig sin lilla, pytte..pytte..pytte lilla söta - bedårande valp på 8 veckor gammal. Han är nästan lika stor som Romeo fast några centimeter mindre. Jag blev så kär att jag inte kunde gå där ifrån. Stannade kvar och skoj bråkade lite med lilla söta - Jerry hette han. Hahaha..jag frågade om han blev döpt efter Ben & Jerry (glassen). För det älskar nämligen husse.

Nej, nu sitter jag laddad här med något jag inte borde äta och Pepsi Max. Det är ju final på So You Think You Can Dance och det har precis börjat. Ska se på det. Hann nu inte tvätta bort mitt smink, men jag får springa i mellan åt och göra det. Ska ju även jobba imorgon bitti också, men det är bara 5 h så det är lugnt. Nej, nu måste jag se annars kanske jag missar något..

Hörs under pausen.. <3

Gå och köp!

Idag har jag gjort ett riktigt bra fynd som jag förmodligen kommer använda nästa varje dag. Var nämligen inne på Guld Fynd och hittade ett jääääääätte fint armband som faktiskt stödjer bröstcancer fonden. Jag köpte även en 10 kr:s skraplott. Så idag skänkte jag 20:- till bröstcancer forskning. Känner mig riktigt nöjd..!





Detta armband kommer verkligen sitta på i stort sett varje dag. Gå och köp det på som sagt Guld Fynd, det kostar heller inte så himla mycket. Plus att det är verkligen jättesött och fint - ett rosa mocka band. Du visar även att du stöttar bröstcancer fonden.

<3


Äntligen!


Alltså ni anar inte, jag har hunnit med så mycket idag. Jag handlade min kamera som jag så länge har velat ha nu och tjatat om. Sedan fick jag andra saker inhandlade också. Jag mötte först upp bror min och sedan mina kära och nära vän Malin. Sedan gick vi och åt på Pizza Hut. Vi gick sedan runt och kollade på grejer. Fanns så mycket jag ville ha att jag nästan höll på att bli galen. Kollade även på höst skor..haha jag var inte snäll mot de andra. Drog in dem i en skobutik som dem båda två hittade ett var sitt par skor som dem tyckte om. Även jag hittade skor som jag ville ha.

  
Min barnbens vän Malin..                  Ååhh.. så god förrätt..

Nej, vi hade riktigt kul faktiskt. Träffade även en arbetskompis till mig - Mamma Sophia (smeknamn). Hon presenterade sig på ett så roligt sätt till Malin och bror -..ja det är jag som är hennes mamma på jobbet. Det är ju nästan sant. Hon tar hand om mig och ser efter mig. Som sagt dagen har varit riktigt bra och jag är nöjd. Har lekt lite med kameran och kollat in lite nya grejer. Nu ska jag läsa lite Sofis Mode och kolla klart på Ghost Whisperer. Sedan klockan 22.00 så är det final på So You Think You Can Dance. Såg ni dokumentären på kvinnan som födde 8 barn och tidigare hade 6. Oh my god.. 14 ungar. Det är ju sjukt!

<3

 


RSS 2.0