Solig, härlig dag

Tja!

Det har varit en kanon dag fast man har svettats som värsta grisen. Hahaha. Jag skojar inte. Det var väl det enda som var jobbigt. Nej, men ärligt talat så har det verkligen varit en toppen dag. Har umgåtts med fina vänner och bara haft det mysigt. Vi har solat en massa. Har blivit jättebrun på ryggen. Ser roligt ut :-)







Senare mötte vi upp Gisela och lillasyster R för att luncha inne i stan. Det var jättemysigt. Vi bara satt där och hängde. Det var så skönt. Eftersom vi satt så nära vattnet så fläktade det lite grann också. Perfekt.


Cesarsallad...sååååå gott!






Oooh, it's too sunny :-)


Stekare :-) hahaha..

Ja ni, det har varit min dag. Juste, vi drog senare till Liljeholmens centrum och små shoppade lite. Köpte två presenter. I hope you both like them.. På vägen köpte vi en varsin fruktsmoothie. Saftigt gott. Nej, vet ni vad. Nu blir det att till att titta klart på fotbollsmatchen mellan Spanien - Portugal. Spanien gjorde precis mål. David Villa tror jag var den som gjorde mål. Spelar ingen roll. Spanien leder!!! Så ska det gå till!


Tisdag 29:e juni

God Morgon!!

Ojoj, trött men pigg ändå. Vaknade iallafall av mig själv imorse.  Har betalat räkningar. Frukost håller jag på att få i mig också :-) Sitter på balkongen. Mysigt huh. Solen har inte kommit hit än. Idag så ska jag få träffa två fina och underbara vänner plus den sötaste ungen på jorden. Det ska bli skoj. Hörde att det tydligen skulle bli jätte, jätte varmt ute. Panik! Måste man ju hitta något som är svalt att ha på sig. Får väl leta upp någon klänning här hemma. Annars kommer jag dö. Men visst, ska inte klaga. Bättre än regn.

Vi tänkte iallafall dra ner till Mälaren en stund och sitta. Får se hur länge vi klarar det :-) Annars ska jag väl bara ha en lugn dag. Det är ju faktiskt bara 2:a dagen på semestern. Hmm, funderar här hemma. Vad ska jag ha på mig egentligen?! Får se. Men jag måste sätta fart här nu. Men ni får ha en jättetrevlig dag allesammans! Njut av solen!




Frukost på balkongen är aldrig fel. Mysigt också :-)

Svettig och helt slut..

Jag har kämpat som ett djur här hemma för mitt rum. Burit upp saker på vinden och allt. Är inte riktigt klar än, men jag har kommit en bra bit iallafall. Shit vad skit man har. Idag fick jag offra en riktigt fin dag för att få det snyggt här. Men jag kände liksom oavsett vad så tycket jag att jag lika gärna kunde göra det nu. Sedan har jag ju även sovit bort halva dagen. Trött? En aning tydligen, mer än vad jag själv kände.

Nu ska jag snart käka lite grann. Sedan ska jag till min lilla syster och kika fotboll. Och idag är det även en dag som vi får hem en människa vi alla har saknat. Har varit borta ett bra tag nu så det var väl på tiden.

Hörs!


Gamla låtar bli nya :-)

Om du har hört talas om La Bamba så har du nog även hört talas om Ritchie Valens, mannen som skrev La Bamba. Enda sedan dess har ett x antal artister gjort om den. Samma text men med olika "beats" och rytmen blir bara mer svängig (om man kan säga så). Själv gillar jag såklart orginalet och när Selena Quintanilla sjunger den. Nu har även Wyclef Jean gjort om den och det blir nästan bara bättre genom tiderna. Inte bättre än orginalet, men det blir mer fart i låten som samtidigt håller kvar grund "soundet" från orginal låten.

Eftersom jag gillade just den här versionen av låten så får det bli denna veckas svingande låt :-)

Wyclef Jean feat.Ro. Gammy - La bamba


Måndag 28:e juni

God dagens!

Idag var det en riktigt sovmorgon. Blev riktigt chockad när jag såg klockan vara så mycket när jag vaknade. Så då var det bara att stiga upp på en gång och göra frukost. Ska inte säga när jag vaknade, men det var inte tidigt. Hahaha, jag har inte vaknat så här sent på länge trots att jag ändå la mig i hyfsad tid. Nåååja..

Har precis satt igång filmen eller ja, som jag köpte igår. Tyckte det passade bra att sätta igång den nu under tiden jag städar mitt rum. Igår köpte jag Michael Jackson's - This Is It filmen. Den var ju så bra. Kan bara lyssna på musik under tiden man städar då..



Efter jag har städat så ska jag betala lite räkningar och så. Senare ikväll så ska jag till en kompis och se Brasilien - Chile matchen.. OOOOHH Spännande :-) Nå, jag har ett lite mini projekt jag ska överraska mamma med i veckan. Det ska bli skoj faktiskt. Bara jag inte glömmer bort det.. hehe.

Aja, måste sätta igång här nu.. Men vi hörs lite senare. Ny låt på ingång som jag spelar 24/7 :-)


Helgen

Fredag - 25/6



Efter jobbet i fredags så smet jag ju förbi G. Önska Glad Midsommar och såå.



Firade sista dagen inför semestern med lite Ben & Jerry glass på balkongen i solen :-)



På kvällen åkte jag ju till bror där vi laddade upp för Chile - Spanien matchen.. Trevlig kväll iallafall.! För Spanien vann :-P

Lördag - 26/6



Ja, som vi flesta vet så spööööregnade det i lördags. Men solen dök minsann upp iallafall. Och då passade jag och bror på att åka ut till hans gamla jobb och köpte blommor till hans ute plats som vi ser på bilden ovan.



Vi släpade med oss pirran och allt för att kunde få hem allt. Det var ju en massa, massa grejer som vi skulle bära ju. Det var jordgubbsplantor till tomatplantor med massa blommor.



I väntan på bror min som springer runt och plockar på sig en massa, som om han vore på slutrea eller något.. Hahaha.. fan varmt var det..


Veckans bild v.25

Hmm, denna vecka var svår. Men det får bli en mysig bild. Igår halv sov jag på brors soffa i väntan på Michael Jackson dokumentären (vilket var jätte,jättebra) som gick på SVT. Riktigt bra. Men strax ovanför mig på kudden hade lilla Romeo också lagt sig. Han var en riktig gullegris igår. Var jag än var så var han där med. Sötnosen då :-) Jag låg och klappade honom medan jag halv sov. Strax nedanför mig vid fötterna hade jag katten som låg med benen i vädret.. hahaha. Det var värst.




Söndag 27:e juni

Heja Argentina eller nej..kom igen Mexico, fan.. kom igen Messi.. Det är bra Dos Santos!! Som ni märker är jag lite förvirrad! Inte konstigt, två av mina favorit lag spelar ju mot varandra. Vet inte vilket jag ska heja på. Vilket lag jag vill ska gå vidare.! Det är ju två extremt bra lag. Argentina eller Mexico. Jag menar i ena laget ar jag guldbarnet själv L.Messi, men i det andra har jag G.Dos Santos och R.Marquez. Usch. Spännande att se i vilket fall.

