Saknar gamla Fc Barca.

Jaa, vissa av er vet att jag gillar fotboll. Satte för en stund på matchen Milan mot Atalanta. Jag fick se mannen som drog mig till fotboll för ett x antal år tillbaka - Ronaldinho. Det krossade mitt hjärta när han slutade i Barcelona vilket jag tror också då är orsaken att jag började sluta kolla på matcherna. Ronaldinho, Henry, Messi, Eto'O och grabbarna var ju rena Dream Team laget ju. Blev så arg när då Ronaldinho bytte till Milan och Eto'O till Inter. Fan det är inte samma sak längre.

Saknar när man kunde se fram emot matcherna. Dem enda matcherna jag nu kikar på med dem är El Classico och Champions League (som det inte är så långt kvar till, hoppas Barca kommer ta sig dit).


Detta är faktiskt det lag från några år tillbaka då jag kunde stanna uppe en hel natt bara för att kika på en match trots det var skola dagen efter. Detta är strax efter att Henrik Larsson lämnade Barca vilket var jättetrist. Och det kom en islänning istället. Men hade man ALLA grymma spelare från Sylvinho till Deco till Guily, EdmilsonMarquez och många mer. Saknar dem gamla goda tiderna.

Får se nu till VM om dem dyker upp någonstans.


28 feb. Söndagmorgon..

God dagens!

Har precis fått i mig lite frukost, gröt och två goda mackor. Ligger och kollar på America's Best Dance Crew. Vill sätta igång en film för idag ska jag inte göra någonting utan bara vara hemma. Om jag känner för ska jag väl försöka städa.

Juste gårdagen. Igår var det ju träning, Gisela och jag drog och tränade. Det var så sablans skönt. Gav mig själv smärta och gjorde slut på mig själv. Fast det är så det ska vara. Jag tycker det här börjar gå riktigt bra faktiskt. Måste bara börja träna lite oftare.



Sedan drog vi hem till mig. Här hemma var det födelsedagsmiddag för brorsan och det var väldigt mysigt. Efter middag drog vi in till stan och gick på bio. Vi såg filmen Percy Jackson - Kampen om åskviggen. Det var en rolig film och jag tycker den var se värd om man såklart gillar se Äventyrs filmer.



När filmen var slut så skulle vi ju åka hem. När vi kom till centralen så träffade vi på lilla Marie (en gammal klasskompis). Hon hade också varit på bio med sin kompis. Vi stod ett tag och snackade med henne. Haha.. vi stod i typ två timmar på samma ställe och bara pratade. Det var till och med en kille som kom fram till oss och sa; Ursäkta, men har ni inte typ stått här i typ två timmar nu?! Då insåg vi att det kanske var dags att röra sig hemåt, men det kändes faktiskt som 30 minuter. Vi träffades runt 23.15 och vi gick därifrån kring 01.00. Sjukt, men det var roligt. Vi träffade även en annan gammal klasskompis till oss på tunnelbanan så vi satt och snacka med henne ett tag också. Ja, men det var en rolig dag igår..

Nu tänkte jag kika lite på tv här sedan så ska jag väl försöka få något gjort här hemma. Måste även ringa my friend Gisela. Har hennes träningsväska här som hon ska ha och hon ska låna böcker ut av mig. Men vi hörs senare!


Lördag morgon

God morgon mina vänner! Sovit gott? ABSOLUT. Vet ni?! Jag snackade lite med min goda vän Jennifer igår på msn. Saknar den lilla filluren. Hon verkar ha det jättebra därborta i London och hon trivs verkligen berättade hon. Jag är så glad för hennes skull och som det verkar nu så kommer hon ju stanna ett tag framöver. Vad roligt kompis!! Så, så är det. Ja, just nu så tittar jag på reprisen av So You Think You Can Dance. Missade lite grann av den i onsdags. Vill ju självklart se hela showen. För första gången eller kanske andra gången så vann min favorit av programmet. Yes!

Kika det grymma hip/hop numret han gjorde med hans partner.



Haha vet inte hur många gånger jag sett det här dans framträdandet nu. Så sjukt bra!

Okej till något helt annat. Nu skajag snart gå och göra i ordning en lätt frukost och sedan ska jag ringa och terra Gisela. Ska ju iväg och träääna (om jag får liv i henne). Ikväll blir det även födelsedagsmiddag och ännu senare tror jag det kanske blir bio. Kanske eller förmodligen ska vi se Percy Jackson - Kampen om åskviggen. Jaja, hörs om en stund. Mary J Blige uppträder sin underbara låt I am.


Snöfall.!

Kika vad jag var nära på att få i huvudet idag när jag var på väg hem!



Ser ni den vita lilla snö högen mitt i vägen?! Några steg till så hade jag fått den rakt i huvudet och då vet man aldrig, kanske jag hade fått ont i huvudet igen och hela grejen igen. Jaa, detta kom dock inte från något tak utan från en stoooor gran. Men var försiktiga för nu med plus graderna som kommer så bara ramlar det ner snö nu. Men det blir massa blask nu ett tag. Men det får vi stå ut med för att få fram VÅREN!!

God natt mina vänner, nu måste jag sova.


Fredag IGEN!

*Puh* vilken vecka. Ja det är skönt att det nu är helg. ÄNTLIGEN. Imorgon blir det till att sova ett tag iallafall. Hehehe. Hur som helst, blev glad av nyheten att SL sänker priset på månadskorten under en viss period. Det tjänar man lite på. 160 kr sänker dem det med så istället för 690 kr kommer dem kosta 530 kr och det är ju väldigt nice. Det var en liten glad nyhet.

Ja, idag så jobbade jag fem timmmar och efter det drog jag iväg till Liljeholmens Centrum, mötte upp en arbetskompis. Vi kikade på födelsedags present till bror min. Hittade något på Dressman, köpte en jättefin tröja till honom. Han fick den idag nämligen. Men aja, vi kikade runt i affärer och sedan drog vi och käkade. Vi fick lite köpt. Mest min kompis dock. Själv köpte jag ett par nya strumpor för träningen.





Juste jag köpte även en ny träningsväska igår när vi var Sickla, billigt och väldigt bra. Är nöjd faktiskt. Såå Gisela I'm ready. Haha. Imorgon ska jag iväg och träna med Gisela. Människan vill fan träna NU mitt i natten bara för att hon vet att vi kan göra det, den lilla galningen. Jaja, men hur som helst efter jag hade varit i Centrum drog jag hem en snabbis och bytte om. Sedan mötte jag upp Malin idag igen..haha. Vi gick till en park där lilla gullungen fick ta sig en sväng i barngungan. Den här gången var det lite roligare. Filmade det och hon skrattade och grejer.

Brorsan kom sedan hit en sväng på middag (oväntat dock). Födelsedagsmiddagen är imorgon, men han var i krokarna så han kom förbi en stund då. Imorgon kommer han ju då igen. Så, så är det!


Torsdag 25 feb.

Hallojsan!

