Första advent..

Ja första advent är det minsann. Kul. Läntar till julafton som bara den. Men inte till julhandel. Usch, MARDRÖM. Ska börja skriva små listor till dem jag ska ge och vad. Inget dyrt, absolut inte. Inte i år iallafall. Det har varit en lugn dag idag. Satt upp julstakarna som nu står och lyser i fönstret. Märkte ni den tjocka dimman idag?! Läskigt. Blev tvungen att öppna balkongen och mitt fönster på rummet för att se att det inte var någon illusion. Mamma brukar koka potatis och då brukar det ibland bli immit på fönsterrutan i köket, men jag tyckte det var likte konstigt att alla fönster helt plötsligt inte gick att titta ut ifrån.

Nej gud, när märks det att julstämningen är igång. Har redan fått en julsång på hjärnan som faktiskt Charlotte Perelli sjöng i fredags på Tv4:s Nyhetsmorgon Efter tio. " Hur kan man leda en kung ". Whitney Houston sjöng den låten i filmen The Preachers Wife. Lyssna själv nedan. Låten är inge fartig, men väldigt vacker. Jag gillar den något otroligt. " Who would imagine a king".




Nej, jag ska väl tvätta håret och krypa ner snart. Imorgon är det dags för att jobba igen. Men tack gode gud för att det inte är något långt pass utan bara några timmar. Ser fram emot morgon dagen för övrigt också. Ni ska få veta imorgon. OOh.. nu går Troja filmen på tv också. Perfekt.!

Ha en trevlig första advent!



El Clasicó

Vad jag gör nu?! Vad tror ni! Kollar på El Clasicó såklart. Barcelona - Real Madrid matchen. Missade den förra så det är bra att jag ser den nu. Missade dock första halvlek, men jag hann hem till att se den andra halvlek. Bror min höll på uppdaterad. Han ringde precis då när Zlatan gjorde 1-0. Okej, killen har talang. Ni vet ju vilket lag jag håller på. Men det är så synd att så många nya kommer och gamla har slutat. Inte bara i Barcelona utan även i Real Madrid.



I Barcelona så har ju mina favoriter slutat. Ronaldinho, Samuel Eto'o, Deco, Edmilson, 2 holländare jag inte minns namnen på, Guily och mfl. Det är trist bara att så många av dem är borta. Men jag vet att det fungerar inte så att man jämt stannar i samma lag. Men okej det har kommit andra bra spelare också som Henry, Zlatan och Bojan mfl.

I Real Madrid har även där försvunnet en del. Robinho, Ronaldo, Beckham, Cicinho och mfl. Men det har kommit en del också. Kaká och C.Ronaldo t.ex. Kvar är ju även t.ex. Sergio Ramos, Raul. Så det är bra. En av mina favoriter från Brasilien. Nej jag ska väl kika. Slutar vilken minut som helst snart.!


Matlagning

Kom på en toppen idé imorse. Ville ha en av mina favoriträtter så jag föreslog att vi skulle käka det till middag. Då kom mamma på den briljanta idéen att jag skulle laga middagen då. Tänkte först "..nej.." men jag ändrade mig ganska snabbt. Så jag har lagat mat idag. HA, jag är inte så okunnig ändå. Är väldigt stolt över mig själv med tanke på att jag tyckte det var JÄTTEGOTT.





Jag lyckades och fick godkänt. Wiiie. Men jag gillar fortfarande inte laga mat. Fast jag vet att jag måste kunna. Vi får se på måndag när det är dags att baka inför julen. Det ska bli ännu skojigare.. Ser fram emot det.


Shoppat med lillebror

Men hallåå!

Sorry, inte bloggat så mycket. Men här är lite från dagen iallafall. Tidigare idag så mötte jag upp lillebror inne i stan och då köpte vi hans tidiga julklapp. Vad det blev?! Ja, det fick bli en jacka han önska sig. Det blir från både mig och storebror för den tycker jag han är värd och en liten gråhalsduk på det. Vilken julstämning i stan. Dekorationer och en massa glitter och blinkande lampor överallt. Fint. 

Träffade även på två gamla klass kompisar från gymnasiet. Skoj. Blev lite chockad faktiskt. Som sagt, denna vecka har jag minsann träffat många, och oväntade människor.

Okej, men lillebror och jag kikade i ganska många affärer. Passade även på att käka lite också. Vi hade en trevligt och roligt idag. Han köpte en ny rubikskub också. Skulle försöka visa mig idag igen.. haha fattar verkligen noll av det hela. Går alldeles för fort. Bara jobbigt att se.


Tacos... mums.

Kika på den fina jackan lillebror fick, stod länge och funder. Tillslut slog vi till.




Han sitter med den där kuben vart vi än är, när vi äter eller är i en affär. Här sitter han på tåget hem. Han är allt rolig. Men vi har haft skoj.


091127

God Morgon på er! Klockan är fortfarande ganska tidigt. Själv ligger jag i sängen käkar lite frukost. Måste få i mig något annars somnar jag vet ni. Idag fyller mor min år. Det hemska var att jag knappt fick fram orden "Grattis" nu på morgonen. Det är fortfarande tidigt. Så jag viskade orden nu nästan, men jag rekommenderade att vi skulle gör ett bättre försök senare istället. Om kring en halv timme så ska jag klä på mig och gör mig redo att sticka till jobbet.

Skulle nog kunna ligga kvar en timme till. Men då hinner jag inte. Trist. Hmm..ja efter jobbet ska jag in till stan. Ska kika på lite saker och ta hand om en annan grej. Viktig grej vet ni. Det bästa idag är väl att det är FREDAG!!!!!! Wiiiie.. Vilken tur man har alltså. Så ikväll firar vi mor. Det blir bra. Jag har haft något att göra varje dag den här veckan och det har ju varit skönt. Träffat fina vänner, betalat räkningar, städat och nu fira mamma. I helgen blir det en tur till stan och sedan får vi se om det blir lördag eller söndag.

Nej, skriver senare igen. Ha en bra dag!



GRATTIS MOR MIN, DIN DAG OCH JAG HOPPAS DEN BLIR TOPPEN.!
VI SES JU IKVÄLL OCH DÅ BLIR DET LITE KALAS..!


Torsdag, A lovely day

God Morgon! Eller God Eftermiddag!
 
Kan ju inte direkt säga att jag vaknade nyss utan jag har varit vaken ett tag nu. Har hunnit käka frukost och betalat räkningar. Upptäckte då att en autogiro dragning som skulle dras förra månaden inte gjordes. Shit. Ska dit till stället imorgon och fråga varför och om jag kan betala på plats. Sådant är ju viktigt. Nå, jag är på gott humör..hmm varför?! Kika nedan. Inte varje dag man vaknar med en blå himmel i syn. Tyckte väl att det var ovanligt ljust ute. Underbart!



Ligger fortfarande i sängen och kikar på tv. Lat av mig. Men jag ska gå och upp och göra mig i ordning nu. Börjar jobba om en och en halv timme. Ska sätta på lite musik så kommer jag igång bättre. Vet inte varför, men många tjejer (som jag känner iallafall) behöver musik när man städar och gör sig i ordning. När jag städar vill jag helst ha musik på. Samma när jag ska göra mig i ordning. Don't know why! Nej jag ska trycka igång Keyshia Cole's skiva A different me.. bästa just nu!!



Nåå, hörs förmodligen ikväll! Annars tomorrow, who knows?!´
Ha en underbar dag idag!


091125

Tjena mitt bena.!

wiiie, I've got my money! Pay-day. Men jag förlorar mer än hälften och det suger. Men det kallas räkningar, så det är inget jag kan göra åt det. Nå, dagen har iallafall varit toppen. Fick en lugn morgon. Började vid 11 och slutade vid 18.30. Efteråt mötte jag upp Malin och den sötaste ungen på jorden just nu - Noelia. Hon växer allt mer och mer.. (Jag menar inte i flera meter, utan utvecklas och så. Man ser skillnad om man kan förklara så)... Så söt hon är. Sedan drog vi till Zinken och käkade. På t-banan träffade vi en annan gammal kompis till oss. Snackade lite. Nå, senare mötte Frida upp oss. Då passade vi på att busa lite med lilltjejen medan Malin ääääntligen kunde få äta.

Hon är så sablans lik Malin när hon var liten. Så läskigt att dem är så lika. Men hon är helt underbar och hon är så himla rolig. Den där lilla ungen får vem som helst att le, jag lovar.


Med moster, hehe.. fick fram ett litet smile.


Zinken's t-bana i väntan på tåget.


Åh, hemma hos moster. Lite nyvaken..