Ja, nu är jag iallafall hemma igen! Skönt. Ska sova i min egen säng utan en dum katt eller hund som ska föra oljud på morgonen. Visserligen är det två söta små djur och visst är dem roliga, men dem kan bli för mycket. Slipper iallafall ta mina allergi tabletter. Nå, idag var bror och jag i Täby Centrum och kikade en massa på kläder, skor och prylar. Sedan begav jag mig hem. Köpte faktiskt lite små grejer.

Aja, men sedan dess så har jag iallafall bara tagit det lugnt :-)


Sigge imorse. Haha jag tänkte liksom sätta mig i soffan på med mitt täcke och allt. Jaa och vad låg där under då?! Joo det var ju Sigge, man ser bara två tassar och en liten nos.. :-)


Hehe, ser ni.. Två tassar bara kan man se.. Rolig katt. Om han inte ligger gömd under kläder kan man även hitta honom i papperspåsar som igår kväll. Hmm, vart är Sigge, jo han sitter i en tom ica papperspåse...

Hur som helst. Ska fortsätta titta här så länge.. återkommer om en stund igen!


Lördag 26:e juni

Tjaa!

Ja, för er som inte visste så sitter jag hemma hos bror min. Kom hit igår.

Nå, hur var gårdagen? Ska vi börja med arbetet? Ja, det var väl inte direkt lysande och att allt gick som det skulle. Om jag skulle beskriva det så hade jag bara varit ironisk. För det kan jag säga redan nu att så gick det inte till. Allt var bara kaos igår. Det var verkligen hemskt. Trist nog. Men då när jag stängde mitt skåp i omklädningsrummet och traskade ut från alla dessa dörrar och hörde sista dörren stängas så vara det bara *puuuh..*. Fick äntligen pusta ut i lugn och ro. Jag tog tid på mig när jag gick.

På vägen hem ringde jag G och kollade läget. Hörde att hennes telefon hade varit helt "crazy" och därför blivit inlämnad på reparation. Men jag hängde hos henne ett tag och sedan var det bara att knata hem. Sova lite och senare var det lite midsommarfirande med familjen. Käkade lite gott gott och så. Det var trevligt. Närmare mot kvällen så rörde sig jag och bror hit. Här kikade vi på Spanien, Chile matchen. Thank god for the Spanish people :-) Ja och sedan var det film heeela kvällen..

Vet ni, igår var jag snooorig som faan. Nös som om jag hade världens förkylning. Jag tänkte "neeeeej". Men det visade sig vara allergi. Inte bara mot brors katt - Sigge utan även mot något ute i naturen. Pollen?! Blommor?! Vet inte, har aldrig reagerat tidigare mot något liknande. Väldigt, väldigt jobbigt. Aja, tog allergi-tablett och nu är det bra :-).. för stunden. Idag så har vi varit och köpt blommor och blomjord till brors uteplats. Han har planterat blommor. Jag har bara kommenterat allt han har gjort. Alltså typ som "så här hade jag gjort, OM jag vore du" vilket har drivit bror till vansinne.. hahaha vi små syskon ska väl vara dem jobbiga? :-)

Nej nu ska jag se vad som hände med maten jag tjatat över. Fan den ska vara klar (enligt min bror) om 10 minuter och han har bara skalat potatis.. men sedan då?!
 
Hörs!


Torsdag 23:e juni

God morgon!

Ny duschad och sitter nu och käkar frukost. Idag har jag en del att göra. Måste in tidigare till jobbet för att få klart allt jag behöver innan jag går på semester. Men men. Annars så är jag glad att imorgon är det sista dagen. Sedan går jag och är borta i fyra veckor. Inte lämnar Sverige, men alltså jag slipper jobba :-)

Imorgon är det ju midsommarafton. Då blir det till att fira med familjen. Först middag här hemma sedan ska jag ut till bror. Hänga där. Ska bara ta det lugnt och se fotboll på kvällen sedan. Men nu antar jag att jag måste käka upp här och sedan gå och föna mitt hår. Efter det klä på mig och göra mig klar. Sedan är det bara att knata till jobbet.

Vi har iallafall fint väder här idag i Stockholm. Skönt. Hoppas jag får min semester så här också :-).. Vadå?! Jag kan väl alltid hoppas?! Aja, ha en underbar dag idag..






Onsdag 22:a juni

Tjallå!

ska om bara en stund göra mig i ordning för att lägga mig. Gud, det var skönt att prata med en massa goa vänner idag. Två av mina närmaste på jobbet som jag prata mest med träffade jag idag. Sedan så ringde två andra av mina goa vänner. Skoj.  Eller nja en ringde, den andra skicka mess om att JAG skulle ringa (haha). Sedan på väg hem från jobbet träffade jag en rolig, skojig vän. Messat en massa knasbollar också. Skojig kompisar!

Aja, men idag så har jag haft ett möte på jobbet och sedan ska jag få nya arbetsuppgifter när jag kommer tillbaka efter semestern. Det har jag lite blandade känslor om, men vi får se hur det går. Kan berätta längre fram. Ja och sedan så har jag ändå haft en skoj kväll. Skrattat en massa idag faktiskt. Imorgon måste jag in lite tidigare till jobbet eftersom jag har en del att göra innan jag går nämligen. Usch, sedan så har jag även utbildning. Obligatoriskt. Fan alltså. Ursäkta, men jag har verkligen saker att göra innan jag går på semester. Fick yttligare en sak att göra innan semestern idag. Fan allt ska vara klart till på fredag. Då jag också ska göra uppgifter inför midsommarafton. Faaaaan.. Ursäkta ordvalet, men det går under skinnet på mig..

Jaa, men så är det.! Ska inte skriva mer. Måste sova. För imorgon blir det en lång dag vet ni. Så ni får ha en fortsatt trevlig onsdag..


En annan låt än tänkt

Tänkte bjuda lite på India.Arie med låten Ready for love, men jag hittade inte direkt just den låten då hon inte sjunger den live. Utan ja studio sound, det är då den låter som bäst tycker jag. Istället får det bli lite J.Holiday som sjunger en underbart skön och lugn låt. Jag brukade lyssna mycket på hans låt Bed och Suffocate. Men jag tycker även den här låten är väldigt bra. Den är från samma album dock.

J.Holiday - Thank you


Tisdag 22:a juni

Tjenare!

Idag har jag haft en underbart och skön avkopplande dag. Har inte gjort något. Fast bror min var elak nog att messa mig imorse vid typ åtta imorse. Fan alltså. Blev sååå arg. Men annars så har jag haft en lugn och avkopplande dag. Kollat på fotboll, lyssnat på musik, soolat, duschat, vart på toa, käkat, druckit.. nej jag skoja.

Ja men som sagt tagit en lugn dag. Passade på, för dem tre sista dagarna kommer jag ha mycket att göra på jobbet. Gå igenom en massa papper på mina brukare, gå på utbildning, ha möte med lite människor. Så det är lite grann, jag måste hinna att göra innan jag går på fredag.

Okej, men skit i arbetet just nu. Ledig idag och det var ju underbart väder. Varmt och skönt. På kvällen åkte vi och käkade och det var fortfarande väldigt skönt ute bara då. Så skönt att värmen kom tillbaka nu. Måste fixa min lång klänning så att jag kan använda den :-)



Det är så skönt om det är sommar. Om bara några dagar är det ju även midsommar. Inga planer har jag iallafall. Utan det blir till att ta det lugnt. Får se vad som händer på hemmaplan. Annars åker jag nog iväg och gömmer mig. För det blir inge Dalarna för mig nu för tillfället. Får se om det ens blir av i sommar. Men snart ska jag ha alla mina goa vänner tillsammans här på middag. Det blir ett tillfälle till att fira det underbara livet.

