Så länge det varar..

Hmm, jag har fått frågan om och om igen känns det som. Folk ser mig le ganska mycket nu för tiden. Glad jämt och bara så positiv. Kan enkelt svara på det. Jag känner att jag är i en bra plats i mitt liv just nu, vilket då är orsaken till att jag mår så bra och är ofta glad. Ler nästan hela tiden känns det som. Men det känns så bra allt just nu. Saker och ting kommer säkert inte alltid vara så här bra, så jag tar vara på det så länge det varar.

Vännerna är nog den största anledningen till att jag är så glad, familjen behöver jag faktiskt inte nämna för det är en självklarthet för mig. Alla vet hur mycket min familj betyder för mig. Men jag har mått så bra de senaste veckorna och det känns skönt. Det är ju så här det ska vara.

Får bara tacka dem fina som gör så att jag ler och mår bra. Fina vänner som kommit tillbaka i mitt liv och ger mig inspiration och hopp om framtiden för mig. Att få en knuff ibland är precis det man behöver.!

Ville bara säga det! Ska krypa i säng.. upp tidigt igen imorgon.


Vill också ha!

Alla har för tusan sådana här brevlådor. Jag vill också ha.. Kan dem inte fixa sådant här hos oss också. Mycket behagligare. Slipper alla dessa reklamer som donar ner och brev som man nästan trampar på när man kommer hem. Istället kan man bara plocka posten precis när man kommer in i porten.


Onsdag 31:a mars

Oj shit vad tiden har gått fort. Ja, mars är redan över. Nu i april kommer det hända en del. Födelsedagar som är på gång och dop. Ser fram emot det faktiskt. Sedan kommer annat skoj självklart ske. Ska alldeles strax kila iväg till jobbet. Fick sova ut idag igen. Så skönt. Blev dock väckt av någon fotostudio som snacka en massa. Lyssnade typ till hälften. Men efter det samtalet kunde jag dock inte somna om. Så det vara bara att stiga upp.

Har snackat med Karina hela morgonen. Skitkorven hade varit i skolan, skulle hem och tvätt och grejer. Själv har jag väl tagit det lugnt hela morgonen. Håller på att få igång ett nytt Tele2 kontantkort. Har dock ingen aning om hur man laddar på det så jag ska få hjälp med det sedan. Kommer därför att ha två nummer.



Har därför plockat fram den gamla telefonen.. Hehe.. Men detta är pga. att mina mobilräkningar är jämt så höga och jag vill gärna ändra på det. Så detta kommer bli en tillfällig lösning.!

Nåja, ska börja röra mig till jobbet. Vi kanske hörs senare!


Tisdag 30:e mars

Tjallå!

Har precis fört över lite pengar till mor och bror. Ska föna håret strax och klä på mig. Sedan ska jag iväg och jobba. Gårdagen var helt underbar för mig. Låg i sängen HELA dagen.. plockade endast diskmaskinen och små städade lite i rummet. På kvällen kollade jag på Arn. Enligt mig är det nog en av dem bästa svenska filmerna som någonsin gjorts. Så otroligt genomtänkt och dem fick med en hel bunt med duktiga svenska skådespelare.

Sedan så somnade jag gott. Vaknde nu imorse runt 11.40 och var alldeles utvilad. Kändes jätteskönt. Fick förfrågan att gå ut och käka med M och F fast jag skippade. Träna?! Nope inte det heller. Det blir på torsdag och fredag med I. Så det blir bra

Nej nu måste jag sätta igång här. Hörs senare!


Bilder från Våffeldagen!


Vilken hög!! :-)


Jämför våffelhögen med saftbringan! :-)

Låten för veckan!

Alicia Keys och Beyonce, kunde det bli bättre. Jag diggar verkligen just den här låten. Sådan skönt rytm. Spelar den dagligen. Hela helgen, från morgonen och till kvällen. Nej, grymt. Väntar bara på att deras musikvideo ska komma ut också. Sjukt nyfiken och den spelades även in i Rio De Janeiro, Brasilien. De tog allt för lång tid innan dem gjorde en duett. Med två personer som har så starka och kraftfulla röster så kunde resultatet inte bli bättre. Nice!

Lyssna!

Alicia Keys feat.Beyonce - Put it on a love song


Måndag 29:e mars

God dag kompisar!

Något jag inte fattar med IKEA. Måste verkligen ALLT man köper därifrån byggas ihop. Kan man aldrig köpa något och det är redan färdig byggt. Jag köpte en brevkorg. Byggde ihop den för en stund sedan.







Som ni ser så fick jag ihop den iallafall och det var ju bra. Har redan lagt i räkningar och sedan fick jag min skattesedel imorse. Det var ju roligt. Hmm, om jag läste rätt så får jag tillbaka pengar och det är ju bra. Nej, idag har jag legat i sängen hela dagen och det är ju skönt. Känns som jag och min säng inte har haft så mycket tid tillsammans den senaste tiden.. hahaha. Ja, men antingen sover jag bort eller så är jag hela tiden ute och kommer hem sent. Sover 4 - 5 timmar och sedan iväg igen. Nu fick jag sova ut ordentligt idag. Vaknade vid 11.00 tiden. Sedan har jag bara legat i sängen och lyssnat på ljuvlig musik. Sååå sjukt skönt..

Nu ska jag smita in i köket och göra lite käk. Ska strax ge er veckans låt som jag har snart spelat sönder!


Bilder från middagen i fredags.


Jag och M är avundsjuka på G eftersom hon har såååå sablans fina naglar.


Ett misslyckat kort på Marie, men det var det bästa jag fick.. haha..


Tss. Ja, jag misslyckade igen.. Marie då.




Sjukt GOD mat åt vi. Super gott.. Bea och grejer :-P


Efterrätten var inte dum den heller. Kan dock inte stava den, men uttala den kan jag. Eftersom jag inte kan stava namnet på den, så får ni bara se den. Kanske inte ser jättegod ut, men det var den. I swear!

Det var en lyckad kväll iallafall. Tack korvarna..! Hehe, ena korven är i Egypten med sin karl nu och bränner sig. Ska ligga där och grilla nu i två veckor. Åååh. Avundsjuk?! Absolut.


Söndag 28:e mars

Tjabba!

Började precis kika på Johan Falk filmen på tv4. Ja idag så har jag jobbat hela dagen och faktiskt så fick jag byta mig till ett pass. Okej ingen skillnad, men jag fick börja en timme tidigare och sluta en timme tidigare vilket var jätteskönt. Har känt mig in stängd hela dagen och jag var jättetrött idag verkligen. Ställde ju om klockan i natt till sommartid. Haha.. ja grejen var ju att igår efter IKEA besöket så var jag på bio med Karina. Vi såg Remember Me och den filmen kan jag faktiskt rekommendera för den var bra. Man fick se en helt annan sida av Robert Pattinson. Han gjorde sjukt bra ifrån sig i filmen. Allt var lite oväntat och sluten var nog bäst, men sorgligt. Alltså det bästa var att allt var så oväntat.

Det var sjukt mycket folk i Medborgarplatsen (det var där vi såg filmen). Poliser uppe vid gatan och nere på perrongen. Dock ingen aning om vad om hade hänt. Men så är det jämt på kvällarna. Jag kom hem vid 23-tiden och sedan var det bara att lägga sig. Ställde genast om klockan då. Var glad när jag kom hem att jag skulle få ca.7 timmars sömn och sedan kom jag på..NEJ.. det blev bara 6 timmars sömn. Haha fast jag råka försova mig imorse. Kom dock inte försent ändå.

Nu hade jag tur att en arbetskollega behövde vara ledig tisdag och kunde jobba måndag. Så då bytte jag med henne. Imorgon är jag då ledig och det är så sjukt skönt. Ikväll behöver jag inte tänka på att jag måste upp tidigt imorgon. Slippa gå upp 04.50 är alltid skönt.


Igår - väntade på bussen när vi skulle hem från Ikea. Haha.. Joker vem kramade du då?.. Stort huvud hade hon iallafall.

