Måndag 31:a maj

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er?! Med mig är det faktiskt bra. Kändes skönt att sova i sin egen säng inatt, men det sved i öronen imorse när jag hörde väckarklockorna. Javisst. Jag har ju många vet ni. Men jag kom upp tidigt imorse och så. Allt gick bra och så på jobbet idag. Träffade arbetskompisarna som ville höra om resan. Det var skoj med lite skvaller. Vissa saker lämnar jag kvar där som minne :-) Upptäckte en lapp på dörren utanför jobbet. Dem ska bygga studentlägenheter mellan mitt gamla hus och jobbet. Varför gör dem så?! Det var Malin som berättade om studentlägenheterna, men lappen för en granskning av huset ska göras innan.

Men jag blir sur när dem ska förstöra den fina skogen framför jobbet. Fan alltså!! Bygg på vettiga ställen istället. Dem bygger ju på så konstiga ställen hela tiden.!! Snart börjas det väl att bygga mitt på gatan. Klagokärringen är igång igen. :-)

Aja, men som sagt så var det skönt att vara hemma igen! Saknar faktiskt ändå lite London. Hade velat göra mer saker och umgås bara. Hur som haver, idag hade vi tur med vädret igen. Lite små kallt var det lite då och då. I solen var det skönt. Tog med mig en liten halsduk ifall att. Fick höra att vi skulle få en fin vecka i veckan.. Väntar  bara på att se.



Det känns som allt bara blir grönare och grönare. Vet ni, här om veckan så fick jag ett myggbett UNDER hakan. Tusan, det såg ju nästan ut som en finne. Extrem fult var det iallafall. Kliades gjorde det också. Men just nu så har det försvunnit. Kan känna av det lite grann, men som sagt fult var ordet.



Jaa, imorgon är det utbildning efter jobbet så jag måste stanna kvar några extra timmar och det suuuuuger verkligen. Blää.. hoppas det slutar tidigare. Måste nämligen göra en grej imorgon efter jobbet. Oops, måste stänga ner här nu. Ska nämligen sova nu, som sagt jobbar ju imorgon! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!


Lite London bilder

















Jaa, det var lite bilder från resan. Kommer mer i veckan. Måste sova nu för jag ska faktiskt jobba imorgon igen. Så nu måste jag få min sömn så jag orkar upp imorgon! Men jag hoppas ni har haft en lika mysig och rolig helg som jag har. Snart kommer vår lilla stjärna hem igen! Det blir skoj :-) Tack för en helt underbar helg!

Hahaha juste, min nya "slav" Marie :-) Dem härligaste kommentarerna: Marie, kan du göra mig en tjänst? Kan du knyta mina skor? Marie, kan du flytta på din flaska? Marie, kan du hämta lite cola? Marie, kan du ta min flaska också? Marie, kan du ta mina saker i din väska? Marie, kan du hålla det här? Hahaha fy fan. Ja du kompis. Detta var skoj. Du är min nya skratt partner. Har aldrig skrattat sååååå MYCKET åt absolut INGENTING!

Gisela, var och är en ängel. Hon var min familj när vi var borta. Hon fick mig att inte få någon hemlängtan knappt. Man var igång hela tiden. Höll mig i handen när vi skulle lyfta med planet och när vi landa. Underbara människa! Älskar er allihopa!

Good Night Stockholm..!


Söndag 30:e maj - Back from London!!

Hello people!

I'm so glad to be back here in Stockholm. Tonight I can sleep in my own bed.. Haha. Jag är såå sjukt glad över hela den här helgen som vi har varit i London. Det var allt en upplevelse må jag säga. Har aldrig haft så roligt förr. Få vara med dem bästa tjejerna i världen och bara göra en massa skoj kunde inte vara bättre. London är ett måste att besöka igen. Vi har sagt det - What happens in London stays in London. Men det blev en turist, shopping dag och utekväll. Jag ä grymt nöjd med allt.

Men det bästa av allt är att jag fick träffa min goaste, käraste, närmaste och älskade vän Jennifer. Saknar henne trots att jag nyss kom ifrån henne. Men det var skoj att hänga med henne. Utnyttjade verkligen varenda sekund att bara prata och umgås med henne.

Vi har besökt en massa, massa ställen. Från London Bridge och Tower Bridge till Piccadilly Circus. Camden Town och Big Ben. Allt har bara varit Underbart. Jag kommer med dagarna lägga upp lite bilder. Önska jag kunde visa alla, men jag har respekt för mina vänner och jag kommer visa lite mer turist bilder typ och lite små blandat. Men det kommer bli bra. Se en liten sneak peak här..


London - När vi precis skulle landa... mycket vackrare än på bilden..


FRUKOST!! - Deluxe Brekkie Tostie (tror det stavades så) Gott som FAN! med beacon, ägg och allt..

Jaaa, jag tänkte lägga upp fler bilder, men mitt internet lägger ju bara av hela tiden. Så detta får bli så länge. Ska försöka igen att lägga upp några iallafall innan jag lägger mig.


Torsdag 27:e maj

God Morgon på er!

Trots att vi inte åker förrän ikväll så är man uppe med tuppen iallafall. Har ju fortfarande en del att göra. Tvättade just det sista nu. Är väl klart om ca.40-45 min kanske. Sedan tumla det. Jaa. Idag är det dagen vi åker och tro mig jag är jätteglad, men mamma kom in med en tråkig nyhet imorse innan hon gick. Det varnas nu för yttligare ett vulkanutbrott, dock inte från den lilla som heter Eyjafjallajökull - fan, ett jävla namn på en vulkan. Eyja får bli smeknamn på den. Men den andra stora heter Katla - skrämmande namn ju. Messar med Marie nyss och vi gillar inte Katla just nu. Det är den som kan få ett utbrott.



Fan det är ju typiskt. Bara att hålla koll nu. Varför händer allt just nu?! Kan det inte hända typ nästa vecka istället. Allt som har pågått nu med strejken och allt. För er som kanske inte vet så strejkar vår flygbolag British Airway. Så det har varit mycket "Hålla koll" stunder. Igår eftermiddag fick vi reda på att vår flight hem på söndag hade ställts in. Jag tänkte bara: Neeej.!! Men Gisela var grym och fick fart på saker och ting. Hon fixade så att vi fick komma hem. Fick faktiskt åka hem tidigare istället. Trist för vi missar ju hela eftermiddagen, men samtidigt så är det bra med tanke på att vi jobbar alla dagen efter.

Just nu..



Packar för fullt. Stället väskan på vågen hela tiden.. Hahaha, har bara ett par leggins och ett par strumpor kvar. Sedan är det klart! Efter detta är färdigt så ska jag och Gisela till stan. Hämta upp Maries väska och köpa det sista. Typ små grejer. Ikväll så ska vår snälla och kära, goda vän Ida köra oss till Arlanda. Visst är hon toppen. Hon ska få något fint när vi kommer hem.

Nej, ska väl få lite frukost i mig. Men vi höres lite senare igen!

God Morgon igen!


Freddy is back..

Dessa skor älskar jag ha på mig på sommaren. Fred Perry skorna. Dem är mina favoriter. Sköna och allt. Älskar dem!


Onsdag 26:e maj

Har ont om tid. Måste röra på mig när som helst. Jag tänkte bara snabbt säga att idag är det mycket som händer. Vill ni se en lista som jag har gjort..

- Växla pengar
- Iväg och jobba kl.12.00
- Lägenhetsvisning kl.19.00
- Börja packa
- Tvätta det sista
- Ladda iPoden
- Ladda mobilen
- Ladda kontantkortet på andra mobilen
- Ladda kameran

Well that's it. En del grejer rättare sagt. Men så kan det vara. Nej nu måste jag gå. byebye!

Ögonen är tunga ikväll..

..men jag fastnade nu för 2 ½ män. Så sjukt roligt. Kollade även tidigare på Cougar Town, Christine och Sex And The City. Haha värst komedi kvällen ju. Bara bra serier. Sitter även här och dricker lite god Fanta också som jag köpt. Ja och kvällen för övrigt har faktiskt varit väldigt lugn och skön på jobbet. Vi hade trevligt och skojade en massa. På vägen hem var roligast. En arbetskompis berättade om hennes otäcka spökupplevelser på avdelningen som jag berättat om förut har spökhistorier.