Grattis till Argentina - ni äääger. Vill se Brasilien, Mexico eller Argentina i final. Bara att hoppas nu!! Älskar att det är VM. Synd att Nigeria åkte ut ikväll. Trist :-( Aja, det får bli allt för idag iallafall. Nu får det bli So You Think You Can Dance och sedan sova. Juste ska lägga upp veckans låt jag bara har fastnat för. En fin och lugn låt.



Måndag 21:a juni

Tja!

Jag är alldeles för trött för att ens orka skriva något idag. Det har varit en bra dag idag trots en del svårigheter innan jag gick hem. Då tänkte jag.. "bara treee dagar kvar, håll ut".. Så, så är det.! Enda sedan jag kom hem så har jag somnat till 2-3 gånger och då har jag sovit korta stunder. Behövde den sömnen. Jag har verkligen varit i farten dem senaste dagarna och som sagt igår så jobbade jag från kl.7.00 till 20.00. Men jag vaknade ändå kl.04.50 och somnade runt 23.30. Låg och tänkte så länge. Grubbla över saker och etc. Tråkigt nog.

Kollade nyss på Karate Kid - trailern samt en massa intervjuer kring film och etc. Alla har bara sagt att den är bra och jag är så sugen på att se den nu. Den kommer ju ut i augusti. Fan. Hehe. Jag brukar när jag var mindre kolla på dem äldre filmerna. Tyckte dem var ganska grymma. Killen som spelade Karate Kid förut - Ralph Macchio har ju dykt upp i serier och så. Såg honom senast i Ugly Betty. Jag tänkte bara "hmm den där killen verkar bekant". Fan, människan ser ju exakt likadan ut som han gjorde när han var liten trots att han är kring 40+. Sjukt.

Okej, nu blev det lite text.. well that's it. Orkar inte skriva mer än så. Som sagt är ledig imorgon. Ska SOOOOOVA ut, så inga terro samtal tidigt på morgonen nu! Ni vet vilka ni är som ringer och stör när jag sover. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag imorgon!

God natt! ♥

Söndag 20:e juni

God morgon!

Det är väldigt tidigt nu, ska jobba HELA dagen idag. Puuh, det blir en himla lång dag. Väntar bara på att man ska få gå hem. Idag spelar ju Elfenbenskusten mot Brasilien. Det får jag bara inte missa. Hoppas dem spelar ikväll för då får jag iallafall en bra avslutning på kvällen.

Jaaa, jag har tvättat håret och ska nu klä på mig. Sedan är det bara att smita iväg till jobbet. Men ni få ha en jättetrevlig söndag! Ta det lugnt nu idag för imorgon är det måndag.. and back to work! Sorgligt nog. Fast snart är jag ledig (på tisdag) då har jag bara 3 dagar kvar till semestern och jag blir så glad varje gång jag tänker på det :-)



Få bli bekväma myskläder idag..!

Men vi hörs!


Lördag 19:e juni

Hejsan hejsan!

Kollar på matchen Kamerun - Danmark. Heja KAMERUN - ETO'O!!!! Hur som helst. Dagen har varit väldigt Busy. Jobbat, bakat tårta, umgåtts med Malin och N, träffat på gammal god, underbar vän. Kikade ju även på Kronprinsessans Bröllop. Missade dock 10 minuter. Shit, vilken lång sändning. Hahaha, såg ni dem här vakterna som fick springa brevid vagnen. Såg så roligt ut faktiskt. Men men dagen har varit förvånande bra. Är riktigt trött. Ska strax krypa i sängen. Ska upp tidigt imorgon och jobba från 7.00 på morgonen till 20.00 på kvällen... GAAAH.. Men, semestern närmar sig. Är så glad över det. Underbart.



Naaw, en underbar gammal vän från dem gamla goda tiderna och den coolaste ungen. Vi har skrattat mycket idag och haft riktigt skoj. Busat som bara den :-) Bästa kommentaren idag var " Marre, jag börjar fan bli rikigt sugen på att skaffa barn nu".. Eeehh GRABBEN DU HAR PRECIS FYLLT 20!! Kom igen sakta ner lite nu va! En bra pappa blir han nog en vacker dag låååångt fram i framtiden..hehe



Här har vi bäggetårtorna. Visst är dem fina.?! Det funkar att göra sådan här på jobbet. Vet inte, men det är bättre tycker jag. Känns skönare på något sätt. Blir så lätt uppassad när man sitter koncentrerad och allt. Så skoj. Nej, men dagen har faktiskt varit jättebra. Eller jag är nöjd. Just nu sitter jag och kikar på fotbollen som sagt. Skoj att Henrik Larsson är gäst hos dessa "kritikerna" som dyker upp mellan pausen.

Nej nu ska jag fortsätta titta här, men ni får ha en jättetrevlig lördag kväll!


Veckans bild v.24

Denna vecka får "Veckans bild" gå till mig. Titta, denna har faktiskt jag gjort. Är riktigt nöjd. Tog ca. en och en halv timma för mig att göra denna. Jag är verkligen nöjd. Min kollega gjorde en likadan, men jag vet inte vilken som blev finast. Men jag visar bara min just nu. Tänkte lägga upp bägge tillsammans senare.

Vi gjorde ju dessa tårtor idag på jobbet endas för att Kronprinsessans bröllop var idag. Så det blev lite festligt må jag säga. Riktigt kul faktiskt. Fick dock inte smaka den eftersom jag blev tvungen att gå hem.



Rusa iväg till jobbet..

Men vi hörs kanske senare! Annars så skriver jag imorgon efter jobbet.! Börjar ju redan kl.07.00 och ska upp vid 05.00. Hur som haver!

Hörs! ♥

Grattis grattis

Jag hade nästan glömt eller inte säga grattis, men att nämna det här. Marre Marie (som jag kallar henne) fyllde år igår och det måste vi gratta henne för.



Hahaha, valde denna bild eftersom jag respekterar henne för att inte vilja visas på bild. Men denna knas gömmer sig verkligen bakom allt som hon kan hitta :-) Grattis kompis.


Fredag 18:e juni

Tjenare!

Sitter här och tittar lite på tv och lyssnar på Drake - Houstatlantavegas en riktigt skön låt alltså. Imorgon är det ju bröllop och allt. Stor kalas här i Stockholm. Kommer bli galet. Min kompis M berättade för mig härom dagen att man få åka fritt hela dagen imorgon. Men det gäller tydligen bara i tunnelbanan. Kollade även upp det eftersom man har inte hört talas om det så värst mycket. Men javisst stämde det. Läste på SL och där stod det. Man bör ju passa på att åka så mycket som möjligt. Kanske inte in till stan dock. :-)



Jaha, nå. Har precis duschat och ska alldeles strax klä på mig. Sitter här och tänker för mig själv "sista helgen innan semestern". Det var som min goda vän sa. Sista veckorna innan semestern är alltid jobbigast tråkigt nog. Jag känner verkligen att mitt tålamod börjar gå på mina nerver och att det även börjar smått påverka mig privat också. Pratar mycket med mina vänner om mina problem jag får ibland på jobbet. Det är så trist eftersom jag alltid försöker så gått jag kan att lämna sådant på jobbet. Mår inte bra av att älta på det så mycket. Aja, det är bara att stå ut ett tag till.

