Lugn kväll..

Ja, just nu är det så mycket tankar i min hjärna. De senaste två veckorna så har det varit mycket saker som har chockerat, överraskat och förvånat mig. Det svåraste är att jag har svårt att förstå att så mycket händer på en och samma gång. Ibland så önskar jag att jag kunde göra mer för min familj och mina vänner. Det har även varit mycket på jobbet. Allt kommer på en gång, men det är bara att ta in det hela och hantera det. I vilket fall som helst så när jag kom hem efter jobbet idag så däckade jag direkt i sängen. Vaknade sedan upp vid klockan 15.00 någonting och hade fått lite sms på telefonen, svarade på dem och gick sedan och värmde lite spagetti med köttfärssås. Skulle ju åkt till stan idag och handlat kameran, men jag var verkligen helt slut så det får bli imorgon eftersom då får jag även sällis.

Just nu har jag precis kollat på CSI: New York och Lipstick Jungel. Mina ögon är lite konstiga vid tillfället - torra kan man säga. Blinkar mer än nödvändigt. Samtidigt är jag väldigt trött så knappt mina ögonlock orkar hålla dem öppna, samma sak igår.. så jag tänkte gör i ordning lite kvällssmörgåsar och te - sedan sätta på slutet av filmen från igår som jag spelade in och förhoppningsvis sova på det. Så det var allt mina vänner. Hörs imorgon!

God natt <3

En ny vecka - Måndag!

Japp, då var det en ny vecka igen. Tack och lov så är helgen slut, för det är i stort vad jag är också. Sitter just nu och äter en god frukost - två smörgåsar med skinka och ett glas apelsinjuice. Om en liten, liten stund så ska jag gå och klä på mig och göra mig i ordning. Har tur som slutar tidigt idag, får se om jag åker in till stan efter det.

Okej, igår när jag jobbade hela dagen så var jag riktigt riktigt trött när jag kom hem. Tack och lov för vatten, för jag tog en snabb dusch och sedan kröp jag ner i sängen och åt lite grann samt kollade på Sagan om ringen: Konungens Återkomst. Fast den här gången så kollade jag ett tag och sedan när klockan blev för mycket så spelade jag in resten. Det var ju faktiskt ändå den sista delen av tre. Men det var ju smart..!


Blev tvungen att lägg upp detta kort från Kreta. Ett ställe jag måste skicka mamma till så småning om. Snacka om en bra bild, J.F. Jag tänker inte ljuga - visst saknar jag vissa saker från Kreta. kvällspromenader på stranden, bada i pool när man vill i den varma varma värmen.. hemska djur som förföljer en, men jag är glad bara att få vara hemma.

Nej, dags att klä på sig. Vi hörs senare idag!
Ha en bra måndag!
<3

Söndag morgon!

God morgon på er.. Ska strax gå till jobbet. Gissa om det var jobbigt att vakna och komma upp imorse. Det är bara för att jag väntar mig ett 11 h pass på jobbet..blää. Men sovit gott har jag gjort iallafall. Har preis fått i mig lite frukost. Ska göra det sista innan jag går..börjar om en timma. Ska se om jag hinner fixa till mitt mirakel hår. Tack och lov för L'OREAL - hårspray och mousse, annars hade jag väl inte kunnat visa mig ute.



Tack och lov för L'OREAL. Ett måste..!

Skulle bara skjuta in ett inlägg nu innan jag går för jag vet inte riktigt om jag kommer göra det senare. Det beror på hur trött jag kommer vara. Ska nog bara  ta det lugnt när jag kommer hem ikväll..så vi får se. Men ni får ha en super duper bra söndag. Verkar se fint ut.

<3


090829 - Middag och promenad.

Gääääsp.. dags att sova tror jag. Ska upp tidigt imorgon och jobba igen så jag måste få min sömn. Ja, ikväll så var jag ute och käkade middag med bror min och en nära vän. Det var väldigt trevligt, vi åt på Jensen's biffhus..mums. Det var så sablans gott och vi rullade nästan ut därifrån. Kameran blev aldrig köpt och det var ju verkligen typiskt. Ville så gärna ha den. Hur som helst, efter middagen så tog vi en promenad till kungsträdgården via gamla stan. Det var mycket folk omkring.. fast väldigt skönt att bara traska runt utan orsak.

Ja, jag kan berätta mer om dagen imorgon. Måste verkligen sova. Vill bara snabbt visa vad som hittades idag. Jag har ju letat som en sniff hund och har inte funnit den, men nu så gjorde jag det..Hallelulja..!!

'
YEAH..!! Min parfym. Min kära, underbara Sergio Tacchini parfym. Helt otroligt..den bara dök upp från ingenstans..(nästan). Jag är bara glad att jag funnit den. Jag blev bara så glad av lycka. Men okej..Sagan Om De Två Tornen är snart slut och då släcker jag lamporna och ska sova.  Ska jobba hela dagen imorgon så jag kommer vara slut på kvällen, men det är något jag måste. Fast dagarna brukar gå fort.

Okej då! God natt allesammans!
<3

Fredagkväll..

Just nu sitter jag med en tallrik spagetti och köttfärssås i famnen och tittar på Sagan Om Ringen: Härskarringen. Ska alldeles strax gå och lägga mig.. jag är så trött. Tog en lång dusch när jag kom hem nu, så med andra ord så är vårat vatten tillbaka igen. Passade på att stå under duschen lite längre eftersom man vet aldrig om det försvinner igen. Malin ringde tidigare idag, då passade jag på att fråga om dem hade vatten och javisst..självklart så har dem det. Är det allt jag som ska drabbas av allt jobbiga. Usch. Nej förövrigt idag så har det varit bra och på jobbet med. Stannade kvar lite längre på jobbet och pratade med Karina. Den där lilla flickan är minsann en rolig vän. Hehe..nu har vi planerat att ta upp våran träning igen. Så FÖRHOPPNINGSVIS så ska vi börja träna igen på måndag.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa min bror och en gemensam vän till oss. Vi funderar på om vi ska gå på tatueringsmässan eller gå och kika på kläder. I vilket fall som helst så blir det något av det. Funderade även på att köpa min kamera imorgon också. När man ändå är i stan så kan jag ju lika gärna passa på.