Juste, ja som ni inte kanske vet så har jag skaffat skype och i torsdags (Gisela skaffade också skype) så skypa jag och Gisela med Jennifer. Väntar nu bara på att få tillfälle och skypa med henne igen. Kul, kul. Men det var kul. I fredags så skypade jag och Gisela med varandra bara för att testa och det var roligt. Vi käkade frukost tillsammans lyssnade på musik tillsammans och snacka en massa. Haha fan det är ju roligt.!


Snabbt och kort!

Puh, slut efter dagen trots att jag jobbade dag. Men jag kom hem sent och sedan så var det ju bara upp igen då. Typiskt. Nu ska jag iväg igen. Som igår hemma en snabbis och iväg sedan igen.. hahah fan. Nej, men efter jobbet idag så drog jag iväg till IKEA med Joakim. Så länge sedan jag träffade honom. Hahha har typ inte ens sätts det här året. Sjukt. Tiden går iallafall fort.

Jaa, måste faktiskt säga att gårdagen var suverän. En något grymt nöjd iallafall.Vi hade trevligt. Promenad var suverän den med. Nyttig och friskande. Att promenera längs vattnet (kajen) där vid slussen är bland det mysigaste som finns. Så kul.

Bilder från igår (promenaden)


Jag och sötnosen själv..


Här traskar vi på..


Movie star..oh movie star...oooohhh. hahaha sötnos!


Trekronor :-)


Se hur isen sakta smälter och delar sig. Stora isblock. Under Liljeholmsbron nu :-)


Gisela :-)

Well folks that's it. Åtminstone från och med nu. Ska iväg. Lite bråttom. Haha som vanligt. Nu blir det bio. Remember Me. Och sedan hem och sova. Ha en trevlig lördag kväll!


Lördag 27:e mars

God Morgon!

Klockan är strax innan sex tidigt på morgonen. Ska klä på mig och kila iväg till jobbet. Något jag verkligen, verkligen inte känner för just nu. Igår var jag ute en stund med Marie och Gisela, vi käkade en god middag på Sally's bar inne i Gamla stan. Bilder kommer senare idag. Det var jätetmysigt och vi pratade om en massa. Så sällan vi träffades upptäckte vi, vilket är trist ju. Så det ska ske lite oftare.

Nåja, har precis tryckt i mig frukost. NU måste jag packa ner lite i väskan och klä på mig. Tänkte fixa håret lite fort också, platta till det. Senare idag så ska jag träffa Joker. Vi ska iväg till IKEA. Så det blir en lååång dag :-)

Hörs ikväll!

Fredag 26:e mars

God morgon och god dag mina vänner!

Just nu sitter jag och kikar igenom lite bilder från igår. Det var ju våffeldagen. Så jag och min söta vän Gisela gjorde våfflor. Det var ju bara såååå gott. Nu tänkte jag börja klä på mig. Fast jag ska visa vad jag köpte till lilla Noelia igår. Tusan måste ta kort på det Gisela köpte till Hampus (hennes gudson). Hennes kläder hon köpte var ju bara så grymma. Hehe..





Jaja, det får vara allt tills dess. Nu ska jag klä på mig och kila ner till t.bana -station ska möta Malin. Men vi hörs senare. Kan då berätta lite mer om gårdagen och om min utbildning jag var på :-)

Hej svej!

Mycket på gång..

Nu har jag kollat upp vart jag ska vara på utbildning imorgon. Åh, det blir en lång dag. Kommer säkert kännas som om man sitter i skolan. Förstår dock inte varför det är en sådan lång utbildning också. Men efteråt kommer man säkert känna sig att det var värt det. Ska tydligen även köpa en bok som jag ska läsa och ha nytta av. Det är så mycket just nu att jag håller på att bli galen.

Fick förresten min lönespec. idag. Blir galen. Det fattas fortfarande pengar. Måste skälla på dem igen. Sådant blir man lite irriterad på. Sedan fick jag även ett brev från försäkringskassan, ni vet angående snön jag fick i skallen på jobbet. Inte för att det stod något speciellt. Förutom att det fått mitt arbetsskaderapport eller blankett (vad man nu kallar det). Dem hade fått den iallafall. Inget speciellt kommer iallafall hända.

Hmm, vad har mer hänt idag? Nja, inget speciellt faktiskt. Arbetet nu på kvällen gick bara bra faktiskt. Smidigt och så. Men nu fan känner jag att jag måste skärpa mig lite. Jag måste sätta igång och fundera ut vad jag vill i mitt liv. Går och drar på det hela tiden. Antar att jag är för lat samt att mitt arbete distrarherar mig så lätt. Jag får mer uppgifter och det gör att jag har för mycket att tänka på. Slängde förresten in min semesteransökan. Kommer bli HELA augusti, fy fan vad skönt det kommer att bli. Känner redan nu att jag vill ha den.

Nej, tänkte kika klart på filmen Kingdom of Heaven (som går på tv) och sedan ska jag sussa. Måste upp vid 06.30 någon gång. Men ni får ha det så bra och sov så gott!




Hemma hos bror min är det ombytta roller.. Hunden sitter i fönstret..


... och katten sitter på golvet och håller utkik. Ser så roligt ut.

New song

T-Pain gör alltid grym musik. Det var dock ett tag sedan jag lyssnade på något han gjorde. Den senaste låten jag fastnade för var T-Pain feat.Young Joc - Buy you a drank. Nu har jag hittat en annan låt jag gillar..



Hur som helst. Nu ska jag klä på mig.. Hörs ikväll kanske!


Onsdag 24:e mars

God morgon people!

Satte precis på filmen New Moon. Köpte den i veckan. Eftersom jag ska strax börja göra mig i ordning så tänkte jag kika lite på den under tiden. Ska även få i mig lite frukost också. Idag blir det kväll som jag jobbar, inget jag ser fram emot dock.



Åh, kom och tänka på att imorgon har jag min utbildning. Jobbigt. Grejen var att en kompis till mig skulle med, men hon ska tydligen dit nästa vecka. Jag blev så besviken. Roligare att gå med någon man känner så man inte känner sig så ensam. Fast okej dagen lär väl gå ganska fort. Måste dock ta reda på exakt vart stället ligger så man vet exakt.

Nej, nu blir det frukost!


En inbjudan..!

Idag fick jag post i brevlådan. Hmm jag undrar vad det var?! Haha.. tack kompis! Vad fint det blev. Fast jag blev dock lite chockad över hur det skickades. Trodde det skulle kanske ligga i ett kuvert. Men det blev verkligen jättefint. Hmm ska jag osa. om jag inte kommer också ;-).. hahaha. Nej vad elak jag är. Ha, går och blir sjuk kanske. Nej, usch. Peppar, peppar..



Tack igen! See you there.



Tisdag 23:e mars

Helt slut - var dem rätta orden just nu. Vaknade 04.50 och jobbade till 13.30. Sedan åkte jag ut till bror och hjälpte honom med fasters favorit. Lilla Romeo. Det var så roligt att träffa honom. Jag var helt slut efter dagen så jag la mig i soffan därute och efter en stund kom en söt lurvig sak och la sig brevid mig. Så sällan jag får träffa honom så jag passade på att skämma bort honom lite extra pga. det.


sötnos


Detta djur fick mig att nysa. Har nyst hela tiden jag var där och hela vägen hem. Glömde allergi tabletten.

Jag tog en hurtig lång promenad med Romeo. Bror bor verkligen ute på landet, men det var mysigt med en lång promenad. Eftersom jag missade träningen idag, förlåt kompis. Vi måste ta igen det. Träffade även Gisela idag lite snabbt efter jobbet. Stackarn, hade varit hos tandläkaren. Fan, måste själv dit. Jag vet att jag har hål. Får lov att beställa tid nästa vecka eller något. Lika bra att ha det gjort, annars drar man bara ut på tiden.






Toppen dag!

Idag så har jag varit på toppen humör. Jag har varit glad hela dagen. Det är inte förrän nu jag känner smärtan i min kropp och så fick man dåliga och tråkiga nyheter när man kom hem. Ganska trist. Jag som var på så gott humör. Det som fick mig på gott humör var att min kompis Caroline (arbetskompis) hjälpte mig klura ut min semester. Jag kommer sakna henne, hon slutar nästa vecka och flyttar neråt i landet. Tråkigt, men roligt för henne. En bra inspiration för mig. Hon lämnar vården och börjar jobba för Björn Borg istället. Kul.