Vet ni, jag är så suuugen på att köpa nya skor. Har först i tanke just nu att köpa gummistövlar. Något jag har velat så länge fast fortfarande inte gjort. Måste fixa det ganska snart. Men jag är ju självklart sugen på att köpa andra slags skor också. Mina KEDS (tygskor) här hemma har gått sönder. Nu är jag sugen på att par låga Converse (ett par svarta jag köpte har sulan gått upp på - trist eftersom dem var en av favoriterna).




Nå vi får se. Jag avvaktar ett tag iallafall. Men dem är på listan iallafall. Nej, nu ska väl jag klä på mig igen. Ni får ha en underbar trevlig fredag kväll. Trist att det regnar dock. Får se om solen dyker upp senare ikväll.!


Dagen som gått

Ja, tidigare idag så mötte jag upp Gisela. Vi drog till centrum i Liljeholmen och små shoppade lite. Fan, det var så länge sedan nu känns det som när man sist handlade något. Så det var på tiden. Fick lite grejer med mig hem. Vi käkade också. Efter ett tag fick my friend springa iväg och jobba. Själv smet jag in på ICA och sedan var det bara att röra sig hemmåt. 

Sedan har jag även kikat på fotbollen också. Fan, jag är så arg på Frankrike som förlorade ikväll. Visserligen ville jag att Mexico skulle vinna såklart. Giovanni - underbar. Men jag tyckte Frankrike borde ha gjort sitt sista byte innan matchen var slut. Deras tränare är ju ett pucko. Typ gav helt enkelt upp. Satte inte ens in en av Frankrikes bästa - Thierry Henry. Skämtar han.. Nej det var dåligt. Ja, sedan blev jag så glad över Argentina som vann. Fyfan alltså. Messi och gänget kommer gå låååååångt. Grekland och Nigeria. Besvikelse. Hade faktiskt hellre hoppats på att Nigeria hade tagit hem vinsten. Trist.

Som ni märker gillar jag fotboll. Jaa, imorgon var det dags att börja jobba igen.! Trist. Har haft två underbara lugna dagar. Hoppas bara helgen får vara lugn också. Ska ju jobba som sagt. Sov gott nu..


Från i tisdags

Besökte ju brorsan i tisdags. Här är lite bilder från den dagen.. kvällen..



Som jag sagt några gånger, men jag lagade mat då. Kyckling med wook grönsaker, ris och sötsursås. ÄLSKAR!!



Kvällspromenaden. Gick ner till stranden för att kika om någon dum grill hade galler och då fick jag mina feta, stora och jobbiga myggbett. Smörjer in dem nu på morgonen och kvällen så jag slipper klådan.  Haha, ser ni på bilden. Det är Romeo som skrämmer iväg svanarna..



Brorsaaaaan.. och Romeo..



En fin bild på hur fint det är ute hos brorsan. Älskar det tysta och lugna vattnet.. Saknar landet.. :-(



Jaa, nu har jag snart semester. Ser jag fram emot det?! Ni anar inte :-)


Torsdag 17:e juni

God dagens på er!

Hoppas allt är bra. För med mig är det det iallafall. Just nu håller jag på att göra mig i ordning. Lyssnar lite på Jason Derulo - Fallen. Shakiras nya Waka Waka (This time for africa) låt spelade jag hela gårdagen.. Älskar den. Den där kvinnan borde få göra alla VM-låtar hädanefter. Hon är verkligen grym.

Aja, som jag nämnde så håller jag på att göra mig i ordning. Ska klä på mig och så. Sedan ska jag möta upp G. Ska hänga innan det är dags för henne att jobba. Idag är det fler matcher. Om jag minns rätt så ska Frankrike spela :-) Wiie. Spanien förlorade igår och det krossade mitt hjärta. Hade kunnat satsa 100:- på att dem hade vunnit. Jag var så säker. Men men.. hoppas dem tar igen det där.

Juste, i tisdags så åkte jag till bror och eftersom det var match så ville jag inte missa något. Så jag stannade kvar hos bror då. Lagade lite käk och sedan var vi bänkade framför tv:n resten av kvällen. Jobbigaste var att jag glömde mina allergitabletter så det var lite jobbigt att ha Sigge (katten) springandes omkring. På kvällen där när vi skulle ta kvällspromenaden med Romeo så fick jag TRE MYGGBETT. Upptäckte ett till igår på knäskålen. Sabla bror som lurade ut mig. Men jag är duktig och smörjer in dem med en bra salva mot klåda.

Igår åkte jag iallafall hem. Det blev ett snabbt besök hem först, sedan var det bara att röra sig vidare. Mötte upp Malin. Drog in mot stan. Kikade lite i stan och så. Besökte Kungsträdgården. Det är ju en massa grejer som pågår där just nu. Hahaha jag måste visa sedan vad vi fick för gratis påsar. Det var något som Malin upptäckte som fanns där i och vi båda bara tänkte "..eeeh..okej. Varför fick vi den här?...". Det var faktiskt lite kul.

Medan jag gör mig i ordning kan väl ni kika bilderna från gårdagen. Hörs!










Onsdag 16:e juni

Ja, en lat dag eller kväll.. Har inte orkat skriva något. Sedan somnade jag. Vi gör så här. Jag får berätta mer om denna dag imorgon. Men det har varit en mys dag. Hängt i stan och kikat på en massa saker. Sov ju förresten bort igår till idag. Sov hos brorsan. Var snäll igår och lagade mat och grejer.

Men nu blir det att kika klart på dem sista minuterna på nya säsongen av So You Think You Can Dance.. men ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Jag lägger upp bilder från igår och idag - imorgon istället. God natt på er!


Tisdag 15:e juni

God morgon!

Sitter redan och tänker "..Jaa, en dag mer mer fotobll..". Nej jag skoja. Om bara minuter så ska jag börja göra mig i ordning och klä på mig. Det blir en kort dag idag. Slutar tidigt nämligen. Sedan ska jag till bror ju. Får se om jag hinner se någon match där eller så.

Ja, men den här dagen får blir som den blir. Ni får själva ha en jättetrevlig tisdag. Så hörs vi senare igen!





En London bild (tagen av Gisela). Det fanns ju många Sandwich gubbar :-) Dem fanns lite överallt. Såg väldigt roligt ut faktiskt. Som på film typ. :-)

Ny vecka, ny låt :-)

Welcome to paradise! Haha, nej det är låten. Eller rättare sagt så heter den Paradise. Det är Sean Paul och Mya som gjort en bra låt. Jag gillar den. Den är lite gungig eller jaa liknande låt. Absolut värt att lyssna på tycker jag. För den är bra. En bra Marre låt...hehe kan man säga typ..

Mya feat.Sean Paul - Paradise


Måndag 14:e juni

Tja!

Jesus, vad mycket fotboll det blir då. Fan jag har inte missat en enda match. Stolt! Det här är ju sjukt roligt. Kollar nästan hela matcherna också. Förutom dem i fredags och en av dem igår.

Idag hade vi Holland och Danmark, 2-0 til Holland. Det var ju ingen överraskning. Jag menar, man kan ju inte säga att Danmark har historia av att vara duktiga på fotboll. Haha.. elakt. Ja, men vadå det är ju sant. Några från Holland som spelade idag har ju tidigare spelat i Barcelona. Så det är klart jag höll på dem då. Samma gällde det ju när Japan och Kamerun spelade. Tråkigt nog så förlorade Kamerun med 0-1. Fan. Samuel Eto'O min favorit (som sorgligt nog spelar för Inter idag, gammal Barcelona spelare ju) spelade och jag hoppades självklart på honom.

