Fredag 30:e april

Min namnsdag, Kungens födelsedag och Valborgsmässoafton!

Allt på en gång. Det tråkigaste är att jag måste ligga i sängen och vara sjuk. Imorse kring halv elva vaknade jag upp med magknipa och bara någon timme senare mådde jag illa. Usch. Ingen feber, bara ont i magen och ryggen samt illa mående som kommer när det vill. Jag mår ganska bra för att vara så här sjuk. Men det är iallafall jättetrist att det blev så här. Hade lite planer för helgen och fina vänner har ringt och gjort mig på bra humör. Speciellt min favorit, som jag ser som en syster Gisela. Så go och så fina ord som får mig att må piggare och bättre. Hon är verkligen en sann vän :-)

Fick precis ett sms av Marie. Tack kompis.! Hon gratta mig på namnsdagen. Snällt.

Aja, nej jag ska väl ligga här och försöka friskna till. Jag önskar er andra en jättefin Valborg och ha en trevlig kväll med era nära och kära..!



Haha kunde inte låta bli..


Hatar ÅSKAN!

Alltså, jag börjar undra. Vi hade toppen väder idag. Det var kring 20 grader här i Stockholm och varmt och skönt. Blå himmel och sol såklart. Men, vad hände sedan?  Det blev först mulet och plötsligt började det regna också. Jag tänkte "Jaha, vad hände med solen". Efter jag hade duschat så spö regnade det. Jag gick in på rummet för att sätta igång tv:n då jag såg en blixt. Strax efter kom ett muller.. Jaha, första åskvädret i år.

Och ja, ni som känner mig vet ju vad jag tycker om åskan!! Så vad tror ni jag gjorde. Mamma grisen som jag är så gick jag självklart ut till mamma i vardagsrummet och satte mig i soffan tills det var över. Tack och lov varade det en ganska kort stund, men ändå. Som jag sa till mamma "Hur tusan ska jag klarar mig utan dig när jag flyttar och det blir åskväder?!". Har ju haft dåliga upplevelser när det gäller åskväder och det sitter i än. Kommer nog alltid göra det.



Jag vet vem som ska skydda mig. Romeo. Hallå jag vet nog vad dem flesta er tänker. Han kanske är en liten hund, men det är inge fel med det för han är en fin och underbart söt hund ändå. Saknar honom som attans. Var mysigt att få träffa och busa med honom igår. Ser ni akvariet bakom honom på höger sida? Brors nya projekt. Hahaha..


Första träningen på veckor

Wiiie. I'm back. Haha..nej jag skoja. Men som ni vet har jag varit förkyld och ja, rethostan sitter i ännu. Jag mår ju toppen för övrigt (känner ju lite att hostan börja lägga sig nu). Så idag var jag och Ida iväg och träna. Men pga hostan så tog jag det verkligen super lugnt. Cyklade lite och tränade benen mest. Men jag mådde toppen när jag gick därifrån och det gör jag än. Kändes bra i kroppen. Bara jag blir av med min hosta så ska jag sätta igång ordentligt. Känner att det behövs. Så det fick bli en mjukstart idag.


Haha, ser ni?! Jag i spegelbilden. Bevis på att jag faktiskt tränar :-)



Så nu är jag iallafall nyduschad och slappar framför tv:n och datorn. Kollade nyss på någon dokumentär på tv4 om Kunga familjen. Lite intressant faktiskt. Saker man inte visste om vår Kung. Criminal Minds började nu också så det får bli kvällens underhållning. Länge jag såg den serien. Så jäävla bra ju!



Nu blir det lite mer käk..


Torsdag 29:e april

God dag!

Jason Derülo - In my head.. låten äger högtalarna nu och har gjort det den senaste timmen. Jag har kollat igenom lite av bilderna från igår. Jo, igår så var det i full fart från kl.05.00 på morgonen till 00.30 på natten då jag äntligen fick komma hem och soova efter en extremt lång dag. Det började med jobb på dagen.

Efteråt mötte jag upp Malin. Vi drog till bror min. Skulle hjälpa till med Romeo. Tog en promenad vid vatten, mysigt. Jaa, sedan var det bara raka vägen till mig. Bytte skor och iväg igen till det före detta födesledagsbarnet. Gisela. Där det bjöds på kalas och baby träff. Lilla Hampus och mamma Angelica var ju också där likaså mamma Malin och Lilla Noelia. Det var såååå sött. Se dem leka. Dem fick iallafall den största uppmärksamheten under hela kvällen.. Ja och runt 21.00 blev det FOTBOLL. Barcelona och Inter. Sorgligt nog förlorade mina boys. Eller ja. Inte matchen, men deras enda mål räckte inte för att ta dem till final. Synd.. :-( Mitt hjärta krossades..

Men vi hade verkligen en jättetrevlig kväll och det var bara så himla skoj. Är så glad att allt blev så lyckat. Speciellt för Gisela som fick ha sina nära och kära kring sig. Hahaha och dem två små som stal all uppmärksamhet från själva födelsedagsbarnet..

































Det var en del bilder, men det är det ju värt..


Tisdag 27:e april

Hallå!

Sitter och lyssnar på en grymt bra låt. Kan inte sluta. Spelar den bara om och om igen på Spotify. Jag hörde den då jag satt och vänta på när min kompis satt hos frisören och klippte sig. Plötsligt gick låten igång och jag tänkte "My god, en grymt bra låt". Lägger upp den senare. Okej, men idag så har jag jobbat och det var faktiskt jättetrevligt och allt gick bra. Kändes väldigt bra. Ja och efter jobbet så drog jag och Karina till Liljeholmen. Kvinnan skulle ju klippa sig och det var då låten kom. Jag träffade även på G som var där och skulle handla in grejer till imorgon då vi firar hennes födelsedag. Skoj. Träffade faktiskt på en del människor i centrum idag.



När Karina var klar, gick vi runt och tittade på skor och kläder. Hon ville ha skor - vita tyg. Jag visste att hon inte kunde hålla sig borta från dem :-) Ja, efter ett tag blev vi hungriga och drog och käkade. Sedan tog vi en promenad till Hornstull och där ifrån skildes vi och drog hem. Det började små regna lite så jag ville bara hem då. Skulle ju ut till min bror idag, men eftersom klockan blev så himla mycket var det ganska onödigt.

När jag kom hem slängde jag mig på sängen och kika lite på tv. Alldeles strax ska jag gå iväg och tvätta håret. Efter det så ska jag nog krypa i säng och sedan sätta igång en film. Blir avkopplande :-) Så ni får ha en jättetrevlig kväll!


Veckans låt

Ja, lilla unga sångerskan Jojo var det läääänge sedan man hörde något. Brukar inte tycka om unga sångerskor som typ.. jaa.. jag vet inte. Som vissa har konstiga låtar, men Jojo är verkligen gryym. Men jag visste inte att hon hade gjort något med Timbaland. Måste nog hålla utkik efter henne för om man gör något med honom så är det nog mer som är på gång kan jag tänka mig. Det kommer då alltid fler låtar efter det. Den killen är ju ett geni och jobbar med allt och alla. Men jag känner igen låten som fan. Den är iallafall såååååå j*vla bra alltså!

Lyssna här

Timbaland feat.Jojo - Lose control (live)


Tråkigt

Jag har tråkigt. Ligger bara här i sängen och bloggar, under tiden bläddrar jag mellan C.S.I och Svenska Hollywoodfruar. Alltså orka. Det är bara C.S.I som är det vettigaste att egentligen titta på.  Man lär sig iallafall något. Ja, ni kvällen idag på jobbet gick väldigt bra. Sökte min semester dag nu också, då vi åker till London i maj. Det är ju bra. Så nu hoppas jag att jag får ledigt. Annars har det väl inte hänt något speciellt utan allt har varit så lungt.