För övrigt två dagar kvar. Resfeber?! Jag?! Skojar ni eller?! Absolut, utan tvekan. När jag är på jobbet och gör annat så har jag inte det. Bara när jag kommer hem och vet att jag måste ta itu med packningen och så. Var faktiskt uppe i kväll och hämtade ner min fula resväska. Usch, den är gräsligt ful. Ser ut som en brun/grön väska. Tur att den är lätt att hitta på rullbandet :-) Vet ni?!

Blev faktiskt lite skraj på vägen hem ikväll. Jag promenerade från bussen. Då är det en backe ner till mig och där är det skog runt omkring. Jag lyssnade på högsta volym på min nya favorit Jason Derulo. Kollar alltid runt omkring mig ifall jag har någon bakom mig eller framför mig, någon som kanske gömmer sig i skogen (barnen i området kan göra det ibland när dem leker). Fan, plötsligt får jag värsta paniken och skriker till för mig själv. Bara mindre än 5 till 6 meter står ett sabla rådjur. Fyfan, vad rädd jag blev. Bara står och glor på mig..


Här var den på väg bort. Före drar att äta dem inte att dem tittar på mig..

Nej, nu ska väl jag sova om jag ska orka upp imorgon! Sov gott på er!


Denna veckas artister är...

Nickelback. I fredags när jag var med Ida så satte hon igång en låt när vi satt i bilen och lyssnade. Då ville hon höra just den här låten. Hon berättade för mig att hon hade mest fastnat för texten. Jag gillar Nickelback. Dem är grymma. Fast för första gången jag fastnade för dem var med låten How You Remind Me. Den är ju absolut bäst måste jag få erkänna. Sedan har det ju dykt upp lite låtar då och då som jag tycker om. Denna låt får jag faktiskt tacka Ida för att hon nu har fått mig att tycka om den här låten så mycket.

Nickelback - If Everyone Cared


Tisdag 25:e maj

Hejsan!

Har precis tvättat håret. Är för en stund sedan hem kommen från stan. Mötte upp pappa lite snabbt inne i stan. Träffas inne jag åker. Sedan så har jag pratat en massa med Gisela. Så snäll som hon är så lugnar hon mig från min resfeber jag har. Denna vecka har jag mycket på min tallrik. Sabla strejken som pågår just nu, bara att håll koll och tummarna på att vi fortfarande kommer att få åka på torsdag. Lägenhetsvisning också på imorgon. Packa kläder, växla pengar. Blääää. Så trött på det. Sa just till mamma. Så skönt när man var mindre. Bara ha väskan packad så är man klar att åka.



Sedan så har vi tråkigt väder, regn och rusk. Det är även lite kallt ute faktiskt. Så det håller ju inte mitt humör så värst uppe. Aja, ska fortsätta här med planering tillsammans med Jennifer och Gisela. Ni får ha en fortsatt trevlig dag och eftermiddag!


Måndag 24:e maj

Tjenare!

Har fastnat för Sex And The City 2 - bakom kulisserna. Jag bara vääääntar på att få se filmen. Vill se den på torsdag, men då är ju vi på väg till London. Får se den när jag kommer hem istället :-) Såg att det kommer 2 avsnitt efter det är sedan. I hit the Jackpot..*chi-ching*. Alla som känner mig vet att jag älskar den här serien. Har ju den på dvd-box också.

Men okej ska vi ta dagen?! Jo idag så jobbade jag till 14.00. Fick stanna kvar en timme och så eftersom dem behövde lite extra personal. Men det var en bra dag. Hur som helst. Efter jobbet så mötte jag upp Malin och Noelia. Vi drog först och käka, sedan så ville vi till en park för att kunna busa med N. Då tog vi även med oss hennes kusiner. Så hela gänget var i parken och herregud vad uppmärksam man blir. Full fart och spring, herregud. Förstår inte att barn kan vara så snabba med att göra saker, gäller att vara uppmärksam som sagt.


Hahaha, någon som fick smaka lite glass. Roligt. Ser ut som att hon hugger in, men hon har ju inga tänder.. Haha. Härlig bild :-)









Nej, sedan jag kom hem så har det varit lugnt. Käkat lite och kollat på tv. Nu börjar jag bli sömnig. Ska väl åtminstone kila in i badrummet och bortsa tänderna ifall jag somnar. Så ni får sova så gott mina vänner!



Dags att sova igen då!

Imorgon är det jobb igen.! Ligger nu i min egen säng och inte en lite 85 bred säng som är låg och oskön madrass. Klagar för mycket?! Förlåt. Men jag beskrev just min egen gäst säng som jag lånat ut till bror min. Hur som helst. I veckan händer en MASSA grejer. Fan känner lite stress. Men jag ska försöka ta det lugnt. Om det blir jobbigt, lutar jag mig bara på mamma så får hon stötta mig och säga att allt blir bra :-)

Jag gäspar som bara den. Hmm.. kan innebära att jag är trött kanske?!. Förmodligen. Ska sova nu antar jag. Måste upp tidigt eftersom jag jobbar dag. Ska börja redan efter jobbet imorgon att hämta ner resväskan. Får tvätta kläder i veckan också. Så jag har med mig rena kläder när vi åker på torsdag.

Ligger och kollar på A Cinderella Story, slutar när som helst faktiskt. Sådan töntig och tjejig film. Men det var som jag sa till Karina när vi prata i telefon tidigare. Varje gång den här filmen går på tv så kan jag inte låta bli att titta på den. Hahaha.. jaja.. ska släcka ner datan iallafall. Ni får ha en trevlig fortsatt söndag kväll!

God Natt!!


Skansen bilder

Ja, Skansen var väldig skoj igår. Det var mycket körer som sjöng. Dem var ju överallt. När man kom in vid entré, när man kolla på djuren och när man åt. Hahaha.. dem var fan verkligen överallt. Något som jag störde mig på hela tiden var att det hängde äckliga larver från träden. Fick en på mig och dumma Gisela tog typ 5 minuter på sig för att ta borten. Hon ville inte "döda" den. Nej, istället fick den krypa på min axel tills hon såg till att den inte skulle dö. Usch, så äckligt. Efter det gick jag runt och trodde att jag hela tiden hade en massa larvar på ryggen. Usch..

Jaa, nej men vi sprang runt och kikade på en massa djur. Åt god mjukglass med strössel och sedan satte vi oss i solen och åt god mat och tog en kall öl. Sp avkopplande och gott.. :-)



























Som ni ser så fick vi även tur med vädret. Underbart. Träffade ju på en massa konstiga djur. Lilla Hampus åt glass för första gången, som ni kanske såg så tyckte han verkligen om det. Bara slängde sig efter den.. Haha.. Trött var han till och från, men han hade nog skoj. Långa obehagliga människor stod utanför Gröna Lund. Tycker dem är lite läskiga. Hur som helst. En trevlig dag. Såg ni pirat-balongen som gudmor Gisela köpte till Hampus. Haha, den var rolig.

Nej, pappa och lillebror är snart här. Storebror har däckat i sängen bakom mig. Måste göra mig i ordning.. Ha det så hörs vi när jag kommer hem igen..!


Söndag 23:e maj

God Morgon, God Morgon!

Hoppas allt är bra med er? Själv sov jag väldigt gott faktiskt. Igår kväll åkte jag till brorsan. Sedan hängde jag med honom. Det var skoj. Käkade god mat och slappa framför en bra film som gick på tv Madea's Family Reunion. En komedi.

Brors goda mat, oxfilé med rösti och bea.. MUUUUMS

Jag däckade ganska snabbt igår. Skulle följt med bror på en kvälls promenad med Romeo, men han lämnade mig sovandes på soffan. Läskigt fan. Han har ju inga gardiner eller, persienner. Så jag vaknade till och såg att dem var borta. Då beslöt jag mig för att det var dags att sova. Sova har jag gjort och det var sååå skönt må jag säga.


Nej, jag ska väl börja lägga upp lite bilder från gårdagen.. Skansen äventyret.. :-)


Lördag 22:a maj

God Morgon människor!