Nu på kvällen, sista matchen, så var det ju Italien mot Paraguay. Ska jag vara ärlig hoppades jag på mer mål för Italien. Ja, imorgon ska Brasilien spela. Dem tar sista matchen och det är ett måste. Okej, nog om fotboll..haha. Ja, idag är det lite bättre må jag säga. Lite gladare och så, så det känns det skönt. Imorgon ska jag vara en snäll syster och åka till bror och hjälpa till med Romeo. Så det blir bra. Sedan är jag ledig i två dagar. Därefter så är helgen igång och då jobbar jag. Det är mycket som sker i helgen.



Idag eller rättare sagt - ikväll så har jag bara jobbat tillsammans med fina vän Karina. Det var roligt. Vi hade verkligen skoj idag och man mådde bra när man lämnade jobbet. Tidigare så var jag bara hemma. Sov ut och fick en lugn och fin morgon :-)

Nu måste jag sova! Ni får sova gott..


Veckans bild v.23



Jag älskade denna bild. Alltså kompis, du åt den som om det vore sista gången du åt KESO. Fan du skrapa den så typ inget fanns kvar. Som ett litet barn. Äter KESO som det vore typ Yoghurt. Hahaha så jävla skön alltså.!

Nej du tog hem den, den här gången.

Illegal Tender

Filmen som vi har fastnat för. Såg först igår på morgnen, kvällen och nu ser jag den igen. Wicked. Den är så bra! En perfekt film. Lite blandat av gangster, komedi, romantik, drama, action, bra musik och schyssta ställen som den utspelar sig på. Latinamerikansk film rättare sagt :-)



Kika in trailern nedan:


Söndag 13:e juni

God morgon, god morgon.!

Sovit gott?! Det har iallafall jag gjort må jag säga. Sov ju hos min andra familj i natt.. hehe. Hängde med min "lillasyster" igår kväll ju. Vi hade så mysigt. Kollade på fotboll och sedan blev det film. Det kändes skönt med lite avkoppling måste jag få erkänna. Nu har jag lyssnat på en hemsk fågel som kvittrat sedan typ kl.06.00 imorse. Jag förstår inte hur dem står ut med den. Förlåt mig, men jag blev glad när min fågel dog. Då slapp jag ljudet varje morgon och ibland på natten. Den fick faktiskt en fin begravning ändå.

Hahaha, jag som typ har fågelfobi var ägare till en egen. Knappt jag tror det själv. Aja, jag har okuperat min fina väns säng här. Smet ut och kika i soffan och där lät jag henne sova. Men vadå, kvinnan kom hem mitt i natten ju. Jag ville inte sova på soffan själv därute. Skulle ju bli as rädd om hon dök upp mitt i natten och klampade in.

Aja, ska inte vara här så länge till. Måste hem för idag ska vi ut till storebror på ett litet kort besök. Senare ikväll ska jag och pappa bestämma ett datum då han bokar mina biljetter upp till dalarna då det blir semester. Ska upp en sväng med familjen (pappas sida). Känner att det behövs nämligen. Saknar mitt älskade landställe.

Nej nu ska jag snart ut och väcka G. Hon sover som en stock. Måste kika om R är vaken också. Ha en fin morgon!


Lördag 12:e juni

Hejsan!

Just nu är mitt humör inte på topp. Mycket känslor finns omkring mig just nu. Både utifrån och in ifrån. Inte bara mina egna utan även andras. Detta är riktat till två söta små. Mina tankar och mitt hjärta finns hos er båda. Önskar er det goda och att det positivaste ska ske just nu för er bägge. Jag älskar er bägge två så himla mycket.

Denna månad har varit något sjukt jobbig och jag känner inte så på topp just nu. Ska ta den här kvällen och umgås med min fina "lillasyster"/vän. Har precis varit och köpt pizza. Så nu blir det fotboll och pizza för kvällen. Det hoppas jag ska få mig på lite bättre tankar.

Som ni vet så finns det två människor i mitt liv som alltid får mig på bättre tankar varje gång jag känner mig nere och det är min barndomsvän och hennes fina underbara dotter. Har alltid skoj tillsammans. Denna bild får mig att le och bara tänka positivt.



Hahahaha.. Den coolaste ungen. Fyfan vad hon är bäst alltså. Från i torsdags. Kika igenom lite bilder på mobilen nu när vi väntade på pizzorna. Hahaha alltså.. hennes hakklapp är ju verkligen bara så klockren. Nej nu blir det fotboll och senare så blir det film. Ni får ha en fortsatt trevlig lördag kväll.! VM är äntligen i farten..

Tidigare idag: Argentina mot Nigeria 1-0.
Nu: England mot USA 1-1

Hörs kompisar!


More Freddy

Ikväll tog jag fram min old Fred Perry skor. Dem var så vita och fina. Synd att jag inte använder dem så ofta. Men det kommer jag att göra nu för dem är så sablans sköna att ha på sig, tunna och sköna :-)





Såå vitt :-)

Fredag 11:e juni

God natt - ska jag väl rättare sagt säga antar jag.!

Kom väl hem för nästan en timme sedan. Har varit på bio med min kära goda vän Ida. Vi var och såg Sex and The City 2. Jag tycker den var as bra. Fan mycket bättre än den första filmen. Det var inte så mycket mode, utan den var mer fokuserad på själva handlingen den här gången vilket jag gillade. Fy sjutton vad jag garvade. Alltså den var så sjukt rolig. Rekommenderar jag den? Absolut!



Nej, med tanke på vilket skit dag jag hade idag tidigare på jobbet och hur piss jag mådde när jag gick hem så var denna kväll helt perfekt. När jag slutade idag ringde jag Malin. Ringde och berättade för henne vad som hade hänt på jobbet och hon är en sådan positiv människa just nu i mitt liv som muntrade upp mig genom att kalla mina arbetskompisar för typ idioter. Det gjorde jag nog med, fast ännu värre. Hahaha.. det känns skönt att kunna säga det och höra det ibland. Men hon fick mig på bättre humör. Jag ringde även mamma där jag fick prata av mig.

Usch, har sådana jobbiga dagar. Men idag höll jag verkligen på att bara falla ihop. Första gången jag verkligen kände så. Om det inte vore för just en speciell människa som ser efter mig så väl på arbetet så hade jag aldrig orkat. Det är som att ha ett plåtser i fickan som man tar fram när man har skadat sig. Mår alltid bättre.

Jag måste berätta en annan sak som gjorde min dag lite positivare. Min goaste, snällaste, raraste, sötaste, närmaste vän har äntligen kommit hem. Självklart för rätt orsak också. Du har varit saknad. VM är igång också. Alltså jag är trots allt lite glad pga. saker och ting som inte har med arbetet att göra :-)


Härlig dag

Go'kväll!

Ska snart lägga mig. Tänkte få lite extra sömn i natt. I och med det ska jag lägga mig tidigare idag. Hur som helst. Ska berätta lite om dagen. Jobbade ju på morgonen. Skulle slutat tidigt, men så blev det inte. Vi var kort om personal och utbildningen fick jag ändra på oavsett om jag ville eller inte. För det funkade bara inte helt enkelt. Men jag fick sluta kring 15.00 istället. Fan, helt slut och seg var jag.