Mamma Malin - En person jag absolut är stolt över att känna. Den mest ansvarsfulla människa jag känner.

Så konstigt att så mycket sker denna vecka. Får träffa alla mina vänner och oväntade gamla vänner också. Helt otroligt att jag hinner med allt. Får se om jag träffar Gisela också, om hon blir kry. Skönt att ha sina gamla vänner omkring sig nu. Jag har dem bästa och snällaste vännerna. Dem är absolut GULD VÄRDA. Mamma fyller år på fredag också. Kan den här veckan bli bättre?! Ajuste. Grattis till Ida och hennes karl. Vad roligt att ni fick lägenheten.! 

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kika på lite tv. Sedan blir det till att sova. Tack gode gud för min sovmorgon imorgon. Skönt! God natt på er!



091124

Tjena..! Sitter och kollar på Navy CIS: Los Angeles och knaprar på onyttigt. Sedan lyssnar jag på ljuvlig musik som går i mina högtalare. Kort om dagen?! Mötte upp my god old friends Jennifer och Joakim. Det var trevligt, Joker bjöd på god mat (som vanligt). Snackade och hade trevligt. Tidigare låg jag i sängen och dega. Passade på att ta en sovmorgon. Men nu på kvällen fick jag ett ryck och städade rummet så nu är det fint här igen. Bara att dammsuga. Fast så duktig är jag :-)



Hehe, det jag gillar med dem här två knasbollarna är att dem är så lika varandra på sättet ibland. Dem gillar sina mobiler klart och tydligt.. hehe.





Pratade med sjuklingen Gisela idag också, stackarn. Hon börjar bli frisk, men jag avvaktar att träffa henne några dagar till så jag inte åker på någon förkylning. Har inte råd att gå och bli sjuk. Men när jag pratade med henne kom jag på en briljant ide. Ska inte avslöja den än, men det var ganska kul.

Nååå.. ska fort sätta kika.


Baby shoes

Wow, tänkt att man själv har varit så liten. Här är mina "bebis" skor. Okej inte bebis , men jag väl runt 2-3 år kanske. Shit. Det var länge sedan. Far och mor samlar på sig en massa saker som jag och mina bröder hade när vi var små. Det är ganska kul att kika på ibland. Speciellt fotografier som pappa visade i söndags. Hahaha.. lillebror kallade mig "hippie". Ja, det var ganska kul. Men alla ändras ju, fast jag kan väl hålla med om det lite grann. Såg ut som det nästan.


My baby shoes..


Ny låt...igen

Ja, eftersom det är ny vecka kan jag äntligen dela med mig av låten som sönder spelas i mina  högtalare just nu. Leona Lewis - Whatever it takes. Inte ny direkt. Men jag har aldrig hört den tidigare. Är nämligen öppningslåten för serien Taking The Stage. Fastnade för den då. Sedan googlade jag fram vilken låt det var. Såg att det då var Leona Lewis då som sjöng den. Me like it a lot.

Lyssna, den är super bra!




Måndag 091123

Som vanligt, trög på att skriva. Men ja vart ska jag börja någonstans. Dagen har varit bra. Är dock ganska trött nu, vet ej varför. Sov ganska dåligt inatt. Kom för mycket tankar och det gör ju ofta att man får svårt att sova. Sedan känner man sig pressad till att sova eftersom man tänker " SHIT, måste sova ska upp om några timmar". Men hela dagen har gått bra.

Efter jobbet traskade jag hem. Bytte om lite snabbt och gjorde mig i ordning för att sedan smita iväg och möta upp Ida. Drog till Gamla Stan och fikade. Pratade "framtiden". Skönt att höra att inte bara jag funderar på den. Men det var väldigt trevligt. Försöker hålla kontakten nu och det känns bra. Hahaha, vi har planer för nästa år. Vad har jag gett mig in på?! Nej, inget märkvärdigt :-)





På vägen hem mötte jag yttligare en gammal kompis. Wiiiie. Jag blir överlycklig varje gång jag ser honom eller hans kompis. Så sällan man träffar dem (en gång om året kanske om jag har tur). Vänner som man har känt sedan man var liten. En gång i tiden var dem mina sk. "bästa vänner". Fick lite sällskap då medan jag väntade på mor min iallafall. Kul att det gå bra för honom och hans kompis. Stolt över dem.

Juste lill Danyelee kom förbi jobbet idag också. Jättekul att träffa henne. Hon är en bra förebild för mig. Satsar stort och är tillbaka vid skolbänken igen för att göra något med sitt liv. Tack för dem snälla orden idag. Behövdes höras.


Familjeträff

Sorry för att jag inte har skrivit något. Hade inge större lust tidigare idag. Vet inte varför. Men hur som helst. Jag vaknade imorse av att bror ringde. Minns dock inte vad han ville men, men. Jag låg kvar i sängen lite längre idag och bara dega tills jag insåg "..shit, måste börja göra mig i ordning..". 

Tog som sagt ledig idag och jag + övriga i familjen överraskade vår kära far. Han fyllde år igår ju, så idag åkte vi över och överraskade honom. Köpte en skjorta och en snygg tröja till honom. Fick även 200:- i presentkort på Dressman som han kan handla vad han ville för. Liten blomma också på det. Sedan oss såklart som kom och överraska honom. Han uppskattade det hela jättemycket och vi hade super skoj allihopa. Mycket skratt och minnen. Vi samlas så sällan allihop på pappas sida så det är alltid lika roligt att träffa alla. Bästa kvällen på länge. Han blev väldigt glad när han fick höra att jag tog till och med ledigt för att komma och besöka honom. Kul.

Men vi fikade och käkade lite hemma gjord is tårta. Så sablans gott. Den är suuuper.



Lillebror har gått och blivit kaxig. Har lärt sig lösa hela rubikskub. Oh my god. Han skulle lära mig, men jag blev bara snurrig av mig. Men som sagt - han är geniet i familjen.



Skickligt iallafall.



Haha.. jag och far är likadana, undviker och gömmer sig från kameran. Fast tar gärna kort på andra. Speciellt på varandra eftersom vi alltid undviker kameran i vanliga fall. Mina bröder är duktiga på att alltid ställa upp på ett kort. Dem gör med mest grimaser och konstiga - flummiga miner. Men jag älskar dem ändå.

HA! Juste Brorsan och jag stod och bråka inne på Dressman. Sedan la sig två som jobba där i sig också. Det blev jag mot bror + dem som arbeta där. Pinsamt?! Skojar ni. Typiskt bror att alltid ställa till scen. Sedan när jag och lillbror smet in på ICA snabbt så ser vi att bror igen gör något ovanligt. Sitter och pratar med en helt främmande pensionär gubbe med rollator angående *Postkod miljonären*. Dem tycker det hela är en bluff och att vi ska sluta spendera pengar på något så onödigt. Jaa, bror min vågar säga exakt vad han tycker till vem han vill, när han vill. Om någon säger något fel eller har något emot honom så är han som en haj och säger ifrån på direkten. Som sagt älskar honom ändå. Hahaha.. ni flesta vet hur han är.

Ska sova nu. Men det var lite om dagen! Sorry igen för att jag har varit lite rutten på att skriva!
God natt!


Trist.

Tjena galopp..!

Skulle ju sett New Moon idag. Var såååå nära. Hände en grej med min lilla flicka. Trist alltså. En annan gång. Det var liksom en lite efter födelsedags present från mig. Men, men kan inget göra. Förlorade även 200 kr på det också. Yttligare trist. Men jag kan inte skylla på någon utan bara ta det som hänt och bara vara lugn. Lite trist när man sett fram emot det bara. Annars förutom allt detta? Jo det är väl bra, dagen har även gått väldigt bra.

Just nu har jag ett litet dilemma. För på tv så går nämligen min favorit film. Hmmm, vilken? TRANSFORMERS.. wiiiie. Men samtidigt är jag sugen på Twilight filmen och på att läsa den tredje boken av Twilight Saga: Ljudet av ditt hjärta. Tusan också. Måste ju göra något eftersom planen för ikväll sprack. Imorgon har jag en semester dag och jag kan inte avslöja ännu vad som ska ske. Men i vilket fall som helst så har jag nu poppat popcorn och har förberett för vad jag än bestämmer mig för.



Usch, känner mig som värsta besatta nörden som tjatar om dessa böcker och filmer. Men jag gillar dem. Första gången min kompis tvingade mig att se den filmen trodde jag att jag skulle dööööö av tråkighet i bio salongen. Tänkte "Shit, det här kan inte vara sant? Ska jag tvingas sitta här i 2 timmar för en sabla skit film" som senare visade sig vara en grymt bra film. Efter filmen tänkte jag.. "Men hallå, vad hände sedan då?". Min kompis berätta då om böckerna. Första gången jag verkligen fastnat för böcker på det här viset. Lyckat huh?!