Sitter här med luren lutat mot axeln och lyssnar på vad Gisela gjorde för fynd igår. Den lilla "Money makern". Hmm, kanske skiter ut pengar?! :-P.. Själv får man pengar på tisdag som en annan vanlig människa. Jaa, men igår så var jag ju och fika med Ida på kvällen. Vi snackade en massa och bestämde lite om en grej vi ska göra någon gång i juni. Ska bli sååå jävla kul. Roligt att vi är ett litet gäng som är på också :-)



Hur som helst. Fikade med Ida igår och bara snackade lite skit. Det var bara så roligt igen att få se henne. Hon berättade lite om Spanien resan hon gjorde när hon hälsa på sin syrra. Senare så drog vi hem till henne. Duktiga tjejen laga lite gott käk. Sedan slängde vi oss i soffan och kollade film. Man On Fire.. en såå jävla bra film. Fast jag somnar alltid under den eller så är det alltid något som gör så att jag aldrig får se klart den.


Mums.. det blev pasta med bacon och ostsås.. super gott! Well Done My Friend..

Nu måste jag klä på mig. Idag blir det Skansen med två fina vänner och en busig liten pojk. Synd bara att M och N inte följer med. Suger faktiskt. Vi alla såg fram emot att dem skulle med. Men eftersom jag hade en riktig skit dag hela dagen igår på jobbet och så, så förvånade det inte mig att gud straffade mig lite extra bara för att jävlas. ALLT kändes bara så jobbigt igår. Har ni varit med om en dag då man har varit med om en dålig sak och sedan fylls det bara på med en massa tråkiga nyheter?! Hände mig igår.. typsikt.

Jaja, men idag fick jag ett mess av en kompis (som slutat på mitt jobb) imorse. Hon skulle också till Skansen med sin son. Hoppas jag får träffa henne där. Något roligt iallafall, har ju saknat henne som fan. Har varit tomt utan henne på jobbet..

Jaa, ikväll ska jag förmodligen till bror min. Hänga där! Men jag måste hem innan. Hmm, kommer bli en lång dag. Vi hörs senare kompisar!


Fredag 21:a maj

Hejsan hoppsan på er!

Ny duschad efter en stressig och jobbig dag på jobbet. Kände efter jobbet att jag måste bara hem nu och ta det lugnt, få i mig lite käk och duscha. Så, nu när det är gjort så är det bara att klä på sig igen. Ska nämligen möta upp Ida. Ska träffa henne om en stund. Har inte träffats på drygt två veckor sedan. Saknar henne. Så vi ska träffas och gå en lite promenad vid vattnet här nedan för mig.

Imorgon händer det grejer minsann. Kan berätta mer ikväll, det jag kan säga är att jag måste lägga mig tidigt iallafall för att komma upp tidigt imorgon. Och vet ni?! Om en vecka så får jag träffa min goaste och underbaraste vän Jennifer. Ska bli skönt att få träffa henne igen. Hoppas att London har lika kanon väder som vi har här.?!

Nej måste, fixa i ordning mig här nu. Men jag skriver senare när jag kommer hem igen!..


Veckans Bild v.20

Ska börja med att lägga upp en rolig, fin eller gullig bild varje vecka. Från och med idag börjar vi. Hittade en gullig bild på Noelia från i tisdags. Super gullig i sin lilla rosa solhatt..


Naaaw. Så söt..


Torsdag 20:e maj

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er?! Själv är det väl hyfsat. Jag föredrar hellre att dra och sola någonstans just nu än att behöva gå och jobba. Trist. Men, men. Så är det. Annars då? Jo fick ett brev i brevlådan idag som gjorde mig på riktigt bra humör ändå (haha inte lönespecen, den kommer ju på måndag). Utan det var en annan grej. Så det så. Men jag blev lite små glad, tar inte ut något för stort i förskott :-)

Igår fick jag också höra något som var både bra och dåligt. Jag vill se det positivt, men samtidigt inte. För att jag vet att min lycka inte är alltid någon annans lycka för det.. Fast jag måste erkänna att lite glad är jag :-)

Nej, som sagt. Ska knata iväg till jobbet om en stund. Har precis klätt på mig. Och idag testar jag det nya jag köpte igår. Både parfymen och halsbandet. Älskar verkligen halsbandet. Så jävla fiiint. Passade med mitt kors jag bär. Silver är bara till för att älska! Nej, snart på med jeans shortan och röra sig mot bussen!





Får se om jag skriver något när jag kommer hem.. man vet aldrig. Förmodligen inte! Om inte så får ni ha en fortsatt trevlig underbart, solig dag här i Stockholm. Även ni andra goa också!


Låten för veckan!

Lyssnat lite på Monica i veckan! Hon är grym och jag gillar just den här låten.. Believing in me..

Monica - Believing In Me




Köpte från båten!

En god parfym köpte jag. Versace. Doftade jättegott! Lovely. Fick även en hudlotion som man doftade underbart den med. Så jag är nöjd!





Älskar parfym flaskan! Sedan så köpte jag ett jättefint halsband jag fastnade för verkligen! Det var också med ett bra budskap på. Kostade lite grann, men det var det värt för jag kunde inte släppa det.





Det var mina små köp och det blev jättebra!


En dag på vattnet..

Hej hopp!

Ska lägga mig nu är det tänkt. Är helst slut efter dagen. Steg ju upp klockan 04.30 imorse så nu tänkte jag se till att jag får min sömn. Det har varit en lååång dag och jag slumra till alldeles nyss. Såg att jag hade 7 missade samtal på mobilen från 4 olika människor. Arbetskompisar till mina riktiga kompisar. Orkar inte prata med någon annan än mina egna vänner.

Ja, hela dagen så har jag hängt med mina sydamerikanska vänner - Latinas..! Så det har bara varit spanska heeeela dagen. Colombianer, Peruaner, Spanjorer.. Puuh. Men som sagt det var mycket på en gång. Men det var roligt. Sedan träffade jag på en gammal klasskompis från grundskolan. Det var lite som en chock, men ändå lite skoj. Vi fick gratis buffé, dricka, fika, frukost och allt. Det var mysigt och gott.











Jaa, en galen resa. Men jag ska lägga upp bilder på vad jag köpte. Fick unna mig själv lite grann faktiskt. Så det var bra. Behövde det kände jag. Mådde ganska piss i början. Blev bättre sedan.. När jag kom hem fick jag ett jättefint meddelande av Yesica..

Gracias por el dia de hoy fue muy
divertido ya estoy n casa y todo
trankilo nos vemos n el trabajo.


Hon säger i stort sett tack för dagen och att det var jätteroligt. Har kommit hem och att är bra, lugnt. Ses på jobbet. Blev så glad när jag fick det här meddelandet. Har inte svarat än eftersom jag måste ju svara på spanska också. Svårt, eftersom jag vill inte skriva fel till henne :-) Hmm måste nog be om lite hjälp.. :-P


Onsdag 19:e maj

God Morgon!

Som ni kan se på tiden av detta inlägget så är det tiiiidigt, riktigt tidigt. Saken är den att jag ska ju med jobbet idag åka iväg på båtkryssning i 12 timmar. Kommer hem ikväll. Inget jag verkligen känner *JIPPI* för eftersom jag inte gillar åka båt, men resan hoppas jag blir bra.

Jaa, igår var det en underbar dag. Dels var det fint väder och varmt. Ja, sedan så var det dags att klippa sig igen. Så igår klippte min goda vän Malin mig, Gisela och hennes två små systrar. Jättesnällt och dem alla blev jättenöjda. Jag tyckte det blev toppen. Så snällt av henne. Under tiden alla blev klippta var det alltid någon som fick underhålla lilla söta Noelia. Ingen enkelt grej. Men jag fick till det där i slutet då vi skojade och lekte en massa.



Tidigare på dagen så Skypade vi med Jennifer också tills Giselas dator knasade till allt. Vet inte vad som hände riktigt. Vi loggades ut och in hela tiden. Hakade upp allt. Gick till och med inte att svara när hon ringde. Fast vi fick prata med henne lite grann iallafall.