Något annat som fick mig på humör var att jag pratade med en av mina samordnare. Jag ordnade så jag fick ledigt på fredag. Märkte idag och kollade igenom mitt schema att det inte finns någon möjlighet alls att jag klarar av att jobba varenda dag tills på måndag. Snäll som hon nu var så fick jag ledigt fredagen då och jag får ändå lite extra betalt.

Ååh, när jag gick hem nu på kvällen efter jobbet så passerade jag pizzerian. FY FAN, blev så sugen. Har inte ätit pizza på ett tag nu. Jag har lovat mig själv att hålla tillbaka på det så länge jag kan. Hahaha..gaah.!


Hemma hos Gisela förra året. Den bästa pizza kvällen...

Jaja, satte på filmen Arn. Blev sugen på att se den nu när jag såg lite av första filmen på tv. Kan dock inte se hela, men en liten bit iallafall. Hahaha, blir sms terroriserad av Marie här nu. Hon är så rolig. Tack för att du fick mig att le igen. Vi pratar om dig J.H :-)

Nå, men vi hörs imorgon!


Måndag 22:a mars

God morgon! Påklädd och klar, jag ska alldeles strax smita iväg till jobbet. Idag var det lite kallare ute, men jag hoppas på några plus grader mot eftermiddagen. Jaha ny vecka igen då. Nu kommer min värsta mardröms vecka. Jag jobbar fram till måndag nästa vecka. Bläää. Men så är det.

Vet ni, igår fick jag ett samtal mitt inatten från London. Wiie. Kul. Det var en lite berusad, förvirrad flicka som ringde. Haha, nej jag skoja. Det var jätteroligt att prata med dig kompis. Saknar dig galet mycket nu när jag vet att vi inte kan prata så ofta som vi kunde förut (skickar telefon räkningen sedan ;-)..). Ska försöka komma och hälsa på dig snart.


I miss you my friend.

Nej jag ska väl packa ihop min väska och hinna på toa innan jag tar en promenad till jobbet. Jag hoppas ni får en trevlig dag i det fina vädret! Samma gäller er borta i London! Ha det bra så hörs vi ikväll!


Mary Kay

Nu har jag kikat klart på The Bourne Ultimatum också. Åh, dessa filmer är ju så bra. Absolut ett av dem bästa köpen av filmer jag någonsin har gjort. Hur som helst, jag ska snabbt och kort berätta lite om Mary Kay. Vad det är för något?! Har ni kanske hört talas om Aloe Vera. Det är nästan samma sak. Om ni inte vet vad det är så kan jag kort berätta att det är folk som är "egen företagare" och säljer produkter för ett viss märke. Min bror är en Aloe Vera säljare och min kompis - kompis är det för Mary Kay. Dem gör visningar och försöker då sälja produkter. Visserligen är det bra produkter och dem som säljer produkterna använder själv sina egna produkter. Fast det är ganska dyrt.



Jag var nöjd med visningen och kommer längre fram vilja prova produkter. Ska endast *prova* precis som jag har gjort med Aloe Vera. Just nu brukar jag ibland köpa in tvål från Aloe Vera som jag är väldigt nöjd med. Som sagt vi får se längre fram vad jag bestämmer mig för att köpa. Men Mary Kay hade väldigt bra produkter. Det var handrengöring med en kräm till. Ansiktsrengöring med kräm till, fanns även liknande för ögonen. Sedan hade dem smink också som man kunde prova på och testa. Själv är jag inte ute efter sådant. Klarar mig med det smink jag har eftersom jag inte använder varje dag, utan kanske bara 3-4 gånger i veckan. Ibland inte alls.





Ja, nu gjorde jag allt lite reklam för Mary Kay. Inget jag tjänar på, men jag tyckte dock att det var värt att nämna. Göra lite reklam. Vet ju att det finns vissa som läser så.! :-)


The Ultimate Bourne Collection

Igår fick jag ett ryck och vill ha alla The Bourne filmerna. Så jag hade tur och köpte den sista Collection boxen. Jag blev så extremt glad. Vi kikade på den första filmen imorse The Bourne Identity och började samtidigt kolla på den andra också strx efter - The Bourne Supremacy. Eftersom vi inte hann se klart den pga. visningen så beslöt jag mig för att kolla på den nu. Visningen tog lite tid, skulle egentligen med mamma till Skärholmen och kolla kläder. Men det blev inte av nu fast det gör ingenting. Fick istället mitt rum städat och brorsan kommer över på middag.

Tills dess så ska jag kika klart på filmen. Älskar dem här filmerna. Matt Damon is the king of action. Fan, han är ju helt otrolig i dem här filmerna. I love it. Jag och Gisela har suttit hela morgonen och sagt hur söt, snygg och cool han är. Haha.. som två små tjejer.. Nej han är grym. Tredje filmen blir efter brorsan har gått!





Nej, nu måst jag fortsätta kika här. Vi hörs senare. Ska berätta mer om Mary Kay produkterna vi fick kika och testa idag. Som sagt lite senare!


Söndag 21:a mars

Tjena folket!

Hem kommen nu från Gisela. Sov över där eftersom det var någon ansiktskräm/smink-visning där idag. Igår på kvällen så fick vi ett ryck kring halv ett att vi var hungriga. Det slutade med att vi drog iväg allihopa och käkade. Kom hem ganska sent. Haha skojigt att man träffade på en gammal arbetskompis halv tre på natten. Men det gjorde jag.

Vet ni?! Jag är så irriterad på en sak. Jennifer min vän i London ringde igår och så typiskt så hade jag telefonen på ljudlös. Kollade efter en och halv timme senare och såg att hon hade ringt. Då hade jag missat hennes samtal. Trist, men hon sa att hon skulle ringa igen och den här gången så skulle jag inte ha ljudlös. Hur som helst kikade lite bilder på face"f"ook som hon har lagt upp. Hon verkar må toppen och ha det bra. Så det är ju bra! Fick även reda på att Marie drar till Egypten om en vecka. Vafan! Gisela och jag satsar på det till hösten då all kyla börja komma hit.

Okej, lite om gårdagen. Mötte upp Gisela och sedan drog vi till stan. Hon hade en jobbig baksmälla.. pobrecita! Hur som helst så strosa vi runt och kika på skor till lill bakistanten. Därefter drog vi och käka. På vägen hem så smit vi in på ICA och handlade. Då passade vi även på att köpa blommor till våra mammor. Det fick bli rosor och dem blev väldigt uppskattade (vi körde Jenni style). Hahaha.







Nu står dem här hemma fint på bordet.


Melodin som spelas just NU

Hahahahaha skönaste melodin att digga till..


Hos Gisela

Tjabba tjena hallååå!

Just nu sitter jag hemma hos Gisela och tittar på när hon städar/viker kläder. Fun. Vi har tidigare varit i stan. Köpte lite grejer och käkade. Träffade även på gamla klasskompisar från gymnasiet som vi snacka lite med. Skojsigt. Nej, det var väldigt fint väder och jätteskönt ute faktiskt.

Sedan drog vi hem hit och käkade IGEN. Lillasyster R lagade mat - Cornflakes paneradkyckling.. Ja, lagade kycklingen med Cornflakes. Haha, men jag ska inte skratta för det var faktiskt super gott. Bra jobbat R!! Det blev en stor middag. Du mättade 9 munnar och vi alla blev nöjda. Ska väl snart röra mig hemmåt. När jag kommer hem kommer jag kunna unna mig med tre nya filmer som jag bara döööör och väntar av att se. Oops det råkade bli fyra nya filmer.

Just nu..

Förlåt kompis.. ;-) lite stökigt..

Yoo, homie.. How you doin'?

HAHA Giselas leksak. Hitta den vid sängen så..! Nääee, det är tequila faktiskt!