Det bästa med dagen var att min homie var tillbaka - knasen själv Silvija. Fan vad skoj att ha någon i sin egen ålder tillbaka på jobbet + en som man kan prata lite vad som helst med. När jag slutade så träffade jag Karina också lite snabbt. Pratade lite. Jag mötte sedan upp Malin och Noelia. Vi drog och käkade Thai Wook. Mums. Så sablans gott. Efter det blev det en liten promenad.







Hahaha kika hakklappen, If you think I'm cute you should se my godmother :-) Klockren ju.. haha..

Ja, alltså den här ungen är ju så j*vla rolig alltså. Fy sjutton vad jag har skrattat åt henne idag. Hon är så himla söt och så gapig. Det är den tiden nu när hon drar i håret och gapar obegripliga saker. Hahha.. hon rev mig i ansiktet idag. Förstå, henne pyttesmå fingrar. Akta er, henne vill man inte hamna i slagsmål. Haha..

Nej ska göra mig i ordning för att sova snart! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
Det är start på VM IMORGON!! WIIIIIIE!

Hörs!


Torsdag 10:e juni

God morgon, god morgon!

Hoppas allt är bra med er?! Kollar lite på sista avsnittet av Grey's Anatomy och käkar lite frukost. Det ser lite mörk ut nu över stockholm. Trista moln, om inte regn moln. Hoppas solen dyker upp idag.

Ja om en liten, liten stund ska jag klä på mig och knata till jobbet. Det är brandutbildning idag - teoretisk (säger man så?!). Ser inte fram emot den eftersom den börjar två timmar efter jag har slutat. Ska se om jag kanske kan byta med en arbetskompis. Så jag får göra det om 2 veckor istället.

Nej, nu måste jag sätta igång här. Men jag skriver senare igen!


Mina produkter..

Ja, jag samlar på mig en massa grejer. När jag nu städade lite så tänkte "..Hmm.. en massa produkter jag har..". Vi kan börja med hårprodukterna.



Den svarta flaskan - Schwarzkopf. Skyddar håret mot värme när jag fönar håret, använder plattången eller liknande. Doftar gott gör den också. Ibland när jag har lata dagar så brukar jag efter duschning (när håret är lite fuktigt fortfarande) lägga lite mousse i håret (L'Oréal) och låta mina självlockar göra jobbet. Hårspray andänder jag oftast när jag har typ plattat håret och vill att det ska hålla ett tag. Kan även använda det när jag vill låta mina lockar hänga med dagen efter också. L'Oréal där med. Bra märke.



Alla mina parfymer. My god. Hmm. Ja, jag är en samlare :-) Kan börja från vänster till höger övre raden.

Den avlånga fina flaskan så har vi Sergio Tacchino - Donna. Den röda flaskan brevid är Victoria's Secret Body mist (fick jag av Silvija efter hon hade varit i New York, snälla knasen), -den lila flaskan är också Sergio Tacchini - BE.ST (tappade ju bort den där flaskan förut, var så sur för det fast den kom ju fram så småning om). Flaskan brevid är Tommy Hilfiger - True Star (Beyonce's parfym, den första tror jag). Lådan brevid är faktiskt en liten samlad collection av lite olika Dior parfymer, som ni ser är en liten flaska borta.. hmm tror den är slut. Och då tar vi småttingarna under. Lilla silvriga och röda bollen är DKNY - Red Delicious, underbar. Den sista rosa kristall liknande är den nyaste i samlingen Versace - Bright Crystal.

Det var några stycken iallafall.. :-) Nu är det dags att hoppa in i duschen. Hörs!


Onsdag 9:e juni

God Morgon på er!

Sovit gott?! Det har iallafall jag. Sovit som en liten prinsessa :-) Jaha, dagarna går tycker jag. Fan (ursäkta ordvalet), vad dem går fort. Helt sjukt. Jag hoppas bara inte att semester också går så fort. Det vore ju trist. Det är drygt 2 veckor och 2 dagar kvar :-) Jag är så oerhört glad.

Ja, nu på morgonen har det väl inte hänt så mycket. Kikat lite på tv och ätit frukost i stortsett. Om en stund tänkte jag hoppa in i duschen. Idag börjar jag inte jobba förrän klockan 16.00 då dem flesta går hem från sina jobba. Fast jag ska bara in i fyra timmar så det är ju skönt. Just nu sitter jag här med datorn i sängen och funderar på att kanske börja slänga in en smutstvätt i maskinen. Har ju knappt orkat röra min resväska sedan London resan. Snart gått 2 veckor liksom. Hemskt.



Nej, usch. Jag känner mig som en potatissäck. Bara sitter här och inte gör något. Måste komma igång här. Börjar med tvätten. Sedan så ska jag vika tvätt.. :-)


Lite mer London pictures

Låg här i sängen och har kikat på Cougar Town, och tidigare MTV Movie Awards 2010. Grymt roligt. Fan, en av dem bästa på länge ju. Nu har jag också kikat på dubbelavsnitt av Sex & The City. Bra avslut. Ja, jag har lite mer London bilder för er som är intresserade.

Vi hade en trevlig utekväll, men detta var lite innan..under kvällen och efter.. :-) Lite blandat av allt möjligt.









Hahaha hitta kort på alla förutom en - Angelina (en av Jennifers rumskompis). När alla dricker något. Haha, men det finns ett på henne när hon försöker få bort sin hicka. Den tar vi :-)







Namnet på stället vi var på KOKO. Annorlunda, men kul hade vi :-)













Kebab - nattkäk..mums. Eller jag minns inte om det var gott. Har för mig att jag tyckte det smakade lite skumt. Tror jag. Eller?! Får fråga Gisela. Jag tror det smakade lite konstigt. Fast det gick ner iallafall.

Ja, detta var våran lilla utekväll. Kul hade vi. Hahaha, alltså nu när jag kollar igenom nästan ALLA bilder så finns det verkligen bilder som INTE går att visa. Man undrar nästan vad fan vi tänkte på när vi tog dessa galna bilder. Hahah det får bli bilder och minnen som stannar mellan oss. :-)

Ska sova nu! Eller ja, känns som det. Ögonlocken är tunga ikväll. Har laddat upp iPoden, så nu får Jason Derulo - Ridin' Solo  avsluta kvällen :-) I love that boy. På med hörlurarna.



God natt kompisar!!


Tisdag 8:e juni

Hej på er!

Det är en grej som är ganska komiskt. Eller ja, på sätt och vis. Jag har den turen att min granne under mig gillar R&B musik. Tidigare idag så satte jag mig på balkongen för att käka "dagens enklaste" lunch, Nudlar. Lat?! Hmm, kanske lite. Hur som helst. När jag satt ute på balkongen så hörde jag en låt jag inte kunde släppa. Han (min granne - en gammal arbetskompis brorsa) spelade iallafall låten två gånger. Först när jag precis satte mig där ute och sedan när jag precis skulle in. I mellan åt kom lite Akon låtar, Beyonce feat.R.Kelly etc.  Men just den här låten kan jag verkligen inte släppa. Irriterande.



Passade även på att sola lite också. Idag skulle jag ju ha träffat min bror, men eftersom det blev så sent vi skulle träffas och jag hade legat i sängen hela dagen så sket vi i att träffas. Jag var verkligen helt slut efter helgen. Jennifer är snäll och muntrar upp mig via skype.