Jag, men jag är verkligen en Action människa. ÄLSKAR action. Speciellt sådant som är omöjligt i verkligheten. Komedi, drama och thriller går också hem. Men skräck och romantik is BORING and scary of course.. Folk tänker "huh, action..?! Verkligen?!" Vadå. That's me.

Nåja, ska lyssna klart på en nya låt. Har 3 nya låtar inför nästa vecka redan av Keyshia Cole, Corey Williams och Shakira.

Ha en trevlig kväll i vilket fall som helst.!


(Cumpleaños feliz papi)

091121

God Morgon!

Klockan är fortfarande tidigt. Ska gå och jobba om en timma och en halv. Men jag jobbar inte så värst länge. Skönt. Förhoppningsvis ska jag gå och se den nya filmen *New Moon*. Om vi får biljetter. Slutsålt ganska fort. Sjukt alltså. Idag är det iallafall inte vanlig dag, utan det är min fars födelsedag. Wiiiie!! Grattis far min. Skickar ett sms meddelande senare också eller ringer. Tog ledigt imorgon. Ska inte avslöja något i för väg, men det finns en tanke bakom det hela :-)



Nej, ska förbereda lite innan jag drar iväg. Har lite att kolla och så. Men vi hörs antingen innan bion eller efter. Men annars får jag hälsa er en riktigt bra dag! Sköt om er!


Att vara stark

Ibland behöver vi höra ord som vi oftast inte får eller vill höra. Du gör allt för att hålla dig på gott humör, låtsas som ingenting. Men vi behöver egentligen bara acceptera saker och ting. Få höra sådant vi inte vill. När vi har gjort det är det bara resa på dig igen och gå vidare. Fast varför är det så svårt ibland?! Fann den här dikten och tyckte den passade just nu. För mig iallafall. Men det kan vara en påminnelse för er när det blir eran tur.


Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.


Frukost!

Tjena. Har precis gjort frukost. Det ska bli väldigt gott. Mörkt bröd med lite skagen, kokt ägg, bland yoghurt och ett glas mjööölk. Mums.. Vet ni?! Det var första gången jag kokade ägg helt utan övervakning. Jaaag veeeet. Säg ingenting. Koka ägg är väl inget. Men jag har noll koll på hur länge det ska koka för att bli löskokt eller hårdkokt. Nu vart det hårdkokt av någon konstig anledning. Så nu vet jag det till nästa gång iallafall.



Just nu kollar jag lite på tv. Trist. Inga planer för dagen heller. Så vi får se vad som händer. Har dock fått fina små sms imorse. Kul. Minns ni Danyelee? Hon kommer och hälsar på - på jobbet på måndag. Är tjänstledig förtillfället. Men jag har saknat den figuren.

Hmm.. jag tror jag ska passa på att städa lite. Kanske kika på lite tvätt. Om inget speciellt händer under dagen funderar jag starkt på att ta en promenad. But will see.!

Later


Starkt!

Min bror bad mig här om dagen att lyssna på en låt med Anastacia, - Defeated, hette den. Han hade rätt det var en väldigt stark och bra låt. Låttexten har väldigt starka ord och meningar. Jag gillar den och ni får själv bedömma vad ni tycker.

Anastacia - Defeated




Utklädd kossa

Haha, dem har dekorerat kossorna också. Såg lite gulligt ut, men dem där "mjölkbrösten" på kossan var lite för nära där jag satt. Men det var roligt eller rättare sagt att det såg roligt ut.




Naaw, med ett litet hjärta på magen också :-)

En dag på stan!

Som sagt mötte upp brorsan i stan och kika presenter. Okej, även julklappar. Hittade nog en del. Jag måste även försöka köpa en vinterjacka snart också. Börjar bli dags. Än så länge klara jag mig. Men när snön kommer måste jag ha en. Men dagen var bra iallafall. Var en himla julstämning i stan. Dem dekorerar julpynt lite överallt. När vi kom till Bibloteksgatan så var hela gatan fullt med belysning. Ganska skönt med att bli distraherad av julkänsla vid den här tiden som alla är i storsett orolig för att typ bli svårt sjuk och så. Själv har jag annat att tänka på just nu. Okej åter till julbelysningen. Det var väldigt fint iallafall och jag väntar så mycket till julafton..!



Efter ett tag av letande och kikande i affärer blev vi hungriga. Stack till vårt lilla stammis ställe. Jensen's. Gud, vad gott det var. Tog min favorit rätt. Blev dock störd av en irriterad tant som satt 2-3 bord ifrån oss. Satt och hostade hela tiden (inte åt vårt håll dock, men det var störande bara) och hennes mobil ringde HELA tiden. Hon såg att alla kollade på henne och suckade så till slut sa hon "..Okej, jag ska sätta mig på telefon så låter den mindre..". Dumma tant. Varför Svarar du inte? Eller avisar samtalet? Sätter den på ljudlös? Kanske STÄNGA AV telefonen? Var nog med att hon hosta så vi bad om notan och gick. Sa till bror lite högt att jag faktiskt inte har råd att bli sjuk. *Skämt* Crazy old lady! Trots hon satt på telefonen kunde man ändå höra ringsignalen.




Yum..yum.. :-)



Maten var god iallafall och jag var nöjd. Trots den irriterrade tanten. Tack gode gud att vi gick när vi gjorde. Var nära på att slänga tandpetare på kärringen. Haha, okej. Jag har haft en toppen dag med bror som fått mig på bättre humör. Precis vad jag behövde. Koppla bort lite tankar. Får se hur morgon dagen ser ut. Jag hoppas jag kan ta en liten slow day. Men vi får se! Nu ska jag kika klart på Grey's Anatomy. Sedan fixa lite käk och sedan blir det väl förmodligen läggdags. Eller hmmm.. jag får se det med.!


Obsessed

Idag var jag i stan och mötte upp brorsan. Planerar och diskuterar, ploppar ideér angående mor och fars födelsedagspresenter. Dock har vi ideér, men vi köpte inget än. Vi får se. Fast jag köpte något annat. Eftersom jag så länge har velat se Beyonces film Obsessed så passade jag på att köpa den idag. Den kom nämligen ut förra veckan, fast jag var i stan idag och kikade om jag hittade den och det gjorde jag också.



Har sett den nu. Vad jag tyckte om den? Jaa, den var väl okej antar jag. Lite både och måste jag säga. Tyckte slutet var tråkigt, men för övrigt var den nog bra. Beyonce är i en fajt med den andra kvinnan på på fram sidan - Ali Larter (från tv serien Heroes) och hon kickar ass verkligen. Bra gjort måste jag säga!!


In till stan

Gjort i ordning mig, nu är det bara på med skorna och in till stan. Ska kika på lite födelsedags presenter. Små kika på julklappar också. Men men vi hörs ikväll!


Framtiden

Har suttit och funderat hela dagen på ganska mycket saker som jag försöker låta vara. Kan dock inte. Har svårt för sådant. Att lämna saker bakom mig. Hur som helst. Det fick mig att tänka mycket på framtiden. Vad jag vill göra? Hur jag vill att mitt liv ska se ut?! En massa grejer. Jag har börjat bolla, vi får se hur länge det kommer att på gå. Fast det är på tiden att tänka på vad jag vill och inte vill.

Vi alla har ju drömmar och önskningar som man vill nå och få uppfyllt. Vi får se vart mina drömmar och önskningar leder. Och hur man jag själv är villig att lägga energi på det. Bara lite tankar just nu!

Hur som helst. Ligger och kikar lite på tv. Ska väl släcka ner snart. Imorgon ska jag in till stan.. Thank God! Hitta present till pappa på samma gång och till mor min. Men vi får se!

Ha en trevlig kväll!


091117

Hur dagen har varit? Tss, inga kommentarer! Jobbet är just nu inlåst bakom stängda dörrar. För mycket tankar måste lämnas där nu. Istället ska jag köra en liten avkoppling. Läsa lite av nya Sofis Mode och kika lite på tv. Senare blir det iväg och käka. That's it! Resten får vara.




Kvällen

Ja, på jobbet vart det lite stressigt. Det var mycket. Eller jag först så var jag på den lilla föreläsningen..hmm.. Inga kommentarer. Sedan så var chefen på mig och bad mig städa, städa, städa ALLT i köket på avdelningen. Jag har slitit som en djur under hela kvällen för att få det snyggt. Shit alltså. Jag förtjänar en guldstjärna (om dem ändå delade ut sådana). Jag har så sablans ont i mina ben och armar. Hemskt. Jag hade så lite tid på mig också, så man vart ju stressad. Fast okej, jag fick det klart. Stolt!