Jaa, som sagt här sitter vi och skiter, fiser och driver. Kan det vara bättre?! Nope! Hänger med min goaste vän och bara tar det lugnt. Familjen springer ut och in och det ska snart bakas här. Kanske dags att smita innan så man inte stannar för fel orsak ;-)


Lördag 20:e mars

God dagens!

Här sitter jag i mitt kök och äter god havregrynsgröt och tittar ut över Mälaren. Det är en fin solig dag. Underbart. Tänkte käka upp här lite fort, klä på mig och smita in till stan en snabbis. Är sugen på en promenad också. Vi får se hur det hela går. På termometern här så står det 9.3 grader ute. Kan det vara sant?! Är vi äntligen av med dem 21-23 minus graderna. Närmar vi oss verkligen våren?! Det är ju underbart.

Som sagt kikar ut över Mälaren och ser hur isen släpper. Kul grej eftersom förra veckan såg jag hur folk åkte skridskor och promenerade på isen. Idag ser jag ingen på isen och det är ganska kul. Nu är den tiden över. Jag har ju väldigt bra utsikt så jag kan se hur snabbt ändå snön smälter. Men det är bara bra!

Nej, åt upp min gröt precis och jag ska väl få igång dagen nu! Ni får ha en super dag mina vänner.. hörs senare!


Fredag 19:e mars

God kväll!

Lat av mig idag och är dock orsaken till att jag inte skrivit något tidigare. Blev sms terrad imorse. En arbetskompis var desperat och ville byta pass med mig nästa vecka så jag tackade ja. Nästa vecka blir dock en väldigt, väldigt tuff vecka för mig. Kommer jobba varenda dag. Är inte ledig förrän den 30:e mars. Usch, fattar inte att jag gör detta. Men det är pengar.

Mötte som sagt upp brorsan idag för lunch inne i stan. Vi åt på vårt favorit ställe som vi inte varit på sedan vår farbror var här i Stockholm på besök, men vi hade trevligt. Snackade en massa skit. Juste måste betala brorsan för tvålen. Viktigt att jag inte glömmer det. Hur som helst så passade jag även på att shoppa på mig lite annat idag. En ny väska (eftersom min andra börjar..hmm.. tappa skin?), en ny fin jacka och en kofta.



Bror min fick också lite handlat. Han köpte lite byxor han behövde och han överraskade mig när han köpte beige/vita byxor. Inte likt honom, men det var vågat. Vi kikade på en massa grejer. Själv är jag egentligen på jakt efter ett par gummistövlar med tanke på att det lära säkert vara blött ett bra tag framåt. Har lite affärer jag kikat på, men vi får se.

Nu ikväll har jag tagit det lugnt. Umgåtts en del med mamma. Vi kikade Let's Dance och sedan kollade en film på 5:an. Imorgon ska jag försöka få mig en promenad oavsett väder. Känner att jag behöver bara komma ut och promenera lite. Får se om jag träffar en kompis också om denna människa kan höra av sig någon gång.!! :-)


Troja

Sitter och kikar på filmen Troja. Ååhh jag retar mig på så många saker så att jag sprängs. Sådan överdriven drama. Gillar Brad P. i denna film, men hatar Orlando B. - värsta mesen i denna film. Deras sätt att prata är så gammal modigt och nördigt. Vem kallar en människa för "vinsäck". Nääe. Retar mig alledeles för mycket i den här filmen.

Ja, kvällen på jobbet gick bra. Det blev mycket skratt. Vi hade skoj faktiskt. Det dummaste av allt var att jag glömde bort att skriva min semesteransökan. Tänkte därför nu skriva den här hemma istället och så får jag väl lämna in den på måndag då när jag ska jobba igen. Har nämligen sedan tidigare en semester/ledighets blankett med mig hem :-)

Bror min ringde på kvällen, påminde om vår överrenskommelse imorgon. Ska käka lunch kring 13-14.00 tiden och då ska han samtidigt lämna över Aloe Vera tvålen (den bästa). Den tvålen rekommenderar jag verkligen. Otroligt bra att tvätta ansiktet med.

Nej jag ska väl käka något nu och därefter krypa i säng. Imorgon tänkte jag försöka hinna små städa mitt rum igen. Inte så farligt, men dammsuga och damma av lite. Bara för att hålla igång det hela. Nääe ni, vi hörs imorgon!





Så här borde mitt rum se ut jämt. Se hur fint jag kan bädda när jag själv orkar.

Promenad till jobbet..

Nu har jag gjort i ordning mackaroner och korv. Det får hålla lilla magen mätt tills jag kommer hem ikväll. Som igår tänkte jag promenera till jobbet. Plus att jag promenerade hem också. Faktiskt väldigt skönt. Det är inte jobbigt och med tanke på att det inte vart någon träning nu i veckan så blir det mer promenader istället. Smart huh?! :-)

Imorgon är det fredag, igen! Sjukt, vad tiden går fort. Men då blir det lunch med bror min på dagen. Tänkte kika lite på kläder också. Nåja, nu ska jag väl klä på mig. Får bli mjukisar eftersom jag bara jobbar fem timmar. Ska bara fixa mitt kalabalik till hår. :-D

Hörs later!




En bild på min kompis nya husdjur. Hmm, fåglar är inte min grejen. Tror det kalls fobi :-P och är.. haha.. nog därför orsaken till att jag inte gillar dem. Fast det jobbigaste är att ha dem till husdjur är att dem kvittrar och är EXTREMT jobbiga. När jag går i stan vid plattan och duvorna dyker upp brukar jag alltid dra någon av mina vänner framför mig eftersom jag är så rädd. Usch, obehagliga djur.

Torsdag 18:e mars

Tjabba, tjena, hallå!

Sitter och slappar i min sköna fåtölj och kikar en serie. Jag vaknade faktiskt runt 9-10.00 tiden. Skönt att få sovmorgon. Börjar jobba 16.00 idag. Igår gick jag på en nattpromenad med my friend Gisela. Checka in hennes naglar. Dem blev jättefina.



Jaa, kom väl hem runt 02.00 tiden. Jag tycker faktiskt att nattpromenad är väldigt friskande och det gör att man sover alltid mycket bättre sedan. Hur som helst så har jag börjar klura ut min semester. Fick lite hjälp igår och jag har nog kommit fram till när jag ska ta ut den. Tänkte ta fyra veckor den här gången. Har lite planer och vi ska väl kika resor troligen. Har några i sikte.. :-)

Idag har jag även börjat kika present inför april. Vad som händer då?! Jo mitt gudbarnsdop sker då. Det ska bli kul. Men man måste börja kika present i tid. Letar för fullt på nätet efter grejer. Tänkte beställa en grej, fast vi får se vilket det blir. Även min vän Gisela fyller år. Så april blir till att kika presenter.

Nej, nu ska jag fixa lite käk..


Smarrigt värre :-)

Blev bara tvungen att lägga in denna bild. Det här gör vi på jobbet när vi har tråkigt. Eller rättare sagt mina kollegor. Skickligt tycker jag minsann. Bättre än något man köper på Café faktiskt. Mumsigt värre var det också.



Det här är varm choklad med chokladsås, grädde och två marshmallows..

Vann mot Stuttgart

Ikväll missade jag tyvärr matchen Barcelona mot Stuttgart, men jag är glad ändå eftersom Barca vann med 4-0. Vår svensk var tilldels en av orsakerna till just 4-0. Men dem flesta mål gjorde Underbarnet själv - Messi. Som sagt utan honom är Barcelona NADA.! Hade nog velat se matchen ändå när jag tänkter efter.

Men Barcelona behöver inte ifrågasättas dem är ju ett grymt lag helt enkelt.!



Lionel Messi.. Underbarnet själv. Gör bara mål och mål..och mål..och mål, och mål!


Onsdag 17:e mars

Tjallå!

Har precis lagt in lite bilder på datan. Jaja, hur har dagen varit?! Jo minsann den var allt bra. Jobbade till halv åtta och sedan fick jag åka iväg in till stan för en jobbrelaterande grej. Det tog tid. Så annars har dagen varit bra må jag tillägga. Ska alldeles strax klä på mig och ta en kvällspromenad. Skickade nyss iväg ett mess att jag bara skulle slänga in ett inlägg på bloggen först.