Väntar just nu på att mamma ska komma hem. Sedan så tänkte jag kila ner till affären och handla lite. Men nu ska jag prata lite med storebror som precis ringde och fortsätta skypa med J. Hörs!


Denna vecka..

så låter jag Whitney Houston ta över. Har lyssnat på hennes nyaste skiva från förra året spelats hela dagen. Hon har nog kvar känslan av att bli den hon en gång var. Jag tror nog inte det går. Hennes röst kommer aldrig bli detsamma, men jag tror att hon kommer klara sig bra och bli starkare på andra sätt. För hon är och kommer alltid vara grym. Såg intervjun hon gjorde hos Oprah och det var inspirerande. Lyssnade sedan igenom hennes senaste album och fastnade för ett par låtar.

En av dem låtarna var Like I never left, som hon har gjort tillsammans med geniet själv - Akon. Jag tycker låten är jättebra och jag kan inte sluta spela den. Lyssna!

Whitney Houston feat.Akon - Like I Never Left



Underbart! Jag minns det som igår när man lyssnade på I Will Always Love You.... Såg filmen The Preacher's Wife..! Gjorde duetten med Mariah Carey - When you believe för filmen - The Prince of Egypt.

Måndag 7:e juni

Nämen hallå!

Jag sitter och grubblar på helgen. Hade ju bemanningen i lördags och hade tok mycket att göra igår. Det var ju som ni vet Sveriges National dag vilket innbar att vi skulle grilla på jobbet. Jag hade mycket ansvar på mig och det var mycket att göra. Jag skulle aldrig passa som chef, får ju ångest när jag varit för sträng eller för bossig mot någon. Gillar inte säga åt människor vad dem ska göra eller skälla på dem när jag vet att dem gjort fel. Det är inte min grej. Istället särbehandlar jag dem vilket som är dumt.

Men vi hade en mysig dag när vi grillade och allt. Fast det var kaos dem första minuterna. Sedan så löste det säg. Fast det här är nog sista gången jag har bemanningen. Gillar inte bråka, diskutera med människor jag faktiskt känner ganska väl. Helgen är över vilket är underbart skönt. Det jobbigaste var att jag fick en 20 minuter rast på hela dagen och då jobbade jag ändå 7.00-20.00. Jag var helt död igår när jag gick hem.

Efter jobbet smet jag förbi min goda vän Gisela. Hon och hennes systrar hade tydligen en riktig film-myskväll. Dem hade handlat upp sig med gott-gott och så. Jag fastnade där en stund. Usch, skulle jag ju självklart inte ha gjort. Dumt av mig. Massa gott-gott kring en var inte bra. Men det var en bra sätt för mig att koppla bort helgen och bara hela dagen.



För övrigt. Jo, helgen kunde väl ha varit bättre. Sov väldigt dåligt och kände mig stressad hela tiden. Tråkigt nog. Så kan det gå. Bara glad att helgen är över..! Dagen har varit bra faktiskt. Slutade 13.00 idag så det var skönt. Handlade lite käk och sedan så gick jag hem. Käkade och somna i en timme ungefär. Mina ögonlock var alldeles för tunga. Nu kikar jag på Djävulsrallyt. Nå, det var min tuffa helg. Nu ska jag kika klart här. Sedan så ska fan jag sova. Imorgon ska jag träffa storebror. Träffade aldrig honom i lördags. Var alldeles för trött och slut för det.

Men ni får ha en fortsatt trevlig måndag!


Lördag 5:e juni

Tjenare på er!

Slumrade till en stund. Var så himla trött när jag kom hem. Tänkte snabbt hoppa in i duschen och sedan sova tror jag. Idag har jag haft en jobbig dag. Det har varit mycket på jobbet. Speciellt när man tog på sig för mycket ansvar också. Kallabalik.!! Det var tufft. Ja, annars idag då? Jo, Karina kom till jobbet och vänta tills jag slutade. Sedan drog vi in till stan för att möta upp min lillebror. Köpte lite nya kläder till honom. Jag hoppas verkligen att han blev nöjd. Har lovat honom nu att vi ska träffas nästa vecka också. Gå och se en film. Clash of the Titans. Verkar bra.!

Nej måste som sagt hoppa in i duschen och sedan krypa in i sängen. Imorgon är det en hel dag på jobbet. Tusan också, kommer ha piss mycket att göra då eftersom det är Sveriges National Dag. Usch, jobbig tanke bara nu. Okej. Ska väl röra på mig nu så jag får sova. Ni får ha en trevlig lördag kväll.. Förlåt för tråkig uppdatering..


Kompiskväll!

Go'kväll!

Sitter just nu hemma hos Malin. Busar en massa med mitt söta gudbarn som är väldigt väldigt trött just nu. Hahaha, jag är ju en hemsk gudmor. Skulle pröva hennes nya tofflor hon fick av mig. Jag tänkte: Fan, vad små dem verkar. Kanske borde ha köpt större storlek. Sa till Malin liksom "..jag tror dem här verkar lite små..". Malin svara då "Nej, dem passade ju perfekt". Då hade hon ju prövat dem igår på henne. När Malin sedan skulle byta om till pyjamas på henne tog hon av henne ena toffeln som satt kvar. Hahaha det visade sig ju att pappret som låg i tofflorna var kvar. Och jag som tyckte "fy sjutton vad stora fötter hón har då". Dum jag är. Hon måste fått ont i fötterna som jag pressade på henne dem. Tur att Malin upptäckte det där bara några minuter efter..

Jaa, annars har kvällen varit bra. Fick jobba med kompisen min. Mysigt och roligt hade vi :-) Nu ska vi äta här, men vi hörs imorgon igen. Då är dagen helt fullsmockad. Har värsta helgen framför mig. Mycket på jobbet nu när jag fick lite extra ansvar. Nå, jag tackade ju själv ja. Konsekvenserna nu måste ta. Upp tidigt blir det i vilket fall som helst. Hoppas ni får en trevlig fredag kväll!


Veckans Bild v.22

Jag tyckte verkligen utsmyckningen på husen i Camden Town (London) var så grymt cool, så den här bilden (taget av Gisela) får bli Veckans Bild. För det är så jävla beundrans värt. Det fanns många olika hus som dem hade spexat till, men här är en av dem coola med en låång drake..



Upptäckte att jag glömt att lägga upp bilder för veckans bild v.21.. Får leta upp en och lägga upp senare.


Fredag 4:e juni

God Morgon på er!

Sitter och skrattar för mig själv här. Vilken nörd jag känner mig. Tittar på Ellen Degeneres show. Hahaha så roligt. Hur som helst. Har precis kommit in från balkongen. Satt där ute och käkade frukost. Lite gröt, ett glas juice och två knäckemacker med kaviar. Sååå gott. Nyttig och god frukost. Det var inte så jättevarmt på balkongen, men det var mysigt.





Kollade tidigare på filmen I Can Do Bad All By Myself. En jättebra och fin film. Hmm.. nå jag ska väl börja göra mig i ordning antar jag. Ska iväg och jobba om ett tag. Börjar 15.00 om två timmar. Bläää. Men jag ser fram emot helgen dock. Får träffa lillebror och storebror. Ska bli skoj :-)

Jaja, ni får ha en trevlig dag!


Mys kväll med picknick och allt..