Annars har det varit en väldigt lugn kväll faktiskt. Det positiva. Sitter i sängen och bara kopplar av. Kikade nyss på Without A Trace. Nu ska jag väl käka upp det jag köpte hem, för att jag tyckte jag behövde någon slags belöning iallafall för dagens arbete. Sedan blir det Bedtime!

See ya!! Good night folks.



(student) - Oh my god. Tiden går nästan lite för fort.. eller?

Me love shoes

Hehe jag är lite knasig jag med ibland..

Jag gick till jobbet med mina Björn Borg...



Men jag kom hem med mina Converse



Hahaha, folk tänkte "huh? Marre varför byter du skor?". Vadå, det regnade inte när jag gick till jobbet. Fast det gjorde det när jag gick hem. Conversen är bättre i dåligt väder om man säger så. Vill dock ha svarta. Jag vet. Det är onödigt, men jag gillar byta skor :-) ingen skada skedd eller hur? Jag älskar mina skor helt enkelt!


Måndag igen!

Japp ny vecka igen då. Sablar vad tiden går fort. Jobbet ringde och väckte mig imorse. Själv trodde jag det fortfarande var helg. Fattade noll vad som pågick tills jag bad dem att upprepa vad det var dem ville. Ska tydligen på någon föreläsning kl.14.00 så jag måste komma in tidigare. Usch, hatar föreläsningar. Om det inte är något som intresserar mig så tappar jag lätt koncetrationen.

Hur som helst, är ny duschad och har precis dragit på mig kläder. Ska röra mig om bara en liten stund. Verkligen. Jag har väntat på den här veckan. Mycket små saker som händer som gör mig så glad. Och det är väldigt roligt. Ni vet ju vissa grejer som jag har nämnt. Skojsigt! Nej måste fortsätta här så jag inte blir sen. Folk vet att jag har den lilla "gåvan" i mig att komma försent..hmm.. ibland?. Men ni får ha en trevlig dag trots det s.k "uppmuntrande vädret".

Här få ni något att lyssna på. En grym låt från Brandy - Love Me The Most. Kanske skriver något ikväll om jag orkar. Jobbar till 21.00 så. Men men..

Bye Bye!



Hehe, konstiga sv.filmer

Sitter just nu och kikar på den här sjuka filmen Heartbreak Hotel. Alltså anledningen och orsaken till att jag ser dem här konstiga och roliga svenska filmerna som jag i vanliga fall aldrig brukar se är Malin och Fridas fel. Förut så brukade dem jämt visa mig skumma och konstiga klipp från olika filmer som jag i stort sett låg på golvet och garvade ihjäl mig av. Sedan slutade det med att jag alltid ville se hela filmen. Men dem spolade alltid fram till dem roliga scenerna. Som t.ex. Nattbuss 807 - Damm på korven.



Jag tror jag dööör. Bara ni, knasbollar, som får mig att kika på sådant här..! Typiskt svenskar att överdriva så mycket. Så fort något händer och utländskar är inblandade så blir man rasistisk. Men så sablans rolig scen alltså. Snälla kika!

Nu ska jag fortsätta kika på den här skumma filmen. Men sedan blir det nog läggdags. Imorgon ska jag jobba igen fast.. tjaa..visserligen så jobbar jag kväll, men ändå. Nå har gjort i ordning lite varmt te och ett litet glas nyponsoppa som jag sitter och smuttar på..hehe.. Ha en trevlig söndag kväll!




New Moon

Jaa, nu har tiden ÄNTLIGEN kommit. Denna vecka så har den efter längtade filmen och fortsättningen på The Twilight Saga: New Moon premiär. Finally. Som jag och min kompis har väntat. Läst böckerna och allt. Alla fyra faktiskt. Duktiga mig. Sugen att börja läsa den tredje.

Gick inte så bra sist i somras. Kom av mig eftersom jag blev störd jämt och kom på så vis av mig samt tappa intresse. Skulle ju läst den under min semester vecka i Dalarna då. Minns ni? Var där strax efter resan i Kreta. Läste bok 2 i Kreta och tänkte läsa bok 3 i Dalarna. Fast efter film 2 så kommer jag vilja läsa bok 3 direkt efter. Det vet jag. Så var det med första filmen. Köpte bok 2 ganska fort strax efter jag sett filmen plus köpt bok 1. I know, it's hard to keep up.



Redan planer att se den nästa helg. Får se om det blir av. Har ju en födelsedag som kommer upp i helgen också samt att jag jobbar. Vi får se! Men jag HOPPAS verkligen att få se den!


Jag vill ha Wii!!!

Jag har alltid älskat ha tv spel hemma. Älskade det när jag var liten. Min kompis har min x-box. Inte nya en äldre version. Men hon har den. Måste för tusan hämta den. Skulle vara grymt att ha den här hemma nu. Fast något jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha är Wii.



Verkar så grymt. Får se nästa år. Men jag måste ha det någon gång. I know. Jag är som en lite pojke. När jag var lite så var jag inte så mycket med att leka med dockor. Gjorde det mest för att mina vänner gjorde det. Man ville ju inte vara utanför. Gillade mer godsedjur och leksaks bilar. Don't know why. Har för det mesta sett upp till min äldre bror så. Men, men.. Wii är ett måste längre fram när plånboken är lite tjockare.


Segig degig dag

Har bäddat min säng säkert tre gånger idag. Vet ej varför. Har små städat lite grann. Överraskande nog så har jag faktiskt varit duktig och hållit mitt rum fint ett par veckor nu och det är jag väldigt stolt över. Behöver bara damma av och damsuga lite grann. Annars är det väldigt fiint. Idag har det då varit en små städar dag. Skulle egentligen gått en promenad med en kompis. Orkade inte ringa. Vädret var för..hmmm.. trist? Eller rättare sagt för deppande. Synd bara, hade varit skönt att få gå ut och promenera lite.

Jobbet ringde. Orka. Dem undrade om jag ville jobba imorgon. Noll koll där. Jobbar ju redan. Inte så värst snabba på att tänka ibland direkt. Hur som helst. Telefonen har varit tyst, jag undrar varför? Jo för den är på Ljudlös!! Slippa samtal och sms för en dag är skönt.

Ska kika lite på Gossip Girl. Och sedan får vi se.. måste först få i mig något nyttigt.



Har skött mig väldigt bra den här veckan från att hålla mig borta från sötsaker. Iallafall för det mesta. Nu är det mest grönt och nyttigt, träningen bara som måste komma igång. Synd att man bara har två vänner som har samma gymkort. Den ena är upptagen med en bebis och den andra är laaaaaaaaaaaaat. Synd. Känner sig lite motiverad nu liksom. Får övertyga en viss person som funderar på att byta till samma träningsställe som en själv. Måste bara övertyga henne lite till. Hoppas. Behöver komma igång igen.


Lite sömnig

Känner att ögonen börjar bli lite hängiga. Jag är nog lite trött. Men jag tänker sätta igång min Sex and the City box. Får låten den gå. Somnar jag så somnar jag. Kan vara skönt att inte alltid somna så sent. Först ska jag iallafall föna håret så jag inte går och lägger mig i blött hår.



Tack för idag lillebror. Det var roligt. Alltid skoj att hänga med dig. Juste jag måste bara nämna ett av MTV's nya program. Eller nya och nya, nu har det ju gått ett tag. Fast jag såg det idag när jag sappade lite så. Men det jag tänkte säga var att ni som gillar dans och musik, ungdomar som dansar balett/hip hop och sjunger. Då rekomnenderar jag Taking The Stage som går på MTV på helgerna. Du kan även kika på You Tube. Grym serie alltså. Me love it! Well folks that's it!

Hörs imorgon!


Lördag

Hallå mina vänner.. Dagen har varit igång må jag säga. Vaknade upp imorse runt tio lite snabbt bara och sedan fick jag ett samtal vid halv elva. En kompis som jag har ingen aning om vad hon ville. Minns knappt hälften av vad hon sa. Jag tror att jag typ pratade i sömnen med henne.. *pinsamt*. Så med andra ord måste jag ha somnat om igen efter jag vaknade upp lite fort där vid tio. Hur som helst jag steg upp ur sängen vid kvart över elva och gjorde lite frukost. Sedan klädde jag på mig och gjorde mig i ordning. Be gav mig in till stan runt två tiden. Tåget var försenat så jag blev automatiskt försenad också.



