Fredagkväll..=)

Hello..

Ey, det är fredagkväll och allt..lite glada miner va?! För mig? Hmm, nja okej..men jag ska faktiskt jobba helgen så jag vet inte om jag ska vara super glad. Men för er som är lediga kan jag väl visa ett litet smile..=)

Just nu sitter jag och lyssnar på en ny låt Omarion feat.Voltio, Wyclef Jean - Coqui och det är en låt i min smak. Gillar den jättemycket. Det är en soundtrack låt från *Feel The Noise* som jag nu äntligen har sett. Jag älskar den verkligen. Har en sådan snäll kompis som fick sin brorsa att fixa den åt mig, samt *I Am Legend* också. Har sett båda dessa filmer idag när jag kom hem från jobbet. Uscha, de båda är så grymt bra på sina egna sätt. Tack Joakim =)

Feel The Noise
Filmen får * * * * (fyra stjärnor)
- Gillar eller älskar musiken (reggaeton)..
- Handligen var bra..
- Att den visar en annan sida av latinskdans stil som är ganska okänd för andra..
- Filmens handling gick lite för snabbt fram..
- Gillar platsen som filmen utspelar sig i (den ska i filmen utspela sig i Puerto Rico, men jag vet inte om den är filmad i Rico. Fast det är väldigt vacker och får en vilja åka utomlands)



I Am Legend
Filmen får * * * * * (fem stjärnor)
- Älskar handligen
- Den var jättespännande, kunde hoppa till då och då..(jag brukar i vanliga fall gömma mig undertäcket
=)..)
- Sorglig, fast jag grät aldrig. Skulle kunnat göra det i en viss scen. Var i alla fall nära på.
- Den är så himla bra gjord
- Gillar att det är mycket oväntade saker hela tiden..
Något som jag märkte under filmen var att Will Smiths egna dotter är med och spelar hans dotter i filmen. Såg det aldrig i början, men jag kände igen henne ganska väl efter ett tag. Kanske alla hans ungar kommer att vara med i hans filmer nu mera. Det är bara att se efter i varje film..;-)



Så det har jag gjort idag. Kollat på film och jobbat såklart. Det var en rolig dag faktiskt och det är så mycket just nu också, vilket gör mig ännu gladare. Kan inte avslöja för mycket, utan får se. Allt på jobbet är bara bra. Jobbar lite mindre nästa vecka, men får se om jag kan skaffa fram lite fler pass från min "chef/samordnare". Hade velat jobba lite extra, men jag får se om jag känner för.

Ikväll ska jag vara hemma måste sova ordentligt för jag ska upp tidigt imorgon, börjar nämligen 07.00. Ska se en annan film på tv3 senare. Får se om jag ser klart hela. Igår jobbade jag kväll och det gick också bra, kollade på Criminal Minds och bara slappade. Nåja, ska gå och tvätta håret nu..

Buenas Noches
<3

En dag med familjen..

Haft en dag med familjen..trevligt, trevligt..

Idag så vaknade jag av väckar klockorna. Blev tvungen att ställa dem igår så jag kunde vakna lite tidigare idag. Vi träffades kring tolv och käkade på restaurant. Det var jättegott och vi hade roligt. Eftersom det fanns lite tid innan filmen började så bestämde jag mig för att köpa en ny "hårtång" som "krusar" håret kan man säga. Ska prova den ikväll, gillar hålla på att greja med håret. Ser fram emot hur det kommer att se ut.

Hur som helst sedan så gick vi och såg Asterix På Olympiaden.
Den får: * * * (tre stjärnor)
- Filmen började lite segt tycker jag..
- Den var väldigt bra gjord..
- Det fanns ganska mycket humor..
- Jag gillade att man inte kunde förut se handlingen..
- Det fanns vissa saker som var lite onödiga i filmen..

Jag kan väl säga att man kan gå och se den på bio, men jag själv kommer nog inte köpa den på dvd när den kommer ut. Utan det gick bra och se den på bio.
image61

Jag somnade inte, utan det var pappa som gjorde det. Fast jag måste säga att jag var väldigt nära på att göra det. Något som verkligen störde var alla människor som smaskade och prasslade under hela filmen. Man blev överraskad av en sak i filmen. Det var nämlingen två kändisar som var med. En känd basket stjärna och en väldigt känd fotbollsstjärna, Tony Parker (basket) och Zinedine Zidane (fotboll). Parker är ju gift med Eva Longoria och Zidane är en känd fransk fotbollsspelare. Jag blev jättechockad när jag såg dem dyka plötsligt upp.

Nåja, det har varit en trevlig dag i alla fall. Kom hem runt 18.00 så nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt samt fixa håret =).

Ha en trevlig kväll..!
<3

Ett samtal från en gammal vän => Telefon terror

God kväll..

Hade precis gått och handlat. Satte mig sedan ner och tittade på tv då jag plötsligt fick ett samtal av Malin, min gamla barndomskompis. Hon var nämligen på besök hos sin storesyster så vi bestämde oss för att träffas och gick därefter och käkade pizza och snackade en massa. Nu för tiden så träffas vi nästan aldrig, så det var jättetrevligt att träffa henne. När vi hade käkat klart så gick vi till mig för att hämta mitt busskort och därefter åkte vi bussen hem till henne. Vi satt och kollade på Christine, Vänner, Gossip girl och början på I huvudet på Gynning. Helt plötsligt fick jag en massa meddelanden från ingenstans. Rena telefon terror. Det var nämlingen min lilla kompis Karina som hade tråkigt när hon väntade på bussen. Som sagt hon är så sjukt rolig den här tjejen alltså. Skickade en massa skumma meddelanden.

Så idag har jag bara varit hemma och träffat Malin. Är hemma nu och har precis kollat klart på Brothers and Sisters. Så det blev ingen vila för mig på dagen och därför hade jag tänkt att gå och lägga mig lite tidigare så jag får lite sömn. Imorgon ska jag ju på bio med brorsan, lillebrorsan och pappa. Har nämnt det tidigare och innan så ska vi gå och käka på Jensen's Biff Hus. Älskar äta där, det är så god mat.

Hur som helst, jag ska gå och borsta tänderna nu. Ska sova sedan, för vi ska träffas klockan 12.00 imorgon bitti inne i stan så.

God Natt..
<3

Regnig Tisdag..kort dag.

Promenerade hem med en massa regndroppar som bara hamnade i ansikte, uscha för vädret idag.

Idag har jag jobbat, det vart en kort dag på jobbet. Gillar inte korta dagar, men nu blev det de ialla fall. Som vanligt så började min lilla söta ängel Karina jobba kl.11.00, med andra ord så löser hon av den som slutar 12 (vilket var jag idag). Vi gillar jobba tillsammans, pratar om kärlek, drama och bara skämtar runt. Vi är väldigt öppna mot varandra, eller hon är. Hon har berättat om alla sina kärlekar och all drama. Med andra ord så prata vi mycket när vi jobbar och vi pratar verkligen om allt. Hon är även en person som alltid ser när något är annorlunda med mig, om jag beteer mig konstigt eller om något har hänt. Ni hade gillat henne, hon är jättesnäll och vi skojar jättemycket.