Igår efter hela dagen så Gisela med förslag att vi alla skulle ha picknick ute på en äng och spela lite fotboll. Gillar inte ängar. Mycket fästingar och mygg. Men vi hade roligt ändå. Det var god mat. Gjorde till och med rulltårta med färska jordgubbar. Eller lillasyster R gjorde det, men det blev mer som en bulltårta. Den var god iallafall.


Ser ni rådjuret i mitten, rättare sagt en liten bambi. Helt ensam och orädd. Den stod verkligen nära. Jag fattar inte att den inte blev rädd. Den kollade på mig som jag vore vilken fotgängare som helst.











Fin kväll med små systrar och den underbaraste syster/vän jag någonsin haft och har i mitt liv. Genom eld och vatten.


Torsdag 3:e juni

Tjenare!

Ja, ni. Kanon väder och mysigt det var idag. Så dum som jag var så tog jag på mig allt för mycket kläder så jag höll på att svettas ihjäl. Började nästan smälta som choklad. Satte på mig svarta leggins, svart linne och en kofta på det. Ganska korkat?! Jag vet. Men annars var faktiskt skönt. Bytte om sedan.

Aja, men igår så var det en väldigt kul dag. Efter jobbet så drog jag till Liljeholmens centrum och fikade med en arbetskompis, Theres. Hon väntade på sin tid hos sjukgymnasten och jag på att Gisela skulle dyka upp med lillasyster sin. Sedan drog vi och växlade pengar från pund till kronor. Så det är över.



Idag så har jag bråkat med min dator. Men höjd punkten av dagen var att jag fick överlämna mina presenter till Noelia. Hahaha, jag tror hon är rädd för Simba. Han som var så söt. Hon knuffade tillbaka honom i kartongen hela tiden.. haha..







Hon tyckte nog mer om presentkartongen än om själva presenterna. Hahaha, hon är allt för söt. Vi hängde idag jag, Malin och Noelia. Mötte sedan upp moster Frida. Drog och käkade. Sedan gick jag hem och skulle byta om och duscha lite snabbt för att sedan dra iväg igen för att möta upp Marie. Men det hände en sak precis när vi var båda var på väg. Så vi skjuter upp det till nästa vecka istället. Vissa saker här i livet är viktigare och då behövs aldrig någon ursäkt.

Jag blev så glad ikväll för en annan sak. Fick veta att min goaste, käraste, snällaste och närmaste vän kanske, kanske, kanske kommer hem redan tidigare nästa vecka. Hur bra och roligt är inte det???!! Underbart.


Me and my sweet friend i väntan på vår lyxfrukost första morgonen i London..


Onsdag 2:a juni

God Morgon på er!

Har precis i fått i mig lite frukost. Två smörgåsar och ett glas apelsin juice.. bra start på morgonen. Ska tydligen bli kring 22 grader idag. Solig och skönt. Igår kväll satte jag mig en stund på balkongen då solen var på väg ner. Det var väldigt mysigt. Kika över Mälaren och allt.





Har även duschat nu på morgonen så jag ska väl börja torka håret och sedan klä på mig. Ja, med andra ord göra i ordning mig. Japp, ska ju iväg och jobba nu på morgonen till kl.13.00. Efter jobbet så ska jag iväg med G och växla tillbaka våra pengar. Det blev väldigt mycket pund över. Sedan får vi se vad som händer. Ta det lugnt och bara njuta av solen antar jag.

Men ni får ha en underbart bra dag! Så hörs vi!


Artisten för denna vecka är...

Som jag nämnde tidigare så lyssnade jag på Usher feat.Will.I.Am - OMG. En bra låt. Nu har den fastnat, MEN det finns en annan låt som också Usher har gjort som är galet bra. Ligger precis snäppet under OMG och det är Hey Daddy (Daddy's Home). Han gjorde ett uppträdande på George Lopez Show (Lopez Tonight) och det var där jag riktigt började gilla låten..

Usher - Hey Daddy (Daddy's Home)



Enjoy!

London bilder 2

Här kommer lite fler bilder från London..


På tunnelbanan på väg till Piccadilly Circus för att möta upp Jennifer..


Statyer - Eller inte. Skickliga människor som stod helt still längs gång vägen vi gick, sjukt imponerande.


Här var en till. Det var ganska många som stod där. Helt otroligt, duktigt!


London Eye på nära håll. Shit vad stort det var alltså! Fick nackspärr nästan bara av att titta upp på det.. haha! Hade faktiskt velat åka det.


London Eye på långt håll. Ser ni hur stort det egentligen är..


Jennifer och Marie promenerar strax förbi London Eye.


Camden Town - Ser ni hur dem har smyckat ut husen. Så jävla coolt alltså..!


Coola, stora robot gubbar. Inne i denna butik? affär? Hur som helst, så sålde dem en massa skumma grejer. Glasögon som lös, samt handskar och allt som typ blinka och jaa skumma grejer. Det roligaste var, var att det var två tjejer där som typ stod på någon slag balkong? (kan man säga) inne i butiken och dansade som galningar. Dem var inte nakna, men hade inte heller mycket kläder på sig. Hahaha vi alla fem stod där som fånar och bara kollade på dem. Man tänkte liksom "..Hmm.. vad sjutton, tröttnar dem aldrig?.. Hur kom dem upp dit? Vad är meningen med att dem ska stå där?!". Det såg lite skoj ut.. hahaha..

Köpt i London

Först ut är en långklänning som jag köpte på Primarket. Helt underbar och den kommer jag definitivt att använda i sommar. Måste lägga upp den lite grann dock. Lite för lång. Trampar på den :-)



Sedan köpte jag dessa ballerina skor. Fan! Glömde bort från vilken butik. Det sitter på tungan. Irriterande. Får fråga Jennifer, hon vet :-) Men söta och sköna att gå i var dem. Skavde första gången dock. Går nog över..





Sist ut är det det hemliga paketet till Noelia. Kan visa presentboxen, but that's it!



Hon ska få den på torsdag, så då kan jag visa innehållet i den. :-) Jag har faktiskt köpt en present till pappa. Kan lägga upp den senare i veckan. Han ska också få den först! Är riktigt fin faktiskt.

Tisdag 1:a JUNI!!

Tjenare kompisar!

Sablar vad tiden går fort alltså! Redan juni. Kul. Om drygt 3 veckor och 3 dagar så har jag semester :-) och det ska bli så helt underbart. Ser verkligen fram emot det. Sitter och diggar *Usher feat.Will.I.Am - OMG* låten för att jag är så glad just nu!

Okej, men idag hade vi tur med vädret igen. Trodde nästan imorse att det först skulle regna eftersom det var molnigt och kallt ute då jag gick till jobbet. Fast, nej fasiken. Det blev väldigt härligt när jag gick hem. Fick stanna kvar idag på jobbet och gå på en utbildning som sagt. Intressant. Men efter det så drog jag direkt och handlade lite käk och sedan så smet jag in på blomsterbutiken för att köpa en bukett till mamma. Gav henne ju ingenting i söndags då jag kom hem.





På kortet skrev jag:

Grattis på Morsdag
kära mamma
Pussar o Kramar!
Marre o Raffe


Hon blev faktiskt jätteglad, så jag lyckades. Och det kändes bra. Så hela dagen har varit väldigt lugn och skön. Om en stund tänkte jag lägga upp bilder på det jag köpte i London. Är så nöjd.! Köpte faktiskt inte lika mycket som dem andra, men jag är glad ändå. Vill tillbaka i sommar och köpa MASSOR! :-)


RSS 2.0