Vet ni, ja ni känner ju mig nu vid det här laget att jag har väldigt lätt fastna för låtar och denna vecka så har Shakiras nya låt satt sig så långt in att jag sjunger på den jämt. Fast den på spanska - She Wolf (La Loba). Ja, jag hoppas att hon snart tänker besöka Sverige igen för då är det ingen tvekan att gå på hennes konsert igen. Nå, jag ska väl gå och lägga mig..klockan tickar på. Har fastnat för filmen (som jag faktiskt har på dvd) men jag ska  borsta tänderna.

God natt familj och vänner!
<3


VERKLIGEN!!..allt MÅSTE bara hända mig!!!

God morgon! Ja, jag vaknade av att tv:n var på nu igen. Typiskt mig. Gick upp och skulle göra frukost och inser då nämligen att..joo.. det kommer inget vatten ur vattenkranen - inte i någon av kranarna. Ja, då visade det sig att någon vattledning eller något rör hade gått sönder någonstans i närheten och dem arbetar på det samt hoppas att det snart ska vara igång igen. Alltså allt måste ju bara hända mig!!!!... Har jag så mycket otur i allt jag gör. Mamma fick ju vatten imorse. Hon hade tur som kunde dusha, men JAG..nej jag får förmodligen hoppa duschen och hur trevligt är det??!! SABLA SKIT RÖR!!!! JA.. FÖR TVÄTTA HÄNDER - ANSIKTE, BORSTA TÄNDER OCH SÅDANT KAN MAN JU SKITA I..!!! ÅÅH!

Nej jag får lösa det på något sätt. Hur som helst nu har jag betalat räkningar och hyran iallafall och det är skönt att ha det överstökat. Frukosten har jag också fått i mig. Har ungefär tre och en halv timme på mig innan jag börjar jobba. Hoppas bara vattnet är tillbaka innan dess. Ja, nu tänkte jag passa på att läsa Veckans NU och CHIC.


Vi hörs under dagen!
<3

090828

Ja, kom hem för en timme sedan eller så. Har skvätt lite vatten i ansiktet och borstat tänderna, nu ligger jag här i sängen och ska snart sova. Tidigare ikväll så träffade jag en nära vän till mig, han lärde mig att spela Stand By Me på gitarr. Det var inte lätt, men jag lärde mig minsann till slut. Nej, vi hade roligt faktiskt.

Sedan så tidigare idag så träffade jag min gamla vän Gisela. Vi gick runt och kollade på affärer och sedan gick vi till Sandy's och käkade samt satt och snacka ett bra tag. Är ju så sällan vi träffas så det hinner hända ganska mycket saker. Efteråt fortsatte vi vidare och kikade lite i affärer. Jag fick tag på två par leggins, en tröja och två nya nagellack. Är riktigt nöjd faktiskt. Det lär ju bli månadens köp - hoppas jag iallafall. Gisela tvingade jag på en jättefin svart klänning. Själv så köpte hon leggins, en tröja och en väska. Hon blev själv väldigt nöjd, så vi lämnade stan med ett leende på läpparna.
'


Gisela på Sandy's

Ne,j jag är verkligen jättetrött. Tänkte sova nu och imorgon så ska jag betala räkningar och halva hyran. Men sov gott mina vänner..för det lär ju jag göra. Kan känna hur tunga mina ögonlock är just nu. Byebye!

<3

090826 - Härlig dag

Sitter helt fast i So You Think You Can Dance, hade lite svårt att börja skriva förrän det blev reklampause nu. Ja, dagen har varit super bra igen. Förstå att vara nöjd så mycket som jag är nästan varje dag. Fick chans att ge Silvija min present idag, ett armband som jag köpte på Kreta... och vad glad hon blev då. Jättekul att hon gillade det. Efter jobbet så gick jag hem. Träffade Malin vid 16.30 tiden ungefär. Vi åkte till Skärholmen och strosa runt. Det var faktiskt ganska kul eftersom jaa, Malin har det ju lite jobbigt att gå om man säger så. Var ju nära på att gå i bara strumpor i centrum..tur att hon inte gjorde det. Haha.. nej den där tjejen är ju VÄRLDENS roligaste just nu. Har inte varit med om något roligare än idag alltså.

Tyvärr så blev det inget handlat, men ändå så är ju det positivt. Sparar ju pengar på det viset, men ändå. Hittade väl en del som jag gillade. Får se om det blir något handlande till helgen kanske. Nå.. imorgon är jag ledig igen då, och då ska jag passa på och träffa en kompis. Det ser jag fram emot faktiskt. Sedan efter det ska jag träffa en av mina  ABSOLUT närmaste vänner. Ajuste, jag lovade Silvija att jag skulle ringa imorgon också. På fredag drar hon till The Big City - N.Y. Ha, hon lovade att köpa något till mig..söt hon är.
'


Knas, Have fun in the big city - N.Y


Nej, nu är jag helt inne i SYTYCD. Dem väljer ut de sista inför finalen..måste se. Men jag hör av mig imorgon bitti igen. Sov gott mina vänner! 

<3


Soligt värre..

Sitter just nu och kollar på gamla avsnitt av Gossip Girl, kom hem för inte så länge sedan. Slutade halv två idag fast jag blev tvungen att stanna kvar för att ta ett dumt fotografi för en grej på jobbet. Min kompis Caroline håller på med en grej. Jag stöttar henne för det hon gör, men den här foto grejen var inte riktigt min grej. Hur som helst så efteråt gick jag och lunchade med Karina. Det var så länge sedan vi umgicks så det var bara kul. Hon hade en låååång rast. Så vi gick och beställde mat och sedan satte oss i en park. Otroligt skönt när det var sådant fint väder. Pratade samt jämförde Kos och Kreta..vilket var roligt.
'


Sitter här med mina mysiga Shepherd tofflor också. Det var länge sedan jag använde dem. Hmm..kanske beror på att jag har nyligen hittat dem efter min städning. Haha. Ajuste LÖNEN kom idag. Jag är super duper glad. Nej det har som vanligt varit en underbar och energi full dag.

Nej nu ska jag se lite på AFV (America's funniest home videos) och få i mig lite mellamål.. Hörs senare!

<3

En positiv dag.