Hur som helst, senare så börjar en annan kompis till mig 16.00 så henne hinner jag inte alls träffa och det suger verkligen. Det var hon som skickade ett meddelande till mig i helgen. Hon är lite orolig för mig. Det finns en anledning till att hon är det, men det kan jag berätta sedan någon gång när jag fått reda på om det finns något att vara orolig för. Det är inget allvarligt egentligen, utan en pytten liten grej bara på sätt och vis. Hon är en omtänksam person hon med. Alla jag jobbar med på mina två avdelningar är helt underbara. Vi är som en hel stor familj faktiskt. Har lite extra mammor här och där, lite bröder och systrar också. Vi skojar mycket på det sättet. Jag är nämligen yngst på HELA huset...Nice..va?! =)

Nåja som tidigare skrev, det är regnigt och trist idag. Ska snart gå och handla, ska sedan lägga mig och vila en stund. Jag har sovit jättedåligt i natt. Vet ej varför, men jag hade sjukt svårt att somna. Jag vaknade till och med innan mina väckar klockor ringde. Jag förstod ingenting. Hur som helst jag blev jättetrött när jag kom hem och känner att min kropp måste vila...orkar knappt hålla ögonen öppna. På jobbet var jag inte trött, men när jag kom hem blev jag det. Det var väl för att jag kopplade av. Ska väl ta mig en tupplur sedan.

Skriver något sedan kanske..

Chao <3

Måndag igen..en ny vecka.

Helgen har varit lugn och det har varit skönt. Denna vecka så är det lite mer att göra. Jobbar mycket och allt. Började 16.00 idag så jag passade på att ta det lugnt imorse. Jag låg i sängen och kollade på film, "Stomp the yard", oh den filmen är så oerhört bra. Det är en film jag verkligen gillar. Skulle kunna se den fler gånger. Igår kväll tittade jag på "Save the last dance 2" och det är också en film jag verkligen gillar. Båda filmerna har en väldigt duktig och söt skådespelare Columbus Short. Han är en av huvudrollerna i båda filmerna. Även Ne-Yo dyker upp i båda filmerna också. Så både imorse och igår var det filmkväll och filmmorgon =).

Idag var det även lönings dag. Är helt nöjd, men nu är det dags för att betala hyran, räkningar och allt. Nå, vad kan man säga Es la vida (det är livet).

Just nu sitter jag och tittar på Mannen som talar med hundar. Jag älskar se det programmet, beundrar hela programmet och allt. Ska börjar göra mig i ordning snart för jag ska nämligen upp tidigt imorgon bitti och allt, så jag ska gå och lägga mig tidigare. Imorgon vet jag inte vad som händer, men vi får väl se. Jag slutar tidigt och det är jätteskönt. Måste börja rensa rummet om jag någon gång ska få ordning på det. Jag har tid imorgon, sedan så får vi väl se.

Nåja, ha det bra! Sov gott..=)

<3


Söndag kväll..

Just nu sitter jag och käkar lite. Har inte varit hemma så värst länge, utan jag slutade klockan 21.00 nu ikväll. Har jobbat och det har gått jättebra. Det var faktiskt lite kul, fick träffa några kompisar som jag typ aldrig träffar. Så jobbat har jag gjort hela kvällen. Och nu sitter jag och tittar på Cold Case och ska snart göra mig i ordning för att lägga mig.

Imorgon ska jag jobba kväll igen, men det är ett väldigt kort pass. Idag är det även brorsans födelsedag, hade faktiskt glömt bort det nästan. Hörde mamma säga grattis till honom och då kom jag ihåg. Han ringde imorse för att prata, men jag var så halv-vaken att jag inte ens kom ihåg vad han sa. Sedan när jag kom till jobbet hade jag fortfarande inte ringt eller skickat ett meddelande till honom. Min kompis kom fram till mig på jobbet och frågade: Fyller inte din bror år idag? Då kom jag ihåg igen och jag skickade ett meddelande sedan när det var lugnt på avdelningen. Visserligen fick jag lite dåligt samvete, men nu har jag i alla fall bett om ursäkt för att jag inte sa något imorse.  Grattis igen brorsan, ha en trevlig kväll!

Tidigare idag så har jag bara städat till rummet och gjort det lite finare. Har även kollat räkningar och mitt schema för nästa vecka. Måste börja jobba lite mer när jag jobbar så lite ibland. Kan jobba tre dagar i veckan ibland och man vill ju tjäna lite mer när man jobbar så lite. Nåja, ska dra mig tillbaka och kolla klart på Cold Case.

<3

Lördag - En ny dag..

Ännu en dag har gått och det är snart dags att sova och vakna upp för nästa dag. Imorgon ska jag jobba extra igen, kvälls pass. Sedan veckan som kommer så är det mycket som kommer att ske. Jobbar ganska mycket och ska gå på bio med min familj och därefter så får vi se.

Imorse så vaknade jag runt halv tio, blev väckt av en arbetskompis som skickade ett meddelande. Trevligt, trevligt. Sedan så har jag och mamma varit och besökt min storebror. Han fyller 25 imorgon. Jag gav honom mina presenter som jag köpte igår när jag var i stan med Jocke. Det jag köpte var ett par speciella strumpor som han velat ha länge och ett par långa mjukis-shorts som jag vet att han gillar. Dem är perfekta för honom. Så han blev helt nöjd, och av min mamma och hennes fästman så fick han en perfym (tror jag det var) och en Bacardi flaska.

Ikväll så har jag varit hemma och kollat på en utan av mina favorit reality serier som går på MTV; The Hills. Ännu en säsong är igång igen. Jag blev så ivrig så jag blev tvungen att leta fram resten av avsnitten från säsongen så jag kunde se några till avsnitt och det gjorde jag också, så det var kul. Gillar den serien och det är pga. en viss person som jag började titta på den serien, har även tidigare tittat på Laguna Beach, man kan säga att den The Hills är en fortsättning på L-B. Hur som helst så senare så tittade jag på  melodifestivalen, Björn Gustafsson..ja, han är lika rolig som vanligt. Har även kollat på CSI: Miami och Law & Order.

Man kan säga med andra ord att det har varit ännu en hemma kväll ikväll..Kändes skönt med tanke på att det är så mycket kring mig som jag känner jag måste få lasta av ibland. Tack och lov finns min underbara mamma tillhands och hjälper mig hantera allt just nu. Kan bara säga så här; Det har varit ganska tufft för mig denna senaste vecka och jag har lite att ta i tu med. Som sagt min mamma finns till hands och hjälper mig med det. Hon är underbar. Älskar dig galet mycket, så du vet mamma.

Just nu har jag gjort i ordning mig för att sova, men jag ska lägga mig i sängen och kolla på en film först.

Sov Gott..

<3


En dag på jobbet och i stan..

Tjenare people..

Idag har jag jobbat. Gick upp tidigt imorse och det gick jättebra idag. Fast jag slutade ganska tidigt och allt, så det var jätteskönt + att det är fredag också. Efter jobbet kom jag hem och tog det lugnt ett tag. Senare så åkte jag med polaren Joakim till stan. Han skulle köpa färgpatron till sin data så vi gick till OnOff och samtidigt då kollade vi lite på olika coola tv:n. Fanns faktiskt jättefina apparater. Hur som helst, fann lite presenter till brorsan också. Fast inte på OnOff då utan på andra affärer. Egentligen inget märkvärdigt, men ändå något jag vet att han kommer uppskatta i alla fall. Det är i alla fall inget j*vla schampo från England. Funderade mycket på Jockes roliga förslag, köpa ett av varje schampo så får han alla sorter istället. Fast..hehehe..det här blev jag väldigt nöjd med själv så. Käkade även också på Pizza Hut, mums..men, det var väl inte det absolut nyttigaste då. Men jag hade inte ätit något sedan 05.30 på morgonen så då spelade det egentligen inge roll vad man äter, bara man får något i sig som mättar magen.