Imorgon blir det fullt upp hela dagen. Ska först jobba och direkt efter jobbet ska jag med min vän Karina in till stan och hon ska till frisören. Vi ska även kika på skor (till henne) och present till min goa vän G som fyllde år i onsdags 21/4. Vi firar henne på onsdag nu 28/4. Fick höra att hennes gudson skulle komma dit också. Lilla Hampus, en riktigt söt och charmig liten pojk som säkert kommer stjäla uppmärksamheten :-) Ska bli jättekul. Aja hur som helst (bytte ämne där..hehehe) sedan efter vårt besök i stan så ska jag vidare hem till bror min. Jag ska hjälpa till lite med Romeo. Min älskade söta lilla lurvboll. Älskar den där hunden till 1000.

Ja, som sagt det kommer bli en riktigt lång dag. Kommer sova riktigt gött när jag kommer hem imorgon kväll. Nej jag sitter nu och lyssnar på veckans låt på  Spotify. Grymt..! Ska lägga upp den alldeles strax. Ni får ha en trevlig måndag kväll. Själv ska jag strax smita iväg och borsta tänderna och tvätta ansiktet och därefter bara sooooova!

Buenas Noches!


Just nu..

Måndag 26:e april

God Morgon!

Måste skynda mig lite här. Jag ska iväg och jobba nämligen. Börjar om ca. en timma. Har precis fått i mig frukost och är ny duschad. Sov som en liten prinsessa och jag ville inte vakna imorse. Igår kväll renbäddade jag. Eftersom en Barcelona match kommer på onsdag, så bytte jag till Barca lakanen :-) Nu måste jag komma igång här. Ska strax gå. Ha en trevlig måndag!




Lite från dopet!


Min dop present. Ett fint halsband från Thomas Sabo med två berlocker. Ett N och en ängel som vilar på en stjärna.


Detta var under cermonin. Noelia grät under nästan hela cermonin. Hon var så sööt. Hahaha hon överröstade prästen. Man hörde inte vad prästen sa när vi skulle sjunga någon psalm. Medan hennes lilla kusin nästan somnade.


Omringad av alla som ville komma och titta på det nya döpta barnet. Lilla prinsessan! Sötnos.


Här öppnades det en massa presenter.. av mor och far. Lilla tjejen fick sitta i en barnstol och se söt ut bara.


Fick den här fina efter dopet. Som ett litet "bevis" att man har nu blivit fadder/gudmor. Trevligt.

Ja, det var en dikt som jag hade jobbat på så länge. Som jag klura på i 2 veckors tid. Ingen enkel grej, men jag gjorde det. Den blev klar natten till lördag. Äntligen. Jag valde själv att inte läsa den under dopet eller överhuvudtaget och jag hoppades då även att den inte alls skulle bli uppläst. Otur. Haha..förlåt. Men då mor och far till Noelia bestämde sig för att läsa upp den under mottagningen och det blev ju nästan ett fiasko. Orden blev helt fel och det lät jättekonstigt. Gud!! Sedan blev jag verkligen utpekad för att ha skrivit den. Visserligen fick jag mycket beröm under resten av kvällen. Jag är en människa som har svårt att ta emot beröm. Men kul att folk gillade den iallafall.. Läs den själv här:

En ljuvlig oktober dag
Sken ett ljus som var helt underbart
Det var en ängel som kommit till vår jord
Med klarblåa ögon och ett leende
Som lyste upp starkare än vår sol

Andetag som blåste oss omkull
Och ett hjärta så starkt och kärleksfullt
Som en liten vacker blomma du nu börjar gro
Att bli stor brådskar inte ska du tro

Som din vän kommer jag skydda och vaka
över dig som den goda fen
Välkommen till världen
Noelia Lea ____ __en

Jag behöver inte nämna hennes efternamn. Men jag är nöjd och det verkar dem andra. Hoppas ni också tyckte den blev bra..! Nej, nu gäspar jag som en toker här. Ska väl krypa under täcken och bara somna för ikväll! Mer bilder kommer imorgon också. Har en del att visa.!


Söndag 25:e april

Tjaaaabba!

Jag hoppas det flesta av er mår riktigt bra idag..! Vet att några av er som läser detta är nog ganska slitna från gårdagen. Själv är jag bara allmänt trött och värsta träningsvärken i höger arm!! Vad fan?! Vad gjorde jag igår så jag har träningsvärk idag?! Sjukt. Aja, men det var en helt underbar dag igår och det sjukaste var att dagen var så himla lång igår. Känns typ som om jag har haft semester eller något. Men det har verkligen varit jättekul. För jag har varit omringad av människor som jag älskar något oerhört mycket. Mina vänner är verkligen dem BÄSTA! Och jag tackar gud varje dag för att jag har dem i mitt liv. Ni är verkligen underbara!

Hmm.. ja imorse vaknade jag upp hos Gisela. Vi mötte upp henne senare efter hon hade jobbat igår kväll. Det var bra att hon kom. Att ha en del av "la familia" är viktigt. Hur som haver.. Hennes eller rättare sagt hennes mammas fågel väckte oss tidigt, tidigt imorse. Fy sjutton. Den bara kvittrar och kvittrar. Vi kikade lite Rädda Willy, första och andra filmen. Det är nog en av dem mest bästa filmer som finns. Jag älskar dem alla tre.

Jag har även varit på ett kort besök hos min pappa idag. Vi drog dit och käkade god mat - Anka. Det är ju bara såg gott och det passa bra en sådan dag som denna. Men efter mycket nickandes vid mat bordet och en slumra till stund så skjutsade pappa hem mig och bror igen. Fast vi hade en trevligt middag.

Kan lägga upp bilder från gårdagen om en stund. Det går så segt just nu. Men jag försöker snart igen snart..


Förlåt

Jag glömde säga att jag skypa med vår älskade och käraste vän Jennifer. We love you babe! And miss you.. Vi har inte glömt dig, tvärtom vi saknar dig till 1000.. Massa hälsningar, kramar och allt till dig!

Ha det gött!


Lördag 24:e april

Hejsan hoppsan!

Sitter här hemma med min goda vän Marie. Vi har precis smällt i oss sallad. Det har varit en lång dag och vi har inte riktigt ätit något ordentligt. Så nu är vi propp mätta. Ska snart bege oss iväg till en vän..  Det har varit en lång dag idag. Dopet är avklarat och det gick väl bra tycker jag. Trots att lilla prinsessan grät under hela cermonin. Men vi hade trevligt. Det var lite skoj att få läsa en massa psalmer och grejer. Hehe..

Ja, jag hinner inte säga så mycket just nu eftersom jag har lite bråttom. Men jag lovar bilder och sådant imorgon. Ni får ha en trevlig kväll allesammans!


Händelserik kväll!

Jaaa ni! Ikväll på jobbet så hände det en himla massa grejer. Fan, så sablans roligt. Det var liksom dåliga saker, bra saker, dåliga saker, bra saker. Så himla sjukt. Det började med att min kompis stod på schemat att hon skulle jobba, men det var fel. Hon var ledig. Som tur kom det någon annan och hjälpte mig. Eftersom jag satte igång och var i farten hela kvällen så blev vi klara klockan 19.00. Vilket innebar att.. "Jaha, vad ska vi göra nu i två timmar??"... Ja vi gjorde verkligen absolut ingenting. Läste tidning, kolla lite på någon debatt på tv. Hahaha så trist..