Dagen har minsann varit lång måste jag säga. Det har varit full fart, samma igår. Tidigt idag steg jag ju upp. Jag tog faktiskt en promenad imorse till jobbet. Får se om jag gör det imorgon.. hehe. Det var dock lite uppfriskande. Jaja, okej jag jobbade och sedan träffa jag Malin, drog iväg till Sickla Centrum. Kikade på present till brorsan fast det är ju så jävla svårt så det inte är sant. Vad ska jag köp?! Får nästan panik av att inte veta vad jag ska köpa. Men men vi får se vad det blir.

Ååh, gud. Lönen kom ju idag. Men ja, det är också dags att betala räkningarna. Så har jag det gjort sedan. Usch, måste skärpa mig och börja spara pengar nu. Men tiden går fort tycker jag. Det känns ibland som att vi precis fick lön. Okej till något helt annat nu. Vad sjutton har hänt med vädret?! Tempraturen har börjat stiga upp och det har varit kanon väder. Det har varit helt underbart.


Haha.. det var roligt att se Malin kämpa upp för baken igår med vagnen..

Nej, jag ska väl kika klart på ett program här nu, sedan betala räkningarna och därefter SOVA. För jag är såå trött. Fast ha en trevlig kväll hörrni. Hörs imorgon!


Grattis på födelsedagen brorsan!

Idag är ingen vanlig dag för det är brorsan födelsedag, hurra hurra hurraaaa..




Igår fyllde brorsan år. Börjar bli gammal och grejer. Jag ville bara önska honom en bra födelsedag och en massa gott. Idag är det löning så då tänkte jag kika på födelsedagspresent till honom. Fast det var väldigt svårt att hitta något tycker jag.


Onsdag - 24 feb.

God morgon!

Kikar ut över tunnelbanan för att se om det händer något. Vad roligt att det har börjat sätta igång igen. På min linje går det fortfarande ersättningsbussar. Men det är bra att dem har fått igång dem värsta linjerna som var mest drabbade. Herregud, Malin berätta nu imorse om det stora bråket igår i Liljeholmen. Upp mot 1000 människor stod och vänta på ersättningsbussar och det kom bara EN.!! Läste nyss på Expressen att det var värsta kaoset, polispatruller blev inkallad av väktare för att det spårade ut helt. Människor är ju galna. Fan det är väl bara ta en annan buss eller promenera som en annan kompis hade hört att dem rekommenderade. Hahaha.. ja ni.

Nej jag ser en massa bussar som går utanför mig nu. Skönt att det börja komma igång igen. Okej till något annat. Har precis ätit en nyttig frukost med havregrynsgröt och fiberrikt bröd och grej, ska hoppa in i duschen. Ska möta upp Malin om en stund. Ville på promenad. Ja, själv orkade jag först inte fast med tanke på vädret så ångrade jag mig. Måste passa på medan det fortfarande är fint ute.




Bara nyttigheter som sagt!

Nej nu är det bråttom..!!


SYTYCD



Just nu kikar jag på So You Think You Can Dance. Så jävla bra. Älskar dansarna, dem är ju såå grymma. Som sagt vet ju vinnaren redan. Kunde faktiskt inte hålla mig. Ja, vad har jag gjort annars idag då?! Jo kilade ju ner till affären och handlade lite. Måste ju börja tänka på vad man stoppar i sig. Fan, jag har ju lovat att skärpa mig och inte vara så lat. Måste be mamma hjälpa mig lite mer. Ska nämna saker hon ska undvika köpa och saker hon måste börja köpa mer av. Jag har alltid gillar knapra på morötter och gurkor, samma gäller körsbärs tomater (älskar dem). Kanske något som får bli lite mer vanligare här hemma. Jaja, det får bli något att fundera mer på.

Var ute och åkte tidigare och vägarna är ju hemska. Sa till mamma att jag inte vill åka mer bil. Det var sååå obehagligt - verkligen! Jag gillade det inte alls. Fy sjutton. Jaja. Sabla snö, skapar bara problem nu. Gillar snö, men bara till julafton och nyår. Kanske lite längre, men efter ett tag får det gärna sakta smälta bort. Förhoppningsvis så kommer vår-värmen smyga sig fram. ÄLSKAR våren. Den bästa årstiden tycker jag.
Jaja, ska kika klart här nu.


23 februari - ledig

Man känner sig som värsta säckpotatisen när man ligger i sängen. Så jag tänkte dra på mig mjukisarna och dra ner till affären en snabbis och handla lite och käka. Är sugen på wook, men det orkar jag inte göra det. Så jag får kila ner och kika vad jag blir sugen på. Pastasallad käkade jag igår så idag får det bli något annat nyttigt. För det var ju grönsaker i också. Är lite sugen på en fruktsallad. Ananas..ååh. Mums. Men vi får se.

Nu tidigare på förmiddag så har jag mest legat i sängen och sovit ut. Sedan ringde bror min. Vi snackade lite om hans flytt och nya jobb. Födelsedagen kommer imorgon! Det verkar rulla på för honom. Så glad för hans skull. Hmm.. vad ska man köpa för present?! Har dock lite ideér. Får se vad det blir.

Jag älskar mina högtalare, dem kanske inte är dem största. Fast ljudet och bas lådan är den bästa. Aja, jag har spelat Pitbull feat.Akon - Shut it down HELA morgonen. Ärligt så är den inte så bra, men hahaha den har fastnat. Så jag kan inte sluta spela den. Sedan kikade jag nyss på Ellen Degeneres och bytte precis över till Oprah. Herregud, jag måste gå ut för det här funkar inte. Känner mig som värsta tanten ju.





Känner mig lite lat också. Men men.. ska sätta lite fart här nu.

Later!


Okej ny vecka - ny låt.

Wow, ja denna vecka får det bli en låt med Rihanna. Är sjukt galen i den här låten. Spelat den nästan VARJE dag. Jag diggar den verkligen. Videon är lite rolig och speciell i sig. Men jag gillar låååten. Diggar med liksom! Nej, men jag rekommenderar att ni lyssnar på den.

Rihanna - Rude boy



Trots jag är ledig imorgon så är jag något sjukt trött. Efter helgen nu så är jag ta mig fan trött. Usch. Nej sov gott mina vänner. Får se hur dagen blir imorgon! Det blir iallafall sovmorgon. God Natt!


Annars då?!

Jo då. Kröp ner i min säng så fort jag kom hem. Drog upp pasta salladen jag köpt nere på Konsum. Sedan har jag bara legat och kikat på lite serier och läst bloggar. Visst vill man göra andra grejer än bara ligga här och dega, men vad är meningen med det när man knappt kommer någon vart. Jag åker ju inte iväg någonstans om jag absolut inte måste. Men med tanke på hur fulla alla ersättningsbussar är så pallar jag verkligen inte.

Hade annars tänkt att åka in till stan en snabbis, men NO WAY att jag rör mig mot stan nu när det är som det är. Fast vi hade ju faktiskt fint väder och det är väl ett litet plus i kanten för det. För det är fint när snön glittrar.





Som sagt, vi fick fint väder trots den kalla hemska kylan.. Blå himmel var det länge man såg. Fast okej nu fuskar jag lite. Dem här bilderna kommer från igår. Haha.. när jag faktiskt GICK till jobbet. Det var en solig morgon så jag passade på. Fint var det iallafall. Snön som glittrade. Nej.. Nu ska jag till köket och sedan tänkte jag kika igenom lite tvätt. Får jag något gjort iallafall.