Mötte upp lillebror. Gick runt och kikade på kläder. Sedan bjöd jag honom på käk. Han hade en grym t-shirt på sig där det stod "ape" och någon grym figur på. Vi hittade väl en del faktiskt. Smet in på Zara och kikade. Fann faktiskt en jacka där. Inge köp idag dock, men man var riktigt sugen. Måste tänka på plånboken lite. Har ju faktiskt två födelsedagar som är på ingång. En redan nästa helg och sedan veckan efter också. Fast jag måste säga att det var något hemskt mycket folk inne i stan. Tog iallafall en snabb fika också innan jag begärde mig hemmåt.

Blev upphämtad av mamma. Åkte iväg en snabbis och kom hem för ett tag sedan nu. Men jag tog en lååång dusch när jag kom hem. Kröp ner i sängen och kikar på CSI: Miami nu. Yeah! Nya avsnitt.. :-) Det var en lång dag och jag är ganska trött. Hörs senare!




Fick bli conversen idag, vad skitiga dem har blivit. Fast det syns ju inte riktigt här..

Usch..



Lip balsam. Choklad smak. Luktade inte gott, trots att det luktade choklad. Usch. Fick mig att inte bli sugen på choklad iallafall. Men min kompis gillade det iallafall.

Old Times, But Good Times

Hemma igen, kom hem för någon timme sedan ungefär. Mötte som sagt uppe en gammal kompis. Vem? Haha.. ja ni som känner igen henne vet nog vem. Suzana. Jupp. Det var roligt. Tog en fika i stan och snacka en massa gamla minnen och vad som har hänt det senaste året och vad alla andra gör nu för tiden. Det var väldigt roligt faktiskt. Hon blev ganska chockad över en hel del som hon fick veta. Hehe..







Det var trevligt iallafall. Vissa grejer har tydligen inte ändrats så värst mycket. Hahaha. Det är en rolig tjej, men med sjuk humor och kan vara lite..hmmm.. annorlunda när hon tänker ibland.

En konversation mellan oss idag:

(Suzana)
- Var du utomlands något i somras?
(Jag)
- Jag var i Kreta..
(Suzana)
- Jaha, gud vad roligt. Vadå åkte ni båt på havet? Eller jaa vad gör man där?
(Jag)
- Huh? Va?! Vad babblar du om?
(Suzana)
- Ja men du vet. Eller vad är kreta för något? En stad eller?
(Jag)
- Kreta är en ö.
(Suzana)
- Hahaha..Oh my god. Oh nej vad pinsamt, men glöm vad jag sa.
Jahaa, men hade ni roligt eller?

Ni som känner henne. Detta är typsikt Suzana. Höll på att dö under det är samtals ämnet. Pratade om gamla lärare från grundskolan. Massa smeknamn på lärarna och jaaa.. en massa kul. Hon hälsade till er (ni vet vilka ni är). Hoppas hon får träffa er någon gång snart.


Maaten avklarad!

Nu är maten avklarad och jag ska om några minuter klä på mig och knalla iväg och träffa en kompis. Ska nog in till stan och ta en fika. Vi har inte setts på länge så det ska bli kul och träffas och snacka gamla tider. Såg att det rullar in sms. Vad är det med er kompisar?! Har ni tråkigt eller?.. Hehe.. När slutar du? Hur mår du? Ska vi träffas i helgen? Vad gör du? Nyfikna figurer ni är..

Nej ska klä på mig och börja göra mig i ordning. Hörs ikväll kanske!




Hehe, jag vet. Jag är lat som inte orkar laga riktig  mat. Men vadå korv m. bröd är alltid gått (och enkelt).


Fredag den 13:e

Trubble, trubble...! Ja, usch fredag den 13:e. Bör jag vara orolig? Hoppas inte det iallafall. Kom hem för ett tag sedan och vet ni vad?! När jag var på väg hem så såg jag en svart katt.. som satt mitt på gatan. Bara satt där och stirrade på mig. Så sablans läskigt. Bara stirrade. Sedan när jag vände mig om efter jag gått en bit upp för vägen var den bara borta. Det jag tycker är mest läskigast är när dem förföljer en också. Tack gode gud för att den inte gjorde det. Har lite kattfobi.


Ser ni.. Katten bara sitter mitt på gatan och glor på mig.. Läskigt!

Juste, märkte ni att det snöade imorse? Det var kallt, men jag var varm om fötterna och hade en stor mysig halsduk runt om mig. När jag gick hem så kom det några snöflingor. Märktes knappt.. fast ja det är ju typiskt att allt ska ske så fort just jag går utomhus. Fast det finns inget skönare än att dra på sig Uggsen och den stora halsduken + dem varma tumme-vantarna när man går ut tidigt på morgonen då det är kallt.





Nåja snart ska jag göra mig i ordning och iväg och träffa en kompis, men först Maaaaaaaat...


Sorry

Åter igen, har jag inte skrivit så värst mycket fast det finns en anledning. Men, men. Jag har suttit i två telefonsamtal som var verkligen viktiga och det var bra att jag kunde ta itu med dem just idag. Imorgon är det jobb, ska sova nu så jag får någon sömn. Har för ett tag sedan duschat, slipper det imorgon bitti iallafall. Nu ska jag ta vara på den lilla sömn jag får. Tyvärr. Men det är fredag och helg efter det så det är skönt.

Skriver igen om, hmmm.. om några timmar?

God natt!


Good Morning!

Sovit gott? Absolut. Orkar jobba? Njaa, det kan jag väl inte påstå. Men men så är det. Nej jag ska kika lite på tv nu och äta upp min frukost - smörgåsar och risgrynsgröt. Mums. Sedan är det dags att klä på  sig, men ni får ha en jättebra dag. Vet ej vad som väntas. Hoppas bättre än igår iallafall.


Risgrynsgröt med mjölk och kanel är det godaste som finns nästan.


Yeaaaaah!

NU vart jag på toppen humör! Vet ni varför?! Jooo för nu börjar en ny säsong av...

(So You Think You Can Dance)


Mitt favorit program? ABSOLUT. Att se folk dansa i olika genre är det bästa som finns. Skulle kunna åka till USA bara för att gå och se det här programmet. Jag älskar audition, men det gör man nog i alla tävlingar oavsett om det är sång eller dans. I audition för Idol sjunger dem ibland hemskt och bara gräsligt. I SYTYCD så finns det s.k dansare som typ ligger och juckar på golvet eller står och strechar och tror att dem ska komma med i programmet. Så kul när dem gör bort sig.

Nej jag måste kollar nu! Får inte missa något.! Wiiiiie. So funny!


Magont

Magsmärtor - som attans alltså. Usch, obehag. Tack och lov går det över snart. Alvedon. Kvällen på har gått bra, men jag fick tråkiga nyheter på jobbet som gjorde att jag blev helt frånvarande idag nästan. Yttligare obehag och magont. Fanns i mina tankar hela kvällen. En god vän som ska drabbas. Trist. Annars var det väl en cool kväll måste jag säga. Lugna och fina människor man har jobbat med. Skönt faktiskt.

Just nu sitter jag och glor på Grey's Anatomy och käkar kyckling sallad. Ska strax ut i köket och käka något annat litet bara för att få bort de "onda tankarna".  Imorgon är det en kort dag och det ska bli jätteskönt. Ska nog fixa ordning rummet imorgon känner jag. Det är behov. Inga jättegrejer måste göras. Fast damma av lite och dammsuga räcker nog hoppas jag. Kolla tvätten också.



Nej jag ska väl fortsätta titta på tv och äta upp min goda sallad. Vi höres imorgon igen!


New week - new song..

Sammie dök upp i sången Kiss me thru the phone med Soulja Boy. Men killen har ju egna låtar. Fastnade för en låt jag tycker är helt okej. Han har gjort en del bra låtar som jag lyssnar för fullt på på You Tube. Thank god for you tube. Du hittar ju allt möjligt där. Men men, jag ska väl klä på mig. Strax knata iväg till jobbet. Fast vi hörs väl ikväll antar jag! Ni ska få lyssna på den låt jag gillar.

Sammie - Come with me





091111, Onsdag

Hallå! Eller rättare sagt God Morgon för min del. Vaknade väl för en stund sedan, men är väl lite mer piggare nu. Ja igår vart det väl inge vidare med bloggandet. Kände mig lite mållös. Hade inte riktigt något att skriva om - kände jag då. Kan väl inte säga att det är mycket mer idag. Igår i vilket fall som helst var jag ju ledig och det var super skönt måste jag säga. Tog igen lite sömn och fick sova ut ORDENTLIGT. För övrigt var det en bra dag.