När man jobbar med människor man liksom är lite mer "kompis" med (som min egen personal) så pratar man ju en massa, men eftersom  jag typ har lite, lite svårt för den person jag jobbade med så blev det till att läsa en tidning i en 30 minuters tystnad.. Haha.. Hur som helst.. det går ju en massa spökhistorier på jobbet och när lamporna råkade släckas ned vid 21.00 tiden då vi slutade. Så blev plötsligt en arbetskollega tvungen att gå tillbaka till sin avdelning (där det påstås spöka) för att stänga av ett larm som hade gått igång. Vilket innebar att jag och en till tjej från min avdelning följde med henne eftersom hon var sååå rädd. Så dum som jag var så skrämde jag tjejen som var rädd. Hahaha.. elakt..! Fast det fick jag igen för bara några minuter senare. Fy sjutton vad rädd JAG blev.

Jaja, när jag och en kompis till mig (från yttligare en annan avdelning) var klara och skulle gå hem så fick jag veta att en tjej hade råkat låsa in sin nyckel till skåpet där hon hade sin privata kläder och sin väskan och allt. Trist. Det var många som försökte hjälpa henne få upp låset. Så jag tog tag i saken och gick och hämta en stor tång som vi bröt upp låset med. Men under tiden vi alla stannade kvar så fick vi höra att det fattades nattpersonal. Dem var nära på att beordra mig att stanna. Min första tanke var ".. det spökar här på nätterna.. ALDRIG att jag stannar..". Som tur var så slapp jag. Jag var redan uppskrämd. Har faktiskt själv hört konstiga ljud och det har hänt obehagliga saker på det där huset. Usch..! ALDRIG vill jag jobba natt.

Som sagt det var en händelserik kväll. Och senare när jag och mina elaka arbetskompisar stod på perrongen och väntade på tuben så klagade dem på mina skor. Du är för mycket för mode och "måste ha" sådant som är inne. Dem sa att mina skor var populära på 80-talet och nu är dem tillbaka igen. Dem påstår att jag själv ska då egentligen tillhöra 90-talet (eftersom jag är född på slutet på 80-talet) och att någon från min familj har lagt undan dessa och jag har typ fått ärva dem och tagit fram dem nu när dem är poppis igen. Hallå kallas inte det där för mobbning?!.

Don't hate the sneakers..





Nej, nu ska jag väl sova. Imorgon har jag en del ärenden att utföra. Först ska jag betala räkningar, sedan ska jag till stan och träffa lillebror. En kompis ska komma in senare också. Käka lite och kika på dop presenten. Måste fixa den.. Usch. Alldeles för mycket att göra. Såå ni får ha sova så gott!

God natt!


Torsdag 22:a april

God morgon!

Eller ja, rättare sagt god dag. Vad händer då?! Själv har jag fått i mig lite frukost och tänte klä på mig nu och kila iväg till jobbet om en stund. Börjar ju sent. Skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen. Hur som helst. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller berätta idag. Känner mig så tom på ord. Det är väl det regnade vädret som distraherar mig tror jag. Det positiva imorgon är väl att vi får vår lön. Underbart!

Usch, nej nu ska jag komma igång här. Men vi hörs väl ikväll kanske..


Onsdag 21:a april

Nämen tjenare!

Innan jag börja skriva en massa smörja måste jag bara först få gratulera min nog goaste, snällaste, mysigaste, trevligaste och närmaste vän. Alla mina vänner är dem bästa. Sedan står jag vissa lite närmre och dem älskar jag till 100. Denna människa kan jag definitivt räkna till en av dem.

Feliz Cumpleaños!! Grattis, kompis!


♥Mi hermanita linda.. Que tenga un feliz dia!♥

Gå gärna in och gratta henne på hennes blogg - Gisela. Det är hon värd hörrni!

Hur som haver. Idag fick jag lite sovmorgon. Började inte förrän kl.12.00. Det var skönt. Ja, jag har inte gjort så mycket. Jobbade till 19.30 och sedan promenerade jag hem trots det tråkiga, trista vädret. Snö - regn. Usch, och kallt var det också. Fast okej, det blir nog bättre snart. Ja, ni. Hmm.. har faktiskt inte gjort mer ikväll. Bara varit hemma. Kollade för första gången på serien True Blood som vår svensk Alex Skarsgård är med i. Tycker det är grymt att våra svenskar "tar över" Hollywood.

Jaja.. Ska jobba imorgon igen. Börjar 16.00. Ännu en sovmorgon.. Lovely. Tänkte göra lite grejer innan. Men ni får ha det bra! Och åter igen - HAPPY BIRTHDAY HOMIE!!!


Tisdag 20:e april

Tjaaa!

My boys are playing!! Barcelona mot Inter. Spännande match faktiskt. Grymt. I bakgrunden spelar jag lite Ne-Yo live musik. Jaa, dagen då! Jo jag jobbade en kort dag idag. Fick en elev som ska hänga med mig i 6 veckor. Ska lära henne allt jag kan typ. Det är väl både positivt och negativt tycker jag. Jag måste hela tiden förklara varför jag gör si och så. Det tycker jag är så jobbigt, men men. Detta är min andra elev. Chef tycker jag sköter sådant så himla bra. Får väl tacka och ta emot helt enkelt.

Hur som helst. Slutade tidigt, tog en promenad hem. När jag väl kom hem så tog jag det bara lugnt. Så himla skönt. Senare på eftermiddagen så kom min kära vän förbi med sin nya bil. Den är så fin och den passar henne perfekt. Snygg färg och allt.


Visst är den fin?!

Hur som helst, vi drog vidare till Skärholmens Centrum på jakt efter min dop present. Jag skäms så för att jag är ute i sista minuten. Jag har köpte lite olika.. hmm.. delar till presenten. Ska nämligen bli fler än en. Svårt att förklara. Vi sprang runt i en massa affärer. Herregud, vilka ideér jag fick alltså. Tack kompis, du var verkligen till STOR hjälp!

Alltså, den här matchen är verkligen underhållande. Förlåt att jag byter ämne, men det här är skoj. Jag tycker det är lite jobbigt att se min favorit Samuel Eto'O spela för Inter när han har varit en trogen Barcelona spelare i så många år (ca.5 år). Jaa, och Zlatan för Barcelona som tidigare spelade för Inter. Fast ja han är inte direkt en av mina favoriter. Han är okej enligt mig. Neej vet ni vad. Det pirrar i magen på mig och jag biter snart i naglar för att jag är rädd att Inter snart gör mål.. Typiskt så gjorde dem det också. Måste tyvärr nu se fortsättningen innan jag missar något. 1-1 änså länge. Nu blir det snart 2-1 till Barca ;-)




Veckans låååt..

Den är inte så värst ny, utan den är bara sååååå bra. Love it! Måste dra.. skriver när jag kommer hem. Min kära vän väntar nedanför :-)


Brick and Lace - Bad to di bone


Fina bilder


Man bara älskar titta på henne. Såå gudomligt söt. En mössa moster Frida och gudmor testa på henne :-)


Hahaha stört härlig bild. Typiskt barn alltså.! Finns säker ett liknande kort på mig eller bror här hemma. Gröt överallt.


Som jag nämnt säkert över 20 gånger. Hoppas hon får behålla sina blåa ögon!! Ja då menar jag självklart att ögonfärgen inte ändras till typ grön för dem är ju bara såå fiiina..! Vi hoppas iallafall.

Jaa, det fick bli dem bilderna jag bjöd på. Som sagt dopet börjar närma sig. Nervös?! Nej då. Det råkar bara vara det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar. Inom kort kommer jag lägga upp min dikt jag skrivit till henne. Det är en del av min överraskning. Kämpat i en vecka med den.

Well, well. Ska sova nu. Upp tidigt igen om några timmar och iväg och jobba. Efteråt ska jag träffa Ida. Hon har ju nämligen nu tittat på en ny bil idag som dem ska köpa imorgon! Skoj. Kul för henne, hon har ju jämt fått låna sin mammas för det mesta. Men hon vill ju helst ha sin egna. Kan jag förstå. Hon ringde tidigare ikväll och berättade och jag blev så glad för hennes skull.