De må ha varit en mulen dag i början imorse, men sedan så dök yttligare en soligdag fram.Kul.



Nej, ska väl slänga iväg ett mess och säga att jag snart är redo för en liten promenad.


Tisdag 16:e mars

Tja!

Hoppade precis ur duschen, ska alldeles strax föna håret. Lyssnar på låten nedanför med - Teairra Mari.. hehe kan inte sluta. Ja, vet ni?! Det blev ingen träning :-( Korven Gisela skulle förlänga naglarna och grejer istället. Jag tänkte: Hmm.. SVIKARE!!!.. Nej, men jag sa att det var okej eftersom jag i stort sett somnade i hennes soffa. Tss.. Vadå?! Jag var lite sömnig bara :-P

Nej, men grejen var att efter jag hade jobbat så gick jag och köpte lite käk + frukost (till Gisela) och drog upp till henne. Där satt vi och snacka lite vad som händer i sommar. Mycket jobb satsar vi på iallafall. Sedan kika vi tv. Ellen Degeneres!! Hahaha, så jävla cool och rolig människa. Hur som helst så senare då drog hon ju då vidare och fixa naglarna någonstans vid Rådmansgatan. Orkade inte följa med eftersom jag var "mjukisklädd". Så jag smet hem istället. Fick dock en kort promenad iallafall.

Nu kom kära mor min hem. Ska väl kila iväg och snacka med henne. Berätta om mitt lilla möte med chefen. Positiva saker bara :-)

Hörs snart!


Go'kväll

Tänkte väl bara säga god natt. Ska sova lite tidigare. Upp tidigt imorgon. Ja, dagen har varit lugn. Fick det jag ville gjort iallafall. Skönt. Ocean's Eleven går på Kanal 9. Går i bakgrunden.. bra film förresten. Jaja, imorgon lär det bli träning. FINALLY! Hörs om några timmar igen!

God natt!


En gryym låt..

Som jag nämnde igår så spelar jag Teairra Mari feat.Soulja Boy, Gucci Mane - Sponsor just nu i mina högtalare och i min iPod. Den går om och om igen. Jag gillar låten. Så det får bli denna veckas låt.


Måndag 15:e mars

Hallojsan!

Fint väder vi har idag igen. Vad roligt. Tog mig en liten promenad efter jobbet och sedan köpte jag med mig en pastasallad med ost och skinka..mums. Det är precis vad jag har fått i mig och ett glas apelsinjuice till det. Tänkte kika lite i tidningarna som jag köpte och sedan tömma diskmaskinen..är det tänkt.



Nåja, hörs senare igen!


Underbarnet..

Vad kan man säga?! Barcelona vann mot Valencia med 3-0. Och den enda personen vi kan tacka för det är Messi "Underbarnet" som han kallas. Sjukt, den killen har talang och är den bästa spelaren genom tiderna (enligt mig). Jag hoppas på Argentina i sommar.

Just nu går American Gangster (har den filmen) på trean. Det är en bra film och jag gillar den. Så det får bli filmen för ikväll. Ska smita och borsta tänderna sedan sova. Tv:n brukar ibland få stå på pga. att jag somnar. Men vi får se. Jag hoppas ni har haft en trevlig helg för det har jag iallafall. Hänt en del. Nästa vecka blir det en del grejer också. Hoppas bara det dyker upp roliga saker.

Ni får sova så gott!




Myser i mina favorita Shepherd tofflorna.. ÄLSKAR dem..!

Green Zone

Barcelona mot Valencia, 0-0. Har inte kikat så länge. Första halvlek är nyligen slut. Ska se den andra istället. Åh, jag måste bara säga att Green Zone filmen var en jätte-jättebra film. Den handlade mycket om kriget i Irak, varför är amerikanska soldaterna egentligen där?! Vissa vet, men jag själv som inte är insatt i det hela så mycket fick veta lite mer efter den här filmen. Man ska nog bara se den filmen en gång. Det räcker tycker jag eftersom det är ett budskap i filmen samt en annan sida av hela historien. Bra skådespelare fanns med också bl. Matt Damon. En av orsakerna till varför jag ville se filmen.

Ja, det blev ingen träning. Ont om tid och en massa andra orsaker. Fast jag fick en väldigt trevlig kväll med mina bröder. Dem är helt underbara. Skämtar, vi bråkar och har bara skoj. Lillebror tog med goda kakor som far vår hade bakat. Mums. Dem är så goda. Det är tur att det inte så många. Så jag har ätit 3 av 6. Ska spara resten nu. Pappa är grym på att baka, ja och laga mat såklart.



Ja, imorgon var det dags för jobb igen då. Det blir kort dag, skönt. Känner att jag vill hitta på något skoj. Får se. Hoppas det blir fint väder. Kanske tar en promenad. Men men.. Nej, tänkte kika på matchen. Den har hållit på nu i 10 min. Ska fortsätta titta..




Söndag 14:e mars

God morgon!

Håller på att packa ner lite träningskläder, ska iväg och träna strax. Ska bli skönt. Känner att det behövs nu. Är lite trög i ena armen. Ska se om lite träning kan hjälpa och mjuka upp det lite. Har precis ätit frukost och kikat lite på reprisen av Melodifestivalen (som sög, vinnaren är duktigt fast passar inte the big show). Well, well..

Ikväll blir det som jag tidigare sa bio. Syskon är i farten.. alla tre. Skoj. Sedan blir det väl lite käk efteråt. Som jag tidigare nämnde så blir det Green Zone, passar oss allihop perfekt. Tänkte först Hurt Locker (den som fick så många Oscars) fast nja, mer sugen på den andra filmen.

Just nu håller jag på att spränga Teairra Mari feat. Soulja Boy, Gucci Mane - Sponsor i mina högtalare. Den är ju så grym. Spelar den om och om igen. Kommer blir nästa veckas låt. Sjukt bra är den. Jaja, men nu måste jag sätta fart här innan telefonen ringer. Vi hörs senare ikväll igen.



P.s Barcelona mot Valencia ikväll kl.18.55 - ett måste. Jag måste börja hänga med nu när slutat börjar närma sig.

Lördag 13:e mars

God kväll eller rättare sagt God natt.! Ska alldeles strax krypa ner i sängen och kika på tv en stund. Kom hem för typ lite mer än en timme sedan. Är jättetrött. Idag slet jag som ett djur här hemma. Jag städade mitt rum. Det är nog första gången som jag verkligen städade så här ordenltigt. Hjälpte även till med andra grejer här hemma som jag är stolt över. Men självklart mest över mitt rum. Nu på kvällen var jag hos en kompis och kikade på Melodifestivalen. Usch, vad besviken jag blev. Fanns fler låtar jag tyckte bättre om.

Igår jobbade jag åter igen en hel dag. Fast denna gång så fick jag iallafall rast i tre timmar och under dem tre timmarna så mötte jag upp en kompis. Vi gick runt i Liljeholmens Centrum. Kikade och hittade nog en massa, men inget jag köpte förutom ett par nya snygga leggings med silver knappar på och sedan en grej för håret som skyddar det när jag fönar, plattar eller vågar håret. Kan behövas ibland.

Mamma är hemma igen.. och ni kanske undrar var hon har varit?! Jo hon drog till Berlin över dagen. Dem kikade runt lite och dem kom väl hem för ca.40 min sedan. Dem var jättetrötta..hehe. Just nu kikar jag på vad jag och lillebror ska se för film imorgon. Har ej bestämt en, men jag antar att det blir Green Zone. Det var nog den enda filmen som det funka för båda.



Innan ska jag möta upp Gisela och träna. Sedan ska hon iväg och jobba, så efter det träffar jag brorsan. Nåja, nu ska jag väl kika klart på filmen som går på tv4. Hörs imorgon igen!


Coming soon..

Wiie. Jag kikade på SF här om dagen för att se vad för filmer som kommer till sommaren och Eclipse (från Twilight saga) är en av dem. Slipper man vänta till november iallafall, vilket är bra. Gisela har lånat böckerna, men det verkar inte gå något bra. Så jag kanske snor tillbaka tredje boken och läser igen så man inte tappar handligen helt. Gillar jämföra böckerna och filmerna.