Oh vet ni, igår så var mamma och jag nära på att köra på ett rådjur. Och nu snacka vi bara någon meter framför oss. Jag blev så sablans rädd. Själv såg jag den promenera på trottoaren och sedan bara gick den. Då plötsligt skrek jag och mamma tvärnita. Trodde hon såg den innan, men det gjorde hon inte eftersom det var ganska mörkt. Jag menar rådjur tänker ju inte sig för direkt innan dem går över gatan när det åker en massa bilar så att dem dör är ju deras egna fel. Men, men den kom undan. Fast..haha..på vägen hem körde mamma ganska lugnt just den vägen då vi stötte på den.

Jaja, det får vara händelsen från igår. Just nu så sitter jag i sängen och glor på den tråkiga och evighets serien Våra Bästa År. Den är så sablans tråkigt. Dem har drar ut på saker och ting alldeles för länge. Trist! Men, men jag har precis fått i mig frukost och nu tänkte jag väl lata mig en stund och sedan platta håret. Länge sedan jag har platt hår. Men det ska tvättas ikväll, men ändå. Ikväll jobbar jag fyra timmar. Ganska trist fast så är det.


Men nu tänkte jag kika på en serie på datan innan det är dags att göra sig i ordning.. Hörs snart!


Inget skrivet

Ja, idag kan jag inte säga att jag hade mycket att skriva. Men det blir väl mer imorgon. Hade inge lust att skriva idag. Får bli en kortis nu och sedan mer imorgon. Ska kolla lite på CSI och sedan sova. Men hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag. Är super nöjd med min lediga dag. Perfekt!

Hörs imorgon!

<3

091109

Dagen, den har varit bra. Har jobbat och det har varit väldigt mycket idag, men ja det är arbetslivet. Det kan vara tufft ibland, riktigt tufft måste jag säga. Men sedan har det också varit grejer jag själv kan säga att jag är stolt över. Tagit ansvar och fått bra feedback på vilket fick mig att lämna jobbet med ett glatt leende. Sedan så fanns det grejer som inte var lika bra, men det är en annan historia.

Efter jobbet drog jag till Liljeholmens centrum med Karina. Gick runt och kika i en massa affärer. Hittade väl en del grejer jag själv kan säga att jag så gärna hade velat köpa, men jag tog mig i kragen och blev tvungen att tänka ekonomiskt. Handlade endast mascara och ögonpenna. Det fick räcka gott och väl. Men jag letade efter en efter - present till Fars Dag samt en present till födelsedagen. Det är svårt fast jag har beslutat mig för att handla till honom. Vet ej vad?!

Råkade stöta på några vänner, trevligt. Dem har gjort något som jag försöker låta bli att tänka på (vaccination). Kul och bra för dem, finns en orsak dem gör det i ju för sig. Okej byter ämne. Ja, men sedan så gick vi vidare kikade vi lite i centrum. Sedan drog vi. Gick till affären på vägen hem och köpte något att äta. Var hungrig. När jag kom hem käkade jag och faktiskt så råkade jag somna så jag har blivit så seg nu på kvällen. Fast nu kollade jag precis klart på Fotbolls Galan 2009 och jag måste säga vad trist att samma person får åter igen Guldbollen. Snälla människan har ju inte gjort något märkvärdigt tycker jag, finns nog bättre spelare som faktiskt förtjänar det priset.

NEJ, sorry ska inte gnälla. Ska kika på en intervju bara. Hörs snart!

<3


Detta är en bild jag tog i Dalarna när jag var där med några vänner för
ett par år sedan. Blev nöjd med den och ser fram emot att åka dit igen.

Sms från en gammal vän.

God morgon!

Somnade oväntat igår med tv:n på och datan. Fy. Borde stängt av medan jag visste att det fanns en chans att jag kunde ha somnat. Nå, jag vaknade väl vid halv två och släckte ner allt. Konstigt nog så glömde jag tv:n ändå. Fattar inte hur jag fungerar ibland. Måste nog börja lära känna mig själv tror jag. Ja, juste igår eller rättare sagt i natt så fick jag ett meddelande från en gammal kompis. Såg inte det förrän nu. Men jag har nog läst det eftersom jag kände igen vad det var som stod på det. Hon hade tydligen sätt två av mina gamla kompisar någonstans och då hade hon tänkt på mig. Jag svarade bara "..jaha det krävs att se dem för att komma ihåg mig.. ;-)..".

Nu på morgonen så fick jag även ett mess av Gisela. Blev skit chockad med tanke på vad klockan är. För er som inte vet så är Gisela ingen *Morgon Människa*. Men hon kan tydligen inte sova. Stackarn. Förstå att inte kunna sova vid den här tiden. Ja då är man inte riktigt frisk tror jag. För om jag skulle lägga mitt vackra - söta huvud på kudden nu så däckar jag. Fast visst jag har sovit ganska bra. Men nu är det strax att dra till jobbet.

Idag blir det ett kort dag. Men efter jobbet ska jag släpa med mig Karina till Liljeholmen tänka jag. Ska kika på vinterjackor och skor. Får bli till lönen kommer, men kika skadar ju inte.



Nej för att få fart på morgonen så sätter jag på lite M.J's Collection.

Hörs! <3

Fars dag!

Ja, dagen har minsann varit lång. Har jobbat sedan 09.00 imorse till 20.00 på kvällen, men okej jag överlevde och nu är dags att sova igen eftersom imorgon är det upp igen tidigt och iväg och jobba. Pratade med Karina nyss, ringde och fråga vilken tid hon jobba imorgn fast det slutade med att vi började prata om en massa annat och det är så typiskt oss bara. Så mycket som sker på jobbet just nu att det är skrattretande.

Jaha, juste Fars dag också. Vad roligt. Fick inte chansen att träffa gamle far min så det fick blir ett sms meddelande till honom:

Förlåt far. Jag har inte glömt din dag,
har bara haft mycket att göra. Ville
bara säga *Grattis* på Fars Dag :-)

Ja, jag hade iallafall inte glömt det. Ska väl köpa något litet. Han fyller snart år så! Och det är ju då man köper dem stora grejerna. Har några ideer i tanke.

Men ja, ska sova nu!

God natt! <3

(Detta skrev jag igår strax innan jag råkade somna eftersom jag kollade på en serie på tv:n också. Somnade med både datan på och tv:n. Men jag lägger upp det ändå.)

Driver med lillebror + fördröjer tid.

Pratar just nu med lillebror på msn medan jag väntar på.... ja bättre tider. Nej förlåt. Jag väntar på min vän Malin. Eller ja inte nu längre. Men hur som helst. Hehe jag driver med lillebror så länge. Han skriver ofta sÅ hÄr TiLl MiG oCh DeT tYcKeR hAn Är JäTtErOlIgT. Så nu höll jag på att skriva "segnälkab" (baklänges). Han tycker bara jag är knäpp. Söt som han är frågade han om jag var ledig imorgon. Dock inte. Jobbar ju hela dagen. Typiskt. Men så är det. Han hade velat träffas och hänga i stan. Ja, skulle hellre hänga med min b.broder än jobba med folk jag bara inte orkar med.

Hmm, väntar på att tiden kan gå lite fortare. Kanske ska förklara. Ska träffa Malin, göra henne sällis och träffa bebisen. Sedan ska jag upp imorgon och jobba. Mysigt? HA.. knappast. Sådant är livet. Hade hellre varit ledig. Inget jag kan hjälpa.

Dagen. Jo jag har åstadkommit mycket på jobbet känner jag idag. Inte bara idag, utan den senaste månaden, tycker jag. Har trappat upp en hel del och det är jag stolt över. Det är kul när mina arbetskamrater märker det också. Trots min ålder så är jag ingen dem kan trampa på och tro att jag inte kan eller vågar. Har nu fått chansen att visa tvärtom. Så det så!

Nå mina vänner ska dra nu! ha en trevlig kväll!
Byebye <3

Löööördag

Jaha, God Morgon! *Gäääsp*. Jag ska klä på mig nu. Ville bara säga Hallå och God Morgon. Ska iväg och jobba snart, usch! Inget man ser fram emot. Nå. Dagen kommer nog bli bra ändå hoppas jag.



Det här är ett måste hemma hos mig just nu. Viktigt att det finns ibland. Speciellt att det är från Blue Dragon. Pappa var nog den som visade mig den här. Fast vi köpte just den här burken vid filmkvällen vi hade. Men den är så sablans god. Perfekt till maten vi hade då och till kyckling.

Nå vi hörs sedan! Ha en jättebra dag!

<3

Elakt!

Måste bara punktera. Ni vet att jag inte får skicka så mycket sms och därför på pekar ni efter 4-5 att "Oj, vad hände. Du skulle ju inte skicka så mycke sms". Kan ni inte skriva längre sms då och fråga allt på samma gång istället. Då slipper jag skicka så många. Men okej kompis jag fick svar på min fråga (DU vet vem Du är så). Du leker bara med mig och gör så att jag måste skicka fler sms. Elakt! :-P

Dags att sussa..