Var förbi Apoteket eller rättare sagt Kronans Droghandeln idag..hehehe. Köpte hostmedicin för rethosta. Ska slurpa i mig lite grann och sedan borsta tänderna och krypa i sängs!

Buenas Noches Amigos!


Måndag 19:e april

Go'kväll!

Sitter och sappar på tv:n. Ingen aning om vad jag ska kika på. Det är snart middag. Ska då smita ut och käka lite. Ja, dagen har varit väldigt bra. Allt gick bra på jobbet och jag blev glad över en grej. Fast det kan jag ta lite längre fram. Efter jobbet tog jag en snabb sväng förbi Liljeholmen. Har fortfarande dop present att handla. Fan! Sedan så fyller mina goaste och käraste vän - mi angelita - år. Hon blir 22 år på onsdag. Firar henne nästa vecka istället.  Som sagt en del som sker då.

Nå, i vilket fall som helst så ska jag försöka hitta en födelsedagspresent också. Jag hittade dock inte något idag när jag var i centrum. Känner att tiden börjar rinna ut vilket jag inte gillar. Så typiskt också att lönen kommer på fredag. Jaja, men på vägen hem mötte jag en liten goofball..


Första dagen på sin praktik. Kul!


Jag älskar dem här skorna. Är riktigt avundsjuk, kompis!!

Nu ska jag snart käka.. sedan ska jag lägga upp lite gulliga bilder på mitt gudbarn från helgen.


Söndag 18:e april

God dagens!

Ja tidigare blev det ett gäst inlägg..haha. Hoppas ni inte såg det andra tanten lade in också. Hon är tillbaka i 5 års åldern igen. Som att rista in något på skolans toalett där och låtsas att det är någon annan. Hur som helst. Idag är det som jag tidigare nämnde en vacker dag. Solen lyser till och från. Ska väl snart komma igång här.

Malin lagar just nu lite käk och sedan blir det till att komma ut. Lilltjejen ligger på golvet och leker. Prövade klänningen på henne idag (som jag tidigare köpte). Super duper fin är hon i den. :-)

Nej nu ska jag tillbaka till diskhon och försöka få vattnet rinna igeonom. Malin slarvar och slänger mat i diskhon så det blir stopp. Så det blir dagens projekt.!


HEJ HEJ BLOGGEN!

Noelias Mamma här!
Janu sitter vi här i min soffa och kikar på new moon. Mariana tog med sig den igår.
dom springer i skogen, hon blev vampyr. ops.  synd för er som inte sett den.
fast hon blir det i den fjärde filmen som vi redan sett, vip som vi är.
 


Här är min lilla vampyr i sin hoppgunga. Ja hon biter på ALLT!
akta er.....

Snart ska vi ut i det fina vädret, eller nu blev det ganska molningt
men vi ska fira noelias 6 MÅNADETRSdag! japp ni hörde rätt ett halvår blev hon igår mammas stora tjej! ♥ ♥



♥Tösen 6 mån, Tösen några dagar, Tösen o pappa 2 dagar. ♥


är sugen på prinsesstårta, mums. ska tjata på mariana att vi ska köpa det. Kommer lyckas övertala henne den lilla gottegrisen. 

Hejsvej så länge! xoxo


Stort tack!

Ja, detta blir lite personligt. Eller ett inlägg mer riktat mot några goa människor som var jättesnälla och ställde upp för mig och speciellt för M och lilltjejen igår kväll. Det kändes skönt att många av er ville hjälpa oss. Dem kände att det blev mycket bättre. Jag gjorde mitt bästa, men erat stöd gjorde det mer betydelsefullt så tack.

Sedan ska jag passa på att gratta lill tjejen som blev 6 månader igår. Det ska vi försöka fira med något trevligt idag förhoppningsvis. Vet dock ej vad. Hmm. Nej det får jag väl försöka komma på. Nu sover dem två utmattade knasbollarna. Ska väl snart gå och se om de tänker sova hela dagen. Fint väder är det iallafall..

Hörs snart!



mor och dotter.. underbara och goa bägge två..

Nu ska jag draaaaa!

Göra en massa grejer, packa små grejer. Ladda mobilerna och sedan dra igen! Så nu måste jag sätta igång här. Vet ni, ni får ha en jättetrevlig dag. Kanske skriver något senare. Ska ju inte vara hemma, men vi får se..

Hörs!



On my way home..!

Just nu

Ny film. Transporter 2. Ska strax röra mig hemmåt. Som sagt ska till Malin. Hänger med henne ikväll.. Nej nu ska vi se klart på filmen här. Ska under tiden samla ihop mina grejer också..!




Lördag 17:e april

God Morgon!

Sitter just nu och tittar på filmen The Covenant tillsammans med Gisela och lillsyster Roxana. Själv har jag sett filmen ett x-antal gånger. Men jag gillar den fast den är lite konstig. Senare mot kvällen ska jag träffa Malin. Tänkte ringa henne lite senare. Igår var det regn/snö blask som föll från himlen. Fast strax där på så dök ju solen upp. Fick en fin kväll. Men det kan jag dock inte säga om dagens väder. Mulet, såg väl solen dyka upp tidigt imorse. Fan. Nu när jag är ledig så är det inte lika fint väder. Buhu. Varför?! Jaja..

Lite bilder från igår. Vi som sagt hängde i stan och sedan begav vi oss mot Gamla stan där vi kikade omkring.. Sedan gick vi till Café Nova. Käkade lite ost/skink paj. Gott :-) Som sagt it was fun to hang with the goofballs. Vi pratade en massa. Måste dock tillbaka till stan i veckan som kommer. Har en present att handla. Måste fixa det i veckan.


På väg till Gamla stan..


Café Nova


Cooling..


Misslyckad bild, men bra ändå!


Vet dock inte vad dem gör här, visar väskorna eller?

Nej, vi ska snart käka frulle. Men först ska vi se klart filmen. Det är inte så mycket kvar av den. Skriver snart igen!


Ikea + fika = super fun!

Jaa dagen blev minsann låång må jag säga. Juste nu kikar jag och G på flygbiljetter. Kikar endast. Lite nyfikna på vad en resa till London kostar. Vissa billiga och andra dyrare. Hmm. Får se om det blir av, men det hoppas vi. Hur som helst, G ligger i sängen sin och snarkar. Hahaha, jobbat hela dagen. Ska väcka henne snart. Vi ska iväg och handla.

Ja, idag efter jobbet åkte jag och mötte upp F och M på IKEA. Dem skulle kika och handla lite grann. Så vi gled runt där några timmar. Sedan begav jag mig in till stan och mötte upp solbrända Marie och Gisela. Vi strosa runt och kikade på doppresent. Faaaan. Jag blir så arg när jag inte hittar det jag vill HA!!!!!!!! Lycko Marie som hittade något helt underbart. Aja vi drog sedan till Gamla Stan. Satte oss på Café NOVA och käka + fika lite. Mysigt. Snackade och hade skoj. Så kvällen var ett perfekt avslut på dagen.


The Twins + N


Sötnos


Kolla in hennes skor. ADIDAS, märkes skor redan vid 6 månader :-) Från Mig..

Jaja, nu ska vi dra till Shell och handla lite.. Kan visa andra bilder sedan..


Fredag 16:e april

God Morgon mina vänner!

Åh, är nu duschad och precis käkat frukost. Ska kika klart på min serie och sedan måste jag klä på mig. Idag slutar jag tidigt. Får börja tidigare och sluta tidigare idag. Lovely. Efter jobbet så får vi se vad som händer, men senare mot kvällen så ska jag träffa Marie. Wiiie. Ska se om är en bränd korre :-D

Ja, gårdagen gick super duper. Jag har haft lite otur den senaste tiden på jobbet. Igår var första gången på länge jag inte kände så. Och det är bara bra. Så nu ska jag smita iväg snart. Ska väl sätta fart här nu! Ni får ha en trevlig dag allesammans!