Ja, dagen rann förbi precis som vatten. Helt sjukt, men jag är nöjd. Vi hade roligt på jobbet, vi är väldigt skämt samma ut av oss. Sedan var det ju fint väder också, blå himmel och sol. Ja, vi har tur. Imorgon är det tisdag ju och då kommer lönen. Jag säger bara det att jag är väldigt stolt över mig själv att jag jobbade mycket förra månaden för det är nu det lönar sig allt slit. Känner mig glad också av konstiga anledningar. Vet ej varför, hade jätteenergi idag.

Nej jag ska väl gå och lägga mig, först ska jag se klart på Prison Break. Det slutar väl alldeles snart. Ska strax börja bädda upp sängen och göra mig i ordning för att sova. Ska nämligen upp 05.00 imorgon bitti. Här är minsann ingen sovmorgon inte. Men okej allesammans det är dags att sätta punkt här, ska dricka upp min nyponsoppa och äta upp min banan. Hörs imorgon!

<3


Nyttigt ska det vara..

Som sagt en samlare



Jag samlar på mig massa grejor hela tiden. Som sagt jag är duktig på att samla på mig tidningar, kvitton, plastpåsar (inga konsum kassar, utan "kläd"-påsar) och pantflaskor. Tro mig, det är orsaken till varför mitt rum jämt är KAOS. Ja, jag får nog lov att "trappa ner" på tidningarna och börja sköta mitt rum bättre vilket jag jämt säger, men sedan blir det KAOS igen efter bara två veckor. Varför kan vi aldrig ha våra rum städade? Hur kommer det sig att vi bara slänger grejer, kläder och väskor, jackor och allt möjligt överallt? Det bara händer. Något jag måste försöka anstränga mig mer att sluta göra.

<3

På mig dagligen..

Favoriten just nu..


Jag älskar den här scarfen/halsduken. Den är helt underbar. Jag låter den bara få hänga. Passar till nästan allt jag har på mig. Har fått många fina komplimanger för den. Såg den på Åhléns och jag hade t.o.m glömt vart jag köpte den. Men jag stor trivs med den. Jag älskar halsdukar..

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan blir det film på det. Det kommer en film ikväll jag MÅSTE se. Dags att plocka disk..

<3

Söndag 090823

Dagen har snart passerat och just nu sitter jag här och väntar på att det snart är mat. Idag fick jag chansen att tömma mitt rum på panflaskor. Helt sjukt, vi fick väl ihop det till 65 kr eller något liknande. Ganska sjukt nästan 70 kr. Ja, mycket skräp samlar man på sig. Var i SKHLM och där träffade jag även på min knaskompis Silvija. Den lilla flickan ska åka till New York på fredag. Jag är så avis, tvingade henne att handla något litet till mig. Jag kommer sakna henne, vet inte riktigt när hon kommer hem. Minns inte om det var en eller två veckor hon skulle vara borta.


Idag fick jag tyvärr inte spendera några pengar, men jag köpte faktiskt ett par nya solglas fast det var allt. Vi var inte där så länge utan köpte det vi behövde. När jag kom hem så dammsög jag HELA mitt rum och gjort fint. Nu gäller det bara att torka golvet och lämna saker på vinden, men det tar jag nästa vecka. Imorgon är det dags för jobb igen..blää. Inge lust, men vem har det egentligen?! Inte många fast det är verkligheten.

Återkommer strax..ska äta nu..!

<3

Dagen som gått..

Som jag tidigare nämnde kanske jag skulle åka till min bror, men jag beslutat mig för att stanna hemma istället och göra i ordning mitt rum. Har bytt lakan, fixat mina gardiner, tagit hand om min tvätt. Nu går jag fundersam över vad jag ska göra av med dem där fina bilderna jag köpte på IKEA, dem står fortfarande kvar här i mitt rum. Har blivit tillsagd att köpa ramar till dem, men det vill jag inte ha. Är inte så förtjust i ramar. Mamma köpte ju som sagt en diskmaskin, men det är något knasigt med den. Programmet i den vill inte riktigt fungera så hon måste fixa det imorgon så vi har båda varit upptagna idag. Jag är glad över att jag stannade hemma. Brorsan var inte så glad att jag inte åkte dit, men det får bli i veckan istället. Som sagt jag måste prioritera saker och ting nu för tiden.

Jag har även varit inne på IKEAs hemsida och kikat på soffor. Funderar ju på att skaffa en liten soffa till mitt rum. Vill bli av med min fåtölj. Jag har lite alternativ, men jag får se. Ni kan få se vilka det står i mellan.

  


Som ni ser så har jag lite att välja på och vi får väl se vilken det blir. Grejen är att den får bara ha en viss bredd för att den just precis ska passa in där jag har planerat. Jag har stora planer för mitt rum och jag börjar närma mig. Vill helst bli klar till min födelsedag, men det blir jag aldrig. Vilket jag tycker är väldigt synd. Mina närmaste vänner har fortfarande inte varit här utan bara några av dem. Konstigt nog funderar jag redan på att möblera om, men jag vet inte riktigt. Klaga på mamma för någon dag sedan att jag har för lite utrymme, men det stämmer nog inte.

Fortsättning följer.. <3


Scarface

Japp, vilken tur jag hade ikväll. Hade svårt att välja film och jag hittade nu en film som går på tv som jag faktiskt inte har sett på säkert 2 år känns det som. Det var iallafall länge sedan jag såg den - Scarface. Jag har sagt och det nämnt det förut, men Al Pacino är en av dem bästa skådespelarna som finns. Jag gillar verkligen den här filmen, tycker det bara är synd att Al Pacino inte pratar så mycket spanska utan mest engelska. Jag vet att han är halv italienare, men han borde ansträngt sig lite mer eftersom det är en spansk/amerikansk film. Men jag gillar den ändå.


Nej, mamma har varit snäll nu och köpt lite gott..gott så jag ska väl passa på och gör det bekvämt och fortsätta titta. Duktig som jag är så har jag städat mitt rum och imorgon blir det att damma av, dammsuga och torka golvet. Förmodligen diska också..hehe. Mamma har redan en diskmaskin på G så vi får se hur det blir. Nå, jag blogga lite extra ikväll eftersom jag känner fört och har lite flyt.