Ligger i sängen och har precis ätit klart. Fick i mig lite kyklingfilé med Uncle Ben's Jasmin ris med Blue Dragons sötsursås. Och det var såååå gott att ni inte anar. Jag är mätt och belåten. Det var mycket godare än vad det säkert ser ut.



Ska om ca. 15-20 minuter gå och lägga mig. Ska kika lite mail och läsa lite bloggar som en lätt avkoppling. Ja, imorgon blir det ju att jobba som sagt. Men jag jobbar bara till 14.00.. thank gooooood.!! :-)

Ja, kvällen på jobbet gick bra. Konstigt bara. Personalen var lite väl glada att se än..hmm. Undra vad det kunde bero på?! Men jag hade en trevlig kväll och det vart många skratt. Så det var kul!

Många frågade om jag tyckte This is it var någe bra och om man måste vara ett M.J - fan för att gå och se den. För att folk orkar inte med en massa intervjuer och att han står och sjunger bara. Men så är det inte utan du får se hur han var som person. Mannen bakom masken kan man säga. Han är inte den tidningarna beskriver honom som. Jag tyckte han var väldigt unik och självsäker. Väldigt rolig. Han visste exakt hur han ville ha det och folk tyckte han var på det viset lätt att jobba med. Han kunde skoja mycket och tog aldrig saker på blodigt allvar. Om någon råkade göra fel under repitionerna så han bara "This is why we have rehearsal, it's ok". Om det var något han var lite missnöjd med så punktera han väldigt tydligt att ingen skulle ta åt sig, att han sa allt av kärlek till alla som ansträngde sig hårt. Men man kunde se att alla lös upp så fort han kom in i rummet. Jag tyckte filmen var bra! Så bestäm själv om du ser den eller inte. Musiken och dansen är en del, men det finns mer man inte visste om honom som person.

Nej, förlåt. Vart lite mycket om M.J, men det kändes som jag behövde säga det eftersom jag fick frågan idag personligen då. Men men..ska sussa nu.! Annars blir det jobbigt att komma upp.

God natt..hörs imorgon!
<3

Fredag

Jaa, nu sitter jag och väntar på att jag ska gå. Börjar jobba om lite mindre än en timme ungefär. Igår kikade jag på EMA och den var faktiskt bra. Absolut inte den bästa, men den dög. Jag gillade framträdandena av Shakira, Beyonce, Jay Z och U2. Jag somnade ganska snabbt efter det. Jaha annars då? Jodå det är bara bra med mig. Ska ju som sagt gå och jobba strax. Jobbar ikväll och heeela helgen, vilket jag inte ser fram emot direkt. Men vi alla måste jobba oavsett om det är helg eller vardag. Fast jag kan tycka helgen känns längre på något sätt..hmmm.

Hmm, jag tänkte på en sak. Varje morgon eller rättare sagt varje dag kollar jag alltid vädret innan jag går ut på SMHI. Ibland vet man aldrig var det blir för väder om det är kallt och mulet på morgonen kanske det blir soligt och lite varmare. Då har man tagit på sig en massa massa kläder i onödan. Kan ju lika gärna vara tvärt om. Det kan vara fint och soligt på dagen men plötsligt börja spö regna på kvällen när man ska gå hem. Jag är alltid beredd.



Tror dock inte att det blir 6 grader, men att det kommer börja regna kan jag nog tänka mig. Kolla nu liksom. Känns som vi har stannat tiden eller något. Likadant väder hela dagen. Varken ljusare elle mörkare. Nåja, nu vet jag iallafall. Då var det väl dags att börja packa ihop grejerna.

Hörs ikväll!

<3

SLUT MED SMS!!

OH MADRE MIA!!!!

SHIT, alltså jag fick min mobilräkning nyss och jag blev helt paff. Insåg att jag måste betala över 600 kr för min räkning. Jag brukar alltid vara duktig och ligga på ca.250 i månaden och nu ÖVER 600 kr. Helt sjukt! När jag öppnade och såg summan fick jag en chock och gick till mamma för hjälp och råd. Hon typ tittade på mig och sa "..MARRE NÄSTAN 400 SMS PÅ EN MÅNAD..". Jag tänkte *shit*. Det kan inte vara sant. Det måste varit när jag var på väg hem i söndags från Dalarna. Då messade jag med 4 personer under nästan hela resan i säkert 2-3 timmar. Okej allt var ju inte då, men en stor del var säkert då. Måste fan börja leva fattigt nu.

Imorgon har jag bestämt mig för att gå och handla ett Tele2Comviq kompis på fyllning (kontantkort). Har ju redan ett startpaket. Det här kan inte vara sant. Jag har lovat mig själv nu att minst 3 sms om dagen får bli besvarade. Resten får vara. Ni som läser detta vet ju nu varför. Jag ska minska nu till nästa räkning. TUSAN OCKSÅ! Detta kommer att bli svårt



Nej nu måste jag lugna ner mig. Och det är dags att klä på sig och smita ner till affären och handla lite..

Later <3

Snö + snö = snö

Japp, snön har kommit men den lär nog inte stanna. Den försvinner och blir bara blöt. Så vi får ingen snö som stannar fast det är väl bara en tidsfråga. Har väl snöat hela dagen i stortsett och med lite regn också. Det är dags för mig att göra mitt sökande efter en ny vinterjacka. Har kikat på en del och vi får väl se vilken det blir. Fast det blir nästa veckas projekt eftersom jag jobbar så mycket vid tillfället och jag har en del på gång med jobbet och så. Men nästa vecka blir lugn hopppas jag.

Okej, idag är jag ledig och tack gode gud så blev jag inte väckt imorse. Så sablans skönt att kunna sova ut ordentligt. Nå, nu vaknade jag väl inte sent utan runt 10 - tiden. Fast även om någon skulle ha ringt halv tio så hade det fortfarande varit så att jag inte hade sovit ut. Det har man gjort om man vaknar av sig själv. I vilket fall som helst så har jag valt att vara hemma idag. Skulle åkt in till stan, men tyvärr så kände jag hellre för att stanna hemma och njuta av den lediga dagen. Okej även vädret hindrade mig.. Sorry Kompis!! En annan dag!

Juste hade glömt att det var farsdag i helgen. Har dock inte tänkt ut något, men vi får väl se vad för skoj jag ska hitta på. Men något till far min borde jag ju ge. Svårt faktiskt. Sedan har jag ju mina båda föräldrars födelsedags som kommer upp ganska snart. Och sedan är det dags för julklappar. Jaha, det här startar kaos i ekonomin. Men det får vara för nästa år blir det dock ändring i det hela..

Ska kika lite nya låtar jag ska föra över på min iPod. Juste får inte glömma EMA ikväll kl.21.00 på Mtv. Spännande. Ser fram emot Jay Z och Shakiras framträdande. Ska ner till affären om en stund och köpa hem något. Hörs later!!

<3

This is it!

If they say
Why, why tell'em that is human nature
Why, why does he do me that way
If they say
Why, why tell'em that is human nature
Why, why does he do me that way...


(Michael Jackson - Human nature)
En låt jag sjöng hela tiden och lyssnade på HELA vägen hem. Underbar!

Hemma igen, eller jag kom hem för någon timme sedan. Jaa, som ni vet var jag och såg Michael Jacksons - This is it film/dokumentär. Jag måste bara säga att jag visste inte att Michael kunde vara så himla rolig. När jag sa det till mamma så blev hon rätt chockad över att jag sa det, men det är sant faktiskt. Han har verkligen härlig humor och det tyckte även hela bio-salongen som var full smockad med människor. Det var tyst genom hela filmen, vissa gånger var det dock folk som klappade och man kunde se att folka diggade lite försiktigt till musiken. I slutet så klappade alla händerna länge och jublade. Michael Jackson var stor och är The King Of Pop. Han verkade vara en rolig människa att jobba med. Många har missförstått honom tror jag. Värt att se iallfall. Absolut!

Innan filmen drog vi och käkade. Juste jag gick med min bror istället eftersom jag spenderar så lite tid med honom nu för tiden. Schysst av mig att ta med honom istället eller hur?! Men jag syndade idag så det kommer jag få betala för. Donken mat.