Kika.!


Torsdag 11:e mars

Snart dags att stiga upp igen. Jag är trött, bör egentligen sova fast jag har inte hunnit varva ner ännu efter den långa dagen. Det har varit jättemycket idag. Jag har jobbat, fått vara med på ett oväntat möte som varade i 2 timmar, tillbaka och jobba igen, lite rast och jobba igen. Jag är helt slut. Tack och lov får jag tre timmars rast imorgon. Tänkte då faktiskt möta upp en vän lite snabbt. Vi tänkte kika på lite kläder i Liljeholmens centrum. Ligger ju närmast.

Åh, min kära vän Karina var så snäll idag och köpte en stoooor och god avokado sallad till mig. Den var så god. Passade mig perfekt med tanke på den långa dagen och jag kände mig så nyttig. När jag slutade så tog jag faktiskt en rask promenad hem. Upp för backar och grejer..hehe. Jaja, ska väl släcka ner här nu och försöka sova. Sov så gott..


Dags att krypa i säng..

.. men först tänkte jag kort berätta om dagen. Inte för att det har hänt något värst intressant, men bara för att. Juste utbildningen idag gick bra och fick lära sig lite nytt. Nästa vecka har jag ett möte och veckan där på så har jag yttligare en utbildning att gå på fast då blir det inte på jobbet utan någon annanstans i stan (tror jag). Jaa det är så mycket grejer just nu alltså. Hur som helst efter utbildningen så hände det lite annat på jobbet som var lite tråkigt och lite annat som var lite bättre. Så kan det vara. Ja, jag träffade på min knas och skit vän Silvija idag också. Hon tycker inte om att jag säger bajs, skit och korv. Jag vet inte varför men bara för att reta henne säger jag det jämt till henne eller kring henne. Kan inte låta bli. Jaa, jag vet.. jag är fortfarande i kiss och bajs stadiet ibland.

Nu på kvällen gick allt bara bra. Fick träffa på en annan vän också. Det var skoj. Imorgon så tog jag på mig extra pass så jag jobbar HELA dagen - från morgon till kväll 8-21. Det är pengar vet ni.. och sedan fredag HELA dagen då med. Det bästa med fredagen är att jag slutar 13 och börjar 16. Tänkte kila iväg och kika kläder då. Slipper hänga på samma ställe då ju. Nå, helgen är jag iallafall ledig. Har lite små planer får se...

Nej, vet ni.. jag måste sova. Hela dagen.. *Puh* det blir till att vila nu alltså..haha.
God natt kompisar!






Onsdag 10:e mars

God Morgon!

Är allt bra med er?! Det gör det med mig iallafall. Kom på nu imorse att jag har en utbildning idag kl.13.00. NEEEJ. Håller på i tre timmar. Har gjort den utbildningen för två år sedan och nu är det dags igen. Hur som helst. Ny duschad och precis käkat frukost är vad jag har hunnit med. Sov morgon är alltid skönt. Du hinner så mycket då.

Nej, jag sitter här med blött hår så jag ska väl föna det och kika ut kläder jag ska ha på mig. Fick nyss ett samtal av en kollega. Måste köpa med mig grejer till jobbet.. Åh. Men men. Nej nu rullar tiden på här. Jag hoppas verkligen ni får en underbar dag i den fina solen och den blåa himlen!


I miss my shoes..

The element of freedom..

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar igenom Alicia Keys nya album.. Me like it. Hon är grym.. hennes musik är alltid något att lyssna på. Hon har jobbat med många andra artiser än bara en massa rappare och r&b sångare. Alicia har ju jobbat med Alejandro Sanz, Adam Levine, John Mayer, Cold Play, Lenny Kravitz mfl. Kul att hon vågar kombinera lite. Jag är ett fan av henne. Funderar starkt på att köpa hennes skiva. Får se.


The Element of Freedom

Ja, vad har jag annars gjort idag? Inte så värst mycket. Jo, var ju och träna med Ida och det gick bra. Kändes bra att gå därifrån. Vi prata lite om hur det går med lägenheten. Det har hänt lite sedan jag själv var där på besök. Men det rullar på för henne och hennes karl. Kul.

Ja, vackert väder igen. Underbart. Ja, annars idag så har jag tagit det lugnt. Juste träffa på min knas kompis Silvija när jag vänta på Ida. Fan, länge sedan jag sist såg henne. Funderade på att efterlysa henne nästan. Får träffa henne imorgon, men verkligen det var länge sedan. Messade med Danyelee också för ett par dagar sedan och med henne var det bra. Hon ville träffas och fika. Får se om jag kan fixa det. Okej, med andra ord så var det lite en tråkig dag. Kunde gjort så mycket men sket i det. Trist nog.

Nåja, i vilket fall som helst så är det jobb imorgon igen. Lite sovmorgon får jag så det blir skönt och sedan jobbar jag till kvällen..blää. Well, well people that's it. Tänkte kila och borsta tänder sedan sussa. Men ni får ha det bra!

God natt.

Tisdag 9:e mars

Bla bla bla.. går runt och grubblar en massa. Jobbigt. Saker som irriterar mig så. Vet bara inte vad jag ska göra.?! Gaah.. jaja snart är det dags att kila iväg och möta Ida. Vi ska träna. Haha, hon fråga nyss om jag kommer bli försenad. Helt otroligt :-) Jaha, ja jag har dock inte gjort något speciellt. Sov ut ordentligt gjorde jag. Och letat efter två av mina favorit armband som är borta. Dem ligger nog här någonstans, men jag vet dock inte vart. Ska fortsätta leta. En av många saker som irriterar mig.

Igår tog jag med mig en semesteransökan blankett hem. Måste ju börja söka semester. Har dock ingen aning när jag ska ta den här gången, men nu vill jag ha en fyra veckors ledighet istället för tre veckor. Vill göra något skoj. Fast jag måste se vad det är för planer inför sommaren innan jag söker så jag vet när på ett ungefär jag ska söka. Alltså kring vilken månad.

Jag gillar köpa smycken som stödjer olika fonder. Här under har ni två av dem.


Stödjer Hjärt - Lungfonden.


Stödjer Bröstcancerfonden.

Det är det rosa armbandet som har försvunnit. Jag måste leta som en galning. Får göra det när jag kommer hem senare. Nu måste jag byta om och packa väskan. Hörs senare!


Veckans låt..

Wow.. denna låt är verkligen fin. Kelly Rowland tillsammans med Michael Buble och låten heter How Deep Is Your Love. Jag väntar på att Kelly Rowland kommer ut med något mer för hon är ju grym. Listen for your self..

Kelly Rowland feat.Michael Buble - How deep is your love


Internationella kvinnodagen

Idag fick jag många "Grattis", ska jag vara ärlig så visste jag faktiskt inte varför. Pinsamt. En person sa just "Ha det äran" och jag sa "Huh?, för vadå?". Då visade det sig att det just var Internationella Kvinnodagen. Ja, så jag antar jag får säga *Grattis* till alla kvinnor. Var starka och inspirera varandra.

Just nu kikar jag klart på Oscarsgalan. Håller typ på att somna, men inte för att det är tråkigt utan för att jag är så pass trött. Tänkte se klart Oscars och sedan sussa. Vår el kom tillbaka precis klockan 18.00. Sjukt. Nej ni vet ni vad. Håller på att somna just nu så jag ska parkera huvudet på huvukudden.

Jaja mina vänner vi hörs imorgon igen! God natt å er,


Måndag 8:e mars

God eftermiddag! Ja, just nu är jag inte glad. Strömavbrott hos oss. Fan hela området här är ned släckt, jobbigt nog och det är trist. Sedan vet man ju inte heller när det kommer tillbaka igen. Blir lite smått irriterad över det. Så här stod det när jag kikade på internet.