Torsdag 15:e april

God Dagens!

Har faktiskt varit uppe några timmar nu.Vaknade väl första gången vid 9.00 och somnade om till 11.30. Igår somnade jag direkt efter att jag hade sett klart bägge Transporter filmerna. Nu tänkte jag klä på mig och sedan är det iväg till jobbet. Usch. Jag hatar kvällar, men jag älskar SOVMORGON. Så det är rena dilemmat för mig egentligen. Hur som helst. Imorgon är det fredag och det ser jag fram emot. Ska träffa far min i helgen som jag inte sett på ett väldigt bra tag. Förmodligen hänger mina bröder med också. Så det blir skoj. Sedan lite andra grejer ska jag göra :-)

Fint väder har vi idag igen, fast dem små molnen har dykt upp. Värmen börjar komma nu iallafall. 13-14 grader kanske inte är jättevarmt, men det märks och känns underbart.

Igår satt jag och lekte poet. Går inge vidare. De första orden kom ut galant och jag kommit på mitt slut, men jaa det är lite kämpigt. Ska försöka bli klar med den i helgen...

Nej nu blir det att sätta fart här.. Ha en trevlig dag!



Transporter

Just nu sitter jag och kikar på filmen Transporter som jag fick låna av Gisela. Första filmen är precis slut och ska se den andra nu. Det är Jason Statham som är med i filmen. Den där killen är ju sjukt cool. Han är nog grymmast i filmen Death Race med Natalie Martinez och Tyrese Gibson. Hur som helst så idag jobbade jag till halv åtta och sedan tog jag en skön promenad hem.

Ja, jag har tyvärr inte gjort mycket mer än så idag. Imorgon ska jag jobba kväll, så det innebär SOVMORGON!! Sjukt skönt ju. Hoppas det blir toppen väder då med. En sådan tur vi har haft den senaste dagarna. Snö? Vilken snö?! Jaja, nu ska jag väl se klart filmen. Ni får ha en trevlig kväll..

God natt!


Från middagen hos J.F

Igår var vi hos J.F och käkade go middag och drack gott vin. Snackade en massa skit och bara umgicks. Det är så trevligt när vi alla samlas. Mycket skratt.


Jaa, det är bra att de flesta av oss kan alfabetet och jaa, ni andra kanske behöver lite mer övning..hahhaa stört skön tavla ju..




God mat.. Älskar Taco's..mums.








Skypa med Jennifer gjorde vi också.. Det var skoj..


Onsdag 14:e april

God Morgon!

Somnade riktigt sent inatt. Hade sjukt svårt att somna. Jobbigt nog. Ganska trist bara att jag fick endast några timmars sömn. Skön dock att jag jobbar kväll imorgon med så jag slipper gå upp tidigt. Får en skön sovmorgon istället. Har fått i mig frukost, duschat och ska göra mig i ordning och knata iväg till jobbet.

Gårdagen var helt perfekt. Umgås med fina vänner och mitt gudbarn. Igår var det ju nämligen en Baby Date.. hehe. Träffade Gisela, Malin och Angelica. Självklart dem små sötnosarna Noelia och Hampus. Två riktigt charmtroll dem där. Senare mot kvällen var det middag hos Joakim. Kul att ha gänget samlat. J.H, du var också med på något sätt. Via datorn :-P Nej, med det var trevligt.

En avkopplande ledig dag. Trots att jag fick gå upp tidigt. Det funka iallafall :-) Nu måste jag klä på mig och göra mig i ordning. Ser ut att bli en kanon dag idag med. På med solbrillorna och ut i solen! Här bjuder jag på lite bilder från Baby Daten, så kommer middags bilderna upp senare!










Jag undrar om Noelia gillade Hampus. Hon ville åt honom hela tiden ju..haha Eller var det hans fina orange-a bok kanske?!..hmm


Gudmorg Gisela och Hampus


Gudmor jag och Noelia. Hon ville vara ensam på kortet så jag fick gömma mig :-)




Ett sådant charmtroll..

God Natt!

Hejsan..sömntutan här.! :-P

Dagen har varit jätte låååång och jag är  suuuuper trött. Så imorgon kan jag vara snäll och visa fina bilder från dagen. Det var nog en hel del. Vi hade jättemysigt idag både på dagen och på kvällen. Fina vänner har man inte. Men nu tänkte jag krypa under täcket. Kika lite på tv och sedan sova..!

God Natt


Tisdag 13:e april

God Morgon!

Dem borrar för fullt här omkring i väggarna. Det är nämligen så att dem ska komma hit idag och sätta upp ventiler ovanför alla fönster. Fast dem ska komma vid en viss tid till oss. Så det är några timmar kvar. Men dem är här i krokarna och håller på för fullt - hos grannen och allt. Jag har iallafall flyttat alla mina grejer från fönstret så dem inte smutsar ned dem. Förhoppningsvis kanske dem är snälla och tar ned mina gardiner. För jag orkar inte klättra och upp och göra det.

Ja, själv ska jag börja klä på mig och så. Ska nämligen iväg och träffa några vänner. Hmm.. kanske ska käka lite frulle först. Ser att vi har fått fint väder ute idag igen. Lycka! Kunde inte bli bättre. Men vi får se hur dagen går idag. Nej ni, nu ska jag sätta fart här. Måste komma igång! Ha en underbar dag.




Denna tavla fick vi på jobbet. Mina kollegor tycker den är mest till mig och min kompis. Pga. vårt lång, mörka hår och för att vi är dem yngsta också.! Jag tycker det är en väldigt fin gåva. Latina - gipsy.. fint tavla iallafall.

Fina vårtecken.

Jag älskar dessa små söta snödroppar. Dem är så fina. På vår uteplats på jobbet så finns det fullt av dem. Jag tycker att det är ett fint vårtecken. Mina vänner. Våren är faktiskt här. Underbart. Faktiskt så har vi planerat lite fler blommor som förmodligen kommer att komma upp till nästa sommar :-)




Måndag 12:e april

Tjenare.!

Messar för fullt här med 3 olika människor. Planer för imorgon och resten av veckan. Vet ni en sak?! Lill korven Marie har kommit hem från Egypten. Wiie. Hon är nog bränd den där mörten :-) Hehe. Orättvist. Hon messade idag och sa att hon kommit hem. Ska träffa henne i veckan. Vi har lite att prata om och planera lite troligen. Ja, sedan så sker det grejer imorgon också. Ska träffa fina vänner både på dagen och kvällen.

Ja, annars idag så har jag jobbat. Jag och Karina har hållit på som galningar för att fixa vår uteplats på jobbet. Den kan bli jättefin till sommaren. Så det är mitt nya projekt till sommaren. Sedan kom min kompis mamma förbi jobbet lite snabbt och lämnade en grej. SÅ DU VET ATT DET BLEV LEVERERAT (J.F får det imorgon). Jag är dock lite seg av mig. Helgen var ganska tuff faktiskt. Så glad att jag inte behöver gå dit imorgon iallafall.

Men gott folk. Vilket toppen väder. Det är ju helt underbart ju. Sjukt skönt ute ät det. Imorse eller ja på morgonen så var det ganska kallt. Fast jag var smart och satte på mig lagom mycket kläder. Så efter jobbet tog jag en promenad hem. Mysigt och helt underbart! Fick bli leggins, converse, ett linne och jeans skjortan. Perfekt.



Hahaha. messa ju med Marie. Hon är så rolig alltså. Jag tror hennes nya smeknamn på mig är Arab. Orättvist hon ska till Giselas Thaipojke och fixa hennes naglar. Jag vill osså :-( Aja, jag ska städa lite nu.. Later!


Söndag 11:e april

God Morgon allesammans!