Hörs senare!


Trafik KAOS!!!

"- Jag gick upp tidigt imorse, stod vid tunnelbanan strax innan 06.00 för att vänta på ersättningsbussarna. Det kom 2 bussar som skulle täcka hela linjen. Jag fick vänta i ungefär 30 min innan dem kom och det tog mig tid att ta mig fram. Fick ta tvärbanan efter det och sedan ringde jag jobbet och då så berättade Mariana vilken buss istället för ersättningsbussen man kunde ta och då gick det hur bra som helst. Vid halv nio var jag här. Men så mycket folk och det var något hemskt. Kylan gjorde det bara värre."

"- Jag började röra mig i god tid. Vid kvart över nio imorse åkte jag. Tar i vanliga fall kring 40 minuter att ta mig hit med tåg. Bussen vet man ju inte heller hur den går nu när det är så stora förseningar. Så det var ju bara att vänta, men ca 2 timmar tog det för mig att ta mig hit. Det är helt otroligt."

"- Herregud, min morgon var helt otrolig. Bussarna gick inte. Stod i över 20 minuter för att vänta på en ersättningsbuss och en snäll tant började prata med mig. Hon började säga; Varför är du ute i kylan, ska du inte vara hemma istället - du borde gå hem - fråga vart jag skulle åka. Eftersom jag var så arg och irriterad på allt med trafiken började jag skälla på henne; Du betalar inte mina räkningar eller ger mig pengar, jag måste jobba så låt mig vara. Sedan gick jag. Jag mådde så dåligt. Ringde min man och var på vägen hem igen så han kunde skjutsa mig och precis då så ramlade jag också. Då tänkte jag; Nu straffar gud mig för att jag skällde åt den där snälla tanten. Sedan grät jag hela vägen till jobbet i bilen och min man titta på mig bara och tyckte jag överdrev. Tur att bebisen klara kylan iallfall. Får börja klä mig ordentligt, blev lite orolig när han inte sparka något under morgonen men sedan kom det igång"

"- Jag ringde min mamma när jag kom till Liljeholmen, men hon var ju inte till någon hjälp. Hon kan ju ingeting om bussarna och tågen så jag sa till henne; Jag ska ringa min kompis som kan allt om bussarna här. Då ringde Mariana istället eftersom hon kan alla bussar här. Sedan så kom jag till jobbet en timme tidigare."

"Jag kom till Liljeholmen sedan fick jag skjuts hit. Tack och lov, men herregud"

"Jag visste inte vad jag skulle göra imorse och jag väntade så länge på ersättningsbussen så tillslut ringde jag min man och bad honom att komma och hämta mig. Så han fick släppa sitt jobb för att komma och hämta mig och sedan köra mig till jobbet. Han var helt tokig på mig och sa att jag var så jobbig. Fast jag kom i tid iallafall."

"Precis. Jag kom ju från Linköping och det går ju inga tåg upp. Fick sitta på en buss hela vägen upp till Stockholm. Jag gick upp vid 05.00 på morgonen så jag är skittrött. Kunde ju inte sova på bussen heller eftersom det var så mycket folk och jag hade väskan i famnen och människan brevid mig tog så mycket plats. Alltså jag kunde inte göra någonting alls."

"- Jag kom inte ut med bilen, dem hade inte skottat min lilla gata där."

"- Nej, men jag kom ingen vart alls med bilen. Fick inte igång den ens. Så jag har lämnat den till en verkstad som får lov och fixa den. Hur fan blir det imorgon då?


Ja mina vänner detta var DAGENS händelse som ingen kommer att glömma. Det är KAOS över hela Stockholm stad. Sinnessjukt alltså. Själv hade jag ju tur imorse, min buss kom i tid och jag i tid till jobbet också. Så skönt att få vara ledig imorgon. Men jag måste säga att man har börjat få fart på bussarna nu tycket jag och det är ju bra. Fast ni läste väl alla "kommentarer" angående denna snö kaos och kyla som jag fick höra imorse..hehe.. Fy fan 22 grader. Då är det kallt alltså.

Kika nyheterna NU.



Ja ni.. jag är glad att jag inte har så långt till jobbet..

Måndag morgon.

Jaa, det verkar väldigt KALLT ute. Fan, måste ju till jobbet idag. SL har ju lovat stora förseningar, inställda tåg - ersättnings bussar etc. Jobbigt. Tänkte ta bussen idag och det tar ju bara 7 min, typ 4 stationer åker jag bara. Fast idag pallar jag nog inte gå till jobbet. Det är mörkt och ännu kallare. Kring 19-23 grader var det under natten. Fan fryser ju bara av tanken.

Idag gäller det att ha tjocka kläder på sig, så det får bli den stooora tjocka halsduken, mina uggs SJÄLVKLART, vantar, mössa, har dock inte lång kallingar - inte riktigt min grej så det får bli ett par leggins under idag. Tro ni jag överlever?!


"Flera meter" halsduken.


Dem sköna, mysiga fast livs farliga uggsen (dåliga att gå i när det är snö - ganska halt).

Nej nu måste jag rappa på här! Så jag inte kommer försent eller behöver vänta!
Ni får stanna inne om ni måste, ta det lugnt på vägarna. Själv måste jag till jobbet.


God Natt

Ska bara säga god natt. Är något hemskt trött efter den lååånga arbetsdagen som faktiskt gick jättebra. Är nöjd med dagen, men nu är jag trött. Inte bara pga. att jag har jobbat hela dagen utan även pga. all sabla snö. Orkar inte med det något mer nu. Kan det inte bara vara sol och blå himmel nu varenda dag, så denna snön kan börja smält bort och låta våren få komma.!

Nej, nu måste jag sova. Sista dagen sedan är jag ledig en dag innan det är dags att jobba igen..hehe!


Söndag morgon, 21 feb.

God Morgon!

Sitter just nu och äter min havregrynsgröt och tittar på Friday night lights. Det var det enda som gick på tv så här tidigt på morgonen. Ska börjar göra mig i ordning. Hjälp! Jobbar hela dagen idag.. orka.

Igår fick det bli hemma, hemma, hemma... brr frös när jag kom hem så jag kröp ner under täcket tills jag fick tillbaka värmen. Haha. I vilket fall som helst, kikade Melodifestivalenigår också. Vad jag tyckte?! Nja, förra veckans bidrag var bättre. Speciellt "hippare hoppare", eller inte. Nej, men det var väl några bra bidrag. Senare så kikade jag på filmer som Jumper, In the mix, AwakeFast and The Furious 4 mfl. Hade en massa jag tittade på igår.

Oj, hör hur plogbilen utanför är igång. Men det är bra. Kanske jag kan ta mig till tunnelbanan utan problem. Ni får ha en jättebra dag mina vänner!


Vilken skillnad

Blev tvungen. Hittade bilder från vägen jag tar när jag brukar gå till eller från jobbet. Se vilken skillnad.


Ja, den här bilden är från idag och det är denna väg jag tog nu när jag gick hem.


Samma väg, men inte allt lika mycket snö. Haha. Tror det här är en mulen dag från somras.


Så här ser det ut på hösten. Skillnad?! Absolut. Just nu vill jag ha våren!