Som sagt imorgon ska jag och mor min åka till brorsan och fira hans födelsedag i förskott. Han fyller nämlingen år på söndag och det är kul. Bara 25 år till sedan är du 50 brorsan..!

Just nu ska jag se lite på en film, men jag skriver senare..

<3

Ännu en Film..

#*/-%

Ligger just nu och kollar på slutet av Vänner. Brad Pitt är med, fast han är ingen super rolig komiker...det märks. Okej, han gör väl ett okej jobb ändå. Har varit hemma och vilat samt kollat lite på tv och suttit vid datan. Dagen har väl varit bra, den var dock ganska kort. Vi hade torsdags möte idag på jobbet och jag gillar dem verkligen inte för det finns inget att säga på dem mötena. Vi säger i stort sagt samma sak och avslutar alltid med att säga något vi har varit stolta över under veckan som gått. Uscha, det är så tråkigt. Annars har allt på jobbet varit bra.

Har även hittat en ny film som jag såååååå gärna vill se. Jag ser bara ett stort Måste varje gång jag ser trailern. Filmen heter Feeling The Noise och R&B sångaren Omarion som även var med i You Got Served är i stortsett i huvudrollen och colombianska skådespelerskan Zulay Henao. Jag tror denna film verkligen skulle rekommenderas till folk som älskar och gillar den latinska musik stilen Reggaeton som jag själv älskar. Filmen vekar jättebra och har fångat upp min uppmärksamhet.. Señora Lopez är producenten till själva filmen. Okej, jag menar då Jennifer Lopez.

Här är trailern till er som är nyfikna på vad det är för film;
http://www.youtube.com/watch?v=1HRbRhfxPDg

Här musikvideon/soundtracklåten till filmen med Omarion feat.Kat DeLuna;
http://www.youtube.com/watch?v=7BbkmtwZmA0&feature=related

image60
Uscha, är så grymt sugen på den här filmen..

Nåja, måste springa till affären och handla lite snabbt, sedan ska jag titta på Criminal Minds senare..

Ha det bra allesammans..
<3

Skräckande..och usch

Stod och pratade med mamma för inte så länge sedan när hon höll på att fixa med sin dvd och allt. Plötsligt så tittade jag ut genom fönstret och råkade se in i grannens fönster och då plötsligt såg jag något skräckande. Jag var inte riktigt säker på vad jag såg först, men det jag trodde jag såg var grannen som gick runt "naken".. Jag sa till mamma; Usch, jag tror någon granne mitt emot oss går runt naken i sin lägenhet. Mamma tittade och sa; Nej, han har kalsonger på sig. Jag gillar inte när folk går runt nakna hemma och det sa jag till mamma med.

Jag kollade sedan igen och då såg jag att det var en kvinna som hade på sig en rosa eller beige mjukis överall, som då såg exakt ut som hennes egen hud. För "dräkten" var ganska tajt, man kunde även se att hon hade en hästsvans. Jag tror att vi såg dåligt bara för att det var dimmigt ute. Tack och lov såg jag inte det jag trodde jag såg, och hoppas till gud att jag aldrig ska behöva se något sådant heller.

Hur som helst, var och handlade lite. Köpte då lite frukost och så, sedan köpte jag lite choklad pudding. Så jag åt det och kollade på Grey's Anatomy. Ska börja göra mig i ordning till att sova när som helst. Ska upp tidigt imorgon bitti och jobba. Men jag har haft en väldigt lugn dag och tagit i tu med vissa saker som har behövts. Fast jag har inte kommit på någon present till min bror ännu. Bjöd ju på bowling och allt, men vill ge något mer. Skulle åkt till stan, men jag kunde inte göra det idag. Det kom lite hinder som gjorde så att jag inte kunde åka.

Aja ska gå nu, kolla klart på tv serien jag er på just nu..ska sova sedan..

God natt <3

Onsdag - en dag utan jobb

God dagens

Vaknade väl för någon timme sedan, eller rättare sagt vaknade jag för ett bra tag sedan men jag steg upp för inte så länge sedan. Som sagt idag är det en dag utan jobb, med andra ord jag är ledig. Det känns väl ganska skönt, får sova ut och allt.

Igår så jobbade jag en kort dag och det var ganska lugnt kan man säga. Var inte så himla mycket att göra. Som sagt det var en kort dag, så när jag kom hem käkade jag lite och kollade på tv. Senare så mötte jag upp min brorsa och två gemensamma kompisar till oss som vi gick och bowlade med på Heron City. Det var faktiskt jättekul, visserligen så vann jag inte, men jag förlorade i alla fall inte. Kom på andra plats och sedan så kom jag på tredje plats andra gången vi körde. Måste säga att jag inte brukar ha roligt när jag brukar bowla, men jag har aldrig varit med om det som hände igår när man bowlat. Skumma människor som kommer fram till en, människor som kastar bowlings klotet innan ens käglorna ställts upp än (klumpigt), eller ramlar när man kastar klotet, eller bara springer fram och tillbaka med klotet fast kastar det aldrig utan springer tillbaka och tar sats igen. Haha alla dessa saker gjordes av bara en person.
image58
Hur som helst därefter gick vi och käkade, ska inte säga vad. Därefter åkte vi hem, men vi hade jätteroligt. Får se vad nästa roliga grej blir nästa gång.. Hur som helst, idag vill jag bara ta det lugnt för jag fick lite ont i ryggen igår och min handled efter bowlingen. Ska vila de två sakerna idag. Men min bror fick en liten bra födelsedags present, jag bjöd honom på bowling och mat =) och han hade också trevligt. Han försökte nog visa att han var duktig på bowling. Han och jag låg ganska lika många gånger.

Nåja, kanske skriver något senare...

<3

Lugn måndag kväll..

Kvällen har varit bra och jag har ju jobbat som jag tidigare sagt. Det var kul, fick jobba med min kompis som jag står närmast, ängelen själv. Alltid lika roligt att jobba med henne. Stannade kvar längre bara för att umgås med henne. Har sagt det förut vi ses så sällan. Vi har ju fått en kaffeapparat på jobbet som ofta går sönder, men den utnyttjas väldigt bra av all personal. Så nu under kvällen sprang vi två gånger till apparaten och hämtade god varm choklad..mmm..det var mumsigt.

Imorgon är det en ny dag och då ska jag gå och bowla med dessa skumma människor..=)..Det ska bli lite kul faktiskt, men vi får se hur det går. Jobbar kort dag också..Jippi..!!

Kollar just nu på Shark och har precis gjort i ordning mig för att gå och lägga mig, ska upp tidigt.

Sov gott mina vänner..

<3

Måndag - en solig dag

..God dag/ God morgon..

- en solig dag..

Ligger just nu i sängen och tittar på skruttiga serien Våra Bästa År och har precis käkat frukost. Har fått sova ut ordentligt idag. Ikväll ska jag jobba igen, fast det är inte så himla länge utan bara 4-5 timmar och imorgon jobbar jag en kort dag igen. Som jag kanske tidigare sagt så ska jag jobba extra på söndagen igen, samma tid som igår. Så det är helt okej för min del. Kvällen igår gick jättebra, har så goa boende på min avdelning. Dem är så omtänksamma och verkligen bryr sig om oss i personalen precis lika mycket som vi bryr oss om dem. Det är anledning till att man trivs på sin arbetsplats.

Jag har fortfarande inte kommit på någon present till min bror. Onsdagen börjar närma sig och jag vill så gärna ha presenten planerar så slipper jag tänka på det senare när man väl kommer in till stan. Han fyller 25 år och jag blir galen av att inte veta vad jag ska köpa. Det är jobbigt att köpa presenter till honom.