Efter filmen drog vi till Wienerkonditoriet, ligger där vi bibloteksgatan. Fikade där en stund och snackade skräp. Sjukt god varm choklad med grädde på. Älskar det verkligen. Men som jag fungerar så råkade jag av misstag börja blåsa lite för mycket i sugröret och *poff* så kladdade jag ner bordet med en massa choklad..haha. Fast jag var inte lika klumpig som tanten brevid. Hon välte ut ett helt fullt glas med varm te på en heltäcknings matta..hihi


mumsigt va?! och smart val :-)


oops, inte lika smart..!

Ska snart sova mina vänner. Imorgon är jag ledig så då blir det sovmorgon. Jag ska sätta min telefon på ljudlös. Vill dock inte bli väckt imorgon bitti alltså. Ha det så jättebra! Vi hörs imorgon.

God natt! <3

091104

Kul, kul. Hoppas allt är bra. Ska om bara några minuter och sekunder klä på mig. Sedan ska jag in till stan och ni vet ju varför. Shit alltså nu gäller det att klä på sig varmt, små snöar ju för sjutton gubbar. Blev ganska chockad när jag gick hem idag. Fast i ju för sig så kunde man känna det redan i luften imorse. Men som sagt klä på sig varmt så klarar man sig. Mamma ringde förut vid tre tiden eller något. Hon sa "Ja nu snöar det..". Det hon egentligen menade var "..Helvete!!!". Hehehe..

Nej , jag måste göra mig i ordning fast vi hörs väl ikväll igen. Ska berätta vad jag tyckte om filmen iallafall, ni vet. Imorgon är det EMA (MTV - Europe Music Awards). Ska bli kul också att se. Men mina vänner! Hörs ikväll!

<3


Nya en-kronan

Kom och tänka på en sak för inte så länge sedan. Nu var det ju ett tag sedan, men när jag först såg den nya enkronan trodde jag att det hade blivit något fel. Jag trodde jag kanske hade fått en utländsk peng. Det var tydligen den nya kronan. Varför byter vi hela tiden, jag menar fick vi inte en ny enkrona för inte så länge sedan och nu är det en ny igen. Vi skaffar nya mynt för att det var 200 år sedan Sverige och Finland skildes från varandra och det här kriget mot Ryssland som förlorades. Jag vet inte. Tycker väl inte att det är något vi behöver tänka på. Nå, vi får väl se vad som händer.



Den ser..hmm.. lite annorlunda ut. Eller jaa.. lite randig kanske.. ;-)

<3

Ansvarsfull

Hallå på er! Hoppas allt är bra. Ja, enda sedan jag kom hem så har jag sovit/vilat till och från. Har varit en jättestressig dag. Jag har haft fullt upp inom just mitt ansvarsområde på jobbet. Har fått yttligare ett till och imorgon ska jag prata med min chefen och då ska vi prata om vad min uppgift blir då. Jag känner nu själv att jag har börjat trappa upp lite och ta ansvar och det säger även mina vänner på jobbet. Kul att det märks också. Idag så bad min chef mig att ha klart tre dokumentations arbeten klara. Hann dock bara med ett. De två andra blir imorgon. Det blev lite övertid idag också pga. avdelnings veckomöte. Men annars har dagen varit bra.

Imorgon är det yttligare en dag på jobbet. Kommer ha fullt upp då också. Men det är något jag är redo att ta. Jaha annars då? Jo vars, bara bra. Hemma igen i Stockholm och det märks. När jag var uppe på landet så gick jag och la mig ganska tidigt varje kväll. Inte så sent som jag gör nu. Jag vilade ju inte heller på dagarna trots att jag var uppe tidigt varje morgon (vaknade av mig själv). Nå så kan det bli.

Juste imorgon *FÖRHOPPNINGSVIS* så blir det Michael Jackson filmen. Bara inte Karina ändrar sig vilket jag hoppas. Men just nu 2 ½ Men.. hörs senare!

<3


Det är så sablans mycket löv överallt!

Definition of love..

Det var länge sedan jag lyssna på denna artist, hon är verkligen grym. Jag gillar hennes soundtrack låt från filmen The Kingdom Come med LL Cool J och Whoopi Goldberg. Artisten är ingen mer än Deborah Cox med låten Definition of love.

Det här är en jättefin låt och är även en soundtrack låt till en film. Vet dock inte vilken än, men det är jättevacker. Låttexten är väldigt fin också.!




<3

091102

Kan känna hur mina ögonlock börjar sjunka ihop. Ska bara skriva lite sedan gå och borsta tänderna och krypa i säng. Hur som helst. Idag så var det först utbildning på morgonen som höll på några timmar och sedan fick jag lite tid över innan det var dags att röra mig till jobbet. Så jag och Tessan (en arbetskompis som var på utbildningen med mig) åkte till Liljeholmens Centrum. Första gången jag var där sedan öppningen. Oj vilken skillnad alltså. Kikade runt lite och hon rekommenderade lite grejer för mitt hår som jag måste köpa. Får ju så frissigt hår så det måste jag göra något åt. Funderar på att dra dit efter jobbet imorgon.

Jaja, sedan efter det snabba besöket så drog jag till jobbet och jobbade några timmar. Det var roligt, kände att jag inte gjort någonting nästan. Var ganska lat av mig idag..hehe. Brukar inte vara det i vanliga fall. När jag slutade hämtade mamma upp mig och sedan åkte vi och käkade. Var så himla trött att det första jag gjorde när jag kom hem var att byta till mys kläder och krypa upp i sängen med en filt. Nu kollar jag på 2 ½ Men (så himla roligt alltså).



Yeah! Lyckades övertalade Karina att följa med mig att se This is it med Michael Jackson filmen på onsdag. Hon ville först inte, men efter ha hört att den var rekommenderad från andra så ändrade hon sig ganska snabbt. Bara hon inte ändrar sig nu fan. Silvija den knasen skulle plugga så hon kunde inte följa med den suckern! Får klara oss utan henne.. Hehe. Nej men det ska bli kul.

Sedan har jag pratat med bror min också, vi ska iväg på något skoja. Ska inte avslöja det än. Får låta er fundera lite. Det är inte förrän nästa år. Så ni som känner mig kanske kan ana vad det är.. hmmm.. *think, think*

<3

Hem ljuva hem..!

*Gääääääääsp* Skoja inte, jag är super duper trött. Kom hem runt 17.15 ungefär. Jag var helt slut. Hade mycket att bära och när jag väl laddat upp väskorna på axlarna och runt händerna så höll jag nästan på att trilla eftersom jag var såå trött. Pappa tänkte "OJ, lite hjälp eller?"..hehe men nej då jag klarade och stod i hela vägen upp. Har packat upp och legat i sängen sedan dess. Kollade lite mail när jag kom hem.

Det var en lååång resa hem, men vi tog oss igenom den. Har även hunnit lämna Romeo hemma också. Saknar honom redan. Ska försöka få hit honom, inte den kommande veckan utan den efter. Skulle vilja ha honom här, han ju varit så go och snäll de senaste dagarna.

Nej jag ska väl duscha nu och sedan sova, imorgon är det dags för den dumma utbildningen.!

God natt på er!
<3

(skrev ett litet längre inkägg tidigare, men nätet blev knäppt så allt försvann, här är den korta versionen iallfall)


Ses i Stockholm!

Nu drar vi! Vi ses i sthlm.. en låång resa framför oss!

<3

Slut på semester

Halloween var ju jag här så det vart inge firande. Men grejen är att vi brukar också åka och besöka mormor och morfars grav. Mamma gjorde det i fredags så det vart inge för mig den här gången. Vi åker bara dit och lägger blommor och tänder ett ljus. Men istället har vi en lite mini grav här för ett husdjur till lillebror som gick bort för ungefär 3 år sedan. Dem har gjort en grav sten och allt, den finns fortfarande kvar också..

Titta, vad fin.!



Jaa, det är jobbigt när djur går bort. Vet när en kompis katt gick bort för ett år sedan. Usch vad ledsen hon var. Tyckte så synd om henne. Hennes katt var liksom hennes bästavän.  Jag förstår inte hur jag kommer reagera när fasters lilla skrutt går bort. Kommer må så dåligt, han är familjens stjärna. Vi alla älskar honom. Han är ett litet charmtroll.


Hihi.. igår var det strejk på morgonen, ville ABSOLUT inte gå ut.

Nu är det strax dags att köra. Ska hem ljuva hem till Stockholm. Pratade nyss med mamma som berättade att ni hade grått och tråkigt hemma. Synd. Jag med andra ord lämnar solen för att komma hem till grått och tråkigt. Nå, det får väl bara vara sol på semestern då. Ja, när vi kommer iväg vet man aldrig eftersom pappa springer fram och tillbaka i bilen för att lämna grejer. Jag och Romeo ligger i soffan och myser. Väntar på att få hör.. "Då åker vi!".

<3

RSS 2.0