Kan jag önska jag kunde knäppa med fingrarna och det blev vår UTAN snö. Det är alldeles för mycket snö. Kan det inte försvinna. Kan inte det bli sol och 10 plus så all snö smälter :-D


100220

God morgon!

Klockan är..hmm.. tidigt? Ja det må jag säga. Jag vill bara ligga kvar här i sängen heeela dagen. Det är alltid lite små kyligt nu på morgonen. Brrr.. Men men, idag mår jag lite bättre. Har INGEN huvudvärk utan jag är bara trött. Somnade i hyfsad tid, men jag kunde ha somnat lite tidigare. Ska vila när jag kommer hem sedan.

Kollade SL nu på morgonen och trafiken för mig verkar fungera och det är ju tur. Inga förseningar fast jag ska väl inte hylla riktigt än. Nåå. Jag hoppas det inte blir allt för mycket snö idag. Det orkar jag inte med. Nej ni, nu måste jag göra mig i ordning! Fast ni får ha en jättebra dag. Stanna inne om ni inte måste gå ut såklart. Kan ju vara skönt att ha en hemma dag.


Takers

Vill bara visa en trailer på en annan film jag såååå gärna vill se - Takers. Det är en film med Idris Elba (This Christmas, Obsession), Michael Ealy (Barbershop 1 och 2, Seven Pounds), Hayden Christensen (Star Wars filmerna, Jumper) Paul Walker (Fast and the furious 1:a ,2:a och 4:e filmen, Into the blue), T.I (rappare och samt med i filmer som American Gangster och ATL), Chris Brown (sångare och samt med i filmerna som Stomp the yard och This Christmas), Zoe Saldana (Avatar). Vissa av dessa filmer som är skrivna efter skådisarna kanske ni har sett. Jag har dock sett allihopa. Det är bra filmer.

Men jag måste säga att jag ser fram emot den 16 april nu i år 2010 för att få se den här filmen. Den verkar grymt bra och jag måste medge att det är ett litet plus i kanten att det är så många och snygga skådisar som dem har fått med samlade. Alla dessa herrar är ju favoriter i andra filmer. Det är dock fler som jag känner till fast jag orkar dock inte nämna dem allihopa.

Här har ni trailernför filmen TAKERS. Fan se den nu alltså!



God natt!

Oturs kväll

Hallå igen då!

Halv ligger i sängen och kikar på tv. Ska gå och borsta tänderna och sedan sova alldeles strax, för jag ska nämligen upp tidigt och jobba imorgon (tror jag). Så här är det att tidigare ikväll så var jag och skottade bort lite snö utanför vår uteplats på jobbet eftersom vi har boenden som vill röka. När jag precis nästan var klar så föll det ner jättemycket snö från taket rakt i huvudet på mig. *POFF*. Det kom så plötsligt och det kändes dock inget först. Fick mest en chock, men sedan så kändes det faktiskt efter ett tag. Började få ont i huvudet. Det ilade i huvudet mest. Fy fan!

Jag blev jättetrött och seg efteråt. Tog mig hem iallafall. Men jag har lovat mamma att om jag har huvudvärk imorgon så måste jag stanna hemma. Det kan ju vara något allvarligt då och det är ju sant. Men jag måste skriva en arbetsskada på detta eftersom det kunde ju har varit is-tappar som trilla i huvudet på mig. Nej, det var första och sista gången jag skottade snö där. Men jag duschade under varm vatten och har tagit två alvedon. Hoppas det nu går över till imorgon. Om det hade varit is-tappar som föll ikväll så vet man inte vad jag hade varit i för tillstånd just nu.

Ja, på vägen hem så fick jag bråttom av bussen så jag tappade en ut av mina vantar (favorit vantarna). Så jag frööööös om min ena hand på vägen hem. Kan man ha mer otur?! Nu blir det till att leta upp ett par andra till imorgon bitti. Annars får jag väl handla det på vägen hem efter jobbet imorgon då. Nej, nu tänkte jag börja läsa smått på en gammal bok jag tidigare läst. Pelé (den gamla kända fotbollsspelaren från Brasilien) boken. Minns ni den? Jag läste aldrig ut den. Så nu tänkte jag läsa om den. Får se hur långt jag klarar lästa tills jag tröttnar.?!



Sov gott på er och Ha en trevlig fredag kväll!

Fredag, 19 feb.

God morgon!

Igår somnade jag hyfsat tidigt igen, vilket var jättebra. Det är bra att jag somnar tidigt för då får jag den sömn jag behöver. Har de senaste dagarna sovit för lite. Så jag hoppas att jag får bättre sömn under helgen eftersom jag har en hel dag på söndag..bläää.

Hur som helst. Igår var jag i stan med brorsan och vi träffade på gamla vänner till mig. Tror nästan jag fick en chock. Både utseende mässigt samt att dessa två personer ens umgås. Men sådant kan hända. Såg även en person som jag "kände" lite grann från min gamla skola. Pinsamt nog så kände min bror även igen person och drog en massa uppmärksamet till oss. I onsdags så träffade jag och såg människor som jag umgicks med förr. Fattar inte att man kan träffa på så många olika människor på en gång.

Okej, men annars så strosade vi bara runt på stan. Kikade lite i affärer och så. Köpte faktiskt något överraskande. Tänker dock inte säga vad det är, ni får veta det kanske längre fram. Jag ska försöka mig på något jag i stort sett ogillar. Men folk tjatar och tjatar på en. Så vi får se hur det går. Vissa kanske fattar vad jag menar. PLUS att jag köpte mig ett par nya örhängen. Likadana som jag har nu fast större dock. Riktigt nöjd är jag.



Självklart inte riktiga, men silvret är det. Jaja, ska börja göra mig i ordning här nu. Ska snart åka iväg till jobbet. Min kära, snälla mamma ska skjutsa mig. Hon var på musikalen "Singing in the rain" igår och eftersom det blev ganska sent så tog hon ut en semester dag. Så nu är hon ledig. Jag vet att hon alltid är ute och åker när hon är ledig så då passade jag på och fråga om hon kunde köra mig till jobbet. Underbart!

Nåja, ska sätta på lite musik nu och göra mig klar!
Hörs ikväll kanske.

Yttligare en till present

Här om dagen kom jag hem med yttligare en till present. Ska bara visa er vad det är för något...



Ingen aning riktigt vad det är för något, men vad jag fattade så var det en massa franska krämer. Det var en jättefin present. Tack så hemskt mycket! Får se när det kommer till användning. Nu de senaste dagarna har det bara stått i påsen. Haha tråkig som jag är. Men nej, nu måste jag skynda mig!

Byebye!

100218

God dagens! Vet ni, jag vaknade tidigt imorse. Fan, jag somnade ju precis när det var 20 minuter kvar av So You Think You Can Dance, det var så typiskt. Fick inte se vem som åkte ut, men jag får spela in reprisen på lördag istället. Men jag sov gott inatt och det är ju huvudsaken tycker jag.



Just nu drickar jag lite te, kikar igenom schemat för nästa veckas arbete. Ser avslappnande ut. Nu i helgen jobbar jag så jag måste passa på att ta det lugnt innan det är dags. Gäspar lite smått. Ska hoppa in i duschen och röra mig in mot stan. Ska möta upp storebrorsan för att bara kika lite på kläder. Lönen kommer ju inte förrän nästa vecka, men det skadas ju aldrig att bara kika. Eller hur?! Jag måste faktiskt erkänna att det var skönt att få håret klippt. Malin du är en Ängel! Tack så mycket igen. Nästa gång får jag laga mat åt dig.