Ska hoppa in i duschen nu och börja göra mig i ordning, ska göra ordning håret och allt också. Just nu har jag bara ett stort utstående hår. Måste göra något åt saken.

Ha en trevlig kväll..

<3

En avslutning ;

Måste visa underbara, vackra och fin bilder på Colombia..
    

Jag vet att jag visar mycket bilder på Colombia, men det är för att det landet består inte bara av krig och droger och en massa våldsamhet. Landet är faktiskt ett väldigt vackert landskap i sig. Är stolt över att komma därifrån.

Söndag - God morgon/ God dag

Igår kväll gick jag och handlade lite gott, gott och senare satt jag och tittade på melodifestivalen. Jag måste bara säga att Björn Gustafsson är den absolut roligaste svenska komikern jag någonsin sätt. Han är ju så sjukt bra. Det är helt otroligt. Ja, han var jätterolig igår. Hur som helst kollade lite på melodifestivalen, sedan tittade jag på CSI: Miami.

Se Björn Gustafsson från både förra lördagen 9/2 och från lördagen igår 16/2 i Melodifestivalen

Lördag den 9/2
http://www.youtube.com/watch?v=DSdzkmiJM28&feature=related

Lördag den 16/2
http://www.youtube.com/watch?v=82jeWL2LJw8

Alltså titta om du inte har sett det, men denna människa är ju så hysteriskt rolig. Skulle själv kunna se dessa klipp om och om igen..

Nå, ikväll ska jag ju jobba extra. Just  nu så gör jag ingenting speciellt, måste nämligen städa rummet. Ska försöka att gå och handla lite innan jag går till jobbet. Det är några timmar kvar. Måste tvätt håret också. Nåja imorgon är det måndag igen och även en ny vecka. Jag jobbar kväll imorgon igen. Kortpass..lite trist faktiskt. Hur som helst ska sätta igång och börja städa, men jag antar att ni andra får njuta av er dag. Sol igen och allt hoppas bara på att nästa vecka kommer vara detsamma som denna.

<3

En gammal låt..

En gammal låt som är grymt bra och går i mina högtalare är just nu:

Amerie - I'm coming out
http://www.youtube.com/watch?v=f7BV4Tvd0W0

Diana Ross - I'm coming out (orginala låten)
http://www.youtube.com/watch?v=8tJ09XhaB4E&feature=related

Jag älskar verkligen gamla låtar, det kan vara många låtar som jag oftast har glömt, men jag har min lilla vän Jennifer som alltid lyssnar på gamla låtar. Så genom henne kan man ibland höra låtar som man inte hört på länge. Fast det var inte den här låten då, utan det kan vara andra gamla låtar. Fast just nu så spelar jag bara den här, hela morgonen och sedan när jag kom hem också. Me love..=)
....

Lördag - Mc Donalds => uscha..

Idag träffade jag en gammal klasskompis som jag tog examen med förra sommaren. Har inte träffats sedan dess, så jag frågade henne när vi skulle träffas och det blev idag. Som vanliga blev jag sen eftersom jag hade inte hört något från henne under hela dagen så jag tänkte ifall hon hade backat ur. Men vi träffades och det var jättekul. Nåja, meningen var att vi tänkte käka något gott, men alla lite finare ställen var propp fullt med folk och till slut gav vi upp. Båda var ganska hungriga så det blev uschiga Mc Donalds. Jag gillar verkligen inte Mc Donalds. Fast det värsta var att det luktade jättemycket piss när man gick närheten av toaletterna. Det var så äckligt..bläää..!!!!!

Hur som helst hade tänkt att köpa present till brorsan, men jag kom ej på vad jag skulle köpa. Det är ju så svårt att köpa något till en människa som bara vill ha ett speciellt schampo som han vill att vi ska beställa från England. Alltså kan han typ inte säga att han önskar sig något som kläder eller skor. Det hade ju varit så mycket lättare, förstår mig inte på honom ibland. Kommer på så konstiga presenter..=) Fast jag vet fortfarande inte vad jag ska ge till honom i present, han blir nämligen 25 år. Vi får se, får fortsätta tänka.. Köpte något annat i stan i alla fall, två plånböcker. Har så länge velat ha en ny, men nu blev det två istället.

Haha, ajuste idag så frågade även min kompis Giselas storebrorsa, Marre, mig om jag och min bror skulle vilja följa med han och hans tjej, Issa, och bowla nu i veckan. Han frågade först om helgen, men eftersom min brorsa fyller år så ska vi i familjen dit och fira honom. Jag jobbar ju även på söndag 16.00-21.00. Vi får väl se vilken dag det blir, troligen tisdag. Det roligaste är att Issa hans tjej har trackatserat mig med en massa meddelanden hela denna vecka, hon är helt galen. Ska bli intressant att träffa henne.

Hur som helst, just nu sitter jag och tittar på Miami Ink. Jag har börjat gilla det programmet, kul att se när folk tatuerar sig. Vissa kan göra galet stora tatueringar, hela ryggen shit.. Ska se klart det, skriver senare..

<3


En kylig fredag kväll

Fint väder på dagen, men det var svinkallt och det är detsamma nu. Det är uscha kallt ute. Ikväll ska jag vara hemma för jag fryser jättemycket, även lite små kallt hemma faktiskt. Jag har gått och blivit lite känslig. Sitter just nu och käkar lite glass och dricker pepsi max. Kollar även på CSI: Miami. Ikväll är jag hemma och ska sova tidigt för jag är jättetrött som vanligt, men för er som tänker kanske att jag är hemma mycket måste tänka på att jag går upp klockan 05.30 nästan varje morgon och jobbar i 7 timmar. Mitt jobb kanske låter enkelt, men det är väldigt mycket att göra faktiskt. Så jag sov lite när jag kom hem, men jag ska lägga mig efter CSI...

Imorgon ska jag förmodligen träffa den där kompisen jag nämnde, vi får se. Ska även försöka titta lite på möbler och liknande som jag skulle vilja ha. Vill i stortsett kasta alla möbler jag har förutom min säng. Det blir igen att titta lite på IKEA's hemsida.

Nåja, ska gå och göra mig i ordning.
 
Buenas Noches

<3

Fin present..

....

När mamma kom hem idag så var det första hon sa: Marre, kom ett tag..! När jag kom ut i hallen så stod min kära mamma med en bukett med tulpaner i handen. Naa, hon var så snäll. En väldigt gullig och fin present. Kände mig dock lite taskig eftersom jag själv inte hade köpt något. Meningen var att jag skulle köpt något, men jag tänkte köpa något i stan istället på lördag. Har även pratat med min pappa ikväll nyligen och vi ska på bio på sportlovet tillsammans med mina brorsor. Haha, vi ska gå och se Asterix (den verkliga), lite gulligt faktiskt.

Till mamma..
image52 Från tu hijita

Nåja, ska titta på Criminal Minds nu, det är seriestart ni vet.. Sedan ska jag gå och lägga mig för jag är så trött och jag ska upp tidigt imorgon bitti och jobba.

Åter igen ha en trevlig kväll..

<3

Alla Hjärtans dag..

Alla hjärtans dag har bara blivit firat på jobbet idag. Personalen bakade fina och goda hjärtkakor. Gjort på smördeg, vaniljkräm och florsocker som avslutning. Det var i alla fall en väldigt god kaka i slut endan. Jag har även fått massor med alla hjärtansdag meddelande och många kramar. Så det var väldigt gulligt.