Nej, det var lite om gårdagen. Nu måste jag sätta fart här. Ska iväg snart. Har haft jobbiga drömmar i natt så jag är jättetrött nu. Det kommer bli en lång dag. Typsikt bara att jag fick typ mardrömmar just denna natt. Aja ha en underbar dag idag!


....

Har vilat lite på dagen men jag är fortfarande trött. Har tagit min hostmedicin och är väl redo att sova. Imorgon blir det lite att göra. Men det jag hinner med, hinner jag med. Resten får vara. Måste ju faktiskt lägga mig tidigt imorgon kväll. Så sena kvällen blir det nog inte.

Toppen väder idag. Och lugnt har jag tagit det nu ikväll eftersom jag har varit sååå sablans trött. Slumra väl till någon gång tidigare. Sedan blev jag riktigt hängig. Ikväll så har det blivit en massa salsa låtar som jag har spelat. Är helt galen i dem när jag väl börjar lyssna så kan jag inte sluta. Salsa gör en på så gott humör. Dem bästa låtarna är nog..

Gloria Estefan - Tres Deseos
Albita Rodriguez - Fiesta Pa'Los Rumberos 
Elvis Crespo - Pintame
Celia Cruz - La vida es un carnaval


Det finns säkert fler, men dessa är mina favoriter. Absolut. Har alla på min iPod också :-)
Nej nu fick jag ett mess här. Ska ut på nattvandring igen med ni vet vem. Hon har precis slutat och är hungrig. Måste klä på mig nu och göra mig i ordning. Ni får sova så gott!

Buenas Noches..


Dance with me

Helt plötsligt behövde jag se en scenen från filmen Dance With Me med Vanessa L Williams och sångaren Chayanne. Den absolut näst-bästa scenen. När dem dansar en grym salsa med en massa andra. Skulle göra allt för att kunna dansa exakt så. Bara av alla snurrar skulle man ju typ ramla ihop. Nej, jag beundrar verkligen arbetet bakom detta.

Kika på hela klippet nedan och njut, för det är verkligen underhållande. Ha tålamod.



Måndag 17:e maj

Tjena!

Så, nu har jag lagt upp lite bilder från helgen. Då kan vi ta resten. Hehe. Ja som det flesta av er redan vet så jobbade jag hela helgen. Igår var det ju en riktigt låååång dag. Från 7.00 på morgnen till 20.00 på kvällen. Det var faktiskt ganska tufft. Fast okej jag klarade mig ändå...

Efter lördagens utevistelse och besök på galan så fick jag alldeles för lite sömn. Ni anar inte hur trött jag är nuuuuu. Sitter och nickar till här hela tiden och klockan är strax innan 17.00. Pinsamt ju. Fast jag funderar på att lägga mig en stund på sängen. OKej, men för övrigt så har jag tagit det lugnt. Igår var snälla Gisela förbi mig på jobbet och lämnade lite "mat" eller rättare sagt, lite mellanmål till mig. Snällt. Jag var så trött igår att jag somnade till ett x antal gånger på mina raster. Hahaha, kan säga att då är jag riktigt trött. Fan, brukar aldrig somna på jobbet. Hehe..

Jaa. Dagen då.?! Jo då, det har varit toppen. Cool lugnt på jobbet. Inga problem. Vi hade faktiskt trevligt idag. Kändes skönt med att det var måndag. Ja nästa gång jag jobbar är på torsdag för på onsdag är det planeringsdag och då ska vi åka båt igen. Skoj. Så många människor som inte följde med förra gången som ska med. Det ska blir jätteroligt. Det spårade ur förra gången. Hoppas det blir roligare den här gången. Hur som helst så bestämde jag och några kompisar vilka som ska träffas och åka tillsammans. Haha skönt ändå att bara jobba på torsdag och fredag :-)

Toppen väder i stockholm!!! Fan, vad kan det vara mellan 20-22 grader. Helt sjukt, skönt faktiskt. Satte mig på balkongen en stund och käkade lite lunch. På rasten solade jag och Karina också. Vill blir bruna så fort som möjligt. Såg att vi var riktiga blekfisar..hehe. Tur att jag inte tog på mig så mycket kläder idag. Var lite kallt imorse, men varmare när jag gick hem.



Vet ni?!, jag skriver igen lite senare. Måste vila lite. Kommer annars slockan till.. :-)


Bilder från Stödgalan..

Visar bilder från galan först innan jag sätter igång och berättar min jobb helg.
























Ja som ni ser blev det en del bilder. Tog faktiskt fler, men jag orkar verkligen inte lägga upp alla eftersom det blir så jobbgt. Fast här kan man se lite vad för slags underhållning det var. Chilensk dans, opera, en massa tal, svensk sång, rock latino etc.

Hur som helst så var det ju roligt..!


Söndag 16:e maj

Goooood morgon!

Fyfan (förlåt för svordom) vad jag vill ligga kvar i sängen. Är verkligen jättetrött. Typiskt att det skulle bli så sent  igår. Visserligen var det för en bra orsak, men ändå. Jobbigt. Fick alldeles för lite sömn och idag ska jag jobba hel dag så jag kommer vara så slut när jag kommer hem ikväll.!

Nå, gårdagen då?! Jobbade ju igår till 14. Det var toppen, toppen väder. Fan, det var ju så varmt. Underbart. Folk gick i shorts och linne bara.. Behövde inte ens en tröja på sig. upp mot 22-23 grader. Kunde det vara bättre? Nope. Till och med på kvällen så var det inte så där jättekallt. Utan det var ganska skönt. Hur som helst. Var ju på den där Stödgalan för de drabbade efter jordbävningen i Chile. Det var både roligt och tråkigt. Då pratar jag om underhållningen. Det var både bra musik och musik som man bara ville slänga på sig öronproppar. Men den musik som gick och lyssna på var verkligen, verkligen bra. Lilla galan kostade självklart lite. Kunde köpta mat + dryck och köpa lott och grejer.

Det var en massa tal från olika människor som pratade just då om det tragiska som hände i Chile. Dem visa som ett litet bildspel, vad som hände under jordbävningen. Både före och efter. Lite jobbigt att se. Sedan så spelade dem just den här låten som jag la upp här om dagen. Somos el mundo (We are the world version på spanska). Den antar jag är lite mer riktigt åt Chile jordbävningen också, självklart mest för Haiti. Oavsett vad så är det bra att vi blir påmind vad som hände i år.

Nej jag måste klä på mig. Men som sagt, idag så jobbar jag till ikväll. Slutar vid 20.00 så jag bloggar imorgon igen och då kan jag lägga upp lite bilder från igårkväll. :-) Ni får ha en trevlig och lugn söndag..


Lördag 15:e maj

God Morgon på er!

*Gäsp - AAAAAH*.. Trött?! Skoja inte. Ska börja klä på mig om bara några minuter. Har precis fått i mig en god frukost. Blev glad av att solen lös upp som den gjorde också :-) Skönt att våren är här. Igår var det varmt hela dagen. Idag kunde det bli upp till 22 grader (om det stämmer såklart). Underbart, men nu ligger det på 11-12 grader. Sådant är jobbigt, för när man går ut på morgnen är det lika kallt. Senare på dagen så blir det varmare.





Jaa, som sagt så blir dagen ganska lång. Får se vad som händer efter jobbet. Nej, nu måste jag sätta igång här. Har en del att göra innan jag går. Ha en jätte,jättebra dag kompisar!


Då var det dags igen

Nu var det dags igen att sova. Har tagit min mofinmedicin nu (Haha Älskar säga det. Fast egentligen är det kanske en pytte, pytte.. minimal dos av morfin i. Tycker bara det är kul att säga morfinmedicin). Imorgon ska jag upp tidigt igen och jobba. Typiskt :-( Ska inte bli så skoj. Men kvällen blir det. Ska förmodligen iväg på en liten välgörenhetsgala som stödjer de som drabbades i Chile. Det är för en bra orsak man då går dit. Om jag fattar rätt så spelar dem lite musik och det kommer folk dit som dansar och uppträder lite grann. Kan vara ganska kul faktiskt.

Ja, annars ser helgen ganska lugn ut. Förutom jobbet då som kommer blir lite jobbigt, men det ordnar sig nog. Blev tvungen nu att kika lite på Michael Jackson Memorial. Så nu har jag kikat klart på det och måste tyvärr krypa i sängen. Ni får ha en trevlig fredag kväll.!