Klockan 18.00 liksom. Fan. det är långt kvar tills dess. Eller haha, ja okej om mindre än en timme ungefär. Men ändå. Ja, pratade med mamma nyss. Hon ska få ringa och klaga när hon kommer hem. Grejen är ju att vi bor ganska högt upp och när hon kommer sedan så måste jag ner och möta henne med ficklampa så hon hittar hem. TUR att det är ljust ute nu. Annars hade det varit jobbigt. Okej ska inte tjata om detta nu. Blir bara irriterad.

Ja, inatt var det Oscarsgalan. Spelade in den och höll precis på att kika på den innan allt slocknade ner här. Fina klääningar var det. Hittade nog några jag tyckte var mer finare andra. Men ja, jag såg ju faktiskt lite imorse också och då var det ett uppträdande som höll på att framföras av en massa dansare och ni kan ju gissa vilket?! Just precis. Dansaren från So You Think You Can Dance var med. Faktiskt, det var lite kul och se.

Jaja, mamma kom precis. Fick hjälp av grannen med lyset upp för trappen. Skriver igen senare.


Söndag 7:e mars

God Morgon på er!

Igår var jag helt slut så jag däckade så fort jag kom hem nästan. Vaknade upp vid halv två och insåg att det var dags att stänga av tv och datorn eftersom jag skulle upp 06.30 nu på morgonen. Sovit gott har jag iallafall gjort och hade nog velat sova en stund till tror jag. Men jag jobbar hela dagen idag. USCH, orka. Fast okej tiden går ganska fort ändå.

Anyway, igår jobbade jag till 14.00. Mötte sedan upp Malin och vi drog till bror min. Som sagt det är en lite resa att ta sig dit. Bussen går därifrån en gång i timmen. Suger lite, men det gick bra både fram och tillbaka. Vi hade trevligt och kikade lite på lägenheten och snacka skit. Efteråt drog jag och M vidare till stan och mötte upp hennes karl och Marie. Hungriga var vi så vi drog och käka i Zinkensdamm. Trevligt var det eller rättare sagt så hade vi roligt. Träffade på många konstiga människor. Kan också vara en del till varför vi hade kul.

Fast det bästa med gårdagen var nog att det var sådant fint väder. Helt underbart. Blå himmel och grejer. Satt ute igår en stund och det  var jätteskönt. Jag hoppas på fler sådana dagar. Typiskt bara att jag jobbade igår på förmiddagen för det var verkligen super skönt.


Solen sken och bländade.. inte ett enda moln på himlen, sjukt.
 
Ja, vad händer mer igår?! Nej ingenting. Nu har jag fått i mig lite frukost och duschat lite snabbt. Klätt på mig har jag också gjort.. halleluja. Första gången jag gör allt precis när jag vaknar. Åh, ikväll är det en kväll jag ser fram emot. Det är ju Oscarsgalan. Kommer visas på Kanal 9 och börjar visa lite "innan snack" redan vid kl.22.55. Fast själva galan börjar inte förrän 02.30 och slutar 06.00 imorgon. Sjukt, men okej själv kommer jag spela in den så på tisdag (min lediga dag) så kommer jag sitta hemma och kika på den. Några från So You Think You Can Dance kommer att dansa, framföra något.

Ja, det var väl allt. Ska sätta på mig en tröja, smita på toa, borsta tänderna och sedan dra till jobbet.! Men ni får ha en jättefin dag om det blir lika fint och skönt idag med.


Fredag 5:e mars

God dagens!

Jag är så glad över den blåa himlen och den lilla solen som lyser lite grann. Det ger en - positiva tankar att våren börjar närma sig. Ja, jag har inte gjort så mycket nu på morgonen. Har kikat lite på tv som jag alltid gör på morgonen och ätit lite frukost. Snart ska jag klä på mig och börja rör mig till jobbet. Idag jobbar jag kväll och sedan så jobbar jag hela helgen också.

Okej min vänner. Jag tänkte sätta igång lite musik och sedan börja göra mig i ordning. Så vi hörs! Nu får ha en jättetrevlig dag och helg.




Åhh, igår fick faster träffa sin favorit.. Jag träffar Romeo så sällan nu för tiden så det var roligt att träffa honom igår.

Gårdagen

På isen från Kungsträdgården..


Här satte dem på skridskorna. Det roligaste var väl när dem skulle ta sig därifrån till isen..haha


Gisela hjälper lilla Caroline lite grann..syskonkärlek..



Ja, även Roxi fanns till hands för lilla Carro.. säger ju det..syskonkärlek.


Alla fyra i en klunga..

Från Heron Citys biograf, premiären på Alice I Underlandet.


På med brillorna..


Hela gänget (Roxi's hår syns lite här på hö.sida) :-)


Söta unge.. Du är så knäpp, men ändå så rolig.

Nej, men jag är nöjd med gårdagen. Tråkigt bara att jag inte var där när Gisela ramla. Det var ju därför jag följde med. Jag åkte inte eftersom jag inte kan. Fast..haha.. det var ett par igår som åkte. Lite äldre, kring typ 40. Dem ramlade i stortsett i omgånger. Först kvinnan.. sedan efter ett tag så kom hennes karl och ramla på exakt samma ställe. Sedan fick kvinnan svårt att stanna så hon åkte rakt in i staket. Haha, försökte hålla mig, men hehe det var svårt för det såg roligt ut.. Men jaja.. jag är trött nu så det får vara allt för idag. Men vi hörs imorgon bitti igen.
God natt på er!!


På hemmaplan.

Då var jag hemma igen då. Kom för typ en timme sedan. Pratat lite med mamma visat bilder på brors nya lägenhet som var jättefin. Känns dock som han bor ute i ingenstans. Så annorlunda bara att vara där. Men jag ska berätta kort om dagen. Grejen var att jag egentligen skulle tränat med Ida idag. Fast jag hade glömt bort att jag lovat bror att hjälpa lite med lägenheten.

Han flyttade ju som sagt i måndags, men det är lite små pyssel och sådant som vi höll på med. Möblerade om lite, fixa och dona i hans mini klädkammare (människan hade bara slängt in en massa grejer), höll på och koppla med massa sladdar så alla datorer där skulle kunna få internet, skruva isär lite grejer så han skulle få bättre plats med saker och ting. Ja, det var lite att göra. Satte även upp lite tavlor. Jag kom med lite ideér vad jag tyckte bror bör göra. Får se om han lyssnar på mig.

Mötte bror tidigare i Täby Centrum. Medan han käkade så sprang jag runt i lite affärer och fynda lite. Blev väldigt glad att jag hann köpa lite till mig själv.. skönt faktiskt. Så det var min dag. Nu ska jag bara plocka bort lite kläder från sängen och vika sedan tänkte jag lägga upp bilder från igår.. Fan att jag inte har något på Gisela när hon ramla på isen igår..haha..

Återkommer snart.!


Torsdag 4:e Mars

Tjena. Är inte hemma just nu så jag ska inte skriva så mycket. Är nämligen hos bror min. Vi pysslar lite i hans lägenhet. Ska väl snart röra mig hemåt. När jag kommer hem så ska jag visa lite bilder från gårdagen. Haha, finns en del roliga faktiskt.

Idag var vi i Täby Centrum innan. Köpte faktiskt lite grann. Är så nöjd. Köpte faktiskt ett jättefint armband som stöttar Hjärt och Lungfonden (tror jag, om jag minns rätt). Kikade lite på byxor och skor också. Inget vi köpte, men kika på. Som sagt visar lite senare. Dagen har iallafall varit lugn. Jag berättar mer senare. Ska fortsätta hjälpa bror min med små pyssel. Fan, skulle ha tränat idag egentligen fast det fick jag hoppa över.. Förlåt kompis!

Vi hörs senare!

En lång dag

tjallå!

Ska gå och lägga mig nu. Tänkte bara snabbt slänga in ett litet inlägg. Ja, som sagt idag var det skridskor åkning, middag och bio. En väldigt trevlig kväll hade vi. Jag ska berätta mer om det imorgon eftersom jag måste sova nu. Imorgon ska jag iväg igen fast lite tidigare dock. Jag kan visa lite bilder imorgon innan jag drar och berätta lite mer. Vi hade super skoj. Skämta en massa och juste filmen Alice I Underlandet är en helt OKEJ film. Se den.