Min favorit mugg :-)

Måste sätta igång nu!


The Karate Kid 2010

En film jag har väntat länge på att få se trailern. Finally så har den nu kommit ut. Det är en av favoriterna Jackie Chan och son till Will Smith - Jaden Smith. Har sett lite bilder från inspelningen och sett hur dem har tränat inför filmen. Fast nu vet jag om jag knappt kan hålla mig. Nu vill jag nog se den så snart som möjligt filmen. Verkar cool. Kommer knappt ihåg hur orginal filmen är. Måste nog se den. Oavsett om det bara är en nyare version så kommer man nog skilja på filmerna. Man tänker nog inte på att det är en omgjord film utan mer att det är två HELT olika filmer.


Här kan ni se trailern iallafall.. Look!


Ny frilla...

Tjena tjena mitt bena!

Läget med er? Med mig är det faktiskt väldigt bra, trött som vanligt. Fast det är väl inte konstigt har ju varit vaken sedan 04.40 imorse. Jobbat idag har jag gjort och det var väl inte tungt, men det var lite-lite kämpigt.. Hahaha.. imorse så kom jag för tidigt till jobbet. Kom 45 minuter tidigare än vad jag skulle göra. Satte mig ner och började lösa korsord innan det var dags att börja arbeta. Så kan det gå. Kom iallafall fööör tidigt.

Okej, men efteråt drog jag till Malin. Hon klippte mig idag. Och jag måste erkänna att jag är grymt nöjd med det hela. Plattade håret när jag kom hem och det gick ju på ca.5-10 minuter tillskillnad från vad det brukade göra. Kanske upp mot 20-30 minuter tog det väl innan. Så det känns ju verkligen att det är kortare och så. Vi fick ju lite trubbel under tiden jag blev klippt. Det fanns en viss person som inte uppskattade att jag blev klippt. Hehe söta Noelia fick ingen uppmärksamhet. Det gjorde att det blev lite svårt. Fast det gick bra ändå.

Sedan smarrade vi också i oss goda jordgubbar med lite grädde. Så gott. Det var inte mycket, men det var gott som bara den. Man fick lite sommarkänsla av det. Och som vanligt lagade Malin super god mat. Så dagen har varit bra måste jag erkänna. Fast - Fan Gisela nu fick jag ju inte träffa dig.! Får ta det nästa vecka. Jaa, imorgon är jag ledig och då ska jag till bror min och besöka. Men, men nu är det So You Think You Can Dance. Ska kika klart på det sedan måste jag nog borsta gaddarna och sussa för jag är något sjukt trött. Vill dock helst inte somna innan programmet är slut.

Chao!

Ny låååt..

Den här låten har jag nu spelat i flera veckor. Gillar den. Får bli veckans låt.. Det är Jamaica artisten Tami Chynn, hon är fan grym. Hon har gjort en del låtar som jag bara fastnar för. Detta är då en av dem. Love it.

Tami Chynn - Looky Looky




100216

Oj oj, vad trött man är nu alltså.! Igår blev det inge bloggandes, dem höll väl på med något på blogg.se så det var lite krångligt att logga in och grejer. Prövade även imorse, men jag hade fortfarande krångel att logga in. Sent inlägg fick det bli som vanligt. Men igår var jag då tillbaka på jobbet igen. Det gick väl bra måste jag säga.

Idag var det en lite stressig dag måste jag erkänna. Jobbade idag från 07.00 imorse till 13.30 på eftermiddagen. Sedan var det iväg och träna och det var faktiskt lite skoj. Vi var lite fler än vad vi bruka vara.. 5 pers. Så det blev roligt. Vi får säga Välkommen till tränings gruppen, Gisela. Det här var väl skoj?! Jag tyckte det var roligare. Peppade varandra lite mer än vanligt.

Aja, efteråt skyndade jag mig hem, duschade och gjorde mig i ordning igen för att dra mig in mot stan. Mötte upp far min och mina bröder. Vi skulle käka middag tillsammans med vår farbror (pappas yngste bror) som är på besök i Stockholm i några dagar. Det blev stammis stället Jensen's Jöfhus. Såååå gott, men sååå mätt.



Ja, just nu pustar jag ut framför tv:n. Kikar på So You Think You Can Dance. Det BÄSTA programmet någonsin. Jag kunde inte hålla mig, tog reda på vad vem som vann. Fy fan vad glad jag blev när jag såg vem som vann. Helt sjukt. Absolut den bästa dansaren under hela säsongen.

Nej, mina vänner nu måste jag tvätta av mig sminket, borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen.!

Buenas Noches!

Finally home..

Jag måste erkänna att det är toppen att få sova i sin egen säng i natt. Sovit borta och varit borta hela dagar. Har ju inte träffat mamma knappt. Men jag är väldigt nöjd med min lilla mini semester vecka. Fan det var verkligen underbart. Haha, jaa.. jag har liksom fått chans att bry mig om mina vänner, familjen och inget annat. Det är ju så det egentligen ska jämt vara, men det har ju som sagt varit en del på jobbet då. Har faktiskt inte tänkt på jobbet en enda gång under de här dagarna nu och det är ju toppen.

Idag så var jag och handla lite på vägen hem. Köpte lite ljus, polarbröd och en cola zero. Så när jag kom hem så tände jag ljus, tittade lite på reprisen (som jag spelat in) av So You Think You Can Dance och nu tänkte jag koka lite te och ta mig en god smörgås. Har en film jag faktiskt vill se, men vill inte vara uppe för länge utan sova i tid.


Fint tycker jag..

Imorgon ska jag jobba igen och det är inget jag ser fram emot. Får istället titta tillbaka i veckan och vara glad över allt jag hunnit med. Babydate med Gisela- Malin- Angelica och dem söta små, Melodifestivalen med Ida, Cosmonova med familjen, klura korsord med far min och smarta Malin, filmkväll med Gisela, träning med Ida, mini shopping med Roxi och en massa annat Skoj.. Ätit god mat  och annat från hemma gjord korvstroganof till Wook med ris, skäääp mat, hemma bakade kakor från far, egna hamburgare, koktkorv och nudlar (konstig blandning, åt vi mitt i natt). Ni anar inte vad skoj jag har haft.

Men men.. back to work.

Alla Hjärtans Dag

Jaha då var det Alla Hjärtans Dag. Tiden går fort tycker jag. Kom för en liten stund hem från Ida. Shit, vad trött och seg jag är då. Orkar inte gå ut egentligen, men jag ska träffa lilla söta Roxana. Ska åka en snabbis och kika på lite kläder bara. Slippa sitta inne och så. Det får bli en lite snabbt för jag vill hem.. sooova i min säng.

Jaha, nu ringde telefonen.. har små grejer att göra på mindre än 5 minuter så. Måste röra mig! Vi hörs när jag kommer hem igen!



Ha En Bra Alla Hjärtans Dag!!

Snart dags för Melodifestivalen.

Tjenixen knasbollar!