<3

Den nya svarta


Me like it,  nej alltså jag är nog riktigt nöjd. Men just nu får jag hålla i pengarna ett tag. Åtminstone tills nästa lön. Jag har inga planer för väskor och kläder just nu. Egentligen har jag det, men jag känner att jag måste prioritera vissa saker. Så allt roliga och sugandet efter kläder, skor och väskor måste vänta.

Det suger, men jag måste börja skärpa mig riktigt ordentligt.

<3

God morgon

Vaknade för en liten stund sedan. Ligger fortfarande i sängen. Ska väl strax masa mig upp. Igår träffade jag mina knasbollar till vänner.. J.F och J.H. Knasiga som alltid =) Det var roligt, vi käka och kollade på film - Slumdog Millionaire. Har alltid tyckt att den är lite konstig och udda, men då såg vi den för första gången igår. Jag förstår nu varför den vann så många Oscars priser. Den var helt sjukt bra..kanske lite flummig i början, men den var verkligen bra. J.H kunde koppla sig lite med musiken i den. Kunde i stortsett varenda låt i hela filmen. Det är ju liksom en "indisk" film, med andra ord indisk musik på det. Fattar ju direkt vart J.H jobbar då om hon kan sådan musik. Nej, men det var roligt igår.

Igår fick jag även lite mer Kreta bilder från J.F. Ska se om jag kan lägga in några under dagen. Får se om jag kanske åker och besöker brorsan idag. Han ville att jag skulle komma ut och hälsa på, men jag får se. Det är så skumt väder just nu. Men först och främst nu blir det frukost. Och sedan får dagen bli som den blir. kanske måste fortsätta städa mitt rum istället. Nåja vi hörs snart!

<3

Nej, vad retsamt..!

Ja som de flesta av er redan har fattat så (ska väl inte direkt kalla mig själv No 1 fan) gillar jag väldigt mycket Twilight serien - både böckerna och första filmen. Igår när jag gick in på www.posh24.se för att läsa lite skvaller så visade dem nya bilder från New Moon filmen. Jag har ju sagt att jag knappt kan vänta. Håller ju på med 3;e boken just nu. Jag vet, jag är lite knäpp som läser böcker om och om igen. Men jag läste nu bok nr 2 eftersom jag ville hålla ett färskt minne av vad som kommer att hända i andra filmen. Det är mycket mer fakta i böckerna än vad det brukar vara i filmerna. Den tredje läste jag bara för att ha något att läsa på bilresan upp till dalarna

Fast det jag gillar nu är att det kommer hända mycker spännande saker i New Moon. Dem tar allt till en helt annan nivå. På posh24.se så visade dem även en ny trailer. Det var ju riktigt - riktigt elakt! Man kunde se lite mer av själva handlingen. Man kan hitta den nya trailern självklart på YouTube. Men jag måste säga att lilla killen Taylor Lautner som är typ 16-17 år verkade riktigt mogen i nya filmen och byggt upp sig också - riktigt ordentligt. Min kompis som är säkert 10 år äldre än honom..t.o.m hon är förtjust i den killen. Nå vi båda två ser fram emot den 20;e november.

     

    

Ser bra ut för att vara 16, jag håller med om det iallafall.

Japp, det blir bara mer spännande. Nej nu ska jag glo klart på CSI:Miami sedan kommer det en film efter det - Malibu's Mosted Wanted. Den verkar lite skum, men jag vet inte riktigt. Om den inte är något vidare bra så får jag väl sätta på The Sex And The City boxen. Nu ska jag gå och hämta lite mjölk och en smörgås. Vi hörs!

<3

Torsdag.. 090820

Jupp, dagen har varit bra. Mycket tid för mig själv få ta itu med lite grejer som behövdes göra. Nu ska jag alldeles strax ställa mig i köket och börja diska ett bra tag. Nej, men vi har mycket disk som måste diskas så jag får väl sätta igång antar jag. Skulle åkt in till stan idag, men det får bli imorgon. Har lite ärenden att ta itu med, tänkte passa på att kolla på lite kläder och så.

Snart är helgen här också, shit. Veckan har gått jättefort faktiskt. Redan torsdag och det känns lite att det går för fort. Hösten börjar komma..trist men kul på samma gång. Jag gillar hösten av någon konstig anledning trots att det regnar och så. Men jag vet inte..det är något speciellt. När man var liten plockade jag mycket ekollon, kottar och sådant från skogen. Har alltid varit en sådan liten flicka som samlar på saker. Pappa har t.o.m bevis på det. Han har ett kort på mig när jag står med famnen full av kottar. Det är hans favorit bild på mig. Tyvärr finns kortet endast i vår sommarstuga i dalarna, men nästa gång jag åker dit så får jag väl försöka fota det och lägga in det här.

Juste jag har ännu inte tagit kort på min väska, men jag hittade på Åhléns hemsida den. Fast den visades bara i den sand liknande - bruna färgen, men jag har den i svart.
'


Jag är ju väldigt nöjd med mitt köp. Synd bara att den inte fanns i mörkbrun, det hade varit ännu bättre men jag är faktiskt nöjd med svart. Använde den faktiskt för första gången igår och jag trodde inte man skulle lägga märke till den eftersom den var så svart, men jag fick fina komplimanger trots allt. Nej, nu måste jag ta mig till köket och börja diska. Mamma kommer också strax hem..måste även börja städa mitt rum..återkommer!

<3

090819/20

Förlåt, skulle ju slängt in ett inlägg innan jobbet men jag hann faktiskt inte. Låg och dega för länge i sängen så det fanns ingen tid. Ja juste, skulle ju även lägga in en bild på den nya väskan som jag köpte igår, men det får jag göra imorgon istället eftersom jag ännu inte har tagit någon bild. Imorgon är jag ledig så då har jag faktiskt tid.

Har ju jobbat tidigare idag och det var faktiskt kul. Fick träffa en del människor och min kompis Carro hade sitt första dag idag. Så det var roligt, det har även varit en väldigt fin dag också. Fast en grej som var lite trist idag var faktiskt att vår diskmaskin är trasig så nu blir det handdisk ett tag, men det är jag ju van vid. När diskmaskinen på jobbet går sönder är det mycket värre eftersom det ska diskas exakt HELA TIDEN. Inga sura miner iallafall, snart är det löning och då ska vi på jakt efter en ny.