God natt på er kompisar.. vi hörs imorgon igen!


Onsdag 3.e Mars

God morgon!

Jag har sovit riktigt gott inatt måste jag säga. Helt sjukt. Jaha, lite sol dök det upp idag. Lär väl försvinna snart. Skulle ju iväg och kika lite kläder, men orkar inte så det blir imorgon. Jag sov så länge idag att det blir lite sent känns det som. Kommer bli stressigt att ge sig iväg snart. Eftersom jag ändå måste hem innan vi ska iväg senare. Så isället tänkte jag vika lite tvätt, byta sänglakan och plocka ur diskmaskinen. Så får jag lite gjort här hemmma iallafall.

Ska kika klart på Ellen Degeneres - hon är så j*vla rolig. Jaja, men jag hoppas ni får en riktigt bra dag. Kanske skriver något innan jag drar. Hej så länge!




I mina älsklingstofflor..

Ny låt.

Ja, Mary J Blige har ju ett nytt album fast det är fortfarande bara en låt jag verkligen fastnat för och det är I Am. Den är ju så bra. Så det får bli veckans låt. Det kanske kommer dyka upp en till. Så mycket bra som spelas just nu.

Mary J Blige - I Am


Om imorgon.

Hahaha.. nyfikna människor. Okej, men det är inge märkvärdigt. Imorgon blir det först lite shopping. Underbart! Behövs faktiskt. Ja och senare så ska jag och några vänner åka skridskor. Okej nu ljuger jag. Räkna inte med att jag åker skridskor direkt för det kan jag inte och jag tänker inte skämma ut mig heller. Kommer se värre ut än Bambi på is ju. Stå på alla fyra skulle jag säkert göra.


Detta skulle i stort sett kunna vara jag. Kan se det framför mig. Jag står på alla fyra. Kan inte komma upp och dem andra kommer och drar in mig igen. Nej, nej, nej.. det är därför jag inte ska åka skridskor för jag vill inte skämma ut mig vilket jag vet att jag kommer att göra. Hahaha.. ser mig själv med hjälm och tant skridskor.. Nej haha. Jaja men senare på kvällen så ska vi alla sedan på bio. Vi ska se Alice I Underlandet 3D (tror jag det är, om inte vanliga).

Så, så ser morgon dagen ut. Roligt huh?! Hoppas det det blir hyfsat väder ändå. Skulle bli lite sol, men snö på eftermiddagen.


Hemma igen.

Hallå igen!

Fick precis mat på rummet av mamma. Så just nu så sitter jag här ny duschad och tittar på Vänner och det är alltid lika underhållande. *Puh*.. Jag är helt slut. Vi verkligen körde på idag. Det var lite mer folk idag än vad det var i söndags. Fast okej det är ju vardag. Men det gick bra faktiskt.

Nå, jag ska väl käka klart sedan kan jag berätta vad som händer imorgon. Hej så länge!


Tisdag 2:a mars.

Läget my friends?! Med mig är det faktiskt super duper. Fick ett info meddelande av Gisela angående imorgon. För imorgon händer det minsann grejer. Hela dagen är ju i stort sett fullbokad. Fast det ska bli jätteskoj. Måste bara komma ihåg att klä på sig varmt. Kan berätta senare vad det är som händer imorgon. Jaha, sedan messade Ida för att påminna om att vi ska träna senare när hon slutat. Lovely.

Ja idag så har jag jobbat. Kom hem för drygt en timme sedan. Har inte hunnit göra så mycket. Kikat lite i nya Sofis Mode, tänkte passa på att bläddra lite Aftonbladet också. Köpte även en grönsakssallad med ost och skinka på vägen hem. Tänkte mumsa i mig den och vila en stund innan det är dags att dra och träna. Men vi hörs senare!




Hemma från jobbet..

Kom hem för inte så länge sedan. Nu har det blivit lite kallare ute, all blask hade frusit till is nämligen. Fast jag kan väl inte påstå att det var halt. Värre tidigare idag då jag gick till jobbet. Jaja, har käkat en jättegod middag och satte på tv ett tag nu. Knäppt att man håller på att göra om eller förnyare olika serier. Beverly Hills 90210 finns det ju en nyare nu som endast heter 90210. Melrose Place (den gamla) heter samma som den nya Melrose Place. Äsch, tror dem börjar få brist på nya serier i U.S.A så dem tar upp dem gamlar istället..hehe.


Kycklingfilé med sötsursås, ägg och grönsaker.. Det var så gott.

Nej ni, nu ska jag väl smita till badrummet och borsta tänderna och krypa i sängs. Juste bror min ringde nu på kvällen när jag hade slutat och han berättade att det hade gått bra idag med flyttningen. Skönt. Så han är super glad nu över att fått in allt och har börjat fixa och donat en massa. Så på torsdag förmodligen när jag är ledig så drar jag dit en sväng för att checkar hur det ser ut. Ja, det var väl allt för idag då! God natt på er så hörs vi imorgon igen!


Dags att dra!

Okej mina vänner då var frillan fixad, kläderna är på och så nu är jag redo att gå. Jag jobbar kväll. Detta väder var väl inge höjdare att gå ut i. Men så är det. För att ta oss till finare och bättre väder så måste vi gå igenom det blöta, blaskiga snön fast så fort solen kommer så torkar marken. Men det kommer vara blött ett bra tag framöver.

Jaja, ni får ha en trevlig måndag - kväll. Så hörs vi!


Saknar vi inte lite?! Hehe.. (en fin sommar kväll på väg hem från jobbet)

Ha det gött my dear friends.!

Later.


Grotta?!

Igår när jag och Gisela stod och prata så länge så var det en stor snöhög brevid oss. Så vi stod och sparka i den tills det blev stora - djupa hål rak in. Haha, så barnsliga vi är alltså när vi hänger tillsammans. Men det är det som är det roliga tycker jag. Fast okej vi kan ju vara seriösa också.. ibland?! Hehe.


Visste blev det lite mysigt..

Jaa, jag fick ett mess av Ida imorse. Messade henne igår kväll (tror jag det var). Frågade om hon hade blivit frisk och det hade hon. Så då bestämde vi att vi skulle träna i vecka. Eftersom jag jobbar konstigt i veckan så blir det imorgon och på torsdag. Great! Det blir toppen för mig. Känner nu att det måste ske lite oftare. Jag är dock glad att det är några nu av mina vänner som träna där och att jag kan gå med olika (eller alla tillsammans) ifall ingen annan kan. Nej, jag ska ta itu med rockmormor frillan nu. Snart dags att dra. Halt ute antar jag så det är lika bra att gå i tid.


Måndag, 1:a mars

God morgon kompisar! Oh my god, jag exprimenterade igår med mitt hår. Jag gjorde inbakade flätor i hela håret så idag ser jag ut som Tina Turner. Haha.. måste fixa detta projekt innan jag går till jobbet för det ser så hemskt ut annars. Jaa, som sagt idag är det dags för jobb igen.. bläää. Kan inte snart vara dags att söka semester, man måste ju börja planera lite. Men det är vissa människor jag måste prata med innan det är dags att börja söka.

Nå, gårdagen var ingen märkvärdig. Mamma fick igång lite av min tvätt vilket var skönt. Sedan passade jag på att dammsuga golvet, moppa golvet och rensade tvätt och damma av lite kring tv:n - sängborden etc. Så det kändes bra. Tänkte byta sänglakan nu innan jag gick till jobbet, men det kommer jag inte att hinna. Igår så träffade jag även Gisela SENT på kvällen. Lämnade träningsväskan och sedan fick hon låna alla min Twilight böcker (alla fyra av dem).



Åhh igår mumsade jag i mig körsbärstomater. Det är ju så sablans gott alltså. Men hur som helst så var gårdagen en underbar dag. Fick mycket tid för mig själv och fick lite gjort här hemma faktiskt. Idag är storebror i farten istället. Han flytter ju idag. Hoppas det går bra. Tänkte ringa senare kanske om jag kommer ihåg för att kolla hur det har gått. Dem har ju inte direkt tur med vädret....


RSS 2.0