Frullen är avklarad. Nu ska jag strax klä på mig. Ja matchen igår. Barcelona vann mot Real Madrid med 2-0. Det var en massa sura miner på planen eftersom Real gjorde inte ens ett mål, sjukt. Det målet som gjordes blev ju aldrig gilltligt..tyvärr. Messi och Pedro är grymma.


Ja ni, idag blir det en lång arbetsdag. Oftast brukar det ju faktiskt gå fort. Fast det spelar ingen roll. För jag ser fortfarande inte fram emot lång pass. Dem är aldrig roliga. Usch, gillar det inte alls. Okej då, men vi hörs antingen senare eller imorgon.! Slutar kring åtta ikväll.


Andra halvlek...

Pedro Rodriguez gör 2-0 till BARCELONA.. Är det sant?! SKOJA INTE!! :-) I'm so happy, I'm so glad.. Wiiie.. Barca..Barca.. Barca!

Leo Messi is the KING

Jag skriker av lycka - MESSI gör MÅÅÅL. Jag säger ju det. Han är fan UNDERBARNET själv!! Grymta Barca!

1-0 till Barca..fortsätt såå!!

Gary Jules - Mad World

En bra låt, inte så värst fin eller vacker dock. Men jag gillar den.. texten är bra, men sorglig.


Lördag 10:e april

Go'kväller mitt goe folk! :-)

Just nu har sitter jag helt laddad inför matchen El Clásico: Barcelona - Real Madrid. Kom igen MESSI!!!! En matchen jag väntat sååå på. Fick för mig att matchen var imorgon. Naaw nu har dem en tyst minut för den Polske presidenten. Trist det där, oerhört tråkigt det som hände.

Ja idag så har jag jobbat till klockan två och sedan kom mor min och hämtade upp mig. Sedan drog vi till Skärholmen och shoppade loss lite grann. Kändes skönt att få lite nytt i samligen. Tittade även på kläder till dopet som inträffar om två veckor. Skojsigt. Hittade faktiskt och jag ser fram emot dopet mer och mer. Lite av köpet från idag.


Jeans skjorta - Lindex


Rosa tunika - Gina Tricot


Spetsleggins - Lindex

När jag kom hem så skypade jag med Jennifer.. Wiie. Det var lite skoj. Beklagde mig för henne om min semester. Mina dumma chefer flyttar på min semester. Typiskt. Jag blev så arg. Sedan pratade vi om att vi (jag och två till) tänkte komma och hälsa på henne i London i maj. Vi saknar ju henne så.. Vi får väl se vad som händer.

Jaaa ni, annars har väl kvällen varit väldigt lugnt må jag säga. Som sagt kikar matchen. Dem har kommit in nu i 7:e minuten. Spännande! Hmm, något mer jag ska berätta. Jo det planeras lite inför nästa vecka också. Eventuellt middag med fina vänner, baby date, träna, jaa kanske spela Bingo också :-) och hmm vad mer? Jaa, jobba såklart!

Nej nu är det spännande.. Hörs efter första halvlek!


Batman Begins

Tjallå!

Nu sitter jag här hemma igen och ska strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba igen. Nu ikväll så gick det jättebra. Det är som sagt bara hostan som retas nu. Skönt att de övriga är borta.. peppar - peppar. Nej, men att jobba gick bra. Ja, nu pratade jag lite med mamma och vi kom överrens att dra och kika på kläder tillsammans imorgon efter jobbet. Kul, det ser jag fram emot. Umgås lite med min querida mamita.

Ja, Batman Begins går på tv just nu så det fick bli kvällens film. Christian Bale är ju grym som Batman. The Dark Knight är i ju för sig bättre, men men. Nej, gud nu börjar bli lite gäspig av mig. Gäspar för fullt här. Har precis fått i mig lite käka och lite små gott gott på det. Nu ska jag smita in lite snabbt och tvätta håret och borsta tänderna. Sov så gott min vänner och ha en jättefin fredag kväll!




Jag saknar brännan från förra sommaren.. vill ha en ny.

Låten för denna vecka

Jaa, ska börja göra mig i ordning nu. Men innan ska jag lägga upp veckans låt. Ja, den här låten började jag och lyssna på för någon/några veckor sedan. Jag och en kompis var i en affär och då så stannade jag upp och bara "vem sjunger den här låten?!". Det visade sig vara Shontelle. En låt som stödjer Barack Obama.

Shontelle - Battle cry


Fredag 9:e april

God dagens!

*Host, host*. Jaa.. jag är inte lika snuvig längre. Det har i stort sett gott över. Det är nu det värsta kommer - hostan. Eller ja, rättare sagt på kvällarna och på morgnen. Något grymt jobbigt. Imorse vaknade jag tidigare eftersom jag vill veta om jag skulle sjukanmäla mig eller inte. Tänkte stanna hemma en dag. Fast som M.L brukar säga "..om jag stanna hemma så kommer jag börja klättra på väggarna..". Så det är nog bäst att gå och jobba.

Det som är tråkigt nog är att jag ska jobba HELA helgen. Men imorgon slutar jag 14.00 så då får jag passa på att ta det lugnt antar jag. Vad jag vet så har jag inget planerat, så då kan jag passa på att bara vila.

Nästa vecka så ska jag försöka komma igång och träna igen. Har dock inte velat det eftersom jag kan bli värre om jag tränar nu när jag är förkyld. Det är ju inte bra. Så därför har det blivit lite fler promenader så jag håller igång på ett eller annat sätt istället. Duktiga mig :-) Nää, nu ska jag kika på en serie jag följer på datan innan jag ska börja sätta fart här hemma. Ni får ha en jättetrevlig dag allesammans! Hörs nog senare ikväll!

Byebye!



Just nu..




Kanske dags att tömma papperskorgen.. Många näsdukar :-)


B & J och film..

Just nu har jag precis lagt mig i sängen och tänkte sätta antingen igång Sex & The City boxen eller The Bourne filmerna. Sedan ska jag små äta lite på min B & J jag köpte på vägen hem idag. Blev så sugen på det när jag skulle hem. Köpte även en skvaller blaska som jag sparar tills imorgon.


Laddad inför kvällen! :-)

Nu ska jag göra mitt val, vad jag ska se för skoj! Ha en jättefin kväll. God Natt!


Underbar dag.

Hallå igen då!

Dagen har varit helt perfekt. Folk brukar säga att när man är sjuk så ska man ligga hem och ta det lugnt och bara vila. Men jag mår mycket bättre när jag kommer ut. Jag kan andas med bägge näsborrarna och hostan är inte lika jobbig och tät. Så på så vis så har dagen varit bra. Men hur som helst så mötte jag upp Malin idag. Vi tog en promis vid Hornsgatan och letade efter en speciell butik. Sedan drog vi till Subway i Slussen och käka.


Ser ni hur söt och fin mitt gudbarn är.?! Hon är den sötast busungen någonsin.


Dotter och mor busar. Noelia har blivit stor nu och är full med energi.

Det var något knas med tunnelbanan. Så dem ersätta rödalinjen med bussar då. Vi både tänkte "Typsikt". Vi pallade inte tränga oss på dessa skit bussar när dem var fullpackade med människor så vi beslöt oss att promenera till Medborgarplatsen och ta Pendeltåget istället. Vi promenera en massa och jag har mått toppen idag. Så jävla skönt (ursäkta svordomen, men det är fan sant). Men när jag var på väg hem nu så märkte jag att hostan kom allt tätare nu. Vilken tur att jag köpte mer host medicinen. Den blir till att klunka..! Nej jag skoja :-P


Torsdag 8:e april

God Morgon people!