Just nu ligger jag här i sängen igen och tittade nyss på  Criminal Minds, måste faktiskt säga att tidigare ikväll så visades So You Think You Can Dance och dem som åkte ut borde inte ha åkt ut. Absolut inte. Trist, men Katie Holms gjorde ett väldigt bra framträdande. Som sagt kollade på Criminal Minds och mina ögonlock börjar stängas lite då och då. Måste kämpa för att hålla dem öppna. Jag antar att jag ska sova med andra. Men jag skriver imorgon igen, för nu är jag verkligen trött.. *GÄÄÄÄÄÄSP*

<3

So You Think You Can Dance

Kollade tidigare ikväll på So You Think You Can Dance och det var det bästa jag sett på länge. Det föll nog en liten tår när Melissa och Ade uppträdde ett nummer som var koreograferat av Tyce Diorio som handlade om bröstcancer. Det var verkligen otroligt fint. Jag gillade även Shane Sparks hip/hop nummer som dansades av Jason och Kayla. Påminde väldigt mycket om Michael Jacksons Thriller video. Jag älskade verkligen dessa två nummer av kvällensprogram och att Ellen Degeneres var jurygäst var även lite kul.

Jag har tre favoriter av hip/hop koreografer och det är Shane Sparks, Dave Scott och Laurie Ann Gibson. Dem har ju jobbat med massvis av kända artister och medverkat i många dansfilmer som blivit kända. Men eftersom jag gillade Shane Sparks hip/hop nummer så himlans mycket så måste jag visa er.


Haha oj, jag glömde ju berätta att jag träffade brorsan inne i stan. Vi gick runt och glodde på allt möjligt och jag köpte en väska..JIPPI..! Ni får se bild på den imorgon. Jag gillar den verkligen. Brorsan följde även med hemma hit och åt lite mamma mat. Sedan blev det paj och därefter inge mer. Det var lite för mycket faktiskt. Men vet ni vad.. Ska sova nu fast jag skjuter in ett inlägg innan jag drar till jobbet..

God Natt <3

Back to work

Ja, första dagen på jobbet var väl si så där. Ganska mycket och göra, men det var roligt att träffa mina arbetskamrater. Det finns en person som jag har saknat mest som jag får träffa imorgon. Hon är som en annan mamma till mig och det är Yolanda. Jag har saknat henne så sjukt mycket att det inte är sant. Så underbart att få träffa henne imorgon igen. Nej, det var väl inge höjdare att komma tillbaka, men det var en mjuk start i vilket fall som helst. Nu vet jag iallafall vad som väntar mig nästa vecka. Så det är bara imorgon sedan är jag ledig igen.

Nå, senare efter jobbet umgicks jag en stund med Silvija och Karina. Det var kul, ska ge Silvija hennes present imorgon.. köpte ju ett armband till henne nere i Kreta. Karina den lilla skiten hade också gått och fått bränna, hennes ben var i stort sett kol svarta...my god..alltså.

Nej, jag måste för tusan berätta en pinsam grej (inte pinsamt för mig) och väldigt äcklig. På t-banan idag så tog jag sällis med Silvija några stationer. Vi skulle sätta oss och insåg att det STANK....URIN. Fy sjutton gubbar. Då var det ett fyllo som precis hade stigit av som pinkat ner hela sätet och det brevid var även blött..usch. INGEN satte sig där. I t-centralen då så kom en person in och tänkte samt reagera inte lika fort som andra gjorde utan satte sig i det och jag höll för tusan på att dö. USCH..Hon satte sig inte i det värsta utan där det var en liten mindre fläck men ändå. Det jag undrar är varför hon inte flyttade på sig när hon väl satt i det blöta.. Alt 1. Antingen märkte hon det inte..eller Alt. 2 Hon skämdes för mycket för att våga resa sig.. Ingen sa någonting till henne heller. Jag stod längre bort för det stank för mycket, men jag såg det när jag steg av. Trist, tyckte mest synd om hon som satt i det fan.

Kommer strax och skriver mer..måste fixa en grej först..

<3

Hemma i storstaden igen.

Hem ljuva hem..igen. Nu är jag hemma i stora staden igen. Det var skönt faktiskt att få komma bort ett tag. Umgås lite med pappa och lillebror. Jag kom hem vid 18.20 ungefär. Det var ju en sådan jobbig trafik på vägen hem..pappa försökte slingra sig igenom det hela. Vi släppte av Romeo först, kommer sakna den skrutten.

När jag kom hem träffade jag en kompis och vi tog en låååång promenad...bara pratade och pratade. Sedan gick vi hem till henne och då så träffade jag en annan kompis samtidigt som jag inte sett på länge. Vi pratade också massor. Fick sällskap en bit hem och sedan fastnade vi i ett samtal så nu kom jag hem ganska sent. Ska sova nu måste upp och jobba imorgon.

Jag skjuter in ett inlägg imorgon igen.. Men nu är jag hemma i min egen säng. Här ska jag få sova nu och inte åka iväg på ett tag. Man uppskattar allt mer när man varit borta mycket. God natt mina vänner!

<3

Ett geni i familjen!

En fråga..

Vad är detta?



En träpinne? Massa träpinnar som sitter ihop?..Nästan.
Svar: Det ska likna ett gevär som skjuter iväg gummisnoddar.


Här ser ni när gummisnodden är spänd och redo att skjutas iväg. Ser ni var lille b har pekfingret? Om han trycker den bakåt så skjuts gummisnodden iväg en braaa bit.


Min lillebror gillar att bygga saker. Han får en ide och sedan så bygger han det. Han ville komma på ett annat sätt att skjuta iväg gummisnoddar på. Förra sommaren byggde han en pilpåge. I fredags byggde han ett staket till ytterdörren som skulle hindra Romeo från att smita ut. Han har hela bordet framför mig FULLT med grejer. Ingen aning om vad hans nästa uppfinning ska bli. Det är bara vänta att se. Han älskar också exprimentera. Jag antar att vi har ett geni i familjen!

Myskväll.

Sitter just nu i sängen och lyssnar på den här spanska låten med Demi Lovato - Lo que soy. Den är så himla bra. Brevid mig hade jag nyss en liten, lurvig, varm och söt varelse som sprang iväg för att fånga en fluga. Idag så har faktiskt Romeo badat. Gick ner till bryggan där han fick plaska lite. Det tyckte han var kul. 