Här sitter jag hos Ida redo för Melodifestivalen. Vi har laddat upp med lite gott gott. Bäst att inte säga vad, eftersom jag vet att en viss person kommer läsa detta. Men men. Okej, korta av dagen lite grann då. Imorse så fick jag gå upp tidigt. Pappa och familjen hämtade upp mig. Sedan gick vi på Cosmonova runt 11.00. Efteråt drog vi och fikade.

Eftersom Ida bor ganska nära där min pappa bor så drog jag med dem hem en stund och hängde lite med dem innan jag åkte till henne. Kanske har nämnt det tidigare. Men jag träffar sällan min pappa. Men det blir så. Har ju t.ex.nu inte träffat honom sedan julen så det var ganska kul att få sitta lite med honom och prata och bara umgås.

Fick skjuts hit då. Så nu har vi käkat och om bara några minuter blir det Melodifestivalen. Sätter stopp här så ska Ida få sitta lite.

Ha det så bra.. hörs imorgon igen!


12:e februari

Hallåååå!

*Puuh*.. skönt att få pusta ut efter den låååånga dagen. Sov ju bort natten till idag. Sedan drog jag hem, duschade och bytte kläder. Därefter var det bara att dra igen. Mötte upp Malin. Hon skulle färga håret på sin lillesyrra och undertiden skulle jag underhålla lilla Noelia. Ingen enkel grej kan jag ju säga, men det gick. Duktiga kocken Malin lagade lite käk - sin goda korvstroganof med ris. Vi kolla lite Let's Dance. Jaa klockan tickade på och sedan var det bara dags att dra sig hemmåt igen.

NU är jag iallafall hemma och gäspar som en galning. Ska gå och lägga mig. Måste dock borsta tänder bara. Imorgon ska jag nämligen upp runt 08.00 igen. Far min kommer och hämtar upp mig. Det är ju familjedag. Vi ska till Naturhistoriska museet och kika på Cosmonova. Vi hittade en film som vi ska i 3D effekt. Så grymt coolt.


Usch, förstå att gå runt ensam här på natten. Får rysningar av tanken bara. Blir lite rädd..

Vet ni vad?! Jag är jättetrött nu känner jag. Måste borsta tänderna och sedan sussa.

Buenas Noches

Still here..

Titta! Nu vet man att jag har lite små tråkigt. Skrivit en massa inlägg idag..hehe. Sitter fortfarande kvar här i Giselas soffa och kikar på en massa spanska serier (som jag kanske fattar 40 % ut av), läser bloggar och bara degar. Kommer nog inte röra mig hem ikväll. Men jag måste gå tidigt härifrån imorgon bitti, ska nämligen träffa en kompis runt 12-tiden ungefär.

Nej, nu är det The Fast & The Furious: Tokyo Drift på tv. Slutar om en halvtimma. Ska kika klart på det. Hörs imorgon mina vänner! Sov så gott och dröm sött.


Buenas Noches

Jag och lilla syster

Just nu sitter jag här med lilla syster Caroline. Världens lättroaste människa. Kan säga vad som helst till henne och hon bara skrattar. Om jag säger typ "fjärt" så ligger människan på golvet. Nu tvingas man sitta och kika på någon spansk serie. ALLT på spanska. Jobbigt när man bara förstår lite grann. Måste fråga om man inte fattar.

Jo juste, tidigare drog jag vidare och träna med my friend Ida. Det gick bra och som vanligt så var jag ju sen. Jag vet varför jag aldrig kan passa en tid. Kommer ju jämt sen. Om jag har tur kan det hända ibland att jag kommer i tid, men det sker väldigt sällan. Vissa lurar en och säger en tid, så jag kommer i tid istället. Smart. Jaa, just nu sitter jag och glor på Caroline för att irritera henne. Gisela sitter och sjunger Lejonkungen låtar som - Känn en doft av kärleken. Får se om jag har kvar min hörsel tills imorgon..haha..

Det här är typ som min andra familj, vi har alltid så skoj. Man har aldrig tråkigt när man är här. Nåå, nu ska jag väl kika klart på den här spanska serien. Ska väl snart röra mig hem antar jag. Medan jag kikar klart på detta ska ni få lyssna på "Veckans låt".

Mariah Carey feat.Ne-Yo - Angels cry




Vilka data nördar!

Haha, fan vad roligt.. här sitter jag och Gisela med varsin laptop. Ska snart röra mig, ska ju iväg och träna med Ida. Egentligen orkar jag inte träna, men om jag inte gör det så blir jag här sittandes hela dagen. Ska tillbaka hit igen efteråt, men ändååå jag orkar inte.



Nej, nu ska jag börjar röra mig hemmåt.. men vi höööörs later..!


Wake Up!!

Nej, min mage kurrar och jar är något grymt sugen på frukost. Fan måste väcka galningen brevid mig. Vill gå och handla frukost.

Titta vilken sömntuta..



Upptäckte en grej, ser ni kudden bakom henne? Nalle Puh och Tiger, kudden hon har liggandes på henne är Pelle Svanslös. Jag sa ju det att jag inte var den enda barnsliga med figurer på sänglakanen..! Hahaha.. This is us! :-)

Yeah! Nu har kvinnan vaknat till liv, ska släpa med henne och handla frukost.. Sugen på en baguette.. Hörs senare!


100211

Tjena!!

Har en lite djupt sovandes knasboll brevid mig..haha. Snacka om att soooova djuuupt. OM vi säger så :-) Det är Gisela jag har brevid mig. Sov hos henne i natt eftersom vi har kollat på en massa filmer hela natten fram till kl.04.00 på morgonen. Från Transformers 2 till Mumien 3 och Zombieland och jaaa en massa. Sjukt. Men det var roligt. Slumrade till ett x antal gånger. Men sedan på 04.00 på morgonen vart man ju pigg. Vaknade upp vid typ 10.30 någon gång.

Okej, men jag måste berätta om igår. Det var ju bara så skoj.. hehe. Igår så var det ju "Baby Date" (kallar jag det). Så kul. Min gamla klasskompis Angelica fick barn bara några dagar efter Malin. Gisela är ju gudmor till Angelicas lilleson Hampus. Han var ju så söt och rolig. Så igår fick dem små krabaterna träffas och det var så roligt. Vi käkade och sedan fikade. Kollade i affärer. Det var trevligt.


Hampus i mammas knä när hon äter och...


Noelia i mammas knä när hon äter.

Det är ganska roligt att se två bebisar möta blicken mot varandra. Men Noelia är typiskt tjej. Har humörsvägningar och spelar svår fångad. Hon var inte alls lika intresserad som Hampus var.. hehe.


Min goa vän och Hampus gudmor Gisela.

Jag måste erkänna att både Noelia och Hampus fick sydamerikanska gudmödrar var lite komiskt faktiskt. Sa till Gisela igår att vi måste lära dem lite spanska. Fina ord självklart. Nej, det var kul att få träffa Angelicas lilleson för han var ju sååå söt. Har en super söt bild på honom på mobilen när han har solbrillor på sig. Värsta coolingen!

Nej det var en toppen dag igår och jag hoppas vi kommer göra om det till våren då det är lite bättre väder ute.


100210

God dagens!