Sovit gott?! Det har iallafall jag. Trots att jag har snorat som en snorunge hela natten. Men jag kämpar på en då dock. Just nu sitter jag här i min säng och kikar lite på tv. Ska alldeles strax gå och göra ordning lite frukost till moi. Jag är såå sugen på en stor skål med havregrynsgröt. Tänkte försöka vila upp mig lite. Imorgon är det dags att gå och jobba igen.

Igår kväll så var det skönt med en kvällspromenad. Vi promenerade till en park här i närheten där vi bor. Sedan satt syskonen sig i en jättegunga och bara gungade. Hela gänget tog ut det lilla barnet i sig. Gungade, lekte i lekställningen och grejer.









*Host..host*. Måste köpa med hostmedicin idag. Malin hörde av sig nyss, ska träffa henne om ett tag. Så jag ska väl göra i ordning mig också om en stund. Nu ska jag väl sätta fart här. Börjar med frukost. Men jag hopppas ni kommer ha en jättetrevlig dag.


Hög på Menthol..

Så! Då var det dags att röra sig ut då. Nu ska jag på promenad. Förhoppningsvis så kommer jag hem med en god Ben & Jerry. Måste unna mig något nu när jag är sjuk. Sitter för fan och sniffar Menthol. Tror jag döör snart. Fan jag är typ hög på den här skiten..Hahaha.. Grejen är att lukten av menthol ska göra så att mina "snorhålan" ska öppna sig och sedan så rinner snoret som faaaan och då ska man snyta sig som sjutton. Det ska sedan typ hjälpa och du är inte lika täppt i näsan. Hostan har dämpat sig så det är skönt. Just nu har jag lock för höger öra och täppt i höger näshål.. hehe. Kan inte andas knappt..



Juste, ska ge min vän Gisela lite fler besökare så gå in och besök hennes blogg också - Gisela.

Nu ska jag smita iväg på promenad! Byebye my friends! Ha en trevlig kväll..


Onsdag 7:e april

Tjena tjena mitt bena!

Hem kommen från en dag på stan. Idag har jag hängt med min lillebror och min kompis, Gisela, + hennes lillesyrra. Våra små syskon är lika gamla. Vi hade riktigt kul idag tycker jag. Skämde bort våra småsyskon lite. Bjöd dem på bio, köpte en tröja till lillebror från Zara och Gisela köpte ett par skor till sin syrra från Nilson. Ibland får man unna dem små lite. Efter bion drog vi och käka. Det fick bli Taco Bar - billigt och bra ;-)


Knatar runt på Vasagatan..


True sisterhood..

Vi såg filmen Draktränaren i 3D. Fick som vanligt dem här coola glasögonen. Jag måste säga att filmen var chockerande bra ändå. Det trodde inte jag. Men den var både rolig och cool. Var först lite emot filmen fast jag gillade den mycket. Självklart var det en typisk handling, men det var humorn jag så mycket gillade.

Just nu sitter jag här och fått i mig en banan. Ska strax byta till mjukis kläder och sedan knata ut på en promenad är det tänkt :-) Hörs senare!


Vill osså ha :-(

Pratade med Gisela nyss. Hon är ju också sjuk - förkyld. Hennes mamma hade handlat Ben & Jerry till henne. Orättvist.! Min mamma ger mig en kram och kör mig till jobbet. Men det är väldigt snällt faktiskt. Men jag vill osså ha Ben & Jerry. Ska fan köpa det imorgon på vägen hem. Det får mig att tänka på annat då.

Nej M.L - Du kan inte få mig att ändra mig eller känna mig skyldig till något. Ska ha en B & J imorgon. Jag är ingen gottegris. Utan jag ÄR SJUK. Då får man unna sig lite tycker jag. Jag har en sabla vattenkran eller som jag kallar det "Niagarafallet" - som bildats i min näsa, snart stoppar jag upp något för att få stopp på det. Men då kanske jag får svårt att andas... hmm. Snälla ge mig tips. Hur stoppar man rinnande snor?!

Öppnade ett näsdukspaket för två timmar sedan.. vad hände?!



Det är ju för fan tomt.! Om jag fortsätter så här måste jag till affären och köpa 10 nya paket imorgon. Annars kommer det bli trubbel bubbel..! Hahahha, ajuste. Jag messade stackars Ida igår och anklagade henne och hennes karl att dem kanske var orsaken till att jag och Gisela var sjuka. Dem var de enda människorna som vi tillsammans hade umgåtts med. Fast dem var inte förkylda själva så det kom säkert från gymmet, när vi träna i fredags. Fan.! Förlåt kompis. Träna kommer vi dock inte kunna göra den senaste veckan framåt. Kanske promenera?!

Aja. Ska snacka lite med G nu innan jag somnar, hon ska ge mig någon medicin imorgon. Hmm.. borde jag vara orolig?! Hon sa ja. God natt!


Old school..

Ja, jag har börjat lyssnat på Old School Music. När jag var lite var jag helt förtjust i Mariah Carey's låt Honey. Den var så jävla bra  tyckte jag. Kunde lyssna på den om och om igen. Intro på sången gick jag alltid runt och nunna. För det var väl det enda jag kunde. Engelskan var väl inte topp precis. Men den låten än idag är definitivt en bra låt.


Tisdag 6:e april

Go'kväll!

Kom hem för inte så länge sedan. Har varit en lång dag idag. Vaknade upp imorse och mådde en smula bättre. Hostan hade inte varit så hemskt i natt. Eller jag har inte störts av den. Men senare på förmiddagen så blev det lite jobbigt. Hostan blev allt jobbigare. Efter jobbet så satte det igång ännu mer. Näsan började rinna och grejer. Tänkte "Fan också!", så det var ju trist. Men det positiva var väl att jag inte har ont eller är tjock i halsen längre. Lite hes är jag fortfarande. Fast annars är det mycket bättre på den fronten. Skönt! Dock har jag nu lock för öronen. Typiskt.

Jaja, men förutom att jag har åkt på en förkyldning så mötte jag upp Karina efter jobbet. Eftersom den skitkorven går i skolan gick vi till Akademibokhandeln och köpte en bok till henne. Sedan var vi hungriga så vi drog och käka gooood mat (inge onyttigt). Det tog evigheter innan vi gick därifrån, men när vi väl kommit därifrån så var vi sugna på bio. Så vi bestämde oss för att se Flickan Från Ovan (The Lovely Bones). En sådan obehaglig samt fin film. Det fina är hur starkt en föräldrars kärlek kan vara för sina barn och hur hemska och sjuka människor det finns i världen som kan vilja skada oskyldiga barn. Det var en bra film.



En av mina favorit skådisar är med. Mark Wahlberg. Ska jag nämna det jobbigaste med att behöva sitta i biosalongen. Det var att näsan rann och att jag hosta i mellan åt. Något grymt jobbigt kan jag säga. Försökte hålla mig så mycket jag kunde, men jag passade på att hosta då det var som mest ljud. Fast det funkade ändå.

Nej nu ska jag runda av här. Måste vila lite. Ska imorgon få lite sovmorgon, men sedan på eftermiddagen ska jag ha en syskon dag med Gisela. Vi ska ta min lillebror och hennes lillasyster på bio. Dem är i samma åldrar. Skoj. Vi ska se Draktränaren - eller vad den hette i 3D. Så det blir bara roligt..


Host..host!

Jag tycker synd om mig själv. Vilket sker sällan. Jag har börjat hosta, ska dricka lite honungs te. Sedan ska jag ta två alvedon, dricka lite host medicin (för torrhosta) och ta en bafucin. Och efter det ska jag bara be till gud att jag mår lite bättre imorgon. Fortfarande ingen feber dock. Thank god! men jag tar inga chanser. Halsen har jag fortfarande inte ont i längre, men lite tjock i halsen är jag fortfarande.

Just nu sitter jag och tittar på en Johan Falk film. Fan, alltså. Blir så irriterad på hans som spelar huvudrollen ibland. Jaja, ska inte klaga. Det är ju bara en film. Hur som helst. Ska väl gå och göra ordning allt nu innan jag lägger mig..