Somos el Mundo - We are the world

Ha, vet ni.?! Igår fick jag veta att We Are The World låten även gjordes om på spanska. Fick höra den igår och jag blev helt fast må jag säga. Helt sjukt. Jag blev först ganska besviken att många artister inte var med och sjöng i den vanliga nya versionen av låten. Fast sedan så såg jag att dem dök upp i den spanska versionen. Fast det är fortfarande artister som jag tycker är en självklarthet som borde ha ställt upp.

Fast okej, nu blev det inte så. Här är iallafall låten Somos el mundo - We are the world på spanska..




Love it, love it, love it..  :-)


Fredag 14:e maj

God Morgon!

Havregrynsgröt, två smörgås med kaviar och skinka, ett glas mjölk är vad jag precis har fått i mig. Nu tittar jag lite på tv, ska snart hoppa in i duschen. Det var så skönt att få sova ut ordentligt. Men om en stund ska jag iväg och jobba. Dem ringde för drygt en timme sedan därifrån och undra om jag skulle vilja byta ut min dag mot kväll imorgon. Absolut inte. Om jag får sluta tidigt imorgon så gör jag hellre det än att jobba kväll.

Jaja, annars med mig då?! Hostan? Jo, det är lite till och från. Värst på morgonen. Då hostar jag så hårt att det bara är jobbigt. Efter ett tag så går det över. Det jobbigaste är att jag är lite snuvig också nu. Blää, hoppas att allt det här har försvunnit efter helgen. Så hela nästa vecka får jag vara helt host fri.

Okej ska väl sätta igång dagen nu. Annars måste jag stressa en massa sedan. Jag hoppas ni får en trevlig fredag. Själv måste jag jobba och somna tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti. Men jag skriver kanske något när jag kommer hem ikväll!


Kvällskvisten..

Kom på när jag skummade över det jag skrivit igår och idag att jag glömde faktiskt berätta vad jag gjorde igår. Kort fattat här bara. Efter jag hade varit hos min bror och traskat runt med Romeo så åkte jag faktiskt hem till Malins syster Frida eftersom hon skulle färga håret. Jag var då där för att underhålla mitt gudbarn som jag kämpade med att hålla glad hela tiden. Oh madre mia vad det var svårt. Men jag hade skoj iallafall.


En bild från när vi var och firade G's födelsedag i april..

Det tog ju ett tag, men efter det var klart så rörde jag mig hem. Och sedan skypade jag med London också. Det var också kul. Så skönt att hon bara är ett samtal ifrån. Jag har ju mina två änglar :-) Dem två personer i världen jag förlitar mig på och vet alltid finns där oavsett väder. Hoppas nu bara att detta Askmoln inte hindrar oss från att åka till henne. Vet hur mycket hon vill att vi ska komma och ser fram emot det. Hehe.. något hon påminner mig varje gång vi antingen chattar eller pratar.

Nu ikväll har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Väldigt skönt må jag säga. Legat i sängen hela kvällen och bara lyssnat på musik och tittat på tv. Avkopplande och bra för mig. Behövde vila faktiskt. Jag är just nu jääääättetrött. Tog min medicin för ca 2 timmar sedan och jag sov i typ 5 timmar i natt, så jag är gaaanska trött nu. Har nickat till ett x-antal gånger. Så jag ska resa mig ur sängen, borsta gaddarna, byta om till sovkläder. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Sedan kommer en lång helg med ännu mer jobb. Blää. Men men. Ni får ha det så bra och God natt!


Torsdag 13:e maj

Okej, nu sätter vi igång dagen. Just nu ligger jag och latar mig hemma hos Gisela. Vi har degat hela morgonen. Fan, fick dela säng med två andra bajskorvar. HUR trångt och varmt som helst. Aldrig igen! Haha.. Nej, vi hade skoj igår och idag. Skrattat en massa, massa, massa.. Bajs humör till klagomål.

Igår kväll när jag kom hit så hade Gisela varit snäll och duktig genom att ha lagat god mat åt mig. Hon hade även dukat upp fint och grejer. Efteråt hade duktiga lillasyster R bakat både muffins (enligt mig) och äppelpaj. De blev en kväll med fina flickor och mycket skratt. 













Nu har Gisela sprungit till jobbet och själv har jag fasnat här hemma hos henne tillsammans med lillasystrarna C och R, om en liten stund så ska jag packa ihop min dator och mina grejer och börja röra min sakta hemåt. Mina två lediga dagar har varit helt underbara. Hängt med familj och vänner som vanligt inge kan få mig på bättre humör än dem.

Nu ska jag vara lite social, men ni får ha en trevlig torsdags dag själv känner jag nog att jag måste ta min morfinmedicin :-) *host, host*

Ha det bra!  



Bilder från igååår

Hallå!

Här kommer lite bilder från gårdagen. Både från min lilla promenad ute på "landet" med Romeo och mitt söta gulliga gudbarn. Hon är så rolig. Så duktig och stor hon har blivit. Börjar lära sig dansa (med lite hjälp) och grejer. Hon är så hiiiimla söt. Tänkte lägga upp en jättefin bild på henne senare. Kika här så länge..





















Lång dag

Jag kommer snart att berätta om den långa dagen, men dagen är tydligen fortfarande inte slut. Fick ett samtal nyss och jag ska iväg igen. Aahh, måste klä på mig igen.. hahaha. Jag som nyss tog min nya morfinmedicin.. hehe. Vänta lite nu har jag samtal här på många håll.

Hörs snart!


Onsdag 12:e maj

God Morgon!

Har precis kommit hem nästan. Vaknade tidigt imorse och ringde Vårdcentralen. Fick en tid ganska snabbt, så då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning. Haha, det är rekord  tid för mig fan. Gjorde mig helt klar på bara 30 minuter. Fast då skippade jag frukosten. Fick en tid vid 09.15 redan. Ringde vid 08.00 och dem ringde tillbaka vid 08.20.

Allt gick bra faktiskt. Läkaren skrev ut lite starkare hostmedicin till mig bara. Alltså det var ett ganska roligt besök faktiskt. Skrattade mer åt det efteråt, då jag hade lämnat Vårdcentralen. Läkaren jag hade var ganska ung. Han hade dialekt, så när han pratade ibland så hörde jag inte riktigt vad han sa eller så missuppfattade jag hans ord. Så han bara skrattade åt mig hela tiden när jag sa "..vad sa du?.." eller när jag upprepade och sa "..friskens?..", fast han frågade om jag var "frisk annars". Sedan frågade han massa frågor och jag var väl ganska snabb i svaren så det lät lite konstigt och roligt kanske. Han bara skrattade åt mig hela tiden. Jag tänkte - Är jag verkligen så rolig.?!

Tog honom inte direkt på allvarlig eftersom han var så ung. Men läkare med humor är alltid skoj. Det var när jag kom ut därifrån jag tänkte också - Hmm.. han var ganska söt ändå. Men hur helst så gick hela besöket ganska snabbt. Och Droghandeln öppnade inte förrän kl.10.00 så jag hade 40 minuter på mig att göra något. Så jag gick och satte mig på Wayne's Coffe och käkade lite frukost. Mätt som en plätt är jag. Om ni har fått ett missat samtal från mig idag så var det pga. att jag ville ha lite sällis medan jag åt :-)


Ost & Skink Toast med en Kaffe.. Mums :-P

Nu ska jag ta min hostmedicin och sedan tänkte jag rör mig ut till storebror. Ska hjälpa honom med Romeo. Ta en lite promenix med honom. Vi har ju så fint väder så det blir nog bra. Gud vilken chock jag fick när jag kom ut tidigare. Det var inte jättevarmt, men det var verkligen inte kallt må jag säga. Sedan får jag se vad som händer. Gisela slutade tidigt idag. Så jag kanske möter upp henne efter jag har varit hos min bror. Vi får se!



Nej, nu måste jag sätta igång här och få igång dagen. Det är såå fint väder och allt :-)



Tisdag 11: maj

Hejsan hoppsan!