Har legat någon timme och degat i sängen. Ska sätta igång och göra mig i ordning. Ska nämligen iväg och träffa några vänner. Det ska bli skoj. Hehe. Jaa, annars då? Jo det är bra med mig. Är ledig nu några dagar framöver. Skönt. Ska passa på att vila upp mig nu. Har en liten känsla att det är mer på väg.

Nå ska ignorera det ett tag nu. Har roligare saker att tänka på. Läste ni om människan som hoppade ner på spåret för att hämta sin mobil?! Galet. Skulle åka hem igår och det var sjukt mycket folk på vägen hem. Tunnelbanorna var smock fulla. Visade ju sig då att någon hade hoppat ner på spåret för att hämta sin mobil. Människor på plats skulle hjälpa honom upp, men fick aldrig upp  honom i tid strax innan tåget kom och körde på honom. Fan vad hemskt. Hur som helst. Orsaken till att alla tåg var smock fulla. För tågen åkte endast till Gamla Stan. Usch vad hemskt det som hände iallafall.

Juste vi har fått en ny träningspartner i vår grupp kompisar! Ska berätta sedan vad jag har lyckats övertala. Ju fler vi är desto mer motiverad blir man så det är ju bara bra. Men okej.. måste sätta fart nu, ska klä på mig. Men ni får ha en trevlig dag.! Det ska jag iallafall ha.


Lite nya filmer..

Ska alldeles strax gå och tvätta håret, sedan tänkte jag krypa ner för kvällen. Tänkte dock sätta på en film. Köpte ju två filmer igår 17 again och Fighting. Den ena har jag sett för ett x antal månader sedan. Kommer inte ihåg så mycket förutom att jag minns att den var något grymt rolig.



Hur som helst tidigare åkte jag och träffa min goda vän. Blev hungrig så vi drog och käka på något Wook ställe. Grymt god mat. Helt underbart. Där lär det bli fler besök. Alltså det var ju rejäla portioner man fick för pengarna, så det var det ju absolut värt!!


Kyckling med en massa gott, och ris. Deras sötsursås var alldeles för stark för mig..!

Jaa, nu tänkte jag sätta punkt här. Gör mig i ordning för läggdags och sedan sätta på någon av filmerna. Imorgon är det ju jobba igen, men det är sista dagen innan min lite längre ledighet. Får ju resten av veckan ledigt sedan. Skönt! Kanske träna imorgon också. Ännu bättre efter en onyttig helg!

Nu ska jag tvätta håret. Ha det gött mina vänner!


100208

Tjenixen..! Ligger i sängen och kikar på tv. Nyss ringde min goda vän så jag antar att det är dags att göra sig i ordning och gå ut igen. Tidigare var jag och jobbade, fick lite gjort idag och det var skönt. Nu är det bara imorgon och sedan så är jag leeeeedig.. Wiie. Har lite små saker planerade i veckan.

Nej, nu måste jag klä på mig. Ligger i mjukiskläder..hehe så skönt. Men men.! Hör av mig senare igen..!

 


Gisela  & Jennifer - Jennifer som åker idag.. Bye bye my friend. I'll miss you!

Söndag 7/2

Go'kväll!

Hoppas allt är bra?! Jaa, jag är trött och ska alldeles strax lägga mig. Imorgon är det jobb igen. Idag så skulle jag gjort en sak på morgonen. Såå dum som jag är så fick jag dålig sömn - natten till idag. Sov därför lite längre. Ja, men det var faktiskt lite synd. Så det jag skulle gjort blev därför aldrig av. Nåja, senare på dagen träffade jag lillebror inne i stan. Gick på bio. Såg Alvin och gänget 2, hade dock velat se den på engelska istället.



Filmen var iallafall rolig och passade bra en söndag. Vi drog sedan vidare efteråt och käkat och sedan hemmåt. Det blev ingen jättelång dag, men jag är nöjd. Juste köpte två nya filmer. Men jag kan visa imorgon!

Nu ska jag nog sova. Är sömning!
God natt.


Busy day

Go'kväll!

Idag har det varit en bra dag måste jag få säga. Som vanligt blev jag väckt imorse. Sedan drog jag iväg till Malin ett tag och hängde lite med henne. Det var kul.



Senare drog jag vidare och träffade lite kompisar. Hade en liten avslutningsfika med Jennifer. Hon drar ju till London på måndag i några månader. Lite trist och väldigt kul. Kommer ju självklart sakna henne. Får åka och hälsa på. Iallafall vi hade trevlig den lilla stund vi fick träffas nu och snacka. Efteråt drog jag, Ida och Marie (en gammal klasskompis) till Texas Longhorn och käkade. Gisela jobba så det var ju bra. Fick träffa henne också.


Kommer sakna dig kompis..


Hahaha.. Här får man igen för att försöka ta kort på gamla vänner..


På Texas Longhorn


Jaa, dem var ju faktiskt bättre sällskap än vad det ser ut.. hahaha
Gömde sig inte direkt från en.



Hmmm, undra om det var mig dem var ute efter?!



Tack för ikväll kompisar. Det var kul. Fick träffa en gammal vän, äta god mat och det var mycket skratt. En av dem trevligaste kvällarna på länge. Hela dagen har som sagt varit bra..!

NU ska jag kika på Grammy galan som jag spelade in tidigare dag. Sedan måste jag sussa!

God natt på er!


Lite, lite shopping..

Jo.. det vart lite, lite inköp idag. Köpte nya skor, fixa tillbaka mitt armband och köpte en kofta. Jag är stolt att jag inte överdrev inte med mina inköp.




Mitt förra armband försvann.. Fick ju det av brorsan..


Nya svarta converse..


Köpte en guldlott idag

Det var mina små inköp för dagen.. Nu ska jag prata klart med min allra närmaste vän Jennifer som snart lämnar oss här i Stockholm för London :-( *I'm so sad. Please Don't Leave Me*


Lek dag

Hallojsan!

Ja ni, idag fick det bli en liten lek dag faktiskt. Efter en stressig dag på jobbet så mötte jag sedan upp Malin och mitt söta lilla gudbarn. Vi drog in mot söder, såg en liten lekpark som vi bestämde oss att gå till. Så idag fick Noelia gunga för första gången och det var såå roligt. Hon fick först gunga med mamma. Sedan satte vi henne i en mindre barn gunga. Det var ju ingen värsta höjd fart utan mer mini gungning. Haha.. knappt det. Men det var roligt. Sedan var vi på Mc Donalds och då passade vi på att dansa lite till musiken dem spelade.


Mamma gungar..


Även gudmor gungar..


Noelia är den roligaste och gulligaste ungen någonsin..

Jaa, denna dag var en bra dag. Sov dock inte mycket inatt, men det tar jag igen nu i natt. Imorgon är det fullt upp. Nu är jag iallafall ledig helgen och det är toppen faktiskt. Jag måste säga att det bästa med den här dagen var nog att vi fick några timmars sol och det var ju bra. Snön smälter sakta bort.. Jobbigt, mycket is-tappar i stan som faller ned från taken. Obehagligt och läskigt.

Vi var även inne i stan och handlade lite. Ska visa er om en liten stund!


Torsdag kväll

Hallå igen!