Idag har jag även bokat in mig på extra pass. Ska jobba på söndag fem timmar bara och nästa vecka på söndag, samma tid och allt. Så det känns ganska skönt faktiskt. Hade ju sagt till mamma att jag inte tänkt jobba extra den här veckan, men det gör jag ändå nu. De behövde folk  och det var ändå på söndagen så då kändes det ändå bra. På lördag så ska jag förmodligen träffa en gammal klasskamrat till mig som jag inte sett på jättelänge. Har saknat henne jättemycket faktiskt så det ska bli kul att ta igen lite tid tillsammans.

En liten dikt till mina vänner, och familjen...För alla hjärtans dag.

En trogen vän och en riktig kamrat är
precis vad jag alltid velat ha...
Den dagen då jag träffade dig visste jag direkt
att en ängel från gud hade blivit sänd till mig....
Med ditt stöd och din vänskap så tror
jag att jag kommer klara mig bra....
För du är en alla tiders vän som jag hoppas
att jag alltid kommer få ha kvar....

Här är mobiltelefonen jag berättade om igår som jag skulle visa..
  

Det är en ny sony - ericsson X1, den är ny. Men det är en väldigt cool telefon.

Ha en trevlig alla hjärtans dag idag..=)

<3


Pizza kväll på jobbet

Just nu har jag precis fått i mig lite yoghurt och en banan. Sitter även och kollar på Women's Murder Club, tidigare såg jag en lite gnutta på Grey's Anatomy. Hmm, har missat så många avsnitt så jag hängde inte med så mycket.

Har även jobbat ikväll och det var väl kul antar jag. Min lilla ängel på jobbet tjatade om att beställa pizza, så vi beställde pizza till middag. Det var mycket trevligt. Åt pizza och tittade på Pokerfejs och tro mig, min sk. ängel kan prata ganska mycket. Kommenterade varje människa hon såg i det programmet. Nåja, det var i alla fall en kul pizza kväll på jobbet. Vi hade även en lite finska lektion med vår sköterska på jobbet och det var jätteroligt =)..

Nåja, ska lägga mig nu. Imorgon ska jag visa en annan mobiltelefon som jag drömmer om. Den är så fin.. =) och jag gillar den väldigt mycket. Det är min kompis på jobbet som trycker i mig alla idéer.
 

God Natt.. <3


En Solig Onsdag =)

Dagen är jättefin idag, jag gillar vädret och samt att min mamma är hemma igen. Hon kom hem igår kring 23.15 tiden ungefär. Jag satt upp och väntade på henne. Hon var brun och lite, lite röd också. Hennes hår hade blivit lite ljusare och hon hade massor av väskor med sig. Det första hon gjorde var att ge mig en kram och sedan skulle hon visa en massa grejor. Visade även vad hon hade köpt till mig. Det jag fick var en massa små sprit och tequila flaskor. Jag tänkte shit är jag en sådan tråkig människa. Haha, ja. Det var minnsan en present må jag säga.

Idag är det sol och jag ska snart gå och jobba. Jag börjar om lite mindre än en timme ungefär, klockan 16.00. Skulle hellre vilja gått ut på en promenad igen som vanligt, men jag blev tvungen att duscha, tvätta håret, vika ren tvätt och hjälpa mamma med datorn. Så det var synd.

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, usch en dag som oftast bara är jobbig. Måste uppvakta folk och grejor. Bara för att göra det enkelt funderar jag på att bara köpa något litet till mamma istället. Vi får se vad det då blir, kanske bara en blomma eller något liknande. Får se det som en "välkommen hem" present på samma gång.

Ikväll kommer den här nya serien Women's murders club, är lite nyfiken på den serien eftersom jag känner igen en ut av huvudrollerna. Det är en tjej som är med i gamla Law and Order serier. Så det lär jag ju kika på ikväll, kollade även lite på Brothers and Sister igår. Gossip Girl var ganska okej också. För er som vet så tittar jag mycket på serier, men det är speciellt när jag är hemma och eftersom jag slutar ikväll 20.00 och seda ska upp tidigt imorgon igen och jobba så blir det tv serier mycket tv på kvällarna.

Måste göra mig i ordning nu...
Chao.. <3


Tiden går..

Just nu går bara tiden och jag vet fortfarande inte om mamma kommer hem idag eller imorgon. Varken jag och min bror har hört från henne. Så det kommer bli en överraskning. Har i alla fall städat huset och så. Just nu tvättar jag och fördröjer tiden genom att titta på Gossip Girl, käkar även lite naturgodis. Middagen ikväll blev fiskgratäng. Det var jättegott.

Jag har hittat ett par skor som jag så gärna vill ha, men jag ska avakta med dem just nu. Det är ett par Nike Air som jag gillar. Vanliga sköna skor. Får se vad det blir längre fram.


Jag vet inte riktigt vad det är med dem, men jag älskar dem verkligen. Det finns ett till par skor som jag gillar, men vi får väl se när jag köper ett till par skor. Inte riktigt ännu i alla fall.

Nåja, tvättmaskinen är klar nu så jag måste gå och ta hand om tvätten. Jag blir galen av att inte veta om mamma kommer hem eller inte ikväll. Det gör mig nästan galen, men men..

Ha det så bra...

<3

Home sweet home..

Home sweet home for my dear mother..

Idag är det en vanlig tisdag, eller inte. För idag så kommer min mamma hem och jag är jätteglad. Slipper vara ensam och allt ni vet. Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte om hon kommer hem idag. Det är antingen ikväll eller imorgon, men min mamma sa idag, tisdag den 12:e. Fast hennes fästman sa onsdag. Förhoppningsvis så kommer dem ikväll för det ser jag fram emot.

Okej, jag skulle åkt till stan idag fast det blev aldrig av. Jag har en kompis som jag älskar oerhört mycket, men hon sover något enormt. Vi har bestämt många gånger att åka till stan, men hon sover för länge på dagarn. Hade velat åka tidigt till stan imorse eftersom mamma kommer hem så jag har fortfarande lite att göra tills dess. Hur som helst så blev det inte av idag. Hon ska iväg senare, men jag har inte den tiden så. Hon förtjänar självklart sin sömn eftersom hon jobbar kvällar/nätter. Det är jätteviktigt att hon får sin sömn, annars klarar hon inte allt. Jag jobbar ju dagar och kvällar fast till senast 21.00, men hon jobbar ju till 00.00 eller 01.00. Så hon har jobbigare arbetssituationer. Nåja, stan blir en annan dag.

Måste börja planera min födelsedagspresent till min storebror. Han fyller år nästa vecka på söndag, den 24 februari. Vet faktiskt inte vad jag ska köpa fast det ska bli något lite speciellt hoppas jag. Har inte riktigt bestämt mig än, men visserligen så har jag väl några ideér som jag skulle kunna tänka mig. Och om bara några dagar så är det Alla Hjärtans Dag.

Nu har jag tittat på flera nya tv apparater som jag skulle vilja ha, vissa lite billigare och andra lite dyrare.

   

Vet inte vilka av dessa jag skulle vilja ha, men jag har bestämt mig att i mars ska jag köpa en ny tv. Får se vilken ut av dessa tre de ska bli.

Ska städa nu, men vi jag skriver lite senare....

<3

Soliga Måndag

Solen är här!!

Ooh lala laa..imorse så fick jag en härlig "sovmorgon". Njöt av att bara få sova ut och ligga kvar i min stora gosiga säng och slippa höra telefonen ringa eller något. Det var en riktigt bra morgon. Är ledig idag, oh madre mia vad skönt. Kunde bara känna mig lugn och avslappnad. No stress at all..