Ja, jag tror jag blir galen här hemma. Har hostat jättelänge nu så imorgon ska jag ringa vårdcentralen och beställa tid. Be dem kolla upp vad det är och kanske ge mig något som typ gör så att det här försvinner. Något annat som har gjort med på lite gott humör igår och idag är MMS meddelanden jag får på mitt söta gudbarn. Alltid lika skoj att få en bild på henne när hon gör roliga saker eller bara en fin tagen bild på henne. Shit, vad hon börjar bli stor :-) Bara tids fråga nu innan hon går. Hahaha..

Jaha, men idag så har jag bara jobbat. Efter jobbet var jag så trött så jag gick hem. Smet bara förbi affären lite snabbt och handlade på vägen hem. Sedan käkade jag och vilade lite. Hostan gör mig bara så trött. Glömde ta hostmedicinen innan jag gick till jobbet så det var en kämpig dag att ta sig igenom. Hostade hela tiden. Vill bara bli av med den :-(

Vet ni vad?! Igår när jag kom till jobbet så fick jag en present av en arbetskollega. Så snällt. Det var choklad och grejer från en Finlandsbåt.. hehe..



Nej, ska kika lite på tv nu.. *host, host*.. :-(


Måndag 10:e maj

Tjenare!

Hur är läget?! Jag själv mår faktiskt bra än så länge. Har precis fixat mig. Är nu redo att snart röra mig till jobbet. Har suttit och lyssnar på lite New Kids On The Block musik. Inte deras gamla musik från 1900 talet utan deras musik från 2000 talet. Hehe. Finns egentligen bara 4 låtar jag gillar. Dirty Dancing, Full Service (feat.New Edition), Single (feat.Ne-Yo) och Put it on my tab (feat.Akon). Jaa, min morgon har väl inte varit någon märkvärdig. Käkat frukost, duschat, kikat tv, lyssnat på musik och fixat mig. Snart som sagt ska jag iväg och jobba. Ganska roligt att jag bara jobbar idag och imorgon. Ledig sedan igen. Tur kan man ha ibland.

Jaa, ny vecka igen. Tiden går verkligen fort framåt. Får se vad som händer denna vecka. Just Ida kommer ju hem imorgon. Spännande. Hon har säkert haft jätteskoj. Har läst hennes blogg medan hon varit borta. Verkar ha haft det kul. Det hade varit varmt, varmare än vad hon inte är så van vid. Då hoppas jag hon har lite färg på sig när hon kommer hem :-)

Nej, ska väl gör det sista här nu. Packa ihop väskan och borsta gaddarna. Ni får ha en trevlig dag!



Reklamen som är överallt..


Haha, aldrig skulle jag sälja mamma för lite Sprite. Så gott är det inte ;-) Den där sellyourmother.se reklamen är verkligen ÖVERALLT.


En dag på stan

Hola!

Satte mig precis ner. Har suttit och sorterat tvätt. Upptäckte när jag kom hem och skulle byta till myskläderna att - Juste, jag har inga kläder till imorgon! Smarta Marre. Har glömt att tvätta. Eller rättare sagt för lat för att slänga tvätt i tvättkorgen (har ju min egna på rummet som blir överfull istället). Mamma är ju den som brukar tvätta här. Eftersom hon inte var här nu så tog jag tag i saken själv, eftersom det är mitt eget fel.

Hur som helst. Jag har ju hängt med mina bröder idag. Oh my god. Kan bara säga att jag är trött. Jag och lillebror små bråkade en massa hela tiden. Som vanligt. Vilket innebär att vi bara går runt och slår varandra och puttar in varandra i saker hela tiden. Kaxiga lilla unge. Storebror gick bara runt och ville ha råd om allt han ville ha eller köpa. När jag då sa min åsikt och vad jag tyckte (eftersom det var ju det han vill veta) så blev han missnöjd. Jag tror dem retades med mig med flit. Så typiskt dem.

Köpte faktiskt inget speciellt. Var ute efter en locktång och Avatar filmen. Filmen fick jag med mig hem, men locktången som jag ville ha var tyvärr slut. Få åka in nästa vecka och se om den kommit in.



Ska kika klart på Gossip Girl nu och sedan se om jag kan fixa något att käka. Ni får ha en trevlig söndag kväll. Kanske skriver något lite senare igen!


Söndag 9:e maj

Ska börja göra mig i ordning nu. För om en stund ska jag snart åka in till stan och möta min två knasbollar till bröder. Det blir en liten syskon helg. Vi ska kika på kläder och så. Inte till mig utan dem. Skoj. Dem vill att jag ska bestämma lite över den delen åt dem. För dem vet att jag är grym på sådant. Lyckas alltid övertala dem att prova något nytt :-)

Ja, vilket regn vi fick igår och under natten. Så kan det vara. Men vi har haft väldigt många fina dagar också. Så en dag eller två med regn skadar inte. Hoppas då bara att det blir fler fina, soliga dagar.


Som sagt, vi har haft väldigt fina kvällar :-)

Juste, började sakta och säkert få lite ont i halsen igår. Så just nu tar jag Bafucin. Börjar kännas lite, lite bättre. Jag hoppas det går över. Varför får jag plötsligt en sådan otur. Jag tror det är karma (som bara jag fattar). Det skulle inte förvåna mig.

Nej nu måste jag sätta FART här, hörs senare!


Naturhistoriska museet

Som jag tidigare idag nämnde så var jag och G på Naturhistoriska Museet. Kollade både in själva museet och Cosmonova.



Det berömda trädet som alla har varit i.. iallafall jag (som liten).




Gapa stort! AAAAAHH!


Wow, en dino. Vet ej vilken sort av dem.. men den var stooor


En till dino, kan och vet fortfarande inte vilket namn på även den här.


Lite ägg till frukost, med en mini - saurie i.





Jaa, detta var min dag och det var jätteskoj. Fick se en massa och jag lärde mig en massa. Saker man inte visste och saker man hade fel. Jag är imponerad och stolt över mig själv för att jag gick igenom i stort sett Hela museet. på Cosmonova så såg vi Dinosaurie 3D. Skoj. Lite roligt var det. Men jag hade nog lite för höga förväntningar.


Lördag 8:e maj

Är nu på väg att rör mig vilken minut som helst. Ska mötta upp en kompis och sedan ska vi till Naturhistoriska museet och titta på Cosmonova. Dinosaurier i 3D. Wiiie. Så ser eftermiddagen ut just nu. Men vi hörs senare igen när jag kommer hem. Hoppas ni får en trevlig eftermiddag och vi hoppas att det inte börjar regna.


The Last Song

Igår efter polishus besöket åkte vi in till stan. Beslöt oss för att se en film . Självklart blev det en film som jag i vanliga fall hade ingen aning om. Vilket i ju för sig var bra. Som Gisela sa "Då har du ju inga förväntningar".. Vilket var sant. Jag hade aldrig valt den här själv. Eftersom det är en massa Disney-barn kändisar som. Låt oss säga att det inte är min smak av skådisar och artister. Hur som helst.

Detta var som första gången jag såg Twilight. Åh, nej. Har jag verkligen spenderat pengar på en film jag inte vill se. Chockande nog så var den verkligen jättebra. Förvånad blev jag minsann. Stark film, mycket känslor, både bra och dåliga. Rolig. Absolut värt att gå och se. Nu hade den premiär igår. Fast gå och se den när ni kan. Det är ingen barnslig barn film. Hela salongen snyftade och grät under filmen. Jag skojar inte. Verkligen ALLA grät där inne eller fick tårar. ALLA pratade om den efteråt. Se den!

Denna film kanske inte var rätt för mig att se pga. vissa anledningar. Den rörde omkring lite känslor som jag fick för snart ett och ett halvt år sedan. Dem kom tillbaka och det var rätt jobbigt. Så det var jobbigt för mig att ta sig igenom den sista halvtimmen. Fast det är en bra film..


Fredag 7:e maj

Hallå på er!

Kikar lite på tv medan jag nyss slängde i mig en sallad. Oprah. Spännande. Såg Världens största hund. Sjukt. Han var enorm. Lika stor som en Ponny ju. Helt otroligt.. Haha aja.. Ska strax göra mig i ordning och be ge mig av igen. Ska möta upp min kära vän i stan. Det är så underbart att det nu äntligen är fredag. Denna helg har jag lite att göra, men det ser jag fram emot.