Sitter just nu och käkar lite kvällskäk. Ska sova alldeles strax. Tänkte kolla klart på Law & Order: Special victims unit. Kom hem väldigt smidigt och fort. Hade rullande flyt hela vägen hem. Tur som attans. Skönt. Jaa kvällen på jobbet gick ovanligt bra faktiskt. Nu är det bara imorgon sedan så är jag ledig helgen. Ännu bättre.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa en kompis. Hänga lite och så. Har man ju något att se fram emot efter arbetsdagen. Det var länge sedan man köpte något till sig själv. Så imorgon tänkte jag väl spendera lite grann bara. Nej ni mina vänner nu ska jag kika klart här. Tvätta håret och sedan krypa i säng.

God natt på er!




Jag kanske saknar värmen lite grann iallafall..

Hakuna Matata

Haha, den här låten är den bästa låten att ha på när man städar, diskar eller liknande. När jag var hos en kompis och vi skulle diska så satte vi på den här låten. Såå braa!! Saknar Lejonkungen. Kan den inte komma ut på DVD någon gång. Vill såå gärna se den. Den absolut bästa Disney filmen någonsin. Låtarna är så glada och fina. Speciellt den här låten. Den gungar man lätt med :-) Testa!

Baha Men - Hakuna Matata




100204

Tjena tjena!

Vaknade av ett snäll lite vän tyckte det var dags att gå upp. Tusan, får ju aldrig sova klart. I vilket fall som helst. Igår kväll efter jobbet var jag på bio och såg Did you hear about the Morgans?




Efter bion, det stora lååånga trappan ner..


Tappade mina bilar på golvet. Fast..haha jag sparkade ner dem flesta till stolen framför så det inte skulle se så mycket ut.

Det var faktiskt en väldigt rolig film. Skrattade en hel del. Ja, men det var roligt. Filmen slutade vid 22.30 någonting. Så vi drog hem efter det. Jobbar ju idag fast kväll dock. När jag kom hem tog jag det ganska lugnt, men jag var trött. Kollade lite på tv och sedan somnade jag. Nu ska jag snart klä på mig. Är fortfarande i sängen och gosar i mitt sköna täcke. Har precis käkat också.

Men ha en trevlig dag!


100203

God morgon!

Kom inte hem inatt, sov borta hos en kompis. Inte planerat. Råkade somna och vaknade upp typ 06.55 imorse och insåg. Shit jag måste hem. Men det var inga problem. Var rädd bara för att jag skulle försova mig. Jobbar ju idag. Börjar 11, men ändå. Man vet aldrig.

Iallafall, tränade igår med Malin och Ida. Efter det var jag helt slut. Men jag träffa Gisela på kvällen. Tog en kort promenad. Sedan gick vi in på Shell/ 7eleven. Köpte glass och lite dricka. Sedan drog vi hem till henne och skulle kolla på film. Hann dock inte så långt. Kikade klart på America's got talent - final. Visste vem som skulle vinna. Men roligt att kika ändå.




Fin flicka?.. HA knappast!

Jaa, ikväll kanske det blir bio så vi får se om det blir lite bloggning senare ikväll! Nu måste jag börjar göra mig i ordning. Ha en trevligt dag allesammans! Synd att det inte dök upp lite sol idag också..


She's back!

Denna vecka blir det en låt som jag spelat nästan varje dag nu under hela januari. Dessa människor gjort ett grymt bra jobb. Han är en grym sångare och tur nog ser han också väldigt bra ut. Trey Songz. Hon är mest känd för sin Unbreak my heart, minns den som om det vore igår. Alla älskade den låten. Toni Braxton har varit borta ett tag, men dykt upp ibland. Nu är hon tillbaka. Hennes nya album är grym. Lyssnat lite på den. Den här låten - Yesterday är ju såå bra!

Toni Braxton feat.Trey Songz -  Yesterday




Uttråkad!

Jag sitter här och väntar på att tiden ska gå. Tog en riktigt ordentlig sovmorgon och nu är jag rättså pigg, men har inget att göra. Jag kan nog göra någonting, men nu känns det så sent att hitta på något. Ska iväg och träna om ca. 2-3 timmar. Har faktiskt inte gjort något speciellt under mogonen. Kikat på tv. Försökt lösa korsord. Läst lite skvaller och bara tagit det lugnt.



Vaknade först att min förkylda vän Karina ringde. Hon var så täppt i näsan och mådde piss. Usch, vad jobbigt. Stackaren! Lider med henne fan. Inte roligt. Hon skulle jobbat idag, men beslöt sig för att vara hemma. Kroppen fick bestämma idag och den hade ingen ork sa hon. Krya på dig kompis!

Tisdag var det och idag är jag ju ledig. Såg att det var fint väder imorse. Mysigt. Funderade stark på att gå en promenad förut, men dem har sandat så dåligt här så det känns nästan hopplöst. Om det var bättre sandat så hade jag nog gjort det. Lät så nyttigt. Men äsch, förhoppningsvis kommer det fler dagar.

Ska fortsätta klura på mitt korsord, ger snart upp och börjar på ett sudoku istället. Haha.. när jag säger att jag ska lösa korsord på min lediga dag så är jag uttråkad. Men för seg för att orka göra mig i ordning och gå ut. Knäppt. Men men. Hörs under dagen!


Träning

Tjena!

Jag har varit riktigt trött ikväll alltså. Tyvärr vart det ingen middag, men det blev inga tårar utan det tar man igen bara :-) Det var lite synd. Jag var verkligen jättetrött efter jobbet, men jag och Karina drog och tränade ändå. Hon var ju förkyld, men skulle träna ändå den envisa människan. Det var faktiskt skönt att komma iväg ändå. I slutet blev det mest lek och trams.



Vi ballanserade på en sådan där platta som är rund på undersidan.. Hmm, jag har inte det bästa ballans sinnet må jag säga. Men det var roligt. Iallafall, efteråt drog vi och käkade. Var sååå hungrig, det fick bli lite kebab. Tänkte satsa på något nyttigt, men så långt kom vi inte..haha.





Skulle sedan efteråt åka hem och träffa en kompis, men jag valde att lägga mig på kudden och sova en stund faktiskt. Jag somnade ju nästan direkt. Var riktigt trött alltså. Helgen var lång, men nu är nya veckan igång och imorgon är jag ledig igen. Ska iväg och träna då också. Ska väl ta det lite mer lugnare, men jag känner mig riktigt nyttig.

Nu ska jag borsta gaddarna, kika klart på 2 ½ män och sedan sooooova.!


Good Morning!

Käkar frukost och läser nya Veckans NU. Bra avkoppling på morgonen. Ska om bara några minuter klä på mig. Det är som vanligt kallt ute. Kan höra hur plogbilen kör här utanför. Det är bra. Hoppas han sandar också, för det kan jag säga har det varit dåligt med. Men tack och lov är det måndag, så idag slipper jag tunnelbanan utan nu kan jag ta bussen istället. Föredrar faktiskt hellre det.

Nej, nu ser jag klocka börjar ticka på och jag blir så stressad av det. Men som sagt. Idag blir det en väldigt körig dag, men det ska jag nog hinna med. Kan vara kul att ha lite och göra ibland på en och samma dag. Men vi hörs kompisar!


RSS 2.0