Var tidigare idag och hälsa på en nära vän till familjen som blev så förtjust i Romeo. Han är verkligen en liten Romeo..får kvinnor och tjejer att fall för hans lilla söta "face" och "utseende". Oftast när han är som gulligast så vill han alltid ha något - t.ex.mat eller bli ompysslad..så det är bara en *act*. Väldigt svårt att motstå ibland..

Idag blev det grillad mat igen. Pappa har gjort grillspett..MUMS. Grillad mat är alltid godast. Det tillhör också lite när man är ledig och är här på landet. Varje sommar grillar vi här. Komma bort från stan, träffa gamla goda vänner till familjen eftersom man bara träffar dem en gång om året. Mycket händer, så det är alltid kul.
 

Just nu är jag lite små trött. Det är lugnt just nu, vi ska strax sätta igång en film. Det blir väl någon komedi och sedan måste man sova lite tidigare eftersom vi åker hem imorgon. Hade lugnt kunnat stanna här några dagar till. Fast vi måste ju tillbaka till verkligheten. Tillbaka till arbetet och lille b ska tillbaks till skolan på onsdag. The summer is OVER. Har varit väldigt ekonomisk de senaste veckorna nu, inga kläder - skor - väskor eller annat har handlats. Kan lugnt säga att jag är stolt över mig själv, men jag har faktiskt annat planerat så =) jag måste spara nu.

<3

Kvällen..

Nu har kvällen gått och det är dags att sova för imorgon ska vi hälsa på en gammal vän till familjen. Ska vara där klockan 12.00, så vi får inte sova super länge imorgon då utan stig upp i hyfsad tid. Vann en gång i kväll i sällskapspelet - Rappa på... Yeah! Spelade Geni igår och tro mig jag var och är inte *Geniet* i denna familj iallafall..haha. Har även varit ute med lillskrutten i regnet och kylan. Nu på kvällen var det kallt, så jag slängde på mig mina converse, pappas regnrock och ha med mig ett paraply. Fick även ha ficklampa för det är så mörkt och eftersom det är så mycket skog här så finns det inte direkt någon gatubelysning. Frös om benen, hade bara mina leggings på mig...brrr..kallt. Träffade på en slibbig äcklig groda också..snuskigt..fy!

Nej, jag ska avsluta med att slänga in en låt på spanska som Demi Lovato, 16, sjunger. Hon är med i filmen Camp Rock. Hon sjunger en låt tillsammans med Joe Jonas (från The Jonas Brothers). Fast jag tyckte den var bättre på spanska eller den är bättre i lugnversion än den lite mer fartiga versionen. I filmen så spelas den bara i en kort snutt i lugn version.. Hon sjunger bäst utan Joe Jonas.. Hennes röst är helt otrolig..verkligen alltså. Lyssna!!

Demi Lovato - Lo que soy (This is me)


Nej..nu räcker det. Avslutar här. Skjuter in ett inlägg imorgon. Ska visa lite bilder då också!
God natt på er! <3

Kräftkalas

Ja, dagen har gett oss lite blandat väder. Imorse hade vi KANON väder..sol och blå himmel med några få moln på det. Det slutade med att jag satte på mig shortsen och en slapp t-shirt och drog med mig en solstol och iPoden. Satt sedan och läste min förtjusande bok från Twilight serien - Ljudet av ditt hjärta, Stephenie Meyer. Läste ju klart den andra boken i Kreta.
'


Därefter började det blåsa lite..så jag gick in. Sedan blev det mer molningt och nu på kvällen när vi skulle gå ner och fiska så började det dugg regna och blåsa mer, så vi beslöt oss för att gå tillbaka till stugan igen..om bara en liten stund så ska vi spela sällskapspel. Får se vad det blir ikväll. Tidigare idag så har vi ätit goda kräfter..mums - med ett gott vin på det. Åt ganska mycket nämligen för det är ju inte direkt varje dag man äter det.




Ser ni vad saftigt goda dem ser ut..och tro mig det var dem också. Mätt och belåten blev man. Nej, jag ska väl sätta ifrån mig datan och vara lite sällskaplig mot de andra. Pappa har gjort god citonfromage och chokladpudding åt oss. Tro mig när jag säger det..han skämmer verkligen bort oss så det inte är sant.

Jag skriver lite senare igen..

<3

Det var ju lite trist.

Ja, i onsdags senare på dagen efter jag hade sovit ut efter den långa resan hem så läste jag i tidningarna att en av mina favorit latinska r&b/pop artister hade varit i Stockholm och uppträtt. Jag blev lite små besviken att hon just uppträdde kvällen före jag kom hem. Japp, jag pratar om Kat DeLuna. Jag menar vi det här laget så vet ni ju att jag älskar hennes musik. Hennes nya låt Dance Bailalo t.ex.


I missed it.. Well that sucks. Nej, men jag måste erkänna att jag faktiskt hade velat se henne. Hon är en grym artist och det är för att hon mixar med så mycket olika musikstilar och sitt andra språk - spanska. Såg lite snuttar från Youtube och hon verkade ha gjort bra ifrån sig. Synd bara att jag missa det.

Veckans Låt.

När vi var i Kreta så spelades den här låten väldigt mycket och jag är ett litet Pitbull fan så jag fastnade för den här låten.




En riktig partylåt..

Strutsfobi!!

Dagen började väldigt enkelt. Vaknade, glodde på en film *Camp Rock*. Har varit lite nyfiken på den, ingen jättehöjdare precis fast den gick att se iallafall. Jag hittade en låt där som jag gillade, ingen aning om vad den heter fast den var helt okej. Sedan blev det god frukost, gjorde oss därefter i ordning och åkte in till stan. Dem har ju inte lika stor innestad som vi hemma i Stockholm direkt, men det är ändå stort. Vi åkte faktiskt först och kollade på strutsar.. jaa läste ni rätt - ABSOLUT. Helt sinnessjukt..strutsar? Här?! Japp. Tycker inte om dem, alldeles för långa halsar. Se själva.
'






Jag lovar, jag fick en sådan panik när den ena av dem här stora djuren passerade förbi stängslet. Stod nämligen lite närmare för att kunna se något eftersom det var en annan som ni ser första bilden låg ner. Gick närmare för att se bättre då. Helt plötsligt så kom det en annan struts vandrandes längs stängslet vilket jag inte såg. Jag höll på att ramla bakåt för att jag blev så rädd. Hade Romeo brevid mig i kopplet, men till och med han sprang. Fy sjutton vilket skrämmande djur. Har ju i stortsett fobi för fåglar och det här gjorde inte saken bättre.