Dagen har faktiskt bara varit bra. Hur lugn och skön som helst. Det var en bra avslutning på veckan. Jobbade 4 dagar och sedan ledig. Toppen.. Gud, vad snålt jag måste leva nu känner jag. Spara..spara..spara.. Haha, men det kommer löna sig hoppas jag :-)



Nej nej... hurry curry! Nu måste jag sätta igång här. Byt om etc. Ska strax iväg.!

Hörs senare!


Goody Nighty

Tjallå!

Ska kika klart på Private Practice. Syskon serien till Grey's Anatomy och sedan ska jag också sova. Har fastnat liksom. Ja, kvällen var bra faktiskt. Mycket fart, men ändå lugn. Det jobbigaste är att jag nu har fått en huvudvärk. Så jag ska ta två avledon och sedan kika klart här..



Blääää.. Är trött också.. vill bara stoppa kudden över huvudet och inte vakna upp för att jobba imorgon bitti. Ska upp TIDIGT.!! Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon.

Buenas noches!


Torsdag 6:e maj

Oj vad tiden rinner iväg och dagarna. Det är redan 6:e maj. Det är ju helt sjukt. Nåja, jag har precis gjort mig i ordning och ska strax rusa iväg till jobbet. Jobbar åter igen en kväll. Det är alltid skönt med sovmorgon. Fast ja, imorgon blir det en tidig morgon igen. Fast då är det bara fem timmar och sedan är jag ledig resten av dagen. Så jag hoppas på toppen väder precis som vi har idag. Helt underbart. Fattar inte att snön smälte bort så himla fort.

Jaa, jag fick nyss meddelande från Gisela som berätta att hennes pass är REDAN klart. Helt jävla sjukt. Ska dit imorgon och hämta det. Förklarade nyss att polismannen kanske tyckte hon var söt så han skyndade på hela grejen så han fick se henne snabbare igen.. Haha.. Hon är iallafall glad. Det är bra.

Juste fick reda på igår på jobbet att det är dags för ny planeringsdag. Det kommer bli galet. Vi ska åka båt igen. Fan, hatar båtar fast okej jag hoppas det blir roligare den här gång. Är äldre den här gången också. Sist var jag ju bara 19 år. Well, well.. Ja, nu måste jag strax gå, men ni får ha en trevlig dag i det fina vädret! Hörs ikväll!


En bra dag.!

Tjena, tjena mitt bena!

Sitter jag här hemma igen. Idag så var jag ju tidigare med Gisela på dagen. Vi åkte till Rådhuset för att skaffa ett nytt pass och id-kort till henne. Ja, för annars så kan hon ju inte lämna Sverige :-) ÅH, Jag måste berätta något roligt som hände idag när vi var där. Först när vi kom in till polisen där så blev Gisela så himla chockad över att det var sååå TYST där inne. Typ som på biblotek fast värre nästan. Jag sa till henne "Du måste vara tyst här inne och stänga av mobilen". Eftersom dem har en skylt som visar så.

Sedan så tog vi en nummerlapp och satte oss. Jag kollade och nästa nummer var hennes tur. Hon frågade mig "Tar dem kort på en, på en gång?". Och det gör dem ju. Så det första hon gjorde var att ta upp sin mascara som hon köpt tidigare under dagen. Ja, hon var ju HELT osminkad. Hon skulle precis öppna den och ser att det blir hennes tur. HAHAHA, vet ni vad klant arslet gör. Hon skriker "ÅH NEJ, FITTHÅLA!!" (ursäkta svordomen). Det satt en tant brevid oss som kollade förvånat på oss. Allt jag själv kunde tänka var "Oh My God, Jag känner inte den här människan". Det var så pinsam. Speciellt när det var så tyst där inne. Fast det var ganska roligt.

Ja, efteråt drog vi och käkade. Efter det kikade vi i affärer. Handlade faktiskt ett halsband och ett linne. Hann tyvärr inte med mer än så. Utan efter det var det bara raka vägen till jobbet och det gick väldigt bra idag. Eftersom jag mår toppen nu igen så var det ännu bättre. Var ju sjuk i 3 dagar ledig i 1 dag och jobbade på en annan avdelning i måndags så var det första dagen jag fick jobba på min egna avdelning. Det var skönt.






Nää, nu ska jag soooova eller inte. Ska kika på en serie först och sedan sova! Sov så gott..


Onsdag 5:e maj

God Morgon!

Är i lite rush.. med andra ord lite bråttom. Ska iväg på några ärenden med G. Själv ligger jag lite efter. Ska möta upp henne om ett tag. Så jag måste göra mig i ordning. Ja, igår var vi ju på en nattpromenad och det var faktiskt väldigt skönt. Kom hem runt 01.00 någon gång. Sedan var det bara att krypa i sängs och sova. Vaknade upp runt 10 - 10.30. Har precis tryckt i mig frukost och nu blir det att dra på sig kläderna.

Jag hoppas ni får en underbar dag i solen. Själv ska jag jobba efter mina ärenden. Så jag skriver nog något ikväll igen. Kommer ha fullt upp under dagen!

Hörs ikväll!




När vi var ute och gick igår så upptäckte vi ett konstig märke i marken som såg ut som ett hjärta. Sött. Hehe..

Nattpromenad

Ska alldeles strax på en nattpromenad med min fina vän G. Hon har haft det lite tufft nu de senaste dagarna. Min stackars lilla kompis. Synd om henne. Så en promenad ska säkert bli bra. Imorgon ska vi upp tidigt och iväg på några ärenden. På eftermiddagen ska vi sedan bägge jobba. Själv jobbar jag bara fyra timmar.

Haha söta Jennifer har varit duktig och börjat planera vår helg i London som börjar närma sig. Skojigt. Hon ska ta oss på värsta äventyren. Gisela har ett krav - åka röda bussar, själv vill jag se Big Ben och.. hmm.. undra vad Marie vill. Hon kommer säkert säga - träffa J. Men det vill vi alla.



Nej, nu måste jag kila.! Gisela väntar.. Terrar på mobilen snart ;-) God natt mina vänner! Vi hörs imorgon bitti igen.


Min nya favorit..

Detta är min nya favorit sjal/halsduk. I love it. Den har fina färger och jag gillar att det är lite blommor, fjärilar och sådant på. Har bara använt den ett x antal gånger. Jag gillar den verkligen. Det finns en till sjal jag har som jag tycker väldigt mycket om. Det är faktiskt en som jag har fått ut av min mamma för något år sedan eller så. Har säkert visat den tidigare. Jag hade på mig den för inte så länge sedan faktiskt.




Tisdag 4:e maj

Hej hopp!

Pratar med storebror i telefon. Han jobbar och skulle behöva hjälp med vovven. Tyvärr kunde jag inte hjälpa honom. Vill inte åka långa turer för endast det när jag precis nu börjar må mycket mycket bättre. Jupp, idag mår jag bättre och det känns verkligen toppen. Magen är bättre och kroppen känns piggare. Vilket är en bonus. Tänkte kila iväg på en promenad nu och handla lite på samma gång. Det får bli "dagens" aktivitet idag. Nyttigt och bra för mig.


Tack och lov för ProViva..! Gjorde susen!

Får tänka på Ida som är i Spanien nu :-) Sabla lyx. Haha.. Ja, imorgon är det jobb igen. Dags för nya tag. Piggare och kryare. Ska knata iväg nu..


God Natt, Buenas Noches, Good Night..

Ska borsta tänderna och släcka ner nu är det tänkt. Tidigare ikväll gled Ida förbi för att säga hejdå och lämna filmer jag ska låna under tiden hon är borta. Vart hon ska?! Jo, fulingen ska till Spanien med sin mamma och hälsa på sin lillesyrra (som nämligen flyttade ner dit för ca. ett år sedan) och hennes karl. Kul för henne. Slippa allt här hemma ett tag. Ida fyller ju år snart så det får vi fira när hon är tillbaka igen.

Som sagt ska släcka ner strax. Ska då sätta igång en av filmerna och sedan sussa. Ni får ha det så bra allesammans!