Saknar det fina, gröna och sköna på somrarna uppe i dalarna..buhu.! :-(

Ni får ha en trevlig kväll.


Måndag 5:e april

God Morgon!

Äter lite havregrynsgröt och fått i mig två goda mackor med makgrill. Mums. Kikar lite på tv också. Usch, blev väckt kring 06.15 imorse. Jobbigt. Men bra samtidigt. Grejen var att jag skulle vakna tidigare idag för att känna hur jag kände mig imorse. Om jag skulle till jobbet eller inte. Nja, det var inge allvarligt. Har inge feber eller ont i halsen. Dock så är jag ytterst lite tjock i halsen och hes. Men jag står ut några timmar på jobbet. Så får jag känna på. Om det inte funkar så sjukskriver jag mig imorgon. Ska undvika prata :-)

Igår kväll var jag på en kvälls promad på två och en halvtimma och det var sååå skönt. Sov därför som en prinsessa i natt. Lovely. Fast jag är lite less på vädret just nu. Vi har haft en underbar påskhelg och tur med vädret. Så blev denna dag tvungen att förstöra allt.


Så här såg det ut när jag kollade ut ur fönstret. Herrejesus. Nu jävlas gud bara med oss!

Jaja. Man vet ju att det kommer att smälta bort, men det det ä bara så tråkigt att vi inte kan få njuta av våren heela april. Nåja, jag ska väl smita och tvätta håret nu så det hinner torka innan jag ska iväg till jobbet..


Börjar bli sjuk?!

Upptäckte igår kväll att jag började få lite smått ont i halsen. Jag hoppas och ber till gud att jag inte börjar bli sjuk. Inget jag känner nu att jag skulle orka med. Eftersom jag har haft lite ont under natten och morgonen så har jag gjort honungs te och tagit Bafucin. Så dagen får bli ganska lugn. Dricka en massa te och undvika prata :-)

Bror min var här igår och han är ju förkyld och ont i halsen nämnde han härom dagen. Gisela åkte ju på hosta och ont i halsen igår med en rackars feber på det. Så jag bara hoppas nu att det inte blir jag på tur.


Tänkte läsa boken och lyssna på en massa bra musik.


Hjälpte mig en gång, kanske hjälper igen.. :-)

Juste, spotify är väl okej antar jag (fick det av Joker - tack igen). Har alltid varit emot det. Duger med You Tube för mig faktiskt. Fast fortfarande så finns inte alla låtar som jag vill ha på Spoti. Använder mig då fortfarande av You Tube men också spotify såklart. Nej, nu ska jag vila lite. Hörs senare!


Spelats hela morgonen..

Sådan här musik är helt underbar. En gammal låt som jag verkligen gillar. Något speciellt med att digga sådan här musik. Den här låten var favoriten i början på gymnasie tiderna. Me like a lot.!



Söndag 4:e april

God Morgon!

Sitter här i sängen och dunkar musik.. Fan jag börjar gå tillbaka i tiden och spelar OLD school. Vissa vet inte riktigt vilka artiserna ens är. Men jag älskar det. Fan skulle kunna spela den här musiken hela dagen nu. Är på sådant humör. Ja, vad som händer idag? Nja, ingenting. Far min ringde igår och undra om jag ville hem till honom "imorgon" (idag) eftersom bror min skulle dit. Fast nej fan. Pallar inte. Alla i den här familjen ska fan bo så långt bort och jag orkar inte åka en massa. Nu när det är helg och grejer så går allt typ en gång i halvtimmen. Gäller och time-a in allt..Usch, nej det får bli en hemma dag istället.

Juste, Lilla Fea - Krya på dig. Du som gick och blev sjuk igår. Tycker synd om dig! Hur som helst. Somnade ganska tidigt ändå igår. Skönt. Läste boken igår och sedan blev jag sömnig. Läste nu imorse igen. Är stolt över mig själv att det funkar :-) Nej jag får väl börja klura ut vad jag ska göra idag kanske. Måste dock inte göra något jämt, men vi får se.



Titta vad snabbt snön smälter..


Slutet på Mars


Slutet på Februari..

Lördag 3:e april

Rush Hour 3 går i bakgrunden och jag skrattar så magen gör ont. Hahaha, fast det är nog pga. alla situpsen från igår. Men det var det värt fan. Vi körde riktigt hårt igår. Dagen har varit bra. Gick förbi Gisela lite snabbt för att hämta lite filmer som jag hade tänkt att kika på nu på kvällen. Men vi får se. Kanske blir imorgon istället. Måste bara säga hur varm och skönt det var idag. Underbart. Till och med mamma tyckte det var skönt och härligt väder. Kanske inte varmt dock (för henne).

Idag var det även påskmiddag här hemma. Mamma gjorde jättegod mat. Tack för det :-) Bror min kom även hit och åt. Efter maten så bestämde jag och bror att ta en promenad. Det var ju sådant fint väder så.. why not? När vi kom till Hornstull mötte vi upp en kompis. Sedan gick vi till T-Centralen. Det var ju så jävla skönt. Riktigt mysigt är det att gå in till stan på kvällen. Stockholm som finast tycker jag. Aja är hemma nu. Tar det lugnt. Tänkte läsa min bok. Har börjat på en ny. Ska avslöja den när jag har läst den till hälften. Kommer nog ta ett tag.

Nej. Ska kika klart här på filmen och sedan läsa lite..



Glad Påsk på er! - Fina vänner..


Fredag 2:a april

Kom hem för en stund sedan. Har hängt med två fina vänner. Gisela och Ida...


På vägen tillbaka..

Tidigare så var jag och jobbade, eller rättare sagt så imorse jobbade jag till 12. Hade en perfekt dag med mina arbetskamrater. Kändes mycket bättre idag faktiskt. Sedan drog jag hem och bytte om, packade träningsväskan. Sedan drog jag iväg och träna med I och G. Shit, vad vi var duktiga idag. Värsta hård träningen. En massa situps och grejer. Nice.! Efteråt drog vi och beställde käk och åkte hem till I och hennes karl. Vi har hängt där hela kvällen efter det. Riktig myskväll med två fina vänner. Perfekta slutet på kvällen.


Vi hittade en riktig snygging på restaurangen  ;-)

Nu är jag hemma och ligger i sängen. Riktigt trött är jag. Varit vaken sedan 04.50 så ni kan förstå att jag är trött. Tänkte lyssna på musik och fortsätta läsa min bok jag börjat på. Imorgon blir det påsk firandes här. Eller rättare sagt påskmiddag. Om det är fint väder får vi se om jag kan drar med mig G på en promenad innan kvällen :-)

Nej, alldeles för trött nu att ens skriva mer än så här..! Låt mig få min sömn..

God Natt!

Torsdag 1:a april

April, april.!

Fy fan. Mycket skämt som dragits idag. Själv har jag misslyckat med mina..haha. Nej dagen som har passerat förbi har varit lite jobbig och samtidigt sänkt min glädje och positiva inställning. Tyvärr. Dock hängde jag med Gisela ikväll som lyckades få mig på bättre humör. Vi har syndat. Käkat pizza och smakat på förbjuden godis. Hehe. Sedan har vi kikat film.. Death Race. Grymt bra film. Skulle kunna se den igen.

Har dock inte skrivit något idag eftersom jag varit lite nere och inte hunnit. Det har varit ganska mycket idag. Men men så är det. Imorgon är det fem timmar och sedan Glad Påsk och adjö för denna vecka. Tillbaka på måndag igen.!

Nää, nu ska jag väl smita ner i sängen och sova. Ska ju som sagt upp tidigt och iväg och jobba. Sedan blir det träning också.! Finally!

Sov Gott!


RSS 2.0