Shit..vad glad jag blev när jag såg solen lysa som den har gjort hela dagen. Klockan är just nu lite över halv fem och det är fortfarande ljust ute. Jag ser det som ett tecken på att det börjar närma sig vår. Det är ju även plus grader ute, visserligen är det självklart inte super varmt ute, men kring 5 + eller något. Idag har jag bara varit hemma måste städa och tvätta. Mamma kommer hem imorgon så jag ska göra det fint tills hon kommer. Jag tycker dock det ska bli skönt att hon kommer och jag har faktiskt inte stökat ner någonting. Det krävs bara att damsuga lite och slänga sopor annars ser det precis likdant ut som när hon lämnade det.

Hade egentligen velat gå på promenad, men nu är det försent måste gå och handla lite snart till ikväll. En ORDENTLIG middag ska lagas ikväll nämligen. Jag vet precis vad jag ska äta för gott. En smarrig pastasallad med en massa nyttiga grönsaker och sådant.

Skulle ju till stan med en kompis, men vi ska ta det imorgon istället bara för att hon ska iväg runt 18:45 tiden och det blir lite stressigt för henne. Fast vi ska ta det imorgon istället så kan hon också handla grejer till sig själv samtidigt. Jag ska se om jag kan hitta något roligt att köpa. Finns väl vissa grejer jag skulle vilja köpa. Men det är inte något jag är säker på finns kvar eftersom det var ett tag sedan jag ville köpa dem här grejerna. Som sagt ledig idag och ska städa The House till mamita kommer hem från Teneriffa. Ikväll ska jag ta det lugnt som vanligt och hade tänkt att kolla på CSI:New York och senare kolla på en film eller något.

Nåja, ska börja göra mig i ordning. Innan allt så ska jag bara ut lite snabbt.

<3


Söndag kväll..lång dag

Hola amigos!

Det har varit en lång dag idag, jag har jobbat sedan 07.00 till 21.00 nu ikväll. Jag sov dåligt natten som var. Fast jag har överlevt dagen så det är lugnt. Visserligen så har det varit en lång dag, men tiden har gått jättesnabbt tycker jag. När man är hemma så tycker jag det tar jättelång tid innan klockan blir 21.00, men när man hela tiden jobbar så rinner bara tiden iväg. Fast hela dagen har varit bra ändå, jobbat med jätterolig personal och vi har haft roligt hela dagen idag. Älskar vår personal, vi trivs så bra och jobba tillsammans.

Igår skrev jag inget för jag hann inte eller jag orkade inte heller. Men jag kan berätta att igår så var jag med min brorsa och med min kompis storebrorsa som också är kompis med min bror. Hur som helst han var här igår och vi käkade tittade på tv. Senare så träffade jag en annan gammal kompis till mig. Jag blev sååååå grymt CHOCKAD när jag fick samtalet. Visserligen var det trevligt att höra från henne, men det kom bara som en överraskning. Nåja, vi träffades igår och var hemma hos henne. Kollade på tv och snackade lite. Det var så länge sedan vi sågs. Hon har nämligen flyttat hemifrån och jag fick besöka för första gången. Det var väl trevligt antar jag, lite små mysigt. Fast läskigt område dock. Nåja, kollade lite på melodifestivalen och därefter rörde jag mig till en park närheten där jag bor. Där träffade jag min bror och hans kompis. Sedan gick vi till oss igen. Missade nya CSI: Miami avsnitten igår. Fan vad sur jag blev, fast jorden går inte under för det.

I fredags så träffa jag och min bror ännu en kompis till min brorsa. Han har också en chiuaua, fast lite större än våran. Den var jättesöt. Fast det som var roligast var att den typ var hälften så lite som våran och jag tycker Romeo är liten. Det var i alla fall jättekul att träffa den söta lilla chiuauan.

Idag åkte bror min hem, uscha, det var trist. Saknar ha någon här. Nu är det nedräkning innan mamma kommer hem. Jag tror det är på tisdag kväll. Nu är det kväll och imorgon är jag ledig, ska till stan med en kompis hoppas jag i alla fall. Aja, ska gå och lägga mig snart.

Buenas Noches

Fredag

God Kväll..

Just nu är min querida hermanito aqui, med andra ord så är min kära bror här. Han ligger ute i vardagsrummet och kollar på tv tillsammans med sin hund *Romeo*, och jag är ligger inne på mitt rum i sängen med min laptop och kollar på tv jag med. Kollar på ännu en såpa, Glamour. Vi har varit och handlat lite mat och sådant inför helgen. Ska snart gå och handla middagen..uscha..pizza. Ingen av oss orkar laga någon riktig mat så vi tar något enkelt.

Igår kollade jag på Las Vegas ju och det slutade ju så sjukt, fortsättning följer, och jag hatar att det slutade så. Måste vänta till mars nu för de nya avsnitten. Så nu försöker jag se om någon har lagt in de nya avsnitten på you tube fast det har ingen gjort. Det finns bara en trailer som någon har lagt in och då vet man på ett ungefär vad som kommer att hända.

Kollade runt lite på elgigantens internetsida och då hittade jag en mobiltelefon jag gillade, men jag ska inte köpa den. Jag tittade bara på den och blev förtjust över den.
Me like, but won't buy

image43 Samsung SGH-F330
Den går på några tusen, men den är fin och jag gillar den. Åter igen, jag ska inte köpa den så oroa er inte mina vänner. Blev bara så förtjust i den inget mer.

Har däremot kollat på att köpa mig en ny tv, kan visa senare vad jag hade tänkt mig. Det är bara för att min är så gammal nu att jag känner bara att den tar plats och jag vill ha något mindre. Min kontroll jag har till tv:n är väl inte den absolut bästa, men den funkar. Fast den orginala kontrollen funkar inte så jag har en tillfällig kontroll som jag har haft ett tag nu. Nåja, jag lägger in en bild senare som visar hur den ser ut.

Har en söt liten hund brevid mig och sover på en ut av mina kuddar alldeles brevid mig. Nu stor brorsan här också och vill att vi ska gå och handla. Han är hungrig och hunden trampar runt på mig. Eftersom han är så liten så gör det inte ont utan tvärtom det kittlas. Hur som helst, jag ska väl göra mig i ordning så vi kan gå.. Skriver senare..

<3

En hemma torsdagskväll..

Oj, oj..inget speciellt har hänt idag. Har bara jobbat 07.00-14.00 och det gick väl bra antar jag. Det var en kort dag, men den gick snabbt. Jobbade aldrig över idag, de behövde tydligen ingen extra personal ikväll. Så på sätt och vis så var det väl ganska skönt för min del, hade börjat ångra mig lite. Fast nåja nu spelar det inge roll. Idag när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett vykort från querida mamita. Det var ett jättefint kort som hon skickade. Hon skrev att dem hade både soligt och varmt där nere. Vykortet skrev hon den 1 februari, men kom idag så den här veckan har de eller ska de åka till Santa Cruz. Det är tydligen en stor karneval. Sådant skulle jag också vilja se. De har varit på stranden och kring stan. Sedan i söndags åt de tydligen ha middag på Casinot. Det är bra att hon njuter av vädret och av sin semester överhuvudtaget. Hon är en liten kämpe min mamma.