Hur som helst, senare så åkte vi och fikade. På hem vägen så gjorde vi en massa ärenden och handlade mat för ikväll. Pappa har precis satt igång grillen eftersom vi har så fint väder här uppe..så vi har beslutat oss för att grilla flintastek och en massa gott. Sedan har vi som första kvällsaktivitet att fiska. Så vi får se hur kvällen blir.. förmodar att det blir något sällskap spel också. Kan ju inte sitta vid datan hela kvällen.


Tog med oss lillskrutten idag eftersom han alltid sköter sig så bra i bilen som ni ser.

Hörs senare! <3

God natt..

Ikväll fick det bli en lugn kväll..vi har busat lite med Romeo, ätit lite lätt lagad mat (köttbullar med makaroner), läst lite av Sofis mode och grillat korv..sedan lite öl på det. Det fick bli kvällen. Imorgon ska vi in till stan och handla på förmiddagen och sedan blir det väl slappis på eftermiddagen. På kvällen hoppas vi på att få gå ner till bryggan och fiska lite. Nej nu tänkte jag väl se om jag kunde hitta en film och glo på..lillebror ligger precis ovanför mig (vi sover en i våningsäng) och glor på Kung Fu Panda. Snart är det väl dags att sova..

God Natt på er..

<3

Kreta.

Började på Arlanda...






Landade sedan på Kreta.














Det kommer väl mer bilder senare..men just nu får ni nöja er med detta..

<3

Lämnat storstaden igen.

Jaa..nu är man på landet istället. Kom fram för ca. en timme sedan. Har varit på promenad med lilla söta Romeo som älskar att få springa fritt. Släppte lös honom på ängen och *pooff* han var iväg. Han älskar firheten. Både lillbrorsan och jag slängde fram datorerna nyss. Han spelar spel och jag bloggar. Ska kika och läsa lite andras bloggar och kika på min kusins, sedan så ska jag väl läsa nya Veckans NU och Sofis Mode. Tänkte lägga upp lite bilder sedan från resan. Men tills dess.. Hörs!

<3

Home sweet home..

Japp, hemma igen. Kom hem igår morse kring kanske kl.04.40 (innan för lägenheten). Landade på Arlanda kring 02.35 på morgonen. Det tog lite tid att komma hem, men det var det värt. Bloggade inte igår för jag var för trött..hade inge lust då. Men nu har jag ju sovit lite bättre så. Har pratat med i stortsett alla i familjen sedan dess. Dem ringde och lill familjen här hemma var nyfikna på hur resan hade gått och etc. Sedan så ringde Malin också..gulligt av henne. Hon ville ju veta hur det hade varit och så.

Synd nog ska jag iväg nu igen och kommer förmodligen på måndag igen. Pappa kommer kl.12.00 och hämtar upp mig. Nästa stopp blir uppåt i Sverige - rättare sagt Dalarna. Tar med mig laptopen och lilla Romeo (lill hunden såklart). Ska bli avslappnande att umgås lite med lillebror och papsen nu innan det är dags att återvända till verkligheten. Så hela gårdagen ägnade jag åt att tvätta om kläderna igen. Ska smita in på rummet och fortsätta packa, men jag skjuter in ett inlägg senare ikväll när vi är framme. Det tar ett tag att åka upp eftersom vi åker bil, samt lägger upp lite bilder från resan.

Ha det så bra så länge..kika in senare ikväll!
<3

Semester och varme..

Ja, tiden har snart runnit ut och vi maste komma hem till er igen. Vi har det underbart, varmt varje dag - ca.30-35 grader.Det enda som vi inte har gjort ar nagon utflykt. Men vi har fortfarande dagar pa oss. Strandpromenader varje kvall och sol och bad varje dag i stortsett. Vi har varit inne i staden och sett en massa ocksa. Sjalv klart sa har man ju handlat lite, lite grann.

Farg har man ocksa fatt. VI ar valdigt bruna och fina. Nej, jag ska val korta av min mening har. Magen kurrar. Dags att ga tillbaka till varat rum och laga lite mat.

Ha det sa bra allesammans!
<3

(som ni marker sa finns inte alla bokstaver)

Trevlig resa!

Ja, jag vaknade upp av att mobilen pep till. Fick meddelande vi 07.00 imorse. Det var min kompis Silvija, lill flickan var gullig och skickade ett "trevlig resa" meddelande. Pappa och lillebror har även skickat ett också..så fint att få sådana meddelanden. Okej, igår fick jag allt det sista inhandlat och jag fick träffa Jennifer också (en gammal gooood vääään) YES!.. Vi hade roligt, saknat den lilla skiten. Träffade brorsorna och pappa också lite snabbt och fikade. J.F och jag åkte först in sedan kom resten. Men vi hade roligt så jag är nöjd. När jag kom hem packade jag som en galning, gick igenom listorna jag hade gjort. Så nu är jag packad och klar!

Har duschat, målat naglarna och snart ska jag alldeles strax klä på mig. iPoden är på laddning och mobilen ska också på laddning..batterierna till kameran ska bytas och sedan är jag laddad och klar. Får se om jag träffar Karina på Arlanda, hon ska nämligen också till Grekland. Vi ska ha kul och njuta av semestern nu!

Här får ni bilder på mina två underbara - roliga bröder och far min..




Det blev även en liten syskon middag, vi käkade tacos och pratade. Måste köpa något fint till min bröder där nere, även till mamma och pappa och några andra kanske.. jo J.H också..armband med stenar. Nej nu ska jag väl klä på mig! Ja, jag får väl önska er en otroligt trevlig vecka här i Sverige. Kommer sakna er. Kan ju inte blogga på en vecka nu. Men ni får se semester bilder när vi kommer hem igen sedan..!

Massa goa kramar till er jag inte pratat och hunnit träffa nu innan! Hörs när jag kommer hem!