♥♥Två av mina favorit änglar, jobbigt att en av dem måste vara så låååångt borta. Du har varit borta länge nu, kan du inte komma hem?! Vi saknar dig. Dina kloka råd och elaka kommentarer..haha..Gaaah kom hem nu!♥♥

Låååten för veckan

Hmm, nja det vart väl inte direkt låten jag tänkt lägga upp. Fast när jag sökte på den låten jag ville ha så dök det upp en massa annat som inte alls lät som låten jag vill ha. Så ni får en annan låt av samma artist. Jason Derülo är sjukt bra. In my head, spelas nästan hela tiden. Fast låten jag hade tänkt för veckan heter Ridin' Solo. Den finns att hitta, men jag vill inte ha video till. Det är en grym låt. Alla hans låtar är ju grymma. Fast In my head får bli veckans. Spelas överallt på radio stationerna ju.

Låten är bäst när han uppträder den live faktiskt, inte för att jag själv har sett honom live. Har dock kikat på you tube. Duktig dansare och sångare. Förstå, killen har skrivit sin egen musik sedan han var 16 år åt stoora kändisar. Nej, grym är han. Bad Gisela åka till U.S.A och hämta honom så han kan sjunga för mig live så kanske jag blir frisk sedan :-)... hahaha... jaja

Jason Derülo - In my head


Måndag 3:e maj

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er?! Måste erkänna att jag mådde piss imorse, kändes som jag inte fick luft, mådde nästan lite illa, magen var bubblig och jag själv OROLIG. Allt var bara som en soppa imorse. Ringde en signal till min arbetskollega/samordnare för att sjukanmäla mig. Jag ville bara ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. Pratade med mamma hela morgonen och sedan ringde jag pappa också. Behövde råd. Vad skulle jag göra?! Tillslut sa både mor och far att om jag inte skulle må bra på jobbet kunde jag ju alltid gå hem. Fast jag drack mycket, mycket vatten och med tiden som gick så mådde jag sakta och säkert lite bättre. Kändes skönt. Som de flesta sa. Tur att det är på rätt väg iallafall.

Jag är just nu bara jättetrött och hostar lite. Tänkte vila och käka något milt för magen. Köpte en tidning på vägen hem. Måste få unna mig lite. Som sagt det verkar gå åt rätt håll, men jag måste mest vila bara. Imorgon är jag ledig så jag ska försöka vila upp mig och sakta komma igång. Men dagen gick faktiskt chockerande bra på jobbet. Dem var snälla och släppte mig en timme tidigare. Så jag kunde få komma hem och vila. Så fina arbetskamrater som ställer upp för en. Och helt underbara föräldrar som jag älskar till tusen!

Just nu ligger jag och kollar på Oprah. Idag handlar det om föräldrar som har sex med sina små barn. Fyfan. Fruktansvärt. Obehagliga övergrepp. Använder dem som prostitution. Sjuka, hemska och onda människor det finns bland oss. Neej, förlåt. Måste byta ämne.

Nu tänkte jag kika klart här och sedan vila. Men jag skriver lite senare igen!










Om jag saknar landet?! Skoja inte. Som fan. Mitt landställe är det bästa!

Solsken och biltur

Hallå igen då!

Då var man hemma igen då! La mig i sängen igen. Ska snart iväg igen. Blää. Vill ligga här hela kvällen känner jag. Är så himla trött. Jaha, nej jag var med familjen (pappas sida) på en liten biltur. Det var ju som sagt fint väder idag, men det var ändå lite kallt. Brrr. Vi drog iallafall till Stuvsta Zoo affär och kika på lite djur. Speciellt fiskar då till brors akvarieum. Sedan drog vi till Huddinge Centrum och fikade.





Jaa, sedan körde dem hem mig eftersom jag orkade inte mer än så. Storebror fick följa med eftersom han skulle hälsa på mamma. Och hon har också skaffat skype. Så nu har alla i familjen skype. Haha.. lite roligt faktiskt.


Söndag 2:a maj

God Morgon mina vänner!

Sitter här i sängen och kikar på tv. Min tv har varit min bästavän de senaste dagarna :-) Jaha för en stund sedan så ringde jag och "friskanmälde" mig till jobbet. Imorgon ska jag då tillbaka till jobbet. Känns ganska dumt med tanke på att jag bara jobbar imorgon och sedan ledig igen på tisdag. Fast det är en mjukstart och det är ju bra.

Idag ska jag träffa familjen. Dem kommer och hämtar upp mig om ett tag. Så det ska bli skönt att få komma ut i det fina vädret. Måste duscha, käka lite frukost och sedan göra mig i ordning. Jag hoppas ni får en underbar dag i vårt soliga väder. Inga 20 grader idag inte, men så länge solen är uppe och det är blå himmel - Inga klagomål.


Just nu..

Slog på tv4 och körslaget går. Det får vara på tills klockan blir halv nio. Då slår vi på MTV för där blir det Run's House eller om det var Daddy's Girls. Samma sak typ. Sedan blir det väl yttligare en film..haha. Jag har tråkigt. Inge feber, inge magont, inge illamående. Bara tröööööött. So that's it folks! Hörs imorgon!



(GLÖM INTE LYSSNA PÅ LÅTEN NU!!!)


Trötter :-)

Hallå igen!

Just nu ligger jag här och glor på tv. Är så himla trött. Jag är en riktig trötter jag. Äsch, måste pigga på mig lite nu. Ligger här bara som en liten fisk..! Ååh, vet ni. Jag har fastnat för svenska sångaren Frank Ådahl. Kanske känner ni igen just rösten när ni hör den. Men lyssna på den här låten nedan. Den är verkligen jätte, jättebra.

Frank Ådahl - Tårar från himlen



Jsg har fastnat för den här. Så himla fin är den. För er som kanske inte känner igen rösten så är det han som är rösten till den vuxna Simba i Lejon Kungen. Redan i filmen tyckte jag att han var en duktig sångare.

Hur som helst. Jag har för en stund sedan så skypade jag med min moster. Jupp nu är det igång också. Hehe. Har öven skypat med Gisela tidigare. Men det krånglade bara en massa så vi sket i det. Så tråkigt när det ska krångla. Jaja. Vad har jag annars gjort idag? Jo tagit det bara lugnt. Vilat i sängen för det mesta faktiskt. Pratat med en massa roliga människor och fått skrattat lite.

Jag hoppas jag kommer må ännu bättre imorgon. Har lovat mig själv att jag ska ta en promenad för att få komma ut och få lite frisk luft. Nu ska jag kika lite på tv..


Lördag 1:a maj

God Dagens!

Hoppas allt är bra med er?! Med mig är det så där antar jag. Mycket bättre än vad jag mådde igår iallafall. Tack och lov, men jag är hemma imorgon med. Kroppen måste ju vila upp sig. Jag är mest trött och har smärta överallt. Inte konstigt så som jag spände kroppen igår. Hela ryggen bara värker. Hahaha ligger här som en död fisk typ. Hoppas ni hade en fin och mysig Valborg. Själv låg jag här och kollade på film och tyckte synd om mig själv. Snälla moster ringde också. Gratta på namnsdagen och frågade hur sjuklingen mådde :-)

Imorse ringde min kompis och fråga om jag ville på bio. Haha.. jag sa visst. Om du vill ta hand om en sjukling som kommer må piss. Nej, nej.. inge bio för mig inte. Har precis börjat äta sakta och säkert. Gisela mådde också ganska piss igår på kvällen. Ringde och fråga om jag hade smittat henne genom telefonen, men dumbollen det hade jag ju inte gjort. Hon mådde också bättre idag. Skönt. Jag är en riktigt drama drottning när jag är sjuk. Folk tänker "Men gud kvinna skärp dig, du är sjuk. Inte ligger du på dödsbädden heller". Hahaha så typsikt mig.

Jaa, idag blir det som sagt en lugn dag. Får dega framför tv:n och bara slappa. Ska få ordning på mitt rum dock. Haha det är ett måååste efter gårdagen.. Gud vad jag är sugen på att se LEJON KUNGEN.. Bägge filmerna.. Dem är ju bara såå bra! Hörs lite senare när jag är igång igen..!


RSS 2.0