Hur som helst ikväll så ska jag bara vara hemma. Har i alla fall inte tänkt att gå ut. Det var ganska kallt idag. När viden blåste så fick man ont i huvudet. Jag fick det i alla fall, för det var sådana kalla vindar tycker jag. Det regnade ju även lite imorse eller mer duggade. Har dock inte kollat vädret för imorgon fast jag hoppas på så mycket finare. Ska heller inte hoppas för mycket. Som sagt ska bara vara hemma och ta det lugnt. Hade tänkt att se på Las Vegas ikväll och CSI: Miami, som förresten har seriestar nu på Söndag Kl:21.30. Mmm, Adam Rodriguez, en grymt söt och snygg kille i den serien. Från Puerto Rico och Kuba, han är så söt. =) Hur kan latinoamerikaner alltid vara så söta och snygga?

Imorgon är det fredag och då ska jag sova ut för på eftermiddagen kommer brorsan och Romeo (hunden). Världens finaste och sötaste Chiuaua. De ska bo med mig i helgen. Fast i ju för sig så jobbar jag helgen så jag får dock inte se dem så himla mycket, men jag ska försöka umgås med dem när jag är ledig på lördags kväll till exempel. Håller på och planerar middagen inför imorgon kväll. Vi får se vad det blir för gott.

Aja, innan jag avslutar måste jag ge ett bra tips på en jättefin och bra låt, jag lovar. Sångerskan heter Taylor Swift och låten heter I'd Lie. Jag vet inte om någon kanske har hört den tidigare, men för mig var det första gången i förrigår och jag älskade den. Den var jättefin och mysig. Här en låten på You Tube som man bara kan lyssna på:

http://www.youtube.com/watch?v=sGTxtdUCIWY

<3


Onsdag

Jobb, jobb och jobb =)

Idag har jag jobbat kväll 16-20 och det var väl okej. Gick ganska snabbt, träffade även en kompis på jobbet som jag inte har sett på säkert 3 veckor. Det var faktiskt kul, hon är också timmis och jobbar oftast på en helt annan plan och andra avdelningar än vad jag gör. Vi har alltid velat jobba tillsammans, men har fått den oturen att vi aldrig i stortsett fått göra det. Visserligen har vi fått jobba kanske max 3 timmar tillsammans men inte liksom en hel dag eller en hel kväll. Det är synd..!

Imorgon jobbar jag igen,kan hända att jag jobbar lite extra. Vilket betyder att jag kanske jobbar utöver mitt arbetspass imorgon. Jag har nämligen erbjudit mig att jobba över ifall det skulle behövas. Vi får ser hur det blir.

Nu ikväll så har jag annars bra tagit det lugnt, har tagit en dusch och sitter just nu och kollar på lite tv och sitter vid datan. Och tidigare innan jag gick till jobbet så var jag bara hemma och tog det lugnt då med. Ska snart gå och lägg mig för jag ska upp tidigt imorgon, men vi får se! Jag kanske hittar något intressant att titta på vid 22.00 tiden. Jag saknar nämligen aldrig sömn, men det är ju ändå viktigt att sova ordentligt. Jag tycker dem här 3 dagar som har gått  har gått förbi jättesnabbt. Men det är väl bra på sätt och vis, fast det är lite synd ändå.

Aja ska gå och borsta tänderna nu, ha en trevlig kväll!
God Natt!

<3

Ännu En Dag..

Ännu en dag har gått...!

Imorse när jag hörde väckar klockan ville jag verkligen inte gå upp, skulle kunnat sova hela dagen kändes det som. Jag har jobbat idag från 08.00-14.00 och det var ganska bra tid, men när jag kom hem så käkade jag lite lunch och åt en semla som jag hade köpt igår. Det var gott, men bör ju egentligen inte äta sådant. Hur som helst så är det ju semla dagen. Det bjöds även på semlor på jobbet fast till de boende såklart! Efter det så sov jag ett tag, ungefär två timmar. Jag var så sjukt trött och jag orkade inte hålla ögonen öppna så jag sov ganska skönt om jag får säga.

Just nu sitter jag och tittar för första gången på Gossip Girl och serien verkar faktiskt ganska okej ändå. Jag har än så länge inte bytt kanal eller stängt av. Vid tillfället så är det reklam. Som vanligt handlar det ju om rika ungdomar och deras drama. Det finns en kille i den här serien som även är med i John Tucker Must Die. I serien heter han Dan Humphrey och är spelad av Penn Badgley. I John Tucker Must Die spelar Penn John's bror Scott Tucker. Den här killen så ganska söt faktiskt, jag gillar honom i John Tucker...Nåja, den här serien funkar för mig också. Man hinner med i själva handlingen fast jag missade förra veckans avsnitt. Jag tycker dock inte att det var så pass svårt att hänga med.

Lilla mamma ringde idag och hon hade mellan 26-27°c nere i Teneriffa. Skönt för henne. Hon berättade för mig att hon brukar läsa min blogg. Om du läser detta mamma så vill jag bara säga; Jag Saknar Dig Och Hoppas Du Har En Bra Semester! Hon berättade även att dem hade köpt någonting till mig, jag frågade om hon hade köpt en väska eller något liknande. Fast nej det var det inte riktigt, men hon sa att det var något de båda tror att jag kommer tycka om. Så nu är jag faktiskt lite nyfiken =)

Jag tror det var i söndags jag satt och kollade på en Barcelona match. Det var jättelänge sist jag såg en ut av deras matcher. Minns nu ej vilka som dem spelade mot, men jag vet att Barca vann med 1-0 och att det var spanjoren Xavi som gjorde målet också..Nice..Jag hoppas på mer Barca matcher i helgen, men vi får se.

Nåja, ska rulla vidare på kvällen. Väntar just nu på Brothers and Sister. Men ha en trevlig kväll..

<3

Bjöd på middag

....

Ikväll så bjöd jag och Gisela på middag och efterrätt till två av våra gamla vänner, det var faktiskt jättetrevligt. Vi hade kul tycker jag. Middagen bestod av grillad kyckling med potatissallad och baguettbröd. Det var faktiskt jättegott, samt åt vi en god efterrätt. Minns ej vad det var, men den innehöll grädde, mandel, madariner och något annat. Visserligen var det gott, men det var väldigt mättande. Hur som helst så jag bör egentligen sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti. Börjar 08.00 imorgon.

Brorsan har som vanligt ringt hela kvällen och sagt att han förmodligen ska komma hit tidigare så slipper han komma hit till helgen. För mig spelar det inge roll. Bara roligare för mig så. Pratade med mi querida mamita idag och hon verkade ha det bra där nere i solen. Jag berättade om snö-ovädret och hon tyckte inte det lät så lockande.

Nåja måste faktiskt erkänna att jag saknar henne, men mitt arbetsliv håller på upptagen så jag är i alla fall inte ensam. Aja, just nu ligger jag och kollar på CSI: Miami, men det slutar snart. Ska lägga huvudet på kudden nu och låta ögonen själv bestämma om jag är trött eller ej.

Sov Så Gott!
BUENAS NOCHES..!

En Härlig & Solig Måndag

Idag är det en underbar dag, har jobbat och det var helt okej faktiskt. Det roligaste var när jag och min arbetskollega kom imorse till avdelningen. Hela köket var helt om-möblerat och vi båda höll på att gå i taket. Det var ingen bra om-möblering, så vi gjorde sedan om igen. Vårna möblering var mycket bättre och vi alla blev jättenöjda. Så vi hann med mycket idag. Idag slutade jag tidigt, slutade klockan 12.00. Sedan gick jag till Vivo eller Vi. Handlade hem lite saker, skulle gjort det igår fast jag orkade inte gå ut efter jag kom hem från pappa igår.

På fredag kommer brorsan på besök och håller mig sällskap i helgen. Det ser jag fram emot, för då slipper jag vara ensam. Jag jobbar ju helgen fast det är skönt att ha någon hemma när man kommer hem. Ska försöka få honom ha färdig lagad mat åt mig när jag kommer hem :-P. Nej, men det ser jag fram emot i alla fall.