<3

Dagen 090802

Okej då, dagen. Morgonen var ganska seg eftersom Silvija inte svarade imorse så trodde jag att jag först inte skulle få sällskap in till stan. Men det visade sig sedan att hennes mobilbatteri hade dött så därför hörde hon inte när jag ringde eftersom telefon dog då. Jag trodde hon stängde av den. Hur som helst, vi träffades i SKHLM istället. Det gick ju det med och det var väl inte mycket som blev in handlat och min Don Donna hade fortfarande inte kommit. Sista chansen imorgon annars får jag hitta en annan billig väska istället.

Fast det var en super rolig dag iallafall, för vi träffade Yasmin också..vem är hon? Jo, det är en gammal barndomsvän till Silvija och en kompis till mig som jag lärde känna på jobbet för ett tag sedan. Hon slutade för kanske 9-10 månader sedan, synd för hon var så j*vla rolig. Vi hade många roliga stunder. Som t.ex.när jag körde runt henne i en rullstol och jag körde som en galning och hon bara skrek. Folk tänkte "Men vad håller ni på med?". Vi hade så kul. Så henne fick jag träffa idag och vi hade trevligt - snacka en massa och så.

På hem vägen smet jag in i Coop Konsum och handla lite, schampo, tandkräm, tandborste och en ny deo. Jag har gjort en Checklista på allt som ska in handlats. Har bockat av lite, men fortfarande grej som ska inhandlas.


Idag så har jag faktiskt köpt in en grej som jag tycker är väldigt smart. Det är som en plånbok jag kan ha mitt pass och pengar i när man låser in det i ett säkerhetsskåp.

     


Nå, det var väl allt för idag. Imorgon är det lite grejer kvar som då ska köpas så jag får väl somna tidigare nu så jag inte sover bort hela dagen. Så ni får ha en trevlig kväll allesammans! TACK MOSTER A-B FÖR DEN FINA "PRESENTEN", DET VAR VÄLDIGT..VÄLDIGT SNÄLLT AV DIG!

God Natt <3

Lite små ändring i bloggen.

Som ni snart ser ändrade jag lite i bloggen, blev lite sugen på att byta profilbild t.ex. En ny bild som inte är mycket roligare än den tidigare, men jaa. Det fick bli en bild som en vän tog när hon var här förut. Ja och sedan gjorde jag Menyn vit igen så den bländar in bättre med inläggens bakgrund. Förvirrande? jag vet, men ni ser ju själv sedan hur det blir.

Kanske blir lite mer ändring efter Kreta resan om det blir coola bilder därifrån... Okej nästa inlägg blir om dagen!

<3

GRATTIS J.F

En av mina absolut närmaste och roligaste vänner fyller år idag/igår - den 1:a Augusti..J.F.
Idag så var det ingen vanlig dag för det var min kompis J.F's födelsedag!


Grattis kompis! Hoppas du fick allt du ville och mycket mer på din dag även om det inte var saker. Hoppas du var nöjd med allt och att din middag var bra ;-). Du är 21 nu - känner du dig gammal? Har du ångest?!

- Här kompis - bara för att göra det lite roligare så klicka på den här länken Happy Birthday. Tänk om detta vore du, jag hade fan dött av garv. Ha tålamod!... Hurra Hurra..hurra!

090801

Nej nu går vi igenom dagen, vaknade imorse runt 11-12.00 och jag låg och drog mig till klockan blev 13.00-13.30 och då insåg jag hade jag måste maka mig upp ur sängen. Jag gjorde frukost/brunch vid 14.30 och sedan var helt plötsligt klockan jättemycket. Då var det bara in i duschen och sedan göra mig i ordning, hann även packa lite kläder innan. För klockan 18.00 var det dags för en familjekväll. Vi var ute och käkade på kinarestaurang på Sveavägen, grymt gott. Sedan var det raka spåret hem igen och ta det lugnt samt fortsätta packa. Ska göra en hel lista på ALLT som jag tar med mig och på grejer som jag måste köpa in också.

Idag hann jag ju inte in till stan med Silvija så jag messade henne och förklarade, men imorgon lovade jag och ringa henne när jag vaknar och då ska jag försöka få med henne. Hon har ju hållit på så mycket med sin flytt så hon ville ut ur lägenheten och då skulle hon se om hon inte hade något annat bestämt innan så skulle hon förmodligen följa med mig in och handla det sista.. vilket jag hoppas. Har alltid skoj när jag handlar med en GALNING och eftersom det dröjer innan jag får träffa henne sedan så vore det skoj.

På måndag har jag lovat att träffa pappa också. Det blir även en tur till apoteket och handla solkräm, alvedon och så var det något mer, men det minns jag inte. Hmm, måste komma på det. Aja, men så ser planerna ut fram till resan och sedan vet ni nu vad jag har gjort.

Hörs imorgon <3

Grymt..

John Mayer är en grym artist - ABSOLUT! Från när han gjorde en av sina första låtar Waiting on the World to Change. Det var grymt att han fick spela på M.J minnes-cermoni, men fatta vilket duett det hade varit om Michael själv hade fått sjunga till John Mayers sätt att spela Human Nature på. Dem hade ägt tillsammans. Bara synd att sådant kommer i efterhand. Men det var väldigt, väldigt fint alltså...


Se själva, John Mayer kan sin grej..Sweet..!


M.J

Måste bara säga, för er som inte har sett Jackson: An american dream borde se den och inte för att den handlar om Michael Jackson utan för att den faktiskt är jättebra. Kollade på den igår kväll och jag måste erkänna att jag började titta på den igår för att det just handlade om Michael Jackson, men när jag väl tittade på den så vart det som vilken film som helst. Den var verkligen jättebra och visst vissa grejer i filmen förklarade en hel del om nu allt stämde.

Vilket fall som helst så kom det då en låt som jag hade glömt, minns att någon i min familj lyssnade mycket på den när jag var mindre om det var någon av mina föräldrar eller brorsan minns jag inte. Men när jag hörde den så kunde jag delar av låten, trots att det var länge sedan jag hört den. Jag mindes först dock inte vad den hette, men efter långt sökande så hittade jag den äntligen och den här låten är absolut en av dem bästa - Human Nature. Jag lyssnade nästan hela natten på den.

Lyssna gärna för den här låten är suuuuuper. Ingen fartig låt utan en lugn fin.

 


RSS 2.0