Nåja, måste gå. Ska ge kvällsrapport senare om vad som har hänt efter ikväll. Jag ska nämligen ha en lite vänskapsmiddag. Jag har bett några av kompisarna komma hit och käka middag med mig ikväll. Vi ska snart åka och handla!

Ha det bra så länge..

<3


En Snöig Söndag..

Söndagen har varit en lugn dag, inge stress. Skönt faktiskt!...

Är hemma nu igen, det var trevligt hos pappa. Jag och lillebrorsan hade jättekul igår, skojbråkade och skämtade mycket. Det var som att vara barn igen. Man sjunker till den nivån när man väl börjar skojbråka. Köpte även en liten grej av honom, jag ska berätta det längre fram. Jag är nöjd med mitt lilla köp, men jag kan berätta det när jag har "installerat" hela grejen. Mycket sladdar och sånt.

Som ni alla vet snöade det ju hela morgon. När pappa skulle skjutsa hem mig så var det bara svårt att ta sig ner till bilen. Det var ju så halt. Tack och lov var det sandat. Fast det roligaste var när vi åkte till Kungens Kurva för att handla lite så skulle jag kliva ur bilen och det var ju halt. Så när jag bara stoppade ut foten ur bilen och satte ned den på marken så kände jag hur foten bara gled och jag tänkte; shit, hur ska jag ta mig ur? Fast det gick i alla fall, men det där kunde slutat med rumpan på marken.

Just nu sitter jag och tittar på One Tree Hill och det är så spännande tycker jag. Fast något jag tycker är väldigt dåligt är att det aldrig visas någon reklam för det. Ibland slutar serien helt plötsligt och sedan startar det en ny säsong eller kommer nya avsnitt, men det görs aldrig någon reklam för det. Utan du kan bara råka trycka på Kanal 5 en söndag och då märker man att serien har börjat igen. Det tycker jag är ganska synd, för det är verkligen en bra serie.

Uscha, jag retar mig verkligen på vädret..

Hur som helst så ska jag ringa min kära bror, han ringde mig förut mitt i One Tree Hill. Så jag sa till honom att jag skulle ringa efter. Ni kanske ha märkt att jag nämner min äldrebror ganska mycket, men vi står varandra ganska nära faktiskt. Vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan honom. Han är som min bästavän ibland, jag kan alltid räkna med honom och han ställer alltid upp för mig när jag behöver honom. Jag försöker göra detsamma för honom, men ibland är det inte lätt. För det mesta tycker vi likadant, men det händer ofta att vi inte alltid kommer överens. Han ringer varje dag och det är bra, vi håller kontakten. Vissa har ju dålig kontakt med sina syskon, men det kan jag inte säga att jag och Raffe har. Många märker att vi står varandra nära. Nu förstår ni kanske varför jag nämner honom så mycket. Han är min adoptivbror och jag antar det är anledningen till att vi står varandra nära. Nåja, ni som inte visste detta vet det nu.

Aja, måste ringa honom nu..annars är jag väl dödens..hehe..=)

Chao <3


FilmKväll..

.....

Nu ikväll så är jag ju med lillebrorsan, vi sitter just nu och tittar på AFV - Americas funniest homevideo. Alla vet ju att när man tittar på det så är man ju helt tårögd. Det är ju för att man skrattar så mycket hela tiden. Vi har ju ätit Tacos och kollat på en film hittills, Bring it on again. Nej, jag har inte sett den. Det varförsta gången idag och den var väl okej. Faktiskt ganska rolig. Vi ska se på en film till, eller jag ska. Ska även se två serier Cold Case och Without a Trace. Får se sedan vad som händer sedan. Filmen jag ska se senare är Once up on a Time in Mexico fast den filmen kommer senare. Så det har blivit en filmkväll/tvseriekväll.

Uscha, har ni sett ut i Stockholms vädret. Kunde det inte bli bättre, va?! Det här är ju hemskt. Uscha vad synd att det blev sådant här tråkigt väder. Jag hoppas verkligen det blir finare imorgon. Det skulle ju vara så mycket bättre då och jag hade själv varit¨på bättre humör. Det verkar i alla fall har lugnat sig nu.

Hur som helst, ska umgås lite med lillebrorsan, pratar med den andra brorsan på msn. Jag är omringad av familjen. =).. Nåja två dagar till så är det dags att börja jobba igen. Ska inte tänka på det. Men jag har haft jättemysiga och trevliga lediga dagar med brorsorna och vännerna..!

Ha det bra!

<3


Lördag morgon?

God morgon!
Idag är det lördag morgon då. Eller kan man säga att det är morgon. För mig blir det ju det.

Oj,oj..jag vaknade nu. Jag var upp till 04.15 imorse, så det blev ganska sent idag får jag säga. Så bara för det så vaknade jag även sent. Fast det var länge sedan jag var uppe så sent så jag antar att det var skönt då att få sova länge. Men jag ringde till pappa på direkten och fråga varför han inte hade ringt och väckt mig och sa han bara; När fick du senast sova ut riktigt länge?! Det är ju sant i ju för sig, men ändå. Hur som helst jag är vaken nu och ser fram emot att träffa lillebrorsan.

Nåja, måste sätta igång. Ska börja göra mig i ordning. Kan skriva lite mer ikväll.

 <3


Fredag Kväll

Det var meningen att jag skulle på bio, men jag backade ur i sista minuten och det var för att jag verkligen inte hade någon lust. Eller jag var verkligen glad över att gå imorse, såg fram emot det och allting. Fast jag vet inte riktigt vad som hände. Helt plötsligt så fick jag någon konstig känsla att jag inte hade någon lust att åka någonstans eller att göra mig i ordning. Men jag ville egentligen se I Am Ledgen. Får se den nästa vecka eller något. Jag ska i alla fall se den snart har jag bestämt. Jag är ju ledig idag så jag har bara varit hemma idag och det har faktiskt varit skönt. Sedan ringde jag min kära gamla goa vän Jennifer. Har saknat henne så mycket att jag blev tvungen att ringa henne. Vi bestämde att vi skulle träffas eftersom jag inte har träffat henne sedan Nyårsafton. Jag messa Joakim också eftersom jag inte har träffat honom på länge med.

Så just nu sitter jag här hemma med Jennifer och Joakim och vi sitter och tittar på Scrubs. En serie vi alla tycker om att titta på. Jag ville ha lite sällskap. Nu ikväll så har vi bara kollat lite på tv och även suttit vi datan och kollat på lite saker. Vi har sett en del serier nu ikväll.

Pratade med pappa ikväll så nu är maten klar för imorgon. Lillebrorsan bestämde maten för imorgon. Det blev Tacos såklart! Nej, men min lillebror har börjat gilla det så mycket nu så, varje gång vi är ensamma hemma så brukar det oftast bli den maträtten eftersom den är så enkelt att göra. Ser fram emot att umgås med lillebrorsan.
 
Tidigare idag så såg jag på ettan ett program på tv som handlar om Kubansk salsa. Det är en koreograf som satt ihop olika salsa danser som sedan en massa dansare dansar på olika ställen i Havana, Kuba. Jag gillar kubansk salsa och deras sätt att dansa. Jag lyssnar ju mycket på salsa visserligen dansar jag inte så mycket, men jag kan lite grann faktiskt. Det är dock inte så lätt, men det funkar ändå.

Hur som helst ska vara lite social mot mina kära vänner, som just nu tittar på Scrubs!
Ha det bra!

<3


RSS 2.0